Widgets

SYRIZA και ΑΡΙΣΤΕΡΑ: «ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ και ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ σε ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ»


Η 13η σύνταξη που δεν ήρθε ποτέ και οι νέες περικοπές που ετοιμάζονταιΗ 21η Δεκεμβρίου (η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου) παρήλθε, αλλά οι συνταξιούχοι δεν είδαν σε καμία περίπτωση να μπαίνει στον τραπεζικό τους λογαριασμό η 13η σύνταξη. Ακόμη και αυτοί που παίρνουν συντάξεις κάτω των 700 ευρώ.
Και όμως, ήταν μόλις δύο εβδομάδες μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις 25 Ιανουαρίου, συγκεκριμένα στις 8 Φεβρουαρίου 2015, όταν ο Τσίπρας στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης έλεγε χαρακτηριστικά ότι «πρώτο μέτρο για την στήριξη των χαμηλοσυνταξιούχων η επαναχορήγηση 13ης σύνταξης ως δώρο Χριστουγέννων στο τέλος του 2015 σε όποιους λαμβάνουν συντάξεις χαμηλότερες των 700 ευρώ μηνιαίως». Λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα όχι μόνο δεν επανήλθε η περιβόητη 13η σύνταξη, αλλά η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες στις ήδη πενιχρές συντάξεις. Εξάλλου, όλη η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνητικής εξουσίας από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα αποτελεί μια συνέχιση των προηγούμενων μνημονιακών δρόμων δίχως την παραμικρή χαραμάδα ανακούφισης
Η Πατρίδα συνεχίζει να ξεπουλιέται και ο Ελληνικός Λαός να υποφέρει, με ένα τρίτο Μνημόνιο να ξεπερνά σε αναλγησία τα δύο προηγούμενα. Χρέος μας είναι όχι μόνο να υπενθυμίσουμε στους Έλληνες ότι δεν πρέπει να ξεχνούν την κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ και την πλήρη σύμπλευση του με το μνημονιακό στρατόπεδο, αλλά και ότι οι δρόμοι της Εθνικής αντιμνημονιακής αντίστασης έχουν αποκλειστικά κατεύθυνση προς τις Γνήσιες Εθνικολαϊκές Δυνάμεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο ExtraTV 


O Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος ήταν καλεσμένος στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του ExtraTV με τον δημοσιογράφο Κυριάκο Βελόπουλο, όπου σχολίασε όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ στον ΔΡΟΜΟ, ΜΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ο ΚΟΣΜΟΣ»


Μαζί με τα κάλαντα: Δείτε τη λίστα με τα νέα μέτρα που θα μέρει η κυβέρνηση στις αρχές του 2016

Μπορεί ο Τσίπρας να προέτρεψε τους υπουργούς – πλην Πάνου Καμμένου για... ευνόητους λόγους – να φάνε κανένα κουραμπιέ παραπάνω στις γιορτές, όμως στην ίδια φράση του απαγόρευσε τις διακοπές.
Ο λόγος είναι ότι αμέσως μετά τις γιορτές θα πρέπει να ψηφιστεί άλλο ένα πακέτο μέτρων, το οποίο είναι απαραίτητο για την διεκπεραίωση της περιβόητης αξιολόγησης και την εκταμίευση άλλης μίας δανειακής δόσεως.
Στη λίστα του Μεσοπρόθεσμου (ναι, θα ψηφίσει και ο Σύριζα μεσοπρόθεσμο) περιλαμβάνονται τα όσα μέτρα είχαν αποφασιστεί στην υπογραφή του τρίτου μνημονίου, αλλά η ψήφισή τους εκκρεμούσε έως και σήμερα ελέω της μνημονιακής απειρίας της «πρώτης φοράς αριστερά», αλλά και της επικοινωνιακής τακτικής που προστάζει από τα βάθη της Ιστορίας ο... Λένιν.
Ιδού τι θα βρίσκεται στο νέο... πρωτοχρονιάτικο πακέτο Τσίπρα:

Στο μέτωπο των ενοικίων το οικονομικό επιτελείο προσανατολίζεται στην καθιέρωση νέας κλίμακας φορολογίας εισοδήματος (από ενοίκια) με αυξημένους συντελεστές,
Σε ό,τι αφορά τη φορολόγηση των αγροτών, το οικονομικό επιτελείο σχεδιάζει αύξηση του συντελεστή φορολογίας εισοδήματος από το 13% στο 20%.
Κατόπιν συνεννοήσεως με την τρόικα θα ψηφιστεί το νέο ασφαλιστικό που θα περιλαμβάνει νέες μειώσεις συντάξεων και αυξήσεις ορίων ηλικίας, παρά τις «κόκκινες γραμμές» Τσίπρα. Συνολικά η κυβέρνηση προσδοκά σε εξοικονόμηση ποσού ύψους 1,7 – 1,8 δισ. ευρώ, ήτοι 1% του ΑΕΠ, που θα προέλθουν από τις προαναφερόμενες μειώσεις των συντάξεων.
Περαιτέρω διευκρινίσεις στο πλαίσιο λειτουργίας των κορακιών που θα αναλάβουν τα «κόκκινα δάνεια», όπως επίσης και η παράδοση όλων των δανείων στα χέρια τους.
Οριστική κατάργηση σε όλα τα νησιά της εκπτώσεως στον ΦΠΑ.  ΠΗΓΗ
Οι συνταξιούχοι στο απόσπασμα: Έρχονται μειώσεις συντάξεων και αυξήσεις ορίων ηλικίας – Ο Τσίπρας έβαλε «κόκκινη γραμμή» στο υπουργικό συμβούλιο


Το πρόγραμμα της κυβερνήσεως για το α’ εξάμηνο του 2016 παρουσίασε ενώπιον του υπουργικού συμβουλίου και των τηλεοπτικών φακών ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός παρουσίασε ένα πρόγραμμα 11 σημείων, το οποίο μπορεί να συνοψιστεί στη φοβία του για πτώση της κυβερνήσεως, αλλά και το γεγονός ότι οι συνταξιούχοι είναι τα επόμενα θύματα στη μνημονιακή λίστα.
Ξεπερνώντας, αφού δεν είναι στο χέρι του, τις «διαβεβαιώσεις» Τσίπρα ότι δεν πρόκειται να σχηματιστεί οικουμενική κυβέρνηση, μπορούμε να δούμε ότι οι υποσχέσεις του πρωθυπουργού περιορίστηκαν στην δέσμευσή του για εκτέλεση των συνταξιούχων. Συγκεκριμένα, τα 11 σημεία που ονομάτισε ο πρωθυπουργός ήταν τα εξής:

 1. Εφαρμογή του νόμου που έχει ψηφιστεί για τις τηλεοπτικές άδειες. «Τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο για να ξεκαθαρίσει το τοπίο αυτό» είπε χαρακτηριστικά.
 2. Νέος αναπτυξιακός νόμος για την παραγωγική αναδιάρθρωση της χώρας
 3. Νομοσχέδιο για την αναδιαμόρφωση της δημόσιας διοίκησης
 4. Ψήφιση ρυθμίσεων για την κάρτα ανασφάλιστων και μεταρρυθμίσεις στο χώρο της Υγείας.
 5. Νομοσχέδιο για την κοινωνική οικονομία και τις κοινωνικές επιχειρήσεις
 6. Νομοσχέδιο για την αλλαγή των όρων χρηματοδότησης της έρευνας
 7. Κατάθεση νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό και την παραγωγικότητα των ιδιωτικών και δημόσιων έργων.
 8. Κατάθεση νομοσχεδίου για την αναθεώρηση των δημοσίων συμβάσεων.
 9. Νομοσχέδιο για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων
 10. Έκδοση ΚΥΑ μέχρι το Φεβρουάριο για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καυσίμων
 11. Νόμος για την οικειοθελή αποκάλυψη της φοροδιαφυγής. «Θα είναι η τελευταία ευκαιρία για όσους απέκρυψαν έσοδα που είχαν μεταβιβάσει σε τράπεζες του εξωτερικού
Όσον αφορά τα λοιπά σημεία των εξαγγελιών εμείς απλώς να θυμίσουμε πόσες φορές τα λεγόμενα του πρωθυπουργού έχουν μείνει λόγια και πόσες άλλες φορές έχει κάνει «κωλοτούμπα». Οπότε τα περί «παραγωγικής αναδιάρθρωσης της χώρας» είναι στα πλαίσια του πολιτικού ξύλινου λόγου και μπορούν να ερμηνευτούν όπως ο καθείς νομίζει, ενώ τα περί «τηλεοπτικών αδειών» έχουν ήδη μείνει στην αναμονή για 2 κοινοβουλευτικές περιόδους, οπότε δεν μπορούν να ληφθούν σοβαρά υπόψη.
Στο θέμα του ασφαλιστικού, όμως, ο Τσίπρας ήταν συγκεκριμένος. Έθεσε «κόκκινη γραμμή» στις κύριες συντάξεις και όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει όταν η κυβέρνηση Τσίπρα θέτει «κόκκινες γραμμές». Στην αρχή του έτους αναμένεται να κατατεθεί το ασφαλιστικό και εκεί οι συνταξιούχοι θα δουν τρομερές μειώσεις συντάξεων για 12η φορά, ενώ θα αυξηθούν και τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης. 
Έκλεισε μάλιστα με την εξής φράση: «Θα φάμε λίγους παραπάνω κουραμπιέδες και μελομακάρονα, αλλά δεν υπάρχουν χειμερινές διακοπές για την κυβέρνηση».
Και οι συνταξιούχοι; Ας φάνε γεμιστά που θα έλεγε και η Φωτίου - Αντουανέτα  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => ΤΡΕΛΟ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ σε «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» και ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στην ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και τις ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ


Μέρκελ στο συνέδριο του κόμματός της: Επιβάλλουμε τις γερμανικές θέσεις, κάνουμε ό,τι θέλουμε τον ΤσίπραΣτο συνέδριο του γερμανικού Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος που έγινε πρόσφατα, η Άνγκελα Μέρκελ φάνηκε ξεκάθαρα ότι είναι απόλυτα κυρίαρχη. Οι σύνεδροι την χειροκροτούσαν όρθιοι επί 9(!) ολόκληρα λεπτά, θυμίζοντας τις θλιβερές εποχές του «πατερούλη» Στάλιν όπου κανείς από τους «παλαμάκηδες» δεν τολμούσε να σταματήσει πρώτος το χειροκρότημα, ενώ το σχέδιο απόφασης που πρότεινε υπερψηφίστηκε από 976 σε σύνολο 1.000 συνέδρων.
Εκεί, αισθάνθηκε την ανάγκη να προσφέρει στήριξη στον Σόιμπλε, τον υπουργό της των Οικονομικών, ο οποίος από κάποιες πλευρές παρουσιάστηκε σαν ο άνθρωπος που το περασμένο καλοκαίρι έθεσε σε κίνδυνο την Ευρωζώνη, προωθώντας το Grexit: «Ο Βολφγκανγκ Σόιμπλε συμμετείχε σε σημαντικό βαθμό στην επίλυση της ελληνικής κρίσης, αλλά και στην επιβολή των γερμανικών θέσεων». Για την Μέρκελ άλλη ήταν η πηγή του κινδύνου: «Απίθανες παλινωδίες από την αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας έθεσαν σε κίνδυνο την ευρωζώνη».

Κι αυτά που έλεγε και συνεχίζει να λέει ο Τσίπρας; Ότι δηλαδή ο Σόιμπλε είχε (και εξακολουθεί να έχει) ένα σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, προκειμένου να επιτύχει την γερμανοποίησή της; Ότι αυτό το σχέδιο δεν το συμμερίστηκε ποτέ η Μέρκελ; Ότι με την βοήθεια του Ολάντ τελικά το σχέδιο του Σόιμπλε ναυάγησε; Όλα αυτά αποτελούν μέρος της πολιτικής παραμυθολογίας του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ γενικότερα. Γιατί δεν είναι δυνατόν την ίδια στιγμή να λένε και ότι ηττήθηκε ο Σόιμπλε και ότι αυτοί υπέγραψαν την συμφωνία στις 12-13 Ιουλίου εκβιαζόμενοι και αντιμετωπίζοντας ένα πραξικόπημα. Δεν γίνεται να ισχύουν και τα δύο.
Το Grexit αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί το άλλοθι της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Το επικαλέστηκε το καλοκαίρι, για να περάσει το τρίτο Μνημόνιο, το επικαλείται ακόμα και τώρα ως κίνδυνο, κάθε φορά που πρέπει να στριμώξει το κοινοβουλευτικό της μαντρί για να ψηφίσει ένα πακέτο μνημονιακών προαπαιτούμενων. Το περασμένο καλοκαίρι το Grexit χρησιμοποιήθηκε από τον Σόιμπλε σαν διαπραγματευτικό εργαλείο. Σαν μοχλός πίεσης πάνω στην πανικόβλητη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Για να επιβάλει τις γερμανικές θέσεις, όπως παραδέχθηκε στην ομιλία της η Μέρκελ, και όχι επειδή αποτελούσε στρατηγική της Γερμανίας.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Κασιδιάρης κατά Στουρνάρα και κομμάτων για Siemens: “Είστε εγκληματίες! Πρέπει να πάτε όλοι φυλακή!”

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων δεκαετιών, με την απόλυτη σύμπραξη όλων των συστημικών κομμάτων ολοκληρώθηκε χθες με το ξέπλυμα της αμαρτωλής Siemens και του Στουρνάρα από τους εκπροσώπους του αντισυνταγματικού τόξου (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ). Δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή της ημέρας που εκλήθη ο Στουρνάρας στην επιτροπή θεσμών και (α)διαφάνειας, καθώς την ίδια ώρα η βουλή συζητούσε τους γάμους της... ανωμαλίας και όλα τα φώτα των ΜΜΕ ήταν στραμμένα εκεί. 
Μοναδική δύναμη αντίστασης στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας η Χρυσή Αυγή, που μέσω του εκπροσώπου της απαίτησε πολιτική κάθαρση και κατήγγειλε τους εγκληματίες πολιτικούς, οι οποίοι παρακολουθούσαν βουβοί. Ζητήσαμε την άμεση δίωξη και την φυλάκιση Στουρνάρα και όσων στήριξαν το εν λόγω αντεθνικό νομοθέτημα, δηλαδή των μνημονιακών κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αναφέραμε την αρχή του κακού, δηλαδή την αμαρτωλή οικουμενική του '90 και την πραξικοπηματική απόφαση Μητσοτάκη-Παπανδρέου-Φλωράκη(KKE) να αγοράσουν από Siemens και Ιντρακόμ 1,5 εκατομμύριο ψηφιακές συσκευές τηλεφώνων. Υπενθυμίσαμε τα μαύρα ταμεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ (σκάνδαλο Τσουκάτου) και καταλήξαμε στην απόφαση Τσίπρα να νομιμοποιήσει τον παράνομο εξωδικαστικό συμβιβασμό του Σαμαρά και του Βενιζέλου. Αντί η Ελλάς να διεκδικήσει τουλάχιστον 2 δισεκατομμύρια ευρώ από τη Siemens, ζητήθηκαν μόλις 80 εκατομμύρια και τελικώς το Δημόσιο εισέπραξε "αέρα κοπανιστό"! 
Στουρνάρας, Βενιζέλος (αντιπρόεδρος της επιτροπής θεσμών!), Τασία Χριστοδουλοπούλου (πρόεδρος της επιτροπής), ΚΚΕδες και λοιποί εγκληματίες του αντισυνταγματικού τόξου δεν έβγαλαν άχνα, ούτε τόλμησαν να δώσουν την παραμικρή απάντηση στην Χρυσή Αυγή. Μετά την σφοδρή επίθεση και τις καταγγελίες του Ηλία Κασιδιάρη, όλοι οι εκπρόσωποι της κλεπτοκρατίας ενωμένοι, έλαβαν κοινή απόφαση πώς ο Στουρνάρας δεν έχει καμία ποινική ευθύνη γι' αυτό το τεράστιο εθνικό και πολιτικό έγκλημα. ΠΗΓΗ

Ο Σύριζα ανοίγει τον δρόμο για το τέταρτο Μνημόνιο με νέο μεσοπρόθεσμο που θα κατατεθεί τον Ιανουάριο

Παράθυρο για 4ο Μνημόνιο αφήνει το νέο Μεσοπρόθεσμο που θα εκτείνεται ως το 2020 - Θα κατατεθεί τέλος Ιανουαρίου του 2016.
«Χαραμάδα» για χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας και μετά τον Αύγουστο του 2018, οπότε εκπνέει το τρίτο Μνημόνιο, αφήνει, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, το νέο Μεσοπρόθεσμο που θα καταθέσει η κυβέρνηση στα τέλη Ιανουαρίου του 2016 στη Βουλή και θα εκτείνεται μέχρι το 2020.
Θα αφορά δηλαδή την τετραετία 2017 - 2020 και όχι τα έτη 2016 - 2019 που προέβλεπε το αρχικό σχέδιο του Προγράμματος. Κανονικά το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα θα έπρεπε να είχε έρθει μαζί με τον προϋπολογισμό του 2016 στη Βουλή. Από τη στιγμή όμως που οι δύο μεγάλες μεταρρυθμίσεις, το ασφαλιστικό και το φορολογικό, παραμένουν σε εκκρεμότητα, κυβέρνηση και θεσμοί συμφώνησαν να πάει πιο πίσω η κατάθεση του νέου Μεσοπρόθεσμου στο ελληνικό Κοινοβούλιο.
Άλλωστε, όπως τονίζουν αρμόδιες πηγές, είναι τεχνικά αδύνατο για τις υπηρεσίες του Γενικού Λογιστηρίου να μπορέσουν σε αυτή τη φάση να καταρτίσουν ακόμη και το βασικό σενάριο του Προγράμματος, δεδομένου ότι ακόμη δεν έχουν «κλειδώσει» τα μέτρα με τα οποία θα προσδιορίζεται το μέγεθος της δημοσιονομικής προσαρμογής. Εξαίρεση αποτελεί το ασφαλιστικό, για το οποίο τόσο η κυβέρνηση όσο και το αρμόδιο υπουργείο γνωρίζουν από το περασμένο καλοκαίρι που υπογράφτηκε η συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους μέχρι πού θα φτάσει το «μαχαίρι» στις συντάξεις και τις αλλαγές που θα γίνουν στο καθεστώς συνταξιοδότησης.
Το σχετικό νομοσχέδιο, που θα είναι έτοιμο μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, στοχεύει στην εξοικονόμηση πόρων ύψους 1,75 δισ. ευρώ ή το 1% του ΑΕΠ από τη χρηματοδότηση των ασφαλιστικών ταμείων. Σε ό,τι αφορά το φορολογικό και τις αλλαγές που... ψήνονται σε εισόδημα και περιουσία, αυτές κινούνται ακόμη σε αχαρτογράφητα νερά και ουδείς από το οικονομικό επιτελείο μπορεί με ακρίβεια να υπολογίσει τις νέες εισροές εσόδων που θα έχει το νέο Μεσοπρόθεσμο σε βάθος τετραετίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τις νέες παρεμβάσεις που θα γίνουν το φορολογικό «μπουρίνι» θα είναι αρκετά μεγάλο…
Στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα η κυβέρνηση θα δίνει ένα πρώτο στίγμα και για τα πρόσθετα μέτρα που θα τεθούν σε ισχύ από το 2017, το ύψος των οποίων ανέρχεται σε 1,305 δισ. ευρώ ή στο 0,75% του ΑΕΠ, όπως επίσης και γι' αυτά που θα έρθουν με τον προϋπολογισμό του 2018 και θα φτάνουν στα 435 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για παρεμβάσεις με τις οποίες θα διασφαλίζονται οι στόχοι για πρωτογενές πλεόνασμα 1,75% του ΑΕΠ το 2017 και 3,5% το 2018, οι οποίοι στην πάροδο των αξιολογήσεων από τους δανειστές είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν. Αν σε αυτά τα μέτρα προστεθούν και τα 5,7 δισ. ευρώ της διετίας 2015-2016, τότε τα βάρη που θα επωμιστούν νοικοκυριά, επιχειρήσεις και φορολογούμενοι στην τετραετία 2017–2020 φτάνουν τα 7,4 δισ. ευρώ.
Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο «λογαριασμός» θα αυξηθεί από τη στιγμή που η φορολογική μεταρρύθμιση δεν έχει ακόμη αρχίσει ενώ μέσα στο Μεσοπρόθεσμο υπάρχει ο «αστερίσκος» για την άμεση διόρθωση των δημοσιονομικών αστοχιών. Κάτι που σημαίνει ότι αν τα φορολογικά έσοδα υπολείπονται των μηνιαίων στόχων και τα εισπρακτικά «κενά» στα Ταμεία είναι μεγάλα, τότε η αναδιάρθρωση στους ειδικούς φόρους και τον ΦΠΑ θα πρέπει να είναι άμεση έτσι ώστε να μην απειληθούν οι στόχοι για τα πρωτογενή πλεονάσματα. ΠΗΓΗ

Νέος εμπαιγμός για τον ΕΝΦΙΑ: «Μειώνονται» οι αντικειμενικές – Παραμένει ίδια η οφειλή!

Πηχυαίους τίτλους χρησιμοποιούν σήμερα οι φυλλάδες της διαπλοκής για να διαφημίσουν το νέο προπαγανδιστικό κόλπο της κυβερνήσεως Σανέλ. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ρεπορτάζ η κυβέρνηση θα «μειώσει» τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, προκειμένου αυτές να συμβαδίσουν με την σημερινή πραγματικότητα.
Καταρχάς, επιχειρώντας μία προσγείωση των φυλλάδων στην αλήθεια, δεν πρόκειται για κίνηση της κυβερνήσεως Τσίπρα, αλλά για ευθυγράμμισή της με τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Συνεπώς δεν υπάρχει τίποτε το «ηρωικό» ή το αξιοσημείωτο σε αυτή την κίνηση, αν ποτέ πραγματοποιηθεί, αφού μέχρι τώρα είναι απλώς μία εξαγγελία – διαρροή «κύκλων» και όχι κάτι επίσημο.
Κατά δεύτερο και σημαντικότερο, η κυβέρνηση στις ίδιες διαρροές τονίζει ότι δεν θα απαιτηθούν ισοδύναμα, αφού το ποσό που προβλέπεται από την είσπραξη του ΕΝΦΙΑ θα μείνει αμετάβλητο. Κοινώς ακόμα και μειωθούν οι «αντικειμενικές» θα αυξηθούν οι συντελεστές με τους οποίους φορολογούνται, ώστε να πληρωθεί εν τέλει το ίδιο ποσό.ΠΗΓΗ

Οι μνημονιακές πολιτικές εξαφανίζουν τα εισοδήματα των Ελλήνων - Στοιχειά φωτιά από την ΕΛΣΤΑΤ

Κάθε χρόνο και χειρότερα - Επιπλέον απώλειες 4,7 δισ. είχαν το 2014 τα νοικοκυριά
Χρόνο με τον χρόνο αποδεικνύεται με αριθμούς ότι η πολιτική των μνημονίων οδηγεί τους Έλληνες στην οικονομική καταστροφή. Τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που ακολουθούν φανερώνουν πως ο δρόμος που χάραξαν το Πασόκ με την ΝΔ και τον οποίο συνεχίζει ο Σύριζα με το τρίτο Μνημόνιο, είναι προορισμένος να αποτύχει.
Το εισόδημα των Ελλήνων μειώθηκε στα 118 δισ. ευρώ το 2014 από 122,7 δισ. ευρώ το 2013. Επιπλέον απώλειες 4,7 δισ. ευρώ είχαν το 2014 στο διαθέσιμο εισόδημά τους τα νοικοκυριά, καθώς αυτό μειώθηκε στα 118 δισ. ευρώ από 122,7 δισ. ευρώ το 2013 (μείωση 3,9%). Η εξέλιξη αυτή αποτέλεσε απόρροια της μείωσης κατά 2% των αποδοχών των εργαζομένων και κατά 2,6% των κοινωνικών παροχών που εισπράττουν τα νοικοκυριά.
Έτσι, σύμφωνα με τους ετήσιους μη χρηματοοικονομικούς λογαριασμούς θεσμικών τομέων της ΕΛΣΤΑΤ, η τελική καταναλωτική δαπάνη των νοικοκυριών και των μη κερδοσκοπικών οργανισμών που εξυπηρετούν νοικοκυριά, μειώθηκε κατά 2,2% το 2014 σε σχέση με το 2013, από 127,9 δισ. ευρώ σε 125 δισ. ευρώ. Ενώ, το ποσοστό της αποταμίευσης (ακαθάριστη αποταμίευση προς το ακαθάριστο διαθέσιμο εισόδημα) διαμορφώθηκε στο -6% το 2014 από -4,2% το 2013. Από την άλλη πλευρά, ο ακαθάριστος σχηματισμός παγίου κεφαλαίου του τομέα των μη χρηματοοικονομικών εταιρειών αυξήθηκε οριακά κατά 6,2% το 2014 σε σύγκριση με το 2013, από 7,7 δισ. ευρώ σε 8,2 δισ. ευρώ. ΠΗΓΗ
Η ομοφυλοφιλία υπήρξε πάντα παρακμιακό φαινόμενο στην Ελλάδα

Στην χειμαρρώδη ομιλία του για το Σύμφωνο της ΠΑΡΑΚΜΗΣ, ο Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ν. Μιχαλολιάκος ανεφέρθη στη συχνή χρήση του όρου «ομόφυλος» αντί του «ομοφυλόφιλος» που επίσης είναι μία λέξη που καθιέρωσε ένας Γερμανός ψυχίατρος, το 1859.

Στην πλούσια Ελληνική γλώσσα υπάρχει η λέξη «ΚΙΝΑΙΔΟΣ». Και επειδή «αρχή Σοφίας η των ονομάτων επίσκεψις», η ετυμολογία προέρχεται από τις λέξεις κινώ (προκαλώ) + αιδώς (ντροπή). Δηλαδή ο ΚΙΝΑΙΔΟΣ (ομοφυλόφιλος) στην Ελληνική Αρχαιότητα ήταν άνθρωπος περιθωριακός που προκαλούσε την ντροπή.

Αυτά, σαν μια σύντομη απάντηση, προς όσους ισχυρίζονται ότι η ομοφυλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα υπήρξε αποδεκτή και ευρέως διαδεδομένη. Ήταν και είναι ακόμα στις μέρες μας, ένα παρακμιακό φαινόμενο μιας μειοψηφίας που τις τελευταίες δεκαετίες θέλει να επιβληθεί έναντι του συνόλου.
 
ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Υ.Γ. Σε κάποιες «προοδευτικές» χώρες, επιτρέπεται η Κτηνοβασία και σε άλλες η Αιμομιξία. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΠΕΥΣΑΤΕ.
Η βουλή έγινε Μύκονος! Φωτορεπορτάζ
Χωρίς ιδιαίτερα πολλά σχόλια σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες από τη χθεσινή κατάντια του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Περάσαμε και επισήμως από την «αντιπροσωπευτική δημοκρατία» στην «δημοκρατία των αντι - προσώπων».  >>> ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ!!!!Βιβλιοπαρουσίαση: “Πολιτικό Ημερολόγιο Φυλακής” του Ηλία Κασιδιάρη

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, παρουσία εκατοντάδων συναγωνιστών και φίλων, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του "Πολιτικού Ημερολογίου Φυλακής" του Ηλία Κασιδιάρη. 
Την εκδήλωση προλόγισε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος και στη συνέχεια ο εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου αναφέρθηκε στο έργο του. 
Ακολουθεί φωτογραφικό αφιέρωμα και τηλεοπτικό υλικό από την  βιβλιοπαρουσίαση....>>>> ΕΔΩ!!!

Ο Στουρνάρας ευχαρίστησε δημόσια τους «αντισυστημικούς» του ΚΚ€ για την αθώωσή του στην υπόθεση Siemens

«Το αίμα νερό δεν γίνεται». Ούτε ο Γιάννης Στουρνάρας ξεχνάει ότι κάποτε ήταν κνίτης, ούτε το ΚΚΕ ότι ο νυν διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος πέρασε από τις τάξεις του. Έτσι χθες, κατά την διάρκεια της κατάθεσής του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο Στουρνάρας δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Ευάγγελο Βενιζέλο, στην ουσία είπε όσα θα έπρεπε να πω και εγώ και δεν θα τα επαναλάβω. Επίσης ευχαριστώ και τον Θανάση Παφίλη».
Και αν για τον πρώην αρχικαρεκλάρχη και «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ δεν προξενεί καμία έκπληξη, τα ευχαριστήρια στον Παφίλη και κατ’ επέκταση στο ΚΚΕ δημιουργούν απορίες και συνειρμούς. Ο ίδιος ο Παφίλης, λίγο πριν τον ευχαριστήσει ο πρώην υπουργός Οικονομικών της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και νυν άψογος συνεργάτης της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είχε δηλώσει: «Σοβαρά πολιτικά ζητήματα δεν λύνονται με νομικίστικα κόλπα. Ο Γιάννης Στουρνάρας ήταν υποχρεωμένος να υπογράψει και όσα λέγονται δεν ευσταθούν».
Και όμως, οι καπιταλιστές του ΚΚΕ θέλουν να παρουσιάζονται ως «αντισυστημικό» και «φιλολαϊκό» κόμμα, ενώ στην πραγματικότητα αποτελούν ένα συνειδητό γρανάζι (έστω και σάπιο) της συστημικής μηχανής. Με τον Στουρνάρα και τους λοιπούς εκπροσώπους του εγχώριου και διεθνούς καπιταλισμού περισσότερα κοινά στοιχεία παρά διαφορές έχει το ΚΚΕ. Και αν αναρωτιούνται για τα… υγρά που τους λούζουν στο πρόσωπο, δεν πρόκειται σίγουρα για ψιχάλες αλλά για την συνειδητή αντίδραση κάθε Τίμιου Έλληνα Εργαζόμενου απέναντι σ’ αυτούς τους σφετεριστές της Εργατικής Δύναμης του Ελληνικού Λαού.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Εφιάλτης για τους κρατικοδίαιτους του ΚΚΕ ο τίμιος πολιτικός αγώνας της Χρυσής Αυγής

Μια επιβεβλημένη απάντηση στους καπιταλιστές του ΚΚΕ
Πώς θα φαινόταν στον καθένα αν άκουγε ότι κάποιο κόμμα, υποτίθεται επαναστατικό και αντισυστημικό, θα συμμετείχε με μεγάλη του χαρά στην πολιτική σκευωρία του συστήματος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και θα υπερθεμάτιζε την πολιτική της εξόντωση, επειδή το ίδιο είναι ανίκανο ιδεολογικοπολιτικά να αντιμετωπίσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα;
Αν πληροφορούνταν ότι το κόμμα αυτό έχει εξελιχθεί σε κανονική επιχείρηση, έχοντας μια «σπιταρώνα» στον Περισσό, την οποία μπορεί να ονομάζει «Σπίτι του Λαού», αλλά η είσοδος για τους… κοινούς θνητούς να μην είναι επιτρεπτή; Αν μάθαινε ότι επί δεκαετίες εξυπηρετούσε τα συμφέροντα μιας (εκ των δύο τότε) ιμπεριαλιστικής υπερδύναμης, έχοντας μάλιστα απ’ αυτήν και την σχετική «ενίσχυση»; Αν διάβαζε ότι οι συνδικαλιστικές οργανώσεις του κόμματος αυτού, που διαμαρτύρονται για κάθε απόλυση εργαζομένου σε άλλες εταιρείες, «βγάζουν τον σκασμό» όταν το κόμμα απολύει εργαζόμενους από τις δικές του επιχειρήσεις;
Αν ενημερωνόταν ότι κρατική τηλεοπτική συχνότητα την οποία έλαβε δωρεάν αντί να την επιστρέψει στο δημόσιο, όταν αυτή «φαλίρισε», την μοσχοπούλησε και «τα κονόμησε»; Αν έβλεπε ότι προβεβλημένα στελέχη του (με πρώτο και… χειρότερο τον νυν αρχισταλινίσκο του) δεν έχουν εργαστεί ποτέ (με την κλασική έννοια και ουσία του όρου) στην ζωή τους, αφού είχαν μάθει μια ζωή να είναι παιδιά του κομματικού σωλήνα;
Αυτά και πολλά άλλα αν ερχόντουσαν σε γνώση του καθενός είναι σίγουρο ότι θα αηδίαζε με τους πολιτικούς αυτούς απατεώνες. Ο λόγος, φυσικά για το Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ), το οποίο μέσα από τις ρυπαρές σελίδες της βρωμοφυλλάδας του «(Β)ριζοσπάστη» προσπάθησε και πάλι να πουλήσει πνεύμα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Άδικος ο κόπος τους, καθώς η Κοινωνία και τα λαϊκά στρώματα δεν έχουν καμία εργασιακή, διανοητική, ηθική και πολιτική σχέση με τους αργόσχολους και αργόμισθους του χρεωκοπημένου κομματικού μαγαζιού του ΚΚΕ, καθώς και με τα «φυτά» της ΚΝΕ που χαρακτηρίζονται από το σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας. Χαιρόμαστε αφάνταστα για την συστημ(ατ)ική επίθεση των ορφανών του Στάλιν και γλειψιματιών του εκάστοτε αρχιδολοφόνου του Κρεμλίνου. Τα ασπόνδυλα ανθρωπάκια που ανέκαθεν είχαν τέτοιο θάρρος γνώμης ώστε να χορεύουν σαν εκπαιδευμένες αρκούδες στον ρυθμό του ντεφιού που τους χτύπαγε κάθε φορά η ηγεσία της Σοβιετικής Ένωσης, όποια κι αν ήταν αυτή.
Σ’ αυτούς τους μόνιμα εθνοπροδότες, με την βαθύτατα αντιλαϊκή και αντεργατική διάθεση και πρακτική τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, το μόνο που τους ταιριάζει είναι η αηδία, η περιφρόνηση και η βεβαιότητα ότι βαδίζουν προς το οριστικό τέλος του χρεωκοπημένου μαγαζιού τους. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι αρκετοί απ’ αυτούς ίσως χρειαστεί μετά το πολιτικό αυτό τέλος να σκεφτούν το ενδεχόμενο να εργαστούν για πρώτη φορά αληθινά στην ζωή τους, είναι ένας εφιάλτης που τους τρομοκρατεί κατά την διάρκεια του ύπνου τους…  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Οι χθεσινοί υμνητές του Τσαουσέσκου και της Βορείου Κορέας υβρίζουν σήμερα την Χρυσή Αυγή

Τέτοιες ημέρες πριν  από 26 χρόνια ο Ρουμανικός λαός εξεγείρονταν εναντίον  της κομμουνιστικής τυραννίας του Νκολάε Τσαουσέσκου. Ενθυμούμενοι αυτή την εξέγερση παραθέτουμε ένα απόσπασμα από άρθρο του συστημικού δημοσιογράφου Ηλία Κανέλλη στα «Νέα»: «Ποιος θυμάται άραγε σήμερα ότι ο Τσαουσέσκου είχε ιδιαίτερες σχέσεις με το ΚΚΕ εσωτερικού; Κι όμως. Από το 1975-76, η Ρουμανία έδινε φοιτητικές υποτροφίες με σύσταση του κόμματος της ελληνικής δημοκρατικής Αριστεράς ενώ, μεταξύ άλλων, έστελνε χαρτί για το τύπωμα της εφημερίδας του, της «Αυγής». Σχεδόν κανείς δεν είχε αντιδράσει - ει μη μόνον ο Κώστας Ζουράρις (ακριβώς!), που παραιτήθηκε από την ΚΕ,  και κάποιοι φοιτητές που απομυθοποίησαν στην πράξη το δήθεν κομμουνιστικό όραμα.
Από την ιστορική ηγεσία του κόμματος θυμάμαι τον Λεωνίδα Κύρκο να κάνει αυτοκριτική για την επιλογή του κόμματος. Από τον ευρύτερο χώρο, πιο οξύς στην αυτοκριτική του ήταν ο Άγγελος Ελεφάντης. Αργότερα , πάντως, στις αρχές του 1990, το ΚΚΕ εσωτερικού ΑΑ (οι «Μπανιάδες») διατηρούσε σχέση με τη Βόρεια Κορέα, μάλιστα μεγάλη αντιπροσωπεία του κόμματος που είχε σύνθημα τον «σοσιαλισμό με δημοκρατία και ελευθερία» είχε επισκεφτεί τη χώρα».
Και όμως, οι σημερινοί πολιτικοί επίγονοι του ΚΚΕ εσωτερικού, οι οποίοι βρίσκονται σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, την ΔΗΜΑΡ και αλλού , όλοι αυτοί δηλαδή που είχαν επαφές, προσβάσεις, εύνοιες και χρηματοδότηση από το αιμοσταγές και λαομίσητο κομμουνιστικό καθεστώς του Τσαουσέσκου, έχουν το απύθμενο θράσος να κατηγορούν ως «εγκληματική οργάνωση» και «φορέα ολοκληρωτικών και απάνθρωπων θεωριών» την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Φαίνεται μάλιστα, σύμφωνα με το όσα γράφει και ο Κανέλλης, ότι αφού κόπηκε η παντός είδους εύνοια από τη Ρουμανία (μιας και ο Τσαουσέσκου πλήρωσε για τα εγκλήματα του και το καθεστώς κατέρρευσε), τα «συντρόφια» του ΚΚΕ εσωτερικού- Ανανεωτική Αριστερά βρήκαν νέο ιδεολογικό και πολιτικό αποκούμπι στο… λαοφιλές καθεστώς της Βορείου Κορέας. Και όμως, επαναλαμβάνουμε, όλοι αυτοί  οι υμνητές και συμπαραστάτες εγκληματικών καθεστώτων έχουν το θράσος και την αναίδεια να χαρακτηρίζουν με βαριές εκφράσεις την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

400.000 “πρόσφυγες” μένουν Ελλάδα!


Το κύριο άρθρο της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, εκτιμάται οτι ο αριθμός των λαθρομεταναστών και προσφύγων που έφθασαν δια ξηράς και θαλάσσης σε έξι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι άνω του 1 εκατομμυρίου. Από αυτούς, τουλάχιστον 830.000 εισέβαλλαν δια θαλάσσης στην Ελλάδα.
Οι Ευρωπαίοι «εταίροι» μας, εκτός από το οικονομικό πριμ στην Τουρκία, είχαν ανακοινώσει ένα... εθελοντικό πρόγραμμα μετεγκατάστασης «προσφύγων» στις κοινοτικές χώρες και όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό εξελίχθηκε σε φάρσα, καθώς όχι μόνο δεν προχώρησε αλλά οι χώρες της Ευρώπης έστησαν νέους φράχτες για να προστατεύσουν τα εθνικά τους σύνορα.
Το «κερασάκι» στην τούρτα της Ελλάδας, ήρθε με έγγραφο της λουξεμβουργιανής προεδρίας, που ομολογεί ότι από τους 160.000 απρόσκλητους που επρόκειτο να μετεγκατασταθούν στην Ευρώπη από την Ελλάδα και την Ιταλία, έχουν ήδη μετεγκατασταθεί… 184. Και ποια λέτε πως είναι η λύση που σκέφτηκαν; Να τους «απελάσουν» προς... την Ελλάδα!
Σε πρώτη φάση, μιλάμε για 200.000 λαθρομετανάστες που μπορεί να φτάσουν και τις 400.000 εάν (που είναι βέβαιο δηλαδή!) συνεχιστεί η άρνηση των λοιπών Ευρωπαϊκών κρατών να δεχθούν στα εδάφη τους, «πρόσφυγες».
Παράλληλα η Κομισιόν, προχωρά στη σύσταση Ευρωπαϊκής Συνοριακής Δύναμης με δυνατότητα ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ σε εξωτερικά ευρωπαϊκά σύνορα, όπως αυτά της Ελλάδας, βάζοντας κατ’ ουσίαν «τροχονόμους» στο Αιγαίο μας και καταλύοντας οριστικά την Εθνική μας Κυριαρχία που έχει ήδη πληγεί και από τα παράνομα Μνημόνια!
Μάλλον η βασική αρμοδιότητα της νέας Frontex θα είναι η προστασία της Ευρώπης από τους «πρόσφυγες» που θα εγκλωβίσουν «εις το διηνεκές» στην Ελλάδα.
Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την οικονομική κατάσταση των Ελλήνων, την ανεργία και τον δημογραφικό μαρασμό, θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες - εφιαλτικές - συνθήκες για να γίνουμε ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ μέσα στην ίδια μας την χώρα.  ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4206213349384623173

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item