Widgets

ΑΘΛΙΟΙ, ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» τα ΣΚΟΠΙΑ για τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ«Μακεδονία» αποκαλεί τα Σκόπια ο συριζαίος υπουργός, Ξυδάκης!


Σας παραθέτουμε άρθρο από την εφημερίδα "Δημοκρατία" για τη νέα προδοτική πρόκληση των συριζαίων και συγκεκριμένα του υπουργού Ξυδάκη έναντι των Ελλήνων. Όπως αναγράφει η εφημερίδα, ο Ξυδάκης αποκάλεσε δις τα Σκόπια ως "Μακεδονία" σε συνέντευξή του, γεγονός που αποδεικνύει την εθνοπροδοτική στάση της συγκυβερνήσεως Σύριζα - Ανέλ στα εθνικά θέματα. Σας παραθέτουμε αυτούσιο το δημοσίευμα χωρίς να ενστερνιζόμαστε την άποψη ότι ο Ξυδάκης υπερασπίστηκε τις εθνικές θέσεις στο "προσφυγικό", εκτός αν κάποιος θεωρήσει ως "εθνική θέση" την θέση σύσσωμου του λεγόμενου "συνταγματικού τόξου", η οποία οδηγεί την Ελλάδα ευθέως σε κατακλυσμό από λαθρομετανάστες και γκετοποίηση....>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

«Εξαφανίστηκε» ο Συριζαίος βουλευτής Βοιωτίας: Τον έψαχναν οι αγρότες από τα μπλόκα και έγινε καπνός!
Κατεβάζουν ρολά στα γραφεία του Σύριζα και εξαφανίζονται οι βουλευτές τους
Έπαθαν κι… έμαθαν οι συριζαίοι βολευτές! Έτσι, μετά τις πολιορκίες των γραφείων τους, τα ντου σε εκδηλώσεις τους και τον εντοπισμό τους σε… καφετέριες από αγανακτισμένους πολίτες (περίπτωση Κω), οι συριζαίοι το ’μαθαν το κόλπο: κατεβάζουν ρολά κι εξαφανίζονται από προσώπου γης!
Αυτό συνέβη στην Λιβαδειά, όταν οι αγρότες από το Κάστρο και το μπλόκο στο 90ο χλμ, Αθηνών-Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, αναζητώντας τον τοπικό βολευτή Θηβαίο, για να του επιδώσουν ένα ψήφισμα με τα αιτήματά τους – την ίδια ώρα που ξεδιάντροποι συριζοψεκασμένοι τους κατηγορούν ότι… δεν έχουν αιτήματα!!!
Ωστόσο, ο Θηβαίος είχε γίνει… Λούης, τα δε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αμπαρωμένα και με κατεβασμένα τα ρολά!  ΠΗΓΗ
Κι αν τον δουν σύντομα τον τοπικό βολευτή οι Βοιωτοί αγρότες, να μας… γράψουν!


Ο Γιάννης Λαγός στο Ράδιο Μετρόπολις για τις πολιτικές εξελίξεις 

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός μίλησε τηλεφωνικά στο Ράδιο Μετρόπολις και σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.  ΠΗΓΗ

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Όποιος πολεμά την Χρυσή Αυγή, πολεμά την Ελλάδα 


Σε μια πλήρη διαλεύκανση του θολού πολιτικού τοπίου, στο οποίο πρωταγωνιστεί σύσσωμος ο πολιτικός μνημονιακός συρφετός, προέβη ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος  στο Astra Θεσσαλίας. 

Όπως επεσήμανε, οι όποιοι διαξιφισμοί μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι εντελώς εικονικοί με στόχο την συνέχιση της εξαπάτησης των Ελλήνων, και ας μην εθελοτυφλούν κάποιοι. Ο διάλυση του πρωτογενούς τομέα και η εφαρμογή των αντιλαϊκών νομοσχεδίων περί ασφαλιστικού και φορολογικού προωθούνται εξίσου και από τα δύο από-κόμματα.
Όσο για το «προσφυγικό» ζήτημα επεσήμανε ότι το ποσοστό των προσφύγων είναι αμελητέο, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία της συντελούμενης μαζικής εισροής αποτελείται από λαθρομετανάστες. Η τακτική της διασποράς των hot-spots στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας συνιστά μέγιστο κίνδυνο, οποίος απειλεί τόσο την εθνική ομοιογένεια και ακεραιότητα όσο και την κοινωνική ειρήνη και δημόσια τάξη.
Ο βουλευτής Μαγνησίας έστειλε ένα διάτορο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι «μόνο η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που αντιστέκεται σε όλη αυτήν την πολυεπίπεδη επίθεση που υφίσταται η Πατρίδα, και καταγγέλλει διαρρήδην την υπονόμευση της Εθνικής ακεραιότητας, καθώς τα προσωπεία των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου έχουν πέσει. Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πατριωτική αντιπολίτευση».  ΠΗΓΗ
Τα όσα συμβαίνουν στο νησί της Κω με τη βίαιη καταστολή της αντίδρασης των κατοίκων στη μετατροπή του τόπου τους σε γκέτο λαθροεισβολέων, αποτελούν μια ενδεικτική μικρογραφία όσων πρόκειται να συμβούν σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια ενός Κράτους το οποίο μισεί θανάσιμα το Έθνος που το δημιούργησε!...>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!«Ασφυξία» λόγω λαθρομεταναστών στην Ειδομένη – Συμφωνία ευρωπαίων και σκοπιανών να γίνει η Ελλάδα καταυλισμός λαθρομεταναστών


Μπορεί ο Τσίπρας να «καμαρώνει» στη Βουλή για τη συμφωνία – αναβολή που σύναψε στην πρόσφατη Σύνοδος Κορυφής, όμως η κατάσταση καθιστά τους όποιους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς ανεδαφικούς και απαράδεκτους.

Τα Σκόπια ήδη έστησαν διπλό φράχτη στα ελληνοσκοπιανά σύνορα και απαγορεύουν την διέλευση λαθρομεταναστών. Επιπλέον αυτού απαιτούν την ύπαρξη διαβατηρίου ή ταυτότητας από τους επίδοξους «πρόσφυγες» καθότι δεν θεωρούν ότι τα ελληνικά έγγραφα ταυτοποίησης διαθέτουν την πρέπουσα βαρύτητα.
Έτσι σε βενζινάδικο στην περιοχή του Πολυκάστρου έχουν ήδη αποβιβαστεί περίπου 4000 λαθρομετανάστες, περιμένοντας για να πάνε στην Ειδομένη. Στην Ειδομένη από την άλλη πλευρά υπάρχουν ήδη 3000 λαθρομετανάστες, οι οποίοι περιμένουν μάταια να περάσουν τα ελληνοσκοπιανά σύνορα.
Την ίδια ώρα στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής, στην οποία ο Τσίπρας πήρε αναβολή μέχρι τα μέσα Μαρτίου, τα Σκόπια από κοινού με την Αυστρία, την Σλοβενία και την Κροατία σύναψαν ξεχωριστή συμφωνία όπου ορίζεται σαφέστατα ότι:
α) Η πρώτη είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε εκείνα τα άτομα που καλύπτουν τις συνθήκες εισόδου σύμφωνα με τον κώδικα Συνόρων της Σένγκεν και τις σχετικές εθνικές νομοθεσίες (κατοχή ταξιδιωτικού εγγράφου, βίζα ή άδεια παραμονής, και άλλες συνθήκες εφόσον ζητούνται)
β) Για ανθρωπιστικούς λόγους, η είσοδος υπηκόων τρίτων χωρών μπορεί να επιτραπεί σε άτομα που δεν εκπληρώνουν τους όρους της παραγράφου 5 αυτής της Συμφωνίας αλλά που φθάνουν από εμπόλεμες περιοχές και έχουν ανάγκη από διεθνή προστασία (πχ. από Συρία και Ιράκ), με την προϋπόθεση ότι είναι σε θέση να αποδείξουν την εθνικότητά τους ( έχουν στην κατοχή τους έγγραφα αναγνώρισης ή μπορούν να αποδείξουν την εθνικότητά τους από την επάρκεια της γλώσσας, αντίγραφα ή σκαναρισμένα έγγραφα αναγνώρισης), κι έχουν στην κατοχή τους το έντυπο εγγραφής που έχει εκδοθεί από τις Ελληνικές αρχές.
γ) η ανάπτυξη αστυνόμευσης από ξένους αξιωματικούς στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα ήδη έχει αποδώσει θετικά αποτελέσματα και μεταφέρει ένα ισχυρό μήνυμα ότι τα κράτη είναι αποφασισμένα ενωμένα να αντιμετωπίσουν τη προσφυγική κρίση
Κοινώς, οι παραπάνω χώρες υπέγραψαν ξεχωριστή συμφωνία που περιλαμβάνει ακριβώς αυτά που εφαρμόζουν τα Σκόπια με τους διπλούς φράχτες και την άρνηση στη διέλευση οποιουδήποτε δεν είναι όντως πρόσφυγας και μπορεί να το αποδείξει με ταξιδιωτικά έγγραφα αυταπόδεικτα αυθεντικά, δηλαδή όχι από την μπανανία του Τσιπροκαμμενιστάν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συμφωνία τα Σκόπια αναφέρονται ως «Μακεδονία», γεγονός που δείχνει άλλο ένα επίπεδο απαξίας που γνωρίζει το σύγχρονο ελλαδικό κράτος υπό την καθοδήγηση του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου».  ΠΗΓΗ

Δείγματα πολιτικής αλητείας από τον Σύριζα: Εφαρμόζουν αυτά που τόσα χρόνια κατέκρινανΠολλά είναι τα δείγματα πολιτικής αλητείας που εκπέμπει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ένα από τα δείγματα αφορά αυτό που λένε όλοι οι συριζαίοι, από τον Τσίπρα μέχρι το τελευταίο κομματικό στέλεχος: «Ο λαός μας ψήφισε τον Σεπτέμβριο, ενώ είχαμε υπογράψει το τρίτο Μνημόνιο. Μας εμπιστεύτηκε για να το εφαρμόσουμε».


Αυτό το αισχρό και ανήθικο παραμύθι πρέπει επιτέλους να τελειώνει. Αρκεί να σκεφτούμε ότι και ο Σαμαράς εκλέχτηκε τον Ιούνιο του 2012, ενώ είχε υπογράψει το δεύτερο Μνημόνιο. Όχι μόνο είχε βάλει τη ΝΔ στην συγκυβέρνηση Παπαδήμου, αλλά είχε συνυπογράψει μαζί με τον Τσίπρα και τον Καρατζαφέρη την γνωστή κατάπτυστη επιστολή προς τους επικεφαλής των «θεσμών», με την οποία διαβεβαίωνε ότι θα τηρήσει τη συμφωνία.
Να θυμίσουμε τι έλεγε τότε ο «αντιμνημονιακός» ΣΥΡΙΖΑ; Κατήγγειλε τον Σαμαρά (και μαζί με αυτόν και τους Βενιζέλο και Κουβέλη) επειδή εφάρμοζαν τα μέτρα που απαιτούσε το Μνημόνιο! Τα ίδια, δηλαδή, για τα οποία κατήγγειλαν την μνημονική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ, η οποία είχε ψηφιστεί κι αυτή «για να εφαρμόσει» το δεύτερο μνημόνιο, κάνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, παρέα με τους ΑΝΕΛ, δίχως να αισχύνονται έστω και στον ελάχιστο βαθμό.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Εξαγριωμένοι αγρότες εγκλώβισαν Συριζαίους βουλευτές σε Πέλλα και Ξάνθη - ΒΙΝΤΕΟ

Σε κατάσταση ανάγκης βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Γιάννης Σηφάκης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Πνευματικό Κέντρο  Άρνισσας, όπου αγανακτισμένοι αγρότες "εγκλώβισαν" τον σαστισμένο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τρεις και πλέον ώρες.
Οι αγρότες μόλις πληροφορήθηκαν την προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του βουλευτή με κατοίκους της περιοχής, για θέματα που αφορούσαν τη λίμνη Βεγορίτιδα, έσπευσαν να εκφράσουν έντονες διαμαρτυρίες, ζητώντας του να καταψηφίσει τις επικείμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.  ...>>>> ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ όλα ΕΔΩ!!!

Ο Μπουτάρης ενάντια στους κατοίκους των Διαβατών που αντιδρούν στο κέντρο λαθρομεταναστών

«Ξενοφοβικές οι αντιδράσεις για το hotspot στα Διαβατά, δεν τρώνε ανθρώπους» δήλωσε ο Μπουτάρης 
Με δριμεία επίθεση κατά των κατοίκων των Διαβατών ξεκίνησε ο Μπουτάρης τις δηλώσεις του, λίγο πριν από εκδήλωση για το προσφυγικό, που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίζοντάς τους ως «ξενοφοβικούς» και ισχυριζόμενος ότι οι αντιδράσεις τους για τη δημιουργία κέντρου μετεγκατάστασης προσφύγων στα Διαβατά, έχουν ξεπεράσει τα όρια, αφού «οι πρόσφυγες, όποιοι και αν είναι αυτοί, δεν τρώνε ανθρώπους»
Το έλασσον στην περίπτωσή του είναι από που πήρε το δικαίωμα να χαρακτηρίζει ανθρώπους και μάλιστα ενός δήμου διαφορετικού από το δικό του. Ο «μεγαλειότατος» ή δεν γνωρίζει μέχρι που είναι τα όρια της Θεσσαλονίκης ή έχει αυτοαναγορευτεί σε «υπερδήμαρχο», με άποψη και θέση για οτιδήποτε εξυπηρετεί τις γνωστές πολυπολιτισμικές εμμονές του...>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Ο δεύτερος πόλος στις προσεχείς εκλογές στην Θράκη θα είναι η Χρυσή Αυγή!

Αναφορά στα όσα τραγικά γίνονται στην Θράκη και την σαφή προσπάθεια της Τουρκίας να πατήσει πόδι στην περιοχή κάνει ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία».
Πέρα των όσων γράφει στο κείμενο του ο Κοττάκης, και τα οποία ανεξαρτήτως του αν συμφωνεί ο οποιοσδήποτε μαζί τους αποτελούν σαφώς τροφή για σκέψη και συζήτηση, έχει και ένα υστερόγραφο στο οποίο γράφει τα εξής: «Αν το κράτος εξακολουθήσει να είναι απόν και η περιοχή συνεχίσει χωρίς χριστιανό βουλευτή, ο δεύτερος ισχυρός πόλος στις προσεχείς εκλογές θα είναι η Χρυσή Αυγή.»
Ο Κοττάκης με τα γραφόμενά του προεξοφλεί ότι η κρατική αδιαφορία στην περιοχή θα ωθήσει τους χριστιανούς της Ροδόπης και της Θράκης γενικότερα να εκτοξεύσουν τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε τέτοιον βαθμό ώστε, όπως, χαρακτηριστικά γράφει: «ο δεύτερος ισχυρός πόλος στις προσεχείς εκλογές θα είναι η Χρυσή Αυγή».
Και αν ο Κοττάκης το λέει αυτό με εμφανή διάθεση απογοήτευσης και λογικής κρούσης του «κώδωνα του κινδύνου», προς το πολιτικό σύστημα, οι χριστιανοί της Θράκης αντιλαμβάνονται την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως τον μόνο αξιόλογο και αξιόπιστο καρυοθραύστη στα σκοτεινά σχέδια της Τουρκίας και της προξενικής σφηκοφωλιάς στην Κομοτηνή.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΕ. Καρακώστας προς αντισυνταγματικό τόξο: «Ας μας μισείτε, αρκεί να μας φοβάστε»! 
Σε επίκαιρη επερώτηση για την «αναγκαιότητα και διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης των πιστωτικών ιδρυμάτων» τοποθετήθηκε ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής, Ευάγγελος Καρακώστας.
Ο συναγωνιστής χαρακτήρισε ως επιτομή της διαπλοκής οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων, οριοθετώντας ως τρίγωνο της διαπλοκής τις τράπεζες, τα πολιτικά κόμματα και τα μέσα ενημέρωσης.
Επισήμανε δε πως το αποτέλεσμα τριών μέχρι σήμερα ανακεφαλαιοποιήσεων ήταν να μετακυλισθεί το οικονομικό βάρος της ρεμούλας των κομματόσκυλων και του κομματικού Κράτους στις πλάτες των Ελλήνων και των Ελληνίδων, πάντοτε υπό το τρομοκρατικό δίλημμα: Μνημόνιο ή χρεοκοπία.
Ο συναγωνιστής Καρακώστας έκλεισε την τοποθέτησή του ως εξής: «Η Χρυσή Αυγή δεν συμβιβάστηκε και δεν πρόκειται ποτέ να συμβιβαστεί με το οικονομικό, το πολιτικό και το μιντιακό κατεστημένο. Γι' αυτό την πολεμάτε με κάθε αθέμιτο μέσο, γι' αυτό την μισείτε. Μάταιος όμως ο κόπος σας: ας μας μισείτε, αρκεί να μας φοβάστε. Και μας φοβάστε γιατί γνωρίζετε ότι εμείς οι Εθνικιστές θα κάνουμε πράξη όσα λέμε: Οι κλέφτες στη φυλακή για ν' ανασάνει ξανά ελεύθερα ο Ελληνικός Λαός»!  ΠΗΓΗ

Κατάμεστα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα - Συνάντηση Συναγωνιστή Νίκου Μίχου με αγρότες στην Ελλασόνα

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα των γραφείων της Τ.Ο. Τρικάλων πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας, καθώς και η ομιλία του βουλευτή Εύβοιας συναγωνιστή Νίκου Μίχου, σχετικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.
Ο ομιλητής αναφέρθηκε στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, και την βλαπτική για τα Εθνικά και λαϊκά συμφέροντα, δημιουργία ανά την επικράτεια, "κέντρων υποδοχής" των λαθρομεταναστών. Επίσης μίλησε για το "νέο" ασφαλιστικό, όπου θα σημάνει το τέλος των παραγωγικότερων δυνάμεων της οικονομίας, τους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες,ενώ αναλύθηκαν οι θέσεις του Κινήματος τόσο για τα παραπάνω θέματα, όσο και για τα υπόλοιπα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας....>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!


‘’Τα Νέα’’ και Λοβέρδος σε κοινή στάση εκτροπής: Να μην γίνει η Χρυσή Αυγή Αξιωματική Αντιπολίτευση!«Να κάνουμε το παν για να μην καταστεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Αξιωματική Αντιπολίτευση»
Στα επιβεβλημένα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων υποτακτικών τους για τον σχηματισμό «οικουμενικής» ή κυβέρνησης συνεργασίας μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ (ο περιβόητος «μεγάλος συνασπισμός»), η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί τον μόνιμο εφιάλτη και εμπόδιο το οποίο μπορεί να χαλάσει τα σχέδια τους. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε να μην διστάζουν να βάλουν εμπρός μέχρι και σχέδια συνταγματικής και θεσμικής εκτροπής από την πρόσφατη ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη φορά ανέδειξε τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως Τρίτη Πολιτική Δύναμη στο Κοινοβούλιο.
Μια ακόμη τέτοια απόδειξη είναι τα όσα υποστηρίζει ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξη που έδωσε στα ''Νέα''. Ιδού η στιχομυθία της ερωτοαπάντησης: «Μπορούν να υπάρξουν «δικλίδες ασφαλείας» ώστε, αν υπάρξει μια κυβέρνηση ευρείας στήριξης, να μην καταστεί αξιωματική αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή; Προφανώς! Ο Κανονισμός της Βουλής δίνει πολλές δυνατότητες! Δεν πέφτω όμως στην παγίδα να απαντώ με σαφή τρόπο, σε υποθετικά ερωτήματα, που διακινεί η κυβέρνηση και τα χαλκεία της».
Η συστημική φυλλάδα ονομάζει ως «δικλείδα ασφαλείας» την εκτροπή της λαϊκής θέλησης και την προσπάθεια του συστήματος να εξοβελίσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τον ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που ηθικά και εκλογικά δικαιούται στην περίπτωση που τα δύο πρώτα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ) συνεργαστούν σε μια «κυβέρνηση ευρείας στήριξης». 
Ο δε Λοβέρδος σιγουράρει απροκάλυπτα αυτή την επί της ουσίας συνταγματική και θεσμική εκτροπή, λέγοντας «Προφανώς! Ο κανονισμός της Βουλής δίνει πολλές δυνατότητες». Σε αυτού του είδους την «δημοκρατία» πιστεύουν οι δήθεν υπερασπιστές της. Επιχειρώντας συνεχώς να υπερασπίζονται τα στενά συντηρητικά συμφέροντα τόσο των εντολέων τους όσο και των ιδίων, διαστρεβλώνουν σε μόνιμη βάση την Λαϊκή θέληση. Ό,τι και να κάνουν, όμως, το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να δυναμώνουν ακόμη περισσότερο το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

«Στερεύει» το Ποτάμι: Ανοιχτή αντιπαράθεση Θεοδωράκη - Θεοχάρη λίγο πριν το οριστικό τέλος

Η άλλοτε μεγάλη ελπίδα της διαπλοκής σ’ αυτόν τον Τόπο εμφανίζει σαφή εικόνα διάλυσης.
Ο λόγος για το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη, το οποίο δύο μόλις χρόνια μετά την ίδρυση του δείχνει να στερεύει οριστικά. Ο βουλευτής Χάρης Θεοχάρης εξαπέλυσε νέα πυρά κατά του Σταύρου Θεοδωράκη τονίζοντας ότι «ολοκληρώθηκε η αυτόνομη πορεία του Ποταμιού» και ζητώντας συνεργασία με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αντίθετα ο Θεοδωράκης θεωρεί ότι«το Ποτάμι θα δυναμώσει» μετά το συνέδριο και τάχθηκε υπέρ μιας «μεγαλύτερης κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή» για να ξεπεραστούν τα προβλήματα.
Σε συνέντευξή του ο Θεοχάρης χαρακτήρισε υπεύθυνο για την καθοδική πορεία του Ποταμιού τον Θεοδωράκη και δήλωσε: «Η προοπτική αυτόνομης πορείας γύρω από την οποία συστρατευτήκαμε όλοι δεν υφίσταται πια.Το Ποτάμι δεν μπορεί πλέον να δυναμώσει περαιτέρω και να κινηθεί μόνο του». Την ίδια στιγμή προανήγγειλε τη μετεκλογική συνεργασία του «μόνο με τις δυνάμεις του εξορθολογισμού, που εκφράζονται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη».
Στη γραμμή του Θεοχάρη κινήθηκε και ο βουλευτής Μπαργιώτας, που είπε ότι θα ήταν ενδιαφέρουσα μια εκλογική συνεργασία με τον Μητσοτάκη. Στα εσωκομματικά πυρά ο Θεοδωράκης απάντησε ότι «η ενιαία θέση του κινήματος είναι υπόθεση του επικεφαλής και του συνεδρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα» και σημείωσε ότι «το Ποτάμι δεν έχει τελειώσει, θα δυναμώσει μετά το συνέδριο». Εκτίμησε επίσης ότι χρειάζεται μια κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής από την υπάρχουσα Βουλή, προφανώς αναζητώντας σωσίβιο σωτηρίας.

Ξεκάθαρη μάχη φατριών στο νεοφιλελεύθερο και κοσμοπολίτικο αυτό μόρφωμα, το οποίο παρά τις πολλαπλές «ενέσεις» αβάντας και δημοσιότητας από το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ, βρίσκεται στα πρόθυρα της διάσπασης και της διάλυσης, με τον καθένα να προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει το πολιτικό του τομάρι. Το δίδαγμα αυτής της θλιβερής «πολιτικής» ιστορίας του «Ποταμιού» είναι ότι όσο κι αν «σπρωχτείς» από το σύστημα που σε δημιούργησε, δεν μπορείς να φτάσεις μακριά όταν δεν έχεις πραγματική Πίστη σε μια ανάλογη Ιδέα.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις ταυτίζεται με τον Σύριζα στην δημιουργία των hot spots

Ο «όπου φυσάει ο άνεμος» πρώην υβριστής της ΝΔ, του Σαμαρά και του Μητσοτάκη και τώρα αντιπρόεδρος (αυτό θα πει κατάντια για το κόμμα…) της ΝΔ, Σπύρος Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στην "Real News" προκαλεί για μια ακόμη φορά τη νοημοσύνη των Ελλήνων και την πολιτική σοβαρότητα. Ιδού ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την συνέντευξή του:
«Κατανοείτε τις αντιδράσεις τοπικών κοινωνιών στη δημιουργία των hotspots; Κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών. Δεν έχουν καλή ενημέρωση, δεν έχουν εμπιστοσύνη στο ελληνικό κράτος και κυρίως τους έλεγαν οι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ τα ακριβώς ανάποδα μέχρι πριν από λίγο καιρό,,,,>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απελπισία στο «Έθνος» του Μπόμπολα και τους αμερικανούς – Ιγνατίου: Συναγερμός! Στο 10% η Χρυσή Αυγή
Τον κώδωνα του κινδύνου για την κλεπτοκρατία σήμανε ο γνωστός και ως φωνή της Αμερικής, ρεπόρτερ του MEGA και του «Έθνους» του Μπόμπολα, Μιχάλης Ιγνατίου, μέσα από την στήλη του στην συγκεκριμένη ρυπαρή, κίτρινη φυλλάδα.

Προ του οποιουδήποτε σχολιασμού σας παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο:..>>
ΕΔΩ!!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7993897066246279775

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item