Widgets

ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΑΠΙΛΑ και από το ΠΑ.ΣΟ.Κ το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ (Κατά γράμμα αντιγράφουν το Πασόκ οι συριζαίοι)


Κατά γράμμα αντιγράφουν το Πασόκ οι συριζαίοι: Γιορτή για τον ένα χρόνο “αριστερής” εξουσίας

Είναι πραγματικά απίστευτο το πώς ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να αντιγράψει το « παλιό καλό» ΠΑΣΟΚ σ’ όλες τις εκφάνσεις και εκφράσεις του, ακόμη και σε «κιτς» εκδηλώσεις. Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου ανήλθε για πρώτη φορά στην εξουσία στις 18 Οκτωβρίου 1981. Έναν ακριβώς χρόνο αργότερα διοργάνωσε επετειακή εκδήλωση για την ανάληψη της εξουσίας. Γιατί το αναφέρουμε αυτό;
Θα εξηγηθεί καλύτερα, αφού πρώτα μεταφέρουμε το δημοσίευμα της «Αυγής» «Ένας χρόνος Αριστερά στο Τάε Κβον Ντο», το οποίο λέει τα εξής: “Η προσπάθεια της κυβέρνησης να αντιστρέψει το επικοινωνιακό κλίμα των τελευταίων ημερών -τη συσπείρωση του νεοφιλελεύθερου μπλοκ γύρω από τον Κ. Μητσοτάκη και τις παραφωνίες από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- θα έχει βασικό σταθμό την ανοιχτή ομιλία του Αλ. Τσίπρα στο Τάε Κβον Ντο, κατά πληροφορίες την Κυριακή. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποσκοπεί σε μια μαζική συγκέντρωση για να αναδείξει τον απολογισμό του πρώτου χρόνου διακυβέρνησης και ταυτόχρονα να διαμηνυθεί ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί παρά τα εμπόδια που τίθενται. Μεταξύ των ιδεών που υπάρχουν για το σύνθημα της εκδήλωσης, φαίνεται να επικρατεί το: «Ένας χρόνος Αριστερά, ένας χρόνος αγώνες, συνεχίζουμε».

Ό,τι έκανε το ΠΑΣΟΚ το 1982, το ίδιο ακριβώς κάνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ! Και τότε το ΠΑΣΟΚ έκανε συγκέντρωση «για να αναδείξει τον απολογισμό του πρώτου χρόνου διακυβέρνησης και ταυτόχρονα να διαμηνυθεί ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί παρά τα εμπόδια που τίθενται». Επίσης, το ΠΑΣΟΚ έλεγε «ένας χρόνος ΠΑΣΟΚ, ένας χρόνος αγώνες, συνεχίζουμε»!
Οι συγκρίσεις και οι ταυτίσεις του 1982 και του 2016 είναι πραγματικά ανατριχιαστικές. Έχοντας, μάλιστα, υπ’ όψιν μας ότι από το 1981 άρχισε η δομή ενός σκληρού κομματικού κράτους, με τους περιβόητους «πρασινοφρουρούς» να κάνουν θραύση, καταλαβαίνουμε πού το πάει ο ΣΥΡΙΖΑ, με την πασοκοποίησή του να εκτείνεται σ’ όλους τους τομείς.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ: «ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΕ τους ΕΛΛΗΝΕΣ με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ και ΜΕΣΟ (Μνημόνια και Λαθρομετανάστες)»


Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην εκπομπή “Επανελλήνισις” του Kontra αναλύει τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου 

Στην εκπομπή "Επανελλήνισις" του κου. Τάσου Συμιγδαλά ήταν σήμερα καλεσμένος ο εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου.  Παρουσιάστηκαν οι θέσεις του κόμματος για τον πρωτογενή τομέα, το δημόσιο χρέος, τις σχέσεις με τους τοκογλύφους-εταίρους και αναλύθηκαν τα μελλοντικά σχέδια της Χρυσής Αυγής. ΠΗΓΗ 30.000 (!) παιδιά τον χρόνο εγκαταλείπουν το σχολείο για να βρουν δουλειά στην Ελλάδα του ΜνημονίουΕνός κακού (Μνημόνιο) μύρια έπονται. Αναρίθμητα είναι τα προβλήματα τα οποία δημιουργούν τα Μνημόνια, ακόμη και στην Δημόσια παιδεία. Δραματική είναι η εικόνα της ελληνικής δημόσιας παιδείας εξαιτίας των οδυνηρών επιπτώσεων της υποχρηματοδότησης, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Κέντρου Αναπτυξιακής Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΚΑΝΕΠ) της ΓΣΕΕ για την «ταυτότητα της ελληνικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το 2002 έως το 2014».
Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της μελέτης, η Χώρα μας έχει τα μεγαλύτερα ποσοστά ανισοκατανομής πόρων ανάμεσα σε προνομιούχα και μη προνομιούχα σχολεία, με τα πιο σημαντικά προβλήματα να εντοπίζονται στην προσχολική αγωγή. Την ίδια ώρα, περίπου 30.000 παιδιά εγκαταλείπουν το σχολείο, κάθε χρόνο, λόγω κρίσης, καθώς αναγκάζονται να βρουν δουλειά για να στηρίξουν οικονομικά την οικογένειά τους.
Τα μεγαλύτερα ποσοστά μαθητικής διαρροής, σύμφωνα με τον Συνήγορο του Παιδιού, εντοπίζονται στα Δωδεκάνησα και στη Ροδόπη (8%), ενώ στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη ανέρχονται σε 4,85% και 4,25%. Ανησυχητική, όμως, είναι η ραγδαία αύξηση του αριθμού των ΝΕΕΤs, δηλαδή των νέων που βρίσκονται εκτός εκπαίδευσης, κατάρτισης ή εργασίας. Δυσάρεστα είναι τα νέα και για τους μαθητές των ελληνικών σχολείων οι οποίοι μένουν μετεξεταστέοι όσον αφορά την επίδοσή τους στα βασικά γνωστικά αντικείμενα (Γλώσσα, Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες), καταλαμβάνοντας τις τελευταίες θέσεις μεταξύ των Ευρωπαίων συμμαθητών τους.
Η ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: "Βρισκόμαστε προ των πυλών μια πανεθνικής εκπαιδευτικής τραγωδίας, με την ασφυκτική πολιτική της λιτότητας να δημιουργεί έναν «στρατό» νέων χωρίς επαρκή εκπαίδευση και κατάρτιση και με χαμηλές δυνατότητες ανταγωνισμού. Όλο αυτό το σκηνικό μας γυρνάει πίσω, στις δεκαετίες του 1950 και του 1960, όταν η οικονομική ανέχεια οδηγούσε πάρα πολλά παιδιά (ειδικά στην επαρχία) να σταματούν το σχολείο προκειμένου να μπουν στην βιοπάλη από πολύ μικρή ηλικία".
Αυτές οι θλιβερές καταστάσεις, οι οποίες θεωρούνταν ότι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, αναβιώνουν στις ημέρες μας δίνοντας μια ζοφερή εικόνα για το παρόν και το μέλλον της Χώρας και των ΕλλήνωνΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ξεσηκώθηκαν οι Έλληνες αγρότες! Στο πλευρό τους η Χρυσή Αυγή - Με χημικά και ξύλο απαντούν οι τσιπροκαμμένοι 


Αγρότες στην Κομοτηνή περίμεναν τον Συριζαίο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αποστόλου και τους έστειλε τα ΜΑΤ - Ξύλο, χημικά και τραυματισμοί έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.
Οι αγρότες εξαγριώθηκαν από τη συμπεριφορά του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου που αρνήθηκε να τους δει. Ο υπουργός πήγε απευθείας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας και συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη και τον αντιπεριφερειάρχη. Οι αγρότες απαίτησαν να βγει ο υπουργός εκτός κτιρίου να τους μιλήσει, ωστόσο "ενημερώθηκαν" από την αστυνομία ότι δεν θα γίνει καμία συζήτηση με τον υπουργό.
Κάπου εκεί ξεκίνησαν τα επεισόδια. Τα ΜΑΤ έκαναν την εμφάνισή τους και με χρήση χημικών μετά ξύλου προσπάθησαν να διαλύσουν την συγκέντρωση των αγροτών για να αποχωρήσει ο Συριζαίος υπουργός από το κτίριο.
Το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής σχετικά με τις πανελλαδικές κινητοποιήσεις των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: "Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τους δίκαιους αγώνες των Ελλήνων αγροτών ενάντια στα εγκληματικά μέτρα Τσίπρα-Καμμένου που έχουν στόχο την καταστροφή του πρωτογενούς τομέα και την εκμηδένιση όλων των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας."
Ακολουθούν βίντεο από τα τοπικά μέσα:

Τρόπος διαφυγής του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης αναζητείται αυτή την ώρα σε συννενόηση με τον αστυνομικό διευθυντή. Οι αγρότες έχουν περικυκλώσει το κτίριο και ρίχνουν σε αυτό αυγά και πέτρες, με συνέπεια να αρχίσει να χτυπάει ο συναγερμός του κτιρίου. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ παραμένουν έξω από το κτίριο. Ο υπουργός μόλις ολοκλήρωσε τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!=> ME TA 1.000 MAΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΟΙ...ΑΝΤΙΟ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Τα ΜΑΤ και οι εκλεκτοί του τουρκικού προξενείου έσωσαν τον Αποστόλου από την οργή των αγροτών - ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Έντυσαν τον Συριζαίο υπουργό αστυνομικό για να τον φυγαδεύσουν!  Με 200 χλμ/ώρα διέφυγε η υπουργική αμαξάρα! «Φεύγουμε σαν κύριοι όπως ήρθαμε, κάποιοι άλλοι φεύγουν όπως-όπως» δήλωσαν οι αγρότες
Διμοιρίες ΜΑΤ παρουσία εισαγγελέα φυγάδευσαν κακήν-κακώς τον συριζαίο υπουργό. Πρώτη μούρη στην "επιχείρηση απεγκλωβισμού" ο εκλεκτός του τουρκικού προξενείου Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και λοιπά γνωστά ανθελληνικά στοιχεία της περιοχής, όπως φαίνεται καθαρά στις σχετικές φώτο....>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!

Ο Χρήστος Παππάς κατακεραυνώνει την αμαρτωλή Επιτροπή Ανταγωνισμού προστατών των πολυεθνικών

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας σχετικά με την ακρόαση του Προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού κ. Κυριτσάκη.Ο Συναγωνιστής κατήγγειλε όλες τις παράνομες ενέργειες που διατελούνται όλα αυτά τα χρόνια επί προεδρίας Κυριτσάκη, αλλά και παλαιότερα που ως αποτέλεσμα έχουν τα καρτέλ και οι πολυεθνικές να κατακλέβουν τον Έλληνα πολίτη.Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία: ΕΔΩ!!!

Μαστροποί και βιαστές οι προστατευόμενοι του Μουζάλα: Μαροκινοί εξέδιδαν ανήλικο ομοεθνή τους στο ΕλληνικόΜε χορηγία Σύριζα-Ανέλ οι ανώμαλοι λαθρομετανάστες έχουν μετατρέψει την χώρα σε ένα απέραντο πορνείο

Σοκ στο κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Ελληνικό. Ανήλικος Μαροκινός κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ομοεθνής του τον βίαζε και επί 25 μέρες τον εξέδιδε σε άλλους αλλοδαπούς. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, είχε στήσει μια σκηνή στο χώρο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων του χόκεϊ, μέσα στην οποία κρατούσε τον ανήλικο για να τον βιάζει και να τον εκδίδει.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν έξι μέρες, κρατήθηκε όμως μυστική και οι δύο Μαροκινοί αναμένεται με απόφαση εισαγγελέα να απελαθούν. Βέβαια, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε περίπτωση που αποδειχθεί η καταγγελία του ανήλικου, τότε θα ασκηθούν διώξεις σε βάρος του ομοεθνή του.
Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται τις ημέρες των Χριστουγέννων, όταν ένας Μαροκινός - που πληροφορίες λένε ότι είναι τοξικομανής - βίασε τον νεαρό, ο οποίος δήλωσε κατόπιν στην αστυνομία ότι είναι 17 ετών. Στη συνέχεια, οι πληροφορίες λένε πως ο Μαροκινός δράστης δεν έμεινε στον βιασμό αλλά, απειλώντας και εκβιάζοντας τον ανήλικο, αποφάσισε να τον εκδίδει αποσπώντας χρηματικά ποσά από άλλους αλλοδαπούς.
Αν και στον χώρο φιλοξενίας του ελληνικού φιλοξενούνται πάνω από 150 λαθρομετανάστες, κανείς δεν κατήγγειλε στους υπευθύνους τα όσα συμβαίνουν στο χώρο, και μόνο όταν το θύμα απευθύνθηκε στην αστυνομία αποκαλύφθηκε η υπόθεση.
Αυτά είναι τα "ήθη και τα έθιμα" που φέρνουν οι φιλήσυχοι λαθρομετανάστες στην χώρα μας ΠΗΓΗ

Το ΔΝΤ σε γραμμή Τσίπρα προβλέπει και πανηγυρίζει: 4 εκατομμύρια λαθρομετανάστες θα μπουν στην Ευρώπη μέχρι το 2017

Ολοένα και πιο ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης σ’ όλη την Ευρώπη, με τον ετήσιο αριθμό των τουλάχιστον 1,3 εκατομμυρίων ανθρώπων για τα επόμενα τρία χρόνια να περνούν παράνομα σ’ αυτήν να προβλέπει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ). Συνολικά το ΔΝΤ εκτιμά ότι ο αριθμός των εισερχόμενων στην Ευρώπη μεταναστών μέχρι  το 2017 θα ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια!
Πολύ ενδιαφέρον έχει η ανάλυση που κάνει το ΔΝΤ, σύμφωνα με την οποία οι λαθρομετανάστες από την Μέση Ανατολή θα ωθήσουν βραχυπρόθεσμα την ευρωπαϊκή οικονομία, αλλά μακροπρόθεσμα τα οφέλη θα εξαρτηθούν από τον βαθμό ενσωμάτωσής τους από τις τοπικές κοινωνίες. Εξετάζοντας, δηλαδή, το ζήτημα αποκλειστικά με οικονομικούς όρους, το ΔΝΤ υποστηρίζει στην έκθεσή του, την οποία θα παρουσιάσει στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, ότι οι οικονομίες των χωρών υποδοχής σε πρώτη φάση θα αναπτυχθούν λόγω των κρατικών επενδύσεων για την υποδοχή των μεταναστών.
«Ωστόσο μακροπρόθεσμα ο οικονομικός αντίκτυπος θα εξαρτηθεί από τον βαθμό ενσωμάτωσης των μεταναστών στην αγορά εργασίας», αναφέρεται στην έκθεση, στην οποία στο τέλος αναγνωρίζεται ότι υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα οι μετανάστες να πάρουν τις θέσεις εργασίας από τους ντόπιους σε μια περίοδο ανόδου της ανεργίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένα πολύ γνώριμο έργο, δηλαδή, το οποίο το έχουμε δει να συμβαίνει επί πολλού στην Χώρα μας.
Είναι αξιοσημείωτο (όσο και ανατριχιαστικό) ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι αντιλαμβάνονται τους παράνομα εισερχόμενους στην Ευρώπη μετανάστες ως φτηνά εργατικά χέρια, τα οποία θα βοηθήσουν τα μέγιστα για την εξυπηρέτηση των στενών οικονομικών συμφερόντων των διαφόρων κεφαλαιοκρατών και μεγαλοκαρχαριών. Με δεδομένο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των λαθρομεταναστών έχει ως πύλη εισόδου και παραμονής την Ελλάδα, αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε ότι σκοπός των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων υποτακτικών τους είναι να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια χώρα εξυπηρέτησης των σχεδίων τους, με τους Έλληνες να αποτελούν μειοψηφία και να βρίσκονται σε κατάσταση ανεργίας, ενώ οι πρώην λαθρομετανάστες θα είναι ο νέος πληθυσμός της χώρας που θα καταργήσει την έννοια του Λαού με την εθνολογική ερμηνεία και σημασία του όρου.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Με Νόμο προωθούν τον “πολυπολιτισμό” οι Βρυξέλλες - Σφοδρή αντίδραση από τους Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής

Ιερό αξίωμα έχει γίνει στην χώρα μας η ενσωμάτωση στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η εναρμόνιση της Ελλάδος με τις ευρωπαϊκές αρχές και αξίες. Φθάνει μάλιστα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να δηλώνει πως η θέση της χώρας μας στην Ευρώπη είναι αδιαπραγμάτευτη. Βεβαίως, ο Ελληνικός Λαός δεν ερωτήθηκε ποτέ για το αν συμφωνεί με αυτόν τον προσανατολισμό μας. Διότι βεβαίως και η Ελλάδα είναι Ευρώπη, είναι όμως η Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη; Ποιές είναι οι αξίες που εκπροσωπεί σήμερα η Ένωση;
Κατά την διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο ψηφίστηκε μια Έκθεση σχετικά με "τον διαπολιτισμικό διάλογο, της πολιτισμικής πολυμορφίας και την προώθηση των θεμελιωδών αξιών της Ένωσης". (Έκθεση υπ' αριθμόν Α8-0373/2015). Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ψάξει και να βρει ποιές είναι οι θεμελιώδεις αξίες της Ένωσης.
Ενδεικτικά μόνο θα αναφερθούν μερικές, όπως "η πολιτιστική και θρησκευτική πολυμορφία", ο διαθρησκειακός διάλογος (διαθρησκειακός, όχι διαδογματικός, άρα αναφέρεται σε μη χριστιανικές θρησκείες), "η πολιτισμική και κοινωνική πολυμορφία στις αίθουσες διδασκαλίας",  να διατηρείται η οπτική του φύλου και να λαμβάνονται υπόψη οι ανάγκες όσων αυτοπροσδιορίζονται ως "ΛΟΑΔΜ" στην εκπαίδευση και άλλες, παρόμοιας νοοτροπίας και στόχευσης. Επιπλέον όμως, για να μην ξεχνιόμαστε, ζητεί από τα κράτη μέλη να ενθαρρύνουν τη συμμετοχή μεταναστών σε διαδικασίες ενσωμάτωσης και ταυτόχρονα εγκρίνει νέα κονδύλια για τις αγαπημένες τους ΜΚΟ, ενώ τέλος καταλήγει παραδοσιακά σε έκκληση για την καταπολέμηση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού.
Ποιά σχέση έχουν όλα αυτά με τις αρχές και τις αξίες του Ελληνικού Έθνους αλλά και της Ευρώπης γενικότερα; Είναι ενήμεροι οι Έλληνες Πολίτες για τα όσα ψηφίζονται στις Βρυξέλλες αλλά τους αφορούν άμεσα και θα επηρεάσουν τη ζωή τους στο κοντινό μέλλον; Γνωρίζουν πως όσοι τους υπόσχονται σήμερα λύση του μεταναστευτικού, υπερψηφίζουν κείμενα ώστε να υποδεχθούν με ανοιχτές αγκάλες τους λαθρομετανάστες;
Σχεδόν όλοι οι Έλληνες Ευρωβουλευτές του λεγόμενου Συνταγματικού τόξου υπερψήφισαν την συγκεκριμένη Έκθεση. Από την Αριστερά είναι αναμενόμενο, είναι γνωστές άλλωστε οι Εθνομηδενιστικές τους θέσεις. Από την νέο-φιλελεύθερη, και επίσημα πλέον, Δεξιά -της οποίας οι Ευρωβουλευτές υπερψήφισαν όλοι την Έκθεση- πολλοί πολίτες περίμεναν την αντίθετη ακριβώς στάση, έχοντας πιστέψει τις ψεύτικες μεγαλοστομίες τους. Καλό λοιπόν είναι να ενημερώνονται και να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες τι αντιπροσωπεύει ο καθένας, και να αναγνωρίζει το ξεδιάντροπο ψέμα την επόμενη φορά που οι εκπρόσωποι της Δεξιάς θα τρέχουν σε εκκλησίες και μοναστήρια ή θα διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους περί της ιστορίας και της μακράς παράδοσης του Ελληνικού Έθνους, το οποίο και προσπαθούν εμπράκτως να εξαφανίσουν.
Περιττό να αναφερθεί ότι οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής καταψήφισαν χωρίς δεύτερη σκέψη και κατήγγειλαν το απαράδεκτο αυτό κείμενο. ΠΗΓΗ
Γ. Επιτήδειος: Τα hot spots λαθρομεταναστών να κατασκευαστούν στην Τουρκία!

Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, σχετικά με τις ευθύνες της ΕΕ όσον αφορά το μεταναστευτικό, αλλά και για την λύση του προβλήματος η οποία είναι, να δημιουργηθούν κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών στην Τουρκία και όχι στην Ευρώπη!
Ακολουθεί η ομιλία:
"Κυρία Πρόεδρε, το μεταναστευτικό είναι ακόμη ένα σοβαρό πρόβλημα το οποίο, δυστυχώς, η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιμετώπισε με εσφαλμένο τρόπο. Το άφησε να δημιουργηθεί, του επέτρεψε να διογκωθεί και τώρα δεν έχει το θάρρος να το επιλύσει με τον προβλεπόμενο τρόπο. Η λύση του προβλήματος δεν είναι να υψώνουμε στα σύνορα τείχη, ούτως ώστε να καταργήσουμε στην πράξη τη Συνθήκη Schengen.
Η λύση του προβλήματος είναι να σταματήσουν οι πόλεμοι που δημιουργούν πρόσφυγες και μετανάστες. Μέχρι τότε όμως, η λύση πρέπει να αναζητηθεί στην Τουρκία και εκεί πρέπει να εγκατασταθούν τα κέντρα διαλογής προσφύγων, τα λεγόμενα hot spots, ούτως ώστε να μην επιτρέπεται στους ανθρώπους αυτούς να έρχονται στην Ελλάδα κατά εκατοντάδες χιλιάδες.
Επίσης, εάν υπάρχει μία χώρα στην οποία πρέπει να εγκατασταθεί Ευρωπαϊκή Δύναμη, αυτή είναι η Τουρκία. Μόνο έτσι θα μπορούσε μια τέτοια Δύναμη αφενός να μην επιτρέπει στο επίσημο κράτος να εκμεταλλεύεται τους παράνομους μετανάστες στην επιδίωξη επίλυσης των εθνικών του θεμάτων και αφετέρου να αποτρέπει τους διεφθαρμένους κρατικούς φορείς από την κερδοσκοπία εις βάρος αυτών των δύστυχων ανθρώπων.
Από την άλλη πλευρά, οι ελληνικές δυνάμεις ακτοφυλακής μπορούν και να επιβλέπουν και να επιτηρούν τα σύνορα της Ελλάδος ΠΗΓΗ

Τα βάψε μαύρα ο Φίλης που αποσύρθηκαν οι ανθέλληνες της REN από τον διάλογο για την Παιδεία

Απίστευτο θράσος από το υπουργείο Παιδείας, το οποίο με μια ανακοίνωση μνημειώδους αναίδειας έστρεψε τα βέλη του σε όσα ΜΜΕ τόλμησαν να δημοσιοποιήσουν και να σχολιάσουν τις απόψεις της ομάδας Reform Education Now (REN), η οποία απαρτίζεται από έξι πρωτοετείς φοιτητές που είχαν κληθεί να συμμετάσχουν στον διάλογο για την Παιδεία.
Μάλιστα, η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας κατέστησε υπεύθυνα τα μέσα αυτά για την απόφαση της REN να μην προσέλθουν τελικά τα μέλη της στον διάλογο. Σε μια πρωτοφανή ανακοίνωση, το υπουργείο ανέφερε: «Όσοι επιχειρούν με τρόπο αντιδημοκρατικό και αυταρχικό να τορπιλίσουν τον διάλογο για την Παιδεία “κατάφεραν” μέσω κίτρινων δημοσιευμάτων και προσωπικής στοχοποίησης να τρομοκρατήσουν τα εικοσάχρονα παιδιά που συναποτελούν την ομάδα REN και να τα εξαναγκάσουν να αποσύρουν τη συμμετοχή τους»!
Τα μέλη της ομάδας REN πρότειναν την κατάργηση των θρησκευτικών, την αντικατάσταση της λέξης «Έλληνες» στο Σύνταγμα από την φράση «μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι της Ελλάδος» και της φράσης «εθνική και θρησκευτική συνείδηση» από την φράση «καλλιέργεια ανθρωπιστικής, δημοκρατικής και κοινωνικής συνείδησης». Είναι πραγματικά απίστευτο και επίδειξη αθλιότητας το να χαρακτηρίζεται ως «αντιδημοκρατικό» και «αυταρχικό» το ότι ενημερώνεται ο κόσμος για τις πολύ «προχωρημένες» απόψεις των τύπων αυτών. Ακόμη και το γεγονός ότι αυτοί αποδείχθηκαν πολύ «κότες» για να συνεχίζουν να υποστηρίζουν τις εθνικά απαράδεκτες θέσεις τους, θεωρήθηκε από τα «σαΐνια» του υπουργείου Παιδείας ως «προσωπική στοχοποίηση» και «τρομοκράτηση»!
Πραγματική επίδειξη ηθικού και πολιτικού παχυδερμισμού από τον Φίλη και το επιτελείο του, οι οποίοι προφανώς θα ήθελαν να προωθούν την εθνομηδενιστική τους ατζέντα και να μην λέει κανείς τίποτα για τα αίσχη τους. Η απόσυρση της ομάδας αυτής με τις ανθελληνικές απόψεις, τις οποίες ήθελε να επιβάλει το υπουργείο Παιδείας, αποτελεί σίγουρα μια νίκη απέναντι στους επίδοξους αποδομητές της Εθνικής Ταυτότητας των Ελλήνων. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Ανυπεράσπιστη η χώρα απέναντι στην έξαρση της φονικής γρίπης Η1Ν1


Η πολιτική που ακολουθείται στο χώρο της υγείας από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έχει δυστυχώς άμεσες συνέπειες στο μέλλον των Ελλήνων. Πιο συγκεκριμένα, ο πανδημικός ιός Η1Ν1 έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του στην χώρα, με αρκετούς πολίτες να έχουν προσβληθεί από την επικίνδυνη γρίπη, όπου  κάποιοι εξ αυτών υπέκυψαν.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες καθώς και ιατρικούς συλλόγους και σωματεία, οι παράγοντες οι οποίοι πολλαπλασιάζουν τους κινδύνους εξάπλωσης του ιού, δεν είναι τόσο οι καιρικές συνθήκες ή  η προσωπική υγιεινή των πολιτών, αλλά η θωράκιση της χώρας, με οργανωμένες δομές και υπηρεσίες υγείας και με την αποτελεσματική ενημέρωση των πολιτών. Σε αυτούς τους τομείς, για ακόμη μια φορά οι ιθύνοντες του υπουργείου Υγείας εμφανίζονται απροετοίμαστοι, δίχως ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση της γρίπης και χωρίς να ενδιαφέρονται για την χάραξη μιας μακροπρόθεσμης πολιτικής. Αντιθέτως, όπως σε κάθε ζήτημα, έτσι και στην προκειμένη περίπτωση επιλέγουν πρόχειρες και ευκαιριακές λύσεις.
Από την μία πλευρά, το Εθνικό Σύστημα Υγείας βρίσκεται υπό κατάρρευση, με νοσοκομεία και κέντρα υγείας που υπολειτουργούν, λόγω έλλειψης του αναγκαίου εξοπλισμού και κενών σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Χαρακτηριστική είναι η μεγάλη λίστα αναμονής που εντοπίζεται σε όλα σχεδόν τα νοσοκομεία όσον αφορά τις κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Την ίδια στιγμή μάλιστα που πολλαπλασιάζονται οι λίστες αναμονής, 200 κρεβάτια ΜΕΘ , αν και πλήρως εξοπλισμένα, παραμένουν κλειστά. Από την άλλη πλευρά, στο τμήμα της ενημέρωσης, είναι ενδεικτικό το ότι φέτος απουσίασαν εκστρατείες ενημέρωσης του πληθυσμού σχετικά με τον αντιγριπικό εμβολιασμό, με συνέπεια η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού να κινείται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η πολιτική που ακολουθείται από το αρμόδιο υπουργείο, αντικατοπτρίζει την γενικότερη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, που χαρακτηρίζεται από αδιαφορία, έλλειψη οργάνωσης και προνοητικότητας και προχειρότητα. ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1434952332964394987

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item