Widgets

O Ακιντζί επιβεβαιώνει την κατοχή: «Η τ/''κ'' κοινότητα είναι πάντα σε διάλογο με τις τουρκικές Αρχές»
Ενημέρωση σχετικά με την πορεία των συνομιλιών, πραγματοποίησε προς τους λεγόμενους ''δημάρχους'' στα κατεχόμενα, ο Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος δήλωσε ότι, στόχος της τ/''κ'' ηγεσίας είναι το 2016 να είναι η χρονιά της λύσης. 


Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο ψευδοηγέτης είπε ότι αν συνεχιστεί η διαδικασία με την ε/κ πλευρά σε κλίμα αποφασιστικότητας και κατανόησης για το τι είναι εφικτό και τι όχι, τότε μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει πρόοδος στις συνομιλίες και είναι σημαντικό να υπάρξει αμοιβαία αποδεκτή συμφωνία.

Είπε ακόμη ότι οι δύο πλευρές εργάζονται για δύο ''ναι'' στα δημοψηφίσματα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει επίσης ότι οι δύο κοινότητες πρέπει να ζουν σε συνθήκες ελευθερίας, ασφάλειας και ''πολιτικής ισότητας'' και ότι η τ/''κ'' κοινότητα είναι πάντα σε διάλογο με τις τουρκικές Αρχές.

Ο κατοχικός ηγέτης πράττει πολύ καλά αυτό για το οποίο είναι εντεταλμένος εδώ. Να περνά τις γραμμές της Τουρκίας μέσω επικοινωνιακών παιγνίων, τα οποία εναλλάσσονται διαδοχικά κι αναλόγως περίστασης, ωσάν τα πουκάμισα. Και η προπαγάνδα καλά να κρατεί. Από τα λεγόμενά του, συγκρατούμε τα τελευταία, που εκφράζουν απόλυτα τους διακαείς πόθους των κατακτητών. Τα υπόλοιπα είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση από τους υποτακτικούς κυβερνώντες μας.

Οι γειτόνοι μας λοιπόν, ως εφικτή πραγματικότητα εννοούν και επιθυμούν ελευθερία, ασφάλεια και πολιτική ισότητα, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους. Έχουν το θράσος μετά την εισβολή να μιλάνε για δικαιώματα εις βάρος της δικής μας ελευθερίας και ασφάλειας. Εις βάρος του δικού μας λαού και έθνους. Μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα! Αυτό επιτάσσει ο τουρκικός επεκτατισμός και όσοι νομίζουν ότι αυτό πρόκειται να αλλάξει είναι βαθύτατα νυχτωμένοι.

Κι ενώ ο Μουσταφά ενημερώνει τους τούρκους επιτελείς για τις εξελίξεις στις συνομιλίες εγκαίρως, ο δικός μας ο κοινοτάρχης θα ενημερώσει τη Βουλή αβίαστα, στις 11 Φεβρουαρίου, ένα μήνα μετά δηλαδή, με την πρόφαση ότι θα είναι πιο ολοκληρωμένη η ενημέρωση μετά τις τρείς συναντήσεις με το τ/''κ'' ηγέτη εντός Ιανουαρίου, μετά τις επαφές του στο Νταβός και μετά την τριμερή διάσκεψη με την Ελλάδα και το Ισραήλ στην Κύπρο. Τυχαίως; Πολύ φοβούμαστε πως όχι. Ίδωμεν!

Eθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΥΠΡΟΣ 1739498773191707703

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item