Widgets

ΕΝΑ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! (Ξεσαλώνουν με το SYRIZA οι πράκτορες της Άγκυρας


Οι οθωμανοί ξανάρχονται: Ανακατασκευή 19 τζαμιών και καταγραφή των ψηφοφόρων του DEB προωθούν οι πράκτορες της Άγκυρας

Είναι γνωστό τοις πάσι πως η ελληνική Θράκη έχει αφεθεί στο έλεος της τουρκικής προπαγάνδας και επεκτατικότητας μιας που ήδη λειτουργούν στην περιοχή πάνω από 300 τζαμιά, ενώ την ίδια στιγμή δεν έχουν σταματήσει οι ανεγέρσεις νέων σε Ροδόπη, Ξάνθη αλλά και Έβρο.
Η μεθοδικότητα αυτή των τούρκων όμως, δεν σταματά στην Θράκη, καθώς σύμφωνα με τον ελληνικό αλλά και τον τουρκικό Τύπο, η τουρκία προχωρά στην εφαρμογή του σχεδίου της για επαναλειτουργία παλαιών τζαμιών ανά την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα τα 19 ανακατασκευασμένα τζαμιά αφορούν τις παρακάτω πόλεις:
 • Αθήνα - μουσταφά βογβοντά τζαμί και φετιχιέ τζαμί
 • Θεσσαλονίκη - γενί τζαμί
 • Καστοριά - κουρσουνλού τζαμί
 • Λάρισα - γενί τζαμί
 • Γιάννενα - ασλάν πασά τζαμί και φετιχιέ τζαμί
 • Τρίκαλα - κουρσούν τζαμί
 • Ναύπλιο - αγά πασά τζαμί
 • Μονεμβασία - μονεμβασιά τζαμί
 • Ρόδος - μουράντ ρεί τζαμί, αγά τζαμί και σουλεϊμάν τζαμί
 • Κως - ντεφτερνταρ τζαμί και λόνγκα τζαμί
 • Καβάλα - χαλίλ μπέι τζαμί και ιμπραήμ πασά τζαμί
 • Διδυμότειχο - σελεμπί σουλτάν τζαμί.
Για όσους αφελείς νομίζουν πως όλα αυτά γίνονται για την ανάδειξη της "πολιτισμικής" κληρονομιάς, απλώς να τους πληροφορήσουμε πως τα περισσότερα τζαμιά χτίστηκαν πάνω σε αρχαίους ελληνικούς ναούς και σε εκκλησίες.
Πολλά δε μάλιστα εξ αυτών, φέρουν ονόματα των μεγαλύτερων σφαγέων του ελληνισμού όπως παραδείγματος χάριν το φετιχιέ τζαμί όπου μεταφράζεται σε "τζαμί του πορθητή".
Και αν η κληρονομιά και η Ιστορία των Ελλήνων στις ημέρες μεταφράζεται ως κάτι ακραίο και ξεπερασμένο, η ίδια η τουρκική πλευρά έρχεται να βάλει τέλος σε οποιαδήποτε αμφιβολία γεννάται: απώτερος στόχος σύμφωνα με τουρκικές πηγές είναι η καταγραφή δυνάμεων στην χώρα μας για τις επόμενες εκλογές - ανεξαρτήτως εκλογικού νόμου - προκειμένου να τις εντάξει στο περίφημο ανθελληνικό κόμμα DEB.
Διαβάστε επίσης: Γιάννης Λαγός: Το φιλοτουρκικό DEB οργανώνεται σε όλη την χώρα και η κυβέρνηση παρακολουθεί αμέτοχη - ΒΙΝΤΕΟ

Επιμένει ο ανθέλληνας δήμαρχος Μύκης: Ο Άγιος Βασίλης δεν έχει θέση στα σχολεία της περιοχής

Όσοι ήλπιζαν πως η είδηση για την απαγόρευση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και του... Άη Βασίλη από τον Δήμο Μύκης ήταν ίσως ένα λάθος της στιγμής ή μια κακόγουστη φάρσα, διαψεύστηκαν.
Ο γενίτσαρος δήμαρχος Μύκης, ο οποίος φαίνεται να λειτουργεί ως πράκτορας της Άγκυρας, επιμένει στην απαράδεκτη ανακοίνωση του, τονίζοντας στο protothema.gr πως ήταν σαφής.
Ο Καπζά Τζεμήλ επιμένει πως δεν έχει θέση... ο Άγιος Βασίλης στα νηπιαγωγεία της περιοχής, καθώς οι πολίτες του δήμου είναι όλοι μουσουλμάνοι και οι επίσημες γιορτές τους είναι τα δύο Μπαϊράμια και τα πέντε καντήλια
Συγκεκριμένα, σε τηλεφωνική επικοινωνία, ο δήμαρχος υπογράμμισε τα εξής: «Δεν θέλω να κάνω περαιτέρω καμία δήλωση πάνω στο θέμα αυτό. Ήταν μια ανακοίνωση, ήταν σαφής αυτά που αναφέρουμε και δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου. Με έχουν πάρει πάρα πολλοί τηλέφωνο και δεν θέλω να το σχολιάσω».
Είναι λογικό οι πράκτορες της Άγκυρας να έχουν αποθρασυνθεί, αφού το ελλαδικό κράτος κοιμάται βαθιά... ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!!=> Mr.TSIPRAS: «ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΩ» - ΚΟΝΤΡΑ ΔΟΥΛΕΜΑ από τον ΑΡΙΣΤΕΡΟ της ΕΚΑΛΗΣ!

Τι ΣΥΡΙΖΑ, τι ΝΔ, τα μνημόνια εφαρμόζουν από κοινού...

Η μεταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ από ένα κόμμα διαμαρτυρίας απέναντι στα κοινωνικά άδικα μνημονιακά μέτρα σε ένα ακραιφνώς μνημονιακό κόμμα ναι μεν έγινε βιαίως και βιαστικά, αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν εμπόδισε τα στελέχη και τους υπουργούς του να μηρυκάζουν με μεγάλη ευκολία την στερεοτυπική φρασεολογία που χαρακτηρίζει συλλήβδην όλα τα υποταγμένα στη Μέρκελ κόμματα της βουλής. Τη φρασεολογία εκείνη, δηλαδή, που αφορά στην βιωσιμότητα των αριθμών, την υποτιθέμενη ανάσχεση της ανεργίας, την φανταστική προσέλκυση επενδύσεων και την επίτευξη λογιστικών πλεονασμάτων.

Ασφαλώς το ως άνω «πακέτο» δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια μυθιστορηματική αφήγηση της πολιτικής εξαχρείωσης και της λεκτικής απεικόνισης ενός πολιτικού-οικονομικού προγράμματος που απέτυχε παταγωδώς κατά τα 6 περίπου χρόνια εφαρμογής του. Σίγουρα όμως μας θυμίζει έντονα την τριετία εκείνη κατά την οποία ο τέως πρωθυπουργός Σαμαράς, ενώ είχε βουλιάξει την Ελλάδα στα χρέη και οδήγησε σε χρεοκοπία νοικοκυριά και επιχειρήσεις, διαφήμιζε σε κάθε ευκαιρία το μεγαλύτερο του επίτευγμα, αυτό της επίτευξης πρωτογενών πλεονασμάτων.

Θα ήταν σπατάλη χώρου και χρόνου να επαναλάβουμε τις τεκμηριωμένες απόψεις Ευρωπαίων θεσμικών που με μαθηματικά ανέτρεπαν τις θεωρίες Σαμαρά, αλλά θα μείνουμε στην εμμονή του τωρινού πρωθυπουργού να επικαλείται τα ίδια επιχειρήματα και να θριαμβολογεί για όλα όσα κατηγορούσε όταν βρίσκονταν στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έτσι, στα χνάρια της ΝΔ, κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ και αφού πέρασε νομοσχέδια όπως ο κατοχικός προϋπολογισμός, τα νέα προαπαιτούμενα, το σύμφωνο συμβίωσης, η απόδοση ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες κι άλλα συναφή, τώρα οριοθετεί τους στόχους του για τη νέα χρονιά με τη βεβαιότητα ότι η χώρα εν μέσω σκληρής λιτότητα θα επιτύχει πλεόνασμα της τάξης του 0,5% (δηλαδή 919 εκατ. ευρώ).

Η γραφικότητα του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του Τσίπρα δεν έχει να κάνει μόνο με το ύψος του πλεονάσματος (αν και λογιστικά είναι πράγματι ένας εφικτός στόχος) αλλά από το γεγονός ότι στη συζήτηση επί του προϋπολογισμού, ο οποίος είναι αυτός που θα «αποτυπώσει» το εν λόγω πλεόνασμα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε πως η ελληνική οικονομία είναι μια οικονομία σε διαρκή ύφεση, για την ανάσχεση της οποίας αναγκάστηκε να εφαρμόσει μέτρα με τα οποία διαφωνούσε, αλλά το έκανε κατόπιν πιέσεων από τους Ευρωπαίους εταίρους.
Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία αφορά το κείμενο της σχετικής εγκυκλίου, στο οποίο γίνεται λόγος για μια δημοσιονομική στρατηγική για το 2016, που απορρέει από το τρίτο μνημόνιο, με την εκκρεμότητα της συμμετοχής του ΔΝΤ στο νέο πρόγραμμα. Κατά τ’ άλλα ο ΣΥΡΙΖΑ έδιωξε τους τροϊκανούς, έβαλε τέρμα στις πολιτικές λιτότητας, εξουδετέρωσε την ισχύ του ΔΝΤ και φέρνει από την πίσω πόρτα νέα μνημονιακά μέτρα με τη σφραγίδα του ΔΝΤ και των Ευρωπαίων τοκογλύφων, για την επίτευξη… πλεονασμάτων.
Τελικά, τι ΣΥΡΙΖΑ τι ΝΔ, τα μνημόνια εφαρμόζουν από κοινού, αλλά είναι πλέον όλοι τους τόσο προβλέψιμοι και ερασιτέχνες που έφτασαν στο κατάντημα να δανείζονται τη φρασεολογία του Σαμαρά που υποτίθεται ότι ανέτρεψαν για να φέρουν την ελπίδα και ένα καλύτερο αύριο για τους Έλληνες.
Το μόνο που ευχόμαστε στον Τσίπρα είναι να έχει την ίδια κατάληξη με τα πλεονάσματα του Σαμαρά, δηλαδή στην αποτυχία των αντιλαϊκών του μέτρων και στην έξοδο του από την πολιτική, για την ανάδειξη της μοναδικής αντιμνημονιακής δύναμης της χώρας, τη Χρυσή Αυγή.  Ματθαιόπουλος ΑρτέμηςΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => «ΕΥΧΕΣ» του Mr.ALEXIS προς όλους μας: «ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ, Σε ΛΙΓΟ κανείς ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ και θα 'στε ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ»


Στα χέρια των κορακιών της διεθνούς τοκογλυφίας η πρώτη κατοικία των Ελλήνων

Μπορεί η κυβέρνηση να διακηρύττει σε όλους τους τόνους ότι η πρώτη κατοικία των Ελλήνων θα παραμείνει ασφαλής από την έλευση των κορακιών της διεθνούς τοκογλυφίας, τα οποία θα διαχειριστούν τα λεγομένα «κόκκινα δάνεια», όμως οι τραπεζίτες αποκαλύπτουν το σημείο στο οποίο βρίσκεται άλλη μία φάση της «σκληρής διαπραγμάτευσης».
Συγκεκριμένα, στις επιστολές που έχουν σταλεί από τις τράπεζες στους εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες, αναφέρεται ρητώς ότι «η κατηγοροποίησή σας ως «μη συνεργάσιμος δανειολήπτης» συνεπάγεται και τον κίνδυνο πλειστηριασμού της μοναδικής σας κατοικίας».
Στις επιστολές που αποστέλλονται περιλαμβάνονται όλα τα δικαιολογητικά που οφείλουν να προσκομίσουν οι δανειολήπτες. Εντός αυτών των δικαιολογητικών περιλαμβάνεται ουσιαστικά και μία πλήρης αποτίμηση των περιουσιακών τους στοιχείων (σε μία μορφή περιουσιολογίου), ώστε ο εκάστοτε τραπεζίτης να γνωρίζει τι τον συμφέρει να κατασχέσει.
Τα παραπάνω σημαίνουν προφανώς ότι στις αρχές Φεβρουαρίου, οπότε και αναμένεται η αναθεώρηση των ρυθμίσεων λειτουργίας των hedge funds, θα περιληφθεί στις «αρμοδιότητές» τους και η πρώτη κατοικία των Ελλήνων.
Θυμίζουμε πως, όπως είχαμε προβλέψει, θα γίνουν χιλιάδες κατασχέσεις πρώτων κατοικιών με σκοπό να αποδοθούν στους λαθρομετανάστες, των οποίων το ενοίκιο επιδοτείται από το ελλαδικό κράτος, σε μία ένδειξη πως «λεφτά υπάρχουν», αλλά μόνο για λαθρομετανάστες. ΠΗΓΗ

Διαψεύδει ο Τσίπρας, άρα είναι σίγουρο: Στα σκαριά η οικουμενική με όλες τις μνημονιακές δυνάμεις!

Το ίδιο σενάριο αναπαράγεται καθημερινά από τον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο της χώρας σχετικά με την δημιουργία μιας μεγάλης μνημονιακής οικουμενικής συγκυβέρνησης, η οποία θα προωθήσει δίχως τριγμούς και γκρίνιες τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων για το πλήρες ξεπούλημα της Ελλάδας.
Αυτή η παραφιλολογία που έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες έχει ενταθεί τις τελευταίες ημέρες με τις καθημερινές εμφανίσεις του πρόεδρου Λεβέντη στα τηλεπαράθυρα με την γνωστή επωδό: "Μου το είπε ο Σουλτς. Χρειάζεται οικουμενική τεχνοκρατών η Χώρα". Ο πάλαι ποτέ γραφικός πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος έχει αναδειχθεί από τα εγχώρια ΜΜΕ ρυθμιστής της πολιτικής ζωής του Τόπου και... προφήτης, λειτουργεί ως λαγός των ευρωπαίων τοκογλύφων και των επιταγών τους. Δεν είναι άλλωστε μυστικό ότι μια οικουμενική κυβέρνηση τεχνοκρατών με επικεφαλής τον Προβόπουλο ή τον Στουρνάρα είναι έτοιμη να αναλάβει δράση, όταν... κολλήσει στην λάσπη η μνημονιακή νταλίκα Σύριζα- Ανέλ που διαλύει τα πάντα στο διάβα της.


Το πιο φαιδρό από όλα όμως είναι η διάψευση αυτών των σεναρίων από τα "έγκυρα" χείλη του πρωθυπουργού, ο λόγος του οποίου είναι συμβόλαιο (αποδείχτηκε εξάλλου με το δημοψήφισμα...). Ο Τσίπρας θέλοντας λοιπόν να περάσει την εικόνα του ισχυρού και αυτόφωτου ηγέτη έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια περί κυβερνητικής διεύρυνσης ή συγκρότησης μνημονιακής οικουμενικής σημειώνοντας: "Η κυβερνητική πλειοψηφία είναι και θα παραμείνει συμπαγής. Καμία ανησυχία λοιπόν. Οικουμενικές κυβερνήσεις, νέες εκλογές και άλλα σενάρια που προωθούνται από το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα έχουν διαψευστεί στο παρελθόν και θα διαψευστούν και στο μέλλον... Η Ελλάδα το 2016 βγαίνει από την κρίση και ανακάμπτει. Συνεπώς, όλα τα σενάρια θα μείνουν όνειρα θερινής νυκτός."
Την ίδια στιγμή όλοι οι μνημονιακοί πολιτικοί αρχηγοί, πλην του τρελού Λεβέντη, απορρίπτουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Άρα θεωρήστε το σίγουρο: Όταν τα πράγματα δυσκολέψουν και οι τοκογλύφοι δώσουν την εντολή, από το... πουθενά θα προκύψει μεγάλη μνημονιακή οικουμενική συγκυβέρνηση! ΠΗΓΗ

Κι όμως κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι 15 εκατ. ευρώ βρήκαν στο χρηματοκιβώτιο του κλεφτοπασόκ!

Το γεγονός ότι τα στελέχη του κλεφτοΠασόκ κυκλοφορούν ακόμη ελεύθερα στην ελληνική κοινωνία είναι από μόνο του ένα σκάνδαλο και πρόκληση για κάθε Έλληνα πολίτη. Τα απομεινάρια της πάλαι ποτέ κραταιάς παράταξης φιλοδοξούν ακόμη να διαδραματίσουν ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου, αλλά δεν έχουν ακόμη κλείσει τις υποθέσεις τους με την Δικαιοσύνη.
Αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ της "Real News" σύμφωνα με το οποίο: "η εισαγγελική έρευνα για τη «μαύρη» τρύπα στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, που φαίνεται να διογκώθηκε επί προεδρίας Γιώργου Παπανδρέου, σχεδόν δύο χρόνια αφότου ξεκίνησε με παραγγελία της τότε προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Παναγιώτας Φάκου, καταλήγει στην κλήση, ως υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων, του επί σειρά ετών υπευθύνου οικονομικών του κινήματος Ροβέρτου Σπυρόπουλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τις καταθέσεις των ελεγκτών που ερεύνησαν τα οικονομικό του κόμματος την περιόδο 2004-2012 προκειμένου να διαπιστώσουν πώς δημιουργήθηκε το χρέος των περίπου 140 εκατ. ευρώ, τα ερωτήματα που προκύπτουν εστιάζουν κυρίως σε δύο σημεία για τα οποία καλείται ο Σπυρόπουλος να δώσει διευκρινίσεις.
Το πρώτο είναι ότι κατά τον έλεγχο προέκυψε ότι στο χρηματοκιβώτιο του κόμματος υπήρχαν 15 εκατ. ευρώ σε μετρητά! Έτσι, ο Ρ. Σπυρόπουλος καλείται να δώσει εξηγήσεις γιατί κρατείτο ένα τόσο μεγάλο ποσό στο χρηματοκιβώτιο του κόμματος και δεν είχε κατατεθεί σε κάποια τράπεζα και το δεύτερο, γιατί για μεγάλο μέρος των δαπανών της επίμαχης περιόδου δεν υπάρχουν παραστατικά. Επίσης διερευνάται η τέλεση αξιόποινων πράξεων που είχαν ως αποτέλεσμα τυχόν ζημία του κόμματος όπως απιστία και υπεξαίρεση και αναμένεται η κατάθεση του Σπυρόπουλου."
Είναι πράγματι εξοργιστικό το γεγονός που αυτό το απόκομμα ακόμα δεν έχει κλείσει και υπάρχουν ακόμα στελέχη του που με περίσσιο θράσος αποκαλούν την Χρυσή Αυγή "εγκληματική οργάνωση"!  ΠΗΓΗ


Mister Tsipra είσαι μασόνος;

Όπως είναι γνωστό, οι μασόνοι δεν δηλώνουν δημοσίως την ιδιότητά τους, αλλά την υπονοούν με τους λόγους τους, τους τρόπους τους και τους χαιρετισμούς τους…
Για δείτε με ποια φράση τελειώνει το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του mister Tsipra, για τον νέο χρόνο: «Ένα ουσιαστικό βήμα προς έναν κόσμο ισότητας, ελευθερίας και αδελφοσύνης».
Μάλιστα! Το σύνθημα «Ελευθερία, Ισότητα, αδελφοσύνη» ήταν το τρίπτυχο της Γαλλικής επανάστασης του 1789.
Έκτοτε, «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη» είναι οι τρεις αρχές της μασονίας (μια αναζήτηση στο google θα σας πείσει).
Ερωτώ, λοιπόν: τυχαία διάλεξε αυτό το σύνθημα ο mister Tsipras για να ολοκληρώσει το μήνυμά του;
Ή μήπως είναι μασόνος - πράγμα που εξηγεί πολλά φαινομενικώς ανεξήγητα για τον περί ου ο λόγοςΠΗΓΗ

Λαγός των τοκογλύφων ο Τσακαλώτος: Ετοιμαστείτε για νέα επώδυνα μέτρα

«Στην διαπραγμάτευση υπάρχουν νίκες αλλά και ήττες» δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Καθημερινή, παραδεχόμενος ότι οι "θεσμοί" ζητούν την λήψη πρόσθετων μέτρων κατά την τριετία 2016-2018 και αρνούμενος να διαψεύσει (άρα, κατ’ουσίαν, επιβεβαιώνοντας) τα σενάρια περί αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών ή επιβολής τέλους στις τραπεζικές συναλλαγές.

Ουδείς θα μπορούσε να διαφωνήσει με την διαπίστωση του κ. υπουργού σχετικά με τα ενδεχόμενα αποτελέσματα της οποιασδήποτε διαπραγμάτευσης σε γενικό επίπεδο. Το πρόβλημα όμως έγκειται στο ότι όλες οι διαπραγματεύσεις τις οποίες έχει χειριστεί η κυβέρνηση, ειδικά έναντι των δανειστών τόσο προ της υπογραφής του τρίτου, «αριστερού» μνημονίου όσο και έπειτα κατά τη συζήτηση των προαπαιτούμενων, έχουν ακριβώς την ίδια κατάληξη: Την ήττα και μάλιστα όχι μια απλή ήττα αλλά την οριστική, άνευ όρων ολοκληρωτική παράδοση στις απαιτήσεις των φορέων του «κουαρτέτο».
Ως εκ τούτου, καλά θα έκανε ο κ. υπουργός αντί να προβάλει αστείες δικαιολογίες και να αναζητεί άλλοθι για τα συνεχόμενα διπλωματικά «βατερλώ» τα οποία έχουμε υποστεί ως κράτος κατά το διάστημα της «πρώτης φορά αριστεράς» διακυβέρνησης της χώρας, να φροντίσει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις αντιστροφής του κλίματος προκειμένου, έστω και στην ύστατη ώρα να γευτούμε ως χώρα την χαρά της «νίκης» σε κάποια πτυχή της  διαπραγμάτευσης με τους πιστωτές μας, ώστε να αποφευχθεί η ολοκληρωτική εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών προς την οποία δυστυχώς βαδίζουμε με γοργά βήματα. Από αυτήν όμως την υποταγμένη και εθελόδουλη κυβέρνηση δεν περιμένουμε κάτι θετικό!  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπάρχει εθνική ομάδα αστέγων;


Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου με το σύμφωνο συμβίωσης: Οι πρώτες παρενέργειες στην Ελληνική κοινωνία
Ο πολυσυζητημένος θεσμός του συμφώνου συμβίωσης έχει συνδεθεί -δικαίως- με την προσπάθεια αποδόμησης του θεσμού της οικογένειας, υποβάθμισης της σημασίας της έγγαμης συμβίωσης και την επιχείρηση χαλάρωσης  των ηθών και των συνεκτικών δεσμών οι οποίοι αποτελούν τον θεμέλιο λίθο μιας συγκροτημένης κοινωνίας.
Για τον λόγο αυτόν εξομοιώνονται από νομικής πλευράς ο άνδρας και η γυναίκα οι οποίοι έχουν συνάψει μεταξύ τους γάμο, με τους δύο αντισυμβαλλόμενους του συμφώνου συμβίωσης (οι οποίοι πλέον μπορούν να είναι και ομοφυλόφυλοι), ορίζεται μάλιστα ρητά από την σχετικό νόμο ότι «Στις προσωπικές σχέσεις των μερών του συμφώνου μεταξύ τους εφαρμόζονται αναλόγως οι διατάξεις για τις σχέσεις των συζύγων από το γάμο»
Η προχειρότητα όμως με την οποία η κυβέρνηση αντιμετώπισε το συγκεκριμένο θέμα, νομοθετώντας επιπόλαια και χωρίς καμία μελέτη και εκτίμηση των οποιωνδήποτε συνεπειών θα μπορούσε να είχε η εφαρμογή του συμφώνου συμβίωσης σε κάθε τομέα κοινωνικής δραστηριότητας, φαίνεται ότι ήδη άρχισε να προκαλεί ποικίλα προβλήματα νομικής φύσεως, τα οποία  είναι θέμα χρόνου να θίξουν τα δικαιώματα των εμπλεκόμενων πολιτών αλλά και να υπονομεύσουν την ασφάλεια του δικαίου.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Αγορά" από έρευνα που έχει γίνει μόνο στον Δήμο Αθηναίων έχουν διαπιστωθεί δεκάδες περιπτώσεις σύναψης πολλαπλών συμφώνων συμβίωσης από τα ίδια άτομα, κυρίως αλλοδαπούς, με προφανή στόχο να προκύψουν οικονομικά ή οποιουδήποτε άλλου είδους οφέλη για τα εμπλεκόμενα μέρη.
Ενόψει μάλιστα της απλούστατης διαδικασίας τόσο της κατάρτισης ενός συμφώνου συμβίωσης(για την οποία απαιτείται μόνο η σύνταξη συμβολαιογραφικού εγγράφου και η κατάθεσή του στο Ληξιαρχείο)όσο και της λύσης του (η οποία μπορεί να λάβει χώρα με μονομερή δήλωση ενός εκ των συμβαλλομένων), ελλοχεύει ο κίνδυνος να οδηγηθούμε σε μία βιομηχανία κατάρτισης εικονικών και καταχρηστικών συμφώνων  συμβίωσης με δυσμενείς συνέπειες όσον αφορά στα εμπλεκόμενα «μέρη» του συμφώνου συμβίωσης, αλλά και με ευρύτερες δυσάρεστες κοινωνικές προεκτάσεις.
Οποιοσδήποτε, για παράδειγμα, προβεί σε μονομερή λύση του συμφώνου συμβίωσης, αυτόματα αποκτά μια σειρά δικαιωμάτων εις βάρος του έτερου «αντισυμβαλλόμενου μέρους», σε θέματα κληρονομικά ,προσωπικά, περιουσιακά, διατροφής ή ακόμη και σε εργασιακό και ασφαλιστικό επίπεδο. Οι ως άνω κακόπιστες μεθοδεύσεις επ’ουδενί θα μπορούσαν να τύχουν εφαρμογής εντός του θεσμού του γάμου, ο οποίος παρέχει τα εχέγγυα και τις ασφαλιστικές δικλείδες για την προστασία των δικαιωμάτων των συζύγων.
Η βιομηχανία των εικονικών και καταχρηστικών συμφώνων συμβίωσης, η οποία ήδη άρχισε να αποκαλύπτεται και να τίθεται υπό τον έλεγχο των αρμοδίων διωκτικών αρχών, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την ορθότητα των επιχειρημάτων των πολέμιων του επίμαχου αυτού «θεσμού». Επιβάλλεται  λοιπόν  η πλήρης κατάργηση του επονείδιστου συμφώνου συμβίωσης, όχι μόνο κατά το μέτρο που επιτρέπει την σύναψή του από ομοφυλόφιλους, αλλά εν συνόλω, εφόσον στρέφεται ευθέως κατά των θεσμών της  οικογένειας και της έγγαμης συμβίωσης και ως εκ τούτου ναρκοθετεί τα θεμέλια της κοινωνίας μας.
Κανείς μας βέβαια δεν τρέφει αυταπάτες ότι κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί με το υπάρχον πολιτικό και κοινωνικό κατεστημένο, εφόσον  το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων –πλην των Ελλήνων Εθνικιστών- στήριξε μετά πάθους την νομοθετική κατοχύρωση της ως άνω εκτροπής, ενώ και η Ελλαδική  Εκκλησία, δυστυχώς, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, επέδειξε απαράδεκτη ανοχή.
Είναι προφανές ότι μόνο μία μελλοντική Εθνική διακυβέρνηση της πατρίδας μας από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής θα αποκαταστήσει το δίκαιο και την τάξη και θα εγγυηθεί την διατήρηση των Αρχών, των Αξιών, των Παραδόσεων και της κοινωνικής συνοχής στον τόπο μας.  Γιώργος Χασιώτης

Κεραυνοί Διονυσίου κατά του ασεβή Τσίπρα: Να παραστείς στα ανώμαλα σύμφωνα συμβίωσης των παιδιών σου! ΒΙΝΤΕΟ

Θύμισε τον Μακαριστό Χριστόδουλο η δριμεία επίθεση που εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Κορινθίας Διονύσιος στον ασεβή Τσίπρα που θέλει να διαλύσει τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της Πατρίδας μας.


Ο δυναμικός Μητροπολίτης κατακεραύνωσε τον πρωθυπουργό για την νομοθέτηση του "ανώμαλου συμφώνου συμβίωσης" λέγοντας χαρακτηριστικά από άμβωνος: "Αν του έδινα ως ευχή "να σε αξιώσει ο Θεός να παραστείς και στα συμβόλαια των παιδιών σου" τι θα μου έλεγε;».
Αφού μίλησε για «πικρό παράπονο» όσον αφορά τη θέση αυτή του Τσίπρα, τόνισε: «Αν του έδινα ως ευχή να σε αξιώσει ο Θεός να παραστείς και στα συμβόλαια των παιδιών σου τι θα μου έλεγε; Με ειρωνεύεσαι; Με κατηγορείς; Του λέω ότι θα πρέπει να σεβόμαστε ορισμένα πράγματα στη ζωή μας. Δεν είναι καλά παραδείγματα αυτά, εκτραχύνουν τον άνθρωπο και τον κάνουν κτηνώδη, δεν μας χρειάζονται τέτοιοι άνθρωποι».
«Να μην λυπούν ούτε το Χριστό, ούτε το ιερατείο, ούτε το λαό απογοητεύοντας με τέτοια μέτρα» κατέληξε ο κ. Διονύσιος υποστηρίζοντας ότι «αρνούμενοι την εκκλησία αρνούνται τις ρίζες του λαού που κλήθηκαν να διακονήσουν».
Η Πατρίδα μας έχει ανάγκη δυναμικούς Ιεράρχες που θα δίνουν μάχες για τον Λαό και την Πατρίδα και όχι συμβιβασμένους και ηττοπαθείς κληρικούς να παρακολουθούν απαθείς την καταστροφή του Έθνους.  ΠΗΓΗ

Παύλος Πολάκης: Ένας ακόμα “κοινωνικός αγωνιστής” της ΚΝΕ και της ακροαριστεράς στην υπηρεσία Μνημονίων και τοκογλύφων

Την… αγιογραφία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη («είναι εντελώς αυθεντικός», «αυτός που μιλάει άμεσα», «που εξεγείρεται όταν έτσι αισθάνεται», «έχει σπουδαίο –κατά κοινή ομολογία- έργο ως επιστήμονας», κ.λπ.), κάνει αυτές τις μέρες η φυλλάδα των Ιών.
Ο λεγάμενος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό λόγω του έντονου φραστικού επεισοδίου που είχε με δημοσιογράφους, σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου. Παράλληλα, μας κάνει γνωστό το πολιτικό παρελθόν του.
Ιδού: «Γνωστός από παλιά, με μεγάλη διαδρομή στην Αριστερά, με έντονη παρουσία στους μαζικούς, κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς χώρους… Στη σχολή, οργανώθηκε στην ΚΝΕ. Η παρουσία του έγινε αμέσως αισθητή στις τάξεις της οργάνωσης. Το ίδιο συνέβη και με τις υπόλοιπες οργανώσεις της Αριστεράς στις οποίες θήτευσε.
Συμμετείχε στην πρώτη γραμμή των πολιτικών εξορμήσεων, στις περιφρουρήσεις των συγκεντρώσεων και των διαδηλώσεων, στις συγκρούσεις με άλλους χώρους νεολαίας οι οποίες στο παρελθόν, ιδιαίτερα στα Πανεπιστήμια, αλλά όχι μόνο, έπαιρναν συχνά-πυκνά βίαιο χαρακτήρα. Ταυτόχρονα, στην Ιατρική ήταν στο Δ.Σ. του φοιτητικού συλλόγου «Γρηγόρης Λαμπράκης». Μετά τη συνεργασία τού τότε ενιαίου Συνασπισμού και της Ν.Δ. αποχώρησε από την ΚΝΕ και εντάχθηκε στο ΝΑΡ…».
Άλλος ένας «κοινωνικός αγωνιστής» της ΚΝΕ και της ευρύτερης ακροαριστεράς, στην υπηρεσία του τρίτου Μνημονίου και των διεθνών τοκογλύφων! Κατά τα άλλα, «αυτή η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή», μας λένε οι εκτός ΣΥΡΙΖΑ αριστεροί, θέλοντας να διαφυλάξουν την (χαμένη) τιμή της… Αγίας, άσπιλης κι αμόλυντης αριστεράς. Αμ δε!  ΠΗΓΗΒήμα της Κυριακής: «Δεν πάει όπως θα θέλαμε η δίκη της Χρυσής Αυγής»Εντύπωση προκαλεί το πρόσφατο (03/01) δημοσίευμα του κυριακάτικου Βήματος, όσον αφορά στην εξέλιξη της Δίκης της Χρυσής Αυγής. Η αναλυτική, ολοσέλιδη περιγραφή της ακροαματικής διαδικασίας από την δημοσιογράφο της εν λόγω εφημερίδας, απέχει παρασάγγας από το γνωστά, εμετικά δημοσιεύματα στα οποία μας είχαν συνηθίσει τα παπαγαλάκια των μέσων μαζικής ενημέρωσης, όταν αναμασούσαν οποιαδήποτε συκοφαντία, κατηγορία, ύβρη και ψεύδος στόχευε κατά της Χρυσής Αυγής… ΠΗΓΗ

Διαβάστε περισσότερα στο ...>>>>> Εθνικισμός.net
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6169662922190913395

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item