Widgets

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ από τους «ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ» του «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ» ΤΟΞΟΥ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ από ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΜΗ-ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο πληρώνουμε τις συντάξεις των εθνοπατέρων!Ένα ακόμα σκάνδαλο έρχεται στο φως από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο που ασκεί με συνέπεια ο Λαϊκός Σύνδεσμος. Σε ερώτηση του Ηλία Κασιδιάρη για τις βουλευτικές συντάξεις, ο αρμόδιος συριζαίος υπουργός αναγκάστηκε να ομολογήσει πως κάθε χρόνο το Δημόσιο ζημιώνεται με περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ για να πληρώνει συντάξεις σε 735 εθνοπατέρες!
Το μηνιαίο κοστούμι ξεπερνά το 1,6 εκατομμύριο εκατομμύρια ευρώ το μήνα, την στιγμή που το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών επιβιώνει κάτω από το όριο της φτώχειας. Με βάση υπολογισμούς ο κάθε εθνοπατέρας αρπάζει κατά μέσο όρο πάνω από 2.100 ευρώ τον μήνα!
Σκάσε και πλήρωνε Έλληνα για να περνάνε ζωή χαρισάμενη αυτοί που επί δεκαετίες ξεπουλάνε την χώρα. Φυσικά, αντί η αριστερή κυβέρνηση να καταργήσει αυτό το αίσχος, το συντηρεί κανονικότατα. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει εναντίον όλων τον Αγώνα για την πάταξη της διαφθοράς και των προνομίων του αμαρτωλού πολιτικού κατεστημένου.
Ακολουθεί το ρεπορτάζ που αναπαράγεται στο διαδίκτυο, με ελάχιστα μέσα να αναφέρουν ότι η ερώτηση έγινε από την Χρυσή Αυγή!
"Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαβίβασε ο Γιώργος Χουλιαράκης στη Βουλή, τα 2.100 ευρώ μεικτά φτάνει κατά μέσο όρο η μέση μηνιαία σύνταξη ενός βουλευτή, με το δημόσιο να καταβάλλει συνολικά 1.595.114 ευρώ μηνιαίως, ενώ συνολικά 753 πρώην βουλευτές είναι δικαιούχοι βουλευτικής σύνταξης -ή επιζήσαντα μέλη των οικογενειών τους.
Σύμφωνα με την απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, σε ερώτηση του Ηλία Κασιδιάρη, η μείωση που έχουν υποστεί οι βουλευτικές συντάξεις αγγίζει το 60%, μετά και την εφαρμογή από 1/1/2013 των διατάξεων του νόμου 4093/2012, ο οποίος προβλέπει περικοπές κατά 20% εφόσον ο συνταξιούχος λαμβάνει και δεύτερη σύνταξη από οποιοδήποτε φορέα ή κατά 30% εφόσον λαμβάνει και τρίτη σύνταξη.
Με βάση πάντως την απάντηση Χουλιαράκη, όσοι αποκτούν την ιδιότητα του βουλευτή από τις 12/11/2012 και μετά δεν έχουν δικαίωμα σύνταξης. «Από 1/1/2013 όσα ισχύουν για όλους τους συνταξιούχους του Δημοσίου και αφορούν την περικοπή της σύνταξης (κατά 70%) ή της αναστολή της καταβολής της, εφόσον ο συνταξιούχους εργάζεται στο Δημόσιο ή στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα, έχουν εφαρμογή και για τους συνταξιούχους βουλευτές. Δηλαδή εάν ο συνταξιούχος βουλευτής εργάζεται στον ευρύτερο δημόσιο τομέα η σύνταξή του θα περικοπεί κατά 70% ή εάν συνταξιούχος π.χ. μέλος ΔΕΠ, έχει εκλεγεί Βουλευτής πριν την ημερομηνία δημοσίευσης του νόμου 4093/2012, τότε θα πρέπει να ανασταλεί η σύνταξη που λαμβάνει από το Δημόσιο ως μέλος ΔΕΠ», συμπληρώνει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών." ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΑΥΓΑ, ΡΟΧΑΛΕΣ, ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ, ΚΑΨΙΜΟ ΣΗΜΑΙΩΝ του ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ SYRIZA ΜΑΖΙΚΑ από ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Μνημονιακά Γενέθλια Σύριζα: Υποσχέσεις, ψέμματα και θράσος από τον ΤσίπραΟλοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η πανηγυρική εκδήλωση των συριζαίων για την κατάληψη της εξουσίας και την επέλαση των συγγενών τους στο δημόσιο. Πέραν του γεγονότος ότι η εκδήλωση αυτή έγινε σε ένα καθαρό στάδιο του Τάεκ Βον Ντο, αντί για ένα στάδιο γεμάτο λαθρομετανάστες, όπως θα πρόσταζε ο αριστερισμός, η ομιλία του Τσίπρα έβριθε ψεμμάτων, προκλητικών απέναντι σε έναν Λαό που πένεται και δοκιμάζεται.
Αλήθεια, σύντροφε Αλέξη, γιατί φύγαν οι λαθρομετανάστες για να μπουν οι συριζαίοι; Γιατί δεν κάθησες να βιώσεις και εσύ λίγη από την «χαρά» της «αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες», που προσέφερες στις γειτονιές πέριξ του σταδίου;Ερχόμενοι όμως στο πολιτικό κομμάτι του δρωμένου, ας σταχυολογήσουμε μερικά μόνο από τα ψεύδη που ακούστηκαν:
Για τους διορισμούς: “Η πρώτη πράξη της κυβέρνησης ήταν η μείωση των μετακλητών υπαλλήλων. Μιλούν αυτοί για διορισμούς, ρουσφέτια και οικογενειοκρατία; Αν έχουν αυτοί πολιτικό καθοδηγητή τον κίτρινο Τύπο, δικαίωμά τους. Αλλο πράγμα είναι οι έμπιστοι συνεργάτες κι άλλο πράγμα οι διοικητικοί υπάλληλοι και αυτό που λέμε δημόσια διοίκηση, όπου επί χρόνια επικρατούσε ο κομματισμός.”
Το ότι ο γραμματέας της Νεολαίας του Σύριζα διορίζει ακόμα και τους φίλους του στο Facebook μάλλον δεν το έχει πάρει χαμπάρι ο Περιστέρης...
Για τους αγρότες: «Δεν γίνεται κάποιοι που έκαναν καμπάνια για το "Ναι" στο δημοψήφισμα να εμφανίζονται τώρα ως επαναστάτες. Πολλά ακούγονται για το φορολογικό. Μην πιστεύετε τα δημοσιεύματα. Δεν εμπεριέχεται το φορολογικό στη συμφωνία. Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο. Στο ασφαλιστικό, όσον αφορά τις αγροτικές συντάξεις, δεν είναι τόσο αρνητικές. Με την εθνική σύνταξη σχεδόν διπλασιάζονται οι συντάξεις για πολλούς. Θα κάνουμε τα πάντα για να προστατέψουμε το εισόδημά τους.  Όλοι γνωρίζουν ότι από την πρώτη στιγμή δώσαμε μάχη για τους αγρότες. Μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ δώσαμε αποζημιώσεις που οι προηγούμενες κυβέρνησεις το καθυστερούσαν.»
Προφανώς ο Τσίπρας ξεχνάει μέσα στο παραλήρημα του ψεύδους ότι τα αποθεματικά του ΟΠΕΚΕΠΕ ήταν τα πρώτα αποθεματικά ταμείου, που υφαρπάχτηκαν από την πρώτη φορά αριστερά για να χρηματοδοτηθεί η «σκληρή διαπραγμάτευση». Όσον αφορά το ποιος έκανε καμπάνια υπέρ του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα, του θυμίζουμε ότι ο πρώτος που πρόδωσε το "ΟΧΙ" του Ελληνικού Λαού και το μετέτρεψε σε ένα περίτρανο "ΝΑΙ" στους διεθνείς τοκογλύφους ήταν ο ίδιος!
Για τα «κόκκινα δάνεια» και το ξεπούλημα: «Πιστεύει κανείς ότι η ΝΔ, του νεοφιλελεύθερου κυρίου Μητσοτάκη θα έδινε μάχη για τα "κόκκινα" δάνεια, την προστασία της πρώτης κατοικίας, για τον ΑΔΜΗΕ; Η ιδεολογία τους είναι αυτά που πιστεύουν οι δανειστές και το ΔΝΤ. Γι αυτό δεν θα έδιναν ποτέ αυτές τις μάχες".»
Ορθώς ο Τσίπρας λέει ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να έδινε καμία μάχη για όλα αυτά. Όντως αν η ΝΔ ήταν κυβέρνηση ο μη συνεπής δανειολήπτης θα τιμωρούταν με βουρδουλιές στο Σύνταγμα, αν αυτό ήθελε ο Σόιμπλε, πριν η τράπεζα του κατασχέσει τα υπάρχοντα. Ποιό ήταν όμως το αποτέλεσμα της «σκληρής διαπραγμάτευσης» Σύριζα; Ήδη τα «κόκκινα δάνεια» δόθηκαν βορά στα κοράκια του διεθνούς καπιταλισμού. Οι υποδομές της χώρας μας ιδιωτικοποιούνται με γοργό ρυθμό και η πρώτη κατοικία των Ελλήνων είναι στην διάθεση των τραπεζιτών.   ΠΗΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ο Σύριζα ξεπουλάει την χώρα - Έπρεπε να κάνει μνημόσυνο αντί για εορτήΟ Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος σχετικά με την φιέστα του Σύριζα για τον ένα χρόνο εξουσίας του προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Σε λίγη απόσταση από εδώ, κάνει ο Σύριζα εορτή για τον ένα χρόνο της εξουσίας του, αντί να κάνει μνημόσυνο για τα ψέμματα που είπε στον Ελληνικό λαό και προχώρησε στο ξεπούλημα της χώρας όπως και οι προηγούμενοι»  ΠΗΓΗ
Γ. Επιτήδειος: Η ΕΕ πρέπει να κινηθεί αποφασιστικά ενάντια στην λαθρομετανάστευση και τους εκβιασμούς της τουρκίας

Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, σχετικά με την ανικανότητα της Ευρώπης να αντιμετωπίσει την λαθρομετανάστευση αλλά και τους εκβιασμούς της Τουρκίας. ΠΗΓΗ


Η Χρυσή Αυγή δίπλα σε παραγωγούς και αγρότες του νομού Δράμας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας σε παραγωγούς και σε μπλόκο των αγροτών στο νομό Δράμας. Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου 2016 κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του γραμματέα της Τοπικής, επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά των παραγωγών όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα του κλάδου τους. Επίσης, οι συναγωνιστές διένειμαν έντυπο ενημερωτικό υλικό με το Εθνικό Σχέδιο του Κινήματος και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής κι Εμπρός...>>>> ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   ΕΔΩ

Ωμή ομολογία Κοτζιά: Κόβουμε τις συντάξεις και διαλύουμε την κοινωνική ασφάλιση για να πληρώνουμε τους λαθρομετανάστες


Σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Tageszeitung, ο Ν. Κοτζιάς, προέβη σε μία συγκλονιστική ομολογία περί του τι ακριβώς συμβαίνει με την επερχόμενη ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, το οποίο θα τινάξει στον αέρα την Ελληνική Οικονομία, διαλύοντας ολόκληρους επαγγελματικούς κλάδους και «τελειώνοντας» τους συνταξιούχους.
Αυτό που είπε ουσιαστικά ο Κοτζιάς είναι αυτό που όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν, δηλαδή ότι όλα γίνονται για τους λαθρομετανάστες και ότι οι Έλληνες πληρώνουν με το αίμα τους την σίτιση, στέγαση κλπ των λαθρομεταναστών. Ιδού η δήλωση στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων:
Δημοσιογράφος: Τον προηγούμενο χρόνο έφτασαν στην Ελλάδα περί το ένα εκατομμύριο πρόσφυγες. Πόσο δαπανηρή ήταν αυτή η εξέλιξη για την κυβέρνησή σας;
Κοτζιάς: Έχουμε δαπανήσει περί τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Για καταλύματα, σίτιση, μεταφορά και υγειονομική περίθαλψη. Για εμάς, δύο δισεκατομμύρια ευρώ είναι πάρα πολλά χρήματα – είναι για την ακρίβεια περισσότερα από όσα θα αποφέρουν οι περικοπές συντάξεων που τώρα μας επιβάλλει η τρόικα.
Αν, λοιπόν, η κυβέρνηση άφηνε την ιδεοληψία των «ανοιχτών συνόρων», ούτε περικοπές συντάξεων θα χρειάζονταν να γίνουν, ούτε τρομοκρατικές ενέργειες θα υπάρχαν στην Ευρώπη και ίσως αύριο στην Ελλάδα. Γιατί, όμως, επιλέγεται αυτή η πολιτική; Ελέω των διαταγών των ταγών της παγκοσμιοποίησης και της διεθνιστικής ιδεοληψίας.
Βεβαίως, αυτή η εγκληματική πολιτική δεν είναι πρωτοτυπία του Σύριζα, αφού κατακλυσμός λαθρομεταναστών υπήρχε και επί νουδούλας και επί κλεφτοΠασόκ. Μονάχα η Χρυσή Αυγή μπορεί να σταματήσει την κατρακύλα που οδηγεί στην φτωχοποίηση των Ελλήνων και το ξεπούλημα της Ελληνικής Πατρίδας.  ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΤΟ => Η ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ από τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ (Ανόητο τον χαρακτήρισε ο Σόιμπλε μπροστά του!)


Άγριο κράξιμο από αγρότες του Κιλκίς στους Συριζαίους - Επευφημίες και χειροκροτήματα στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής 


Με άγριο κράξιμο υποδέχθηκαν οι αγρότες του Κιλκίς τον συριζαίο βουλευτή Παραστατίδη.Όλα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς στην σύσκεψη με στόχο τη διαφύλαξη του επιδόματος των παραμεθορίων περιοχών, που κινδυνεύουν να χάσουν τέσσερις νομοί, μεταξύ των οποίων και του Κιλκίς.Εκεί εισέβαλε ομάδα αγροτών από το μπλόκο του Κιλκίς, γύρω στα 50 άτομα, φωνάζοντας το σύνθημα «αγρότη πολέμα, δε θα σου μείνει αίμα» και απαιτώντας από τους βουλευτές να πάρουν θέση για το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, να πουν αν θα το ψηφίσουν ή όχι.Εν συνεχεία στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής και βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας, ο οποίος μάλιστα δεν είχε λάβει πρόσκληση από την ΑΔΕΔΥ που διοργάνωσε την σύσκεψη, και αφού δήλωσε την στήριξή του στις αγροτικές κινητοποιήσεις ενάντια στην εθνοκτόνα πολιτική της κυβέρνησης καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους. ΠΗΓΗ
Ο συναγωνιστής Χρήστος Χατζησάββας στο αγροτικό μπλόκο του Κιλκίς.

Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης προς Αγρότες: Ξεχάστε αυτά που λέγαμε προεκλογικά Τώρα έχουμε Μνημόνιο!Στην κυνική ομολογία της ψευδολογίας και της ψηφοθηρίας υπέπεσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας στο MEGA.
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο υπουργός, τα όσα είχε υποσχεθεί ο Σύριζα στους αγρότες προεκλογικά, ήταν απλώς και μόνο ψεύδη και καλά θα κάνουν να τα... ξεχάσουν.
Έσπευσε μάλιστα να απειλήσει κιόλας με... έξοδο από το ευρώ, λέγοντας«Μετά υπογράψαμε τη συμφωνία. Μας ενδιαφέρει η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας ή όχι;».
Για άλλη μία φορά, λοιπόν, ο Σύριζα παραδέχεται ότι βγήκε κυβέρνηση λέγοντας ψέμματα. Επίσης για άλλη μια φορά επικαλείται την «έξοδο από το ευρώ», προκειμένου να δικαιολογήσει την μνημονιακή κωλοτούμπα του.
Αφού, λοιπόν, είναι κατά παραδοχή ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες, οι οποίοι υφαρπάζουν την ψήφο των Ελλήνων με «αντιμνημονιακές» πομφόλυγες, οι οποίες εν τέλει μετατρέπονται σε σκληρή μνημονιακή πρακτική, ας μην παραπονιούνται που τυγχάνουν ανεπιθύμητοι στις περιφέρειές τους, σαν τους νεοδημοκράτες προκατόχους τους  ΠΗΓΗ

Τα μπλόκα των αγροτών, οι εξαφανισμένοι αγροτοπατέρες και τα ψέμματα της μνημονιακής Αριστεράς
Τα μπλόκα των αγροτών, οι εξαφανισμένοι αγροτοπατέρες και τα ψέμματα της μνημονιακής Αριστεράς
Οι κινητοποιήσεις των αγροτών, που μόλις ξεκίνησαν, δείχνουν να έχουν μερικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που μάλλον τις διαφοροποιεί, από ό,τι ανάλογο έχει συμβεί μέχρι τώρα.
Είναι  κατ’ αρχήν η πρώτη φορά που, στις ανταποκρίσεις από τα μπλόκα, δεν εμφανίζονται οι γνωστοί αγροτοπατέρες, οι οποίοι επί χρόνια ποδηγετούσαν το αγροτοσυνδικαλιστικό κίνημα, φροντίζοντας ταυτόχρονα τον εαυτό τους και τα συμφέροντα των κομμάτων, τα οποία εκπροσωπούσαν. Όλα δείχνουν ότι, για την ώρα τουλάχιστον, οι κινητοποιήσεις είναι αυθόρμητες, προϊόν της αγανάκτησης που εξελίσσεται σε οργή και κατά συνέπεια ιδιαίτερα επικίνδυνες τόσο για την κυβέρνηση όσο και για την αντιπολίτευση, αφού όλα τα κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής, στήριξαν τα κατά καιρούς μνημονιακά μέτρα.
Οι πολιτικαντισμοί και η φτηνή ρητορεία όχι μόνο δεν πείθουν τους συγκεντρωμένους στα μπλόκα, αλλά μάλλον τους εξοργίζουν περισσότερο. Οι αγρότες δεν φαίνονται διατεθειμένοι αυτή τη φορά να κάνουν κανενός είδους διάλογο και όσοι από τους πολιτικούς απατεώνες επιχειρούν να ψελλίσουν κάποιες δικαιολογίες ή υποσχέσεις, κυριολεκτικά ρισκάρουν τη σωματική τους ακεραιότητα.
Το πολιτικό κατεστημένο βέβαια δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη και είναι σίγουρο ότι ήδη σχεδιάζει την αντεπίθεσή του, η οποία όμως είναι απολύτως προβλέψιμη και θα έχει ως πρώτο στόχο τη διάσπαση των αγροτών. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με συγκρατημένη παροχολογία και τακτικές υποχωρήσεις σε επίπεδο διατύπωσης των νέων μέτρων, ενώ στη συνέχεια το λόγο θα έχουν οι κάθε είδους κονδυλοφόροι και δήθεν δημοσιογράφοι των ΜΜΕ, οι οποίοι θα αναλάβουν κινδυνολογώντας και τάχα υπερασπιζόμενοι το «εθνικό συμφέρον», να αναστήσουν επικοινωνιακά το πολιτικό πτώμα των υπερασπιστών της εξάρθρωσης του πρωτογενούς τομέα.
Ήδη διάφοροι «μιχελογιαννάκηδες» σηκώνουν, λεκτικά πάντα, τη σημαία της διαφοροποίησης, ισχυριζόμενοι μάλιστα εντελώς ξεδιάντροπα, ότι «οι κινητοποιήσεις ενισχύουν διαπραγματευτικά την κυβέρνηση έναντι των δανειστών», θεωρώντας μας αρκετά ηλίθιους να πιστέψουμε ότι η πρώτη φορά αριστερά κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε έστω και μία φορά σοβαρά.
Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις θα προσδιοριστούν αποκλειστικά και μόνο από τις αποφάσεις του αγροτικού κόσμου. Αιτήματα όπως η συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τους λοιπούς αρχηγούς των κομμάτων θα είναι καταστροφικά, αφού το μόνο αποτέλεσμα που μπορούν να έχουν είναι η αναστολή των αγροτικών κινητοποιήσεων και η ψήφιση της εξόντωσης του αγροτικού κόσμου. Οι εντεταλμένοι των διεθνών τοκογλύφων δεν επιθυμούν και δεν μπορούν να προσφέρουν καμιά λύση. Ακολουθούν τις εντολές των δανειστών, οι οποίες με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν στη μετατροπή της Ελλάδας σε μια αποικία χρέους.
Η στήριξη του πρωτογενή τομέα και η αυτάρκεια είναι οι μόνες λύσεις, ενώ ο μόνος ασφαλής τρόπος να επιτευχθούν είναι να γίνει ακριβώς το αντίθετο από όσα σχεδιάζουν τα φερέφωνα των Βρυξελλών. Οι αγρότες θα πρέπει επιτέλους να αντιληφθούν ότι οι μέχρι τώρα αυτοκτονικές εκλογικές επιλογές τους ευθύνονται για όσα υφίστανται σήμερα και η λύση είναι αποκλειστικά στα χέρια τους. Καρανικόλας Χρήστος, Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

Αυτές είναι οι ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στη Λέσβο: Σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις και τον φιλάνθρωπο Σόρος

Τελείωσε, όπως μας πληροφορούν διάφορα ΜΜΕ, η καταγραφή των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στη Λέσβο. Σκοπός των δημοσιευμάτων, να κοπάσει η ανησυχία του κόσμου για την ανεξέλεγκτη δράση των ΜΚΟ, που ήρθε σαν απόηχος των συλλήψεων «εθελοντών» για παρανομίες «περίεργου» περιεχομένου, όπως διευκόλυνση λαθρομεταναστών και παρακολούθηση των κινήσεων του Λιμενικού.
Το αποτέλεσμα των δημοσιευμάτων, όμως, ήταν εντελώς το αντίθετο, αφού διαβάζοντας κανείς τις «πιστοποιημένες» ΜΚΟ αντιλαμβάνεται το μέγεθος της απάτης και κυρίως το μέγεθος του κινδύνου, στον οποίο εκτίθεται ο Ελληνικός Λαός από την δράση αυτών των οργανώσεων.
Ας δώσουμε ένα παράδειγμα, βλέποντας ενδεικτικά καθαρά μερικές μόνο από τις καταγεγραμμένες ΜΚΟ και εστιάζοντας όχι στην κλοπή δημοσίου χρήματος, αλλά στην υποβάθμιση της δημόσιας ασφάλειας:.... >>>> ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ !!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΑΠΙΛΑ και από το ΠΑ.ΣΟ.Κ το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ (Κατά γράμμα αντιγράφουν το Πασόκ οι συριζαίοι)Και στο Κυπριακό μαζί Σύριζα και ΝΔ: Εκδηλώθηκε υπέρ του νέου εθνοπροδοτικού σχεδίου Ανάν ο Κούλης!

Μετά τους ύμνους και τις θριαμβολογίες των ΜΜΕ για τον νέο… Μεσσία (του κατεστημένου) Κυριάκο Μητσοτάκουλα, έρχεται η ώρα της αλήθειας! Η πιο… δύσκολη ώρα, η ώρα που πρέπει να πάρει θέση στα διάφορα ζητήματα!
Ζήτημα 1ον: Κυπριακό, για το οποίο υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι έχει επιβληθεί ήδη από την Νέα Τάξη Πραγμάτων «λύση» απαράδεκτη για τα ελληνικά εθνικά δίκαια, η οποία θα ανακοινωθεί επισήμως τους προσεχείς μήνες.
Όλως περιέργως, λοιπόν, ο Μητσοτάκουλας αύριο επισκέπτεται την Κύπρο, όπου θα συναντηθεί με τον Αναστασιάδη. Μια πρόγευση των όσων θα υποστηρίξει στην μαρτυρική μεγαλόνησο, έδωσε ο Κυριάκος με συνέντευξή του στο ΚΥΠΕ. Δώστε βάση: «Μία επανενωμένη Κύπρος, χωρίς παρωχημένες εγγυήσεις και επεμβατικά δικαιώματα τρίτων, πλήρες μέλος της ΕΕ, δίχως αποκλίσεις από το κοινοτικό κεκτημένο, θα είναι παράγοντας ασφαλείας και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο».
Πρόκειται βεβαίως για σαφείς δηλώσεις υποστήριξης προς το προωθούμενο (ή ήδη συμφωνημένο…) νεοταξίτικο σχέδιο, που θα γίνει η ταφόπλακα του Κυπριακού Ελληνισμού!
Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από έναν Μητσοτάκη, αλλά αυτά να τα βλέπουν (και να πράξουν αναλόγως…) όσοι αγνοί πατριώτες είναι ακόμα εγκλωβισμένοι στην νουδούλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων! ΠΗΓΗ

Δημοσκόπηση Κάπα Research: Συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής - Τρίτη πολιτική δύναμη με 8,6%Τον τελευταίο καιρό οι εταιρείες δημοσκοπήσεων έφτασαν ένα ύστατο σημείο αυτοεξευτελισμού, με την παρουσίαση ερευνών εντελώς αντιφατικών, οι οποίες έδειχαν ως πρώτο κόμμα με τεράστιες διαφορές κάθε φορά τον εκάστοτε εντολέα της δημοσκόπησης. Το παιχνίδι ξέφυγε όταν στις πληρωμένες δημοσκοπήσεις του Μητσοτάκουλα απάντησε με άλλη πληρωμένη δημοσκόπηση ο Αλέξης, με αποτέλεσμα το παιχνίδι των δημοσκοπήσεων να αρχίσει να χάνει την... αίγλη του.
Έτσι το γνωστό «Βήμα» που ήταν η πρώτη εφημερίδα που πανηγύρισε για τον Κούλη και προέτρεψε την δημιουργία του νεοφιλελεύθερου μετώπου ενάντια στον Ελληνικό Λαό, αποφάσισε να περισώσει κάπως την αξιοπρέπεια των δημοσκοπήσεων για χρήση σε πιο κρίσιμο χρονικό σημείο του πολιτικού παιγνίου.
Η δημοσκόπηση, λοιπόν, της Κάπα Research αποφεύγει τα καραγκιοζιλίκια των τελευταίων δημοσκοπήσεων, δίνοντας βραχεία κεφαλή στον εκλεκτό της διαπλοκής και επίσης αποφεύγοντας το γνωστό ψέμμα των δημοσκοπήσεων ότι το «ΚΚΕ είναι τρίτο κόμμα». Παρουσιάζει, έτσι, μία εικόνα που κάποιος μπορεί να την χαρακτηρίσει ενδεικτική, με κάποιες φυσικά αποκλίσεις.
Εκεί, λοιπόν, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Σύριζα βιώνει πολιτική φθορά, γεγονός που το καταλαβαίνει κανείς και από τις αντιδράσεις του κόσμου και από το γεγονός ότι οι βουλευτές του Σύριζα μεταμφιέζονται για να κυκλοφορήσουν. Το ψέμα της δημοσκοπήσεως έγκειται στο ότι η ΝΔ καρπώνεται αυτή τη φθορά έστω και στο ελάχιστο, αφού ο κόσμος δεν κάνει χρήση παραισθησιογόνων για να περάσει τον Κούλη τον νεοφιλελέ για «αντιμνημονιακό» και «αντιπολιτευόμενο».
Η Χρυσή Αυγή από την άλλη εμφανίζει μία εκρηκτική άνοδο, φτάνοντας το 8,6%, το οποίο όμως όλοι όσοι αναπαρήγαγαν τη δημοσκόπηση το απέκρυψαν. Το λεγόμενο «κέντρο» ακόμα δεν έχει υποστεί την φθορά από την ύπαρξη της νουδούλας και έτσι τα κόμματα του μνημονίου Πασόκ, Λεβέντης και Ποτάμι φαίνονται ακόμα «εντός» Βουλής, αν και μέχρι τις εκλογές μάλλον θα διαλυθούν. ΠΗΓΗ
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ: «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΤΟ 2%

Γράφει ο Αντίοχος
Προσέξτε τα κόλπα των προπαγανδιστών του πολυπολιτισμού: σε πολλές έγκριτες εγχώριες ιστοσελίδες υπάρχει είδηση με τίτλο «60% των Τσέχων λέει όχι στους πρόσφυγες». Επειδή οι περισσότεροι αναγνώστες των ιστοσελίδων διαβάζουν μόνο τους τίτλους, συμπεραίνουν ότι το υπόλοιπο 40% λέει «ναι στους πρόσφυγες».

Ποια είναι η αλήθεια; Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η τσεχική εταιρεία Public Opinion Research Centre, πράγματι, το 60% των Τσέχων δεν θέλει κανέναν πρόσφυγα (με ή χωρίς εισαγωγικά…) στην χώρα. Από κει και πέρα, το 33% συμφωνεί να φιλοξενηθούν προσωρινά κάποιοι, υπό την προϋπόθεση του… μεταγενέστερου επαναπατρισμού τους. Και μόνον το 2% είναι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» και τάσσονται υπέρ της αποδοχής προσφύγων σε μόνιμη βάση.

Παράλληλα, το 82% θεωρεί ότι οι πρόσφυγες θέτουν μια σοβαρή απειλή για την ασφάλεια της χώρας, με το 89% να εκτιμά ότι η ίδια απειλή τίθεται από τις προσφυγικές ροές σε όλη την Ευρώπη.

(ΥΓ): Αλήθεια, τόσες εταίρες δημοσκοπήσεων υπάρχουν στην Ελλάδα. Γιατί δεν κάνει καμία δημοσκόπηση για τη θέση που παίρνουν οι Έλληνες για το ζήτημα αυτό; Μήπως δεν το αποτολμούν γιατί ξέρουν προκαταβολικά τις απαντήσεις που θα πάρουν;  
ΠΗΓΗ

Μόνιμος εφιάλτης των κρατικοδίαιτων ΚΚέδων η Χρυσή Αυγή

Οι επαγγελματίες ανθέλληνες και εχθροί της αληθινής εργασίας μπολσεβίκοι του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος ( ΚΚΕ ), ανά τακτά χρονικά διαστήματα επιτίθενται λυσσαλέα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ακριβώς επειδή βλέπουν ότι οι Έλληνες εργαζόμενοι έχουν πολύ πιο θετική εκτίμηση στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απ΄ότι  στους αργόσχολους και αργόμισθους  υποτακτικούς της  αλήστου μνήμης Σοβιετικής Ένωσης, οι οποίοι εξακολουθούν να κάνουν «μερεμέτια» στο ετοιμόρροπο κομματικό τους μαγαζάκι, παρότι τα κεντρικά στη Μόσχα «έχουν κατεβάσει ρολά» εδώ και πολλά χρόνια.
Αναφερόμενοι στα όσα είπε για το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας στην ομιλία του στα Φάρσαλα, κατά την διάρκεια της προσυνεδριακής  συνδιάσκεψης, ο Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός,  άρχισαν και πάλι να παίζουν την γνώριμη όσο και χιλιοειπωμένη κασέτα στη ρυπαρή πατσαβουροφυλλάδα  του “(β)Ριζοσπάστη” :
«Τα κουτσαβάκια της Χρυσής Αυγής, όπου βρεθούν και όπου σταθούν, δεν παραλείπουν να επιτεθούν στο ΚΚΕ. Και είναι εξηγήσιμο. Ο αντικομμουνισμός τους πηγάζει από το μίσος στους στην εργατική τάξη  και την ταξική πάλη, από το γεγονός ότι ταξικά είναι με το μέρος των αφεντικών, του κεφαλαίου».
Χρειάζεται πραγματικά πολύ θράσος για να μιλούν για «κουτσαβάκια» τα κοπρόσκυλα της εκάστοτε σοβιετικής εξουσίας, τα οποία χορεύαν σαν εκπαιδευμένες αρκούδες στους ρυθμούς που πρόσταζε το ντέφι που τους χτύπαγε ο κάθε αρχικομμουνιστής του Κρεμλίνου. Είναι επίδειξη χυδαίας αλητείας και αναίδειας να ομιλούν για «εργατική τάξη» αυτοί οι οποίοι φρόντισαν να την βασανίσουν, να την εξαντλήσουν και να την προλεταριοποιήσουν όπου επί της υφηλίου εγκαταστάθηκε με τις γνωστές δικτατορικές μεθόδους η πανούκλα του μπολσεβικισμού.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ουδέποτε πήρε έστω και μία κρατική διαφήμιση, όπως ουδέποτε είχε έστω και μία ιδιωτική διαφήμιση  από κάποιον κεφαλαιοκράτη. Στα έντυπά μας ουδέποτε διαφημίστηκαν ποτέ τράπεζες, τυχερά παιχνίδια, δημόσιοι οργανισμοί, ούτε φυσικά η κόκα-κόλα.
Επειδή η λέξη φιλότιμο και αξιοπρέπεια σας είναι εντελώς άγνωστες και επειδή Εμείς πιστεύουμε ότι οι Εργαζόμενοι έχουν Πατρίδα και Η Πατρίδα Εργαζόμενους, δεν συνεχίζουμε άλλο με ό,τι πιο προβοκατόρικο εμφανίστηκε ποτέ κατά των αληθινών συμφερόντων των εργατών. Αφήνουμε τον Κουτσούμπα, τον Παφίλη και τους άλλους ανεπάγγελτους της ηγετικής κλίκας του ΚΚΕ στον μίζερο φθόνο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Στο παράπονο της κότας, που όσο κι αν πετάξει δεν πρόκειται ποτέ να γίνει Αετός.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


«Πρόβλεψη» του ΔΝΤ: Πάνω από 4 εκατομμύρια απρόσκλητοι θα μπουκάρουν στην Ευρώπη μέχρι το 2017!

Σε μια «εκτίμηση- πρόβλεψη» προχώρησε το… ευαγές Ίδρυμα ΔΝΤ, για τον αριθμό των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων που θα… προτιμήσουν την Ευρώπη τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτήν, η ροή τα επόμενα χρόνια θα είναι με ρυθμό τουλάχιστον της τάξης των 2 εκατομμυρίων τον χρόνο, έτσι ώστε, ο αριθμός αυτών που θα περάσουν στην Ευρώπη μέχρι το 2017 να ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια.
Επίσης, αναλύοντας το ΔΝΤ τις οικονομικές επιπτώσεις που θα έχει μια τέτοια εισβολή, αναγνωρίζουν ότι υπάρχει η πιθανότητα οι απρόσκλητοι να πάρουν τις θέσεις εργασίας από τους ντόπιους, με αποτέλεσμα την μεγάλη άνοδο της ανεργίας.
Αφελής ερώτηση: και σε ποια χώρα της Ευρώπης θα εισέλθουν αυτά τα 4 (και βάλε!) εκατομμύρια – ενώ αρκετοί εξ’ αυτών θα «εγκλωβιστούν» κιόλας σ’ αυτήν; Η απάντηση παραλείπεται, ως  ευκόλως εννοούμενη!  ΠΗΓΗ

Λ. Φουντούλης: H Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα ενάντια στην ισλαμική τρομοκρατία

Παρέμβαση κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνόδου της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, σε συζήτηση σχετικά με την αυξημένη τρομοκρατική απειλή που αντιμετωπίζει η ήπειρος μας. >>>> ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ!!!


Κατά χιλιάδες αποβιβάζονται στον Πειραιά οι απρόσκλητοι! Πάνω από 5.500 έφτασαν μέσα σε 2 μέρες!

Τρομακτικές διαστάσεις που προσλαμβάνει το «προσφυγικό».
Συνολικά, το Σαββατοκύριακο αποβιβάστηκαν πάνω από 5.500 απρόσκλητοι στο λιμάνι του Πειραιά.
Οι αριθμοί απρόσκλητων που καταφθάνουν καθημερινά επιβεβαιώνουν την αποτυχημένη πολιτική της κυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ, που την καθιστά εθνικά επικίνδυνη για την χώρα.
Αναλυτικά: Το Σάββατο επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετέφερε 2.233 άτομα από τη Μυτιλήνη, ενώ το «Blue Star 1» 1.127 από Χίο και Μυτιλήνη.
Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασε χθες και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διαγόρας» το οποίο μετέφερε από την Κω 708 απρόσκλητους.
Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε την Κυριακή πρωί και το καταμαράν «Tera jet», μεταφέροντας άλλους 1.707 από Χίο και Μυτιλήνη.  ΠΗΓΗ
Σύνολο: 5.775 μέσα σε 48 ώρες!

«Στέρεψε» το Ποτάμι: Άχρηστο για τη διαπλοκή που τώρα έχει Κούλη αρχηγό – Ψάχνει κόμμα να κρυφτεί ο Θεοδωράκης


Παρήλθαν οι καιροί κατά τους οποίους όλοι οι «νταβατζήδες» έδειχναν το Ποτάμι στο 18% (!), μπας και «τσιμπήσει» κανάς αφελής και το ψηφίσει. Το κόμμα της διαπλοκής τώρα δεν έχει καμία χρησιμότητα, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αρχηγός της νουδούλας και ο κόσμος του πήρε χαμπάρι.

Έτσι μετά τις δηλώσεις βουλευτών του Ποταμιού για συμπόρευση με τη νουδούλα του Κυριάκου, ήρθε η σειρά του ίδιου του Θεοδωράκη να πει ότι ετοιμάζεται να φύγει από το κόμμα του για να βγει βουλευτής κάπου αλλού.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εφημερίδα «Αγορά», ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι είναι ανοιχτός σε συνεργασία με το Πασόκ της Φώφης ή τη νουδούλα του Κούλη, αρκεί «να συμφωνήσουν στις μεταρρυθμίσεις».

Βεβαίως, το ζήτημα δεν είναι οι «μεταρρυθμίσεις», αφού τότε τι δουλειά έχει το «ντελικατέσεν παντοπωλείο» μέσα στο σούπερ μάρκετ. Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι ο Θεοδωράκης βλέπει ότι το κόμμα του διαλύεται και έτσι τίθεται εν αναμονή των εξελίξεων στον ευρύτερο χώρο του μνημονιακού κέντρου.

Θέλει να είναι ο τελευταίος που θα απορροφηθεί και έτσι προφασίζεται ανάγκη «συμφωνίας επί των μεταρρυθμίσεων», ώστε να κερδίσει χρόνο. Δεν έχει και την ματιά του πολιτικού ώστε να προβλέψει τις εξελίξεις και έτσι αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, μιλώντας γενικά και αόριστα για «μεταρρυθμίσεις».  ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5263439411112068021

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item