Widgets

ΙΜΙΑ 1996 - 2016: Χιλιάδες Εθνικιστές τίμησαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής τους Ήρωες των ΙμίωνΠαρουσία χιλιάδων Εθνικιστών και με πολύ έντονο παλμό πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης για τους Ήρωες των Ιμίων.


Η μεγαλειώδης εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Ήρωες των Ιμίων


Ρεπορτάζ του Russia Today από την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια
Μεγάλο ενδιαφέρον για την Χρυσή Αυγή από το μεγαλύτερο ρωσικό μέσο


Την στιγμή που μεγάλες χώρες όπως η Ρωσία στέλνουν τηλεοπτικά συνεργεία για να καλύψουν τις εκδηλώσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, οι εγχώριοι νταβατζήδες της ενημέρωσης προσπαθούν είτε να αποκρύψουν τις δραστηριότητες, είτε να τις δυσφημήσουν παρουσιάζοντας παραπλανητικά ρεπορτά  ΠΗΓΗΆφιξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Λεωφόρο Μεσογείων για την εκδήλωση προς τιμήν των Ηρώων των Ιμίων - 2 ΒΙΝΤΕΟ


Πριν από λίγα λεπτά έφτασε στον χώρο της εκδηλώσεως ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και γνώρισε την αποθέωση από τους συγκεντρωμένους. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής παρευρίσκεται στην παρούσα εκδήλωση ύστερα από δύο χρόνια απουσίας, επιβεβλημένης από το αντεθνικό καθεστώς του Μνημονίου, το οποίο αρχικώς τον φυλάκισε για 18 μήνες απουσία στοιχείων και ακολούθως τον έθεσε σε τετράμηνο και παράνομο κατ’ οίκον περιορισμό.


Η παρουσία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής σε αυτή την εκδήλωση συμβολίζει το κλείσιμο ενός κύκλου και την απαρχή νέων Αγώνων των Ελλήνων Εθνικιστών για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Απάντηση στην λάσπη και τις συκοφαντίες των νταβατζήδων: Είδαν πάλι “ναζιστικό χαιρετισμό” - ΒΙΝΤΕΟ
Χιλιάδες Εθνικιστές τίμησαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής τους Ήρωες των Ιμίων - Φωτορεπορτάζ

Την παρουσίαση των ομιλητών ανέλαβε ο Συναγωνιστής, Νικόλαος Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε στις σοβιετικού τύπου απαγορεύσεις του αντεθνικού καθεστώτος, οι οποίες δεν μπορούν να σταματήσουν τους Εθνικιστές.
Ο Βουλευτής Βοιωτίας του Λαϊκού Συνδέσμου, Ευάγγελος Καρακώστας, παρέθεσε το χρονικό της προδοσίας από το μεταπολιτευτικό καθεστώς, το οποίο έχει χτίσει την ύπαρξή του πάνω στο Αίμα και τις προδομένες Θυσίες των Ελλήνων, είτε αυτές έγιναν στα Ίμια, είτε έγιναν στην Κύπρο.
Στη συνέχεια εκ μέρους των Ελλήνων Στρατιωτικών, ο Συναγωνιστής Αθανάσιος Κωνσταντίνου, παρέθεσε μία ιδεολογική ομιλία περί του ηρωισμού καταλήγοντας σε μία απαρίθμηση της αιμάτινης πορείας του σύγχρονου ελληνικού ηρωισμού, από τον Αριστοτέλη Γκούμα, τον Σολωμό Σολωμού, τον Τάσο Ισαάκ, μέχρι τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη.
Εκ μέρους των Κυπρίων αδερφών μας, κατόπιν, στο βήμα ανέβηκε ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, Χρίστος Χρίστου, ο οποίος μίλησε για την μνήμη των Ηρώων, αναφέροντας ότι το Ε.ΛΑ.Μ δίνει Αγώνα στην Κύπρο για την επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού την ώρα που οι πολιτικάντηδες δίνουν γη και ύδωρ στους τούρκους.
Ο Βουλευτής Β' Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Γερμενής, αναφέρθηκε στην ικανοποίηση από το κομμουνιστικό καθεστώς των αιτημάτων των κουκουλοφόρων της αριστεράς, που οργάνωσαν αντισυγκέντρωση για να εμποδίσουν την εθνική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.
Ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β' Πειραιά, Ιωάννης Λαγός, αναφέρθηκε στους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες, οι οποίοι αποτελούν τον φόβο ενός ολόκληρου αντεθνικού καθεστώτος.
Ακολούθως, ο Βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, έκανε λόγο για το νόημα της συγκεντρώσεως ως έναν όρκο Αγώνα ενώπιον των Ηρώων του Έθνους. Ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές λυγίζουν τους εθνικιστές!
Στην συνέχεια το συγκεντρωμένο πλήθος ρίγησε, αφού στο βήμα ανέβηκε ένας ζωντανός Ήρωας, ο Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος με τις σφαίρες μέσα στο κορμί του ακόμα αναφωνούσε «Ζήτω Η Χρυσή Αυγή», δίνοντας με το παράδειγμά του κουράγιο σε όλους τους αντιστεκόμενους Έλληνες.

Ο Συναγωνιστής ανέφερε ότι εμείς οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες είμαστε οι συνεχιστές των Ηρώων. Όσο έχουμε πίστη στη Νίκη και φυλάμε τις δικές μας Θερμοπύλες, κανείς δεν μπορεί να μας λυγίσει.
Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε, μετά από δύο χρόνια, επιβεβλημένης από το καθεστώς των μνημονίων, απουσίας, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

Ο Αρχηγός πραγματοποίησε ένα χρονικό των συγκεντρώσεων της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια, ξεκινώντας από τη νύχτα της προδοσίας το 1996 και φτάνοντας μέχρι το 2013, οπότε και η παλλαϊκή συμμετοχή των Ελλήνων στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής υπήρξε ουσιαστικά το σήμα προς τους πολιτικάντηδες να ξεκινήσουν την σκευωρία εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.
Ένα αντεθνικό καθεστώς που παλιότερα απαρτιζόταν από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, αλλά τώρα έχει βρεί αντάξιους συνεχιστές στον Σύριζα και τους ΑΝΕΛ, οι οποίοι απαγορεύουν τις συγκεντρώσεις αυτών που κρατάνε τη Σημαία για χάρη αυτών που καίνε τη Σημαία. Όμως, η κόκκινη χούντα του μνημονίου δεν θα περάσει. Η Χρυσή Αυγή θα φροντίσει για αυτό!
Ο Αρχηγός αναφέρθηκε και στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, ακριβώς πριν την σοβιετική απαγόρευση. Οι συριζαίοι βουλευτές πλέον ζούνε με τις συνέπειες της μνημονιακής τους πρακτικής και της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων που έχει πλημμυρίσει την Ελλάδα με λαθρομετανάστες. Έτσι πλέον δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στις περιφέρειές τους, ευρισκόμενοι μόνιμα αντιμέτωποι με την οργή των Ελλήνων, που τους αποδοκιμάζουν.
Σε αυτό το πολιτικό σκηνικό, η Χρυσή Αυγή δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον Αγώνα δίπλα στους Έλληνες πολίτες, υπέρ της Εθνικής Μνήμης και ό,τι άλλο απαιτείται όσες απαγορεύσεις και αν επιχειρήσει το καθεστώς. Γιατί μονάχα η Χρυσή Αυγή μπορεί να σταματήσει τους διαχρονικούς αντεθνιστές, είτε αυτοί βρίσκονται πλέον στον Σύριζα, είτε στη Νέα Δημοκρατία.
Η εκδήλωση έκλεισε με το καθιερωμένο Προσκλητήριο Νεκρών, τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής. ΠΗΓΗ

IMIA 2016: Προσκλητήριο Νεκρών - Εθνικός Ύμνος - Ύμνος Χρυσής Αυγής! 3 ΒΙΝΤΕΟ

Η εκδήλωσης Μνήμης για τους πεσόντες Έλληνες αξιωματικούς στα Ίμια κορυφώθηκε με το προσκλητήριο των νεκρών Ηρώων και με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής που έψαλλαν σε στάση προσοχής χιλιάδες Εθνικιστές.

Προσκλητήριο Νεκρών - Εθνικός Ύμνος (πανοραμικό πλάνο)   ΠΗΓΗ


ΙΜΙΑ 2016: Εθνικιστικός παλμός στην εκδήλωση Μνήμης για τους πεσόντες Αξιωματικούς των Ιμίων - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Φωτογραφίες και βίντεο από την δυναμική πορεία και την επιβλητική εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Ήρωες των Ιμίων.
Φωτογραφικό υλικό:


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4513702758557752280

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item