Widgets

ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ με ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και τον “πολυπολιτισμό” της Νέας ΤάξηςΤο σχέδιο καταστροφής της Ελλάδος με δούρειο ίππο τους λαθρομετανάστες και τον “πολυπολιτισμό” της Νέας Τάξης

του Ηλία Κασιδιάρη
Στο προσεχές διάστημα εισέρχεται στην τελική του φάση το σχέδιο εποικισμού της Ελλάδος από εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Πρόκειται για μία άρτια οργανωμένη επιχείρηση που εξελίσσεται εδώ και δεκαετίες με αιχμή την πολυπολιτισμική προπαγάνδα και τα αντιρατσιστικά κηρύγματα, που επιδοτούνται με αμέτρητα εκατομμύρια από το ίδρυμα Σόρος και άλλες αφανείς οργανώσεις της παγκοσμιοποίησης.

Όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι η άριστα σχεδιασμένη εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων ισλαμιστών στην Ελλάδα, δεν είναι τυχαία, αλλά διαθέτει πολύ συγκεκριμένη στόχευση, είναι ή ηλίθιος ή συνειδητοποιημένος προδότης. Ο θίασος Τσίπρα-Καμμένου ανέλαβε την διαχείριση της εξουσίας στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας: η μνημονιακή λαίλαπα έχει ρημάξει την Ελλάδα, τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού έχει συντριβεί ψυχολογικά, κανείς δεν αντιδρά στα εκτρωματικά μέτρα που ψηφίζονται κατόπιν εντολών της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας. Μέσα σε αυτό το κλίμα μαζικής κατάθλιψης και απόλυτου ευνουχισμού της κοινωνίας, ο εποικισμός της χώρας από εκατομμύρια αλλοδαπούς πραγματοποιείται χωρίς εμπόδιο.


Εκατομμύρια σε ΜΚΟ και ΜΜΕ για «αντιρατσιστική» προπαγάνδα
Το Σύστημα έχει καταφέρει να πείσει τους κοιμισμένους πολίτες πως οποιαδήποτε αντίδραση στο σχέδιο μετατροπής της Ελλάδος σε… πακιστάν, συνιστά ρατσισμό, μισαλλοδοξία, είναι μία πράξη… αισχρή, που τιμωρείται σκληρά από τα ποινικά δικαστήρια. Με άνωθεν εντολές τα κανάλια αποκρύπτουν όλα τα ρατσιστικά εγκλήματα σε βάρος Ελλήνων από αλλοδαπούς. Δε λένε λέξη για δεκάδες περιστατικά βίας που συμβαίνουν καθημερινά σε όλη την επικράτεια με θύματα ανήμπορους και υπέργηρους συμπατριώτες μας. Πριν από δέκα χρόνια τα ΜΜΕ οργίαζαν για τις ληστείες και τις δολοφονίες από λαθρομετανάστες. Είχε συσταθεί μάλιστα και επιτροπή ληστευθέντων, οι εκπρόσωποι της οποίας είχαν πιάσει στασίδι στα παράθυρα των τηλεοπτικών δελτίων.

Σήμερα, που η κατάσταση έχει γίνει κατά πολύ χειρότερη, ανάλογες ειδήσεις θάβονται επιμελώς. Γιατί; Παλαιότερα δεν φοβόντουσαν μη γίνουν οι Έλληνες… ξενοφοβικοί; Όχι βέβαια! Απλά, πριν από μία δεκαετία δεν υπήρχε ο κίνδυνος ανόδου και επικράτησης του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή. Από την ημέρα που η Χρυσή Αυγή μπήκε στη βουλή, έπαψε κάθε αναφορά σε γεγονότα που θα μπορούσαν να αφυπνίσουν τον πατριωτισμό των Ελλήνων. Παράλληλα, άρχισαν να σπαταλούν εκατοντάδες εκατομμύρια για την επιδότηση ανθελληνικών ΜΚΟ για προπαγάνδα και προώθηση του μοντέλου της πολύ-πολιτισμικής κοινωνίας.


Σκληρή ποινική νομοθεσία προωθεί τον ρατσισμό σε βάρος των ΕλλήνωνΠαράλληλα με τον εκτρωματικό νόμο για το σύμφωνο συμβίωσης, ψηφίστηκε και επιβλήθηκε μία σειρά άθλιων ποινικών διατάξεων, που προωθούν τον ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων. Όποιος πολίτης τολμήσει να δείξει έμπρακτη αλληλεγγύη σε έναν Έλληνα, τιμωρείται με φυλάκιση. Όποιος φορέας διανείμει τρόφιμα σε συμπατριώτες μας αντιμετωπίζει ποινική δίωξη. Δεν πρόκειται για αποτύπωση των ιδεοληψιών κάποιων γραφικών συριζαίων παραγόντων που βρέθηκαν εν μία νυκτί σε υπουργικούς θώκους. Πρόκειται για την υλοποίηση άμεσων εντολών των κέντρων της παγκοσμιοποίησης με στόχο να πληγεί ο εθνικός χαρακτήρας του κράτους μας. Οι περιβόητοι αντιρατσιστικοί νόμοι, που προϋπήρχαν σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη, δεν έρχονται τυχαία στην Πατρίδα μας αυτή την περίοδο. Δεν είναι σύμπτωση η επιβολή αυτών των θλιβερών νομοθετημάτων με την αύξηση των ροών των λαθρομεταναστών και του εγκλωβισμού τους εντός της επικράτειάς μας.
Η Ελλάς έχει μετατραπεί σε πειραματόζωο της παγκοσμιοποίησης, όπως έγινε πειραματόζωο των οικονομικών δολοφόνων του ΔΝΤ και της ΕΚΤ. Στόχος τους: σε λίγα χρόνια στη θέση της πάλαι ποτέ Ελλάδος να υπάρχει ένα θλιβερό προτεκτοράτο, που θα κατοικείται από ανάμεικτα πλήθη διαφορετικών εθνοτήτων και θρησκευμάτων, θα έχει παραδώσει τον εθνικό του πλούτο και θα έχει αποτελεί πρότυπο της παγκοσμιοποιημένης πολυφυλετικής κοινωνίας.
Μόνη δύναμη αντίστασης στα σχέδιά τους η Χρυσή Αυγή

Ο ρόλος του Λαϊκού Συνδέσμου στο σημείο αυτό είναι κομβικός. Αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή δεν θα υπήρχε καμία απολύτως ελπίδα σωτηρίας για την Ελλάδα. Μόνο η πολιτική άνοδος του Λαϊκού Συνδέσμου μπορεί να σταματήσει την δραματική πορεία που έχει λάβει η χώρα προς την καταστροφή. Έτσι ερμηνεύονται και όλες οι αντισυνταγματικές διώξεις σε βάρος μας, η συνωμοσία σιωπής, οι ύβρεις, η λάσπη και ο ολοκληρωτικός πόλεμος του Συστήματος. Φοβούνται μόνο την Χρυσή Αυγή, γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή κάνει πράξη τους λόγους και τη θεωρία. Πολεμά το Σύστημα και δεν πρόκειται ποτέ να συμβιβαστεί, αν δεν καταστρέψει τα σχέδια των εχθρών της Ελλάδος. Όσοι ζωντανοί ας δώσουν το παρόν στο προσκλητήριο του Εθνικιστικού Κινήματος. Μόνο τότε μπορεί να υπάρξει μέλλον για την Ελλάδα και τους Έλληνες. ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ME TA 1.000 MAΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΟΙ...ΑΝΤΙΟ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Αποθήκη λαθρομεταναστών η Ελλάδα: Η Αυστρία ξεκινάει την αποδόμηση της Συνθήκης Σένγκεν

Θυμάστε τις εποχές της υπογραφής του τρίτου αριστερού μνημονίου, όταν ο Πάνος Καμμένος προσπαθούσε να πείσει τους ψηφοφόρους τους ότι υπέγραψε το μνημόνιο γιατί οι Ευρωπαίοι απειλούσαν ότι αν δεν υπογράψει θα πετάξουν την Ελλάδα εκτός ευρώ και τότε θα έμεναν όλοι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα;
Όπως όλα δείχνουν, τελικά και μνημόνιο θα έχουμε και εκατομμύρια λαθρομετανάστες να διαλύουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας. Η διαδικασία αποδόμησης της Συνθήκης Σένγκεν και της μετατροπής της Ελλάδας σε αποθήκη λαθρομεταναστών ξεκινά από την Αυστρία.
Η Αυστρία  γίνεται η πρώτη χώρα της Ε.Ε. η οποία αναστέλλει επίσημα την συνθήκη Σένγκεν εξαιτίας της λαθρομεταναστευτικής κρίσης, κρίση η οποία τροφοδοτείται κυρίως από την Τουρκία, η οποία διώχνει εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες από το έδαφός της, σε μία πολεμική ενέργεια εναντίον της Ελλάδας, κατ’ εφαρμογή του σχεδίου Οζάλ.
«Όποιος έρχεται στην χώρα μας θα πρέπει να ελέγχεται προσεκτικά στα σύνορα» δήλωσε σε συνέντευξή του σε αυστριακή εφημερίδα ο Φάιμαν, ο οποίος είπε ακόμη «ότι από εδώ και στο εξής θα υπάρχουν πιο αυστηροί συνοριακοί έλεγχοι ενώ θα διώκονται εκτός της χώρας όσοι δεν έχουν τα απαραίτητα χαρτιά».
 «Σε κάθε σημείο συνοριακού ελέγχου, κάθε ένας που φθάνει θα πρέπει να δείχνει ένα κανονικό και νόμιμο αποδεικτικό στοιχείο στις αυστριακές αρχές» είπε ο Φάιμαν, προσθέτοντας ότι «αφού η ΕΕ δεν μπορεί να ελέγξει τα εξωτερικά της σύνορα, οι χώρες μέλη θα πρέπει να ξεκινήσουν να ελέγχουν οι ίδιες τα δικά τους εθνικά σύνορα», κάτι άγνωστο βέβαια για την Ελλάδα η οποία αρνείται πεισματικά να προβεί στην υιοθέτηση οποιασδήποτε πολιτικής αποτροπής ή πρόληψης εισόδου αλλοδαπών στο έδαφός της. . ΠΗΓΗ

Συνεχείς διορισμοί: Οι οικογένειες των συριζαίων κατακλύζουν το κράτος - Ακόμα και ο ράπερ γραμματέας της “Νεολέρας Σύριζα” διόρισε το σόι του!

Στα βήματα της πασοκονουδούλας πατάνε σταθερά οι συριζαίοι, οι οποίοι συνεχίζουν την πολιτική της οικογενειοκρατίας, τακτοποιώντας σε δημόσιες θέσεις του συγγενείς τους. Τελευταίο κρούσμα στη λίστα ο  ράπερ γραμματέας της «νεολαίας» του Σύριζα, ο οποίος βόλεψε ολόκληρο το σόι του.
Μία εβδομάδα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιήθηκε ο διορισμός της μητέρας του στο Υπουργείο Υγείας και του αδελφού του στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο αδελφός του Ιάσονα λέγεται Ορέστης Σχινάς Παπαδόπουλος και διορίστηκε ειδικός σύμβουλος στο Οικονομικό Γραφείο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού την 1η Δεκεμβρίου 2015. Δηλαδή, μια εβδομάδα μετά την ανάδειξη του αδελφού του ως νέου γραμματέα του κόμματος.
Η μητέρα του λέγεται Ξανθή Παπαδοπούλου και είναι δικηγόρος, μέλος του Συντονιστικού Τμήματος Δικαιοσύνης και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα είναι διορισμένη ως ειδική σύμβουλος στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ανδρέα Ξανθού.
Στο παρελθόν οι οικογένειες και οι «ημέτεροι» της πασοκονουδούλας διένειμαν το κράτος μεταξύ τους με αποτέλεσμα την καταστροφη που βιώνουμε σήμερα. Τώρα οι οικογένειες των συριζαίων κάνουν το ίδιο, διορίζοντας ο ένας τον άλλο και παράλληλα νομοθετώντας και αυξήσεις μισθών μόνο για συριζαίους, την ώρα που ο λαός πένεται.
Αντιπολίτευση σε αυτό το αίσχος αναξιοκρατίας δεν μπορεί, βεβαίως, να υπάρξει από μία νουδούλα, η οποία άρχεται από έναν Μητσοτάκη, ούτε από οποιονδήποτε άλλον. Μονάχα η Χρυσή Αυγή μπορεί να σταματήσει το αίσχος, που σέρνει την Ελλάδα από τον βούρκο της αναξιοκρατίας στα μνημόνια και την υποταγή. ΠΗΓΗΟι κάλπες της ΝΔ έβγαλαν περισσότερο ΜνημόνιοΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ... “ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ” ΤΕΛΕΙΩΣΕΟι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια και εις ό,τι αφορά το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας η μικρή διαφορά μεταξύ Μητσοτάκη και Μεϊμαράκη δείχνει τον απόλυτο διχασμό ο οποίος επικρατεί στις τάξεις της! Ένας διχασμός, ο οποίος είναι πολύ πιθανόν, όπως έχει δείξει το πολιτικό παρελθόν της Νέας Δημοκρατίας, να κρύβει μέσα του μία διάσπαση στο άμεσο ή προσεχές μέλλον.


Το γεγονός επίσης ότι έχασε την προεδρεία ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, έχοντας στο πλευρό του τον κομματικό μηχανισμό του κόμματος, φανερώνει ότι ο μηχανισμός αυτός στην πραγματικότητα είναι διαλυμένος. Από την άλλη πλευρά, οι 170.000 ψήφοι τους οποίους έλαβε ο Μητσοτάκης όταν μόλις πριν 3 μήνες είχε λάβει η Νέα Δημοκρατία περισσότερους από 1.500.000 ψήφους, είναι χαρακτηριστικό και χωρίς αμφιβολία σημαίνει ότι το “ρεύμα” Μητσοτάκη είναι μειοψηφικό στην βάση της Ν.Δ., όπως είναι άλλωστε και στην κοινοβουλευτική ομάδα. Δεν γίνεται κάποιος πρωθυπουργός έχοντας στο πλευρό του 170.000 ψήφους από τα δύο και πλέον εκατομμύρια που προσδοκά να λάβει προκειμένου να κερδίσει την εξουσία.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τα 3 Μ: Metron analysis, μαϊμού δημοσκόπηση, Μητσοτάκης!
Με την εκλογή Μητσοτάκη όμως, τελειώνει και ένα άλλο παραμύθι, ένα μεγάλο ψέμα, το οποίο καλλιεργήθηκε συστηματικά από μερίδα βουλευτών και στελεχών της Ν.Δ. Τελειώνει το παραμύθι της λαϊκής δεξιάς, αφού στην ηγεσία πλέον της Νέας Δημοκρατίας είναι ένας σκληρός νεοφιλελεύθερος με καθαρά νεοταξίτικες ιδέες, όπως φάνηκε και από την τελευταία ψηφοφορία στη Βουλή όταν ψήφισε με φανατισμό το “σύμφωνο συμβίωσης” ενάντια στην θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πατριωτών ψηφοφόρων ακόμη και της Ν.Δ.! Έτσι, λοιπόν, απελευθερώνονται πλέον όσοι πατριώτες παραμένουν ακόμη παγιδευμένοι στο νεοταξίτικο αυτό νεοφιλελεύθερο κόμμα.
Επί πλέον, σε μια κοινωνία που διψά για διαφάνεια και τιμωρία των ενόχων των σκανδάλων τι θα έχει να πει ο φίλος του Χριστοφοράκου της Siemens, Μητσοτάκης; Και ποια “σκληρή” αντιπολίτευση θα κάνει στον ΣΥΡΙΖΑ όταν στις 14 Αυγούστου του 2015 ψήφισε με φανατισμό το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ; Το μόνο που μπορεί να κάνει ο Μητσοτάκης είναι να ζητήσει ακόμη περισσότερο μνημόνιο, ακόμη περισσότερες απολύσεις, ακόμη μεγαλύτερη φορολογία
Με δυο λόγια, η νέα Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη δεν είναι δυνατόν εις ουδεμία των περιπτώσεων να είναι η εθνική αντιπολίτευση ενάντια στο μνημόνιο και την αριστερά και ανοίγει ο δρόμος για να αναδειχθεί σαν η γνήσια εθνική αντιπολίτευση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΠΗΓΗ

Όταν “κρύβουν” τις ειδήσεις εν ονόματι του αντιρατσισμού - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου“Άριστος τρόπος του αμύνεσθαι το μη εξομοιούσθαι.” ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣNihil est incertius volgo - “Τίποτε δεν είναι πιο αβέβαιο από τον όχλο” ΚΙΚΕΡΩΝ

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχαμε στην Γερμανία με επίκεντρο την Κολωνία, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, χιλιάδες σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον Γερμανίδων. Οι επιθέσεις αυτές έλαβαν χώρα το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου 2015 προς τα ξημερώματα της 1ης Ιανουαρίου του 2016. Και όμως το πρώτο δελτίο τύπου της αστυνομίας για τα γεγονότα της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς μεταδόθηκε πολύ αργότερα και συγκεκριμένα στις… 2 Ιανουαρίου στις 16:58!  Την ίδια ημέρα και δύο ολόκληρες ώρες μετά και την αστυνομική ανακοίνωση, το κρατικό κανάλι ZDF παρουσίαζε δελτίο ειδήσεων χωρίς να αναφέρει ούτε λέξη για τα συμβάντα. Την επόμενη ημέρα..>>>.>>>  
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!Ο “επαναστάτης” με το κάμπριο: Από πρώην κνίτης σε δήμιος της μεσαίας τάξης ο Κατρούγκαλος
Χαρακτηριστικό δείγμα "αριστερού επαναστάτη" είναι ο υπουργός του Σύριζα, Κατρούγκαλος, ο οποίος έχει πάρει εργολαβία την καταπάτηση όλων των κοινωνικών κεκτημένων και την διάλυση της μεσαίας τάξης, των ελεύθερων επαγγελματιών, των επιστημόνων, των αγροτών και των συνταξιούχων.
Ο άνθρωπος που έχει βγάλει όλη την Ελλάδα στους δρόμους από γιατρούς, δικηγόρους μέχρι αγρότες και συνταξιούχους έχει παρελθόν στην... επανάσταση.
Όπως σημειώνει η σημερινή "Καθημερινή" ξεκίνησε με μια ντουντούκα και το αυτοκόλλητο της Πανσπουδαστικής και κατέληξε με μαντιλάκια ποσέτ στο πέτο.
Ο "δανδής" υπουργός με το κάμπριο MG στο γκαράζ του σπιτιού του στο Παλαιό Ψυχικό απέχει πολύ από τον επαναστάτη της πλατείας Συντάγματος το 2011 που έλεγε στους αγανακτισμένους: "Φυσάει ένα αεράκι τώρα στην πλατεία. Ελπίζω να μη διώξει μόνο τη ζέστη, αλλά κι αυτούς που βλέπουν το μνημόνιο για μονόδρομο".
Τώρα είναι αυτός που ασκεί την πιο σκληρή και καταστροφική μνημονιακή πολιτική... ΠΗΓΗ

Το μαρτύρησε ο Αβραμόπουλος: 4.000 απρόσκλητοι μπαίνουν κάθε μέρα στην Ελλάδα!

Παρά το γεγονός ότι οι «αρμόδιες αρχές» στην Ελλάδα σφυρίζουν κλέφτικα για τον ακριβή αριθμό των εισερχομένων εξ’ Ανατολών απρόσκλητων, για να κρατάνε στο σκοτάδι τον ελληνικό λαό, πάντα βρίσκεται κάποιος και το… μαρτυράει (συνήθως η Ύπατη Αρμοστεία τιου ΟΗΕ για τους πρόσφυγες ή ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης – και χαλάει τη… σούπα!
Αυτή τη φορά το… μαρτύρησε ο επίτροπος Αβραμόπουλος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του ενώπιον της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου.
Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «το γεγονός ότι εξακολουθούν να καταφθάνουν καθημερινά στα ελληνικά νησιά περίπου 4.000 άνθρωποι δεν είναι ικανοποιητικό» και ότι «η συνεργασία των κρατών μελών της ΕΕ στο προσφυγικό είναι ελλιπής και προβληματική ως έναν βαθμό και τη συνεργασία της Ευρώπης με την Τουρκία».
(ΥΓ):  Ζήτω οι «κόκκινες γραμμές» του υπουργοπάνου! Τι θα κάναμε χωρίς αυτές;  ΠΗΓΗ

Αντιρατσιστής ράπερ σοκάρει: “Πάλι καλά που πήγε ο Φύσσας, γιατί σήμερα η Χρυσή Αυγή θα ήταν κυβέρνηση”

Ένας από τους πιο διαφημισμένους αντιρατσιστές της σκηνής του χιπ-χοπ ομολόγησε με σοκαριστικό τρόπο πώς βλέπει όλο το σκυλολόι των δήθεν προοδευτικών την απώλεια του συναδέλφου και συντρόφου τους Παύλου Φύσσα: όχι σαν ένα τραγικό συμβάν που στέρησε τη ζωή από έναν συνάνθρωπο, αλλά ως μέσο για να σταματήσει η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής.
Ο Νικήτας Κλιντ είναι πρώην μέλος του πιο ακριβοπληρωμένου lowbap συγκροτήματος (Active Member) και έγινε ευρέως γνωστός από την στήριξη που παρείχε προεκλογικά στο Ποτάμι και τον Σταύρο Μπομπολάκη (συγγνώμη... Θεοδωράκη). Σε συνέντευξη που έδωσε στο φουλ καπιταλιστικό site huffingtonpost, δήλωσε τα εξής σοκαριστικά:
Ερώτηση: Το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, το οποίο και προσπάθησε να σταματήσεις ευρισκόμενος τελικά στο επίκεντρο της κριτικής, πώς το βλέπεις;
Απάντηση: “Είναι στο δικαστήριο, κάνουμε ό,τι μπορούμε, τι να πω. Πάλι καλά που πήγε ο Killah P. διαφορετικά τώρα θα ήταν συγκυβέρνηση"

Ενώ για τη στήριξη στο Ποτάμι δηλώνει: “Εγώ πήγα εκεί και εξαρχής ξεκαθάρισα ότι δεν ανήκω στο κόμμα, ήθελα απλά να στείλω ένα μήνυμα εναντίον της Χρυσής Αυγής για να μη βγει τρίτο κόμμα. Δεν τα είπα μασημένα, τα είπα αναλυτικά, νευρίασα που τρώει όλο το κράξιμο το Ποτάμι, λες και 20 χρόνια αυτό κυβερνάει και φταίει για την κατάντια μας. Εγώ ψήφισα Ποτάμι, ο καθένας μπορεί να ψηφίσει ό,τι θέλει".

Καταλάβατε συντρόφια; Κανείς δε λυπήθηκε για το χαμό του Παύλου Φύσσα απ' αυτούς που ωρύονταν στα κανάλια επί μήνες. Το χάρηκαν κιόλας, γιατί έτσι βρέθηκε ο μοναδικός τρόπος να περιοριστεί η άνοδος της Χρυσής Αυγής.
Από Σαμαρά και Βενιζέλο μέχρι τα συντρόφια του Σύριζα, τους ποταμάκηδες και τους ράπερ με τις τραπεζικές καταθέσεις...  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασύδοτες οι ΜΚΟ: Έφτιαξαν το πρώτο τζαμί στην Λέσβο μετά την οθωμανοκρατία!

Ευρώπη ξύπνα! Έξω οι λαθρομετανάστες από τις πισίνες του Μπόρνχαϊμ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Σκληρά κοινωνικά μέτρα εναντίον της λαθρομετανάστευσης αρχίζουν να εφαρμόζονται σε αρκετές πόλεις της Γερμανίας. Πρόσφατο παράδειγμα το Μπόρνχαϊμ, μια πόλη 48.000 κατοίκων που απέχει 30 χιλιόμετρα από την Κολονίας.
Σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος του Μπόρνχαϊμ, Μάρκους Σνάπκα, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την λαθροπολιτική που ακολουθείται καθώς απαγόρευσε δια παντός την είσοδο σε δημόσια πισίνα σε όλους τους άνδρες "πρόσφυγες" μετά από καταγγελίες που δέχτηκε.
Πιο  συγκεκριμένα, ο Μάρκους Σνάπκα σε γνωστό πρακτορείο ειδήσεων τόνισε πως  η καταπάτηση των γερμανικών πολιτισμικών αξιών συνιστά μια «κόκκινη γραμμή» που κανείς δεν πρέπει να την παραβιάζει. Ενώ συνεχίζοντας δήλωσε πως: «Υπήρξαν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε αυτήν την πισίνα (...) από ομάδες νεαρών ανδρών και αυτό ανάγκασε ορισμένες γυναίκες να φύγουν από τις εγκαταστάσεις. Αυτό οδήγησε στην απόφαση που έλαβα, ότι δηλαδή οι ενήλικοι άνδρες από τα καταφύγια των αιτούντων άσυλο δεν θα μπορούν να μπαίνουν στο χώρο της πισίνας μέχρι νεωτέρας».
Την ίδια ώρα τα δελτία των 8 στην κατεχόμενη Ελλάδα κάνουν λόγο για "ήρωες του Αιγαίου", που βοηθούν τους κακόμοιρους λαθρομετανάστες να περάσουν ανενόχλητοι στην χώρα μας και εν συνεχεία σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Οι "αντιρατσιστές" πολιτικάντηδες του Σύριζα που άφησαν τα σύνορα της χώρας ξέφραγο αμπέλι και τις ύποπτες ΜΚΟ να ξεσαλώνουν είναι συνεργοί για κάθε βιασμό και κάθε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης από λαθρομετανάστες. ΠΗΓΗ

Το «Βήμα» πρώτα έκανε επίσημη θρησκεία της Ελλάδας το Ισλάμ και τώρα μοιράζει και ενημερωτικά βιβλία

Πριν από λίγες ημέρες το «Βήμα» μας πληροφορούσε ότι το Ισλάμ είναι επίσημη θρησκεία στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 3 Ιανουαρίου η εφημερίδα "Βήμα" προσέφερε το βιβλίο "Σημαίες από όλον τον κόσμο", μια παραγωγή του ΔΟΛ. Εκεί, στην σελίδα για την Ελληνική Σημαία παρουσιάζονται ως επίσημες θρησκείες της χώρας η Χριστιανική Ορθόδοξη, αλλά και η μουσουλμανική!
Τώρα, πλέον, το «Βήμα» περνάει σε άλλο επίπεδο, αφού προσφέρει μία ειδική έκδοση για το Ισλάμ, προκειμένου οι Έλληνες να εναρμονιστούν και να συνηθίσουν την... επίσημη θρησκεία τους. Πρόκειται για μία έκδοση, η οποία έρχεται με την επιμέλεια του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας και παρουσιάζει στην Ελλάδα τις «βασικές αρχές» του Ισλάμ.
Το «περίεργο» στην όλη υπόθεση είναι ότι την προηγούμενη βδομάδα δόθηκε μία Καινή Διαθήκη στο πλήρες κείμενό της. Τώρα δίδεται ένα κείμενο σχετικά με το Ισλάμ, αλλά όχι το Κοράνι. Τι φοβούνται άραγε; Μήπως δίδοντας το Κοράνι χωρίς λογοκρισία θα διαφανεί η φρίκη που προστάζει «θάνατο στους απίστους» και τότε θα δημιουργηθεί ένα μήνυμα που δεν θα συμφέρει την Παγκοσμιοποίηση και την πολιτική της πλήρους αποδοχής των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών;
Γνωρίζουν ότι δίδοντας το Κοράνι σε μία καλή μετάφραση θα έδειχνε σε ολόκληρο τον Ελληνισμό γιατί τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας, που προστάζουν υποδοχή των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, είναι ουσιαστικά εχθρικά προς τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού. Θα αποδεικνυόταν περίτρανα ότι συριζαίοι, νεοδημοκράτες και «νταβατζήδες» έχουν κοινό μέτωπο εναντίον του Ελληνικού Λαού. Έτσι παρέχουν στον Λαό μία έκδοση σχετικά με το Ισλάμ, που από την μία πληροφορεί για τα βασικά «πιστεύω» της επελαύνουσας θρησκείας, αλλά δεν καταδεικνύει τον επερχόμενο κίνδυνο που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες. ΠΗΓΗ
Τι τρέχει με τα δίδακτρα στα σχολεία;

Όπως είναι γνωστό, κάποιος συριζαίος βουλευτής –διεθνώς και επιτοπίως άγνωστος- ονόματι Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, έγραψε άρθρο στην «Αυγή» ζητώντας να επιβληθούν δίδακτρα στα δημόσια σχολεία. Και στο καπάκι, ήρθε και η δήλωση του βουλευτή Επικρατείας της («σκληρά αντιπολιτευόμενης»…) νουδούλας, Θεόδωρου Φορτσάκη, να συμφωνήσει.

Είναι αυτά τυχαία; Παρά τα λεγόμενα του ντρούλη-χοντρούλη Φίλη, περί καθαρά «προσωπικών απόψεων» του Τριανταφυλλίδη, δε νομίζω!

Και δε νομίζω, γιατί το άρθρο γράφτηκε στην αυστηρά κομματική φυλλάδα «Αυγή» και σίγουρα ήταν πολλοί αυτοί που το διάβασαν πριν δημοσιευθεί. Θεωρώ βέβαιο δε, ότι ενημερώθηκαν τα «υψηλά κλιμάκια» του συνονθυλεύματος για το περιεχόμενο του άρθρου και παρ’ όλα αυτά το άφησαν να δημοσιευθεί, γιατί προφανώς γνώριζαν τα καθέκαστα. Έπειτα, είναι και η σπουδή του Φορτσάκη, να σπεύσει να συμφωνήσει, χωρίς να βρεθεί έστω κι ένας από την νουδούλα να του «βάλει χέρι».

Τι τρέχει; Είναι προφανές, ότι οι Τριανταφυλλίδης και Φορτσάκης είναι αυτό που λέμε «λαγοί» στην υπόθεση των διδάκτρων, για την απαραίτητη προετοιμασία της κοινής γνώμης. Και ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις στο ζήτημα, όχι με 600 ευρώ το χρόνο που ζήτησε ο συριζαίος «λαγός», αλλά με λιγότερα. Φυσικά, με την σύμφωνη γνώμη της «σκληρά αντιπολιτευόμενης» νουδούλας και των λοιπών ζητωμνημονιακών δυνάμεων!  ΠΗΓΗ

(ΥΓ): Επειδή δε οι συριζαίοι είναι και μαστόρια στην προπαγάνδα, θα το παρουσιάσουν ως… «ισοδύναμο» προκειμένου –δήθεν!- να αποφευχθεί κάποιο άλλο σκληρό μέτρο…


Οι Γερμανοί θα επιβάλλουν πανευρωπαϊκό φόρο για τα «προσφυγάκια»!

Το ενδεχόμενο επιβολής πανευρωπαϊκού φόρου στην βενζίνη, γιατί υπάρχουν λεφτά να τρώνε και να πίνουν (εις υγείαν των κορόιδων!) τα «προσφυγάκια», άφησε ανοιχτό ο (αντιπαθέστατος…) Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξή του στην Sueddeutsche Zeitung. Ιδού:
«Αν οι εθνικοί προϋπολογισμοί ή ο ευρωπαϊκός προϋπολογισμός δεν επαρκούν, θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε σε μέτρα όπως ένας φόρος ορισμένου ύψους σε κάθε λίτρο βενζίνης».  
Δηλαδή, και στη μάπα θα τους τρώμε και θα τους πληρώνουμε κιόλας! Είναι αυτό που λέει και η παροιμία: «και κερατάς και δαρμένος»! Δεν είναι… θαύμα;  ΠΗΓΗ
(ΥΓ): Και βέβαια, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος προσέλκυσης και νέων «προσφύγων»! Καθότι, μόλις μαθευτεί η είδηση στα πέρατα του κόσμου (με τα σύγχρονα μέσα αυτό θα γίνει σήμερα κιόλας!), θα πέσει το σύνθημα: Μαζεύουνε λεφτά για μας – πάμε όλοι στην Ευρώπη!

Δίπλα στα λαμόγια των ΜΚΟ οι συριζαίοι: Κατριβάνου και Λάμπρου στα δικαστήρια της Λέσβου υπέρ «εθελοντών» που διακινούσαν λαθρομετανάστες

Γράψαμε αυτές τις μέρες για κάποια πολύ ύποπτα περιστατικά που είχαν ως πρωταγωνιστές «εθελοντές» από τις χιλιάδες ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στα ελληνικά νησιά σχετικά με το ζήτημα των λαθρομεταναστών.
Η μία περίπτωση αφορούσε την κατασκευή του πρώτου τζαμιού μετά την... Οθωμανική Αυτοκρατορία από έναν «άγγλο», ο οποίος εμφανιζόταν με στρατιωτικό εξοπλισμό σε πολλές φωτογραφίες που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Ένας άλλος, υποτίθεται «ισπανός», είχε στήσει ολόκληρο σύστημα παρακολούθησης των κινήσεων των λιμενικών αρχών της χώρας.
Σε μία νεότερη περίπτωση, «εθελοντές» ΜΚΟ συνελήφθησαν για την διευκόλυνση λαθρομεταναστών. Συγκεκριμένα, οι «εθελοντές» σε αγαστή συνεργασία με τους τούρκους δουλέμπορους φρόντιζαν ώστε οι βάρκες των λαθρομεταναστών να φτάσουν στο έδαφος της Λέσβου. Ως εδώ όλα καλώς, αφού συνελήφθησαν οι συνεργάτες των δουλέμπορων, όπως έλεγε και ο Βούτσης καταγγέλοντας ΜΚΟ που συνεργάζονται με τους διακινητές.
Το σκανδαλώδες της όλης υποθέσεως είναι ότι στο πλευρό τους έφτασαν άμεσα στελέχη του Σύριζα! Συγκεκριμένα, έξω από το δικαστικό μέγαρο της Μυτιλήνης βρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης και Βασιλική Κατριβάνου και ο Πάνος Λάμπρου από την πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να υποστηρίξουν τους κατηγορουμένους. Η κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα που βαραίνει και τους πέντε «εθελοντές» είναι παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών ενώ για οι τρεις διώκονται και για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς στο σκάφος τους εντοπίστηκαν από το Λιμενικό τρία μαχαίρια.....>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αρνούνται την τοποθέτηση του Σταυρού στην Ροτόντα οι άθεοι του Σύριζα: Την προορίζουν για τζαμί!

Προφήτης ο Άδωνις: Είχε προβλέψει τις “δημοσκοπήσεις”
Μιλώντας την προηγούμενη Δευτέρα  στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο Μπουμπούκος είπε μεταξύ των άλλων και το εξής: «Πιστεύω ότι πολύ γρήγορα η ΝΔ θα προηγείται στις δημοσκοπήσεις και θα γίνει πολιτικά κυρίαρχη».
Δεν πέρασε ούτε μια βδομάδα και στο σημερινό φύλλο των «Παραπολιτικών» υπάρχει δημοσκόπηση της εταίρας Metron Analysis που δείχνει την νουδούλα να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ – και μάλιστα με διαφορά 3,7%!!!
Οπότε, εδώ δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή ο Μπουμπούκος έχει… προφητικές ικανότητες (πράγμα που αν ισχύει πρέπει αμέσως να τις αξιοποιήσει – θα μπορούσε, ας πούμε, να γίνει… μέντιουμ, έλα να σου πω τη μοίρα σου, να σου πω το ριζικό σου- ή ήξερε το κόλπο με τη δημοσκόπηση (που κάνει «μπαμ» από ένα χιλιόμετρο πως είναι… μαϊμού) και αποδεικνύεται… μαρτυριάρηςΠΗΓΗ

Νέες ανθελληνικές ενέργειες στη Θράκη: Σεμινάρια για κτηνοτροφία-γεωργία στα τουρκικά με τις ευλογίες της Άγκυρας

Μια ακόμη προκλητική ανθελληνική ενέργεια λαμβάνει χώρα στη Θράκη
Σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε σε διαδικτυακά μέσα «Το Ινστιτούτο Κτηνοτροφίας-Γεωργίας και ο Τομέας Γεωργίας Κτηνοτροφίας του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD) συναντώνται με παραγωγούς σε Ίασμο και Φιλύρα.»
Είναι ξεκάθαρο ότι το συγκεκριμένο ινστιτούτο, με πρόεδρο τον τουρκοπράκτορα Οζκάν Χουσείν (όπου περιχαρής μιλά την ώρα που δίπλα του κρατάνε την σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης») έχει συγκεκριμένη αποστολή της προπαγάνδας και του εκτουρκισμού της μειονότητας, παίζοντας παρεμβατικό ρόλο στα δρώμενα εντός των γεωγραφικών ορίων της Ελληνικής επικράτειας. Αποτελεί όργανο της Άγκυρας, καλυπτόμενο με τον μανδύα της επιστημονικής ενημέρωσης του αγροτικού κόσμου της περιοχής.
Συγκεκριμένα το συγκεκριμένο ινστιτούτο θα πραγματοποιήσει 31 συγκεντρώσεις – σεμινάρια για θέματα γεωργίας και 20 συγκεντρώσεις για θέματα κτηνοτροφίας. Η τουρκία δράττεται της ευκαιρίας για μια φορά ακόμα, ελέω της εγκατάλειψης της περιοχής από τις προηγούμενες και την τωρινή κυβέρνηση των υποτακτικών του μνημονίου και των πολιτικών που εφαρμόζουν και της απαξίωσης της Εθνικής παραγωγής και του αγροτικού κόσμου ειδικότερα στη Θράκη, την δυνατότητα στην τουρκία να άγεται να φέρεται σαν είναι η Θράκη τουρκική επαρχία.
Οι παθογένειες του αγροτικού κόσμου της Ελλάδας θα εξαλειφθούν μαζί με τις άθλιες και επικίνδυνες ενέργειες της άγκυρας στην Θράκη κάτω υπό την σκέπη μιας κραταιάς και πανίσχυρης Εθνικιστικής κυβέρνησης, η οποία αντίθετα με τα μέτρα που επέβαλλαν οι μνημονιακές δυνάμεις του τόπου εναντίον των αγροτών πρεσβεύει τα εξής:
- επιδότηση αγροτικής παραγωγής με έμφαση στις αγροτικές περιοχές και κυρίως στην Θράκη
- διαγραφή των χρεών των Ελλήνων αγροτών, ώστε να δοθεί ώθηση στην Ελληνική αγροτική οικονομία
- άμεση σύνδεση αγροτικής παραγωγής και κατανάλωσης βάζοντας έτσι οριστικό τέλος στην ασυδοσία των μεσαζόντων
- οργάνωση της παραγωγής σε τοπικό  επίπεδο με ομάδες αγροτών που θα καλλιεργούν προϊόντα που ευδοκιμούν στην περιοχή
- μητρώο αγροτών ώστε να προμηθεύονται αφορολόγητο πετρέλαιο και αγροτικά εφόδια χωρίς μεσάζοντες ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής της καλλιέργειας
- στροφή στη μεθοδευμένη βιολογική γεωργία με σκοπό την προστασία του ιερού περιβάλλοντος της Πατρίδας μας μακριά από τα χημικά λιπάσματα των ξένων κολοσσών εταιρειών.
Γεωργακάκης Ιάκωβος - Τ.Ο. Ξάνθης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 505493910888688214

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item