Widgets

ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ: ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ και ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΚΛΕΨΙΕΣ και ΡΕΜΟΥΛΕΣ των ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ! (κόρακας, κοράκου μάτι...)


ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ: Πάγωσαν τις έρευνες για τις μίζες στα εξοπλιστικά γιατί δεν υπάρχουν 250 ευρώ!

Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι οι Τσιπροκαμμένοι επιχειρούν την συγκάλυψη των σκανδάλων στα εξοπλιστικά για να βοηθήσουν τους φίλους τους και πιθανόν μελλοντικούς κυβερνητικούς εταίρους στην πασοκονουδούλα να την «σκαπουλάρουν» με τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», πολλές χώρες έχουν προσφερθεί να παράσχουν στοιχεία γύρω από το πάρτι στα εξοπλιστικά, πλην όμως η όλη διαδικασία έχει κολλήσει στο να βρεθεί... κούριερ για την μεταφορά τους.
Συγκεκριμένα, πολλοί τόνοι στοιχείων και εγγράφων σχετικά με τις μίζες στα εξοπλιστικά έχουν έρθει δωρεάν, με έξοδα του αποστολέα.
Όμως, υπήρξε συγκεκριμένο έγγραφο από τις Μπαχάμες, όπου ζητούνται 250 ευρώ ως έξοδα αποστολής και τα οποία δεν εδόθησαν. Μάλιστα, ακόμα και όταν μία εκ των ανακριτριών διαφθοράς προθυμοποιήθηκε να καλύψει από την τσέπη της τα έξοδα, το θέμα «μπλόκαρε» λόγω... capital control.

Στο ίδιο μοτίβο υπάρχουν και πολλά άλλα στοιχεία που δεν αποστέλλονται στους ανακριτές από την Ελβετία και άλλες χώρες για τους ακριβώς ίδιους λόγους της έλλειψης κονδυλίων. Βέβαια αυτό είναι απλώς η πρόφαση και η δικαιολογία για την συγκάλυψη του εγκλήματος, αφού την ίδια ακριβώς ώρα το ελλαδικό κράτος βρίσκει εκατομμύρια ευρώ για επιδότηση ενοικίου λαθρομεταναστών, για σίτιση λαθρομεταναστών, επιδόματα λαθρομεταναστών και άλλες παροχές.
Τι κρύβεται άραγε στα στοιχεία που οι Τσιπροκαμμένοι δεν θέλουν να φέρουν στην Ελλάδα και "τσιγκουνεύονται" ακόμα και τα 250 ευρώ;  ΠΗΓΗ


Νέα δικογραφία για τον Γιάννο και τα εξοπλιστικά: Πάλι θα μείνει στο απυρόβλητο λόγω του νόμου “περί ευθύνης υπουργών”Άλλη μία δικογραφία έφτασε στη Βουλή σχετικά με τα έργα και τις ημέρες του Γιάννου Παπαντωνίου στο υπουργείο Αμύνης.

Συγκεκριμένα, κακουργηματικές ποινικές ευθύνες εντόπισε η εισαγγελία Διαφθοράς στη σύμβαση αντισταθμιστικών ωφελημάτων, η οποία υπεγράφη με αφορμή τη σύμβαση Εκσυγχρονισμού Μέσης Ζωής έξι (6) φρεγατών τύπου «S» του Πολεμικού Ναυτικού. Η σύμβαση υπεγράφη στις 12 Φεβρουαρίου 2003, έναντι συμβατικού τιμήματος 381.578.580 ευρώ, με κύριο ανάδοχο τα Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ και κύριο υποκατασκευαστή την εταιρία THALES NEDERLAND B.V
Ο εισαγγελέας εντόπισε έξι ύποπτα σημεία και συγκεκριμένα  εξής:
1) Μη νόμιμη μείωση της πιστωτικής υποχρέωσης της αντισυμβαλλομένης εταιρίας, με αποτέλεσμα να συνομολογηθούν υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου Αντισταθμιστικά Ωφελήματα ονομαστικής αξίας μειωμένης κατά το ποσό των 23 εκατ. ευρώ τουλάχιστον.
2) Μη αναπροσαρμογή, λόγω της παρόδου χρόνου, της πιστωτικής υποχρέωσης Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων της εταιρίας THALES NEDERLAND B.V., με αποτέλεσμα να συνομολογηθούν υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου Αντισταθμιστικά Ωφελήματα ονομαστικής αξίας μειωμένης κατά το ποσό των 10 εκατ. ευρώ τουλάχιστον.
3) Μη νόμιμη μείωση της κάλυψης ποσοστού προγραμμάτων υποκατασκευής ή αγοράς από 50% σε 40% της πιστωτικής αξίας της Σύμβασης 09/03, εκ της οποίας η ζημία που προκλήθηκε στο Ελληνικό Δημόσιο δεν μπορεί να ποσοτικοποιηθεί.
4) Μη νόμιμη αναγνώριση πιστωτικού πλεονάσματος στην εταιρία THALES NEDERLAND B.V., εκ της οποίας η ζημία που προκλήθηκε στο Ελληνικό Δημόσιο δεν μπορεί να ποσοτικοποιηθεί.
5) Μη νόμιμη συνομολόγηση προγράμματος Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων με αντικείμενο τη δωρεάν παροχή υλικών και υπηρεσιών προς το Πολεμικό Ναυτικό, που όμως αποτελούσαν αντικείμενο έτερου προγράμματος Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων, στο οποίο τα εν λόγω υλικά και υπηρεσίες χαρακτηρίζονταν ως αντικείμενο υποκατασκευαστικού έργου, με αποτέλεσμα τη μη συνομολόγηση αντίστοιχου νόμιμου προγράμματος Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων, ονομαστικής αξίας άνω των 8 εκατ. ευρώ.
6) Μη νόμιμη συνομολόγηση προγράμματος Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων με αντικείμενο την άμεση επένδυση σε ελληνική αμυντική εταιρία, η οποία όμως χρησιμοποιήθηκε με σκοπό την απόκτηση υφιστάμενης εταιρίας αξίας πολλές φορές υποπολλαπλάσιας της χρησιμοποιηθείσας επένδυσης, με αποτέλεσμα την επαύξηση της ιδιωτικής περιουσίας της οικογένειας στην οποία ανήκε η εταιρία που ενεπλάκη στην επένδυση και τη μη συνομολόγηση νόμιμου προγράμματος Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων, ονομαστικής αξίας άνω των 3 εκατ. ευρώ.
Βεβαίως και ο Γιάννος δεν «ιδρώνει» από τις συνεχείς δικογραφίες που φτάνουν στη Βουλή. Υπάρχει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, ο οποίος καθιστά βέβαιο ότι δεν πρόκειται να υπάρξει τιμωρία για το έγκλημα. Άλλη μία δικογραφία, λοιπόν, και άλλη μία έρευνα προκειμένου οι Έλληνες απλώς να μάθουν τι οδήγησε στην κατάρρευση της Ελληνικής Οικονομίας.  ΠΗΓΗ

Οι λιμενεργάτες έκραξαν τους συριζαίους για το ξεπούλημα του ΟΛΠ: «Είστε ίδιοι με τους άλλους, λαμόγια» - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν ήταν χωρίς παρατράγουδα ο αγιασμός των υδάτων στον Πειραιά. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο Τσίπρας αποφάσισε να μην παραστεί ο ίδιος, αλλά και να απαγορεύσει στην κομματική τηλεόραση ΕΡΤ να παραστεί στην τελετή.

Η κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε από τον υπουργό ναυτιλίας, Δρίτσα ή Δριτσώφ όπως είναι γνωστός σε... φίλους, ο οποίος αναγνωρίστηκε από λιμενεργάτες που βρίσκονταν εκεί, με αποτέλεσμα να ακούσει τα εξ αμάξης για την απόφαση της κυβερνήσεως να ξεπουλήσει το Λιμάνι του Πειραιά, συνεχίζοντας την πολιτική της πασοκονουδούλας. ΠΗΓΗ
Δείτε το βίντεο: 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/krajimo-limenergatwn-ston-dritsa-gia-to-jepoulhma-tou-olp-ginate-idioi-me-t#ixzz3wSiE12ok


Μνημονιακή λαίλαπα στο ασφαλιστικό: Φιλοδωρήματα αντί για συντάξεις σε όλους τους Έλληνες

Ενώπιον της πιο σκληρής μνημονιακής "μεταρρύθμισης" βρίσκεται η ελληνική κοινωνία (μέχρι την επόμενη), καθώς με τις επερχόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό ο μέσος όρος των συνταξιούχων θα βρεθεί να χάνει ένα ποσοστό της τάξης του 15% από το μηνιαίο εισόδημά του.


Μπορεί ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος και η Όλγα Γεροβασίλη να επιμένουν πως δεν θα υπάρξουν μειώσεις στις κύριες συντάξεις, αλλά η αλήθεια είναι σκληρή, αφού βάσει υπολογισμών από τα όσα περιλαμβάνει το νομοσχέδιο οι μειώσεις στις αποδοχές των συνταξιούχων θα φτάσουν έως και το 35%.


Οι πλέον άτυχοι θα είναι οι νέοι συνταξιούχοι, καθώς θα δουν μεγάλες μειώσεις, αφού για τα χρήματα που θα λαμβάνουν θα υπολογίζεται η τελευταία πενταετία της κρίσης, κατά την οποία οι αποδοχές μειώθηκαν κατακόρυφα.

 • Συγκεκριμένα, οι νέες συντάξεις που θα ξεπερνούν τα 750 ευρώ θα υποστούν μεσοσταθμικές μειώσεις 15%, εξαιτίας των χαμηλών συντελεστών αναπλήρωσης. Στις υψηλές συντάξεις άνω των 2.000 ευρώ το κούρεμα θα φτάσει το 30-35%. Επίσης, το πλαφόν για τις κύριες συντάξεις μειώνεται στα 2.304 ευρώ τον μήνα καθαρά και για τις πολλαπλές συντάξεις στα 3.072 ευρώ τον μήνα.
 • Οι 10 αλλαγές που φέρνει το νέο Ασφαλιστικό
 • Μείωση έως και 30% των νέων συντάξεων
 • Για εισοδήματα από 750 ευρώ και πάνω η μείωση θα φτάνει το 15%
 • Οι υψηλόμισθοι είναι οι μεγάλοι χαμένοι
 • Προστασία για τους παλιούς συνταξιούχους έως τον Ιούλιο του 2018
 • Το τελικό ποσό της σύνταξης θα προκύπτει από το άθροισμα της εθνικής με την κύρια σύνταξη
 • Η κύρια σύνταξη θα εξαρτάται από τις εισφορές που έχουν καταβληθεί κατά τα εργάσιμα έτη
 • Πλαφόν στην κύρια σύνταξη στα 2.300 ευρώ καθαρά και στα 3.000 ευρώ καθαρά στις πολλαπλές
 • Επίδομα 360 ευρώ σε ανασφάλιστους υπερήλικες
 • Πρόστιμο και για το ποσό της εθνικής σύνταξης σε περιπτώσεις πρόωρης συνταξιοδότησης
 • Μειώσεις και στις νέες επικουρικές   ΠΗΓΗ
Βάφτισαν το μαχαίρι στις συντάξεις... “επανυπολογισμό”! Στον Καιάδα οι Έλληνες μικροσυνταξιούχοι


Μεγάλο «μαχαίρι» έρχεται στις συντάξεις σύμφωνα με το σχέδιο για το Ασφαλιστικό που παρουσίασε στους πολιτικούς αρχηγούς σήμερα η κυβέρνηση. Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας «Το Βήμα», οι αλλαγές στο ασφαλιστικό, που θα μεταβληθούν επί τα χείρω για να τύχουν της έγκρισης από την τρόικα, περιέχουν τα εξής:

- Η ενοποίηση όλων των ταμείων κύριας ασφάλισης σε ένα. Αυτό σημαίνει ότι καταργούνται ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ.

- Ο επανυπολογισμός των συντάξεων με νέους συντελεστές αναπλήρωσης για όλα τα χρόνια του εργασιακού βίου. Αυτό θα οδηγήσει σε σημαντικές μειώσεις συντάξεων σε όσους συνταξιοδοτηθούν από δώ και στο εξής. Για τους παλιούς συνταξιούχους θα υπάρχει πρόβλεψη της «προσωπικής διαφοράς» έτσι ώστε να μην μειωθεί η κύρια σύνταξη τους μετά από το νέο υπολογισμό.

- Η προσαρμογή των συντάξεων μέσω των νέων συντελεστών αναπλήρωσης θα γίνει με την τροποποίηση του νόμου 3863 και την άμεση εφαρμογή των προβλέψεων του.

- Η μείωση του πλαφόν για τις ανώτατες συντάξεις στα 2.300 ευρώ το μήνα (από 2.773 ευρώ σήμερα) και του πλαφόν για τις πολλαπλές συντάξεις στα 3.000 ευρώ το μήνα (από 3.680 ευρώ σήμερα)  

Η μετατροπή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος σε ρήτρα βιωσιμότητας για τα επικουρικά ταμεία με ταυτόχρονη απορρόφηση των αποθεματικών τους για την πληρωμή των επικουρικών συντάξεων.

Βεβαίως όταν μιλάμε για «προσαρμογή συντάξεων», εννοείται η μείωση των συντάξεων, ενώ η «ρήτρα βιωσιμότητας» είναι διαφημιστικό κόλπο της κυβερνήσεως, αφού έχει ήδη συμφωνηθεί η εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, που θα οδηγήσει σε νέες μειώσεις συντάξεων.  Έτσι αποδεικνύονται για άλλη μία φορά ψεύτικες οι «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης, αφού συντόμως οι συνταξιούχοι θα γνωρίσουν μία ακόμα μείωση των συντάξεών τους, ενώ αυτοί που θα συνταξιοδοτηθούν στο μέλλον θα λαμβάνουν φιλοδώρημα και όχι σύνταξη! ΠΗΓΗ

Δήλωση Γενικού Γραμματέα Χρυσής Αυγής για την ενημέρωση των πολιτικών Αρχηγών από τον υπουργό κ. Κατρούγκαλο

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου ο αρμόδιος υπουργός κ. Κατρούγκαλος ενημέρωσε για το ασφαλιστικό όλους τους αρχηγούς ή ακόμη και εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων πλην της Χρυσής Αυγής. 

Είναι προφανές ότι ο κ. Κατρούγκαλος ενεργώντας κατ΄εντολή του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα ελησμόνησε σκοπίμως να ενημερώσει την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, δείχνοντας πώς εννοούν την Δημοκρατία τα ορφανά του Μαρξ.

Φαίνεται πως γι΄αυτούς οι ψήφοι δεν μετριούνται, αλλά ζυγίζονται. Παραδίδουμε στην κρίση του λαού την παράλειψη και την περιφρόνησή τους για τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων, τους οποίους εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή.

ΥΓ. Ίσως πάλι γνώριζαν με βεβαιότητα ότι θα συναντήσουν στα ληστρικά τους σχέδια εις βάρος του λαού την αντίθεση της Χρυσής Αυγής. Στην περίπτωση αυτή είχαν δίκιο που δεν μας ενημέρωσαν.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Επιμένει ο ανθέλληνας δήμαρχος Μύκης: Ο Άγιος Βασίλης δεν έχει θέση στα σχολεία της περιοχής

Όσοι ήλπιζαν πως η είδηση για την απαγόρευση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και του... Άη Βασίλη από τον Δήμο Μύκης ήταν ίσως ένα λάθος της στιγμής ή μια κακόγουστη φάρσα, διαψεύστηκαν.
Ο γενίτσαρος δήμαρχος Μύκης, ο οποίος φαίνεται να λειτουργεί ως πράκτορας της Άγκυρας, επιμένει στην απαράδεκτη ανακοίνωση του, τονίζοντας στο protothema.gr πως ήταν σαφής.

Ο Καπζά Τζεμήλ επιμένει πως δεν έχει θέση... ο Άγιος Βασίλης στα νηπιαγωγεία της περιοχής, καθώς οι πολίτες του δήμου είναι όλοι μουσουλμάνοι και οι επίσημες γιορτές τους είναι τα δύο Μπαϊράμια και τα πέντε καντήλια
Συγκεκριμένα, σε τηλεφωνική επικοινωνία, ο δήμαρχος υπογράμμισε τα εξής: «Δεν θέλω να κάνω περαιτέρω καμία δήλωση πάνω στο θέμα αυτό. Ήταν μια ανακοίνωση, ήταν σαφής αυτά που αναφέρουμε και δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου. Με έχουν πάρει πάρα πολλοί τηλέφωνο και δεν θέλω να το σχολιάσω».
Είναι λογικό οι πράκτορες της Άγκυρας να έχουν αποθρασυνθεί, αφού το ελλαδικό κράτος κοιμάται βαθιά... ΠΗΓΗ

Νέο χτύπημα του Καμμένου στους στρατιωτικούς: Νέες μισθολογικές μειώσεις για τα στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων

Θυμάστε τις υποσχέσεις Καμμένου προς τους στρατιωτικούς ότι θα εφαρμοστούν οι αποφάσεις του ΣτΕ σχετικά με τις περικοπές μισθών που είχαν υποστεί;
Πολλοί στρατιωτικοί εξαπατήθηκαν με αυτές τις υποσχέσεις δίνοντας, έστω και οριακά, στο κόμμα Καμμένου το πολυπόθητο 3% για την είσοδο στη Βουλή και την συνέχιση των «ελικοπτεράδων» για τον προεδροπάνο.
Τελικά, από ότι φαίνεται, τα κονδύλια για τα καύσιμα του ελικοπτέρου που χρησιμοποιεί ο Καμμένος για τις βόλτες του ήταν... παραπάνω και έτσι αντί για αποκατάσταση των μισθών των στρατιωτικών είδαμε και νέες μισθολογικές μειώσεις που πλήττουν το αξιόμαχο των Ένοπλων Δυνάμεων.
Συγκεκριμένα, με επείγουσα ερμηνευτική εγκύκλιο που απεστάλη, αποφασίζεται ότι καταργείται η καταβολή ημερήσιας αποζημίωσης εσωτερικού κατά τις ημέρες του πλου στην αλλοδαπή για τα πληρώματα πλοίων που βρίσκονται σε αποστολές στο εξωτερικό.
Ζήτω ο προεδροπάνος και οι υποσχέσεις του!  ΠΗΓΗ

Ο Έλλις (η φωνή της Αμερικής) αποκαλύπτει πώς και πότε θα εκχωρηθεί το όνομα της Μακεδονίας μας


Έχω αναφέρει παλαιότερα, ότι παρακολουθώ επισταμένως τα άρθρα και τα σχόλια των δύο ανταποκριτών των κατεστημένων ΜΜΕ στην Αμερική (Έλλις και Ιγνατίου, πιο γνωστοί ως “The Voices of America”)), γιατί ως εκ της θέσεως τους, βγάζουν ειδήσεις.
Ο Έλλις, λοιπόν, με άρθρο του υπό τον τίτλο «Παράθυρο στο Σκοπιανό», περιγράφει πως και πότε θα βρεθεί «συμβιβαστική λύση» (όπως αποκαλεί την εκχώρηση του Ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς), αλλά και ποια θα είναι η νέα ονομασία του κρατιδίου. Ιδού τα αποκαλυπτήρια:   
«… Ωστόσο, τολμώ να πω ότι λόγω της πολιτικής ιδιαιτερότητας στη γειτονική χώρα, το αμέσως προσεχές διάστημα όντως προσφέρει μια ευκαιρία. Στις 15 Ιανουαρίου θα αναλάβει την εξουσία στα Σκόπια μια υπηρεσιακή κυβέρνηση συνεργασίας, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές στις 24 Απριλίου. Δυστυχώς, επειδή οι πολιτικοί ηγέτες δεν έχουν πλέον το θάρρος να παίρνουν τις δύσκολες αποφάσεις, αναζητούμε είτε τεχνοκράτες είτε στελέχη κοινής αποδοχής για να το κάνουν. Αυτό που δεν έχει τολμήσει μέχρι τώρα ο Νίκολα Γκρούεφσκι, ίσως θα μπορούσε να κάνει πράξη ο μεταβατικός πρωθυπουργός… Ο Γκρούεφσκι έχει την πολυτέλεια να «αφήσει» τον μεταβατικό πρωθυπουργό να κλείσει το θέμα της ονομασίας, χωρίς να ταυτιστεί ο ίδιος προσωπικά με την εξέλιξη, και αφού επανεκλεγεί στις 24 Απριλίου, να αποδεχθεί τη δεσμευτική συμφωνία που θα έχει υπογράψει η υπηρεσιακή κυβέρνηση, η οποία, παρεμπιπτόντως, θα έχει και ευρεία κοινοβουλευτική στήριξη».
Ιδού και το όνομα που έχει επιλεγεί από τους νεοταξίτες:
«Η συμβιβαστική ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» όχι μόνο αποτελεί την τελευταία επίσημη πρόταση του Μάθιου Νίμιτς, αλλά ανταποκρίνεται και στην κοινή λογική…».
Όπως παρατηρούμε, το πρόβλημα για το πώς θα επέλθει ο «συμβιβασμός» υπάρχει μόνο στην πλευρά των Σκοπίων. Για την Ελλάδα δεν αναφέρεται τίποτα. Άρα, είχε δίκιο ο Ιγνατίου, που μετά την επίσκεψη Τσίπρα στην Αμερική και τη συνάντησή του με τον Ομπάμα, είχε γράψει ότι συμφωνήθηκε «λύση» για Κυπριακό και Μακεδονικό. Και προφανώς, ο Τσίπρας είχε την εξουσιοδότηση όλων των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, προκειμένου να συμφωνήσει με τον Ομπάμα για «λύση»!
Αλλά, για κακή τους τύχη υπάρχει και η Χρυσή Αυγή, που όταν έρθει η ώρα θα αντισταθεί στα άνομα σχέδιά τους και τότε θα δούμε ποιανού θα περάσει!  ΠΗΓΗ

Ο ανεπάγγελτος αρχηγίσκος του “κόμματος της εργατιάς”, αφού χαριεντίστηκε με τον υπ. Εργασίας, ζητά από τον Λαό να ξεχυθεί στους δρόμους

Οι Κινέζοι, λένε πως μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις. Και δεν έχουν άδικο…
Στη φωτογραφία που παραθέτουμε (παρμένη από το σχετικό θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΚΕ Α.Ε.), εικονίζονται ο αρχικουκουές Κουτσούμπας με τον υπουργό Εργασίας της αριστερής κυβέρνησης, μες’ την τρελή χαρά!
Λίγη ώρα αργότερα, ο εις εκ των χαριεντιζόμενων, έκανε την ακόλουθη… πολεμική δήλωση: «Το ΚΚΕ θα αντιπαλέψει με όλες του τις δυνάμεις και μέσα στη Βουλή, για να μην έρθει ένα τέτοιο νομοσχέδιο και βεβαίως να καταψηφιστεί. Κυρίως όμως το λόγο, τον αποφασιστικό ρόλο τον έχει ο ελληνικός λαός, τον έχουν οι εργαζόμενοι, η νεολαία μας, που πρέπει να ξεχυθούν στους δρόμους της πατρίδας μας και να βροντοφωνάξουν «κάτω τα χέρια από την Κοινωνική Ασφάλιση»».
Όπως παρατηρούμε, οι κομμουνιστές είναι τόσο πωρωμένοι υπηρέτες του σάπιου συστήματος, που δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα και κοροϊδεύουν τον λαό μπροστά στα μάτια του!
Τους συνιστούμε ν’ αφήσουν ήσυχο τον ελληνικό λαό και να ασχοληθούν με τίποτα άλλο. Για παράδειγμα, με τα δισεκατομμύρια που διαχειρίζονται οι κομματικές τους επιχειρήσεις…  ΠΗΓΗ

Χολυγουντιανό σόου με λαθρομετανάστες στον Ελαιώνα από Ντενίση, Μουζάλα, Καμίνη και Ρέντγκρεηβ - Κανένα ενδιαφέρον για τους Έλληνες!

Νέα προπαγανδιστική παράσταση στήθηκε για να πειστούν οι Έλληνες προκειμένου να αποδεχτούν την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών. Μετά την εκατομμυριούχα Σούζαν Σάραντον, η οποία αποδείχτηκε κάπως... ελαφριά, ήρθε η ώρα για τη «βαριά κουλτούρα».
Στον καταυλισμό λαθρομεταναστών στον Ελαιώνα βρέθηκαν ο Καμίνης και ο Μουζάλας, συνοδεύοντας την Βρετανίδα ηθοποιό Vanessa Redgrave και τη Μιμή Ντενίση. Οι δύο κυρίες συναντήθηκαν στην Αθήνα, προκειμένου η πρώτη να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση της δεύτερης, όμως η επίσκεψη συνδυάστηκε και με λαθρομεταναστευτική προπαγάνδα.

Αμέσως μετά την ελεγχόμενη περιοδεία οι δύο κυρίες θα οδηγηθούν στο θέατρο και ακολούθως στις βίλες τους, μακριά από την ανασφάλεια και την εγκληματικότητα. Οι κάτοικοι του Ελαιώνα, όμως, στους οποίους δεν συμπαρίσταται κανείς εξ αυτών των εκατομμυριούχων θα μείνουν με τον καταυλισμό δίπλα τους, την φτώχεια τους και την εγκληματικότητα να μαστίζει τις γειτονιές τους.
 • Επειδή όλοι αυτοί παριστάνουν τους «ανθρωπιστές», εμείς να επαναφέρουμε την ανθρωπιστική μας πρόταση για αντιμετώπιση των λαθρομεταναστευτικών ροών, ώστε να μην πνίγονται τα παιδάκια στα νερά του Αιγαίου:
 • Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή, σε συνεργασία με κάποιες μεραρχίες του Ελληνικού Στρατού στα παράλια της Μικράς Ασίας, ώστε να μην μπορεί να ξεκινήσει το ταξίδι των «προσφύγων» προς την Ελλάδα.
 • Παράλληλη δράση μυστικών υπηρεσιών στις παράλιες περιοχές της τουρκίας ώστε να ξεδοντιαστούν τα κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών.
 • Ύψωση φράχτη στον σε ολόκληρο τον Έβρο, ώστε να μηδενιστούν και από εκεί οι ροές.
 • Εφαρμογή της ήδη υπάρχουσας συμφωνίας επανεισδοχής για όσους ελάχιστους καταφέρουν να περάσουν σε ελληνικό έδαφος.  ΠΗΓΗ

Έφεραν τον πολιτισμό τους οι “πρόσφυγες” στην Κολωνία: Εκατοντάδες σεξουαλικές επιθέσεις και κλοπές την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Τον... πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα των λαθρομεταναστών και των προσφύγων γνώρισαν από πρώτο χέρι οι κάτοικοι της Κολωνίας, καθώς τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς περίπου 1.000 από αυτούς επιδόθηκαν σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κλοπές γύρω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό.
Εν μέσω πρωτοχρονιάτικων πυροτεχνημάτων ένα πλήθος εξαγριωμένων λαθρομεταναστών επιτέθηκαν σεξουαλικά σε φοβισμένες γυναίκες. Η βραδιά της αλλαγής του χρόνου στην Κολωνία στιγματίστηκε από σειρά εγκληματικών ενεργειών, πρωτοφανών στα αστυνομικά χρονικά της πόλης. Σύμφωνα με την αστυνομία τα περιστατικά αυτά καταγράφηκαν στο πλέον πολυσύχναστο σημείο της Κολωνίας, μεταξύ του Κεντρικού Σιδηροδρομικού Σταθμού και του ιστορικού Καθεδρικού της Κολωνίας, παρουσιάζοντας «μια εντελώς νέα διάσταση εγκληματικών πράξεων».
Όλα άρχισαν να βγαίνουν στη δημοσιότητα όταν μέσα στο Σαββατοκύριακο καταγράφονταν ολοένα περισσότερα περιστατικά σεξουαλικών παρενοχλήσεων, μεταξύ των οποίων και ένας βιασμός. Μέχρι τη Δευτέρα είχαν καταγραφεί τουλάχιστον 60 περιστατικά, ενώ οι αρχές αναμένουν αύξηση του αριθμού τους μέσα στις επόμενες μέρες. Στο μεταξύ, πολλοί αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τις εμπειρίες τους σε τοπικά μέσα. Η 27χρονη Άννε, που γιόρταζε με φίλους την Πρωτοχρονιά στην Κολωνία, ανέφερε στην εφημερίδα Kölner Stadt Anzeiger: «Η πλατεία ήταν γεμάτη με άνδρες. Μόνο σποραδικά έβλεπε κανείς κάποιες φοβισμένες γυναίκες. Δεν μπορώ καν να περιγράψω την κατάσταση, απλά αισθανόμουν πολύ άβολα», λέει χαρακτηριστικά. Όπως περιγράφει, στη συνέχεια η κατάσταση παρεκτράπη, όταν άγνωστος την πλησίασε και άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά. Είναι ένα μόνο από τα περιστατικά που καταγράφηκαν το βράδυ.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας Βόλφγκανγκ Άλμπερς το πλήθος εξαγριωμένων ανδρών, φαίνεται να είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες πολλοί εξ αυτών φαίνονταν «Άραβες, ή Βορειοαφρικανοί». Όπως δήλωσε ο ίδιος στο γερμανικό πρακτορείο dpa τα γεγονότα αυτά δημιουργούν το παζλ μιας συμπεριφοράς «που δεν μπορεί να γίνει ανεκτή».
Από την πλευρά του και ο επικεφαλής του τμήματος της ομοσπονδιακής αστυνομίας στη Β. Ρηνανία - Βεστφαλία Άρνολντ Πλίκερτ χαρακτήρισε τις συγκεκριμένες ενέργειες «κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», εφιστώντας την προσοχή όλων για ενδεχόμενο ξέσπασμα ενός νέου ρατσιστικού κύματος στη Γερμανία με στόχο τους πρόσφυγες. Σε κάθε περίπτωση τα ακραία περιστατικά της Κολωνίας επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο το θέμα της ένταξης προσφύγων και μεταναστών στη γερμανική κοινωνία, με τον γερμανικό Τύπο να φιλοξενεί σήμερα πλήθος σχετικών αναφορών. Τέλος, ας σημειωθεί ότι και στο Αμβούργο καταγράφηκαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς αντίστοιχα περιστατικά σεξουαλικών παρενοχλήσεων γύρω από τα κεντρικά σημεία της πόλης.
Και οι ροές συνεχίζονται αμείωτες... ΠΗΓΗ
Ανθελληνική προπαγάνδα από το “Βήμα”: Εισήγαγαν το Ισλάμ ως επίσημη θρησκεία της Ελλάδος!
Τι άλλο θα σκεφτούν και μέχρι πού θα φτάσει η προπαγάνδα τους; Τα εσκαμμένα ξεπέρασαν οι πληρωμένες γραφίδες των νταβατζήδων, αφού σε κυριακάτικη έκδοση του "Βήματος" εισήγαγαν το Ισλάμ ως επίσημη θρησκεία της Πατρίδας μας.
Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη που διέρρευσε στο διαδίκτυο την Κυριακή 3 Ιανουαρίου η εφημερίδα "Βήμα" προσέφερε το βιβλίο "Σημαίες από όλον τον κόσμο", μια παραγωγή του ΔΟΛ.
Το εξοργιστικό είναι ότι στην σελίδα για την Ελληνική Σημαία παρουσιάζονται ως επίσημες θρησκείες της χώρας η Χριστιανική Ορθόδοξη, αλλά και η μουσουλμανική!

Είναι γνωστό ότι στην χώρα μας επικρατεί ανεξιθρησκεία και όλοι έχουν δικαίωμα να πιστεύουν όπου θέλουνΑλλά σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος (άρθρο 3): "Eπικρατούσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατολικής Oρθόδοξης Eκκλησίας του Xριστού. H Oρθόδοξη Eκκλησία της Eλλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Kύριο ημών Iησού Xριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Mεγάλη Eκκλησία της Kωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Eκκλησία του Xριστού  τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις...".
Τώρα γιατί οι... φωστήρες του "Βήματος" εισήγαγαν και το Ισλάμ ως επίσημη θρησκεία της χώρας είναι προφανώς αποτέλεσμα μιας αισχρής ανθελληνικής προπαγάνδας ή απλά θέλουν να μας δώσουν μια εικόνα από το εγγύς μέλλον, της αφελληνισμένης μας Πατρίδας... ΠΗΓΗ

Σκηνές απείρου κάλλους που θυμίζουν ανέκδοτο σε αεροπλάνο που πήγαινε από Αθήνα για Τελ Αβίβ

Τι το ήθελαν δύο Παλαιστίνιοι να επιβιβαστούν σε πτήση που ξεκινούσε από την Αθήνα για να πάει στο Τελ Αβίβ. Ενώ είχαν πληρώσει κανονικά τα εισιτήρια τους, είχαν ελεγχθεί και είχαν περάσει όλοι την διαδικασία δεν είχαν προβλέψει ότι μέσα στο αεροπλάνο ευρίσκονταν και... ισραηλινοί.
Όταν οι ισραηλινοί είδαν τους δύο παλαιστινίους να μπαίνουν άρχισαν να διαμαρτύρονται και εν τέλει όλοι μαζί αρνήθηκαν να καθίσουν στις θέσεις τους για την απογείωση παρά το γεγονός ότι ξαναψάχτηκαν οι Παλαιστίνιοι. Μία ώρα μετά οι Παλαιστίνιοι δέχτηκαν να κατέβουν από το αεροπλάνο και να ταξιδέψουν άλλη μέρα.
Οι υπόλοιποι Ισραηλινοί επιβάτες, όμως, δεν έδειξαν να καθησυχάζονται. Απαίτησαν από το πλήρωμα να γίνει επιπρόσθετος έλεγχος ασφαλείας σε όλους τους επιβαίνοντες. Τα πνεύματα ηρέμησαν μόνο έπειτα από την απειλή του πληρώματος ότι όχι μόνο θα αποβιβαστούν όλοι οι... ταραξίες, αλλά θα χάσουν και το δικαίωμα αποζημίωσης. Τελικά με αυτή την απειλή, τα πνεύματα... ηρέμησαν και έληξε η κατάσταση που θύμιζε ανέκδοτο.
Το γεγονός αυτό, το οποίο υποβαθμίστηκε από σύσσωμο τον Ελληνικό Τύπο θα είχε οδηγήσει σε μαζικές διώξεις βάσει του αντιρατσιστικού νόμου, αν οι επιβάτες ήταν Έλληνες που αντιδρούσαν στην παρουσία κάποιου άραβα, επειδή θα φοβόντουσαν τρομοκρατικό χτύπημα. Όταν, όμως, αυτοί που ανησυχούν είναι Εβραίοι όλοι τους καταλαβαίνουν και τους βοηθάνε να ξεπεράσουν τους φόβους τους. Και άμα δεν μπορεί να υπάρξει καθησυχασμός, τότε η απειλή απώλειας της αποζημίωσης ρυθμίζει το ζήτημα. ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6442020241209634732

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item