Widgets

Η ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ από τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ (Ανόητο τον χαρακτήρισε ο Σόιμπλε μπροστά του!)


Τσίπρας, το παιδί της καρπαζιάς: Ανόητο τον χαρακτήρισε ο Σόιμπλε μπροστά του!

Στην καπιταλιστική σύναξη στο Νταβός έχει μεταβεί ο Τσίπρας προκειμένου - προφανώς - να μιλήσει στα αφεντικά για τα καλά του... σοσιαλισμού. Πριν από λίγη ώρα βρέθηκε σε κοινό πάνελ με τον γερμανό ΥΠΟΙΚ, Σόιμπλε, προκειμένου να μιλήσουν για τη σύγχρονη οικονομική πραγματικότητα στην Ευρώπη.
Το εντυπωσιακό της όλης υποθέσεως δεν είναι ότι ο πρωθυπουργός μίλησε σαν επαίτης προφασιζόμενος την κρίση με τους λαθρομετανάστες για να ζητήσει κι άλλα δανεικά, ήτοι κι άλλο μνημόνιο. Αυτά δεν εντυπωσιάζουν τους Ευρωπαίους γιατί πολύ απλά θα μπορούσε να φυλάξει τα σύνορά του αντί να ζητάει έλεος από τους διεθνείς τοκογλύφους, όπως άλλωστε κάνουν κι αυτοί.
Το εντυπωσιακό είναι η απαξία με την οποία αντιμετωπίστηκε ο Τσίπρας από τον Σόιμπλε, γεγονός που δείχνει και την απαξία με την οποία αντιμετωπίζεται η χώρα μας και η «σκληρή διαπραγμάτευση» του Σύριζα.
Σε μία αποστροφή του λόγου του, ο Σόιμπλε, χωρίς να αναφέρεται ευθέως στον Τσίπρα είπε: «Αν θέλουμε να κάνουμε την Ευρώπη ισχυρότερη τότε πρέπει να εφαρμόσουμε ό,τι συμφωνήσαμε. Είναι η εφαρμογή ανόητε»

Ο πρωθυπουργός της χώρας έχει γίνει το παιδί της καρπαζιάς για τους διεθνείς τοκογλύφους, οι οποίοι είναι βέβαιοι ότι θα ψηφίσει και θα εφαρμόσει οτιδήποτε του πούνε.
Έτσι φτάνουν μέχρι και σε ευθείες προσβολές γνωρίζοντας ότι πρώτον του αρμόζουν και δεύτερον ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αντιδράσει. ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΑΠΙΛΑ και από το ΠΑ.ΣΟ.Κ το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ (Κατά γράμμα αντιγράφουν το Πασόκ οι συριζαίοι)
Επαίτης ο Mr. Alexis στο Νταβός: Καλό το μνημόνιο, αλλά ανεβάζει την Χρυσή Αυγή

Στην Ελλάδα εφαρμόζει κατά γράμμα το μνημόνιο και ετοιμάζεται να ψηφίσει την ασφαλιστική καρατόμηση εκατομμυρίων Ελλήνων, αλλά και πολύ βαριά φορολογία που θα μηδενίσει ουσιαστικά την αγροτική παραγωγή της χώρας. Παράλληλα, εφαρμόζει την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» με αποτέλεσμα εκατομμύρια λαθρομεταναστών να έχουν κατακλύσει την Ελλάδα, θέτοντας υπό ευθεία αμφισβήτηση την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών. Τα τρομοκρατικά χτυπήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη από τα «προσφυγάκια» του Τσίπρα δείχνουν ξεκάθαρα ότι μετράμε χρόνο μέχρι το δικό μας «Μπατακλάν».
Τι λέει, όμως, ο Τσίπρας για όλα αυτά, ευρισκόμενος μέσα στη χλιδή του Νταβός, τα πάρτι μέχρι τελικής πτώσεως και τους ηγέτης της διεθνούς πλουτοκρατίας; Στην σημερινή τοποθέτησή του ενώπιον του κοινού, του Σόιμπλε, των καμερών και άλλων επιφανών ταγών του καπιταλισμού, είπε:
«η Ευρώπη βρίσκεται μπροστά σε μια τριπλή κρίση: η οικονομική κρίση από την οποία δεν έχουμε ακόμα ξεφύγει και οι επιπτώσεις της παραμένουν και δημιουργούν τεράστιες ανισότητες και κατ’ επέκταση πολιτικούς κινδύνους για την άνοδο ακραίων λαϊκιστικών, ακροδεξιών απόψεων στην Ευρώπη που θα διχάσουν την Ευρώπη, η προσφυγική και η κρίση αστάθειας στην ευρύτερη περιοχή, που σε συνδυασμό με τα τρομοκρατικά χτυπήματα δημιουργεί νέες πηγές κινδύνων για αστάθεια.»
Με απλά λόγια: Καλό το μνημόνιο κι ας πεινάνε οι Έλληνες. Πολύ καλοί οι λαθρομετανάστες κι ας σκοτώνουν εκατοντάδες ανθρώπους σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Το μοναδικό πρόβλημα με όλα αυτά είναι ότι ανεβάζουν τα ποσοστά των Εθνικιστικών κομμάτων και ιδιαιτέρως της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα, η οποία είναι και η μοναδική πολιτική δύναμη που αντιμάχεται την καταστροφή της Ελλάδος.
Κοινώς, άμα δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή και τα Εθνικιστικά Κινήματα της Ευρώπης, οι διεθνείς τοκογλύφοι θα είχαν προχωρήσει ακόμα πιο επιθετικά στα σχέδιά τους, χωρίς να τους ενδιαφέρει τίποτα. Κι αν κάποιος αντιδρούσε μεμονωμένα θα τον κλείναν φυλακή χωρίς κανένα στοιχείο, όπως έκαναν και στην περίπτωση της σκευωρίας εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, της Χρυσής Αυγής.  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ => ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ: «ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΕ τους ΕΛΛΗΝΕΣ με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ και ΜΕΣΟ (Μνημόνια και Λαθρομετανάστες)»

Ηλίας Παναγιώταρος: ΜΚΟ - ανθελληνικές μπίζνες καλά οργανωμένες!Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος με επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, έθεσε το ζήτημα του ρόλου των ξένων ΜΚΟ στο Αιγαίο Πέλαγος....>>>>Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!
ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΓΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ!Η είδηση είναι απίστευτη, αλλά πέρα για πέρα αληθινή: Στην περιοχή Μόρια της Λέσβου (όπου βρίσκεται το 296 ΤΕ), υπάρχουν δέκα κατοικίες του Στρατού, στις οποίες διαμένουν αξιωματικοί με τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους.

Αλλά, τα Μόρια είναι από τα πιο… δημοφιλή σημεία αποβίβασης των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων στην Λέσβο, οι οποίοι έχουν στήσει τα τσαντίρια τους στην περιοχή που υπάρχουν οι κατοικίες, κάνοντας τον βίο αβίωτο στους στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους.

Μπροστά, λοιπόν, στο μεγάλο αυτό πρόβλημα, το ΓΕΣ αποφάσισε κάποιοι εκ των αξιωματικών να αποσπαστούν σε άλλες μακρινές υπηρεσίες (οπότε να αναγκαστούν να φύγουν από τα σπίτια στα Μόρια) και κάποιοι άλλοι να πληρωθούν τα ενοίκια λίγων μηνών και να νοικιάσουν αλλού σπίτια.

Και προφανώς, όταν θα έχει απομακρυνθεί και ο τελευταίος αξιωματικός με την οικογένειά του, τα σπίτια θα μετατραπούν σε «Κέντρα Φιλοξενίας» απρόσκλητων! Δεν είναι ένα ακόμα  θαύμα της «πρώτης φοράς αριστερά» και των ελαφροδεξιών συνοδοιπόρων της;  ΠΗΓΗ
.

Παραίτησαν άρον - άρον το δεξί χέρι του Κούλη, Ν. Γεωργιάδη υπό το βάρος δημοσιευμάτων για σκάνδαλο παιδεραστίας!

Την παραίτησή του από γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο Νίκος Γεωργιάδης, με αφορμή εισαγγελική έρευνα η οποία διατάχθηκε έπειτα από καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη και δημοσίευμα του περιοδικού «Hot Doc», σχετικά με υπόθεση παιδεραστίας στην οποία φέρεται να ενεπλάκη ο πρώην βουλευτής της ΝΔ. Σε δήλωσή του ο κ. Νίκος Γεωργιάδης γνωστοποίησε ότι θα σταματήσει άμεσα να παρέχει τις υπηρεσίες του στη Νέα Δημοκρατία.  Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νίκος Γεωργιάδης, προσωπικός φίλος του αρχηγού της ΝΔ και υπεύθυνος για την επικοινωνιακή τακτική για την ανάδειξή του ως προέδρου, είχε εντοπιστεί στη Μολδαβία ως πελάτης ενός κυκλώματος παιδοφιλίας, το οποίο οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.

Ο Γεωργιάδης, σύμφωνα με τις καταγγελίες και στοιχεία της έρευνας που έγινε το 2011 στη Μολδαβία, είχε επιδοθεί σε πολύ σκληρό σεξ με αγόρια ηλικίας έως 16 ετών. Κατά την έρευνα της αστυνομίας, ο Γεωργιάδης παγιδεύτηκε με κάμερες στο σπίτι του στο Κισινάου και στις 30 Νοεμβρίου 2011 συνελήφθη από αστυνομικούς.

Ο Γεωργιάδης αφέθηκε ελεύθερος, επιδεικνύοντας το διπλωματικό του διαβατήριο, καθώς εκείνο το διάστημα υπηρετούσε σε υπηρεσίες του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ταυτόχρονα εκτελούσε χρέη συμβούλου του υπουργού Οικονομικών της Μολδαβίας.


Η εισαγγελία της Μολδαβίας ωστόσο δεν απαίτησε την δίωξή του όταν έπαψε να έχει ασυλία, αλλά έκλεισε τον φάκελό του. Όταν στη συνέχεια τα θύματα έκαναν αίτημα για την δίωξή του, ο Γεωργιάδης διά του συνηγόρου του στη Μολδαβία ζήτησε και πέτυχε να μην ανοίξει η έρευνα επειδή είχε ήδη κλείσει ο φάκελος.

Το θέμα Γεωργιάδη (αν και ο ίδιος δεν κατονομάζεται) περιγράφεται ως σκανδαλώδης περίπτωση κάλυψης παιδοφιλίας, από τη μολδαβική κυβέρνηση, στην ετήσια έκθεση της Πρεσβείας των ΗΠΑ στη Μολδαβία.  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Εφημερίδα των Συντακτών”: Τεκμήριο αθωότητας έχουν και οι παιδεραστές - Μόνο οι Εθνικιστές δεν έχουν!

Ιμάμης Κολωνίας: Δεν φταίνε οι μουσουλμάνοι για τους βιασμούς, αλλά το προκλητικό ντύσιμο των γυναικών!

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, στις γυναίκες στον τρόπο με τον οποίο ντύνονται, ακόμη και στο άρωμα που φορούν, απέδωσε την ευθύνη των βιασμών το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, ιμάμης της περιοχής!
Συγκεκριμένα, ο ιμάμης Σαμί Αμπού - Γιουσούφ στο τζαμί Αλ Ταουχίντ της Κολωνίας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό RΕΝ ΤV για τα αποτρόπαια γεγονότα των ομαδικών βιασμών από μουσουλμάνους, «εξήγησε» ότι γι’ αυτές τις πράξεις δεν ευθύνονται οι μουσουλμάνοι, αλλά τόσο το προκλητικό  ντύσιμο των γυναικών, όσο και το άρωμα που αυτές χρησιμοποιούν!
Για την ακρίβεια, ο ιμάμης δήλωσε ότι «Ένας από τους λόγους που οι μουσουλμάνοι μετανάστες βιάζουν τα κορίτσια είναι γιατί αυτά ντύνονται προκλητικά. Εάν κυκλοφορούν χωρίς πολλά ρούχα, χρησιμοποιούν άρωμα, τότε τέτοια πράγματα θα συμβαίνουν. Είναι σαν να ρίχνεις λάδι στη φωτιά»! Πάλι καλά που ο θρασύτατος αυτός τύπος δεν ζήτησε να αποδοθούν και ποινικές ευθύνες στις βιασθείσες γυναίκες, επειδή «προκάλεσαν» τους βιαστές τους.
Πέρα από το γεγονός ότι τέτοιες δηλώσεις συνάπτουν ξεκάθαρα ζήτημα ηθικής αυτουργίας, είναι ολοφάνερος ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται τις Ευρωπαίες γυναίκες ένα μεγάλο μέρος τόσο των μουσουλμάνων όσο και των θρησκευτικών τους εκπροσώπων. Δηλαδή, σας πόρνες, οι οποίες, επειδή δεν ανταποκρίνονται στα δικά τους στερεότυπα, πρέπει να αντιμετωπίζονται ως αντικείμενα φυσικών και ηθικών βιασμών και εξευτελισμών.
Μία οποιαδήποτε σοβαρή Χώρα είτε θα είχε απελάσει με συνοπτικές διαδικασίες τον συγκεκριμένο θρασύτατο δικαιολογητή αποτρόπαιων βιασμών, είτε θα τον οδηγούσε στο δικαστήριο για τις απίστευτα προκλητικές του δηλώσεις. Η Γερμανία, όμως, δεν είναι σοβαρή χώρα και ευρισκόμενη στα επίπεδα των πολυπολιτισμικών κοινωνιών πληρώνει τώρα τον «προοδευτισμό» της. Διάφορα εγχώρια «νούμερα», τόσο μαρξιστικής όσο και φιλελεύθερης προέλευσης αλλά με κοινό διεθνιστικό προσανατολισμό, επιζητούν να μετατρέψουν και την Ελλάδα σε ένα πολυπολιτισμικό κράτος, το οποίο θα «χωνέψει» λαούς, πολιτισμούς, ήθη και έθιμα.
Το γεγονός της αλληλοσύγκρουσης όλων αυτών δεν τους ενδιαφέρει, προφανώς, καθόλου. Ενδιαφέρει, όμως, όλους όσοι θέλουν να μη δουν και στην Χώρα μας τέτοιες φρικιαστικές στιγμές, όπως αυτές που συνέβησαν στην Κολωνία και αλλού, και γι’ αυτό με απολύτως νόμιμους τρόπους θα επιζητήσουν την επανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας της Χώρας, με μια Ελλάδα η οποία πραγματικά θα ανήκει στους Έλληνες.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΤρόμος στη CIA για Χρυσή Αυγή: Απόρρητη έρευνα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών για σχέσεις με τη Μόσχα!


Τρόμος στη CIA για Χρυσή Αυγή: Απόρρητη έρευνα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών για σχέσεις με τη Μόσχα!
Δεν έχει παρέλθει πολύς καιρός από τότε που οι εγχώριοι λακέδες των διεθνών τοκογλύφων, έντρομοι μπροστά στην εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής και κατόπιν εντολών από αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις, διέταξαν την απαρχή των πολιτικών διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Έκτοτε, η Χρυσή Αυγή έχει εκπλήξει τους πάντες συνεχίζοντας τον πολιτικό αγώνα μέσα σε τρομερά αντίξοες συνθήκες, συμπεριλαμβανομένου του φωτογραφικού αποκλεισμού από οποιασδήποτε μορφής κρατικής χρηματοδότησης, εκπλήσσοντας το σύστημα, το οποίο ανέμενε ο Λαϊκός Σύνδεσμος απλώς να «σβήσει» από την οικονομική ασφυξία και τον αποκλεισμό από τα ΜΜΕ. Οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής απέδειξαν περίτρανα, όμως, ότι δεν χρειάζεται τίποτα άλλο πέρα από θέληση για να διεξαχθεί ο πολιτικός αγώνας.
Την ίδια έκπληξη βιώνουν και οι εντολείς της πολιτικής σκευωρίας, δηλαδή οι αμερικανοσιωνιστές, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσίευμα της "The Telegraph" εκπόνησαν επείγουσα και απόρρητη έρευνα για τυχόν χρηματοδότηση ευρωπαϊκών κομμάτων από το Κρεμλίνο.
Στο στόχαστρο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών βρέθηκε, μεταξύ άλλων, η Χρυσή Αυγή, το Jobbik από την Ουγγαρία, το γαλλικό Εθνικό Μέτωπο και η ιταλική «Λέγκα του Βορρά».
Το πόρισμα της έρευνας αυτής δεν αναφέρεται στο δημοσίευμα, προφανώς, αφού ήταν απόρρητη έκθεση. Το μόνο που αναφέρεται ήταν η ήδη γνωστή δανειοδότηση του Εθνικού Μετώπου από ρωσική τράπεζα, γεγονός που προφανώς και δεν έχει σχέση με το αντικείμενο της έρευνας, αφού πυρήνας της έρευνας ήταν η χρηματοδότηση από την ρωσική κυβέρνηση, προκειμένου να υποβαθμιστεί η αμερικανική επιρροή στην Ελλάδα.
Όσον αφορά την Χρυσή Αυγή, το δημοσίευμα δεν αναφέρει τίποτα, παρά το γεγονός ότι σε προηγούμενα δημοσιεύματα της Huffington Post λεγόταν συκοφαντικά ότι η Χρυσή Αυγή χρηματοδοτείται από Ρωσία. Και δεν θα μπορούσε να αναφέρει τίποτα το δημοσίευμα, αφού τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής έχουν ερευνηθεί ενδελεχώς και από την CIA, όπως βλέπουμε τώρα, και από το ΣΔΟΕ και κατερρίφθησαν πλήρως όλες οι συκοφαντίες για «σκοτεινή χρηματοδότηση».
Η Χρυσή Αυγή δεν χρηματοδοτείται ούτε από «Ρώσους», ούτε από «εφοπλιστές», ούτε από οποιαδήποτε άλλη απίθανη εκδοχή αναπαράγουν τα παπαγαλάκια του συστήματος. Μοναδική δύναμη της Χρυσής Αυγής είναι από το υστέρημα των Χρυσαυγιτών και των Χρυσαυγιτισσών που μάχονται με κάθε τρόπο για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία.
Και τέλος μία παρατήρηση: Πότε θα βγάλουν ένα ανάλογο πόρισμα για τα λαμόγια της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας και το πόσα χρήματα έχουν λάβει από ΗΠΑ, Γερμανία και άλλες παρόμοιες δυνάμεις; Γιατί ως τώρα ξέρουμε μονάχα για τα «μαύρα» που έδινε η Siemens στο ΠΑΣΟΚ και τα χρήματα που δίνει η Μέρκελ για να εκδίδονται οι συκοφαντίες του Ψαρρά εναντίον της Χρυσής Αυγής. ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ=> Γ. Επιτήδειος: Η ΕΕ χτυπά την πολωνική κυβέρνηση και όχι την εθελόδουλη ελληνική, γιατί είναι υπό τον έλεγχο της


Η «πολιτική ορθότητα» επιβάλλει την απονομή Όσκαρ «με το ζόρι» σε μαύρους για λόγους ισότητας


Η επιβολή της «πολιτικής ορθότητας» δεν θα μπορούσε να λείπει και από τον κόσμο του κινηματογράφου.
Με αφορμή την απουσία αφροαμερικανών υποψηφίων για τα Όσκαρ της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, είχαμε μια ακόμη επίδειξη μιας κακώς εννοούμενης «αντιρατσιστικής» συμπεριφοράς. «Η αλλαγή δεν έρχεται τόσο γρήγορα όσο θα θέλαμε. Είναι ανάγκη να κάνουμε περισσότερα» ανέφερε σε δήλωσή της η πρόεδρος της Ακαδημίας Τσέριλ Μπουν Άιζακς, η οποία είναι Αφροαμερικανίδα, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι είναι «θλιμμένη και απογοητευμένη» για το ότι δεν υπάρχουν Αφροαμερικανοί μεταξύ των φετινών υποψηφίων.
«Ενώ χειροκροτώ τους φετινούς υποψήφιους, δεν μπορώ να μη νιώθω ταυτόχρονα πληγωμένη και θυμωμένη με τον αποκλεισμό της διαφορετικότητας στο σύνολο των υποψηφιοτήτων. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική συζήτηση και ήρθε η ώρα να την κάνουμε, με στόχο μεγάλες αλλαγές». Η παρέμβαση της Άιζακς ήρθε ως απάντηση στις δηλώσεις του σκηνοθέτη Σπάικ Λι και της ηθοποιού Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, ότι θα μποϊκοτάρουν τη φετινή τελετή στις 28 Φεβρουαρίου. Διαχρονικά, το 93% των υποψηφίων στα Όσκαρ είναι λευκοί, ενώ στο σύνολο του πληθυσμού των ΗΠΑ το ποσοστό τους είναι μόνο 63%.
Προφανώς, η επιθυμία των προαναφερομένων (και όχι μόνον) είναι τα βραβεία Όσκαρ να δίνονται όχι με βάση την ερμηνεία των ηθοποιών αλλά με την ποσόστωση που «απαιτείται» ανάμεσα σε Λευκούς και Μαύρους. Το γεγονός ότι ακόμη και σε ταινίες ιστορικού (υποτίθεται) περιεχομένου, οι οποίες αναφέρονται στην Ευρώπη των αρχαίων χρόνων, παρατηρείται η συμμετοχή μαύρων ηθοποιών σε α’ και β’ ρόλους, κάνοντας έτσι μια βάναυση παραποίηση της ιστορικής πραγματικότητας, φαίνεται ότι δεν ικανοποιεί τους υπέρμαχους  της «πολιτικής ορθότητας», οι οποίοι απαιτούν υποχρεωτικές βραβεύσεις όχι για λόγους άψογης ερμηνευτικής διάθεσης, αλλά για λόγους… ισότητας.
Ο γνωστός μαύρος σκηνοθέτης Σπάικ Λι προχώρησε ακόμη παραπέρα, όταν στις 14 Νοεμβρίου, παραλαμβάνοντας ένα ειδικό τιμητικό Όσκαρ, είχε πει: «Το έτος 2043 οι λευκοί Αμερικανοί θα είναι μειονότητα σε αυτή τη χώρα. Και όλοι εκεί έξω που έχουν τη δυνατότητα να προσλαμβάνουν, καλύτερα να φανούν έξυπνοι. Γιατί το εργατικό δυναμικό θα αντανακλά το πώς μοιάζει αυτή η χώρα. Όλοι που βρισκόμαστε εδώ μέσα ψηφίσαμε για τον Ομπάμα, αλλά όταν πηγαίνω στη δουλειά, στα γραφεία δεν βλέπω μαύρους αδελφούς παρά μόνο στην είσοδο ως ασφάλεια. Πρέπει να συζητήσουμε σοβαρά για τον πλουραλισμό στη βιομηχανία του θεάματος. Είναι πιο εύκολο για ένα μαύρο να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ παρά διευθυντής σε κινηματογραφικό στούντιο. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας».
Είναι προφανείς οι απειλές του Λι, ο οποίος προτείνει «καλύτερα να φανούν έξυπνοι» αυτοί που προσλαμβάνουν, γιατί «το έτος 2043 οι λευκοί Αμερικανοί θα είναι μειονότητα σε αυτή τη χώρα». Κανείς, όμως, δεν πρόκειται να τον κατηγορήσει για ρατσιστική προδιάθεση εναντίον των λευκών, καθώς η επιβαλλόμενη «πολιτική ορθότητα» ορίζει ότι ο ρατσισμός είναι μονόχρωμος, τόσο ως προς την ταυτότητα των θυτών όσο και των θυμάτων. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Η ανάλγητη ιδιοκτησία του «Έθνους» απέλυσε καρδιοπαθή εργαζόμενο!
Μια πολύ σοβαρή καταγγελία καταγράφεται στο «Ποντίκι», όπου αναφέρονται τα εξής: «Σοκαριστική είναι η καταγγελία που βγήκε στο φως, η οποία κάνει λόγο για απόλυση καρδιοπαθούς εργαζόμενου από το “Έθνος” και μάλιστα με εξώδικο που εστάλη στο σπίτι του για να μην πάθει… τίποτα μέσα στο κτήριο και βρουν και τον μπελά τους! Και οργή προκαλεί η μεταχείριση που έλαβε στη συνέχεια καθώς, όπως αναφέρει η καταγγελία, ειπώθηκε από την υπεύθυνη προσωπικού η φράση “Nα μας ειδοποιείς όταν έρχεσαι για να έχεις συνοδεία. Θα σου απαγορευτεί η είσοδος. Να τα μαζέψεις τώρα τα πράγματά σου”. Ξανά έλεος!».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη. Έχοντας, όμως, υπ’ όψιν την λασπολογία της εν λόγω φυλλάδας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε να συνέβησαν όντως τα παραπάνω.
Σ’ αυτήν την περίπτωση, είναι κάτι παραπάνω από υποκριτικό το ενδιαφέρον των υπευθύνων της φυλλάδας αυτής για την υπεράσπισή της… δημοκρατίας. Πρόκειται για τύπους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν με την πιο σκληρή μεταχείριση ανθρώπους που δεν είναι πλέον χρήσιμοι στην ιδιοκτησία και τους φέρονται με τον πιο αήθη και βάναυσο τρόπο.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1912545351896034141

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item