Widgets

ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΉ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ SYRIZA σε ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ....
Η κυβέρνηση αποτελειώνει αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες: Αυξήσεις φωτιά στις εισφορές από 158 έως 1.582 ευρώ τον μήνα!

Μεγάλες ανατροπές έρχονται για τις εισφορές ελεύθερων επαγγελματιών, ανεξάρτητα απασχολουμένων που χρησιμοποιούν «μπλοκάκι» για τις αμοιβές τους αλλά και αγροτών, καθώς εισφορές από 158 έως… 1.582 ευρώ τον μήνα θα πληρώνουν ανάλογα με το καθαρό εισόδημα που θα δηλώνουν στην εφορία περισσότεροι από ένα εκατομμύριο ασφαλισμένοι στον σημερινό ΟΑΕΕ αλλά και το ΕΤΑΑ.
Από 1/1/2017, ο επαγγελματίας θα σταματήσει να πληρώνει τα συγκεκριμένα ποσά που όριζε το πρώην ΤΕΒΕ -από 210,7 έως 709,01 ευρώ για τους νέους ασφαλισμένους- και θα πληρώνει ένα ποσοστό του εισοδήματός του. Πώς θα προκύπτουν οι εισφορές; Σύμφωνα με το enikonomia.gr θα υπολογίζονται με συντελεστή 20% επί του καθαρού εισοδήματος για τον κλάδο της σύνταξης και 6,95% για τον κλάδο υγείας.


Το νομοσχέδιο προβλέπει και εισφορά 7,5% για την επικούριση για όσους επαγγελματίες έχουν επικουρικό ταμείο. Για να προστατέψει τα έσοδα του Ταμείου, το νομοσχέδιο θέτει κατώτατο όριο καθαρών εισοδημάτων στα 158,2 ευρώ. Δηλαδή ακόμη και οι πιο χαμηλά αμειβόμενοι επαγγελματίες, το όφελος που θα έχουν δεν θα ξεπερνά τα 50 ευρώ τον μήνα και αυτό θα προκύψει μόνο υπό την προϋπόθεση ότι το εισόδημά τους είναι μικρότερο από 800 ευρώ τον μήνα.


Δηλαδή, η αλλαγή ευνοεί, -έστω γι’ αυτά τα 50 ευρώ- μόνο τους επαγγελματίες με καθαρά κέρδη (πραγματικά ή προϊόν φοροδιαφυγής) κάτω από 9.600 ευρώ ετησίως. Από την άλλη, για τους ελεύθερους επαγγελματίες με υψηλά εισοδήματα, η αλλαγή ισοδυναμεί ακόμη και με διπλασιασμό των ασφαλιστικών εισφορών. Ο μόνος «κόφτης» που μπαίνει έχει να κάνει με το 10πλάσιο του βασικού μισθού που εισπράττει ένας 25χρονος δηλαδή στα 586 ευρώ. Δηλαδή, ο επαγγελματίας μπορεί να πληρώσει εισφορές ακόμη και για καθαρά κέρδη 70.320 ευρώ τον χρόνο πληρώνοντας στο ασφαλιστικό ταμείο έως και 18.984 ευρώ στη στιγμή που με το ισχύον καθεστώς, οι εισφορές δεν ξεπερνούν τα 8.508 ευρώ.

Με τις κρατήσεις να ξεπερνούν πλέον και το 50%, το κίνητρο της φοροδιαφυγής γίνεται ακόμη μεγαλύτερο και έρχεται να προστεθεί σε μια ήδη πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζουν οι δηλώσεις των επαγγελματιών. Οι περίπου 293.000 ελεύθεροι επαγγελματίες που υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις, εμφανίζουν μέσο καθαρό αποτέλεσμα μόλις 2,6 δισ. ευρώ δηλαδή περίπου 8.500 ευρώ ο καθένας. Με τόσο εκτεταμένη φοροδιαφυγή, το ταμείο κινδυνεύει τελικώς να χάσει έσοδα καθώς σε κάθε ασφαλισμένο αντιστοιχεί να πληρώσει 191 ευρώ, λιγότερα από ότι σήμερα. Αν μάλιστα η αύξηση των εισφορών λειτουργήσει ως κίνητρο περαιτέρω αύξησης της φοροδιαφυγής τότε θα χαθούν και έσοδα από τον φόρο εισοδήματος αλλά και από τον ΦΠΑ.

Ίδια εικόνα και για τους αγρότες αλλά και για τους ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων οι οποίοι υπάγονταν μέχρι τώρα στον ΟΓΑ λόγω πληθυσμιακών κριτηρίων. Η μόνη διαφορά με τους επαγγελματίες είναι ότι το ποσοστό του 20% που είναι η εισφορά για τη σύνταξη επιτυγχάνεται με σταδιακή αύξηση έως και το 2019.  ΠΗΓΗ

«Τσεκούρι» των συριζαίων στις συντάξεις: Σοκ και δέος εναντίον του Ελληνικού Λαού

Παρά τις διαβεβαίωσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου και του αρμοδίου υπουργού, οι οποίοι λένε αναίσχυντα ψεύδη, το νέο ασφαλιστικό περιέχει νέες, τεράστιες μειώσεις συντάξεων, δίνοντας ένα νέο πλήγμα στον Ελληνικό Λαό, που είτε είναι συνταξιούχος, είτε άνεργος και συντηρείται από τον άνεργο πατέρα ή μητέρα του.
Οι μειώσεις, είναι γεγονός, ότι εστιάζονται κυρίως στους μελλοντικούς συνταξιούχους, σε μία προσπάθεια της κυβέρνησης να μειώσει το πολιτικό κόστος από τον Αρμαγεδδώνα του Ασφαλιστικού, αφού οι μελλοντικοί συνταξιούχοι δεν θα το καταλάβουν άμεσα το τι ακριβώς πάθανε.

Σας παραθέτουμε παρακάτω τι ακριβώς επιφυλάσσει το νέο ασφαλιστικό για τους Έλληνες  ΠΗΓΗΜετέτρεψαν την πατρίδα μας σε αποθήκη λαθρομεταναστών: Μόνο 272 πρόσφυγες μετεγκαταστάθηκαν από Ελλάδα και Ιταλία σε χώρες της ΕΕ

Τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά την σύνοδο κορυφής για την προσφυγική κρίση η κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων πανηγύριζε γιατί τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη δεσμεύθηκαν ότι θα γίνει μετεγκατάσταση από την Ελλάδα τουλάχιστον 160.000 προσφύγων.Μαζί με την κυβέρνηση τότε, πανηγύριζε και ο καθεστωτικός Τύπος λέγοντας πως η Ελλάδα είναι η μεγάλη κερδισμένη της συνόδου, αφού ο αρχικός σχεδιασμός ήταν για 120.000 άτομα και μετά την άρνηση της Ουγγαρία να συμμετάσχει στο πρόγραμμα, ο αριθμός αυτός ανήλθε στις 160.000!
Σήμερα λοιπόν μερικούς μήνες μετά έρχεται ο Guardian και παρουσιάζει την «πρόοδο» της συμφωνίας, αποδεικνύοντας με αριθμούς την αποτυχημένη πολιτική της κυβέρνησης, που μετέτρεψε την πατρίδα μας μέσα σε ένα χρόνο σε αποθήκη λαθρομεταναστών.

Τα επίσημα στοιχεία λοιπόν δείχνουν ότι μόνο το 0,17% των προσφύγων από Ελλάδα και Ιταλία έχει μετεγκατασταθεί σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σοκ προκαλούν τα στοιχεία από το πρόγραμμα μετεγκατάστασης προσφύγων σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα και την Ιταλία που αποφάσισε η Κομισιόν. Μέχρι τις 4 Ιανουαρίου από τους 160.000 πρόσφυγες που περιλαμβάνονται στη σχετική συμφωνία του περασμένου Σεπτεμβρίου, μετεγκαταστάθηκαν μόνο 272!

Όπως μεταδίδει ο Guardian επικαλούμενος τα επίσημα στοιχεία από την ΕΕ, μόνο το 0,17% των 160.000 προσφύγων (272 άτομα από τη Συρία και από την Ερυθραία) που υποσχέθηκαν ότι θα απορροφήσουν τα κράτη-μέλη από τις χώρες πρώτης γραμμής του ευρωπαϊκού νότου έχει μετεγκατασταθεί. Ο αριθμός, μάλιστα, γίνεται ακόμα πιο μικρός - μόλις 0,03% - αν συγκριθεί με τους περισσότερο από 1 εκατομμύριο πρόσφυγες και μετανάστες που έφτασαν στην Ευρώπη δια θαλάσσης το 2015, γράφει η βρετανική εφημερίδα.

Συνολικά 19 από τις χώρες που τον περασμένο Σεπτέμβριο υπέγραψαν τη συμφωνία δεν έχουν δεχθεί ούτε έναν πρόσφυγα, αλλά αντίθετα αυτούς τους 272 ανθρώπους τους έχουν υποδεχθεί χώρες που ήδη σηκώνουν κάποιο βάρος της μεταναστευτικής κρίσης όπως η Γερμανία και η Σουηδία. ΠΗΓΗ


.Κίνδυνος πολέμου μεταξύ απρόσκλητων Σιιτών και Σουνιτών επί ελληνικού εδάφους

Ως γνωστόν, «εμφύλιο» πόλεμο μεταξύ των σιιτών και σουνιτών μουσουλμάνων έχει προκαλέσει η εκτέλεση του σιίτη κληρικού Νιμρ αλ-Νιμρ, από τις αρχές της (σουνιτικής) Σαουδικής Αραβίας, με επίθεση στην πρεσβεία της στο (σιιτικό) Ιράν και διακοπή των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών, ενώ στο χορό του διπλωματικού πολέμου με το Ιράν μπήκαν μέχρι ώρας, το Μπαχρέιν, το Σουδάν και τα Εμιράτα

Και σε όσους βιαστούν να πουν «τι μας νοιάζει εμάς, ας βγάλουν τα μάτια τους», θα τους απαντήσω: μας νοιάζει γιατί μας επηρεάζει άμεσα! Καθότι, οι εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες μας είναι και σουνίτες και σιίτες, άρα είναι πολύ πιθανόν –έως βέβαιο, αν δεν διευθετηθεί σύντομα το ζήτημα- να «βγάλουν τα μάτια τους» επί ελληνικού εδάφους οι απρόσκλητοι των δύο αντιμαχόμενων πλευρών!
(ΥΓ): Τι θα γινόταν αν ήταν έτοιμο και λειτουργούσε το μουσουλμανικό τζαμί στην Αθήνα – το οποίο προβλέπεται να είναι κοινό για σουνίτες, σιίτες και λοιπούς μουσουλμάνους;  ΠΗΓΗ  Πολύ απλά: πεδίο μάχης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΝέα φρίκη από το ισλαμικό κράτος: Τζιχαντιστές έδεσαν με εκρηκτικά και ανατίναξαν 4χρονο παιδί!

Έθιμα λαθρομεταναστών στις Βρυξέλλες: Έκαψαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο και έριξαν αυτοκίνητο στις σκάλες του μετρό! ΒΙΝΤΕΟ

Σε νέα ήθη κι έθιμα πρέπει να συνηθίζει από εδώ και πέρα η χριστιανική Ευρώπη, καθώς οι ορδές των λαθρομεταναστών επιβάλλουν πια τα δικά τους με την βία.
Μετά λοιπόν τις εκατοντάδες σεξουαλικές επιθέσεις και τις κλοπές στην Γερμανία, νεαροί ισλαμιστές  φωνάζοντας "Αλλά ακμπάρ" έκαναν άνω - κάτω τις Βρυξέλλες.
Αρχικά, πέταξαν ένα αυτοκίνητο (!) στις σκάλες του μετρό και από θαύμα δεν τραυματίστηκε ή δεν σκοτώθηκε κάποιος περαστικός. Στην συνέχεια, δείχνοντας το μίσος για κάθε τι που παραπέμπει σε Χριστούγεννα έκαψαν χριστουγεννιάτικο δέντρο. ΠΗΓΗ
Θαυμάστε τα... κατορθώματά τους που είναι θέμα χρόνου να έρθουν και στην Ελλάδα:

Βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας οι Σιίτες μουσουλμάνοι! Τι θα γίνει εάν βγουν και οι Σουνίτες;

Μόλις χθες αναφερθήκαμε στον κίνδυνο πολέμου μεταξύ απρόσκλητων Σιιτών και Σουνιτών με αφορμή εκτέλεση του σιίτη κληρικού Νιμρ αλ-Νιμρ, από τις αρχές της (σουνιτικής) Σαουδικής Αραβίας.  
Όπως ενημερωθήκαμε από τα διαδικτυακά ΜΜΕ, σιίτες μουσουλμάνοι ανήμερα της εορτής των Θεοφανείων, διαδήλωσαν έξω από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας, διαμαρτυρόμενοι για την εκτέλεση του Αλ-Νιμρ.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «Κάτω οι Αλ Σαούντ (Βασιλική Οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας)» ενώ τα αιτήματά τους ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του ηγέτη τους. Ένα ακόμα σύνθημά τους έλεγε «Καταδικάζουμε τη Σαουδαραβική κυβέρνηση και αυτό που έκανε». Οι περισσότεροι από τους διαμαρτυρόμενους σιίτες μουσουλμάνους ζουν στην Ελλάδα είναι πακιστανικής καταγωγής.
Το ερώτημα που προκύπτει μετά από αυτά είναι τι θα γίνει εάν στην συνέχεια βγουν στους δρόμους και οι σουνίτες μουσουλμάνοι που είναι μάλιστα και πιο πολλοί; Ειδικά εάν βγουν και ταυτόχρονα τότε κυριολεκτικά θα γίνει πεδίο μάχης!  ΠΗΓΗ

Ρατσιστικό έγκλημα: αλβανός μαχαιροβγάλτης κατακρεούργησε την εν διαστάσει σύζυγό του στην Χαλκιδική και κυκλοφορεί ελεύθερος

Η 41χρονη γυναίκα του 34χρονου αλλοδαπού ήταν ελληνικής καταγωγής. Είχε προσλάβει τον αλβανό στην επιχείρησή της και στη συνέχεια τον παντρεύτηκε. Όταν αποφάσισε να χωρίσουν, ο αλλοδαπός την δολοφόνησε εν ψυχρώ με έξι μαχαιριές στο λαιμό, την πλάτη και το κεφάλι! Ο δράστης ήταν σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά.
Έχουμε τονίσει επανειλημμένως πόσο επικίνδυνο είναι να δίνουν εργασία και να βάζουν στα σπίτια τους αλλοδαπούς οι συμπολίτες μας και δυστυχώς επαληθευόμαστε με τον πλέον τραγικό τρόπο.
Το φονικό σημειώθηκε ανήμερα των Θεοφανίων στην περιοχή Ορμύλια στη Χαλκιδική και έκτοτε οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συζυγοκτόνου. Κατά πληροφορίες ο αλβανός εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση της πρώην συζύγου του. Μετά τη γνωριμία τους παντρεύτηκαν, αποκτώντας δύο παιδιά ηλικίας 4 και 6 ετών σήμερα. Τα «σύννεφα» στη σχέση τους όμως δεν άργησαν να έρθουν και λίγους μήνες πριν, η 41χρονη γυναίκα αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους από τον σύζυγό της και να τον απομακρύνει από την οικογενειακή της επιχείρηση.
Αυτή η απόφαση εξόργισε τον 34χρονο Αλβανό, ο οποίος αδυνατούσε να συνειδητοποιήσει τον χωρισμό τους και θολωμένος από τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή επιζητούσε εκδίκηση. Μέχρι που έφτασε το απόγευμα των Θεοφανίων, οπότε και ο ίδιος δολοφόνησε τη μητέρα των παιδιών του. Με έξι μαχαιριές κατάφερε τον θανάσιμο τραυματισμό της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε παίρνοντας μαζί του τον 4χρονο γιο του.
Οι περίοικοι άκουσαν τις αγωνιώδεις κραυγές της γυναίκας και ειδοποίησαν την Αστυνομία, αλλά όταν έφτασαν οι πρώτοι αστυνομικοί βρήκαν νεκρή την άτυχη μητέρα. Σημειώνεται ότι ο δράστης είναι γνώριμη φυσιογνωμία στην Αστυνομία καθώς έχει βεβαρυμένο ποινικό μητρώο με υποθέσεις για ναρκωτικά και οπλοκατοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος είχε διαφύγει με ταξί παίρνοντας μαζί του το ηλικίας τεσσάρων χρόνων παιδί του και, όπως πληροφορήθηκαν οι αστυνομικοί, εθεάθη για τελευταία φορά στην εθνική οδό Μουδανιών-Θεσσαλονίκης στο ύψος της Νέας Καλλικράτειας. Για καλό και για κακό, έχουν στηθεί μπλόκα και στις εξόδους προς την Δυτική Μακεδονία, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο ο 34χρονος να επιχειρήσει να περάσει τα σύνορα και να καταφύγει στην πατρίδα του.  ΠΗΓΗ


Νεαρή Φινλανδέζα αντιμετωπίζει με επιτυχία λαθρομετανάστες επίδοξους ληστές - ΒΙΝΤΕΟ


Τα αγαθά του πολυ-πολιτισμού αντιμετώπισε νεαρή πωλήτρια στη Φινλανδία. Έπεσε θύμα απόπειρας κλοπής από αφρικανούς, αλλά τους αντιμετώπισε με επιτυχία. Ανάλογη αντίδραση στην Ελλάδα θα διωκόταν με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο... ΠΗΓΗ
Πλήρης επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: ο Μουζάλας ομολογεί ότι εκατομμύρια λαθρομετανάστες θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα!Τα μισόλογα και οι αοριστολογίες του πρόσφατου παρελθόντος αφήνουν τη θέση τους στη σκληρή πραγματικότητα: ο εποικισμός της Πατρίδας μας από την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών προαναγγέλθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα!

Το ίδιο κυβερνητικό στέλεχος που προ ολίγων μηνών δήλωνε με έμφαση πως το 80% όσων εισέβαλαν παρανόμως στην Ελλάδα ήταν πρόσφυγες και μόλις το 20% παράνομοι μετανάστες, υποχρεώθηκε να παραδεχτεί πως πλέον η αναλογία ανέρχεται σε 50-50!
Παραδοχή η οποία βεβαίως και δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, απλώς την προσεγγίζει. Διότι η πραγματικότητα είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν ανενόχλητα στην Ελλάδα δεν είναι πρόσφυγες!
Σε ένα παραλήρημα γραφικού -πλην απολύτως αντεθνικού- διεθνιστικού καθωσπρεπισμού, ο Γ. Μουζάλας διαβεβαίωσε τα διεθνή (ευρωπαϊκά και υπερατλαντικά) αφεντικά πως ο αριθμός των λαθρομεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα «είναι διαχειρίσιμος», δίνοντας επί της ουσίας σήμα για συνέχιση των παράνομων εισροών στη χώρα μας. Δεν παρέλειψε μάλιστα να δώσει και συμβουλές προς τους επίδοξους λαθροεισβολείς, επισημαίνοντας πως οι μετανάστες έχουν τρεις επιλογές: να ζητήσουν άσυλο, να ζητήσουν επαναπατρισμό και τέλος να υπάρξει αναγκαστικός επαναπατρισμός, ο οποίος όμως συναντά μεγάλα εμπόδια εξαιτίας της άρνησης τρίτων χωρών να δεχτούν πίσω τους υπηκόους τους!
Το κερασάκι στην τούρτα των δηλώσεων Μουζάλα, υπήρξε ο ισχυρισμός πως «η φυσική ροή των πραγμάτων είναι να εγκλωβιστεί ένας διαχειρίσιμος αριθμός προσφύγων στην Ελλάδα της τάξης των μερικών δεκάδων χιλιάδων»! Πρόκειται βεβαίως για ένα τεράστιο ψέμα αντίστοιχο της δήλωσης που διαψεύστηκε στην πορεία για το 80-20 της αναλογίας προσφύγων και παράνομων μεταναστών.
Καθίσταται σαφές και αναπόφευκτο, ο ίδιος υπουργός σε λίγους μήνες από σήμερα να προχωρήσει σε διορθωτική δήλωση η οποία θα θέλει όχι μερικές δεκάδες χιλιάδες αλλά μερικά εκατομμύρια να έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα! Το βάρος φυσικά αυτού του υποτίθεται ασυναίσθητου λάθους, δεν θα πέσει στις πλάτες του Μουζάλα αλλά στον Ελληνικό Λαό και στο μέλλον των παιδιών μας!
Ευάγγελος Καρακώστας


Πιστή στις Παραδόσεις της Ορθοδόξου Εκκλησίας και του Έθνους η Χρυσή Αυγή παρευρέθηκε στους επίσημους εορτασμούς για τον καθαγιασμό των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά.

Κλιμάκιο συναγωνιστών με τους βουλευτές Α΄ Πειραιώς, Νίκο Κούζηλο και Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη παρακολούθησε την δοξολογία και τον καθαγιασμό των υδάτων από τον Μητροπολιτική Πειραιώς Σεραφείμ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους τόνισε:

"Θα ευχόμασταν ως είθισται ο Θεός να φωτίσει τους κυβερνώντες, αλλά δυστυχώς αυτοί είναι τόσο ξεπουλημένοι που δεν υπάρχει καμμία ελπίδα Θείας Φώτισης.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες που αντιστέκονται!"  ΠΗΓΗ


Ξέσπασε ο Εθνικός μας Ιεράρχης Αμβρόσιος: “Κάποιοι μεγάλοι - κυρίως εβραίοι - έχουν βαλθεί να εξοντώσουν την Πίστη μας”


Στο πλευρό του και ο αδελφός του Μακαριστού Χριστόδουλου, Ιωάννης Παρασκευαΐδης
Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα σεβάσμιοι και δυναμικοί Ιεράρχες, στα χνάρια του Μακαριστού Χριστόδουλου, που διατηρούν ζωντανό τον εθνικοπατριωτικό θεσμό της Ορθοδόξου Εκκλησίας για τον Λαό και την Πατρίδα.
Δεν μάσησε τα λόγια του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, ο οποίος ανήμερα του εορτασμού των Θεοφανείων από το Αίγιο εξαπέλυσε μύδρους κατά των αντίχριστων και ανθελλήνων που έχουν βαλθεί να εξοντώσουν την πίστη και να αφελληνίσουν το Έθνος.
Λίγο πριν το τέλος της δοξολογίας ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος απευθυνόμενος στους πιστούς που κατέκλυσαν το Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης προέτρεψε όλους να βρίσκονται στις επάλξεις για τον Χριστό και την Πίστη, την οποία όπως τόνισε, «κάποιοι μεγάλοι, Εβραίοι κυρίως, έχουν βαλθεί να την εξοντώσουν».
Για πρώτη φορά είπε, η Ελλάδα έχει επίσημα δύο θρησκείες και την Ορθόδοξη και την Μουσουλμανική, ενώ κατήγγειλε ότι σε Δημοτικό Σχολείο της Θράκης όπου ο Δήμαρχος είναι μουσουλμάνος ζήτησε από την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας και Θράκης να σταματήσουν στα σχολεία οι χριστιανικές θρησκευτικές εορτές!
Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος χαρακτηριστικά είπε: «Μπορεί να γέρασα, αλλά δεν τα έχασα. Δεν είμαι τρελός, τον παριστάνω, προκειμένου να ακουστεί η φωνή της Εκκλησίας που δυστυχώς και αυτή σιωπά».
Μαζί του και ο αδελφός του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, ο 93χρονος Ιωάννης Παρασκευαΐδης, τον οποίο ο Αμβρόσιος παρουσίασε στον κόσμο. ΠΗΓΗ

Δεν απαντάει το ΠΑΣΟΚ για τα 15 εκατ. ευρώ που βρέθηκαν στο χρηματοκιβώτιό του - Ακόμα να παρέμβει η Δικαιοσύνη!

Ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά δεν απαντάει σε τίποτα εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα 15 εκατ. ευρώ σε μετρητά που βρέθηκαν στο χρηματοκιβώτιό του.
Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι: «Τα τρέχοντα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ είναι λιτά, η διαχείρισή τους απολύτως διαφανής και αυτό δεν επιτρέπει αμφισβήτηση. Όσον αφορά στο πόρισμα του ελέγχου που με δική μας πρωτοβουλία έγινε για την περίοδο 2007-2012, βρίσκεται από τις 11/10/2013, δηλαδή επί 27 μήνες στα χέρια των εισαγγελικών αρχών.»

Θυμίζουμε την είδηση: «Αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ της "Real News" σύμφωνα με το οποίο: "η εισαγγελική έρευνα για τη «μαύρη» τρύπα στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, που φαίνεται να διογκώθηκε επί προεδρίας Γιώργου Παπανδρέου, σχεδόν δύο χρόνια αφότου ξεκίνησε με παραγγελία της τότε προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Παναγιώτας Φάκου, καταλήγει στην κλήση, ως υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων, του επί σειρά ετών υπευθύνου οικονομικών του κινήματος Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τις καταθέσεις των ελεγκτών που ερεύνησαν τα οικονομικό του κόμματος την περιόδο 2004-2012 προκειμένου να διαπιστώσουν πώς δημιουργήθηκε το χρέος των περίπου 140 εκατ. ευρώ, τα ερωτήματα που προκύπτουν εστιάζουν κυρίως σε δύο σημεία για τα οποία καλείται ο Σπυρόπουλος να δώσει διευκρινίσεις.

Το πρώτο είναι ότι κατά τον έλεγχο προέκυψε ότι στο χρηματοκιβώτιο του κόμματος υπήρχαν 15 εκατ. ευρώ σε μετρητά! Έτσι, ο Ρ. Σπυρόπουλος καλείται να δώσει εξηγήσεις γιατί κρατείτο ένα τόσο μεγάλο ποσό στο χρηματοκιβώτιο του κόμματος και δεν είχε κατατεθεί σε κάποια τράπεζα και το δεύτερο, γιατί για μεγάλο μέρος των δαπανών της επίμαχης περιόδου δεν υπάρχουν παραστατικά. Επίσης διερευνάται η τέλεση αξιόποινων πράξεων που είχαν ως αποτέλεσμα τυχόν ζημία του κόμματος όπως απιστία και υπεξαίρεση και αναμένεται η κατάθεση του Σπυρόπουλου."»

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά αποδέχεται τις κατηγορίες και μεταφέρει την ευθύνη σε ένα και μόνο άτομο για όλο αυτό το μετρητό που βρέθηκε στο χρηματοκιβώτιό του την ίδια ώρα που ο Λαός πένεται και τα χρέη του ΠΑΣΟΚ προσεγγίζουν τα 150 εκ. ευρώ.

Οι εισαγγελείς δεν έχουν παρέμβει ακόμα να αποδώσουν τις κατηγορίες της εγκληματικής οργανώσεως για το ΠΑΣΟΚ ή τουλάχιστον να κοιτάξουν την όλη υπόθεση.  ΠΗΓΗ

Έγιναν καπνός οι ΚΚΕδες στον Βόλο μόλις εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι του Λαϊκού Συνδέσμου

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής περιόδευσε στον Βόλο την ημέρα των Θεοφανίων και συμμετείχε στις εορταστικές θρησκευτικές εκδηλώσεις. Μετά τον αγιασμό των υδάτων ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος και οι συναγωνιστές μετέβησαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο, προσκεκλημένοι των τοπικών αρχών για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας.

Οι παρόντες ΚΚΕδες έγιναν καπνός μόλις εμφανίστηκε το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής. Αργά το βράδυ, μάλιστα, εξέδωσαν και υβριστική ανακοίνωση κατά του κόμματός μας με τις γνωστές μπολσεβίκικες αθλιότητες και τις ύβρεις εξ αποστάσεως.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας:

Στελέχη της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή Μαγνησίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, παρευρέθησαν ανήμερα των Φώτων στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, ενώ αμέσως μετά τελέστηκε ο αγιασμός των υδάτων στο λιμάνι του Βόλου. Έκλεισε έτσι ο λατρευτικός κύκλος του Δωδεκαημέρου που ξεκίνησε με τα Χριστούγεννα. Κατόπιν, μέλη της Τ.Ο. Μαγνησίας παρέστησαν στην κοπή πίτας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, μετά από σχετική πρόσκληση. Βέβαια δεν έλειψαν και τα ευτράπελα, καθώς βουλευτής του ΚΚΕ αποχώρησε από την εκδήλωση λόγω των γνωστών ιδεοληψιών, που διαποτίζουν αυτόν και τον συγκεκριμένο απολιθωμένο πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκει.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο συναγωνιστής Ηλιόπουλος δήλωσε στα Τοπικά ΜΜΕ: «Δεν με ενοχλεί καμία ενέργεια που προέρχεται από το αντισυνταγματικό τόξο. Η Χρυσή Αυγή, βρίσκεται στη τρίτη θέση με την ψήφο του ελληνικού λαού. Είμαστε εδώ προσκεκλημένοι του Κεντρικού Λιμεναρχείου, όχι απλά για το πρωτόκολλο, αλλά γιατί η Χρυσή Αυγή στηρίζει με κάθε τρόπο όλα αυτά τα χρόνια τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας και βρίσκεται δίπλα στον ελληνικό λαό. Να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες, καλή χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και δύναμη. Θα χρειαστεί πολύ δύναμη για να ανταπεξέλθουμε, ελπίζω ενωμένοι, στις δύσκολες στιγμές που θα περάσει η πατρίδα μας και η χρονιά που έρχεται θα είναι μια χρονιά δύσκολη. Ελπίζω η νέα χρονιά να δίνει μόνο χαρές και ελπίδα σε όλους τους Έλληνες». ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => Προσχώρησε στην Χρυσή Αυγή δημοτική σύμβουλος της ΝΔ στο Παλαιό Φάληρο

Μετράει χρόνο η νουδούλα μετά τις εσωκομματικές εκλογές - Το προαναγγελθέν τέλος ενός πολιτικού εκτρώματος

Λίγες μέρες μείνανε μέχρι τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της ψοφοδεξιάς. Την Κυριακή θα αποφασιστεί ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ και πλέον ο κύβος θα έχει ριφθεί για όλα τα σενάρια που εξυφαίνονται γύρω από την διάσπαση της, η οποία σημειωτέον θα είναι η μεγάλη και μόνη υπηρεσία που θα προσφερθεί στην Πατρίδα και τον Λαό από τους νεοδημοκράτες.
Θυμίζουμε ότι προ ημερών το δεξί χέρι του Σαμαρά, Μπαλτάκος, είχε δηλώσει ότι αν δεν βγουν οι δύο υποψήφιοι του αρχισκευωρού θα εκκινήσουν οι διαδικασίες διάσπασης. Τελικώς το πρώτο βήμα της διάσπασης έγινε πραγματικότητα παρά το φιάσκο με την πρώτη εκλογική διαδικασία, η οποία δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί και τώρα στον δεύτερο γύρο κατέρχεται ο Μεϊμαράκης με τον Μητσοτάκη.
Καταρχάς να αναφέρουμε τον μεγάλο τρόμο του καθεστώτος, όπως αυτός αποτυπώθηκε από δημοσίευμα της εφημερίδας «Καρφί», όπου γράφεται ότι τυχόν διάσπαση της «δεξιάς» παράταξης θα έχει ως μόνο ωφελημένο την Χρυσή Αυγή. Γι’ αυτό και κόπτονται όλοι οι «νταβατζήδες» περί της «ανάγκης της διαφύλαξης της ενότητας».
Εκκινώντας από το κόστος για ολόκληρο το πολιτικό σύστημα που μπορούμε ευκόλως να εξάγουμε το συμπέρασμα πως έχουν ήδη αρχίσει οι πιέσεις προς «σαμαρικούς» να ξεχάσουν τα σενάρια περί διασπάσεως, γιατί το εγχείρημά τους θα στεφθεί από απόλυτη αποτυχία. Στην «ουρά» είναι βλέπετε οι ψηφοφόροι για να ψηφίσουν το κόμμα του αντιπαθούς Κιμ Γιονγκ Ουν των Νοτίων Βαλκανίων, Αντώνη Σαμαρά, του Μυκονοβορίδη και όλων των άλλων παρταλιών της αντεθνικής – κομμουνιστικής (μέχρι και Χρύσανθο από Ρήγα Φεραίο έχει!) «δεξιάς».
Όσον αφορά τους εναπομείναντες υποψηφίους, είναι και οι δύο εγγυητές του αργού θανάτου της νουδούλας. Εμπλεκόμενοι σε ένα κόμμα εξυπηρέτησης συμφερόντων, τα οποία δεν έχουν λαϊκή απήχηση και όντας μακριά από την εξουσία για να προβούν σε ψηφοθηρικούς διορισμούς, μοιραία θα γνωρίσουν την αποτυχία και την περαιτέρω πτώση των ποσοστών της νουδούλας.
Περαιτέρω παλινωδίες όπως η υπερψήφιση του συμφώνου συμβίωσης και η στήριξη σε άλλα αντεθνικά νομοθετήματα είναι ουσιαστικά απλώς επιταχυντές σε μία διαδικασία διάβρωσης της νουδούλας και της μετατροπής της σε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα που εκφράζει τον οικονομικό επεκτατισμό των διεθνών τοκογλύφων και περιορίζεται σε ποσοστά που οριακά του προσφέρουν την είσοδο στη Βουλή.
Η νουδούλα, όντας πλέον δεσμευμένη, θα συνεχίζει να υπερψηφίζει μνημονιακά μέτρα, ερχόμενη συνεχώς σε αντιπαράθεση με το λαϊκό αίσθημα. Η αλλαγή τακτικής και η προσχώρησή της σε έναν ψευδεπίγραφο «αντιμνημονιακό αγώνα» θα είναι ακόμη χειρότερη, αφού έχει κόψει οριστικά τους δεσμούς της με όσους έχουν αυτές τις ιδέες, αφού θα την θεωρήσουν ορθά υποκριτική.
Το μόνο θεωρητικό αντίδοτο για την αποτροπή της διάλυσης της νουδούλας, στην προκειμένη περίπτωση είναι δηλητήριο. Η επιστροφή στην εξουσία υπό τη μορφή μίας οικουμενικής κυβερνήσεως θα έλυνε μεν το πρόβλημα των διορισμών, αλλά θα έθετε τη ΝΔ σε πλήρη ρίξη με τους δεξιούς ψηφοφόρους της, αφού θα απαιτούσε μία συγκυβέρνηση με τον Σύριζα. Επιπλέον δεν θα προσέφερε και πολλά στον τομέα των διορισμών, αφού και αυτοί δεν μπορούν να γίνουν αφειδώς πλέον.
Το πολιτικό κατεστημένο δεκαετίες τώρα έπασχε από μία συνάθροιση πολιτικών απατεώνων και δόλιων υπηρετών ξένων συμφερόντων. Αυτή η εποχή έφτασε μοιραία στο τέλος της και τώρα οι όποιες αναστηλώσεις και συμμαχίες στο εσωτερικό του υπό κατάρρευση καθεστώτος μόνο χρόνο μπορούν να κερδίσουν. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού μοιραία έρχεται, επεκτείνεται, διογκώνεται και θα κυριαρχήσει. ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5814232028293519644

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item