Widgets

Όσοι ζωντανοί μαζί μας! Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για το νέο έτος


2015: Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ
2016: ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Ένας ακόμη χρόνος πέρασε, γεμάτος πίκρες, απογοήτευση και δυστυχία για τον Ελληνικό Λαό. Μέσα στον χρόνο αυτό οι Έλληνες είδαν σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις τις ελπίδες τους να διαψεύδονται με το χειρότερο τρόπο. Ψηφίσανε τον Ιανουάριο τον ΣΥΡΙΖΑ για να… σκίσει το μνημόνιο! Και τους έφερε νέο μνημόνιο, χειρότερο μάλιστα από τα προηγούμενα.

Έδωσαν ένα υπερήφανο ΟΧΙ σαν απάντηση στο δημοψήφισμα του Ιουλίου, μην υπολογίζοντας τις συνέπειες και την κινδυνολογία και είδαν το ΟΧΙ τους να γίνεται ένα “ναι” γεμάτο υποταγή και καταφρόνια. Ψήφισαν τον Σεπτέμβριο και πάλι για να δοθεί ένα τέλος στο μνημόνιο και πάλι διαψεύστηκαν.

Η Νέα Δημοκρατία από την πλευρά της σύρθηκε μοιραία και άβουλη πίσω από τις εξελίξεις και κατέστη το εξαπτέρυγο του ΣΥΡΙΖΑ όπως συνέβη στην ψηφοφορία της 14ης Αυγούστου 2015 όταν είπαν ναι στο μνημόνιο της αριστεράς.

Μέσα σε αυτό το χρόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέσα από την φυλακή συμμετείχε στις εκλογές του Ιανουαρίου και ήλθε τρίτο κόμμα. Άντεξε στις πιέσεις, την τρομοκρατία και τον αποκλεισμό. Δεν δίστασε να υποστηρίξει το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα γιατί αυτό μας επέβαλε το πατριωτικό μας καθήκον. Μέσα σε εντελώς αντίξοες συνθήκες και μέσα σε απόλυτα εχθρικό περιβάλλον συμμετείχε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου και ήλθε και πάλι τρίτο κόμμα με κύριο ζητούμενο από όλα τα άλλα κόμματα το να μη αναδειχθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τρίτο κόμμα! Τους διαψεύσαμε για μια ακόμη φορά και νικήσαμε πάλι!

Ο χρόνος που έρχεται θα είναι δύσκολος για τον Λαό μας, δίπλα στον οποίο θα σταθούμε και θα αγωνιστούμε με όλη την δύναμη της Ελληνικής μας καρδιάς. Δεν υπολογίζουμε την λάσπη τους, αφού αυτοί που μας συκοφαντούν είναι οι μεγάλοι ένοχοι για το κατάντημα της Πατρίδας. Τι πιο φυσιολογικό, λοιπόν, από το να πολεμούν και να κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όντας υποτακτικοί και υπηρέτες του ξένου αφέντη.

Περάσαμε μέσα από μονοπάτια δύσβατα και αντέξαμε, δεν μας λύγισαν ούτε οι φυλακές, ούτε οι σφαίρες των δολοφόνων. Προχωρούμε συνεχώς με μόνο μας βοηθό την Πίστη μας στον Θεό και την Ελλάδα. Ο χρόνος που έρχεται θα είναι κρίσιμος και θα αναδείξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ περισσότερο δυνατή.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ένας ακόμη χρόνος έρχεται και θα είναι ο χρόνος αυτός για τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες γεμάτος αγώνες για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία.

Στον αγώνα αυτό καλούμε όσους απέμειναν ζωντανοί στην χώρα αυτή, όσους ακόμη δεν έχουν σκύψει το κεφάλι στην τυραννία, να πυκνώσουν τις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για μια νέα Ελλάδα χωρίς διεφθαρμένους και προδότες, χωρίς ψεύτες και απατεώνες πολιτικούς, που ξεπουλήσανε και ξεπουλάνε χωρίς αιδώ τις ελπίδες ενός ολόκληρου λαού

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Με λένε Χρυσαυγίτη


Με λένε Χρυσαυγίτη

Γύρω από το ποιόν του Χρυσαυγίτη  έχουν ειπωθεί πολλά και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν γνωρίζει τι από όλα αυτά είναι αλήθεια ή ψέματα.

Ο χρυσαυγίτης δεν είναι δολοφόνος, όπως θέλουν να τον παρουσιάσουν τα μέσα μαζικής εξαθλίωσης, επειδή μόνο με την λάσπη ξέρουν ότι θα τον σταματήσουν ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν. Ο χρυσαυγίτης δεν τρώει ανθρώπους, αλλά είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ο οικογενειάρχης, ο εργαζόμενος σκληρά, ο άνεργος. Ο χρυσαυγίτης δεν είναι μισάνθρωπος, όπως τον κατηγορούν, με την δικαιολογία ότι δεν θέλει τους λαθρομετανάστες στην πατρίδα του. Αγαπάει τον άνθρωπο πολύ περισσότερο από πολλούς τους κατά φαντασία ανθρωπιστές της θολής αριστεράς. Είναι όμως πραγματιστής και λογικά σκεπτόμενος και βλέπει ότι η είσοδος εκατομμυρίων τυχοδιωκτικά  τηλεκατευθυνόμενων λαθραίων, θα καταστρέψει την Πατρίδα του και θα αλλοιώσει  το έθνος του.

Ο χρυσαυγίτης δεν είναι αμόρφωτος, όπως επιδέξια τον παρουσιάζουν οι ψευτοπροοδευτικοί  της θολοκουλτούρας, που έχουν χάσει κάθε έννοια της πραγματικής παιδείας. Οι χρυσαυγίτες αντιπροσωπεύουν κάθε μορφωτικό επίπεδο της λαϊκής κοινότητας, αλλά κυρίως έχουν όλοι τα γνωρίσματα της ελληνικής παιδείας, τις αξίες και τα ιδανικά της. Ο χρυσαυγίτης δεν είναι ούτε φασίστας, ούτε ναζιστής. Είναι Έλληνας εθνικιστής πιστός στις ιδέες του και πειθαρχημένος ως άτομο. Είναι πραγματικός δημοκράτης και δεν του αρέσει η παραποίηση της έννοιας, όπως αυτή σήμερα εκφράζεται, από την κατ’ επίφαση δημοκρατία που έχουμε. Αυτοί που τον κατηγορούν, έχουν το μικρόβιο του φασισμού και το δείχνουν με τις πράξεις τους.

Ο χρυσαυγίτης δεν μισεί τους άλλους λαούς, αλλά σέβεται όλα τα έθνη, αρκεί αυτά να μην επιχειρούν να τον βλάψουν. Οι αξίες του ελληνισμού είναι μέσα στο αίμα του και βαθιά ριζωμένες στη ψυχή του και αυτή είναι η αιτία που τον κυνηγούν τα πιόνια της νέας τάξης πραγμάτων. Ο χρυσαυγίτης δεν είναι άξεστος και επιθετικός αλλά έχει ανεπτυγμένη την περηφάνια, που είναι ένα γνώρισμα της φυλής του εδώ και χιλιάδες χρόνια. Δεν είναι ραγιάς, υποταγμένος και προσκυνημένος, αλλά, ως γνήσιος πολεμιστής της ελευθερίας, στέκεται πάντα ολόρθος μπροστά στους εχθρούς του ελληνισμού και ποτέ δεν σκύβει το κεφάλι. Ποτέ δεν κάνει ούτε βήμα πίσω και υπερασπίζεται το έθνος και τις ιδέες του, μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος του.

Ο χρυσαυγίτης δεν ξεπουλιέται για κανένα χρυσό, ασημένιο, χάλκινο ή χάρτινο και πλαστικό χρήμα. Κανένα από όλα αυτά  δεν μπορεί να τον πείσει να αλλάξει την γραμμή ζωής, που διάλεξε από την ημέρα που θυμάται τον εαυτό του. Αυτό το χαρακτηριστικό του χαλάει την πιάτσα, όπως λέει και ο λαός και αυτό είναι αιτία πολέμου, για όλους τους λάτρεις του χρήματος, που γι΄ αυτό πουλάνε καθημερινά και την ψυχή τους. Ο χρυσαυγίτης τέλος είναι ένας απλός Έλληνας, που πολλές φορές ακολουθεί μοναχικό δρόμο, γιατί στο  δίλημμα της αρετής ή της κακίας, όπως ο πρόγονος του Ηρακλής, διάλεξε το δύσκολο και δύσβατο μονοπάτι της αρετής και δεν επέλεξε τον εύκολο ίσιο δρόμο της κακίας. Είναι στάση ζωής και επιλογή ευθύνης. Όμως αυτό είναι το μαγικό που έχει και που τον χαρακτήρισε και θα τον ακολουθεί μέχρι το τέλος της ζωής του.

Η αλήθεια και ΟΧΙ το ψέμα, η Ελλάδα και ΟΧΙ η παγκόσμια ισοπέδωση του έθνους μας, η πραγματική ζωή με τις δυσκολίες της και ΟΧΙ ο αργός θάνατος της βρώμικης ψευτοκουλτούρας  και του εξευτελισμού του ανθρώπινου είδους, είναι η περιγραφή της ΖΩΗΣ και της ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, που διάλεξε ο ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΣ και ανίκητος ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ.
Γι΄ αυτό εμπιστεύεται και πιστεύει στον Αρχηγό του, γιατί αυτός έδωσε αυτές τις κατευθύνσεις σε ένα κίνημα, που είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αυτών, που έχουν ως αρχή τους την σήψη και την καταρράκωση κάθε αξίας και κάθε ελληνικού χαρίσματος για «τριάντα βαμμένα με αίμα συνανθρώπων μας αργύρια».

Ι. Καλτζίδης, Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

Η εθνική μνήμη στο απόσπασμα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Η εθνική μνήμη στο απόσπασμα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Η “ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ” ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

"Εν ονόματι του αριστερισμού δεν πρέπει να γίνεται παραποίηση της ιστορίας"
Γ. Κορδάτος, «Μεγάλη Ιστορία της Ελλάδος»,
κεφάλαιο ΞΑ, «το αγροτικό ζήτημα»

Ο ΣΥΡΙΖΑ όλα δείχνουν ότι κινείται στα πλαίσια της λεγόμενης “Νέας Αριστεράς”, όπως αυτή διαμορφώθηκε στην δεκαετία του ’60 και εκφράζεται σήμερα με την οργάνωση “open society” του Τζωρτζ Σόρος. Η “Νέα Αριστερά”, είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στην υπηρεσία της παγκοσμιοποίησης, η οποία θέλει και επιδιώκει την καταστροφή των πατρίδων, των εθνών και την απάλειψη κάθε εθνικής μνήμης. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια είναι και η προσπάθεια της κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει κυριολεκτικά την Ιστορία εν ονόματι δήθεν μίας νέας “επιστημονικής” θεωρήσεως της Ιστορίας.

“ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ”

Στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή για το “σύμφωνο συμβίωσης” άδραξα την ευκαιρία να αναφερθώ στο μεγάλο αυτό εθνικό ζήτημα και είπα τα παρακάτω: “Θέλετε να αλλάξετε ξαφνικά έναν θεσμό ο οποίος υπάρχει χιλιάδες χρόνια, τον θεσμό της οικογενείας. Θέλετε να αλλάξετε, επίσης, τα σχολικά βιβλία. Είναι καλή ευκαιρία εδώ, που είναι η Υπουργός, η κ. Αναγνωστοπούλου, η οποία έδωσε μία συνέντευξη στην εφημερίδα «Καθημερινή», όπου μας λέει τα σχολικά βιβλία πρέπει να αλλάξουν, διότι έχουν γραφτεί κατ’ εντολή, όπως επιβλήθηκαν.

Έχω σαφέστατη αντίρρηση σε αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί κανείς να λέει ότι ο Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος έγραψε την ιστορία του κατ’ εντολήν του ευρωπαϊκού ρομαντισμού, όταν πολλά χρόνια πριν γράψει ο Παπαρρηγόπουλος την ιστορία, είχε μιλήσει ο ίδιος ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στην Πνύκα και είχε πει ότι «την επανάσταση την κάναμε για την Πίστη μας και για την πατρίδα». Δεν έχει καμία σχέση η Επανάσταση των Ελλήνων του 1821, που δημιούργησε ένα κράτος εθνικό και όχι λαϊκό, με τη Γαλλική Επανάσταση, με την Κομμούνα των Παρισίων και με όλα αυτά τα σχετικά.

Επειδή μέσα από τα κύρια θέματα αυτής της αλλαγής την οποία θέλετε να κάνετε στα βιβλία της ιστορίας, είναι η φυλετική συνέχεια των Ελλήνων, θα διαβάσω πάλι τα ίδια λόγια του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα, όπου είχε πει: «Εις τον τόπον όπου κατοικούμε εκατοικούσαν οι παλαιοί Έλληνες από τους οποίους και καταγόμεθα και ελάβαμε το όνομά μας». Αυτά τα έλεγε ο Κολοκοτρώνης σαράντα χρόνια πριν γράψει την ιστορία του ο Παπαρρηγόπουλος.”

ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Φυσικά δεν έλαβα καμμία επί της ουσίας απάντηση στα όσα ανέφερα παρά μόνο μία φράση γεμάτη ειρωνεία. Αφορμή για την τοποθέτησή μου, όπως ανέφερα και προηγουμένως, μου έδωσε η συνέντευξη μίας υπουργού της κυβερνήσεως στην εφημερίδα “Καθημερινή” από την οποία σταχυολογώ για να αντιληφθείτε το όλο πνεύμα της “Νέας Αριστεράς” που θέλει να αλλάξει την Ιστορία τις παρακάτω φράσεις:

«Τα σχολικά βιβλία της Ιστορίας πρέπει να αλλάξουν… Στην Ελλάδα εθνική ιστορία θεωρείται ό,τι κάποιοι έχουν επιβάλλει …»
«Για παράδειγμα, η Μικρασιατική Καταστροφή είναι ένα μεγάλο εθνικό γεγονός. Όμως δεν συνέβη επειδή οι Έλληνες είναι Έλληνες με μια συγκεκριμένη μοίρα, αλλά είναι μεγάλο εθνικό γεγονός επειδή το προσφυγικό είναι μεγάλο ζήτημα στην ανθρώπινη ιστορία…».
«Ο εθνικιστής έχει την άποψη, τη μανία ότι τα κατορθώματα του έθνους του είναι εθνική ιδιομορφία…»

Η απάντησή μου στα όσα παραπάνω αναφέρθηκαν είναι ότι η Μικρασιατική καταστροφή επί παραδείγματι δεν έχει την ελάχιστη σχέση με το λεγόμενο από τους “αντιρατσιστές” προσφυγικό ζήτημα αλλά πρόκειται για ένα τραγικό για το έθνος μας περιστατικό, για έναν ξεριζωμό επειδή ακριβώς και μόνο αυτοί οι οποίοι κατοικούσαν στις σκλαβωμένες σήμερα πατρίδες του ελληνισμού ήταν Έλληνες. Η άποψη πάλι ότι τα κατορθώματα του Έθνους μας δεν είναι “εθνική ιδιομορφία” της Ελληνικής Φυλής, στερείται της οποιασδήποτε λογικής. Ας μας πουν οι φωστήρες της “Νέας Αριστεράς” ποιος λαός έχει Παρθενώνα, ποιος λαός διαθέτει έναν Πλάτωνα, έναν Αριστοτέλη, έναν Ηράκλειτο;

Ο ΚΟΡΔΑΤΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ “ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ”

Ισχυρίζονται ακόμη ότι η Εθνική Επανάσταση του 1821 ήταν απλά μία επανάσταση η οποία πρέπει να ενταχθεί στα πλαίσια των… Ευρωπαϊκών επαναστάσεων του 19ου αιώνος. Απάντηση σε αυτό δίνει ο ίδιος ο πατέρας της λεγόμενης αριστεράς ιστορικής σκέψεως, ο κομμουνιστής Γιάννης Κορδάτος, ο οποίος στον πρόλογο της «Μεγάλης Ιστορίας της Ελλάδος» το 1957 γράφει: «Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 είναι ένας μεγάλος σταθμός, όχι μόνο της νεοελληνικής ιστορίας, αλλά και της Ευρωπαϊκής. Ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των προγόνων μας από την μία μεριά έδειξε την ζωτικότητα της νεοελληνικής φυλής και από την άλλη το ξεχαρβάλωμα της Οθωμανικής αυτοκρατορίας».

Επίσης πάλι ο Κορδάτος στο 21 (κεφάλαιο ΞΑ «το αγροτικό ζήτημα») τονίζει: «…δεν πρέπει να βλέπουμε την Ελληνική επανάσταση σαν κίνημα πολιτικοκοινωνικό, κι ούτε με σημερινά ιδεολογικά κριτήρια να ερμηνεύουμε ορισμένα γεγονότα του 21. Η επαναστατημένη Ελλάδα του 1821, δεν ήταν η Ρωσία του 1917! Εν ονόματι του αριστερισμού δεν πρέπει να γίνεται παραποίηση της ιστορίας».

Όμως την πλέον αποστομωτική απάντηση δίνει ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της Επαναστάσεως του 1821, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Γέρος του Μωριά, ο οποίος είχε πει: “Η Επανάστασις η ιδική μας δεν ομοιάζει με καμμίαν, από όσας γίνονται σήμερον εις την Ευρώπην. Της Ευρώπης οι επαναστάσεις εναντίον των διοικήσεών των είναι εμφύλιοι πόλεμοι. Ο ιδικός μας πόλεμος ήταν ο πλέον δίκαιος, ήταν Έθνος με άλλο Έθνος, ήταν με ένα λαό…

Η “Νέα Αριστερά” μέσα στα πλαίσια του νέου διεθνισμού της εποχής της παγκοσμιοποίησης θέλει να διαγράψει την εθνική μνήμη και σε πρώτο στάδιο επιδιώκει με την αλλαγή των σχολικών βιβλίων της Ιστορίας να διαστρεβλώσει βάναυσα την εθνική μνήμη. Δίνεται μια μάχη σε επίπεδο παγκόσμιο. Θέλουν οι εξουσιαστές της ανθρωπότητος να καταστρέψουν τα έθνη, τις πατρίδες, να μετατρέψουν τους λαούς σε μία αγέλη χωρίς πρόσωπο, χωρίς ψυχή!

Τα σχέδιά τους θα αποτύχουν. Οι Πατρίδες θα νικήσουν.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή


Χρονιά με ρίζες


Χρονιά με ρίζες

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι".

«Δεν θα αλλάξουμε τον κόσμο, δεν πρέπει να έχουμε ψευδαισθήσεις, δεν θα αλλάξουμε εμείς τον κόσμο, αλλά ο κόσμος δεν θα μας αλλάξει». Ζαν Μαμπίρ, Η έννοια της Κοινότητας (1997)

Να λοιπόν που βρισκόμαστε στο τέλος μιας χρονιάς και την αρχή ενός νέου έτους. Η κατάτμηση του χρόνου μας ενδιαφέρει σήμερα για λόγους ψευδοπρακτικούς, μα ο κύκλος του κάποτε οδηγούσε, όπως ο τροχός του άρματος, την ζωή των ανθρώπων. Κανενός σημερινού επαγγελματία ο χρόνος δεν είναι πιο πολύτιμος απ’ όσο του γεωργού ή του κτηνοτρόφου, κανενός η δουλειά, πολύ περισσότερο η ζωή δεν εξαρτάται από την ώρα που θα φθάσει στον τόπο της δουλείας του. Κι όμως, ο σύγχρονος άνθρωπος των αστικών κέντρων, το εκμαγείο πάνω στο οποίο πλάθονται οι πολιτικές, το κυρίαρχο πρότυπο, από τον κατώτερο ιεραρχικά υπάλληλο ως τον ανώτατο κρατικό λειτουργό, είναι αγχώδης, κατατρύχεται από εμμονές, φόβους και φοβίες, χρειάζεται μεθόδους, ειδικούς και τεχνικές για να κοιμηθεί.

Και μες στην βιασύνη των χτύπων του ρολογιού, δεν σκέφτεται πως μπορεί να κάνει ένα μεγάλο, κεφαλαιώδες ίσως λάθος, αιτία των δεινών που κληρονόμησε ή έφερε ο ίδιος στον εαυτό του. Στο θεμελιώδες αυτό σφάλμα του σύγχρονου πολιτισμού, ταιριάζει η ερμηνεία που δίνει ένας διάσημος Αμερικανός συγγραφέας, ο Τζακ Κέρουακ. Σε μιαν αποστροφή της επιστολής που έγραψε στον ατζέντη του στις 12 Οκτωβρίου 1965 ο Κέρουακ λέει: "Σε όλο τον κόσμο οι αστοί διανοούμενοι ζουν αποκομμένοι από την γη και εκείνους που καλλιεργούν, και είναι, τελικά, ανόητοι, χωρίς ρίζες (...) όλα αυτά τα επιφανειακά σκουπίδια, οι υπαρξιστές, οι hipsters, η αστική παρακμή".

Ίσως εκεί να βρίσκεται το σφάλμα της σύγχρονης κοινωνίας, του προτύπου που επιβλήθηκε στους νεαρούς wannabe αστούς, που ονειρεύονται πως με τα ζαχαρωτά του καπιταλισμού και του μαρξισμού θα αποκτήσουν την επιβράβευση του Συστήματος που είναι σχεδιασμένο να τους καταπιεί. Εκεί που ο σύγχρονος άνθρωπος λαθεύει στην συνάρτηση του Χρόνου, είναι στην εντύπωση πως ζούμε σε «άλλους καιρούς», που δεν σηκώνουν όνειρα και ηρωισμούς.

Στην πραγματικότητα, ο Χρόνος είναι ενιαίος. Παρελθόν, παρόν και μέλλον αποτελούν μια ενότητα που, πέραν των μαθηματικών και των επιστημονικών αποδείξεων, συνενώνονται από κάτι πολύ πιο απτό: από την παρουσία των ανθρώπων μέσα στον χρόνο και πέρα από αυτόν. Δεν θα αρέσει βέβαια στον πάνσοφο σύγχρονο νομοθέτη, μα η αλήθεια είναι πως εκείνο το «αιμάτινο ποτάμι» που υπαινίσσεται το γνωστό σύνθημα των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, ενώνει το πριν και το μετά, ξεπερνά την ταπεινή πραγματικότητα, την μικρότητα και το μεγαλείο, και ρύει το Σύνολο από τους Εφιάλτες που κατά καιρούς εκτρέφει.

Ξεβγαλμένο στα ρείθρα του Χρόνου και του Αίματος, δηλαδή της Ιστορίας, το Έθνος των Ελλήνων, κατατμημένο κάποτε και συναποτελούμενο από ήρωες και προδότες, παραδίδεται άμωμο και ατόφιο στον νέο στέφανο του ενιαυτού της θεϊκής χρηστότητος. Έτσι ατόφιοι και αναγεννημένοι έχουμε την ευκαιρία να αντικρύσουμε την νέα χρονιά.

Όποια κι αν είναι τα αντικειμενικά χαρακτηριστικά της, αυτό που μπορεί να αλλάξει είναι ο τρόπος με τον οποίον θα την αντιμετωπίσουμε ως άτομα και ως συλλογικότητες, Εθνικές και πολιτικές. Και πάλι η Ιστορία μας (και οι λεγόμενοι Μύθοι, Ιστορία που δεν έχουμε μάθει ακόμη από ποιους γράφτηκε, είναι), έχει τις απαντήσεις.

Αν μαζέψουμε από την σοφία του Νέστορα, την ευστροφία του Οδυσσέα και την παλικαριά του Αχιλλέα, θα βρούμε, θαρρώ, τον δρόμο μας. Αν διαλέξουμε να συμπληρώσουμε ένα από τα όσα λείπουν από τον καθένα μας. Αν έρθουμε πιο κοντά σε ό,τι μας δίνει λόγους να θέλουμε να ζήσουμε ενεργητικά την ζωή. Με νόηση και με ρίζες. Καλή Χρονιά.

Ευχές του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την νέα χρονιά

Ευχές του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την νέα χρονιάΕύχομαι σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες το Νέο Έτος να τους φέρει προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και να φέρει στο Έθνος μας την πολυπόθητη εθνική ελευθερία, την οποία έχουν θυσιάσει χωρίς αιδώ στα διεθνή παζάρια καιροσκόποι και μοιραίοι για τον Ελληνισμό Άνθρωποι.


Μέσα στην οικονομική κρίση, η οποία έχει σκορπίσει την ανέχεια στο μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων, εύχομαι το Νέο Έτος να φέρει στο Λαό μας αυτό το οποίο είναι και η μοναδική λύση για τα μεγάλα προβλήματά μας, δηλαδή την επιστροφή σε Αρχές, Αξίες και Ιδανικά!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Η Αλήθεια στα φτερά της ευτυχίας

Η Αλήθεια στα φτερά της ευτυχίαςΓράφω αυτό το κείμενο, το τελευταίο για το 2015, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα πρέπει μέσα σε ελάχιστες γραμμές να προσπαθήσω να αποτυπώσω με τον πλέον αξιοπρεπή τρόπο όχι απλώς την πορεία της χρονιάς που πέρασε, αλλά και το τι βρίσκεται παραπέρα. Έχοντας την πεποίθηση  ότι δεν είναι οι λέξεις, αλλά οι σκέψεις και οι έννοιες που νοηματοδοτούν το περιεχόμενό τους ως τροφοδότη της συνειδητοποιημένης ύπαρξης κάθε Χρυσαυγίτη, Άνδρα και Γυναίκας, ας ξεδιπλωθούν ξανά κάποιες προσωπικές πεποιθήσεις.Μια από τις λιγοστές σημαντικές εκείνες ταινίες της δεκαετίας του 1980, οι οποίες ξεπερνώντας τους σκοπέλους της «πολιτικής ορθότητας» άφησαν μια παρακαταθήκη Αρχών και Αξιών με διαχρονικό και αμετάβλητο χαρακτήρα, είναι το εξαιρετικό «ΕΞΚΑΛΙΜΠΕΡ» (1981) του Τζον Μπούρμαν. Μια ταινία, η οποία αν και έχει ως κεντρικό της θέμα τον Βασιλέα Αρθούρο και τον Κύκλο των Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης, εν τούτοις, στέλνει μηνύματα πολύ ευρύτερης σημασίας. Σε μια χαρακτηριστική σκηνή του συγκεκριμένου κινηματογραφικού έργου οι Ιππότες ρωτούν τον Μάγο Μέρλιν ποια είναι η Ανώτερη Αξία για κάθε Ιππότη και αυτός τους απαντά: η Αλήθεια! Συμπληρώνοντας στην συνέχεια ότι όποιος λέει ένα ψέμα, στην πραγματικότητα σκοτώνει ένα κομμάτι του κόσμου.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι η Αλήθεια αποτελεί την Ανώτερη Αξία, είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι ο αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ξεπερνάει τα όποια στενά «πολιτικά» όρια, μετατρεπόμενος σε μια σύγχρονη Σταυροφορία για την λάμψη και την επικράτηση της Αλήθειας. Αυτή η ξεκάθαρη στάση είναι που καθορίζει την διαχρονική μας στάση τόσο απέναντι στο πεπρωμένο μας όσο και απέναντι σ’ όλους εκείνους, εχθρούς και «φίλους», οι οποίοι επί χρόνια μας χλεύαζαν, μας λοιδορούσαν, μας χαρακτήριζαν ως «κορόιδα», τα οποία «χαραμίζουν την ζωή τους για μια χαμένη υπόθεση». Για Εμάς, όμως, τους Άνδρες και τις Γυναίκες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δεν υπάρχουν «χαμένες υποθέσεις» αλλά μόνο χαμένα κορμιά.

Ευχόμαστε, ευελπιστούμε, επιθυμούμε, μα πάνω απ’ όλα προσπαθούμε, να σταθούμε στο ύψος των Αιώνιων Ιδεών μας. Γι’ αυτό και πολεμούμε, αγωνιζόμαστε και συνεχίζουμε να μαχόμαστε μέχρι του τέλους της βιολογικής μας ύπαρξης για όλες εκείνες τις «χαμένες υποθέσεις», οι οποίες στην πραγματικότητα αποτελούν το Αυθεντικό και Ανθεκτικό Νόημα της Αλήθειας, τον Ανθό του Ανθρωπίνου Πολιτισμού, τον Τροχό της Ιστορικής Εξέλιξης. Για Εμάς, η Αλήθεια αντανακλάται στις ζώσες ενσαρκώσεις της Ευτυχίας, της Ελευθερίας, της Αρετής, της Ανδρείας, της Αξιοπρέπειας, της Τιμής που τιμή δεν έχει. Θέλουμε να είμαστε οι Απόλυτοι και Αμετάβλητοι χαρακτήρες με Καρδιά από Ατσάλι και Όνειρα από Σίδερο. 

Εκείνοι, οι οποίοι πρόθυμα βαδίζουν προς έναν πολύ πιθανό και πρόωρο χαμό τους, για μια Ιδέα που τους γεμίζει ζωή αλλά και τους ξεπερνά. Να γίνουμε οι Άνθρωποι που θα αποτελούν τις καλύτερες αποδείξεις του πιο ποιοτικού υλικού της Θεϊκής Δημιουργίας πάνω στην Γη, ακριβώς επειδή μένουν απόλυτα προσηλωμένοι στις Ιδέες και την Αποστολή τους, παραμερίζοντας τα οποιαδήποτε ατομικά τους συμφέροντα και λειτουργώντας ως έμπνευση για όσους θέλουν να διαφέρουν από τον συρφετό της ισοπέδωσης, του αστισμού και του πιο χυδαίου ωφελιμισμού.

Οι Αληθινοί Χρυσαυγίτες, Άνδρες και Γυναίκες, κινούμενοι στην ροή των ενεργειών τους από τις Αρχετυπικές Δυνάμεις του υποσυνείδητού τους είναι αυτοί που ενσαρκώνουν την ελπίδα για την κατανόηση της Αληθινής Αποστολής του Ανθρώπου, σύμφωνα με το σκεπτικό του Καρλ Γιουνγκ. Εκείνοι, δηλαδή, οι οποίοι δια του προσωπικού παραδείγματος θα δείξουν τον δρόμο του Αγώνα, της Νίκης, της Αθανασίας. Γράφοντας αυτές τις γραμμές ενθυμούμαι μια άλλη χαρακτηριστική σκηνή, της εκπληκτικής κινηματογραφικής ταινίας γοτθικού ρομαντισμού (και όχι «ταινίας τρόμου», τουλάχιστον με την στενή έννοια του όρου) «ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ» (1992) του Φράνσις Φορντ Κόπολα. Εκεί, όπου ο απέθαντος Κόμης της Τρανσυλβανίας λέει στην αγαπημένη του Μίνα Χάρκερ ότι «Ευτυχισμένος Άνθρωπος είναι αυτός ο οποίος βρίσκει την Αληθινή Αγάπη». Σε δέκα μόλις λέξεις όλο το Νόημα της Ζωής.

Η Ευτυχία και η Αγάπη, λοιπόν, ως οι κορυφαίες εκείνες λειτουργίες και ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να ανεβάσουν τον Άνθρωπο στην Πνευματική, Ψυχική και Σωματική Κορυφή, εάν εκφραστούν στον βαθμό που τους αρμόζει. Ακριβώς γιατί όταν αγαπάμε αληθινά, τόσο σε προσωπικό όσο και ιδεολογικό επίπεδο, τότε μπορούμε να νιώσουμε, να αγκαλιάσουμε, να απολαύσουμε, να κατακτήσουμε την Πραγματική και Αιώνια Ευτυχία. Γιατί, όπως λέει  και ο Αριστοτέλης «Τα έμψυχα μπορούν να γνωρίζουν και να αγαπούν». Έχοντας, λοιπόν, άριστη γνώση αυτού που αγαπάμε μπορούμε να αντιληφθούμε σε ποιον βαθμό μπορεί να φτάσει αυτή η αγάπη. Αν η αγάπη αυτή είναι Αληθινή τότε και η Ευτυχία είναι Αληθινή. 

Γιατί η Αλήθεια και η Ευτυχία αποτελούν έννοιες ταυτόσημες για εκείνους που μπορούν να αντιληφθούν πέρα από χυδαία επιδερμικές και φτηνά επιφανειακές καταστάσεις. Γι’ αυτό, κάθε Άνδρας και Γυναίκα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έχοντας υπ’ όψιν την ρήση ότι «τα φτερά της Ευτυχίας δίνονται μόνο σ’ εκείνους που η σκέψη τους είναι εξυψωμένη», ας πετάξουν τόσο με τις σκέψεις όσο και τις πράξεις τους τόσο ψηλά, εκεί που τα φτερά της Ευτυχίας οδηγούν στην Αγάπη και την Αλήθεια! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!


Σκέψεις πριν το τέλος του 2015

Σκέψεις πριν το τέλος του 2015Χριστουγεννιάτικος «γιορτινός» διάκοσμος δίπλα σε εξαθλιωμένους ανθρώπους. Εκτυφλωτικό φως πλάι στο σκοτάδι.Δεν μπορώ να κατηγορήσω όσους φτιάχνουν ομορφιά, είμαι μαζί τους. Όχι όμως πάνω στην ασχήμια. Η ομορφιά πάνω στην ασχήμια γίνεται μουτζούρα. Η ομορφιά θέλει λευκό χαρτί για να φανεί, θέλει γαλήνη, θέλει αισιοδοξία.

Θλίψη γι' αυτή την χώρα, που προσπαθεί να καλύψει τις πληγές της αντί να τις γιατρέψει. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από το μέγεθος της κτηνωδίας κάποιων υπανθρώπων, που μας στέρησαν το δικαίωμα του ονείρου, το δικαίωμα να ελπίζουμε σε ένα υγιές μέλλον, το δικαίωμα του να νιώθουμε περήφανοι ως Έλληνες. Οι ιθύνοντες της μιζέριας του Έλληνα, δηλαδή οι κυβερνώντες και το παρεάκι τους, οι οποίοι, στο όνομα του κέρδους, καταπατούν τη στοιχειώδη ηθική και στο όνομα της υποδούλωσης, συμβάλλουν στην ολική καταστροφή της χώρας μου με κάθε τρόπο.

Έλληνες, ας μη συμβάλλουμε στη νομιμοποίηση της πράξης τους και ας τους καταδικάσουμε δημόσια, μαζί με αυτούς θα πρέπει να καταδικαστούν και όλοι όσοι ανεβάζουν τις μετοχές μιας χωματερής δίχως πάτο. Το «δοκιμαστικό» της αισιοδοξίας έληξε και η πλήρης έκδοση δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα μας… Η κυβέρνηση κρύφτηκε καλά μέσα στη σκιά της και νομίζει πως χάθηκε από το βλέμμα μας, όμως εμείς οι Χρυσαυγίτες θα σπάσουμε τους κωδικούς της υποκρισίας τους.

Θα έρθει η στιγμή της αναγέννησης. Αυτό να έχουμε κατά νου και με αυτή την προσπάθεια να πορευόμαστε. Καλή χρονιά….


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 666771943646116366

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item