Widgets

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο 317,5... ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ το 2059 και έχει ο Θεός...!


Μνημόνια μέχρι το 2059 και βλέπουμε: Σκληρή εποπτεία και πακέτα μέτρων μέχρι να αποπληρωθεί το χρέος αποκαλύπτει το χρονοδιάγραμμα του ESM

Έχουν κοπάσει πλέον οι πανηγυρισμοί των συριζαίων και των ψεκασμένων συνοδοιπόρων τους για την υπογραφή του τρίτου, αριστερού και... αντιμνημονιακού μνημονίου με τους διεθνείς τοκογλύφους. Όπως τώρα διαφαίνεται, όμως, η υπογραφή αυτή των Τσιπροκαμμένων θα δεσμεύει την χώρα μέχρι το 2059 τουλάχιστον.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «δημοκρατία», τα έγγραφα του τρίτου μνημονίου σε συνδυασμό με το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των δόσεων προς τον ESM δείχνουν πως η χώρα θα βρίσκεται υπό σκληρή εποπτεία, όμηρος ουσιαστικά των διεθνών τοκογλύφων, τουλάχιστον. Δηλαδή ακόμα και αν τα πράγματα πάνε κατ’ ευχή η χώρα θα βρίσκεται στη μέγγενη του μνημονίου και της φτωχοποίησης για μερικές ακόμα... δεκαετίες.
Συγκεκριμένα, η μνημονιακή συμφωνία ορίζι ότι η χώρα θα παραμείνει υπό ασφυκτική εποπτεία μέχρι την αποπληρωμή του 75% του χρέους από τα χρήματα τα οποία δόθηκαν από τον ESM. Από τα 21,4 δισ. ευρώ τα 16 δισ. ευρώ διατέθηκαν από τον ESM σε μετρητά και η αποπληρωμή τους θα ξεκινήσει το 2034, για να ολοκληρωθεί σε 26 ετήσιες δόσεις, δηλαδή το 2059. Τα υπόλοιπα 5,4 δισ. ευρώ που δόθηκαν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα αποπληρωθούν μέχρι το 2048.

Συνεπώς, μην ακούτε τα παραμύθια των Τσιπροκαμμένων για «ανάπτυξη» το 2016. Ούτε τα εξίσου παραμύθια των υπόλοιπων μνημονιακών πως «η εφαρμογή του Μνημονίου, οδηγεί στην έξοδο από τα Μνημόνια». Ακόμα και στο βέλτιστο μνημονιακό σενάριο, που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν «λάθος συντελεστές» και «λάθος ποσοστώσεις υφεσιακών μέτρων», η χώρα θα βγει από την εποπτεία και τα μνημόνια το 2059.
Βεβαίως, επειδή ποτέ δεν πάνε όλα καλά στον «μνημονιακό παράδεισο», είναι σαφές πως ο μνημονιακός δρόμος οδηγεί στην ταυτόχρονη πανηγυρική εκδήλωση για την έξοδο από τα μνημόνια και την υποδοχή των εξωγήινων. Όχι μόνο το 2059, αλλά ούτε το 2159 δεν πρόκειται να βγούμε από τα μνημόνια όσο την χώρα κυβερνάνε εθελόδουλοι πολιτικοί.  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΉ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ SYRIZA σε ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ....

Σόι πάνε οι διορισμοί στο βασίλειο των συριζαίων: Βολεύτηκε και ο σύζυγος της Χαράς Καφαντάρη

Αν κάποιοι νόμιζαν ότι ο διορισμός του συζύγου της Δούρου στην ΕΥΔΑΠ ήταν σύμπτωση, πλανώνται πλάνην οικτράν! Η κυβέρνηση της Αριστεράς διατράνωνε ότι διαθέτει το «ηθικό πλεονέκτημα» και ότι «διαφέρει» από τα λαμόγια της πασοκονουδούλας.
Τώρα, διανύοντας την δεύτερη περίοδο διακυβερνήσεως Σανέλ, βλέπουμε για άλλη μία φορά ότι ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαφέρει και μπορεί να αντιμετωπίσει τις παθογένειες που οδήγησαν στην καταστροφή.
Με τις ψήφους της κυβέρνησης, λοιπόν, εγκρίθηκε από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής η τοποθέτηση των τριών νέων μελών του ΔΣ της νέας «Δημόσιας Επιχείρησης Ενεργειακών Επενδύσεων Α.Ε.» (Δ.ΕΠ.ΕΝ.Ε. Α.Ε.), που δημιουργήθηκε για να βολευτούν οι συριζαίοι και ουσιαστικά είναι άνευ αντικειμένου, αφού ενεργειακές επενδύσεις δεν πρόκειται να γίνουν αν δεν το διατάξουν οι διεθνείς τοκογλύφοι.
Ωστόσο ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα, συγκαταλέγεται και ο Αργύρης Αργυρίου -σύζυγος της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και προέδρου της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου Χαράς Καφαντάρη-  ο οποίος διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος. ΠΗΓΗ   Δεν έτυχε, πέτυχε...ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ: ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ και ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΚΛΕΨΙΕΣ και ΡΕΜΟΥΛΕΣ των ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ! (κόρακας, κοράκου μάτι...)

Πιο Πασόκ δεν γίνεται! Ζήτησε συγνώμη ο Σύριζα από τον Σημίτη, επειδή παλιά αντιδρούσε στο κόψιμο συντάξεων!

Η πασοκοποίηση του Σύριζα έφτασε στο απόγειό της και πλέον κάνει ευθεία ανοίγματα σε παλιά και ισχυρά στελέχη της πράσινης εγκληματικής οργάνωσης. Έτσι σήμερα, μιλώντας στην κομματική τηλεόραση του Σύριζα, ΕΡΤ, ο βουλευτής του Σύριζα, Νάσος Αθανασίου, προέβη σε μία δήλωση, η οποία προκάλεσε αίσθηση.

Συγκεκριμένα, είπε ότι ο Σύριζα θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τον Σημίτη (!) για τις παλαιότερες αντιδράσεις του νυν κυβερνώντος κόμματος στις περικοπές συντάξεων που είχε προτείνει το Πασόκ ήδη από το 2001.

Ιδού τι είπε ο Αθανασίου: «Τα Ταμεία είχαν καταρρεύσει, είχαν χρεοκοπήσει, είχαν κατακρημνιστεί επί κυβέρνησης Σημίτη. Τον Σημίτη μπορείς να τον κατηγορήσεις για πολλά πράγματα, π.χ. για την ενθάρρυνση της διαπλοκής. Πρέπει όμως από τον πρωθυπουργό Σημίτη και τον Τάσο Γιαννίτση να ζητήσουμε συγγνώμη διότι από τότε είχαν καταλάβει ότι το ασφαλιστικό καταρρέει, ότι τα Ταμεία καταρρέουν, και έπρεπε να κάνουμε κάτι»


Βεβαίως, η δήλωση Αθανασίου δεν θα πρέπει να τη δει κάποιος μόνο υπό το πρίσμα της παραδοχής της πασοκοποίησης του Σύριζα. Ουσιαστικά πρόκειται και για ένα κλείσιμο του ματιού προς τον Σημίτη, ώστε να άρει την στήριξή του στο Ποτάμι και να την δώσει στον Σύριζα.  ΠΗΓΗ

Γιατί παρά την πτώση του πετρελαίου, η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα δεν πέφτει;Σε ιστορικό χαμηλό υποχώρησε πλέον η τιμή του πετρελαίου. Έτσι, η τιμή Brent (ο ευρωπαϊκός τρόπος αναφοράς) του πετρελαίου έπεσε στα 35 δολάρια το βαρέλι, τη χαμηλότερη τιμή της τελευταίας 12ετίας. Είναι χαρακτηριστικό, πως από η πτώση της τιμής του πετρελαίου από τον Ιούνιο του 2014 μέχρι σήμερα, έχει φτάσει το 60%!
Ωστόσο, η μεγάλη πτώση της τιμής του πετρελαίου καθόλου δεν επηρέασε την τιμή της αμόλυβδης βενζίνης στην μνημονιακή Ελλάδα! Γιατί άραγε;
Πέραν από το υπέρογκο ποσοστό κέρδους που έχουν οι εταιρείες, ο βασικός λόγος είναι ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης, τα τέλη και οι λοιπές επιβαρύνσεις, που ισοδυναμούν με το 67% της τελικής τιμής του προϊόντος. Και για να το κάνουμε λιανά, περίπου το 1 ευρώ από τα 1,384 ευρώ το λίτρο της αμόλυβδης που πληρώνει ο κοσμάκης πηγαίνει στα κρατικά ταμεία, για να τα τρώνε τα golden boys και οι επιτήδειοι των κομματικών στρατών –να τα φάνε φάρμακα!
Εις ότι αφορά δε την σύγκριση της τιμής στην Ελλάδα με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, η χώρα μας κατέχει την τέταρτη υψηλότερη θέση στην ΕΕ, μετά την Ολλανδία, την Ιταλία και την Αγγλία. Δηλαδή, η βενζίνη που πληρώνει ο Έλληνας που παίρνει τρεις κι εξήντα, είναι ακριβότερη απ’ αυτήν που πληρώνουν πολίτες χωρών που σε σχέση με την Ελλάδα οι αμοιβές τους είναι… βασιλικές (Γερμανοί, Γάλλοι, κ.λπ.).  ΠΗΓΗ   Δεν είναι ένα ακόμα θαύμα;


ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!!! => ΕΝΑ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! (Ξεσαλώνουν με το SYRIZA οι πράκτορες της Άγκυρας


Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των γυναικών που έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τους “πρόσφυγες”Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη νύχτα τρόμου στην Κολωνία, ήρθαν και οι μαρτυρίες των θυμάτων, για τον εφιάλτη που έζησαν στα χέρια των προστατευόμενων κτηνών της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της αριστεράντζας. Και καλό είναι, οι Ελληνίδες να διαβάσουν τα καθέκαστα, για να ξέρουν τι τις περιμένει στο –όχι και τόσο μακρινό- μέλλον, στην… πολυπολιτισμική μας Μπανανία.
Ιδού: Μαρτυρία έφηβης- αυτόπτου μάρτυρος από την Βρετανία, στο BBC:
«Ακούσαμε μια γυναίκα να ουρλιάζει και να κλαίει κάπου στη μέση του πλήθους. Φαινόταν να προσπαθεί να ξεφύγει από έναν αλλοδαπό που φώναζε προς το μέρος της και την έδειχνε, ενώ την κυνηγούσε με τους συνεργούς του. Αργότερα, είδαμε δυο άνδρες να στριμώχνουν γυναίκες στον καθεδρικό ναό και να τις αγγίζουν, ενώ ούρλιαζαν για βοήθεια και πάλευαν για να ξεφύγουν».
Μαρτυρία θύματος: «Ένιωθαν ότι αυτοί είχαν το πάνω χέρι και ότι μπορούσαν να κάνουν ότι ήθελαν με τις γυναίκες που ήταν έξω για να γιορτάσουν. Μας άγγιζαν παντού. Προσπαθούσαν να μας αγκαλιάσουν, να μας φιλήσουν. Ένας έκλεψε την τσάντα της φίλης μου».
Δεύτερη μαρτυρία θύματος: «Άκουσα ένα δυνατό ήχο και ένιωσα μια φλόγα στην κουκούλα μου. Προσπάθησα να βγάλω το πυροτέχνημα από την κουκούλα μου αλλά μου γλίστρησε και πήρε φωτιά το μπουφάν. Οι ουλές που δημιούργησαν τα εγκαύματα δεν πρόκειται να φύγουν, θα μείνουν για πάντα. Ήμουν τυχερή που το πυροτέχνημα δεν εξερράγη».
Τρίτη μαρτυρία θύματος: «Άρχισαν να με αγγίζουν ανάμεσα στα πόδια, το ίδιο έκαναν και στις φίλες μου. Ο φίλος μου προσπάθησε να με τραβήξει μακριά τους, να με σώσει. Με είχε περικυκλώσει μια αρκετά μεγάλη ομάδα ανδρών, 30 με 40 άτομα».
Τέταρτη μαρτυρία θύματος: «Ήμασταν μια παρέα 11 γυναικών. Ηταν γύρω στις 23:00 όταν φθάσαμε με το τρένο στο σιδηροδρομικό σταθμό. Θέλαμε να πάμε στο κέντρο για να δούμε τα πυροτεχνήματα που θα έπεφταν κατά την αλλαγή του χρόνου. Εκείνη τη στιγμή ήταν και η πρώτη φορά που παρατηρήσαμε αυτές τις ομάδες ανδρών. Φθάσαμε περπατώντας στον καθεδρικό ναό και κατευθυνθήκαμε προς το μουσείο Ludwig όπου θα γινόταν η κεντρική εκδήλωση για την αλλαγή του χρόνου και ήταν και το καλύτερο μέρος για να δούμε τα πυροτεχνήματα. Ξαφνικά, όμως, μας περικύκλωσε μια ομάδα 20 με 30 ανδρών. Καθώς αντιληφθήκαμε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει πιαστήκαμε όλες από τα χέρια. Οι δράστες ήταν αγριεμένοι, γεμάτοι θυμό. Άρχισαν να μας αγγίζουν παντού, σε όλο μας το σώμα. Εμείς προσπαθούσαμε να τους ξεφύγουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ταυτόχρονα προσπαθούσαμε να μετρηθούμε, να δούμε μην έχουν αρπάξει καμιά κοπέλα από την παρέα. Μετά καταλάβαμε ότι μας είχαν κλέψει από τις τσέπες μας ότι υπήρχε σε αυτές».  ΠΗΓΗ
(ΥΓ): Κρατήστε μια φράση-κλειδί, από μαρτυρία θύματος, που εξηγεί τις λυσσασμένες επιθέσεις των καφροκανίβαλων: «Ένιωθαν ότι αυτοί είχαν το πάνω χέρι και ότι μπορούσαν να κάνουν ότι ήθελαν με τις γυναίκες…». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνέβη στην κατεχόμενη πλατεία Βικτωρίας: Αφγανός απήγαγε Ιρανό και ζητούσε λύτρα!

Τζιχαντίστρια συνελήφθη στον Έβρο: Η φρίκη με τους αποκεφαλισμούς εντός των τειχών της χώρας!

Μπορεί να πέρασε στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων, όμως η είδηση είναι πραγματικά ανησυχητική και προπομπός πολύ δυσάρεστων εξελίξεων για τη χώρα μας.
Όπως αναφέρουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία αυτές τις ημέρες εκτυλίχθηκε ένα διπλωματικό θρίλερ μεταξύ ξένων μυστικών υπηρεσιών και των αρχών της χώρας για μία Αιγύπτια τζιχαντίστρια που συνελήφθη στον Έβρο.
Η γυναίκα, η οποία φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «θέλω να πάω να ενταχθώ στο Ισλαμικό Κράτος. Εκεί θα βρω ασφάλεια και ειρήνη», συνελήφθη μαζί με το παιδί της ύστερα από ένα ταξίδι με τις λαθρομεταναστευτικές ροές. Συγκεκριμένα, έφυγε από το σπίτι της στην Αίγυπτο και όπως προέκυψε από την έρευνα ταξίδεψε με δουλεμπορικό από το Κάιρο στην Κρήτη.
Στη συνέχεια πήρε το πλοίο της γραμμής για Πειραιά και έπειτα με λεωφορείο ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη.


Εν τέλει και εδώ είναι το τραγικό το δικαστήριο απεφάνθη ότι την επιμέλεια του παιδιού θα την αναλάβει ο πατέρας, ο οποίος ταξίδεψε στην χώρα μας μετά την σύλληψη της συζύγου του, και η τζιχαντίστρια αφέθηκε ελεύθερη!
Φαίνεται πως η αρπαγή ανηλίκου και οι προθέσεις της δεν αρκούσαν για να κρατηθεί από τις αρχές και έτσι τώρα είναι ελεύθερη είτε να συνεχίσει προς Συρία, είτε να ενταχθεί σε πυρήνες τζιχαντιστών στην Ελλάδα. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η καλή μας η Βανέσα: Από υποστηρίκτρια του σφαγέα του Μπεσλάν σε ευαίσθητη προστάτιδα των λαθρομεταναστών
O εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής στο ΕγνατίαTV σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις

Ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης σε τηλεφωνική του συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Εγνατία Τηλεόραση σχολίασε όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.  
Αναφέρθηκε στο ασφαλιστικό έκτρωμα που φέρνει η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ, καταγγέλλοντας παράλληλα την πολιτική λιτότητας. Σημείωσε ότι με την αύξηση των εισφορών θα ζημιωθούν και οι τελευταίες υγιείς ελληνικές επιχειρήσεις, με μόνο κερδισμένο την γερμανική οικονομική ολιγαρχία. Στη συνέχεια ανέλυσε τις θέσεις και τις προτάσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.
Κλείνοντας προσκάλεσε όλους τους Θεσσαλονικείς στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου “Πολιτικό Ημερολόγιο Φυλακής” που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 09 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο CAPSIS και ώρα 19:00.  ΠΗΓΗ


Παραμένει Σαμαράς: Απολύθηκε υπάλληλος του Zonar΄s επειδή δεν του βρήκε τραπέζι!

Έστησε την μεγαλύτερη σκευωρία της μεταπολίτευσης με την αρωγή επίορκων παραδικαστικών, ο λαός τον σιχάθηκε, έφυγε νύχτα από Μαξίμου και Συγγρού. Παραμένει όμως βουλευτής Μεσσηνίας, ραδιούργος και... καλόψυχος όπως αποκαλύπτει το έγκυρο ρεπορτάζ της εφημερίδας "Παραπολιτικά".
Ο λόγος για τον τρελαντώνη που ακόμα νομίζει ότι έχει επιρροή στην πολιτική ζωή του τόπου και ρόλο "ενοποιητικό", μην έχοντας ακόμη αντιληφθεί ότι το μέλλον του είναι ζοφερό και δεν αργεί η ώρα που θα λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη για όλα του τα ανομήματα.
Ο "καλοκάγαθος" Σαμαράς λοιπόν πήγε τις ημέρες των εορτών για ένα καφεδάκι στο Zonar's. Το ιστορικό στέκι έχει πάντα κίνηση και τις ημέρες των εορτών επικρατούσε πανικός. Επειδή ο χώρος δεν είναι τεράστιος, πολιτική του μαγαζιού είναι να μην επιτρέπει στους πελάτες να κυκλοφορούν εντός του καφέ και να περιμένουν μέχρι να αδειάσει τραπέζι. Επιτρέπεται δηλαδή η είσοδος μόνο όταν υπάρχει διαθέσιμο τραπέζι για να αποφεύγεται ο συνωστισμός και η οχλαγωγία.
Ο "βοναπάρτης" Σαμαράς ήθελε με τσαμπουκά να βρεθεί τραπέζι να βολέψει την μουτσούνα του, παρόλο που δεν υπήρχε διαθέσιμο. Η μετρ που απλά έκανε την δουλειά της, τον ενημέρωσε πως δεν υπάρχει διαθέσιμο τραπέζι και του έριξε πόρτα!
Ο καλοκάγαθος βουλευτής Μεσσηνίας τι έκανε; Επέμεινε με το "έτσι θέλω" να εξυπηρετηθεί, ώσπου τελικά βρέθηκε τραπέζι ύστερα από παρέμβαση του ιδιοκτήτη. Αποτέλεσμα ήταν ο ιδιοκτήτης να απολύσει την εν λόγω υπάλληλο λίγες μέρες μετά. ΠΗΓΗ  Τα σχόλια περιττεύουν! Άπαξ Σαμαράς, για πάντα Σαμαράς!
Άνανδρη δολοφονική επίθεση κουκουλοφόρων κατά 16χρονου νεαρού στο κέντρο του Πειραιά - Καμία σύλληψη
Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ένας νεαρός Εθνικιστής που ξυλοκοπήθηκε άνανδρα από ομάδα κουκουλοφόρων στο κέντρο του Πειραιά.
Η οργανωμένη δολοφονική επίθεση έγινε την ημέρα του εορτασμού των Θεοφανείων στις 22.30 το βράδυ σε πολυσύχναστο χώρο και 40μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Οι παρακρατικοί αφού εκτέλεσαν το σχέδιο τους, αποχώρησαν σαν κύριοι και παρά τις μηνύσεις που έγιναν από την οικογένεια του νεαρού, δεν έχει γίνει μέχρι τώρα ούτε μια προσαγωγή, πόσο μάλλον για σύλληψη.
Ο νεαρός Εθνικιστής μετά την επίθεση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος και υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης σπλήνας. Η κατάσταση του παραμένει σοβαρή, αλλά είναι σταθερή. 
Παρά την σοβαρότητα της επίθεσης τα ΜΜΕ τηρούν σιγή ιχθύος για το περιστατικό, ενώ οι Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές αντί να κινηθούν αυτεπάγγελτα περίμεναν την έγκληση της οικογένειας, με αποτέλεσμα να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στους δράστες για να καλύψουν τα ίχνη τους.
Στην ουσία πρόκειται για ακόμη μια προσπάθεια συγκάλυψης των εγκληματικών και δολοφονικών πράξεων του κόκκινου παρακράτους.   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Κράτος καλύπτει τα τάγματα εφόδου της Αριστεράς: “συγχωροχάρτι” στους αναρχικούς που πρωτοστάτησαν σε επεισόδια στην Ιταλία

Έκθεση γερμανικής αστυνομίας: Προκλητικά «προσφυγάκια» οι δράστες των σεξουαλικών επιθέσεων στην Κολωνία - ΒΙΝΤΕΟ


«Πρέπει να μου φέρεστε ευγενικά, η Μέρκελ με προσκάλεσε» - Έλεγαν στους αστυνομικούς

Παρά το γεγονός ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας προσπαθεί να καλύψει το γεγονός ότι «πρόσφυγες» επιδίδονται σε σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών στη μέση του δρόμου, λέγοντας ότι δήθεν «δεν ξέρουμε ποιοι είναι οι δράστες, και παρά το γεγονός ότι οι «αντιρατσιστές» έφτασαν μέχρι του σημείου της ύβρεως να κατηγορήσουν τα θύματα για τις επίθεσεις που δέχτηκαν, η επίσημη έκθεση της γερμανικής αστυνομίας αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει στην πόλη της Κολωνίας.

Όπως αποκάλυψε χθες η Bild, η έκθεση της αστυνομίας σημειώνει ακόμη ότι το ξέσπασμα της βίας των δραστών ήταν πιο σοβαρό από ότι θεωρήθηκε αρχικά και διατυπώθηκε κάποια στιγμή ο φόβος ότι θα μπορούσε να προκληθούν ακόμη και θάνατοι.
Τόσο η Bild όσο και το Spiegel αναφέρουν ότι αξιωματικούς της γερμανικής αστυνομίας ανέφερε ότι ένας από τους προσαχθέντες είπε στους αξιωματικούς που τον συνέλαβαν: «Είμαι Σύρος. Πρέπει να μου φέρεστε ευγενικά, η Μέρκελ με προσκάλεσε», ενώ κάποιος άλλος έσκισε την άδεια διαμονής του μπροστά στους αστυνομικούς λέγοντάς τους: «Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γιατί μπορώ να βγάλω μια νέα άδεια αύριο».

Πέραν δηλαδή του γεγονότος ότι είναι απροσάρμοστοι και δεν γίνεται να αφομοιωθούν οι σκληροί ισλαμιστές λαθρομετανάστες, που παριστάνουν τους «πρόσφυγες», προκαλούν και επιπλέον λέγοντας ότι «τους κάλεσε η Μέρκελ». Τι θα λένε άραγε στην Ελλάδα που ο Τσίπρας έχει ανοίξει διάπλατα τα σύνορα για να περνάνε;  ΠΗΓΗ


Κοινές περιπολίες με τους τούρκους στο Αιγαίο προστάζει η Κομισιόν: Παραδίδουν Εθνική Κυριαρχία οι Τσιπροκαμμένοι

Άλλος ένας εκβιασμός για παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας καταγράφεται αυτές τις ημέρες με την απαίτηση των «ευρωπαίων εταίρων» της κυβέρνησης για κοινές περιπολίες με τους τούρκους και ουσιαστικά συνδιαχείριση του Αιγαίου.
Συγκεκριμένα, εσωτερικό έγγραφο της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τίτλο «Η ακεραιότητα της Συνθήκης Σένγκεν» αποκαλύπτει την πρόθεση αρκετών κρατών μελών της Ε.Ε. να επαναφέρουν τον έλεγχο στα εσωτερικά σύνορα του χώρου για δύο χρόνια «όπου εντοπίζονται συνεχείς σοβαρές ελλείψεις σχετικά με τον έλεγχο των εξωτερικών συνόρων», την άμεση αποστολή επιχειρησιακής ομάδας της FRONTEX στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας και την ανάπτυξη ομάδων ταχείας επέμβασης στα σύνορα με τρίτες χώρες (rapid border intervention teams - (RABITs), ιδιαίτερα στα Βαλκάνια.
Στο ίδιο έγγραφο εμπεριέχεται τελεσίγραφο των Βρυξελλών με απειλές για αποπομπή της Ελλάδας από τη ζώνη Σένγκεν....>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


Έργο Σύριζα: Κάθε πόλη και ένα γκέτο - Κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών παντού!

Μετά την ανακάλυψη ότι η κατασκευή του κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών στην Σάμο είναι παράνομη, με απόφαση που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως στις 8 Ιανουαρίου ο λαθροϋπουργός Μουζάλας αποφάσισε και διέταξε την κατασκευή νέων κέντρων υποδοχής σε Σάμο και Χίο.
Όπως προκύπτει από την απόφαση του ΦΕΚ στην Σάμο το πρώην πεδίο βολής του δήμου, εκτάσεως 12.298 τετραγωνικών μέτρων, θα μετατραπεί σε κέντρο κράτησης, ενώ στην Χίο η οριοθετημένη έκταση 6000 τετραγωνικών μέτρων του πρώην εργοστασίου ΒΙΑΛ θα δοθεί και αυτή προς φιλοξενία των λαθρομεταναστών.
Οι κάτοικοι των νήσων εξοργισμένοι ζητούν ευθύνες από τα αρμόδια υπουργεία, ενώ στον δρόμο πρόκειται να βρεθούν τις προσεχείς ημέρες προκειμένου να διαδηλώσουν κατά των παράνομων μεταναστών.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην πραγματικότητα εφαρμόζει το πλήρες σχέδιο των προηγούμενων κυβερνήσεων, το οποίο δεν είναι άλλο από τον πλήρη αφελληνισμό και τον εποικισμό της Ελλάδας.
Συμβολικό άλλωστε είναι και το γεγονός ότι τα νέα σπίτια των παράνομων μεταναστών θα χτιστούν πάνω σε κλεισμένα στρατόπεδα και εργοστάσια. Στην Ελλάδα του χθες που αργοπεθαίνει.  ΠΗΓΗ

Κώδωνας κινδύνου από τους αφυπνισμένους ευρωπαίους ηγέτες: Κλείστε τα σύνορα στους λαθρομετανάστες!

Ενώ η Ευρώπη μετρά θύματα από την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών, κάποιες χώρες επιλέγουν να κωφεύουν μπροστά στα ακραία εγκληματικά στοιχεία που εισέρχονται παράνομα στην πατρίδα μας.
Έχοντας ως πρόσφατο παράδειγμα τις μαζικές επιθέσεις εναντίον γυναικών στην Κολωνία από "κακόμοιρους πρόσφυγες" οι κυβερνήσεις της Πολωνίας, της Τσεχίας, της Ουγγαρία και της Σλοβακίας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για ολόκληρη την Ευρώπη. Οι πολιτικές ηγεσίες άλλωστε αυτών των χωρών ήταν αυτές που απέτρεψαν την παράνομη εισροή μεταναστών από τα σύνορά τους, μια απόφαση που τελικά τους δικαιώνει.
Πιο συγκεκριμένα, σε χθεσινές του δηλώσεις ο Σλοβάκος πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίτσο δήλωσε τα εξής: «Η κυβέρνηση της Σλοβακίας είναι πεπεισμένη. Η ιδέα μιας πολυπολιτισμικής Ευρώπης δεν είναι πραγματοποιήσιμη. Είναι προϊόν φαντασίας. Δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην πραγματική ζωή», τονίζοντας παράλληλα πως δεν θέλει να συμβούν στην χώρα του γεγονότα παρόμοια της Κολωνίας.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η Μπεάτα Σίντβο, πρωθυπουργός της νέας κυβέρνησης της Πολωνίας, η οποία σχολιάζοντας τα πρόσφατα γεγονότα στην Κολωνία αισθάνεται δικαιωμένη: «όσα συμβαίνουν αυτή την ώρα στην Γερμανία δείχνουν ότι τα προβλήματα είναι πιο σοβαρά από ό,τι απρόσεκτα πίστεψαν οι ευρωπαίοι ηγέτες».
Στην Τσεχία, ο πρόεδρος της χώρας Μίλος Ζέμαν τάσσεται ανοιχτά κατά των παράνομων μεταναστών και ιδιαίτερα κατά των μουσουλμάνων, χωρίς να διστάζει να παρευρεθεί ακόμη και ως ομιλητής σε συγκεντρώσεις κατά της παράνομης λαθρομετανάστευσης. Σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Τύπο, ο Τσέχος πρόεδρος τόνισε πως: «οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες φέρνουν τη σαρία στη χώρα μας. Αυτό σημαίνει ότι γυναίκες οι οποίες διέπραξαν μοιχεία θα λιθοβολούνται, τα χέρια των κλεφτών θα ακρωτηριάζονται και τα όμορφα κορίτσια μας θα πρέπει να φορούν μπούρκα».
Αξίζει να σημειωθεί πως στις χώρες αυτές μεγάλη μερίδα του Τύπου καθώς και μέλη αριστερών οργανώσεων βρίσκονται σύμφωνοι με την μη υποδοχή των λαθρομεταναστών, καθώς και οι ίδοι αντιλαμβάνονται τον ορατό κίνδυνο που απειλεί την πατρίδα τους.
Στον αντίποδα όλων αυτών, η εγχώρια και κυβερνώσα αριστερά ανοίγει την κερκόπορτα σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθροεισβολείς μετατρέποντας την χώρα σε ορμητήριο εξτρεμιστικών δολοφονικών στοιχείων.  ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 930495084053613502

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item