Widgets

Σουνίτες των κατεχομένων: Mια ωρολογιακή βόμβα στην ελληνορθόδοξη γη μας


Γνήσιοι απόγονοι οθωμανών επιδρομέων

Από τον καιρό που ξέσπασε η τζιχαντιστική λαίλαπα του ''Ισλαμικού Κράτους'' στη Συρία και το Ιράκ, παρουσιάζονταν στον κυπριακό Τύπο, πάμπολλα άρθρα περί θρησκευτικών και ιδεολογικών διαφορών μεταξύ Σιιτών και Σουνιτών μουσουλμάνων, για να γίνει κατανοητό στον κάθε πολίτη γιατί αυτή η έντονη διαμάχη μεταξύ τους, χωρίς όμως ποτέ να αναφερθεί ο κίνδυνος που ελλοχεύει για τη δική μας την Πατρίδα, από την υπάρχουσα κυριαρχία των Σουνιτών τούρκων στον Βορρά, τους αυτοαποκαλούμενους τουρκο''κύπριους'' αλλά και τους λοιπούς αφιχθέντες εκ Τουρκίας εποίκους, στο σύνολο.

Αν και οι τ/''κ'' κοσμικοί και διανοούμενοι, προσπάθησαν διακαώς να μας πείσουν ότι απειλούνται και οι ίδιοι από τους ισλαμιστές τρομοκράτες, βλέποντας μακροπρόθεσμα μάλλον στον καθρέφτη την αντανάκλαση του δυσειδούς εαυτού τους, εντούτοις, η εξέλιξη των γεγονότων και η αποκάλυψη για την άμεση σχέση της μητέρας Τουρκίας με το ΙΚ, μας έδειξε περίτρανα το αντίθετο. Η γνωστοποίηση εξάλλου, περί ύπαρξης τζιχαντιστικών πυρήνων στα κατεχόμενα -οι οποίοι έκαναν αντιληπτή την παρουσία τους και στις ελεύθερες περιοχές- ήρθε να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές. 


Βλέπετε, οι τρομοκράτες, δρούσαν για καιρό αθόρυβα και ''βλαστούσαν'' έχοντας υποστηρικτές παντού. Δεν ήταν δύσκολο άλλωστε να φτάσουν στην Κύπρο μέσω Τουρκίας απλά και αθόρυβα μέσω των λιμανιών και του τοπικού αεροδρομίου εν μία νυκτί. Και στα κατεχόμενα, υπήρχε σαφώς το ανάλογο αντίκρυσμα να τους δεχτεί και το κατάλληλο ''υπέδαφος''... να τους αφομοιώσει. 

Ετοιμοπόλεμοι οι σουνίτες έποικοι από Χατάι

Με την ίδια ευκολία λοιπόν που οι Τζιχαντιστές κατάφεραν να δημιουργήσουν και να λειτουργήσουν ενεργούς πυρήνες και κέντρα εκπαιδεύσεως τρομοκρατών, μέσα στην Τουρκία -αφού υπήρχε ήδη κίνηση εθελοντών εντός της χώρας- δεν ήταν καθόλου δύσκολο να επεκταθούν μοιραία και στο νησί μας. Ως έποικοι, ως κακόμοιροι πρόσφυγες, δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι ότι έφθασαν σίγουρα ως εδώ. Ας μην ξεχνάμε ότι στα κατεχόμενα εδράζουν συν τοις άλλοις και οι εντεταλμένοι του τουρκικού παρακράτους, επονομαζόμενοι ''Γκρίζοι Λύκοι''.  

Σε αναζήτηση των εδώ εθελοντών θα βρίσκονταν όμως κι άλλοι, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από τον τ/''κ'' Τύπο, αρκούν το πολύ 500 άτομα για να ξεκινήσουν μια επιχείρηση, επιστρατεύοντας και τους ήδη υπάρχοντες και πρόθυμους ''κυπροποιημένους'' εποίκους π.χ. από το Χατάι που βρίσκονται εδώ από το '74, για να βάλουν μπρος το σχέδιο. Θα αρκούσε μόνο να χρησιμοποιήσουν την υποθάλπουσα πρόφαση, ότι οι Σουνίτες της Κύπρου βρίσκονται σε σύγκρουση με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους και ότι κινδυνεύουν, για να ξεσηκωθούν. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, τον επικείμενο και ορατό κίνδυνο.

Οι Τζιχαντιστές τρομοκράτες, ως φανατικοί και ακραίοι ισλαμιστές που είναι, τους μόνους μουσουλμάνους που αναγνωρίζουν είναι τους Σουνίτες, σε αντίθεση με τους άλλους, Σιίτες, Αλεβίτες, Γιαζίντι, κλπ. ''απίστους'' δια αυτούς, τους οποίους όπου τους συναντήσουν τους σφάζουν, αφού σύμφωνα με την πίστη τους, όλοι οι άλλοι θα πρέπει να εξαφανιστούν από προσώπου γης. Οι τουρκο''κύπριοι'' -παρόλο που δεν θρησκεύουν όπως ισχυρίζονται υποκριτικά- είναι εντούτοις Σουνίτες. Οπότε, σε μία τέτοια αναταραχή, είναι δεδομένη η στάση που θα κρατούσαν έναντι ημών. Το αιματηρό μας παρελθόν δεν είναι άλλωστε και πολύ μακρυά, όπου μας έδειξαν τα εγκληματικά πιστεύω τους... 

Βλέποντας τα διαδραματιζόμενα και γνωρίζοντας τον παραλογισμό του θρησκευτικού αυτού φανατισμού, μπορούμε να εκτιμήσουμε ότι υπάρχει μία ανοικτή απειλή για την Κύπρο. Η αγαστή συνεργασία του Ερντογάν με τους τρομοκράτες δεν αφήνει άλλωστε περιθώρια. Κατ' επέκταση και δυστυχώς για πολλούς, ο αγγελικά πλασμένος Ακιντζί, ακολουθεί τα ίδια χνάρια. Και το χειρότερο δε όλων, ότι οι δικοί μας υποτακτικοί συνεργάζονται με αυτούς, αγνοώντας ότι η Πατρίδα μας είναι επί 41 χρόνια υπό τουρκική κατοχή!

Παρά την ρωσική παρέμβαση, η ισλαμική απειλή παραμένει ζωντανή

Οι Σιίτες θεωρούνται αποστάτες της ''ορθόδοξης'' ισλαμικής πίστης από το σουνιτικό θεολογικό κατεστημένο. Οι αιτίες της διαμάχης αυτής χάνονται βαθιά μέσα στους αιώνες. Πιο συγκεκριμένα, η διαμάχη μεταξύ των δύο δογμάτων του Ισλάμ έχει τις ρίζες του πριν από 1.400 χρόνια, δηλαδή την εποχή αμέσως μετά τον θάνατο του προφήτη Μωάμεθ το 632 μ.Χ. Ουσιαστικά η αντιπαράθεση έχει να κάνει με τον διάδοχο του Προφήτη καθώς ο ίδιος δεν όρισε κάποιο πρόσωπο για να συνεχίσει τον έργο του.

Έκτοτε το μίσος που χωρίζει τα δύο δόγματα του Ισλάμ είναι αβυσσαλέο και κατά περιόδους εκτονώνεται με σφαγές και θηριωδίες, όπως αυτή που διέπραξε πρόσφατα το ''Ισλαμικό Κράτος'' στο Ιράκ τόσο εναντίον των Σιιτών, όσο και εναντίον οπαδών άλλων θρησκευτικών δογμάτων. Οι Σουνίτες τηρούν ευλαβικά το Κοράνιο και κατά συνέπεια ασπάζονται και τη σαρία, τον ακραίο ισλαμικό θρησκευτικό κώδικα διαβίωσης, ο οποίος είναι εμπνευσμένος από το ιερό τους βιβλίο.


Και αυτό το είδαμε και στην πράξη, όπου η διεθνής κοινότητα επί μια πενταετία παρίστανε την ανήξερη εθελοτυφλώντας και κωφεύοντας, με τις σφαγές των χριστιανικών λαών της ανατολής από τους φονταμενταλιστές Σουνίτες Τζιχαντιστές να συνεχίζονται δίχως έλεος - μέχρι που ανέλαβε δράση η Ρωσία προς αποκατάσταση της διεθνούς ασφάλειας. Ποιος μας εγγυάται όμως ότι δε θα το ξαναπράξουν στο εγγύς μέλλον εντεταλμένοι από τις διάφορες ''αόρατες'' δυνάμεις του κακού; - προετοιμάζοντας και ξεσηκώνοντας τον όπου γης σουνιτικό πληθυσμό και δη των κατεχομένων με την πρόφαση ότι κινδυνεύουν από τους Χριστιανούς του Νότου; 

Το σχέδιο πληθυσμιακής και πολιτιστικής εθνοκάθαρσης

Λαμβάνοντας υπ' όψιν τα ιστορικά δεδομένα και την ''κουλτούρα'' τους, γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο το τι μέλλει γενέσθαι, αν εμείς ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι βρεθούμε στην πορεία, ως θρησκευτική μειονότητα μέσα στη χώρα μας, ανάμεσα σε ένα εκρηκτικό κράμα ισλαμιστών - αμιγώς επικίνδυνο. Ο συνεχιζόμενος εποικισμός των κατεχομένων με Σουνίτες τουρκόφωνους, αλλά και η αθρόα διέλευση λοιπών αλλόθρησκων λαθρομεταναστών, που μας στέλνονται ως ''πεσκέσι'' από την Τουρκία, έχουν σκοπό να αλλοιώσουν εθνοτικά την πατρίδα μας και να μας αποδυναμώσουν με τελικό στόχο την εξόντωσή μας. Είναι και αυτό μορφή γενοκτονίας! 


Ασφαλώς, το πρόβλημα με τον βίαιο εξισλαμισμό της Ευρώπης εξακολουθεί να υφίσταται παντού και ολοένα να χειροτερεύει, το ίδιο και η ενδεχόμενη απειλή για ένα νέο αιματοκύλισμα. Δεν γνωρίζουμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση, κι αν όλοι αυτοί οι απρόσκλητοι επισκέπτες επιστρέψουν κάποτε στα σπίτια τους -που δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο- όμως στην Κύπρο έχουμε να κάνουμε με μία μόνιμη κατάσταση πραγμάτων. Μιλάμε για μια εξαναγκαστική συμβίωση με τον βιαστή και εχθρό μας επ' άπειρον. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο για έναν νοήμων νου; Και ας μην βιαστούν οι αντιρατσιστές να μας πουν τα γνωστά φαιδρά, ότι πρόκειται περί μύθων για το Ισλάμ κι ότι προωθούμε την ρατσιστική ισλαμοφοβία και τον φασισμό, διότι αυτοί έχουν χρυσώσει προ πολλού το χάπι για όλα.

Η συνεχιζόμενη ομηρία της Κύπρου από την Τουρκία

Γιατί λοιπόν εμείς να επιτρέψουμε αυτό το συνεχιζόμενο έγκλημα και την γενοκτονία που επιτελείται εις βάρος του Κυπριακού Ελληνισμού; Και από την άλλην, αναλογιστείτε απλά πως, οι Σουνίτες δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τους άλλους μουσουλμάνους και θα μπορέσουν με εμάς;;; Ή μήπως δεν βιώνουμε τόσα χρόνια την περίφημη ελληνοτουρκική ''φιλία''; Η χριστιανο-μουσουλμανική ΔΔΟ που οραματίζονται τα διεθνή αρπακτικά και οι εγχώριοι εθελόδουλοι πολιτικοί ηγέτες, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υπάρξει. Η Κύπρος κινδυνεύει άμεσα από τους απρόβλεπτους Σουνίτες του Βορρά. 


Τα γεγονότα και η πρακτικές της Τουρκίας (μαζικές εκκαθαρίσεις μειονοτήτων, τρομοκρατία, συνεχής αδιαλλαξία, απειλές) δεν επιτρέπουν καμία αισιοδοξία, πολύ απλά γιατί αυτή δεν θα δεχθεί λύση του Κυπριακού, εάν δεν εξασφαλίζονται απολύτως οι στρατηγικοί της στόχοι, που στη ουσία αποσκοπούν στον έλεγχο όλης της Κύπρου. Έτσι, η πίεση που ασκεί, είτε η αυτή η ίδια, είτε μέσω του διεθνούς παράγοντα σε συνδυασμό με ανατολίτικες κουτοπονηριές, αποσκοπεί σε μία εσπευσμένη επίλυση υπέρ πάντων συμφερόντων. Η τουρκική πλευρά δεν πρόκειται να υποχωρήσει σε κανένα από τα βασικά θέματα για εμάς (εδαφικό, συνταγματικό, εγγυήσεις, έποικοι και αποχώρηση κατοχικών στρατευμάτων). Καιρός το καταλάβουν αυτό πλέον όλοι και να ξυπνήσουν από την ατελεύτητη λήθη.

Φ.Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ 8584762660032705337

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item