Widgets

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ για 1.000 ΧΡΟΝΙΑ - ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ για την ΜΑΣΑ και την ΕΞΟΥΣΙΑ!Σε φιλοδωρήματα μετατρέπουν τις συντάξεις από κοινού δανειστές και κυβέρνηση

Την οριστική μετατροπή της σύνταξης σε φιλοδώρημα επιζητούν από κοινού οι δανειστές μαζί με τους εγχώριους εντολοδόχους τους. Συγκεκριμένα, «εθνική σύνταξη» κάτω από 384 ευρώ η οποία θα καταβάλλεται με εισοδηματικά κριτήρια απαιτούν οι δανειστές, ξεδιπλώνοντας όλο το φάσμα των γνωστών αιτημάτων τους με στόχο την ακόμη περισσότερο φτωχοποίηση παλαιών και νέων συνταξιούχων.
Μάλιστα, το ευτελές αυτό ποσό, το οποίο παραπέμπει σε κρατική ελεημοσύνη και όχι αξιοπρεπή σύνταξη, απαιτούν να χορηγείται μετά από 20 χρόνια ασφάλισης αντί για 15.

Ανεξαρτήτως από την συνέχεια των «συζητήσεων» και της «αντίστασης» της κυβέρνησης, η οποία είναι ολοφάνερο ότι θα χρησιμοποιήσει το (καμένο πλέον) χαρτί της «σκληρής διαπραγμάτευσης» για να προσπαθήσει εκ νέου να δικαιολογηθεί στον Ελληνικό Λαό για το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα φέρει στη Βουλή, είναι και πάλι ξεκάθαρη η διάθεση που υπάρχει εκ μέρους των διεθνών τοκογλύφων να αντιλαμβάνονται την Χώρα μας ως ένα κοινωνικό πειραματόζωο για τις οικονομικές δοκιμές τους.
Από την άλλη μεριά, η εγκληματική πολιτική των κυβερνήσεων του «συνταγματικού τόξου», με την οποία λεηλατήθηκαν τα αποθεματικά των ταμείων με την απάτη της φούσκας του Χρηματιστηρίου και το PSI καθιστά τις κυβερνήσεις αυτές άμεσα και απόλυτα υπεύθυνες για την σημερινή τραγική κατάσταση του ΤόπουΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

300 χιλιάδες Αθηναίοι πολίτες υποψήφιοι άστεγοι

Την προηγούμενη εβδομάδα σε δημοσίευμα του «Ε­ΜΠΡΟΣ» αναφέραμε ότι ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβού­λιο της Αθήνας την εξωφρενική πρόταση να στεγαστούν λαθρομετανάστες σε 20.000 διαμερί­σματα στην περιοχή της Αθήνας. Διαμερίσματα όχι «ορφανά», αλ­λά σπίτια που κάποτε ανήκαν σε Έλληνες και έχουν κατασχε­θεί, με τους ιδιοκτήτες τους είτε να είναι άστεγοι στον δρόμο, εί­τε διαβιούν υπό άθλιες συνθήκες φτώχειας και ανέχειας. Αναφέραμε ότι το Νο 1 μέλημα του κ. Καμίνη είναι το πώς θα τακτοποιήσει και θα προστατέ­ψει τους λαθροεισβολείς, ενώ αδιαφορεί πλήρως για τους πά­νω από 30.000 άστεγους Έλλη­νες δημότες του που αργοπεθαί­νουν στα παγκάκια, στις πλατεί­ες και στα πάρκα....>>>>  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!
Η συριζαίικη μνημονιακή διαχείρισηΕίναι ολοφάνερο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μια συνειδητή συνιστώσα του καθεστωτικού πολιτικού συστήματος. Είναι πολλά εκείνα τα παραδείγματα, τα οποία αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Σε πρόσφατη συνάντηση, που είχε ο Τσίπρας σχετικά με το καυτό ζήτημα του Ασφαλιστικού, δήλωσε ότι «πρέπει  να ξεπεράσουμε τις αγκυλώσεις, μηδενός εξαιρουμένου», για να προσθέσει στην συνέχεια ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι «οι προηγούμενοι πήραν κάποιες αποφάσεις επειδή το θέλανε, αλλά υπό την πίεση των αναγκών της χώρας».
Όσοι τυχόν αναρωτιούνται αν είναι δυνατόν να είπε τέτοια πράγματα, δικαιώνοντας την αντιασφαλιστική πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, δεν έχουν παρά να κοιτάξουν όχι τι γράφει το Μνημόνιο, αλλά τι έγραψε ο ίδιος ο Τσίπρας, στη 13σέλιδη πρόταση που έστειλε στους δανειστές στις 22 Ιουνίου 2015. Έγραψε τότε ότι οι προηγούμενοι αντιασφαλιστικοί νόμοι ήταν σωστοί αλλά ανεπαρκείς!
Επομένως, είναι απολύτως αναμενόμενο να είπε ο Τσίπρας στους συνομιλητές του πως κατανοεί ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις ψήφισαν  από ανάγκη διάφορες αντιασφαλιστικές  ρυθμίσεις, κάνοντας έμμεσα και την «αυτοκριτική» του, όταν μίλησε για τις αγκυλώσεις όλων. Γιατί, τότε, η ενόχληση που άφησε να διαφανεί το προπαγανδιστικό επιτελείο της κυβέρνησης, μετά τις πρόσφατες σχετικά δηλώσεις  του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  Νάσου Αθανασίου; Ως γνωστόν, ο Αθανασίου είχε δηλώσει ότι το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Σημίτη το 2000 έπρεπε να προχωρήσει, ζητώντας μάλιστα και συγγνώμη από τον τότε πρωθυπουργό και τον τότε υπουργό, Γιαννίτση για την επίθεση που δέχτηκαν!
Επί της ουσίας, ο Αθανασίου δεν είπε τίποτα διαφορετικό απ’ αυτό που είπε ο Τσίπρας στους συνομιλητές του, απ’ αυτό δηλαδή που είναι καταγεγραμμένο και στο τρίτο Μνημόνιο και στο κείμενο το οποίο πριν το Μνημόνιο είχε στείλει ο Τσίπρας στους δανειστές. Το σχέδιο Γιαννίτση ήταν πολύ πιο ήπιο από το σχέδιο Κατρούγκαλου, αλλά το… λάθος του Αθανασίου είναι ότι βγήκε να πει κάτι απ’ αυτά που στην πολιτική «γίνονται αλλά δεν λέγονται».
Το ίδιο, επίσης, συνέβη και με τον έτερο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Μανιό, ο οποίος επίσης δυσαρέστησε το κυβερνητικό επιτελείο, γιατί βγήκε με κυνισμό αριστερού τύπου και είπε ότι μετά από έντεκα μειώσεις στις συντάξεις δεν θα έπρεπε να «χαλάσει» την αντιπολίτευση η δωδέκατη μείωση, αλλά να την ψηφίσει κι αυτή, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή την φορά! Ο προπαγανδιστικός σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρος, όσο και αισχρά χυδαίος. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να βγαίνουν και να υποστηρίζουν, μαζί με τον Κατρούγκαλο, ότι όχι μόνο δεν μειώνονται οι συντάξεις, αλλά αντιθέτως χαράζεται προοπτική αύξησής τους.
Όταν κάποιοι βουλευτές του μπερδεύονται και βγαίνουν απ’ αυτόν τον σχεδιασμό, αποκαλύπτοντας με κυνισμό κάποιες όψεις από τις πραγματικές πολιτικές απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ, τους εγκαλούν ακριβώς γι’ αυτό: επειδή παραβιάζουν τον προπαγανδιστικό σχεδιασμό του κυβερνητικού επιτελείου, χαλώντας την σούπα του Τσίπρα και της κλίκας του. Γιατί αυτό ακριβώς αποτελεί ο Τσίπρας και το επιτελείο του. Μια ανήθικη, ανάλγητη και εξουσιαστική κλίκα, η οποία ως μοναδικό της σκοπό έχει το να παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο στην εξουσία, εξυπηρετώντας τόσο τις εθνομηδενιστικές ιδεοληψίες της, όσο και τα στενά συντηρητικά συμφέροντά της.
Επειδή, βεβαίως, το να εφαρμόζεις απαρέγκλιτα την μνημονιακή πολιτική την σημερινή περίοδο δεν είναι καθόλου εύκολο για ένα εξουσιαστικό κόμμα της κοινωνικής δημαγωγίας, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για την άσκηση μιας οριακής έστω κοινωνικής δημαγωγίας, με κάποιες μικροπαραχωρήσεις προς τα πιο ασθενή οικονομικά στρώματα, η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει σε μόνιμη βάση το προπαγανδιστικό δόγμα «ψέμα στο ψέμα και όσο αντέξουμε».
Στις δεκαετίες της μεταπολίτευσης έχουμε γνωρίσει πολλές κυβερνήσεις. Το ψέμα και η εξαπάτηση του Λαού ήταν βασικό στοιχείο όλων. Μπορούμε, όμως, να πούμε ότι τα ψέματα της παρούσας κυβέρνησης «δεν παίζονται». Λες και εφαρμόζουν την ρήση «όσο μεγαλύτερο είναι ένα ψέμα τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει για να γίνει πιστευτό». Την ίδια στιγμή, έρχεται παράλληλη βοήθεια στην κυβερνητική προπαγάνδα από διάφορα παπαγαλάκια, τα οποία είτε δεν κάνουν την παραμικρή κριτική στο κυβερνητικό σχέδιο κατακρεούργησης των συντάξεων, στρέφοντας την προσοχή στις δυσκολίες που θα προκύψουν από «την εμμονή των κακών δανειστών», είτε ασκούν μια ψευδή (όσο και φαιδρή) «κριτική», περιορίζοντας την ουσία των καταστροφικών συνεπειών που θα έχει αυτό το σχέδιο, σκοπεύοντας έτσι να ξεγελάσουν τον Ελληνικό Λαό και να περιορίσουν τόσο την οργή του όσο και τις αντιδράσεις του.
Παίρνοντας «επάξια» ο ΣΥΡΙΖΑ την σκυτάλη της μνημονιακής διαχείρισης από τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις θα επιχειρήσει κι αυτός να αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στις συνεχιζόμενες λαίλαπες της εθνικής αποδόμησης, της κοινωνικής εξαθλίωσης και της μετατροπής της Πατρίδας και του Λαού σε όργανα εξυπηρέτησης των ξένων συμφερόντων. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει τον λόγο και κυρίως τις πράξεις! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => SYRIZA-ANEΛ:«ΕΙΜΑΣΤΕ  ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ» Τραγική ομολογία αποτυχίας Τσίπρα: “Οι άλλοι απλώς ήταν χειρότεροι από εμάς


“Ρουφιάνοι βγάλτε τις κουκούλες!”: Παρακρατικά κοπρόσκυλα του Σύριζα εναντίον Ελλήνων εργαζομένων - Φωτορεπορτάζ

Τρόμαξε η μνημονιακή κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ από την μεγάλη ακομμάτιστη απεργιακή κινητοποίηση και αφού δεν κατάφερε να καπελώσει τις συγκεντρώσεις στέλνοντας στα κομματικά στελέχη, έδωσε εντολή στα παρακρατικά κοπρόσκυλα της αριστεράς να διαλύσουν τα μπλοκ των Ελλήνων εργαζομένων που αντιστέκονται στα νέα μετρά.
Ακολουθούν βίντεο από τις οργανωμένες επιθέσεις των παρακρατικών του Σύριζα...>>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!!!


Γιάννης Παπαγιάννης: Η Χρυσή Αυγή κάνει αντιπολίτευση για τον Λαό και η ΝΔ για το Κολωνάκι με γαλλικά και πιάνο
Ο Γιάννης Παπαγιάννης στο δελτίο ειδήσεων του Kontra παρουσίασε τις καταγγελίες του Ηλία Κασιδιάρη για τον "πρύτανη της λαμογιάς" Μυλόπουλο και τις εγκληματικές επιλογές του Σύριζα, που συνεχίζει το καθεστώς της διεφθαρμένης κλεπτοκρατίας.
Ο έγκυρος δημοσιογράφος σχολίασε δηκτικά πώς: "η Χρυσή Αυγή κάνει πραγματική αντιπολίτευση στον Σύριζα. Αντιπολίτευση για τον Λαό και όχι για το Κολωνάκι και το Παλαιό Ψυχικό... σε αυτές τις περιοχές ειδικεύεται η ΝΔ, που αντιπολιτεύεται με τον Χατζηδάκη, δηλαδή με γαλλικά και πιάνο. Και μετά αναρωτιούνται γιατί ανεβαίνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής".  ΠΗΓΗ
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Παλλαϊκή εξέγερση: Εργάτες και αγρότες διαδηλώνουν με Ελληνικές Σημαίες!Παρέμβαση στην Ολομέλεια έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς επισημαίνοντας πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ψηφοθηρούν από τις δυναμικές κινητοποιήσεις των αντιστεκόμενων Ελλήνων και ότι τα χημικά κατά των διαδηλωτών δεν ξεχωρίζουν σε αριστερά και δεξιά.
Τόνισε ότι η ΝΔ δεν δικαιούται να ομιλεί, καθώς ήταν αυτή που στις 14 Αυγούστου ψήφισε σύσσωμη το τρίτο αριστερό Μνημόνιο του Τσίπρα και όλα τα επαχθή προαπαιτούμενα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται το ασφαλιστικό και το φορολογικό.Τέλος, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της Χρυσής Αυγής προς τους αγρότες, τους άνεργους και τους ελεύθερους επαγγελματίες που αγωνίζονται με την ελληνική σημαία στα χέρια για την σωτηρία της Πατρίδας.  ΠΗΓΗ


Bloomberg: Το καλύτερο παιδί ο Mr Alexis - Θα εφαρμόσει πιστά το Μνημόνιο

Αφιέρωμα στον ένα χρόνο διακυβέρνησης της Ελλάδος από τον ΣΥΡΙΖΑ (και τους ψεκασμένους συνοδοιπόρους του…) κάνει το (γνωστών συμφερόντων…) αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg. Στο αφιέρωμα, τονίζεται μεν ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται ακόμα στην «εντατική» και η ανεργία παραμένει υψηλή, αλλά και ότι η κατάσταση… βελτιώνεται και ότι όπως πάει το πράμα, το 2017 θα έρθει η… ανάπτυξη!!!
Επίσης, εκφράζεται η βεβαιότητα ότι η συγκυβέρνηση «είναι αποφασισμένη να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της», εννοώντας βεβαίως τις μνημονιακές υποχρεώσεις που έχει αναλάβει ενώπιον των διεθνών τοκογλύφων.
Τέλος, συνιστά στην Ε.Ε. να είναι πιο… «ευέλικτη» και «να φερθεί με ευγένεια» στον Τσίπρα, εννοώντας προφανώς ότι δε θα βρεθεί… καταλληλότερος για την εφαρμογή του πιο αντιλαϊκού Μνημονίου, με την λιγότερη δυνατή κοινωνική αναταραχή.

Συμπερασματικά, ισχύς του (Τσίπρα) είναι η αγάπη των Αμερικανών!  ΠΗΓΗ

Συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την ΝΔ (!!!) βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την οργή των Ελλήνων Αγροτών - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ
Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια τους από την κλιμακούμενη οργή του αγροτικού κόσμου, ο οποίος κυριολεκτικά εξοντώνεται από τα μέτρα του μνημονίου που υπέγραψε ο Τσίπρας με τον Καμμένο. Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη όπου κι αν εμφανιστούν, οι αγρότες τους διώχνουν, απαντώντας στην αντιλαϊκή τους πολιτική. Μέσα σε κατάσταση πανικού, λοιπόν, βλέπουν σενάρια συνωμοσίας και ούτε λίγο, ούτε πολύ “βλέπουν” συνεργασία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με την… ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!
Χαρακτηριστικά είναι τα αποσπάσματα από την επίσημη ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ τα οποία αναφέρουν: «Η προσπάθεια μιας μικρής μειοψηφίας του αγροτικού κόσμου και ακροδεξιών στοιχείων να τορπιλίσουν το διάλογο γύρω από την πρόταση της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, θα πέσει στο κενό… Οι εισβολές σε κομματικές εκδηλώσεις και η προσπάθεια δημιουργίας ενός κλίματος τεχνητής έντασης προς χάριν των τηλεοπτικών δελτίων, δεν έχουν καμία σχέση με τον αναγκαίο διάλογο πάνω στα πραγματικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου…Θα πρέπει ωστόσο κάποιοι να προβληματιστούν, όταν για αυτές τις εισβολές υπάρχει αγαστή συνεργασία συνδικαλιστών της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής».
Τα ορφανά του Μαρξ οι οποίοι προέρχονται άλλοι από το ΚΚΕ, άλλοι από το ΚΚΕ εσωτερικού και άλλοι από το ΠΑΣΟΚ της μίζας και της ρεμούλας, θα έπρεπε πριν βγάλουν αυτήν την ανακοίνωση να αναλογιζόντουσαν ότι η Χρυσή Αυγή έπεσε θύμα μιας ξεκάθαρα αντιδημοκρατικής πολιτικής σκευωρίας από την Νέα Δημοκρατία και ότι αυτοί, οι… “προοδευτικοί”, οι οποίοι παριστάνουν τους ευαίσθητους για τις πολιτικές διώξεις και τα ατομικά δικαιώματα σιώπησαν και συνέδραμαν την Νέα Δημοκρατία στις διώξεις. Μαζί ψήφιζαν τις άρσεις ασυλίας των βουλευτών μας.
Από την άλλη πλευρά, είναι μάλλον αχάριστη η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου απέναντι στην Νέα Δημοκρατία, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι η Νέα Δημοκρατία ψήφισε υπέρ του μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ στις 14 Αυγούστου του 2015. Και μέρος αυτής της συμφωνίας ήταν και τα αντιλαϊκά αυτά μέτρα, που εξοντώνουν κυριολεκτικά την Ελληνική Αγροτιά.
Για τον λόγον αυτό και η Νέα Δημοκρατία δεν δικαιούται να ομιλεί γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι είναι συνένοχη στο έργο αυτό. Αντίθετα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ψήφισε ΟΧΙ στο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είχε ψηφίσει ΟΧΙ και στο Μνημόνιο του Σαμαρά. Δεν τόλμησε να πατήσει το πόδι του στην Κω ο Καμμένος: Χημικά και ΜΑΤ η κυβερνητική απάντηση στους οργισμένους κατοίκους - ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Στροφή για Λέρο έκανε το Chinook του (συγ)Καμμένου μόλις αντίκρισε εκατοντάδες Έλληνες να τον περιμένουν με άγριες διαθέσεις. Φοβήθηκε δεύτερο γύρο με τομάτες, αυγά και γιαούρτια παρά την αστυνομοκρατία. Άγριο ξύλο με τα ΜΑΤ για τα hot-spots λαθρομεταναστών
Μόλις χθες ο Καμμένος εξύβριζε τους κατοίκους της πολύπαθης Κω, δηλώνοντας από το υπουργείο ότι: "αντιδρούν στο hot-spot αυτοί που βγάζουν λεφτά από τους λαθρομετανάστες". Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι, που η ζωή τους έχει καταστραφεί λόγω της άθλιας κυβερνητικής πολιτικής, περίμεναν με άγριες διαθέσεις στο νησί τους τον υπουργό του μνημονίου και των λαθρομεταναστών.

Τελικά ο παρατρεχάμενος του Τσίπρα, ψευτοπατριώτης ελικοπτεράκιας, δεν τόλμησε να πατήσει το πόδι του στην Κω και όπου φύγει-φύγει για Λέρο. Για να τιμωρήσει τους ανυπότακτους κατοίκους έδωσε εντολή στα ΜΑΤ να τους πλακώσουν στα χημικά. Αυτή είναι η άθλια και προδοτική συμμορία Σύριζα-Ανέλ: αντί η αστυνομία να προστατεύει τους Έλληνες πολίτες, τους τσακίζει όταν τολμούν να αντιδράσουν στα εθνοκτόνα της σχέδια...>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμμένος: Μέχρι και χαλάλ θα σερβίρουμε στους λαθρομετανάστες - Στους Έλληνες που πεινάνε ξύλο και χημικά!


Π. Ηλιόπουλος: Η Χρυσή Αυγή είναι βαθιά ριζωμένη στις ψυχές των Ελλήνων - ΗΧΗΤΙΚΟ

«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα απλό κόμμα, είναι Ιδέα και έχει ριζώσει βαθιά στις ψυχές των Ελλήνων. Θα τιμούμε τους Ήρωες μας ακόμα και στην άκρη της Γης» τόνισε ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος σε συνέντευξή του στο "Ράδιο Βέρα" και τον Μ. ΘεοδώρουΠΗΓΗ
Μόνο η Χρυσή Αυγή αντέδρασε στο περιφερειακό συμβούλιο κεντρικής Μακεδονίας για το κέντρο λαθρομεταναστών στην Σίνδο Θεσσαλονίκης

Στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, στις 2 Φεβρουαρίου 2016, με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων για το 2015, η Ελληνική Αυγή κατέθεσε ανακοίνωση σχετικά με τη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο χώρο του στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου στην Σίνδο, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή της και επισημαίνοντας τους κινδύνους για την ασφάλεια των κατοίκων.
Κατά την τοποθέτησή του ο Νίκος Χρυσομάλλης κατήγγειλε την υποκριτική στάση της πλειοψηφίας Τζιτζικώστα, που αν και έχει εκλεγεί με μεγάλη πλειοψηφία, δεν ενδιαφέρεται για την καθημερινότητα των πολιτών. «Μπορεί να βγάζετε ψηφίσματα δήθεν συμπαράστασης για τους αγρότες, αλλά το κόμμα σας, του οποίου την προεδρία πρόσφατα διεκδικήσατε, το καλοκαίρι ψήφισε το 3ο μνημόνιο. Τη στιγμή που η ανεργία στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καταγράφει συνεχή άνοδο και χιλιάδες οικογένειες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, συναινείτε στη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Φιλοξενίας λαθρομεταναστών, ένα βήμα από τη Θεσσαλονίκη» είπε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής.
Στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου βρέθηκε και ο βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή Φώτης Γραικός προκειμένου να διαμαρτυρηθούν σε σχέδια της κυβέρνησης για εγκατάσταση στρατοπέδου στην περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης.
Ακολουθούν δηλώσεις και η ανακοίνωση:
Η Ελληνική Αυγή εκφράζει την έντονη αντίθεσή της στη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Φιλοξενίας λαθρομεταναστών στα όρια του αστικού ιστού της Θεσσαλονίκης, στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου του Δήμο Δέλτα (Διαβατά) και επισημαίνει τους κινδύνους που εγκυμονεί μια τέτοια ενέργεια για την ασφάλεια των κατοίκων
Πάγια θέση του Κινήματος είναι ότι ο μόνος τρόπος για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης είναι το σφράγισμα των συνόρων και η επαναπροώθηση, όσων εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα, στη χώρα προέλευσής τους.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την Κεντρική Μακεδονία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλήθος κόσμου στην εναρκτήρια αγωνιστική εκδήλωση του Σωματείου Ελλήνων Εργόλαος» - Φωτορεπορτάζαζομένων «Άγιος ΝικΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: Πάνω από 14 εκατομμύρια ευρώ για οικίσκους λαθρομεταναστών - Φωτογραφικό διαγωνισμό 9 ωρών έστησαν τα λαμόγια Σύριζα-Ανέλ!

Ο θίασος Τσίπρα-Καμμένου τα δίνει όλα στους λαθρομετανάστες και καταστρέφει τον Ελληνικό λαό.
Την 1η Φεβρουαρίου αναρτήθηκε στην Διαύγεια απόφαση του υπουργού Σπίρτζη για την σπατάλη 14.145.000 ευρώ για την κατασκευή οικίσκων για λαθρομετανάστες. Ο ίδιος υπουργός πριν λίγες μέρες αύξησε τα εισιτήρια των ΜΜΜ για να εξοικονομήσει πόρους για το Δημόσιο. Παίρνουν τα λεφτά από τους φτωχούς Έλληνες και τα χαρίζουν σε λαθρομετανάστες.
Ο εν λόγω άθλιος διαγωνισμός ήταν 100% στημένος και φωτογραφικός. Ξεκίνησε το πρωί της 2ας Φεβρουαρίου στις 9πμ και ολοκληρώθηκε το ίδιο απόγευμα στις 5μμ. Τα αίσχη των συριζαίων και των καμμένων ξεπερνούν τις λαμογιές της Νδ-Πασόκ α.ε.
Ιδού το έγγραφο της ντροπής:...>>> ΕΔΩ!!!!

Ξεβράκωμα Μπουμπούκου στο “Παραπολιτικά fm” για το ηχητικό Σαμαρά - Καταγγελία φωτιά: Ο Σαμαράς έπαιρνε τηλέφωνα για να θαφτεί η είδηση!

Οι δημοσιογράφοι Γιάννης Κουρτάκης και Παναγιώτης Τζένος στρίμωξαν τον Γεωργιάδη αναφερόμενοι στο ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά και στην εντολή για προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Προέβησαν μάλιστα και σε μία πολύ σοβαρή αποκάλυψη: ο ίδιος ο αρχισκευωρός Σαμαράς παρενέβη έντρομος στην ιστοσελίδα "Παραπολιτικά" και απαίτησε να διαγραφεί η ανάρτηση με την σχετική είδηση!..>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Οι άσχετοι νεοδημοκράτες δεν γνωρίζουν ούτε πού βρίσκεται η Ελληνική Θράκη!


Το πόσο «ενδιαφέρονται» στη ΝΔ για τα καυτά εθνικά θέματα φαίνεται και από «λεπτομέρειες», οι οποίες όμως δείχνουν τόσο την ασχετοσύνη των ανθρώπων της όσο και την ξεκάθαρη ψηφοθηρική διάθεσή τους.

Σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, με θέμα τις νέες τηλεοπτικές άδειες η βουλευτής Σερρών της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή εξέφρασε τον… προβληματισμό της για το ενδεχόμενο να πάρει άδεια τούρκος επιχειρηματίας, καθώς όπως είπε «τι θα γίνει εάν από το κανάλι του θέσει θέμα μειονότητας στην... Ανατολική Θράκη;»!
Καλό θα ήταν πριν τον… προβληματισμό της η Αραμπατζή να κάνει κάποια μαθήματα γεωγραφίας και να μάθει ότι θέμα μειονότητας οι τούρκοι επιχειρούν να θέσουν στην Ελληνική Δυτική Θράκη και όχι την Ανατολική, η οποία είναι κατεχόμενη από την Τουρκία. Όχι τίποτε άλλο, αλλά κάτι τέτοιες «λεπτομέρειες» με τις γκάφες που τις συνοδεύουν, δείχνουν πόσο ενημερωμένοι για τα εθνικά μας θέματα είναι στη ΝΔ.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Υβριστική επίθεση “Εφημερίδας Συντακτών” στους αγανακτισμένους Έλληνες τους Πειραιά που δεν θέλουν άλλους λαθρομετανάστεςΘύελλα αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία έχουν προκαλέσει τα σχέδια της κυβέρνησης για τη δημιουργία κέντρου μετεγκατάστασης προσφύγων στην περιοχή του Σχιστού.
Δημοτική Αρχή, κάτοικοι και φορείς εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, απειλώντας ότι θα προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις. «Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι επίκειται δημιουργία κέντρου – στρατοπέδου κράτησης προσφύγων στο Σχιστό. Πώς είναι δυνατόν να ληφθεί μια τέτοια απόφαση χωρίς καμία απολύτως διαβούλευση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση;» διερωτάται ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, διαμηνύοντας πως το Σχιστό «δεν θα γίνει νέα Αμυγδαλέζα».
Ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας ανήκει στον λεγόμενο «προοδευτικό» χώρο. Αφουγκραζόμενος, όμως, τις πεποιθήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων της περιοχής λέει το αυτονόητο.
Στο θέμα αναφέρθηκε και η Άντα Ψαρρά στην «Εφημερίδα των Συντακτών», με την γνωστή φαιδρή επιχειρηματολογία της. Συγκεκριμένα έγραψε: "...εξαγγέλθηκαν από τις ναζιστικές και φασιστικές ιστοσελίδες συγκεντρώσεις αγανακτισμένων πολιτών στην περιοχή".Βεβαίως, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από μια συνεπή εθνομηδενίστρια, υπερασπίστρια τρομοκρατών και κατηγορούμενου για παιδεραστία και βιασμό ανηλίκου. Όσο δεν καταλαβαίνει ότι όσο γράφει θα εκτίθεται ολοένα και περισσότερο, τόσο το χειρότερο γι αυτήν και την φυλλάδα που φιλοξενεί τα «αριστουργήματά» της. Προφανώς για την κα Ψαρρά οι καθεστωτικές ιστοσελίδες protothema, thetoc, iefimerida και tovima.gr που αναπαρήγαγαν την ανακοίνωση των Επιτροπών Κατοίκων Πειραιώς είναι "ναζιστικές και φασιστικές ιστοσελίδες".
Φαίνεται, όμως, ότι οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των κατοίκων της περιοχής απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης να μετατρέψει τον τόπο τους σε αποθήκη χιλιάδων ψυχών, οδήγησαν στην λειτουργία των αντανακλαστικών των γνωστών γελοίων και γραφικών αντιρατσιστών, οι οποίοι καλυπτόμενοι από την έμμεση αβάντα της κυβέρνησης διοργανώνουν αντισυγκέντρωση, στην οποία προφανώς θα ακουστούν όλα τα εκτός τόπου και χρόνου συνθήματα τους.
Επειδή αν βασιστούν στους ελληνικής καταγωγής «αλληλέγγυους»  θα είναι τρεις και ο κούκος, ας κάνουν μια γερή κινητοποίηση στους πακιστανούς, τους αφγανούς και τους λοιπούς αλλοδαπούς, μπας και πιάσουν διψήφιο αριθμό συμμετεχόντων. Είναι τόσο απομονωμένοι και λαομίσητοι που φροντίζουν με τις κινήσεις τους να οξύνουν ακόμη πιο πολύ αυτά τα αισθήματα.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Επιτήδειος: Η Ελλάδα, η συνθήκη Σένγκεν και τα “παιχνίδια” των Ευρωπαίων

Ναι στην Εθνική Παραγωγή: Συναγωνιστές επισκέφτηκαν τα αγροτικά μπλόκα σε Κιλκίς και Χανιά - Φωτορεπορτάζ

Κλιμάκιο συναγωνιστών από το Κιλκίς, έδωσε το παρόν στα δυο μπλόκα των αγροτών στο Κιλκίς (Ευζώνους και Δοϊράνη), στα οποία οι ακομμάτιστοι αγρότες του Νομού Κιλκίς, απέκλεισαν τις δυο πύλες εισόδου εξόδου προς το κρατίδιο-μόρφωμα  των Σκοπίων.

Ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χατζησάββας Χρήστος έγινε δεκτός από τους αγρότες ενημερώθηκε αλλά εισέπραξε και τα θετικά σχόλια που έκαναν οι αγρότες για την θέση που πήρε ο Λαϊκός Σύνδεσμος δια στόματος του Γενικού Γραμματέα του Νικολάου Μιχαλολιάκου, στην συζήτηση για το ασφαλιστικό που έγινε στην Βουλή.
Ο συναγωνιστής βουλευτής του Κιλκίς έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους τους φορείς, σωματεία, κοινωνικές και εργασιακές ομάδες για αγώνα και στήριξη των αγροτικών μπλόκων. Ο Αγώνας των αγροτών δεν είναι κομματικός αλλά Εθνικός...>> >>>>.. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

Όταν οι «αντιρατσιστές» παρουσιάζονται ως «άοπλοι πολίτες»

Συχνά - πυκνά αναφέρεται ότι ο Τύπος είναι η «τέταρτη εξουσία». Στην πραγματικότητα, αποτελεί την πρώτη, αφού με την δύναμή του επηρεάζει πρόσωπα και καταστάσεις, διαμορφώνει συνειδήσεις και (παρα)πληροφορεί ανάλογα με συγκεκριμένα συντηρητικά συμφέροντα.
Στο «Ποντίκι» δημοσιεύθηκε το εξής σχόλιο: «Μάρτυρες ενός τυπικού ελληνικού συμβάντος γίναμε το περασμένο Σάββατο. Ένας φωτορεπόρτερ “τόλμησε” να καταγράψει με τον φακό του έναν αστυνομικό να κυνηγά με… καρέκλα έναν άοπλο πολίτη στην πλατεία Βικτωρίας και τον… “μπουζούριασαν” στη ΓΑΔΑ! Ήρθε και στα μέρη μας ο Ερντογάν και δεν το πήραμε χαμπάρι;».
Πολλοί θα διαβάσουν αυτό το σχόλιο και θα μείνουν με την εντύπωση ότι τα πράγματα είναι όπως τα παρουσιάζει η εν λόγω εφημερίδα. Γιατί η πραγματικότητα, βεβαίως, είναι πολύ διαφορετική.
Στην πλ. Βικτωρίας υπήρξε «αντιρατσιστική» συγκέντρωση το περασμένο Σάββατο, με τους «αντιρατσιστές» να τα σπάνε όλα κατά την προσφιλή τους συνήθεια. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν στις καρέκλες που πρώτοι τους πέταξαν οι «αντιφασίστες», αλλά ο φωτογράφος επέλεξε προφανώς να αποθανατίσει τη στιγμή που βόλευε τις δικές του πεποιθήσεις.
Για το τι έγινε ακριβώς με την σύλληψη του δεν γνωρίζουμε, οπότε επιφυλασσόμαστε. Αλλά αυτά περί «άοπλου πολίτη» είναι εξωφρενικά, καθώς οι «μπαχαλάκηδες» επιχειρείται να παρουσιαστούν ως φιλήσυχοι και νόμιμα διαμαρτυρόμενοι πολίτες, ή έστω ως περαστικοί.
Γιατί έτσι όπως παρουσιάζεται το περιστατικό, πουθενά δεν φαίνεται ότι προϋπήρξε συγκέντρωση και βίαιη συμπεριφορά εκ μέρους των «αντιρατσιστών».  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Η ΝΔ του Μητσοτάκη κατά των αγροτών και υπέρ των περικοπών των συντάξεων


Μια πολύ αποκαλυπτική -για τις θέσεις και τις προθέσεις του- συνέντευξη έδωσε ο Κούλης ο… ανοιχτομάτης, στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Ιστορίες» με τους Αλέξη Παπαχελά, Σία Κοσιώνη και Παύλο Τσίμα.
Τρία σημεία ξεχωρίζουν στη συνέντευξη:
1ον) Ότι η νουδούλα είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ του απελπισμένου αγώνα ζωής που δίνουν αυτές τις μέρες οι Έλληνες αγρότες. Είπε σχετικά με τα μπλόκα: «Και πρέπει να σας πω και ότι εγώ, ρητά, ενθάρρυνα συναδέλφους βουλευτές να μην συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Αυτό δεΝ σημαίνει ότι δεν μιλάμε με τους αγρότες, αλλά να μη δοθεί η εντύπωση ότι πάμε εμείς ως Νέα Δημοκρατία να επαναλάβουμε τα σφάλματα του παρελθόντος».
2ον) Ότι η νουδούλα είναι ΥΠΕΡ της μείωσης των συντάξεων. Ιδού το σχετικό απόσπασμα:
Ερώτηση: Λέτε και ναι σε μείωση επικουρικών, δηλαδή σε μείωση συντάξεων.
Κούλης: «Δεν το έκρυψα, δεν το έκρυψα. Γι’ αυτό σας λέω ότι εγώ μιλάω με τη γλώσσα της αλήθειας, και θέλω αύριο να πράττω και το έργο της αλήθειας»
3ον) Ότι η νουδούλα είναι ΥΠΕΡ της «μεγάλης συγκυβέρνησης» με τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, με άλλα δεδομένα από τα σημερινά: «Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες, αλλά με τα σημερινά δεδομένα συνεργασία με τον κ. Τσίπρα δεν είναι εφικτή».
Ποια μπορεί να είναι τα «άλλα δεδομένα»; Προφανώς, να στριμωχτεί πολύ η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, σε σημείο που να μην μπορεί μόνη της να εφαρμόσει πιστά το Μνημόνιο και να χρειάζεται δεκανίκια! Τα συμπεράσματα όλα δικά σας!  ΠΗΓΗ
(ΥΓ): Σκασμός Μπουμπούκο!
Γιατί οι σιωνιστές που τόσο πολύ αγαπούν τα “προσφυγάκια” δεν τα δέχονται στο Ισραήλ;

Μιλώντας στη φιέστα που διοργάνωσαν οι Μπουτάρης και… «άφθαρτος Τζίτζι» για την επέτειο του εβραϊκού ολοκαυτώματος, η σύμβουλος της Πρεσβείας του Ισραήλ Tammy Ben-Haim εξήρε την συμβολή ομοεθνών της στην υποδοχή εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών της Ελλάδος, καθώς και την μεταναστευτική πολιτική των Τσίπρα και Καμμένου: «Με ικανοποίηση βλέπω το τελευταίο διάστημα Ισραηλινούς γιατρούς, νοσοκόμες και κοινωνικούς λειτουργούς, εθελοντές στην Ελλάδα, στο νησί της Λέσβου, να βοηθούν πρόσφυγες που έρχονται από τη Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν και σε συνεργασία με τις αρχές να σώζουν ζωές. Παρά την οικονομική κρίση, οι άνθρωποι και η κυβέρνηση στην Ελλάδα ανταποκρίνονται σε αυτό το έργο, επιδεικνύοντας συμπόνια και ανθρωπισμό».
Στην ίδια εκδήλωση, ο πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ) Μωυσής Κωνσταντίνης, αναφέρθηκε στα «νέα συρματοπλέγματα» και τις «νέες πόλεις -γκέτο για να περιοριστούν οι άμοιροι πρόσφυγες» στην Ευρώπη, τονίζοντας ότι «οι νεκροί του Ολοκαυτώματος, αν μπορούν να δουν τα στρατόπεδα των προσφύγων αναρωτιούνται, γιατί ο κόσμος δεν έχει μάθει τίποτε από τα λάθη του παρελθόντος και μας φωνάζουν να ξυπνήσουμε και να αντιδράσουμε. Ας ακούσουμε τη φωνή τους».
Μετά από τις παραπάνω, συγκινητικές ομολογουμένως, δηλώσεις συμπάθειας υπέρ των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων, σε Ελλάδα και Ευρώπη, δικαιούμεθα να κάνουμε μια… αφελή ερώτηση: γιατί άραγε το σιωνιστικό κράτος δεν δέχεται ούτε έναν «άμοιρο πρόσφυγα» στα εδάφη του – και μάλιστα κατόπιν πρόσφατης αποφάσεως της βουλής του Ισραήλ;  ΠΗΓΗ

Οι σκληροί της Νουδούλας παίζουν μπάλα με τα “προσφυγάκια”


Μετά την επίτευξη της εθνικής συνεννόησης στο λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα, μεταξύ της νουδούλας και του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της ψευτοδεξιάς άρχισε να υλοποιεί τις… πρωτοβουλίες που είχε εξαγγείλει, προς στήριξη της συγκυβέρνησης.
Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτών των «πρωτοβουλιών», ο ειδικός συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της νουδούλας –και θεωρούμενος… σκληρός- Βασιλάκης Κικίλιας, επισκέφθηκε την Σάμο, όπου συναντήθηκε με τοπικούς παράγοντες, εκπροσώπους ΜΚΟ, αλλά και «προσφυγάκια». Μάλιστα, για να σπάσει τον… πάγο, έπαιξε μαζί τους  ποδόσφαιρο!
Αυτά, για να μη μας δουλεύουν οι Μπουμπουκοβορίδηδες!   ΠΗΓΗ

Πληρώνουμε τους τούρκους για να μας κάνουν Ισλαμαμπάντ: 25 εκατ. ευρώ η πρώτη δόση!Η ξευτίλα του ελλαδικού προτεκτοράτου δεν έχει όρια. Με απόφαση της Κομισιόν, η οποία επικυρώθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα εκταμιεύσει άμεσα περί τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ για να δοθούν στην Τουρκία, προκειμένου να προβεί στον περιορισμό των «προσφυγικών» ροών.
Βεβαίως, όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που η Τουρκία αποδεδειγμένα συμβάλλει στην διόγκωση των ροών των λαθρομεταναστών, τους οποίους χρησιμοποιεί ως μοχλό πίεσης έναντι της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και εργαλείο υπονόμευσης και αποσταθεροποίησης της Ελλάδας. Αυτή η προκλητική απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιο έρχεται μόλις μία εβδομάδα μετά τις δηλώσεις του επικεφαλής της Frontex, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς δήλωσε πως η Τουρκία διευκολύνει τα κυκλώματα των δουλεμπόρων και ότι ουσιαστικά δεν έχει πράξει τίποτα στην κατεύθυνση του περιορισμού των λαθρομεταναστευτικών ροών.
Στα πρώτα 2 δισεκατομμύρια που θα εκταμιευθούν άμεσα, θα συμβάλλει και η Ελλάδα της κρίσεως, με ένα ποσό κατά πολύ μεγαλύτερο από τα όσα έχει δώσει η κυβέρνηση για το περιβόητο «παράλληλο πρόγραμμα». Συγκεκριμένα, η Ελλάδα θα δώσει άμεσα περί τα 25 εκατ. ευρώ στην Τουρκία για να μας πλημμυρίζει με λαθρομετανάστες.
Αυτά ξέχωρα από τα εκατομμύρια ευρώ που θα πληρώσει το ελλαδικό κράτος από το υστέρημα των φορολογουμένων για την στέγαση και σίτιση των λαθρομεταναστών. Ξέχωρα από τα εκατομμύρια ευρώ που θα δοθούν για την αναστήλωση τζαμιών και την κατασκευή του τεμένους στον Βοτανικό.
Οι υπόλοιπες χώρες που μετέχουν στην χρηματοδότηση της τουρκίας, τουλάχιστον, κλείνουν τα σύνορά τους, κοιτάζοντας το εθνικό τους συμφέρον, απειλώντας μάλιστα την Ελλάδα ότι θα την πετάξουν εκτός Σένγκεν. Η Ελλάδα είναι το μοναδικό «κράτος» που πληρώνει αδρά για να ισλαμοποιηθεί με την πλήρη συμφωνία του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου».  ΠΗΓΗ
Δείτε τον πίνακα που απεικονίζει το ποια κράτη θα πληρώσουν την Τουρκία και πόσα θα δώσουν:


Οι χαϊδεμένοι του «συνταγματικού τόξου» επιτρέπεται να απειλούν και να χυδαιολογούν

Ας υποθέσουμε ότι ένας Χρυσαυγίτης έγραφε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι «Πέθανε ο David Bowie και ο μαλ… ο Τσίπρας ζει ακόμα».
Για μέρες ολόκληρες τα συστημικά ΜΜΕ θα παρουσίαζαν την ανακάλυψη αυτή ως το μέγιστο γεγονός, ενώ πολύ πιθανό επίσης θα ήταν το ενδεχόμενο είτε να συλληφθεί αυτός που ανήρτησε το συγκεκριμένο σχόλιο είτε να του έρθει χαρτί από τον εισαγγελέα για «προτροπή σε φόνο», «καλλιέργεια μίσους», «εκτροφή βίαιων ενεργειών» κλπ. Όταν, όμως, αυτά τα λόγια ξεστομίζονται από έναν «επιφανή» τύπο του «συνταγματικού τόξου», τότε δεν τρέχει τίποτα.
Γιατί το προαναφερθέν υβρεολόγιο ανήκει στον γνωστό πασόκο Θανάση Χειμωνά, ο οποίος είναι γνωστός πολύ περισσότερο για τον λεκτικό βόθρο που εκστομίζει συχνά-πυκνά παρά για τις αμφιβόλου υπάρξεως πολιτικές ικανότητές του.
Είναι μέρες τώρα που «κοσμεί» το διαδίκτυο αυτό το υβριστικό σχόλιο. Κανείς, όμως, δεν τον καταδίκασε, για την αγαπημένη του συνήθεια να χυδαιοποιεί τα πάντα. Αντιθέτως, αν κάποιος από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ «στόλιζε» με αυτόν τον χαρακτηρισμό και άλλους παρόμοιους τον Τσίπρα ή οποιοδήποτε εξέχων μέλος του «συνταγματικού τόξου» θα είχαμε γενικό ξεσηκωμό από τους… αυθόρμητα αγανακτισμένους.
Κάτι τέτοιες μικρές λεπτομέρειες όμως, είναι πολύ χρήσιμες. Ακριβώς γιατί αποδεικνύουν κι αυτές πόσο βαθύτατα υποκριτική και άρρωστη μένει η κοινωνία μας. Πατώντας πάνων σ΄αυτήν την ιδιότητα οι διάφοροι βουτυρομπεμπέδες και φλώροι μπορούν να παριστάνουν τους «τζάμπα μάγκες» και τους τιμητές των πάντων. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8168116722810050816

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item