Widgets

Mr.TSIPRAS: «ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΩ» - ΚΟΝΤΡΑ ΔΟΥΛΕΜΑ από τον ΑΡΙΣΤΕΡΟ της ΕΚΑΛΗΣ!


Το πρώτο ανέκδοτο της χρονιάς από τον χαζοχαρούμενο Τσίπρα: “Τέλος η φτώχεια - Το 2016 θα είναι το έτος της ανάκαμψης”

"Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται" λέει ο θυμόσοφος λαός, πράγμα που σημαίνει ότι ο πολιτικός βίος του Τσίπρα - που έκλεψε την ψήφο του ελληνικού λαού και είπε ψέμματα με το τσουβάλι- αναμένεται σύντομος.
Ο θιασάρχης της κυβέρνησης των μνημονιακών σαλτιμπάγκων, οι πολιτικές δηλώσεις και εξαγγελίες των οποίων πέρα από απογοήτευση προκαλούν νευρικό γέλιο, είχε το θράσος να μιλήσει για ανάκαμψη και ανασυγκρότηση πάνω από τα ερείπια μιας Πατρίδας που ψυχορραγεί.
Ο εκτός τόπου και χρόνου και ανεκδιήγητος Τσίπρας αντί να προσπαθήσει για μια φορά στην ζωή του να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα την σκληρή πραγματικότητα, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του πούλησε για μια ακόμη φορά φύκια για... μεταξωτές κορδέλες.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: "Το 2016 που έρχεται θα είναι το έτος της ανάκαμψης και της ανασυγκρότησης...Είναι η χρονιά που θα σηματοδοτήσει την οριστική έξοδο από την οικονομική κρίση και, μαζί,  το τέλος της επιτροπείας και την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας... Αφήνουμε πίσω μας μια πολυετή σκληρή περίοδο κρίσης και μπαίνουμε στην επόμενη πενταετία της αναγέννησης της πατρίδας μας. Μια πενταετία ανασυγκρότησης αλλά και μεγάλων τομών, αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, που έχει ανάγκη η χώρα. Ώστε σε πέντε χρόνια από σήμερα, που θα γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση, να έχουμε οικοδομήσει μια Ελλάδα, όπως αξίζει στην ιστορία της και στο λαό της. Μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα, με βαθιά ριζωμένη την ισονομία, την αξιοκρατία, και τη κοινωνική δικαιοσύνη. Νησίδα ασφάλειας, σταθερότητας και κοινωνικής προκοπής, μέσα σε μια ευρύτερα αποσταθεροποιημένη περιοχή. Αλλά και διαρκές λίκνο της δημοκρατίας και του πολιτισμού".
Το 2016 θα είναι μια δύσκολη και Αγωνιστική χρονιά, πράγμα που θα ξυπνήσει απότομα τον χαζοχαρούμενο και ψεύτη πρωθυπουργό από την νιρβάνα του!  ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => «ΕΥΧΕΣ» του Mr.ALEXIS προς όλους μας: «ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ, Σε ΛΙΓΟ κανείς ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ και θα 'στε ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ»

Stratfor (CIA) για το 2016: Πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα, συγκρούσεις, ταραχές και πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου


Το περιβόητο ίδρυμα Stratfor, φερέφωνο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, προέβη στην καθιερωμένη πρόβλεψη για το 2016 εις ότι αφορά την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Από τα λεγόμενα των αμερικανών πρακτόρων προκύπτει ότι ο αχυράνθρωπός τους dear Alexis Tsipras έπραξε στο ακέραιο το καθήκον του - προδίδοντας την Ελλάδα - και αφού τον μεταχειρίστηκαν σαν στυμένη λεμονόκουπα, είναι έτοιμοι να τον πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων.
Οργανώνεται λοιπόν νέα συγκυβέρνηση με πρωθυπουργό τραπεζίτη-ανδρείκελο των διεθνών τοκογλύφων και σύμπραξη Σύριζα-Νουδούλας σε νέο μνημονιακό σχήμα. Ας δούμε όμως τι προβλέπουν οι παράγοντες της CIA για το 2016 στην Ελλάδα:
Πολιτική αστάθεια, αμελητέα ανάπτυξη, εκτόξευση της ανεργίας και κοινωνικές αναταραχές ίσως προκαλέσουν την πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα εντός του 2016. Στην ετήσια έκθεσή του, το αμερικανικό think tank κάνει προβλέψεις για όλη την Ευρώπη, κάνοντας ειδική μνεία και στην Ελλάδα. Υπό τον τίτλο «τα προβλήματα παραμένουν για την Αθήνα» το Stratfor αναλύει την κατάσταση. Όπως αναφέρει, στην Ελλάδα, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα αντιμετωπίζει δύο βασικά προβλήματα: πολιτική αστάθεια και κοινωνική αναταραχή».
Σημειώνει πως η ελληνική οικονομία έχει άλλο ένα έτος όπου θα σημειώσει «αμελητέα ανάπτυξη» και εξαιρετικά υψηλά ποσοστά ανεργίας. «Αυτό θα οδηγήσει σε διαρκείς διαμαρτυρίες και συχνές συγκρούσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης, η οποία με τη σειρά της θα αναγκάσει τη διοίκηση να επιβραδύνει τη διαδικασία της μεταρρύθμισης» λέει το Ινστιτούτο. Και σημειώνει: «Η κατάρρευση της ελληνικής κυβέρνησης δεν μπορεί να αποκλειστεί, επειδή ο Τσίπρας ηγείται μιας ισχνής κοινοβουλευτικά, πλειοψηφίας». Ωστόσο, σημειώνει το Stratfor, το ελληνικό κατεστημένο θέλει να αποφύγει τις πρόωρες εκλογές, έτσι ώστε ακόμη και αν πέσει η κυβέρνηση, να αντικατασταθεί από μια κυβέρνηση τεχνοκρατών ή κυβέρνηση συνασπισμού που θα μπορεί να περνά νομοθετήματα».
Με απλά λόγια, ο μεγάλος φόβος των διεθνών εξουσιαστών είναι η μαζική και οργανωμένη αντίδραση του ελληνικού λαού και φυσικά η διενέργεια πρόωρων εκλογών. Γιατί όμως φοβούνται τις εκλογές, από την στιγμή που ελέγχουν όλα τα κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής;
Γιατί προφανώς το Εθνικιστικό Κίνημα είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη, που μπορεί να καθοδηγήσει την αντίσταση των Ελλήνων ενάντια στην ξενοκρατία! ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ «ΒΟΘΡΟΣ»...! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΣΑ σε ΠΡΩΗΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ του ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (Ενώ προβαίνουν σε Πρόστιμα, Κατασχέσεις και Φυλακίσεις απλών ΕΛΛΗΝΩΝ για μικροποσά)

Χιλιάδες εξαθλιωμένοι άστεγοι Έλληνες κάτω από τα βεγγαλικά του Καμίνη - Σκληρό φωτορεπορτάζ


Τραγούδια, βεγγαλικά, πυροτεχνήματα, μία ελαφρά ντυμένη παρουσιάστρια και οι καθιερωμένες ευχές του λαθροδημάρχου Καμίνη με τον γνωστό ξύλινο λόγο, συμπλήρωναν το σκηνικό μιας ακόμη πρωτοχρονιάτικης φιέστας του δήμου Αθηναίων, ενώπιον λιγοστού, παγωμένου ακροατηρίου....>>>> Σκληρό φωτορεπορτάζ ΕΔΩ!!!
ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ Ν’ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙFraxtis-Evros-11

Από δω το πάνε, από κει το φέρνουν οι συριζομούρηδες, στο ίδιο πράμα καταλήγουν: ν’ ανοίξουν μια Κερκόπορτα στον Έβρο, για να μπαίνουν με ασφάλεια οι εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες μας, να μην πνίγονται στη θάλασσα και να μην παθαίνουν… κρυοπαγήματα.  Σίγουρα γνωρίζουν ότι αν ξυπνήσουν μια ωραία πρωία και ανακοινώσουν κάτι τέτοιο, θα ξεσηκωθούν και οι πέτρες εναντίον τους! Γι’ αυτό, επιχειρούν με δακρύβρεχτα δημοσιεύματα να επικαλεστούν… ανθρωπιστικούς λόγους, μπας και συγκινήσουν κάποιους αφελείς. Δείτε ένα δείγμα από την επίσημη ιστοσελίδα τους:

«Μικρόψυχη Ευρώπη: Χωρίς ασφαλές πέρασμα, οι πρόσφυγες φτάνουν με κρυοπαγήματα στα ελληνικά νησιά (συνεχής ενημέρωση)

Το 2015 κλείνει με την προσφυγική οδύσσεια και τραγωδία σε εξέλιξη – Νεκρό βρέθηκε 4χρονο προσφυγόπουλο στον Βόσπορο – Αυξάνονται τα κρούσματα κρυοπαγημάτων σε πρόσφυγες, ανάμεσά τους παιδιά, που φτάνουν σε ακτές της Λέσβου – Με στένεμα των περασμάτων, ακόμα και απελάσεις προσφύγων, απαντούν ευρωπαϊκές χώρες στο προσφυγικό φαινόμενο, με παράλληλη αύξηση της επιτήρησης στα σύνορα…».

(ΥΓ) 1: Βεβαίως, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ότι θα πραγματοποιηθούν τα σχέδιά τους. Μόλις θα πάνε να το κάνουν, θα υψώσει τις… «κόκκινες γραμμές» του ο υπουργοπάνος Καμμένος και αμέσως οι συριζαίοι θα κάνουν… όπισθεν ολοταχώς.

(ΥΓ) 2: Μη μας  παρεξηγείτε. Λέμε που και που και καμιά μ…, να περνάει η ώρα…  ΠΗΓΗ

Λεφτά για τους λαθρομετανάστες υπάρχουν: 8,7 εκατομμύρια ευρώ από τον Φλαμπουράρη για διαμονή, σίτιση και κρουαζιέρα!

Την στιγμή που η ελληνική κοινωνία μαστίζεται από μια πρωτοφανή κρίση και μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας στερείται τα βασικά, η ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα σπαταλά αφειδώς κονδύλια για τους λαθρομετανάστες.

Όπως καταγράφει η εφημερίδα "Παραπολιτικά" στις 24 Δεκεμβρίου ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης ενέκρινε το ποσό των 8,7 εκατομμυρίων ευρώ για την διαμονή, σίτιση και την μεταφορά των λαθρομεταναστών στον Πειραιά μέσω ιδιωτικών πλοίων.
Σημειώνεται επίσης ότι στις αρχές του Φθινοπώρου είχαν εγκριθεί άλλα 3 εκατομμύρια ευρώ για τις "κρουαζιέρες" των λαθρομεταναστών.
Την ίδια ώρα οι πολυθρύλητες κοινωνικές παροχές που θα έκανε ο Σύριζα παραμένουν παγωμένες στο συρτάρι, καθώς για αυτές οι ευρωπαίοι τοκογλύφοι δεν δίνουν το πράσινο φως. Εξάλλου, μιλάμε για Έλληνες όχι για λαθρομετανάστες!
Το ανθελληνικό κράτος ενδιαφέρεται μόνο για αλλοδαπούς, οι Έλληνες μπορούν κάλλιστα να μας αδειάσουν την γωνιά... ΠΗΓΗ

Απρόσκλητοι ισλαμιστές σε χριστιανικά ιδρύματα της Νορβηγίας απαιτούν την αποκαθήλωση των σταυρών και των εικόνων!Όταν έρχονται στην Ευρώπη οι εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες μας, βρεγμένοι και ταλαιπωρημένοι από το μακρύ ταξίδι, το μόνο που ζητάνε είναι λίγη ζεστασιά, ένα πιάτο φαί κι ένα κρεβάτι να ξεκουραστούν. Μόλις αυτά τους εξασφαλιστούν και  καρδαμώσουν, αρχίζουν τις απαιτήσεις.Έτσι, οι μουσουλμάνοι απρόσκλητοι στην Νορβηγία, που φιλοξενούνται σε ιδρύματα της χριστιανικής εκκλησίας της χώρας, απαιτούν τώρα να κατέβουν οι σταυροί και οι εικόνες, γιατί θίγουν το θρησκευτικό τους συναίσθημα!

Τι θα απαιτήσουν στη συνέχεια; Προφανώς, να τους ικανοποιήσουν τις ανώμαλες ορέξεις τους αυτοί που τους φιλοξενούν!  ΠΗΓΗ

Καταδίκη και εξισλαμισμός του Άη-Βασίλη στα βάθη της τουρκίας! Σύντομα και στο Ελλαδιστάν των τσιπροκαμμένων

Μία πρόγευση από το ζοφερό μέλλον της Πατρίδας μας, αν κυριαρχήσει η πολυπολιτισμικότητα και ο συνεχιζόμενος αφελληνισμός, μας δίνει η εξοργιστική είδηση που έρχεται από τα βάθη της Τουρκίας. Μιας Τουρκίας που φιλοδοξεί να γίνει μέλος της χριστιανικής Ευρώπης των Εθνών και που οι εθελόδουλη πολιτική ηγεσία της χώρας μας της ανοίγει τον δρόμο.
Σε συνέχεια λοιπόν των αποθρασυμμένων πρακτόρων της Άγκυρας που απαγόρευσαν στον Δήμο Μύκης τις χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις, τα μέλη του ισλαμικού Κόμματος Ενότητας (BBP) στην επαρχία της Μπόλου "δίκασαν" και εξισλάμισαν τον Άη Βασίλη!
Οι τούρκοι, γνωστοί για το μίσος τους στον χριστιανισμό πέρασαν σε δίκη τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος στο τέλος έγινε Μουσουλμάνος! Ντυμένοι με τις παραδοσιακές στολές των γενιτσάρων στην δυτική Τουρκία διαμαρτύρονται για την ύπαρξη του  Άγιου Βασίλη και τον "δίκασαν". Οι δύο από αυτούς είχαν συλλάβει τον υποτιθέμενο Άγιο Βασίλη και τον προσήγαγαν σε δίκη ενώπιον του τούρκου δικαστή (Κατή). Ο αρχιδικαστής στη συνέχεια κάλεσε δύο απλούς άνδρες από το πλήθος που είχε μαζευτεί και ρώτησε αν ήταν ευχαριστημένοι με τις χριστιανικές  γιορτές.
Μετά από από μία παρωδία, ο Άγιος Βασίλης υποτίθεται ότι αποφάσισε αρνητικά ως προς τον χριστιανισμό και προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ, απαγγέλοντας μάλιστα μαζί με τους υπόλοιπους ένα ισλαμικό κανόνα, που αποτελεί την μουσουλμανική ομολογία πίστεως. Πρόκειται για μία άκρως επικίνδυνη και προκλητική πρακτική των τούρκων, ενδεικτική των προθέσεών τους.
Η "παράσταση" αυτή οργανώθηκε από τα μέλη του ισλαμικού Κόμματος Ενότητας (BBP), τονίζοντας το απύθμενο μίσος των Τούρκων για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην Τουρκία, οι οποίες σχετίζονται με τον Χριστιανισμό.
Σύντομα και στην πολυπολιτισμική και αφελληνισμένη Πατρίδα μας...  ΠΗΓΗ

Ο Πρετεντέρης, ο Λεβέντης και η αλληλουχία των «φαιδρών»

Γράφει η κατεξοχήν συστημική δημοσιογραφική γραφίδα του Γιάννη Πρετεντέρη τα εξής, μεταξύ άλλων, στα «Νέα»:
«Υποψιάζομαι ότι το ένδοξο 2015 κλείνει σε συνθήκες γενικευμένης παράκρουσης. Της οποίας το τελευταίο κρούσμα εκδηλώθηκε χθες. Ο Β. Λεβέντης προέβη στην αποκάλυψη ότι βουλευτής του Ποταμιού του πρότεινε στη Βουλή να ρίξουν την κυβέρνηση. Τρομερή αποκάλυψη. Και δικαιολογημένη η φασαρία που προκάλεσε. Παρότι προσωπικά θα προτιμούσα το γέλιο – μέρες που είναι…»… «Χρησιμοποίησα το παράδειγμα της “αποκάλυψης Λεβέντη” για να επισημάνω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού πολιτικού συστήματος είναι και παραμένει η ακατάσχετη μπουρδολογία. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του»…  «Αν όμως αυτό λέγεται σοβαρή πολιτική συζήτηση σε μια σοβαρή χώρα, τότε προτιμώ χίλιες φορές τις αναλύσεις αν χρειάζεται δεκάρι ο Πααθηναϊκός. Τούτων δοθέντων, μαζί με τα ψέματα τελείωσε και το 2015. Καλή χρονιά λοιπόν. Αν μάλιστα ο καινούργιος χρόνος φέρει μαζί του και λίγη σοβαρότητα, ίσως αποδειχθεί όντως αίσιος και ευτυχής».
Τα λεγόμενα του Πρετεντέρη αφορούν τις πρόσφατες «αποκαλύψεις» του Λεβέντη, με τον υπάλληλο του Ψυχάρη να χαρακτηρίζει όλα αυτά περίπου ως γελοία, «ακατάσχετη μπουρδολογία», μη «σοβαρή πολιτική συζήτηση» κλπ. Η ερώτηση μας είναι ότι αφού θεωρεί όλα αυτά ως ασόβαρα και φαιδρά, τότε γιατί συνομιλεί με τον Λεβέντη στο δελτίο ειδήσεων του Mega;
Πολύ περισσότερο, γιατί τον είχε καλεσμένο στην δική του εκπομπή, την «Ανατροπή»; Αν ο Λεβέντης είναι φαιδρός (που είναι), εκείνοι που του φουσκώνουν τα μυαλά, τον αναγορεύουν ως ρυθμιστή της πολιτικής ζωής του Τόπου και τρέφουν ακόμη περισσότερο την μεγαλομανία και την «ψωνίτιδα» που τον διακατέχουν δεν είναι εξίσου φαιδροί;
Το συμπέρασμα το οποίο βγαίνει είναι ότι ακόμη και τα «νούμερα» της πολιτικής ζωής της Χώρας δικαιούνται προβολής, την οποία και έχουν με το παραπάνω. Μόνο για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ισχύει αυτό. Όχι μόνο γιατί είναι το μόνο Πολιτικό Κίνημα που εξασκεί πραγματική Πολιτική, αλλά και επειδή το περιεχόμενό της έρχεται σε πλήρη αντίθεση (και) με την συστημική δημοσιογραφία των ΜΜΕ που έχουν στην κατοχή τους οι «νταβατζήδες» και εξασκεί το υπαλληλικό της προσωπικό, είτε με φαιδρό τρόπο είτε με «σοβαρό». ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2982195061106817240

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item