Widgets

«ΕΥΧΕΣ» του Mr.ALEXIS προς όλους μας: «ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ, Σε ΛΙΓΟ κανείς ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ και θα 'στε ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ»


Στα όρια της εξαθλίωσης οι Έλληνες συνταξιούχοι: Δεν θα αποφευχθούν νέες περικοπές

Με μεγάλη ανησυχία και επιφύλαξη αναμένουν οι συνταξιούχοι την κατάθεση της κυβερνητικής πρότασης για το ασφαλιστικό.
Δεδομένης της έως τώρα υποταγής της κυβέρνησης σε όλες τις απαιτήσεις των πιστωτών μας, θεωρείται απόλυτα δικαιολογημένη η απαισιόδοξη πρόβλεψη ότι με το σχέδιο νόμου περί  ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών ρυθμίσεων πρόκειται να υπάρξουν δραστικές περικοπές στο τελικό ποσόν της σύνταξης την οποία λαμβάνουν οι συνταξιούχοι.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει προσπάθεια οι αναπόφευκτες μειώσεις στις συντάξεις να πραγματοποιηθούν διά πλαγίων τρόπων (με «ψαλίδι» σε μερίσματα, επικουρικές συντάξεις, εφάπαξ κλπ) ώστε να προβληθεί από την κυβέρνηση ο αστείος ισχυρισμός ότι τουλάχιστον δεν έχουν θιγεί οι κύριες συντάξεις! Το θέμα είναι κατά πόσον αυτά τα τεχνάσματα θα γίνουν πλέον πιστευτά και ανεκτά από τους χαμηλοσυνταξιούχους οι οποίοι, έχοντας υποστεί διαδοχικές μειώσεις στις συντάξεις τους τα τελευταία χρόνια, πλέον έχουν φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης και αδυνατούν να ανταποκριθούν και στις πλέον στοιχειώδεις βιοτικές τους ανάγκες.


Σε ένα κράτος πρόνοιας θα έπρεπε το ποσόν της σύνταξης το οποίο μηνιαίως μπαίνει στο σπίτι του κάθε συνταξιούχου, να του επιτρέπει να ζει τουλάχιστον με αξιοπρέπεια. Δυστυχώς, ο στόχος αυτός πολύ απέχει από την Ελλάδα στην οποία ακριβώς επειδή κυβερνάται «για πρώτη φορά αριστερά», το κράτος έχει απωλέσει κάθε ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας, πρόνοιας, φιλολαϊκών επιλογών και πράξεων. Πλέον τα αριστερά μυθεύματα καταρρέουν, οι συνταξιούχοι και οι λοιπές ευάλωτες κοινωνικές ομάδες το έχουν αντιληφθεί και αυτό αναπόφευκτα θα σημάνει την αρχή του τέλους για την κυβέρνηση Τσίπρα.
Μόνη εγγύηση για ένα πραγματικό κράτος πρόνοιας αποτελεί η διακυβέρνηση της χώρας από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής.  ΠΗΓΗ    Βιομηχανία πλαστής “προσφυγοποίησης” λαθρομεταναστών στο Τσιπροκαμμενιστάν


Όταν αναφερόμαστε στους πρόσφυγες από την Συρία, προσθέτουμε και τη φράση «και όσους δηλώνουν πρόσφυγες». Καθόλου τυχαία, γιατί πολλοί απ’ αυτούς που πέρασαν τα ελληνικά σύνορα ως «πρόσφυγες» και κατέληξαν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες –που έχουν τρόπο να εξακριβώνουν από πού κρατάει η σκούφια του καθενός- αποκαλύφθηκε ότι είναι πρόσφυγες-μαϊμού!
Ένας λαθρομετανάστης από την Αλγερία, λοιπόν, συνελήφθη στο λιμάνι της Μυτιλήνης από λιμενικούς, την ώρα που αποβιβαζόταν από το πλοίο της γραμμής, από τον Πειραιά. Στις αποσκευές του βρέθηκαν 67 πλαστά υπηρεσιακά σημειώματα προσωρινής διαμονής μεταναστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πλαστά έγγραφα είχαν εκδοθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης και σε όλα οι κάτοχοί τους εμφανίζονταν ως Σύριοι πρόσφυγες, ενώ ήταν Μαροκινοί, Αλγερινοί κι ό,τι άλλο θέλετε, εκτός από Σύριοι πρόσφυγες!
Πρόκειται για το τρίτο περιστατικό με πλαστά υπηρεσιακά σημειώματα που εντοπίζεται από τις ελληνικές αρχές στη Λέσβο το τελευταίο χρονικό διάστημα κι αν λάβουμε υπόψη μας το μπάχαλο που επικρατεί σε όλες τις υπηρεσίες της μνημονιακής μας Μπανανίας (όχι με ευθύνη των απλών υπαλλήλων, αλλά του τριτομνημονιακού ψευδοκράτους…), καταλαβαίνουμε ότι το φαινόμενο της πλαστής «προσφυγοποίησης» λαθρομεταναστών έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.
Εν τω μεταξύ, οι αυστριακές αρχές επαναπροώθησαν τις τελευταίες τρεις μέρες εκατοντάδες λαθρομετανάστες στη γειτονική Σλοβενία, διότι υπέβαλαν ψευδή στοιχεία για την εθνικότητα τους, προσπαθώντας να αυξήσουν τις πιθανότητες τους να λάβουν άσυλο, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ο οποίος προσέθεσε, ότι τελευταία «στα σημεία ελέγχου των καθημερινών αφίξεων περίπου 3.000 προσφύγων και μεταναστών στο ομόσπονδο κρατίδιο της Καρινθίας, οι αστυνομικές αρχές και μεταφραστές κατέγραψαν αύξηση του αριθμού των προσερχομένων, οι γλωσσικές δεξιότητες των οποίων δεν ταίριαζαν με την δηλωμένη από τους ίδιους εθνικότητα.
Υποθέτουμε πως κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έχουν λίγες πιθανότητες να λάβουν άσυλο στην Αυστρία και την Γερμανία».
Τώρα, όσον αφορά το εύλογο ερώτημα, από ποια χώρα εισήλθαν στην Ευρώπη οι ψευτο-πρόσφυγες, προωθήθηκαν στα Σκόπια και την Σλοβενία και κατέληξαν στην Αυστρία, το αφήνουμε στην κρίση σας ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!!! => ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ SYRIZA - ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣΗ αφόρητη κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας και η υποκρισία των «αντιρατσιστών»


Η καθεστωτική δημοσιογραφία και οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» θα προσπαθήσουν ξανά να δημιουργήσουν αισθήματα ενοχής στους Έλληνες, λόγω της κατάστασης που (εκ νέου) επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην πλατεία Βικτωρίας. Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση εγκληματεί επί της ουσίας εναντίον όλων αυτών των ανθρώπων, τους οποίους αφήνει να μπαίνουν ανεμπόδιστα και παράνομα στην Χώρα μας, τα διάφορα άμεσα και έμμεσα φερέφωνα ενός ανεκδιήγητου ψευτοανθρωπισμού ομιλούν για τον «ρατσισμό» που υποτίθεται ότι υπάρχει κατά των μεταναστών και των προσφύγων.
Κάποια «νούμερα», μάλιστα, σχεδιάζουν ως μια εναλλακτική πρόταση βραδινής εξόδου να γιορτάσουν την πρωτοχρονιά μαζί με τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες στην πλατεία Βικτωρίας, ως μια απάντηση στον «ρατσισμό της κοινωνίας».
Μόνο που μετά το «πάρτυ» με τους δυστυχισμένους αλλοδαπούς, αυτοί θα γυρίσουν στην άνεση και την θαλπωρή του ζεστού σπιτιού τους, ενώ τόσο οι ταλαιπωρημένοι ξένοι όσο και οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα. Αν όλοι αυτοί οι αλληλέγγυοι έπαιρναν καθένας απ΄αυτούς από 3-4 άτομα στο σπίτι τους για όσο χρειαστεί θα έδιναν πραγματική ανακούφιση στα «ταξικά τους αδέρφια».
Στην πραγματικότητα, όμως, είναι βολεμένοι «παρτάκηδες» που ξέρουν μόνο να θεωρητικολογούν άθλια και να ζητούν από τους κατοίκους των λαϊκών συνοικιών να «στριμωχτούν» ακόμη περισσότερο, με το να δεχθούν με το ζόρι την ύπαρξη των λαθρομεταναστών και των προσφύγων στις περιοχές τους.
Γι΄ αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να δώσουν το «καλό παράδειγμα», αλλά θα περιοριστούν μόνο στο να κριτικάρουν εκ του ασφαλούς. ΠΗΓΗ

Άλλοι 3.600 λαθρομετανάστες έφτασαν στον Πειραιά - Κάθε μέρα τα ίδια..

Ακολουθώντας τις συνέπειες του κυβερνητικού δόγματος των «ανοιχτών συνόρων» οι ροές των λαθρομεταναστών και των προσφύγων προς τον Πειραιά συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.  Παρά την κακοκαιρία, τα τρία επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία που κατέφθασαν το πρωί της Πέμπτης στο λιμάνι του Πειραιά αποβίβασαν πάνω από 3.600 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, αριθμό ανάλογο με την χθεσινή μέρα.

Το πού θα πάνε και πού θα μείνουν αυτοί οι ταλαιπωρημένοι άνθρωποι δεν απασχολεί κανένα ψευτοανθρωπιστή των «ανοιχτών συνόρων» και της φαιδρής θεωρίας «νομιμοποιήστε όλους τους μετανάστες».

Η πλατεία Βικτωρίας και άλλα μέρη της Αθήνας θα πλημμυρίσουν με ακόμη περισσότερες δυστυχισμένες υπάρξεις, με τους μόνιμους κατοίκους των περιοχών αυτών να νιώθουν την πίεση και τους ψευτοανθρωπιστές να κάνουν «αντιρατσιστικά» κηρύγματα εκ του ασφαλούς, πολλά χιλιόμετρα μακριά από τον συνωστισμό ανθρώπων. ΠΗΓΗ

Επείγον σήμα-φωτιά της U.S. Embassy προς αμερικανάκια:Μακριά από την Ελλάδα - Τα σύνορα είναι σουρωτήρι - Μεγάλος κίνδυνος από ισλαμιστές τρομοκράτες!

Ένα επείγον σήμα της αμερικανικής πρεσβείας (δηλαδή του State Department και της CIA) κυκλοφόρησε σήμερα και αφορά την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Πατρίδα μας, λόγω της ανεξέλεγκτης εισροής λαθρομεταναστών - ισλαμιστών τρομοκρατών από τα ανατολικά μας σύνορα.
Οι αμερικανικές υπηρεσίες προειδοποιούν τα αμερικανάκια (δηλαδή τους πολίτες των ΗΠΑ) να μείνουν μακριά από τη χώρα μας, γιατί ο κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων είναι αυξημένος.
Όπως επί λέξει αναφέρει το εν λόγω σήμα: "Όσοι βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα πρέπει να αποφεύγουν τα μέρη όπου... συγκεντρώνεται πολύς κόσμος! Ο κίνδυνος επιθέσεων ακόμα και από μεμονωμένα άτομα, που εμπνέονται από τις πρόσφατες, μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις είναι μεγάλος!".
Με απλά λόγια, οι αμερικανοσιωνιστές, που δημιούργησαν το φαινόμενο της ισλαμικής τρομοκρατίας για να εξυπηρετήσουν την εξωτερική πολιτική τους, τώρα νίπτουν τας χείρας τους και - απλά - καλούν τους "δικούς τους" να μείνουν μακριά από την Ελλάδα.
Εξίσου σημαντικές είναι οι ευθύνες της εγχώριας κυβερνητικής παράγκας, που μέσα σε λίγους μήνες μετέτρεψε τη χώρα σε άσυλο εγκληματικών τζιχαντιστών
Το ακριβές κείμενο, που διέρρευσε σήμερα στον Τύπο, είναι το παρακάτω: "Security Message for U.S. Citizens.
The U.S. Embassy in Athens reminds U.S. citizens that U.S. and European authorities continue to warn of possible terrorist attacks in Europe, citing repeated threats by terror groups. As we approach the end of 2015, the Embassy reminds U.S. citizens of our Worldwide Travel Alert that urges travelers to exercise particular caution during the holiday season and at holiday festivals or events, including markets. Be aware of immediate surroundings and avoid large crowds or crowded places. Some European governments have decided to re-establish border controls. Travelers may expect delays due to heightened security measures at airports and train stations. We encourage travelers to contact transport companies for the latest information and to arrive at airports and train stations early.
All U.S. visitors or residents in Greece should be aware of their local security situation, and take appropriate steps to bolster their personal security. There is a continuing threat in Europe from persons planning attacks inspired by major terrorist organizations but conducted on an individual basis. U.S. citizens are encouraged to monitor media and local information sources and factor updated information into personal travel plans and activities. Specific safety concerns should be addressed to Greek law enforcement authorities who are responsible for the safety of all visitors to Greece."  ΠΗΓΗ


Δίνει το στίγμα της Νέας Ευρώπης η πολυπολιτισμική Γερμανία: και στα αραβικά η πρωτοχρονιάτικη ομιλία της Μέρκελ!

Η παρακμή της Γερμανίας και η πλήρης επιβεβαίωση της μετατροπής της σ΄ένα καπιταλιστικό – πολυπολιτισμικό κράτος φαίνεται ακόμα και σε «λεπτομέρειες», οι οποίες όμως μόνο ασήμαντες δεν είναι. Όπως ενημερωθήκαμε σχετικά, η καθιερωμένη ομιλία για το νέο χρόνο της γερμανίδας καγκελάριου Άγγελας Μέρκελ θα μεταφραστεί φέτος τόσο στα αγγλικά όσο και στα αραβικά.
Συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό κανάλι ZDF είπε ότι θα μεταδώσει την ομιλία της Μέρκελ μέσω του διαδικτύου με αραβικούς και αγγλικούς υπότιτλους, αμέσως μετά την μετάδοση της ομιλίας στην τηλεόραση. Γιατί γίνεται αυτό; Η εξήγηση δίνεται αν γυρίσουμε λίγες ημέρες πίσω, όταν η υπεύθυνη για την ενσωμάτωση των προσφύγων και των μεταναστών Αϊντάν Εζογκούζ (το όνομα της μόνο για γερμανικό δεν μοιάζει πάντως…) είχε προτείνει να αποδοθεί η ομιλία της Μέρκελ με αραβικούς υπότιτλους, προκειμένου οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που έφτασαν στην Γερμανία το 2015 να είναι σε θέση να καταλάβουν το περιεχόμενο της ομιλίας.
Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του προέδρου της Γερμανίας Γιοάχιμ Γκάουκ ήδη διατίθεται με μετάφραση. Η «γερμανική» φιλελεύθερη ηγεσία κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τον διεθνιστικό, πολυπολιτισμικό και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα που θέλει να δώσει στο κράτος της. Να φανταστούμε ότι η πρωτοβουλία της Μέρκελ θα δώσει τροφή για σκέψεις στους εγχώριους εθνομηδενιστές προκειμένου να προβούν σε ανάλογες ενέργειες;
Αν σκεφτούμε ότι όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις αποτελούν υποχείρια της Μέρκελ και ότι εγχώριοι «αντιφασίστες» χρηματοδοτούνται από το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας προκειμένου τα γραφόμενά τους κατά του Ελληνικού Εθνικισμού να εκδοθούν και να προωθηθούν, τότε ένα τέτοιο σενάριο έχει πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Ψοφοδεξιά με την βούλα: Μόνο τα ζόμπι κυκλοφορούν στην πιάτσα Συγγρού

Αποκαλυπτικά για την κατάντια και την πλήρη απογύμνωση της ΝΔ από τη Νεολαία είναι τα στοιχεία που ήρθαν στην δημοσιότητα σχετικά με τους ψηφοφόρους της ΝΔ στις εσωκομματικές εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου.
Στον πρώτο γύρο οι νέοι, ηλικίας 18-25 ετών, που προσήλθαν στις κάλπες ήταν μόλις 14.179 (3,6%). Η αμέσως επόμενη ηλικιακή ομάδα, 25-34 ετών, αντιπροσώπευσε το 6,4% του εκλογικού σώματος (25.600), ενώ σταδιακά αυξάνεται ο αριθμός των ψηφοφόρων όσο μεγαλώνουν οι ηλικίες.
Έτσι, στην ομάδα των 35-44 ετών ψήφισαν 46.399, δηλαδή το 11,6%, στην ομάδα των 45-54 ετών οι ψηφοφόροι ανήλθαν σε 65.508 (16,4%), σε εκείνη των 55-64 ψήφισαν 79.271 (19,96%), ενώ ο μεγαλύτερος αριθμός ψηφοφόρων, 132.343, ανήκει στην ομάδα των 65-79 ετών.
Τέλος, οι άνω των 80 ετών ψηφοφόροι ξεπέρασαν τους 35.000! Τα ποσοστά είναι ενδεικτικά της παντελούς έλλειψης νέων ανθρώπων στο κόμμα αυτό. Από 18-34 ετών το συνολικό ποσοστό των ψηφισάντων στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ είναι μόλις το 10%!
Ένα τέτοιο κόμμα, το οποίο στις ηλικίες από 65 και άνω πιάνει συνολικά το 42,1% (δηλαδή σχεδόν ένας στους δύο ψηφοφόρους) δεν μπορεί να έχει ούτε παρόν, ούτε πολύ περισσότερο μέλλον. Η ΝΔ είναι ένα κόμμα του παρελθόντος, με πολύ άσχημες εμπειρίες και αποτελέσματα για την Πατρίδα και τον Λαό, του οποίου η αντίστροφη μέτρηση για την οριστική εξαφάνιση έχει ήδη αρχίσει.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7864695762666971099

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item