Widgets

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ: «ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΕ τους ΕΛΛΗΝΕΣ με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ και ΜΕΣΟ (Μνημόνια και Λαθρομετανάστες)»


Επικοινωνιακά κόλπα κυβέρνησης – διεθνών τοκογλύφων: «Ζητήσαμε αγελάδα, μας φέραν γάτα»


Είναι γνωστή η μακιαβελική τακτική σύμφωνα με την οποία ένα επαίσχυντο νομοσχέδιο γίνεται δεκτό με ανακούφιση από τον Λαό, όταν προηγουμένως του έχει παρουσιαστεί μία πολύ δυσμενέστερη εκδοχή του. Αυτήν την τακτική φαίνεται ότι υιοθετούν από κοινού κυβέρνηση και διεθνείς τοκογλύφοι, προκειμένου να γίνει αποδεκτό το νέο ασφαλιστικό, το οποίο θα αποτελέσει την «ταφόπλακα» για εκατομμύρια επαγγελματίες και συνταξιούχους.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την ειδησεογραφία, οι «δανειστές» επέστρεψαν ως απαράδεκτη την πρόταση της κυβερνήσεως για το ασφαλιστικό, με την χαρακτηριστική φράση «ζητήσαμε αγελάδα, μας έφεραν γάτα», αντικατοπτρίζοντας την έκταση των αλλαγών και των ύψος των περικοπών που επιθυμούν οι δανειστές στο ασφαλιστικό. Μέχρι τότε, ενώ η κυβέρνηση δείχνει ότι βιάζεται για να ολοκληρωθεί άμεσα η αξιολόγηση, οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν στέλνουν ακόμα το κουαρτέτο, αλλά μονάχα τα τεχνικά κλιμάκια.
Αυτό που φέρονται τα ζητάνε οι δανειστές και μάλλον είναι ήδη συμφωνημένο είναι οι περικοπές κύριων συντάξεων. Αυτό που θα γίνει είναι ότι στην πορεία θα εμφανιστούν υπέρογκες απαιτήσεις των δανειστών και εν τέλει η κυβέρνηση θα καταλήξει πάλι σε «έντιμο συμβιβασμό» ύστερα από «σκληρή διαπραγμάτευση». Η πραγματικότητα, βεβαίως, είναι ότι το ασφαλιστικό στην ολότητά του έχει ήδη συμφωνηθεί και τώρα μένει μονάχα η επικοινωνιακή παρουσίασή του, ώστε να γίνει αποδεκτό από τον Λαό. ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ με ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και τον “πολυπολιτισμό” της Νέας Τάξης

Το Σύριζα ενδυναμώνει τους τραπεζίτες με την προώθηση του πλαστικού χρήματος

Η δήλωση του υπουργού οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη σε τηλεοπτικό σταθμό: « …ό,τι αναφέρεται στη φορολογική δήλωση ως δαπάνη θα πρέπει να πραγματοποιείται μέσω κάρτας ή μέσω τραπέζης» δείχνει ότι η πρόθεση του υπουργείου οικονομικών να θεσπίσει για το 2016 αφορολόγητο όριο μόνο για όσες συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσω τραπεζικών λογαριασμών και πιστωτικών καρτών είναι δεδομένη. Η δήλωση αφορά κάθε είδους δαπάνη που πραγματοποιείται, από αγορές σε σούπερ μάρκετ, λοιπές αγορές καταναλωτικών αγαθών, λογαριασμών ΔΕΚΟ, ενοίκια, μέχρι και ιατρικά έξοδα. Οι υπερασπιστές αυτού του μέτρου θα πουν ότι αυτό θα συμβάλλει στην καταπολέμηση του μαύρου χρήματος και της φοροδιαφυγής. 
Είναι, όμως, τόσο απλό το θέμα; Από την στιγμή, μάλιστα, που  οι μεγάλες εταιρίες, τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ είναι από πάρα πολύ δύσκολο έως αδύνατον να μην εκδώσουν απόδειξη; Γιατί λοιπόν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το πλαστικό χρήμα και τις ηλεκτρονικές πληρωμές; Μήπως αυτό γίνεται για να γιγαντωθεί ακόμη περισσότερο η παντοκρατορία των τραπεζών; Γιατί, όπως φαίνεται, το πλαστικό χρήμα, οι πληρωμές μέσω τραπεζικών λογαριασμών και πιστωτικών καρτών αποτελεί ένα ακόμη βήμα για την περαιτέρω ενδυνάμωση των τραπεζών, οι οποίες θα ελέγχουν σε ολοκληρωτικό βαθμό τις ζωές μας.
Έτσι, μετά το νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια, το οποίο δίνει παντοδύναμο ρόλο στις τράπεζες πάνω στα σπίτια των ιδιοκτητών, πολύ σύντομα αυτές θα αποκτήσουν ακόμη περισσότερη ισχύ, καθώς το σύνολο του χρήματος θα διακινείται σχεδόν αποκλειστικά μέσω των τραπεζών, παρέχοντας τους επιπλέον ρευστότητα και ολοκληρωτικό έλεγχο στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων. 
Φυσικά, μέσα σε όλα αυτά, θα πρέπει να προσθέσουμε και τα επιπλέον κέρδη που θα αποφέρει στις τράπεζες η καταχρηστική και ληστρική πρακτική τους να κρατάνε προμήθεια για κάθε τέτοιου είδους συναλλαγή, η οποία στα σημερινά δεδομένα φτάνει μέχρι το 3,5% της συνολικής του αξίας, καθιστώντας τες ακριβότερες τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους μαγαζάτορες, που θα υποχρεωθούν να εκχωρούν στις τράπεζες το παραπάνω ποσοστό των εισπράξεων τους. Η «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει εξελιχθεί στον μεγαλύτερο ευεργέτη και καλύτερο σύμμαχο των τραπεζών.   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ME TA 1.000 MAΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΟΙ...ΑΝΤΙΟ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Τσίπρας και Μητσοτάκης στήνουν το σκηνικό του νέου δικομματισμού: Συμφωνία για Μνημόνιο και λαθρομετανάστες - «Τσακωμοί» για τα μάτια του κόσμουΠολλοί γνώστες των πολιτικών πραγμάτων και φιλόσοφοι βαρύνουσας σημασίας έχουν σημειώσει ότι για να μπορέσει να λειτουργήσει το αγγλοσαξωνικό μοντέλο του καπιταλιστικού κοινοβουλευτισμού απαιτούνται δύο ίδια κόμματα, στα οποία να χωρίζεται ο Λαός.


Παλαιότερα στην Ελλάδα αυτή την θέση την είχαν το Πασόκ και η ΝΔ, κόμματα τα οποία πρέσβευαν τις ίδιες ιδέες της κλεπτοκρατίας, αλλά «τσακώνονταν» για τα μάτια του κόσμου. Η αυλαία του παλαιού δικομματισμού και η κρίση στο πολιτικό σύστημα της χώρας ήρθε από την ανάγκη μνημονιακής συναίνεσης, η οποία οδήγησε στις συγκυβερνήσεις ΝΔ - Πασόκ.
Τώρα το πολιτικό σύστημα προσπαθεί και πάλι να βρει τα «πατήματά» του, προκειμένου να αντεπιτεθεί εναντίον του Ελληνικού Λαού. Αυτό θα συμβεί με την δημιουργία ενός νέου δικομματισμού, ο οποίος θα έχει ως ένα πόλο τον Σύριζα και ως δεύτερο πόλο το ευρύ μνημονιακό μέτωπο Πασόκ - Νδ - Ποτάμι, που ήδη αρχίζει και συγκροτείται.
Σε αυτό το κλίμα της δικομματικής πολώσεως διεξήχθη και η σημερινή συνάντηση Τσίπρα - Μητσοτάκη, όπου δεν ειπώθηκε τίποτε ουσίας. Και δεν θα μπορούσε να ειπωθεί τίποτε ουσίας, αφού στα σημαντικά ζητήματα, όπως η προσύλωση στη μνημονιακή πολιτική και τις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων, αλλά και τα «ανοιχτά σύνορα» για τους λαθρομετανάστες, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί συμφωνούν πλήρως.
Ποιες ήταν οι «διαφωνίες» τους; Οι νεοδημοκράτες μέμφονται τους συριζαίους ότι διορίζουν συγγενείς τους στο δημόσιο, λες και αυτή η πρακτική είναι καινούργια. Μάλλον οι νεοδημοκράτες «τσακώνονται» για τα πνευματικά δικαιώματα της οικογενειοκρατίας, της αναξιοκρατίας και του κομματικού κράτους.
Δεύτερο ζήτημα «διαφωνίας» ήταν το ΕΣΡ, όπου προφανώς έχει υπάρξει υπόγεια συμφωνία ΝΔ - Σύριζα - «νταβατζήδων» ώστε να «κολλήσουν» οι διαδικασίες δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών. Αυτό βολεύει και τη ΝΔ που ομνύει πίστη στους «νταβατζήδες» και τον Σύριζα που έτσι και αλλιώς προσπαθεί με κάθε τρόπο να καθυστερήσει την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, χωρίς να αναλάβει το πολιτικό κόστος.
Στην ουσία, δηλαδή, έχουμε την πλήρη εφαρμογή του αμερικανικού μοντέλου της «δημοκρατίας» με δύο εντελώς ίδια κόμματα, τα οποία «τσακώνονται» για τα «μάτια του κόσμου», αλλά επί της ουσίας συμφωνούν πλήρως σε όλα τα ζητήματα. Το αποτέλεσμα της εφαρμογής αυτού του μοντέλου στην Ελλάδα το έχουμε δει σε λειτουργία επί σαράντα συνεχόμενα χρόνια και το αποτέλεσμα ήταν η καταστροφή της Πατρίδος μας και η φτωχοποίηση του Λαού μας.  ΠΗΓΗ
Μοναδική δύναμη αντίστασης και αντίδρασης στον παλιό και το νέο δικομματισμό του κλεπτοκρατικού συστήματος μία ισχυρή Χρυσή Αυγή.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος στο Kontra Channel: Η διαπλοκή πανηγύρισε την εκλογή Μητσοτάκη! 


Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής μίλησε ζωντανά στον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel.
O Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στην ζήτημα της σύνθεσης του νέου ΕΣΡ, επισημαίνοντας ότι επιχειρείται η αντικατάσταση του παλαιού καθεστώτος των νταβατζήδων με νέους.
Για την εκλογή Μητσοτάκη τόνισε ότι η διαπλοκή πανηγύρισε την εξέλιξη αυτή, έχοντας και έτοιμες τις πρώτες θετικές "δημοσκοπήσεις".
Αναρωτήθηκε ακόμη πώς δύναται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κάνει αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ, από την στιγμή που ο ίδιος και σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία ψήφισε τον περασμένο Αύγουστο το τρίτο αριστερό Μνημόνιο.
Για το ασφαλιστικό δήλωσε πως η κυβέρνηση θα έπρεπε να απαιτήσει από την Ε.Ε. την ανακεφαλοποίηση των Ταμείων, όπως έγινε με τις τράπεζες.
Τέλος, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στις θέσεις της, γνήσια αντιμνημονιακή και ουσιαστικά η Εθνική Αντιπολίτευση.  ΠΗΓΗ

O αδιέξοδος δρόμος της ψευτοδεξιάς

Ο τρόπος λειτουργίας της Ν.Δ έχει δείξει ότι μετά την εποχή παντοδυναμίας του ψευτοεθνάρχη ιδρυτή της έχει περάσει σ’ ένα μόνιμο στάδιο, κατά το οποίο πάντοτε λειτουργούν κέντρα και ομάδες, που ο εκάστοτε αρχηγός πρέπει να παίρνει υπόψη του, αν δεν θέλει να του πριονίσουν την προεδρική καρέκλα πριν καλά - καλά καθίσει σ΄αυτή. Αυτό ίσχυε για κάθε μέχρι τώρα αρχηγό, πολλώ δε μάλλον για αρχηγό «αναλώσιμο», ο οποίος μπορεί να πάρει πόδι με την πρώτη εκλογική ήττα. Ο Μητσοτάκης δεν είναι κάποια χαρισματική προσωπικότητα με την στόφα του ηγέτη, ο οποίος να μπορεί να γίνει ο απόλυτος ηγεμόνας σ΄ένα κόμμα ατομικών συμφερόντων όπως η ΝΔ.
Από εδώ και στο εξής δεν θα έχει να κάνει με την κομματική βάση που τον ψήφισε (με αναμφισβήτητα  «φουσκωμένα» νούμερα), αλλά με τους μηχανισμούς του κόμματος. Τόσο με τις ατομικές φιλοδοξίες του κάθε μέλους της κοινοβουλευτικής ομάδας όσο και τις διάφορες βαρονίες, καθώς πρέπει να τους ικανοποιήσει όλους. Ακόμα και σε επίπεδο πολιτικής ο Μητσοτάκης πρέπει να κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να δημιουργήσει ένα νέο κόμμα, το οποίο θα θέλει να έχει την μερίδα του λέοντος στην επόμενη συγκυβέρνηση που θα διατάξουν οι διεθνείς τοκογλύφοι.
Είναι αυτονόητο ότι η αντιπολίτευση που θα ασκηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρηθεί να μην είναι ακραία νεοφιλελεύθερη. Ο νεοφιλελευθερισμός θα μεταμφιεστεί σε «μεταρρυθμισμό», ο οποίος θα περιτυλιχτεί με μπόλικη παραφιλολογία αποπροσανατολισμού και μια αόριστη «φιλολαϊκή» χρυσόσκονη. Ο Μητσοτάκης γνωρίζει ότι αν παρουσιάσει μονομιάς τον πραγματικό του εαυτό γκρεμίζει οποιαδήποτε ελπίδα προσωπικής ανέλιξης. Από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει με πλήρη συνέπεια τις μνημονιακές του υποχρεώσεις, οι εταίροι και οι δανειστές είναι αναμενόμενο να πιέσουν για πολιτική στήριξη του Τσίπρα από την αντιπολίτευση, όπως άλλωστε πίεζαν τον Σαμαρά την περίοδο των Ζαππείων μέχρι που τον εξευτέλισαν πλήρως και τον έκαναν να μπει στην πρώτη μνημονιακή συγκυβέρνηση, αυτή του Παπαδήμου.
Τι γραμμή, άραγε, θα ακολουθήσει ο Μητσοτάκης; Από τη μία μεριά, δεν είναι δυνατόν να κατηγορεί τον Τσίπρα ότι δεν εφαρμόζει πιστά το Μνημόνιο, καθώς κάτι τέτοιο θα παρουσίαζε τον ΣΥΡΙΖΑ περίπου ως… αντιστεκούμενο στους δανειστές. Από την άλλη , δεν μπορεί να κάνει, ούτε στο ελάχιστο, αντιμνημονιακή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς κάτι τέτοιο θα ενοχλούσε τους διεθνείς τοκογλύφους, στους οποίους τόσα βασίζει για το μέλλον του Ο Μητσοτάκης.
Το πιο πιθανό είναι να περιμένουμε μια τακτική «που θα πετάει την μπάλα στην κερκίδα». Θα αφήνει, δηλαδή, επ’ έξω τα ζητήματα ουσίας και θα φλυαρεί αόριστα και με γενικότητες για «μεταρρυθμίσεις» και «εκσυγχρονισμό». Μέσω αυτής της τακτικής η ΝΔ θα βρίσκει την απαραίτητα αφορμή για να καταψηφίζει τα νομοσχέδια της κυβέρνησης. Τι θα γίνει, όμως, αν η νυν κυβέρνηση χάσει κάποια στιγμή την ισχνή κοινοβουλευτική της πλειοψηφία; Τότε θα αρχίσουν τα δύσκολα για τον Μητσοτάκη και τη ΝΔ, καθώς θα υπάρξει η σχετική πίεση από Βερολίνο και Βρυξέλλες για την συμμετοχή σε οικουμενική κυβέρνηση.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Οι ανθέλληνες καταστρέφουν την Παιδεία: Ζητούν κατάργηση των Θρησκευτικών, της εθνικής συνείδησης και της λέξης “Έλληνας”

Η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ στο να δίνει «μπόι» στον κάθε… πικραμένο και να τον αναγορεύει σε ισότιμο συνομιλητή του, προσδίδοντάς του θεσμικές αρμοδιότητες, καλά κρατεί.\
Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά: “Σάλο έχουν προκαλέσει οι προτάσεις της ομάδας Reform Education Now (REN), η οποία αποτελείται από έξι πρωτοετείς φοιτητές, ενώ (εύλογα) ερωτήματα δημιουργεί και η απόφαση του υπουργείου Παιδείας να δώσει βήμα στα μέλη της προσκαλώντας τα να παρουσιάσουν τις θέσεις του στον Εθνικό Διάλογο για την Παιδεία. Η ομάδα REN θα συμμετάσχει στην πρώτη ουσιαστικά συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία. Τα μέλη της REN, μεταξύ άλλων, προτείνουν την κατάργηση ή τη μετατροπή των ΤΕΙ σε επαγγελματικές σχολές, ανοιχτά σχολεία έως τις 9 το βράδυ αλλά και τα Σαββατοκύριακα και… αντικατάσταση της λέξης «Έλληνες» στο Σύνταγμα με την έκφραση «μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι της Ελλάδος».
Τα μέλη της ομάδας REN «τα βάζουν» και με τη θρησκεία, προτείνοντας να αντικατασταθεί η «εθνική και θρησκευτική συνείδηση» από τη φράση «καλλιέργεια ανθρωπιστικής δημοκρατικής και κοινωνικής συνείδησης». Ζητούν, ακόμα, τη θέση των Θρησκευτικών να πάρει το μάθημα Ηθική και Φιλοσοφία, ενώ στο στόχαστρό τους μπαίνει και η πρωινή προσευχή, για την οποία δηλώνουν ότι «είναι αρμοδιότητα της κάθε σχολικής κοινότητας».
Σύμφωνα με την ομάδα REN, η συμμετοχή των σχολείων στις παρελάσεις θα πρέπει να πραγματοποιείται ύστερα από απόφαση της μαθητικής κοινότητας, ενώ τα σχολεία θα πρέπει να μένουν ανοιχτά καθημερινά έως τις 9 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα, «ώστε να εξυπηρετήσουν μαθητές, καθηγητές ή απλούς πολίτες, υπό την επίβλεψη σχολικού φύλακα».”
Αναμφίβολα, πολύ «προχωρημένες» απόψεις, οι οποίες σ’ άλλες εποχές μπορεί να προκαλούσαν απλώς τον γέλωτα, σήμερα όμως, με την επιβολή του εθνομηδενισμού ως επίσημης κυβερνητικής πολιτικής, αποτελούν κυρίαρχη κατάσταση. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για όσο διάστημα μείνει ακόμη στην εξουσία θα προσπαθήσει να αφήσει ως μόνιμο φαινόμενο καθετί που αποσκοπεί στην εθνική αποδόμηση της Χώρας.
Το ακόμα χειρότερο είναι ότι αυτές οι αντεθνικές προτάσεις των φοιτητών της REN μπορεί να προέρχονται από τον διεθνισμό της αριστεράς, αλλά θα μπορούσαν άνετα να προσυπογραφούν και από τον κοσμοπολιτισμό του φιλελευθερισμού. Γι’ αυτό άλλωστε, η ΝΔ μόνο αρνητικά δεν πρόκειται να δει το όλο ζήτημα, καθώς η ολοκληρωτική φιλελευθεροποίησή της σε εθνικά και κοινωνικά ζητήματα συνάδει με την επικρότηση τέτοιων απαράδεκτων θέσεων. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Ευάγγελος Καρακώστας: Σύριζα και ΝΔ συνδιαλέγονται με το διαπλεκόμενο ραδιοτηλεοπτικό σύστημα 

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Βοιωτίας Ευάγγελος Καρακώστας με παρέμβασή του στην ολομέλεια της βουλής κατήγγειλε τον διαρκή αποκλεισμό και την φίμωση της Χρυσής Αυγής από κάθε μέσο μαζικής ενημέρωσης, όπως και την ένοχη σιωπή του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Παράλληλα απάντησε στον πρόεδρο της βουλής Νίκο Βούτση, ο οποίος έκανε λόγο για διαπλεκόμενο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, επισημαίνοντας πως στην διαμόρφωση αυτού του φαινομένου έχουν συμβάλει τόσο ο Σύριζα όσο και η Νέα Δημοκρατία και τονίζοντας πως οι βουλευτές των κομμάτων τους παρελαύνουν καθημερινά, ή κοινώς έχουν πιάσει στασίδι, στα πάνελ των διαπλεκόμενων καναλιών. ΠΗΓΗ

Πανηγυρισμοί στην Κουμουνδούρου: Φόρο υπέρ λαθρομεταναστών και ΜΚΟ προτείνει ο Σόιμπλε!

Ενώ ο Γερμαναράς Σόιμπλε δήλωσε ότι σκέπτεται να επιβάλλει πανευρωπαϊκό φόρο στα καύσιμα για να εξευρεθούν πόροι να τρωγοπίνουν τα «προσφυγάκια» εις υγείαν των κορόιδων, ο ΟΗΕ προχώρησε ένα βήμα παραπέρα.
Έτσι, πρότεινε την επιβολή παγκοσμίου «φόρου αλληλεγγύης» στις μεταφορές (καύσιμα και εισιτήρια), τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, τις συναυλίες, τις κινηματογραφικές ταινίες, ακόμα και στα… μηνύματα της κινητής τηλεφωνίας, για τις ανάγκες των «προσφύγων» αλλά και των διαφόρων ΜΚΟ που έχουν αναλάβει την προώθησή τους στην Ευρώπη!  
Συντάκτης της σχετικής πρότασης είναι η Επίτροπος της Ε.Ε. Κρισταλίνα Γκεοργίεβα, γνωστή «συμπαραστάτης» και «αλληλέγγυα»…  
Και βέβαια, συμφωνούμε απολύτως με τον νέο «φόρο αλληλεγγύης» που προτείνει ο ΟΗΕ, αρκεί να τον πληρώνουν μόνο οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», για να δούνε τη γλύκα!  ΠΗΓΗ

Κωλοτούμπα αλά τσίρκο Medrano: Όταν ο μπουμπούκος έκραζε ανηλεώς τον Κούλη Μητσοτάκη

Επ’ ευκαιρία της αναγόρευση του Αδώνιδος «Μπουμπούκου» Γεωργιάδη στην θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ, υπό τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, θυμίζουμε ένα βίντεο όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης προσφέρει μέχρι και το αυτοκίνητό του και τον μισθό του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος «δεν έχει σχέση με ιδιωτικές εταιρείες».

Πως αλλάζουν οι καιροί και πως γίνονται τόσο θεαματικές κωλοτούμπες όταν προσφέρονται καρέκλες και όταν δίνονται εντολές από... σαμαράδες.

Άντε κύριε Αντιπρόεδρε... Και υπουργός του Τσίπρα, σύντομα!  ΠΗΓΗ


Το γραφικό πολιτικό τέλος της ΝΔ: Αντιπρόεδρος της ψευτοδεξιάς ο «Μπουμπούκος» - Έτερος αντιπρόεδρος ο μνημονιακός Χατζηδάκης

Ανακοινώθηκαν ύστερα από σωρεία φημών οι δύο αντιπρόεδροι της ψευτοδεξιάς. Πλέον, ύστερα από την εκλογή Μητσοτάκη που σηματοδότησε το τέλος του παραμυθιού της «λαϊκής δεξιάς» και της «πατριωτικής παράταξης», έρχεται το δεύτερο πλήγμα για τους εναπομείναντες πατριώτες που απομένουν εγκωβισμένοι στο κόμμα της προδοσίας.
Αντιπρόεδροι της νουδούλας ορίστηκαν δύο εκ των σκληρότερων μνημονιακών υπουργών της. Συγκεκριμένα, αντιπρόεδροι της νουδούλας ορίστηκαν ο βουλευτής Β’ Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης, με αρμοδιότητα τη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος και ο βουλευτής Β’ Αθηνών Άδωνις Γεωργιάδης, με αρμοδιότητα το συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου. Αμφότεροι ως υπουργοί έχουν εφαρμόσει πολύ σκληρά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού.

Ιδιαιτέρως, όμως, στην περίπτωση του Άδωνι Γεωργιάδη ή κατά κόσμον «Μπουμπούκου» έχουμε έναν άνθρωπο που μετά παρρησίας έχει υποστηρίξει την αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού, προς τέρψιν των διεθνών τοκογλύφων. Έναν άνθρωπο, ο οποίος κατακεραύνωνε λεκτικώς τον οποιονδήποτε είχε την οποιαδήποτε αντίρρηση για την εθνοκτόνα πολιτική των μνημονίων.
Οι συγκεκριμένες επιλογές από την μία επικυρώνουν το τέλος της νουδούλας, η οποία θα συμπιεστεί προς το κέντρο, συνεχίζοντας να υπερασπίζεται μία αντιλαϊκή και εθνοκτόνα πολιτική. Όμως, επιπροσθέτως, με τις συγκεκριμένες επιλογές το τέλος της ψευτοδεξιάς γίνεται και γραφικό, αφού πλέον καθίσταται άξιος συνομιλητής του Λεβέντη του φραπεδόμαγκα και άλλων γραφικών.  ΠΗΓΗ

Ισόβια και 23 χρόνια φυλακή στους λαθρομετανάστες που δολοφόνησαν τον Μανώλη Καντάρη 


Τελείωσε η δίκη για την δολοφονία του Μανώλη Καντάρη από τρεις λαθρομετανάστες (2 αφγανούς και έναν πακιστανό, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος) την ημέρα γέννησης της κόρης του, τον Μάιο του 2011, στην Γ' Σεπτεμβρίου στο κέντρο των Αθηνών. Το δικαστήριο επέβαλλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης και 23 ετών στους δολοφόνους του Μανώλη Καντάρη, μη αποδεχόμενο το οποιοδήποτε ελαφρυντικό προσπάθησε να επιβάλλει η υπεράσπιση.
Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τότε το πανελλήνιο, αφού οι λαθρομετανάστες είχαν επιτεθεί και δολοφονήσει με απάνθρωπο τρόπο τον Μανώλη Καντάρη για μία... κάμερα. Τότε όλοι οι πολιτικάντηδες είχαν σπεύσει να σταθούν στο πλευρό των δολοφόνων, λέγοντας ότι δεν θα πρέπει η δολοφονία αυτή να σταθεί αφορμή για άνοδο του Εθνικισμού.
Με την επικύρωση της δίκαιας αυτής απόφασης για ισόβια δεσμά στους δολοφόνους, εμείς απλώς να θυμήσουμε την συγκλονιστική κατάθεση της συζύγου του Μανώλη Καντάρη, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο και να ευχηθούμε συντόμως τέτοια περιστατικά βαριάς εγκληματικότητας να γίνουν παρελθόν για την Ελλάδα
«Μέσα σε 14 δευτερόλεπτα έκοψαν την καρωτίδα του άντρα μου, τον λήστεψαν, του άνοιξαν το πορτοφόλι και ξεχώρισαν τα ξένα χαρτονομίσματα από τα ευρώ τα οποία αφαίρεσαν. Αυτοί που προκάλεσαν το θανατηφόρο χτύπημα στον άντρα μου, δεν σκότωσαν για πρώτη φορά.
Μετά από 20 λεπτά ανησύχησα, επειδή δεν επέστρεψε ο άντρας μου και του τηλεφώνησα να δω τι συμβαίνει. Όσο δεν απαντούσε τόσο επέμενα στο τηλέφωνο. Ανησύχησα και βγήκα στο παράθυρο μήπως έβλεπα κάτι. Μαζί με τη μητέρα μου πήραμε τη βαλίτσα με τα ρούχα μου και φύγαμε από το σπίτι.
Βγαίνοντας από την είσοδο της πολυκατοικίας, είδαμε στη γωνία της 3ης Σεπτεμβρίου μία κορδέλα δεμένη απ' άκρη σ' άκρη και πολλούς αστυνομικούς. Η μητέρα μου κατευθύνθηκε προς το σημείο ενώ εγώ λόγω της εγκυμοσύνης έκανα αργά βήματα. Όταν πλησίασα είδα τα πόδια του Μανώλη ο οποίος ήταν ξαπλωμένος στο πεζοδρόμιο. Γύρω του υπήρχε μια λίμνη αίματος. Του δικού του αίματος. Είχε ακόμα ανοιχτά τα μάτια και το στόμα. Η μητέρα μου μαζί με την αστυνομία με κρατούσαν για να μην πλησιάσω στο σημείο, ενώ εγώ παρότι ήμουν ετοιμόγεννη ήθελα να πλησιάσω τον άντρα μου και να τον φιλήσω για μια τελευταία φορά. Δεν μου το επέτρεψαν». ΠΗΓΗ
Μαρτυρία για την δολοφονία του Μανώλη Καντάρη


Περίεργη υπόθεση εμπρησμού δάσους στην Εύβοια από πακιστανό

Μια πολύ περίεργη υπόθεση εμπρησμού δάσους στην περιοχή Αϊλή Οκτωνιάς Ευβοίας, εξιχνιάστηκε με την σύλληψη του εμπρηστή. Επρόκειτο για έναν 30χρονο «κατατρεγμένο οικονομικό μετανάστη» από το Πακιστάν, ο οποίος μόλις είδε τους αστυνομικούς ετράπη σε φυγή και συνελήφθη έπειτα από καταδίωξη.  
Κι αν σας φαίνεται περίεργος ένας εμπρησμός δάσους χειμωνιάτικα, σας θυμίζουμε ότι τις τελευταίες ημέρες πνέουν στην χώρα μας θυελλώδεις άνεμοι εντάσεως 9 και 10 μποφόρ, άρα όπου το έδαφος είναι στεγνό από βροχή μπορεί να γίνει μεγάλη καταστροφή.
Ακόμα δε πιο περίεργο, είναι το γεγονός ότι ο Πακιστανός αρνείται να εξηγήσει την πράξη του.
Λέτε να άρχισε η Τζιχάντ στην Ελλάδα και να μην το πήραμε χαμπάρι; ΠΗΓΗ

Έτοιμο το νεοφιλελεύθερο μέτωπο εναντίον του Ελληνικού Λαού - Φωτήλας από Ποτάμι: Να συνταχθούμε με την ψευτοδεξιά του Κούλη
Σε εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο των «νταβατζήδων» και των διεθνών τοκογλύφων για την συγκρότηση ενός μνημονιακού μετώπου, το οποίο από κοινού με τον μνημονιακό Σύριζα και τους μερκελοψεκασμένους να συγκροτήσουν τον νέο δικομματισμό της μνημονιακής εποχής.
Ύστερα από σωρεία βουλευτών του Πασόκ, του Ποταμιού και άλλων κεντρώων – μνημονιακών παραφυάδων, ήρθε και η ώρα του βουλευτή Φωτήλα, να τα πεί ξεκάθαρα μιλώντας στο MEGA.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στην πρωινή ζώνη του Μπομπολοκάναλου, είπε: "Πρέπει να τον βοηθήσουμε και να τον ενισχύσουμε τον Κυριάκο, όχι να γίνουμε άλλο ένα ανάχωμα. Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν" ΠΗΓΗ

«Τελειώνει» το Ποτάμι! Ανίκανος πλέον o Θεοδωράκης να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των νταβατζήδων

Ένα ποτάμι το οποίο στέρεψε; Ή, μήπως, μια στυμμένη λεμονόκουπα; Όπως και να το δει κανείς, είναι ολοφάνερο ότι το μόρφωμα του Θεοδωράκη δεν έχει πλέον καμία χρησιμότητα γι’ αυτούς οι οποίοι ώθησαν τον εκπρόσωπο της παρακμιακής δημοσιογραφίας να στήσει κόμμα, συγκεντρώνοντας «εκσυγχρονιστικές», νεοφιλελεύθερες και κοσμοπολίτικες δυνάμεις.
Το γεγονός ότι ο Θεοδωράκης έφτασε στο σημείο να αμφισβητείται ανοιχτά από βουλευτή του, του Χάρη Θεοχάρη είναι ενδεικτικό της διαλυτικής κατάστασης που κυριαρχεί στο κομματικό αυτό σούργελο. Ο Θεοχάρης σε συνέντευξή του τονίζει ότι ο «κ. Θεοδωράκης πρέπει να πρωτοστατήσει στην προσπάθεια διεύρυνσης και ενοποίησης του ριζοσπαστικού Κέντρου. Και ίσως χρειαστεί να προσφέρει και το ίδιο του το «είναι» χάριν της ιδέας αυτής».
Αυτή η δήλωση άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, καθώς άπαντες την ερμήνευσαν ως ευθεία πρόσκληση προς τον επικεφαλής του κόμματος να παραιτηθεί. Ο Γρηγόρης Ψαριανός, πάντως, υπαινίχθηκε σε συνέντευξή του ότι ο στόχος του Θεοχάρη είναι να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη! Ο ίδιος, βέβαια, φρόντισε να αδειάσει την πρόταση του συναδέλφου του, λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνω πως η θυσία του Σταύρου Θεοδωράκη θα βοηθήσει να προχωρήσουμε. Τι είναι, Ιφιγένεια;»
Είναι σαφές ότι η όλη κατάσταση δείχνει το χάος που χαρακτηρίζει το μόρφωμα αυτό, το οποίο θα αποτελέσει μια ακόμη «συσκευασία μιας χρήσεως» στο πολιτικό στερέωμα της μεταπολίτευσης. Από το απίστευτα τραβηγμένο «φούσκωμα» που του έδιναν οι συστημικές φυλλάδες (κείνο το περίπου 15% που του έδινε κάποια στιγμή συγκεκριμένο έντυπο δεν ξεχνιέται με τίποτα), τώρα φτάνουμε στην απόλυτη «ξεραΐλα» για το Ποτάμι. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ!

Φαίνεται πως το’ χει  τάμα η κόρη του συριζοκομμουνιστή Μηλιού, να προκαλεί βάναυσα την κοινή γνώμη, τέτοιες μέρες κάθε χρόνο.Πέρυσι, η πρόσκληση προς το δημόσιο αίσθημα έγινε με τις φωτογραφίες που ανήρτησε από τις πρωτοχρονιάτικες διακοπές της, στο ξακουστό Gstaad της Ελβετίας, χειμερινό θέρετρο των κροίσων της οικουμένης. 

Φέτος, η νέα πρόσκληση έγινε με ανάρτησή της στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, που την δείχνει να διασκεδάζει στο γνωστό στέκι των εγχώριων κροίσων, Salon de Bricolage, του Κολωνακίου.

Επιπλέον, στην σχετική ανάρτηση υπάρχουν φωτογραφίες χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ (τα οποία ο μέσος Έλληνας τα’ χει δει μόνο σε… φωτογραφίες) και όπως αναφέρει στο σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία ξοδεύει 500άρικα «για να επιτελέσει το πατριωτικό της καθήκον στηρίζοντας την ελληνική οικονομία».

Αυτό είναι το ήθος της αγίας αριστεράς! Να μας οδηγούν στην απόλυτη δυστυχία και να μας περιπαίζουν κι από πάνω!  πηγή

Αποκάλυψη - ΣΟΚ: Η ψευτοδεξιά ξαναγράφει την “ιστορία” μαζί με τους συμμορίτες του ΚΚΕ!Αποκάλυψη - ΣΟΚ: Η ψευτοδεξιά ξαναγράφει την “ιστορία” μαζί με τους συμμορίτες του ΚΚΕ!

Την (προαναγγελθείσα κι από τον Μπουμπούκο…) «σκληρή αντιπολίτευση» του γιού του κόμη Δράκουλα (Χανίων και πάσης Ελλάδος) στην αριστερά, ξεκίνησε ο εκλεκτός του Μητσοτακέϊκου, περιφερειάρχης Πελοποννήσου Τατούλης!
Την περιφέρεια Πελοποννήσου, που είναι η πιο παραδοσιακά δεξιά περιοχή της χώρας, με τα περισσότερα θύματα των κομμουνιστοσυμμοριτών του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ (στην Πηγάδα του Μελιγαλά, στους Γαργαλιάνους, στον Φενεό, στην Στιμάγκα, κ.α.)!
Εκεί, λοιπόν, ο (προερχόμενος εκ του ΕΚΚΕ και ευχαρίστως φωτογραφιζόμενος με φόντο τεράστια σφυροδρέπανα – η φωτογραφία είναι του 2015…) ψευτοδεξιός περιφερειάρχης, εξέδωσε –με έξοδα της περιφέρειας, δηλαδή του λαού της Πελοποννήσου- ένα ιστορικό λεύκωμα με τίτλο «Μνήμες από τα υπόγεια του δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης», το οποίο απεστάλη σε όλες τις βιβλιοθήκες των Γυμνασίων-Λυκείων της περιφέρειας, για να μάθουν τα παιδιά μας την «ιστορία» όπως την διδάσκουν εκείνοι που αιματοκύλισαν τον τόπο, για να παραδώσουν την Μακεδονία και την Θράκη μας στα νύχια των Βουλγάρων κομιτατζήδων!
Κι αν νομίζετε πως… υπερβάλλουμε, σας μεταφέρω το περιεχόμενο της συνοδευτικής επιστολής της δωρεάς του ιστορικού (ανιστόρητου!) λευκώματος προς τα σχολεία, η οποία φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του μητσοτακο-κομμουνιστή Τατούλη: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με ιδιαίτερο σεβασμό στην ιστορία του τόπου, προέβη στην έκδοση του λευκώματος «Μνήμες από τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης», το οποίο έχει την τιμή και τη χαρά να προσφέρει σε όλες τις βιβλιοθήκες της Πελοποννήσου. Πρόκειται για ένα σημαντικό τεκμήριο μιας ιδιαίτερα κρίσιμης περιόδου της χώρας και ειδικά της Πελοποννήσου και της Τρίπολης, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ)….».
Για όποιον δεν το γνωρίζει, η ΠΕΑΕΑ –ΔΣΕ είναι μετωπική οργάνωση του ΚΚΕ, για τους πρώην συμμορίτες!
(ΥΓ) 1: Ψοφοδεξιοί της Πελοποννήσου, να χαίρεστε τον περιφερειάρχη σας! Αντάμα με τους κουκουέδες!
(ΥΓ) 2: Μπουμπούκοι, Βορίδηδες, Μπαλτάκοι, Σαμαράδες, Τζιτζικωσταίοι και λοιποί «σκληροί δεξιοί», να χαίρεστε την πέρα για πέρα σάπια ψευτοδεξιά σας!   ΠΗΓΗ

Κυβέρνηση για γέλια και κλάματα - Μουζάλας: Επαναπροωθήσαμε 130 λαθρομετανάστες στην τουρκία και μας έστειλαν πίσω 30.000!

Την σκληρή πραγματικότητα μίας κυβέρνησης παρωδίας αποτύπωσε με τις δηλώσεις του στην Deutsche Welle ο υπουργός λαθρομεταναστών του Σύριζα και πούρος αντιχρυσαυγίτης, Γιάννης Μουζάλας. Δεν θα σταθούμε στους διθύραμβους που αφιέρωσε για άλλη μία φορά ο υπουργός του Σύριζα για την Μέρκελ. Αυτά μέχρι και η Μέρκελ τα έχει συνηθίσει ακόμα και από τον πρωθυπουργό και έτσι δεν προκαλούν πλέον έκπληξη.
Σε ένα άλλο σημείο της συνεντεύξεώς του ο Μουζάλας, ο οποίος αρνείται να απαντήσει στον κοινοβουλευτικό έλεγχο, προφανώς για να μην παραδεχτεί την ανικανότητά του, σημειώνει:
«Κάναμε τις τελευταίες 15 ημέρες 130 επαναπροωθήσεις στην Τουρκία. Στο ίδιο διάστημα έχουν έρθει από την Τουρκία 30.000 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες. Η αναλογία αυτή οδηγεί σε αδιέξοδο. Θα πρέπει η Ευρώπη να δραστηριοποιηθεί ώστε οι επιστροφές να γίνονται γρήγορα και σε μεγάλους αριθμούς».
Η όλη υπόθεση, βεβαίως, μας θυμίζει τους 16 ολόκληρους λαθρομετανάστες που παρέλαβε το Λουξεμβούργο για να επιδείξει την «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη», την ώρα που στην Πατρίδα μας καθημερινά καταφτάνουν χιλιάδες. Υπάρχει, όμως, και το πολύ χειρότερο: Ο Τσίπρας δεν ήταν που χειροκροτούσε για την χρηματοδότηση της τουρκίας, προκειμένου να περιορίσει τα κύματα των λαθρομεταναστών;
Αυτά είναι τα κωμικά στοιχεία της όλης είδησης. Το τραγικό, όμως, είναι άλλο και παρότι προφανές δεν φαίνεται στους πολλούς. Ο Μουζάλας, που τόσο ευθαρσώς παραδέχεται ότι η χώρα είναι έρμαιο των λαθρομεταναστών, είναι υπουργός της κυβέρνησης και όλα αυτά συμβαίνουν εις βάρος των Ελλήνων πολιτών. ΠΗΓΗ

Κτηνωδίες λαθρομεταναστών: Βούλγαροι βίασαν 18χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες και την πέταξαν στον δρόμο

Σαν κτήνη φέρθηκαν δύο Βούλγαροι στην Σητεία, των οποίων η απανθρωπιά και η βιαιότητα απέναντι σε μια νεαρή κοπέλα 18 ετών με ειδικές ανάγκες είναι πολύ δύσκολο να περιγραφεί.
Δύο Βούλγαροι 27 και 34 ετών άρπαξαν την κοπέλα και την βίασαν έξω από την Σητεία, ενώ στην συνέχεια την πέταξαν στον δρόμο και την εγκατέλειψαν αβοήθητη! Οι δύο αλλοδαποί γνώριζαν από καιρό την άτυχη κοπέλα, καθώς είχαν εργαστεί στο σπίτι της οικογένειάς της!
Φαίνεται, όμως, ότι την θεώρησαν ιδανικό θύμα (λόγω της κατάστασής της) για τα όσα σκόπευαν να διαπράξουν εναντίον της και έτσι την περασμένη Παρασκευή την εξανάγκασαν να μπει με την βία στο αυτοκίνητό τους, με το οποίο την μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία έξω από την πόλη. Αφού την βίασαν, την έβαλαν ξανά στο αυτοκίνητο και την εγκατέλειψαν σε επαρχιακό δρόμο.
Τα κτήνη αυτά δεν σεβάστηκαν τίποτε. Ούτε την κατάσταση της κοπέλας, ούτε το γεγονός ότι έφαγαν ψωμί δουλεύοντας στο σπίτι της, ούτε την Χώρα που τους φιλοξενεί. Ευτυχώς (μέσα στην δυστυχία της) για την νεαρή κοπέλα που οι βιαστές της δεν επεδίωξαν να της «κλείσουν το στόμα» μια για πάντα, με αποτέλεσμα αυτή να τους καταγγείλει και η αστυνομία να τους συλλάβει ύστερα από ανθρωποκυνηγητό.
Μπορεί αυτά τα κτήνη να συνελήφθησαν και να μην επιχειρήσουν άλλον βιασμό, αλλά ο προβληματισμός για την επανάληψη τέτοιων απαράδεκτων γεγονότων παραμένει.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2749837537991152600

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item