Widgets

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Διάλυση της Εθνικής Φρουράς και μεικτό στρατό με τους Αττίλες σχεδιάζει η κυβέρνηση του υποτακτικού Ανα(ν)στασιάδη - Επιβεβαίωση του Ε.ΛΑ.Μ. ξανά (Βίντεο)


Πλήρης κατάργηση της στρατιωτικής θητείας και πρόσληψη μόνον επαγγελματιών οπλιτών συζητείται στις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη για την επίλυση του Κυπριακού. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε περίπτωση λύσης της πολιτικής διένεξης που ταλανίζει την Κύπρο, θα δημιουργηθεί Μεικτός Ομοσπονδιακός Επαγγελματικός Στρατός, ο οποίος ουδεμία σχέση θα έχει με εθελοντική θητεία στο στράτευμα, αλλά θα είναι καθαρά και απόλυτα επαγγελματικός.

Το νέο σώμα, το οποίο θα συσταθεί σε περίπτωση λύσης, θα περιλαμβάνει Ελληνοκύπριους και Τουρκο''κύπριους'' επαγγελματίες οπλίτες (!) και θα έχει συγκεκριμένα δικαιώματα και υποχρεώσεις, όπως η αντιμετώπιση απειλών, η τρομοκρατία, η διάδοση των όπλων μαζικής καταστροφής, αλλά και η επιτήρηση της θάλασσας, η οποία περιλαμβάνει την ενεργειακή ασφάλεια και την διαφύλαξη της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κύπρου, με την μορφή βεβαίως που θα προσλάβει το νέο κράτος που θα δημιουργηθεί. 

Όπως πληροφορούμαστε, η κατάργηση θεωρείται δεδομένη σε περίπτωση λύσης, ωστόσο αυτό στο οποίο δεν έχει υπάρξει οριστική συμφωνία είναι η ακριβής μορφή που θα έχει το νέο σώμα. Η περίπτωση λύσης πάντως πέραν της πρόσληψης επαγγελματιών οπλιτών, περιλαμβάνει και άλλες εξελίξεις στον τομέα της άμυνας, καθώς θα κριθούν απαραίτητα νέα εξοπλιστικά προγράμματα και αναμόρφωση του οικονομικού προγραμματισμού για την αμυντική θωράκιση της χώρας. 


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διαμήνυσε τον επερχόμενο κίνδυνο καιρό πριν, σε πολλά δημοσιεύματα και να που επιβεβαιώνεται πλήρως. Σε σχετικό πρόσφατο μας άρθρο ημερ. 11ης Νοεμβρίου 2015 και με τίτλο ''Το στράτευμα στις υπηρεσίες των αδίστακτων πολιτικών απατεώνων'', εκφράζαμε όλες μας τις ανησυχίες σχετικά με την πολυσυζητημένη δήθεν ''αναβάθμιση'' του κυπριακού στρατεύματος και την εντατικοποίηση αυτής ένεκα της επερχόμενης λύσης.

Το Υπουργείο Άμυνας βιαζόταν να υλοποιήσει τάχιστα το υποτιθέμενο ολιστικό σχέδιο αναδιάρθρωσης (επί της ουσίας κατάλυσης) του στρατεύματος για να συνάδει με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων κι όχι για να αναβαθμίζει τον γεωστρατηγικό μας ρόλο, όπως δήλωναν τότε εφησυχαστικά οι εντεταλμένοι φορείς του ΥΠΑΜ. 

Έτσι, πρωταρχικός σκοπός της κυβέρνησης - κατόπιν άνωθεν εντολών - είναι πλέον και επίσημα, να μετατρέψει τον εναπομείναντα κυπριακό στρατό, σε ένα νεοσύστατο κοινό τάγμα μισθοφόρων (συμμαχικό και ενιαίο με αυτό των κατεχομένων υπό τις πρόνοιες του ΝΑΤΟ) για να εξυπηρετούνται τα δικά τους γεωστρατηγικά συμφέροντα στην περιοχή. Τόσο απλά. Να γιατί απαιτείται η ύπαρξη αυτού του στρατιωτικού δυναμικού - έμψυχου και άψυχου - να υφίσταται στην Κύπρο. Και πολύ φοβούμαστε πως ούτε καν θα απαρτίζεται από ήδη υπηρετούντες στρατιωτικούς μας, αλλά από μια επείσακτη δύναμη ''ασφαλείας''.

Και εδώ είναι το μέγα έγκλημα της όλης υπόθεσης. Αφού θα διαφανεί, ότι τα κατοχικά στρατεύματα δήθεν μειώθηκαν ή απεχώρησαν (ουτοπική αποστρατιωτικοποίηση), ενώ αυτά ενδυναμωμένα και υπό άλλη μορφή πια θα παραμένουν στο κυπριακό έδαφος, η ασφάλεια των Ελλήνων της Κύπρου και η τύχη τους όπως σχεδιάζεται, θα εξαρτάται εσαεί από δεινούς εγγυητές (βλέπετε Τουρκία) και λοιπούς ξένους παράγοντες, όπως και στο τότε απορριφθέν σχέδιο Ανάν. 

Εν ολίγοις, μιλάμε για ένα υποχθόνιο σχέδιο εφαρμογής διάλυσης της υπάρχουσας Ε.Φ. αλλά και άνανδρης εκδίωξης της ιστορικής ΕΛΔΥΚ από τα ελληνικά χώματα της Κύπρου, με την παράτυπη νομιμοποίηση και διαιώνιση της παρουσίας του κατοχικού στρατού στο νησί μας. Η Κύπρος θα αφεθεί για πολλοστή φορά έρμαιο στην επεκτατική πολιτική του διμορφικού αδηφάγου τέρατος Αμερικής - Τουρκίας. Και αυτό θα θεωρηθεί ως η πιο εφικτή λύση...

Ξυπνάτε επιτέλους Έλληνες! Ξεπουλάνε τα πάντα!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 880632929983460900

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item