Widgets

ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ-ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ που ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ!

Μη αναστρέψιμη η αποσάθρωση της ψευτοδεξιάς: 61 (!) ετών ο μέσος όρος των ψηφοφόρων της

Το πιο χρήσιμο συμπέρασμα από την διπλή εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη νέου αρχηγού της ΝΔ είναι ότι υπάρχει πλέον μια πλήρης εικόνα για το ηλικιακό ποιόν των μελών του κόμματος.
Τα στοιχεία τα οποία έρχονται στο φως της δημοσιότητας μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι για το όποιο μέλλον της ΝΔ. Το γεγονός ότι ο μέσος όρος ηλικίας των «γαλάζιων» ψηφοφόρων φτάνει στα 61 (!) χρόνια, καταδεικνύει περίτρανα ότι η ΝΔ είναι οριστικά κόμμα της τρίτης ηλικίας.
Η συμμετοχή των νέων στην εκλογική διαδικασία είναι τραγικά αποκαρδιωτική, αφού μόλις 10.500 εκλογείς της 20ης Δεκεμβρίου δήλωσαν ότι ήταν μέλη της νεολαίας, ενώ στις επαναληπτικές εκλογές της 10ης Ιανουαρίου το νούμερο ήταν σαφώς πιο μικρό.
Όταν λοιπόν μόνο το 2,59% επί του συνόλου των ψηφισάντων είναι κομματικά μέλη της νεολαίας ισχύει κάτι πολύ χειρότερο από το να μείνεις κάτω από το όριο του 3%.
Δεν μένεις απλώς εκτός… Βουλής, αλλά εκτός οποιασδήποτε ευοίωνης προοπτικής για να μπορείς να έχεις μέλλον όχι μόνο ως κόμμα εξουσίας, αλλά έστω και στοιχειώδους ύπαρξης.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!! => «ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ και ΧΟΡΟΙ» για τη ΕΚΛΟΓΗ του ΚΟΥΛΗ από, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ και ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ των ΜΜΕ..

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ένας στυγνός νεοφιλελεύθερος στην υπηρεσία των διεθνών τοκογλύφων

Η εκλογή του ακραία φιλελεύθερου Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχηγία της ΝΔ σηματοδοτεί πολλές πολιτικές εξελίξεις, τις οποίες και θα διαπιστώσουμε σε βάθος χρόνου. Με μια πρώτη γρήγορη (αλλά όχι πρόχειρη) ματιά, αυτό το οποίο βλέπουμε είναι ότι εξελέγη ως αρχικαρεκλάρχης της ΝΔ ο άνθρωπος που με δηλώσεις του υποστήριξε, κατά την διάρκεια της εσωκομματικής προεκλογικής περιόδου, ότι θέλει να εκφράσει πολιτικά το «Ναι» του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου, δηλαδή το 38,69% των Ελλήνων που συμμετείχαν σ΄αυτό.
Αυτό είναι σαφές τόσο για τον αποκλεισμό εκ μέρους του της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων που ψήφισαν «Όχι» όσο και για την πλήρη ταύτισή του με τις δυνάμεις των εταίρων και των δανειστών. Έχει, επομένως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον τι στάση θα κρατήσει η ΝΔ από εδώ και πέρα σε μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα, όπως π.χ. το Ασφαλιστικό, το οποίο θα ψηφιστεί σε λίγες ημέρες.
Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης; Θα ταυτιστεί με τις απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων; Μα τότε θα πρέπει να συνταχθεί στο πλευρό του Τσίπρα, στην προσπάθεια εφαρμογής του τρίτου (και πιο σκληρού μέχρι στιγμής) Μνημονίου που ψήφισε η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Θα παριστάνει, μήπως, κι αυτός τον αντιμνημονιακό, όπως έκανε με τα αλήστου μνήμης Ζάππεια ο προκάτοχός του Σαμαράς πριν «σοβαρευτεί» κι αυτός και γίνει πιστός σκύλος της Μέρκελ, για να φανεί ότι κάνει αντιπολίτευση στον Τσίπρα;
Μοιάζει με κάτι μεταξύ θεατρικής επιθεώρησης και «κρύου ανεκδότου της ημέρας» ένα τέτοιο (απίθανο) σενάριο. Η διαμόρφωση εκ μέρους της μητσοτακικής ΝΔ μιας σκληρής και στυγνής φιλελεύθερης ατζέντας, όπως είναι το πιο πιθανό, θα δώσει χώρο για έναν «διαγωνισμό» για το ποιος από τους ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ βρίσκεται πιο κοντά στις εντολές του Βερολίνου και των Βρυξελλών.
Μπορεί ο Μητσοτάκης να κερδίσει ίσως από την πολιτική εξαΰλωση του μορφώματος του Θεοδωράκη, να διεμβολίσει μερικώς το ΠΑΣΟΚ και την Ένωση Φραπέδων, αλλά η πλήρης ταύτισή του με τις θέσεις των διεθνών τοκογλύφων θα του στοιχίσει ακριβά από την άλλη, χάνοντας μεγάλο μέρος από τους μέχρι τώρα ψηφοφόρους της ΝΔ, οι οποίοι θα δουν την οριστική μετατροπή του κόμματός τους σε πολιτικό υπηρέτη των χρηματανθρώπων του εξωτερικού.
Όσο και αν τα συστημικά ΜΜΕ φτιάξουν μια εικόνα «αγιογραφίας», για ευνόητους λόγους, για τον νέο αρχικαρεκλάρχη της ΝΔ, τα πράγματα μόνο ρόδινα δεν είναι γι΄ αυτόν και το παρηκμασμένο κόμμα του.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο Σύριζα κουκούλωσε τη λίστα Λαγκάρντ, οι Κύπριοι επέβαλαν φόρους 35 εκατ. ευρώ στους εμπλεκόμενους!
Απόλυτα εκτεθειμένη η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου από όσα διαδραματίζονται στην Κύπρο αναφορικά με τους εμπλεκόμενους στη λίστα Λαγκάρντ.
Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών της Κύπρου, Χ. Γεωργιάδη, έχουν συγκεντρωθεί 490 προφίλ συνδεμένων με την Κύπρο νομικών ή φυσικών προσώπων, μετά την πρώτη διερεύνηση και επεξεργασία της λίστας Λαγκάρντ. Τα 87 προφίλ δεν συνδέονται με κάποιο λογαριασμό και βρίσκονται υπό διερεύνηση, ενώ τα 403 προφίλ αφορούν σε 361 λογαριασμούς, που φτάνουν μέχρι τα 827 εκατομμύρια. Όπως δήλωσε μάλιστα, μετά την παραλαβή της λίστας προχώρησε ταχύτατα σε τρεις ενέργειες: α) η κατάθεση της στο γραφείο του προέδρου της Βουλής, β) η ολοκλήρωση της ταυτοποίησης και γ) η επιβολή των πρώτων φορολογιών.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, το υπουργείο Οικονομικών της Κύπρου έχει επιβάλλει φόρους στους εμπλεκόμενους ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ. Τι έχει γίνει όμως στην Ελλάδα, εις ότι αφορά τους εμπλεκόμενους στη λίστα Λαγκάρντ;
Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου έπραξε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να κουκουλώσει το θέμα. Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου που την διαδέχτηκε, παρότι στις προεκλογικές της διακηρύξεις υποστήριζε πως θα φέρει το σκάνδαλο ενώπιον της Δικαιοσύνης, τηρεί σιγήν ιχθύος. Προ των εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2015 μάλιστα, σε ερώτηση βουλευτή της Χρυσής Αυγής ο αρμόδιος για θέματα διαφθοράς υπουργός απαντούσε από βήματος Βουλής πως είναι πολύ δύσκολο να αξιοποιηθούν τα στοιχεία της λίστας!
Τόσο δύσκολο, ώστε στην Κύπρο επιβλήθηκαν ήδη τα πρώτα πρόστιμα και η φορολόγηση που ανέρχεται σε έσοδα 35 εκατομμυρίων ευρώ για το κυπριακό δημόσιο!
Καθίσταται σαφές, ότι το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ προστίθεται στα μεγάλα σκάνδαλα της μεταπολιτευτικής περιόδου και μάλιστα την ίδια περίοδο κατά την οποία λαμβάνει χώρα μια πρωτοφανής οικονομική αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού. Οι δικαιολογίες περί δυσκολιών στην διερεύνηση των εμπλεκομένων είναι τόσο αστείες όσο και οι διακηρύξεις περί παραδειγματικής τιμωρίας των ενόχων από την «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη.
Η διαφθορά συνεπώς, ζει και βασιλεύει, γι' αυτό η Χρυσή Αυγή παραμένει η μοναδική απειλή για το Καθεστώς της φαυλότητας και της σαπίλας!  ΠΗΓΗ

Ωριαία συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής στο Αρτ 

Σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στο κανάλι Αρτ και στους δημοσιογράφους Λάμπρο Πάσχο και Σπύρο Σταθάκη ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής σχολίασε όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.Ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης αρχικά αναφέρθηκε στην δικαστική σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου που έστησε η κυβέρνηση Σαμαρά και εν συνεχεία ανέλυσε τις θέσεις του κόμματος για το ασφαλιστικό, την αναγέννηση οικονομίας, το λαθρομεταναστευτικό και τα εθνικά θέματα.Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις εξελίξεις στο κόμμα της ψευτοδεξιάς και στην επερχόμενη μεγάλη άνοδο της Χρυσής Αυγής, την οποία τρέμει το πολιτικό κατεστημένο.   ΠΗΓΗ

Φυσική συνέχεια του μνημονιακού Σύριζα η ψευτοδεξιά του Κυριάκου

Η μέχρι τώρα διαδρομή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει δείξει ότι αυτή έχει «οικειοποιηθεί» την φιλελεύθερη ατζέντα της ΝΔ, καταφέρνοντας έτσι να γίνει ο αγαπημένος συνομιλητής των διεθνών τοκογλύφων και ο διεκπεραιωτής των επιθυμιών και των εντολών τους, με το τρίτο (και χειρότερο μέχρι στιγμής) Μνημόνιο.

Τα φορομπηχτικά μέτρα που προωθεί η νέα κυβέρνηση επί της ουσίας τα υπερθεματίζει και η ΝΔ, όχι μόνο επειδή βρίσκεται εντός του πυρήνα του ιδεολογικοπολιτικού πλαισίου που ακολουθεί αυτή, αλλά και επειδή δύο φορές το περασμένο καλοκαίρι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τα επικύρωνε με την ψήφο της στην Βουλή. Μία τον Ιούλιο, με την εξουσιοδότηση  εν λευκώ στον Τσίπρα να φέρει «μία οποιαδήποτε συμφωνία» (όπως χαρακτηριστικά έλεγαν τότε οι νεοδημοκράτες) και μια τον Αύγουστο, με την θετική ψήφο στο τρίτο Μνημόνιο.
Μετά την αισχρή απάτη (όπως εξελίχθηκε) του δημοψηφίσματος  στις 5 Ιουλίου και την ψήφιση του νέου Μνημονίου στις 14 Αυγούστου, ο Τσίπρας έχει αναδειχθεί στον εκλεκτό συνομιλητή των εταίρων και δανειστών, καθώς αυτοί κρίνουν ότι είναι ο πλέον ικανός να επιβάλει πολύ σκληρές αποφάσεις και νέα μέτρα, κάτω από τον αριστερό μανδύα του αποπροσανατολισμού.
Περίμενε κανείς ότι νέος αρχικαλεκλάρχης της ΝΔ, με τις τόσο προωθημένες φιλελεύθερες θέσεις και την διατυπωμένη επισήμως άποψή του ότι θέλει να είναι αυτός που θα εκφράσει πολιτικά όσους ψήφισαν «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα, είναι σε θέση να εκφράσει κάποιον έστω και στοιχειωδώς ουσιαστικό και σκληρό πολιτικό πόλο αντίστασης στην επιβολή των μνημονιακών μέτρων και της ανάλογης φοροκαταιγίδας. Πέρα από τις όποιες ανώδυνες λεκτικές (και μόνον) διαφωνίες και ενστάσεις πάνω στο περιεχόμενο των κυβερνητικών μέτρων η ΝΔ θα αποτελεί στην πραγματικότητα αρωγό στην εμφύτευσή τους στην κοινωνία και τις ζωές των Ελλήνων.
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη μόνο ως εναλλακτική λύση των διεθνών τοκογλύφων στο θέμα του εγχώριου τοποτηρητή τους θα πρέπει να τον αντιληφθούμε και ταυτόχρονα να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τον αγώνα και την προσπάθεια του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην πολιτική μάχη που δίνει για την απελευθέρωση της Χώρας από τα μνημονιακά δεσμά και τους ντόπιους ελληνόφωνες συνεργάτες των ξένων δυνάμεων κατοχής. ΓΙΩΡΓΙΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Συγκροτείται ακραίο νεοφιλελεύθερο μέτωπο εναντίον του Ελληνικού Λαού με μπροστάρη τον Κούλη και την ψευτοδεξιά!
Πολύ καιρό τώρα οι «νταβατζήδες» προπαγάνδιζαν την συγκρότηση ενός και μόνου μνημονιακού - ακραία νεοφιλελεύθερου κόμματος, το οποίο να εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους, αντί του συνονθυλεύματος τεσσάρων - πέντε κοινοβουλευτικών κομμάτων, στα οποία διασπάται η μνημονιακή ψήφος.Η ώρα για την συγκρότηση αυτού του μετώπου φαίνεται ότι ήρθε με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ, την υποψηφιότητα του οποίου προώθησαν όλα τα αργυρώνητα ΜΜΕ με τα γνωστά τραγελαφικά σχόλια περί «ανανέωσης» από έναν... Μητσοτάκη.

Μπορεί η Φώφη Γεννηματά να βγήκε τις προάλλες και να είπε ότι «χωρίζει ιδεολογική άβυσσος» τη ΝΔ και το Πασόκ, όμως κανείς δεν παίρνει τέτοιες δηλώσεις στα σοβαρά, ιδιαίτερα όταν προέρχονται από πρώην συγκυβερνώντες. Αυτό είδε και ο βουλευτής του Πασόκ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος έσπεσε να «διορθώσει» τη Φώφη προαναγγέλοντας προσχώρηση βουλευτών του κλεφτοΠασόκ στη νουδούλα, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι αμέσως μετά η Φώφη τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις. Πρόλαβε μάλιστα να δηλώσει ότι μπορεί να μην κατέβει υποψήφιος με το Πασόκ στις επόμενες εκλογές.

Ο Γρηγοράκος, φυσικά, δεν αδιαφόρησε για την δυσφορία της Γεννηματά άνευ λόγου. Όπως φάνηκε αμέσως μετά υπήρχε συντεταγμένο σχέδιο συγκρότησης του ακραίου νεοφιλελεύθερου μετώπου, κατ' εντολίν των «νταβατζήδων». Αμέσως μετά βγήκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, και δήλωσε ότι συμφωνεί με τον Γρηγοράκο και ότι το Πασόκ «πρέπει να δώσει ιδεολογικό στίγμα». Κοινώς δήλωσε έτοιμος να προσχωρήσει στη νουδούλα όταν κριθεί κατάλληλος ο χρόνος.Την ίδια ακριβώς δήλωση για το κόμμα του έκανε και ο Λυκούδης για το Ποτάμι. Είπε δήλαδή ότι η εκλογή Μητσοτάκη είναι «πολιτικώς ενδιαφέρουσα» και ότι το Ποτάμι θα πρέπει να δώσει «ιδεολογικό στίγμα». Σε απλά ελληνικά, το σχέδιο ήταν τόσο συντονισμένο που ξέχασαν να γράψουν και διαφορετικές «ατάκες» για τους φιλόδοξους βουλευτές της νουδούλας.Η «ανταρσία» στο Ποτάμι δεν έμεινε, όμως, εκεί αφού ο πρόεδρος της «Δράσης» και πρώην Ευρωβουλευτής της νουδούλας, Θοδωρής Σκυλακάκης, εξέφρασε την πρόθεσή του να συμπορευτεί με τη ΝΔ, μην αφήνοντας καμμία αμφιβολία για την ιδεολογική τοποθέτηση του «μετώπου». Συγκεκριμένα, είπε: «Η διάθεσή μας είναι να βοηθήσουμε να φτιαχτεί κάτι φιλελεύθερο στη χώρα, η εκλογή Μητσοτάκη είναι καταλύτης γι' αυτή την υπόθεση».Πιο πριν, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είχε προλογίσει τις εξελίξεις, ο Μπουμπούκος, ο οποίος είπε ότι «η ΝΔ του Μητσοτάκη θα γίνει ελκυστική σε Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ».Οι εξελίξεις δείχνουν ξεκάθαρα ότι Πασόκ και Ποτάμι θα αφομοιωθούν στους κόλπους της ΝΔ, αφήνοντάς μας... χρόνους. Ελπίζουν έτσι οι διεθνείς τοκογλύφοι να συγκροτήσουν ένα μεγάλο μνημονιακό κόμμα, το οποίο μαζί με τον Σύριζα να μονοπωλήσει την πολιτική ζωή του τόπου και να υπογράψει το τέταρτο ή και το πέμπτο μνημόνιο. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι με αυτόν τον τρόπο δημιουργούν μία χρυσή ευκαιρία για τους Έλληνες.
Απλώς στις επόμενες εκλογές «μαυρίζουν» το μόρφωμα αυτό και ξεμπερδεύουν μια και καλή από τους αντεθνιστές, τους μνημονιακούς και τους υπηρέτες ξένων συμφερόντων.  Πηγή
Οι ανθέλληνες της ψευτοδεξιάς: «Μπούρδα» το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας για τον νέο γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ!

Νέος γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού στην νουδούλα ανέλαβε ο Νίκος Γεωργιάδης, «συνεργάτης» του… γίγαντα Κυριάκου. Ο Ν. Γεωργιάδης δεν είναι «χθεσινός», ούτε άγνωστο πρόσωπο στην ελληνική πολιτική ζωή. Ήταν επί σειρά ετών βουλευτής της νουδούλας στην Κέρκυρα, αργότερα πήγε στο κόμμα του Μάνου (νεοφιλελεύθερος γαρ…) και επανέκαμψε στην νουδούλα για χάρη του φίλου του, του Κυριάκου.
Ο συγκεκριμένος κύριος, ήταν πολυπράγμων ως βουλευτής και το 2005, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 απεφάνθη ότι το Ιερό όνομα της Μακεδονίας μας είναι «μπούρδα» και πρέπει να το εκχωρήσουμε στους Σκοπιανούς. Ιδού οι σχετικές δηλώσεις του: «Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε εμείς πώς θα λέγεται η διπλανή χώρα όσο και αν δε μας αρέσει και εμένα με ενοχλεί κατάφορα να λέγεται Μακεδονία, αλλά δεν είναι δυνατόν να έχω την απαίτηση να αποφασίζω εγώ πώς θα λέγεται η διπλανή χώρα. Αντίθετα, χάνουμε τεράστιες δυνατότητες διπλωματικής παρέμβασης και επιρροής λόγω του ότι εμμένουμε σε αυτή, την κατά την άποψή μου, μπούρδα».

Και βέβαια, οι θέσεις του «μπούρδα» συνεργάτη του Κυριάκου και νέου γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της νουδούλας, δεν μπορεί παρά να βρίσκουν σύμφωνο τον Κυριάκο, ο πατήρ του οποίου «προέβλεψε» το 1993, ότι «σε 10 χρόνια κανείς δε θα θυμάται το όνομα της Μακεδονίας». Αλλά, οι αγνοί πατριώτες που μέχρι πρότινος ψήφιζαν –για πολλούς και διάφορους λόγους- την ΝΔ, τι δουλειά έχουν μ’ αυτούς τους… «μπούρδες»; ΠΗΓΗ

(ΥΓ) 1: Αλήθεια, ο ζητωμητσοτακικός συνεπίθετος του «μπούρδα», Μπουμπούκος, που μας παριστάνει και τον… υπερπατριώτη, συμφωνεί άραγε με την επιλογή του φίλου του, του Κυριάκου;

(ΥΓ) 2: Δεν πρόλαβε να αναλάβει ο «μπούρδας» Γεωργιάδης και οι… κακές γλώσσες άρχισαν να λένε ότι από δω και πέρα ο πολιτικός σχεδιασμός της νουδούλας θα πηγαίνει με την όπισθεν. Γιατί άραγε;

Ο Μητσοτακόβιος Καμμένος κατά Κυριάκου!

Σφόδρα επιθετική ανακοίνωση για την εκλογή του Κυριάκου του… γουρλομάτη στην αρχηγία της νουδούλας, εξέδωσε το πανοκαμμενικό μόρφωμα ΑΝΕΛ. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η Νέα Δημοκρατία θα γίνει πλέον ένα σκληρό νεοφιλελεύθερο κόμμα που θα εξυπηρετεί μόνο τους σκοπούς της ολιγαρχίας, χάνοντας κάθε λαϊκό έρεισμα…».
Κοίτα ποιος μιλάει! Το πολιτικό παιδί του Μητσοτάκη, ο Καμμένος! Για όσους δεν το ξέρουν, ο Πανοκαμμένος ήταν στέλεχος της ΟΝΝΕΔ τη δεκαετία του ’80, αλλά το 1985 δοκίμασε την πολιτική του τύχη στην ΔΗΑΝΑ του Στεφανόπουλου, χωρίς αποτέλεσμα.
Τον Σεπτέμβρη του ’90, τον ξαναμάζεψε στην νουδούλα ο Μητσοτάκης κι έξι μήνες αργότερα τον έκανε πρόεδρο της ΕΛΙΝΤΑ Α.Β.Ε. (ΙΖΟΛΑ-ΕΣΚΙΜΟ-ΑΖΙΝΚΟ), «τις οποίες και αποκρατικοποιήσε», όπως γράφει στο βιογραφικό του – «ξεχνώντας» να γράψει ότι εν συνεχεία τις εξαφάνισε από την αγορά – και μπήκε στη θέση τους η γερμανική siemens και όχι μόνον αυτή.
Το 1993, έγινε βουλευτής της νουδούλας –όπως λένε οι… κακές γλώσσες- λόγω του ότι στην τελευταία προεκλογική ομιλία του Μητσοτάκη, που είχε γίνει στο Πεδίον του Άρεως και την μετέδιδε ζωντανά η τηλεόραση, όταν η ομιλία τελείωσε και ο Μητσοτάκης χαιρετούσε τα πλήθη, ο άγνωστος μέχρι τότε Πανούλης βρέθηκε στην εξέδρα ακριβώς δίπλα του, προφανώς κατόπιν προτέρας συνεννοήσεως μεταξύ τους, με –ας το πούμε έτσι- άγνωστα ανταλλάγματα.
Ο Καμμένος –μέχρι πρότινος- τιμούσε τον πολιτικό του πατέρα Μητσοτάκη και μάλιστα λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 τον είχε επισκεφθεί -για άγνωστο λόγο-  στο γραφείο του. Ιδού το ρεπορτάζ του «Βήματος» μετά τη συνάντηση: «Ο κ. Καμμένος αποκάλυψε ότι έχει τακτική επικοινωνία με τον επίτιμο Πρόεδρο και ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για τη χώρα εάν, το 1993, δεν είχε ανατραπεί η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη».  Τα συμπεράσματα δικά σας!  ΠΗΓΗ
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο bankingnews: Στις επόμενες εκλογές ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα συγκυβερνήσουν - Η Χρυσή Αυγή θα βγει ενισχυμένη!Δηλώσεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις έκανε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Bankingnews.gr.

"Αν υπάρξουν εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο 25% κάπου εκεί κοντά και η ΝΔ και μια τέτοια εξέλιξη θα οδηγήσει σε συγκυβέρνηση. Η ΝΔ έχει απομακρυνθεί από την πατριωτική και λαϊκή δεξιά και με την νίκη Μητσοτάκη στην ηγεσία θα μετεξελιχθεί σε ένα κόμμα του νεοφιλελεύθερου κέντρου" αναφέρει σε δηλώσεις του ο Νίκος Μιχαλολιάκος, Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στο bankingnews.gr.

Ρωτήσαμε τον κ. Μιχαλολιάκο πώς εκτιμάει το εκλογικό αποτέλεσμα στην ΝΔ και τι επίδραση θα έχει η νίκη Μητσοτάκη στην Χρυσή Αυγή αλλά και ευρύτερα στο πολιτικό σύστημα:

«Η ΝΔ δεν είναι πλέον το παραδοσιακό αστικό δεξιό κόμμα που ισχυροποιήθηκε πάνω στα εθνικά και πατριωτικά ιδεώδη. Η ΝΔ εκπροσωπεί το νεοφιλελεύθερο κέντρο, έχει χάσει κάθε επαφή με τις ρίζες της. Η ΝΔ εκριζώθηκε ιδεολογικά, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ που από αριστερό κόμμα έγινε μνημονιακό κόμμα.....>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Πρόστιμο 20.000 ευρώ στο Mega για πρόκληση πανικού με φωτογραφίες “τρολ”! Για το θάψιμο της Χρυσής Αυγής ούτε γάτα, ούτε ζημιά. 

Το έργο των συστημικών και διαπλεκόμενων δημοσιογράφων που σκοπίμως παραπληροφορούν τον ελληνικό λαό, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, αποκαλύφθηκε για άλλη μια φορά με την πρόσφατη απόφαση του ΕΣΡ για το Mega.

Πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA για τη μετάδοση παραπλανητικής φωτογραφίας την περίοδο που ξεκίνησαν τα capital controls.
Συγκεκριμένα στην απόφαση Αριθ. 301/17.9.2015 του ΕΣΡ αναφέρεται: «Το ΕΣΡ έγινε αποδέκτης πολλών καταγγελιών σχετικά με τη μετάδοση, κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της 29ης.6.2015 του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού MEGA CHANNEL, που ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., φωτογραφίας εικονίζουσας μια ηλικιωμένη γυναίκα να προστατεύει με το σώμα της ένα άλλο πρόσωπο που βρίσκεται μπροστά από μηχάνημα τραπεζικών συναλλαγών. Σύμφωνα με τον σταθμό, η φωτογραφία είχε ληφθεί «από τράπεζα χθες βράδυ στο κέντρο της Αθήνας», ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες πρόκειται για φωτογραφία από τη Ν. Αφρική. Η φωτογραφία μεταδόθηκε κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ με θέμα τα κρούσματα επιθέσεων μετά από αναλήψεις μετρητών και τα μέτρα της ΕΛ. ΑΣ. για την αντιμετώπιση του φαινομένου. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη χρονική περίοδο μεταδόσεως του ρεπορτάζ είχε δημιουργηθεί μεγάλη ένταση στη λειτουργία των τραπεζών λόγω της διακοπής λειτουργίας τους.»
Η εν λόγω πρακτική της ναυαρχίδας των νταβατζήδων και συστηματικών συκοφαντών της Χρυσής Αυγής είναι ενδεικτική για το πώς αντιλαμβάνονται την έγκυρη ενημέρωση στο "μεγάλο κανάλι". Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ακόμα αναμένουμε από το ΕΣΡ να επιβάλλει ανάλογες ποινές για την πλήρη φίμωση του τρίτου κόμματος στην Ελλάδα ή ακόμα και την σκόπιμη κατασυκοφάντηση της Χρυσής Αυγής.
Ο εν λόγω τηλεοπτικός σταθμός, όπως και το σύνολο των καναλιών, σκοπίμως αποκρύπτουν και αποσιωπούν οιαδήποτε δραστηριότητα εντός ή εκτός βουλής ή ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.
Η οποιαδήποτε αναφορά στην τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας γίνεται με συκοφαντική διάθεση ή ακόμα και με παραπληροφόρηση, όπως πρόσφατα στο επεισόδιο με Κουμουτσάκο που η Τρέμη έλεγε χαρακτηριστικά: "Ναι, εδώ βλέπουμε τον δράστη της επίθεσης να βγαίνει από το "μπλοκ της Χρυσής Αυγής"!  ΠΗΓΗ

Καταργεί και την δωρεάν Παιδεία ο μνημονιακός Σύριζα: «Να μπουν δίδακτρα στα δημόσια σχολεία»!

«Πρώτη φορά αριστερά» και στην κατάργηση της δωρεάν δημόσιας παιδείας, η οποία γίνεται πλέον μόνο υποχρεωτική! Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης προτείνει την επιβολή διδάκτρων στα δημόσια σχολεία, με την παράλληλη διεύρυνση των ωραρίων λειτουργίας τους. Κοστολογεί, μάλιστα, την επιβάρυνση της μέσης οικογένειας στα 600 ευρώ τον χρόνο ανά μαθητή.
Συγκεκριμένα σε άρθρο του στην "Αυγή" λέει, μεταξύ άλλων, και τα εξής: «Τα ωρολόγια προγράμματα του σχολείου διευρύνονται στις 40 διδακτικές ώρες (5 μέρες Χ 8 ώρες για τους μαθητές) και οι εκπαιδευτικοί που τα υλοποιούν, χωρίς καμία αύξηση του ωραρίου τους, θα έχουν πλεονάζουσες αποδοχές από τη συνδρομή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων μέσα από μια διαδικασία δίκαιης - αναλογικής επιβάρυνσης με βάση τη φορολογική τους δήλωση. Για παράδειγμα, κάθε τμήμα των 25 μαθητών Χ 60 ευρώ τον μήνα κατά μέσο όρο (από 0 ευρώ για την άνεργη - άπορη οικογένεια μέχρι 120 ευρώ για την εύπορη οικογένεια) αποδίδει 15.000 ευρώ τον χρόνο. Επιβάρυνση για κάθε μαθητή /οικογένεια η μέση καταβολή των 60 ευρώ Χ 10 μήνες = 600 ευρώ τον χρόνο. Οι δύο καθηγητές αριστείς που αναλαμβάνουν και διεκπεραιώνουν τις 40 ώρες λαμβάνουν το bonus των 600 ευρώ τον μήνα ο καθένας, ήτοι 6.000 ευρώ τον χρόνο. Τα εναπομείναντα 3.000 ευρώ αξιοποιούνται για τη φροντίδα υλικοτεχνικής υποδομής, εποπτικού υλικού, βιβλιογραφίας κ.λπ. Κεντρικός στόχος είναι οι μαθητές να καλύπτουν όλες τις μαθησιακές τους ανάγκες, και όχι μόνο, μέσα στο σχολείο στη διάρκεια του πρωινού τους ωραρίου και να αποδεσμευτούν πλήρως από κάθε επιπλέον δράση που σχετίζεται με το σχολικό έργο και κοστίζει στους ίδιους και στην οικογένειά τους τόσο σε χρόνο όσο και σε χρήμα».
Φαίνεται ότι η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχηγική καρέκλα της ΝΔ οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ στο να προσπαθεί να την ξεπεράσει σε κηρύγματα φιλελεύθερης «απελευθέρωσης». Ένας θεσμός δεκαετιών, το δωρεάν δημόσιο σχολείο, το οποίο έγινε ακριβώς για να μπορούν όλοι οι Έλληνες να στέλνουν τα παιδιά τους στα θρανία δίχως οικονομική επιβάρυνση, φαίνεται ότι καταργείται πια και μάλιστα από μια αριστερή κυβέρνηση, η οποία φροντίζει με τον δικό της τρόπο να τον κονιορτοποιήσει και να τον διαλύσει.
Ταυτόχρονα, με τις ενέργειές της γελοιοποιεί πλήρως και το περιβόητο σύνθημα της «γενιάς του Πολυτεχνείου», το γνωστό «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία». Μετά τα Μνημόνια που έκαναν το ψωμί ψωμάκι, και την κατοχή της Χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους που στέρησαν εκ νέου την ελευθερία της Χώρας, φαίνεται ότι τώρα θα σαρωθεί και κάθε εναπομείνασα έννοια Παιδείας με την επιβολή διδάκτρων στα δημόσια σχολεία.
Μια εξωφρενική πρόταση, την οποία πιθανότατα ούτε ο πιο ακραίος φιλελεύθερος δεν θα διανοούνταν να σκεφτεί, έρχεται τώρα στην επιφάνεια από την εθνομηδενιστική και αντιλαϊκή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Και έχουμε πολλά ακόμη να δούμε μπροστά μας…  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

“Κάρτα λαθρομετανάστη” προωθεί το επιμελητήριο Λέσβου σε συνεργασία με ύποπτη ΜΚΟ - Πλήρης αδιαφορία για τους Έλληνες!


Το γεγονός πως το ανθελληνικό κράτος αντιμετωπίζει ρατσιστικά και αδιαφορεί για τους δοκιμαζόμενους Έλληνες, ενώ φροντίζει με κάθε πιθανό τρόπο τους λαθρομετανάστες εισβολείς αποκαλύπτεται από το παρακάτω εξωφρενική είδηση:
Το επιμελητήριο Λέσβου σε συνεργασία με την ΜΚΟ Mercy Corps προσφέρει απλόχερα προπληρωμένες τραπεζικές κάρτες στους λαθρομετανάστες!..>>>>  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!
Η Ευρώπη αφυπνίζεται: Χιλιάδες Γερμανοί κατά της Μέρκελ και των λαθρομεταναστών βιαστών!


Μια Ευρώπη των Λαών και των Πατρίδων απαίτησαν χιλιάδες Γερμανών πολιτών στη Λειψία, προκαλώντας σοκ τόσο στην λαθρολάγνα Αριστερά όσο και στην Μέρκελ, η οποία βλέπει την δημοτικότητά της να κατρακυλά.
Οι μαζικές επιθέσεις (ακόμη και βιασμοί) λαθρομεταναστών σε Γερμανίδες και οι καταγγελίες εκατοντάδων εξ αυτών στην αστυνομία, έχουν προκαλέσει την δίκαιη οργή της γερμανικής κοινωνίας η οποία στρέφεται πλέον όχι μόνο κατά της παρουσίας εκατομμυρίων ισλαμιστών στη χώρα τους αλλά κυρίως κατά του πολιτικού κατεστημένου το οποίο ενθαρρύνει την αθρόα είσοδο αυτών στη Γερμανία.
Μετά την μεγάλη συγκέντρωση στην Κολονία, ως απάντηση στην εκστρατεία φόβου από λαθρομετανάστες, γερμανικό Κράτος και αριστεριστές, χιλιάδες Γερμανών διαδήλωσαν στη Λειψία απαιτώντας να μπει τέλος στον ισλαμικό τρόμο που πλανάται σε κάθε γερμανική πόλη και στρέφεται ευθέως κατά της ευρωπαϊκής κουλτούρας, επιδιώκοντας να επιβάλλει τα ισλαμικά ήθη επί γερμανικού εδάφους.
Χαρακτηριστικό των αντιδράσεων του απλού λαού είναι ότι τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης και το πολιτικό σύστημα της χώρας προειδοποιούν όχι για την ήδη εκδηλωθείσα ισλαμική απειλή, αλλά για τον κίνδυνο της ανόδου της ακροδεξιάς! Ενώ λοιπόν οι Γερμανοί δηλώνουν σοκαρισμένοι από την ωμή επίθεση των λαθρομεταναστών σε ανυπεράσπιστες Γερμανίδες, η Μέρκελ και τα κόμματα της αριστεράς εκφράζουν την σφοδρή τους ανησυχία επειδή οι Γερμανοί αποφάσισαν να αντισταθούν στην επιβολή του Ισλάμ στις γερμανικές πόλεις!
Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι τα γεγονότα της Πρωτοχρονιάς σε πολλές γερμανικές πόλεις με εκατοντάδες μουσουλμάνους να επιτίθενται, να ληστεύουν και να βιάζουν νεαρές Γερμανίδες, αποτελούν την αρχή του τέλους της Μέρκελ και του κόμματος των χριστιανοδημοκρατών.
Σε κάθε περίπτωση, καθίσταται βέβαιη η παταγώδης αποτυχία της δήθεν «αντιρατσιστικής» προπαγάνδας δεκαετιών και το ξύπνημα των υγιών αντανακλαστικών της γερμανικής κοινωνίας, η οποία πλέον, ανθίσταται σθεναρά στην επιβολή του πολυπολιτισμού και στο ρατσισμό εις βάρος των Ευρωπαϊκών Λαών. ΠΗΓΗ

Συνέβη στην πολυπολιτισμική Σουηδία: Λαθρομετανάστες δολοφόνησαν 15χρονο, επειδή υπερασπίστηκε την κοπέλα του


Ακόμη ένα τραγικό γεγονός ήρθε να προστεθεί στην "ένταξη" των εισβολέων μουσουλμάνων στην Ευρώπη.Στην Σουηδία, ο δεκαπεντάχρονος Arminas, Λιθουανικής καταγωγής, δολοφονήθηκε με μαχαιριές από Ισλαμιστές "πρόσφυγες", όταν υπερασπίστηκε την κοπέλα του μετά από σεξουαλική παρενόχληση. Συγκεκριμένα ο νεαρός αφού πρώτα έλυσε το θέμα όπως άρμοζε με τους μετανάστες, μετά από λίγη ώρα ένας από αυτούς, τον πλησίασε στο παγκάκι που καθότανε και τον μαχαίρωσε θανάσιμα. ΠΗΓΗ

Αποκάλυψη από Γερμανό αστυνομικό: Αποκρύπτεται η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών - Αλλοιώνονται τα στατιστικά στοιχεία!Νέο σοκ για τη γερμανική -και όχι μόνο- κοινωνία, προκαλεί συνέντευξη στη Bild Γερμανού αξιωματικού της αστυνομίας, η οποία ξεφεύγει κατά πολύ της επιβαλλόμενης «πολιτικής ορθότητος» και δίνει την πραγματική διάσταση του εποικισμού της Γερμανίας από τους ισλαμιστές.
Ο αξιωματικός της γερμανικής αστυνομίας παραδέχεται πως τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στη Κολωνία, δεν ήταν εξαίρεση αλλά ο κανόνας της καθημερινότητας στη πολυπολιτισμική Γερμανία: «Στο σιδηροδρομικό σταθμό του Μονάχου, οι γυναίκες παρενοχλούνται σεξουαλικά σε καθημερινή βάση από τους πρόσφυγες», ανέφερε, καθώς εργάστηκε στο Μόναχο αλλά και σε κέντρα φιλοξενίας για πρόσφυγες στη Βαυαρία.
Καθώς υποστήριξε μάλιστα, «ο κανόνας μας είναι, καλύτερα να τους αφήνουμε να φύγουν, με εντολές ανωτέρων»!
Καταδεικνύοντας επιπλέον την απάτη των δήθεν προσφυγικών ροών, ο αξιωματικός της αστυνομίας συμπλήρωσε: «Αρχικά, εδώ έρχονταν κυρίως οικογένειες με παιδιά που έμοιαζαν μορφωμένοι και μιλούσαν Αγγλικά. Τώρα, το 95% των προσφύγων είναι μόνοι άνδρες»!
Το πλέον, όμως, ουσιαστικό μέρος της συνέντευξης του Γερμανού αστυνομικού, αφορά το ρόλο των επίσημων αρχών απέναντι στην εγκληματικότητα των εισβολέων. «Η σοβαρότητα πολλών περιστατικών υποβιβάστηκε ή κρατήθηκε μυστική για να διατηρηθούν τα επιθυμητά στατιστικά των κρατικών και αντιρατσιστικών φορέων»!
Με απλά λόγια, ένας άνθρωπος που βιώνει καθημερινά την εγκληματικότητα των «προσφύγων» και έχει επιμεριστεί το έργο της προστασίας και ασφάλειας των πολιτών, παραδέχεται δίχως να μασά τα λόγια του πως η αποσιώπηση των εγκλημάτων των λαθρομεταναστών είναι η φόρμουλα που ακολουθεί το γερμανικό αλλά και ευρύτερα το ευρωπαϊκό πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο, προκειμένου να προβάλλονται ψευδή στατιστικά στοιχεία με διττό στόχο: αφενός να «δικαιώνονται» τα αντιρατσιστικά κηρύγματα και αφετέρου ώστε να κατηγορούνται ως ξενοφοβικοί και ρατσιστές εκείνοι που κατηγορούν τους λαθρομετανάστες για την έξαρση της βαριάς εγκληματικότητας!
Χαρακτηριστικά μάλιστα, δίνει το παρακάτω παράδειγμα: «Ένας από τους αιτούντες άσυλο ήθελε να κόψει το λαιμό ενός φίλου του. Αλλά η έκθεση από τη σκηνή του εγκλήματος έκανε λόγο μόνο για σοβαρούς τραυματισμούς και όχι για απόπειρα δολοφονίας. Αυτό μοιάζει καλύτερο για τα στατιστικά».
Καταλάβατε τώρα γιατί δεν ακούγεται το παραμικρό στα ελληνόφωνα μέσα ενημέρωσης για τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών και για ποιο λόγο το αντεθνικό Κράτος και οι κρατικοδίαιτες και χρυσοπληρωμένες Μ.Κ.Ο. επιμένουν να επικαλούνται στατιστικά στοιχεία κατά της σφοδρής κριτικής της Χρυσής Αυγής; ΠΗΓΗ

Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι της Ρόδου ενάντια στην μετεγκατάσταση των ρομά - Στο πλευρό τους η Χρυσή Αυγή


Στο πλευρό των εξαγριωμένων κατοίκων Κοσκινού, Αγίας Βαρβάρας, Τσαΐρι, Παστίδας βρέθηκαν συναγωνιστές από την Τ.Ο. Ρόδου. Η Χρυσή Αυγή ήταν η μοναδική πολιτική παράταξη που προσκλήθηκε από την συντονιστική επιτροπή των κατοίκων στην προσπάθεια που κάνουν για την μη μετεγκατάσταση των Ρομά από τον καταυλισμό στο Κορακόνερο της πόλεως Ρόδου.  =>>>> Φωτογραφίες, Βίντεο ΕΔΩ!!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5525900346376926664

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item