Widgets

ΤΡΕΛΟ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ σε «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» και ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στην ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και τις ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣΌργιο σπατάλης εις βάρος των Ελλήνων από την κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων: 2,4 εκατομμύρια ευρώ για επιμόρφωση λαθρομεταναστών!
«Λεφτά υπάρχουν». Η θλιβερή όσο και εφιαλτική αυτή ατάκα φαίνεται ότι σε ορισμένες περιπτώσεις βρίσκει πρακτική εφαρμογή. Όχι, βεβαίως, για να δοθούν χρήματα στα φτωχά λαϊκά στρώματα και τους άνεργους, αλλά για την επιμόρφωση (ούτε καν σίτιση) των λαθρομεταναστών.
Όπως διαβάζουμε σχετικά στην εφημερίδα «Δημοκρατία» από τον τίτλο «2.340.312 ευρώ για να επιμορφωθούν οι μετανάστες γράφονται τα εξής:
«Ένα καράβι λεφτά ξοδεύει η Ελλάδα για τους μετανάστες και μάλιστα πολλά εξ’ αυτών οδεύουν προς τα ταμεία Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Σύμφωνα με έγγραφο που διαβίβασε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιάννης Μουζάλας και αποκαλύπτει η «κυριακάτικη δημοκρατία», για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών έχουν δοθεί μόνο το 2015 (από πόρους της Ε.Ε. αλλά και της Ελλάδας) συνολικά 2.390.312 ευρώ!
Να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα χρήματα δεν αφορούν σίτιση ή στέγαση μεταναστών (δηλαδή τις ανάγκες επιβίωσης), αλλά την «κοινωνική τους ένταξη» και άλλες… φιλολογικού περιεχομένου δράσεις.
Το πρόγραμμα
Ειδικότερα, από το ετήσιο πρόγραμμα του 2012 έχουν διανεμηθεί για την πληροφόρηση και την εξυπηρέτηση πολιτών τρίτων χωρών σε διάφορες ΜΚΟ (όπως τη Civis Plus και την Praksis) 132.174 ευρώ, για την «ευαισθητοποίηση της κοινωνίας» άλλα 183.855 ευρώ, με δικαιούχο τη «Μετάδραση», και για την ανάπτυξη δικτύων συνεργασίας κρατών – μελών της Μεσογείου και την… ανταλλαγή απόψεων (!) και εμπειριών (!) 174.749 ευρώ.
Από το ετήσιο πρόγραμμα του 2013, 115.000 ευρώ δόθηκαν για την πληροφόρηση και την εξυπηρέτηση πολιτών τρίτων χωρών όσον αφορά τη διερμηνεία και τη διαπολιτισμική μεσολάβηση σε υπηρεσίες μιας στάσης για την έκδοση αδειών διαμονής. Ακόμη, από τα κονδύλια των προγραμμάτων από το 2014 έως το 2020 αναμένεται να εκταμιευθούν 222.835 ευρώ πάλι για δράσεις πληροφόρησης – ευαισθητοποίησης και για την παροχή συμβουλευτικής σε μετανάστριες και άλλα 276.193 ευρώ για την «προαγωγή της διαπολιτισμικότητας». Παράλληλα, έχει προϋπολογιστεί ένα ποσό της τάξης των 107.263 ευρώ για τη «διαπολιτισμική επιμόρφωση των δημόσιων υπαλλήλων που συναλλάσσονται με πολίτες τρίτων χωρών ή χειρίζονται θέμα που σχετίζονται με αυτούς». Για την ίδια, μάλιστα, δράση αναμένεται να εκταμιευθούν άλλα 200.000 ευρώ, από τα οποία έχει λαμβάνειν μεταξύ άλλων και η ΜΚΟ Praksis.
Αξίζει να σημειωθεί, όπως αναφέρεται στο έγγραφο, ότι εκτός από τις ΜΚΟ, δικαιούχοι είναι νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, μη κερδοσκοπικοί φορείς, διεθνείς οργανώσεις, εκπαιδευτικά ή ερευνητικά ιδρύματα, οργανισμοί κατάρτισης κλπ.
Από εθνικούς πόρους
Και όλα αυτά όταν από τις 24 Μαΐου του 2015 έως και σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου (όπως έχει αποκαλύψει παλαιότερα η «κυριακάτικη δημοκρατία») έχει μοιράσει σε 10 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις το ποσό των 4.167.000 ευρώ!
Με άλλα λόγια, κάθε μήνα το κράτος δίνει το λιγότερο 1.000.000 ευρώ σε ΜΚΟ για τους πρόσφυγες. Αυτά, ωστόσο, είναι χρήματα που αντλούνται από εθνικούς πόρους, δηλαδή από τον Έλληνα φορολογούμενο, που καθημερινά προσπαθεί να επιβιώσει από τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση».
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας είναι κατατοπιστικό για την κατάσταση που επικρατεί. Την ώρα που ο Ελληνικός Λαός υποφέρει από τις επιπτώσεις των τριών συνεχόμενων Μνημονίων δίνονται χρήματα σε ΜΚΟ για λαθρομετανάστες και πρόσφυγες. Χρήματα που προέρχονται από το υστέρημα του Έλληνα φορολογούμενου, ο οποίος «ξεζουμίζεται» από κάποιους προκειμένου να παριστάνουν τους ευαίσθητους και τους φιλάνθρωπους στην δική τους πλάτη.
Ένα «πάρτυ», δηλαδή, το οποίο μάλιστα δεν έχει να κάνει με τις άμεσες ανάγκες επιβίωσης των παράνομα εισερχόμενων μεταναστών στην Χώρα μας, αλλά με φληναφήματα περί «ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών». Το να ξοδεύονται μ’ αυτόν τον τρόπο τέτοια ασύλληπτα ποσά για αμφιβόλου ποιότητας ενέργειες, την ώρα που οι Έλληνες υποφέρουν, αποτελεί ξεκάθαρη Εθνική και Κοινωνική πρόκληση.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => «ΕΝ ΨΥXΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ» τα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, Τα ξεπουλά όλα ο Mister Alexis...
Πουλάει φούμαρα ο Τσίπρας: Μέχρι χθες παρακαλούσε το ΔΝΤ και τώρα θέλει δήθεν να του διώξει!
Το πόσο δούλεμα ρίχνει στους ψηφοφόρους του ο Τσίπρας έχει γίνει αντιληπτό από τον καθένα. Η νέα πράξη του κωμικοτραγικού έργου που ακούει στο όνομα «πρώτη φορά Αριστερά» έγκειται στην παραμονή ή όχι του ΔΝΤ στο πρόγραμμα. Ο Τσίπρας δηλώνει ότι δεν επιθυμεί την παραμονή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα.
Συγκεκριμένα, με συνέντευξή του στους Financial Times, ο πρωθυπουργός λέει ότι τον προβληματίζει «η μη εποικοδομητική στάση του Ταμείου σε δημοσιονομικά και οικονομικά ζητήματα» και υποστηρίζει ότι το ΔΝΤ θα πρέπει να αποχωρήσει από το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης.

Όμως η πραγματικότητα μόνο στην γελοιοποίηση του πρωθυπουργού συντείνει, κάνοντας τους διεθνείς τοκογλύφους, αλλά και τους γνωρίζοντες πράγματα να γελάνε με τις δηλώσεις του.
Κατά πρώτον ο Τσίπρας από την μία «γλείφει» τους αμερικανούς, ευχαριστώντας για την μεσολάβησή τους, προκειμένου να υπογραφεί το τρίτο μνημόνιο. Ως γνωστόν το ΔΝΤ είναι οι αμερικανοί, οπότε ο Τσίπρας «γλείφει» το ΔΝΤ και από την άλλη μιλά για αποπομπή του ταμείου.
Κατά δεύτερον, ο Τσίπρας δεν ήταν που «έδιωξε» το ΔΝΤ πριν από μερικούς μήνες; Τώρα θα το «ξαναδιώξει»; Πόσες φορές θα πρέπει να «εκδιωχθεί» το ταμείο για να αντιληφθεί ο κοσμάκης ότι τον δουλεύει ο dear Alexis;  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Ο mr.TSIPRAS ΠΑΡΕΔΩΣΕ την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ σε ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ και ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Γελάει ο κόσμος με τους συριζαίους: Με γεμιστά πήγαν στη Φωτίου οι τρίτεκνοιΔεν θα βρούν ευήκωα ώτα, αφού οι συριζαίοι απεχθάντονται τους πολύτεκνους και την Ελλάδα!
Έναν εξαιρετικά πρωτότυπο τρόπο διαμαρτυρίας βρήκαν οι τρίτεκνοι, οι οποίοι μαζεύτηκαν έξω από το υπουργείο εργασίας φέροντας μαζί τους ταψιά με γεμιστά.
Αφορμή βέβαια οι δηλώσεις της Θεανώς Φωτίου, περί Ελλήνων που μπορούν να φτιάξουν... γεμιστά από το τίποτα και να ζουν έτσι, όπως χαρακτηριστικά είχε πει η υφυπουργός Εργασίας κατά την ορκωμοσία της κυβέρνησης.

Οι τρίτεκνοι, έχοντας σηκώσει πανό έξω από το υπουργείο Εργασίας, ζητούν να μην εξαιρεθούν από τα οικογενειακά επιδόματα καθώς φοβούνται πως κάτι τέτοιο είναι πιθανόν να γίνει: «Η κυβέρνηση έχει αποδειχθεί αφερέγγυα», τονίζουν ενώ ταυτόχρονα ζητούν να εξισωθούν με τους πολύτεκνους, αφού και οι ίδιοι θεωρούν πως βοηθούν στο σοβαρό πρόβλημα της υπογεννητικότητας της χώρας μας.
Βεβαίως δεν αναμένεται να υπάρξει επιτυχία της εν λόγω εκδηλώσεως, αφού οι τρίτεκνοι δεν είναι λαθρομετανάστες για να τύχουν της... συμπάθειας των κυβερνώντων. Θυμίζουμε ότι υπήρξε σχετική δήλωση συριζαίου μέσα στη Βουλή, ο οποίος είπε ότι απεχθάνεται τους πολύτεκνους και συνεπώς την Ελλάδα και τους Έλληνες.  
ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ
Υπεράνω της δυσχερούς οικονομικής θέσης της χώρας και της διάλυσης του κράτους τίθεται ένας ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Ελληνισμό. Αναφερόμαστε στο δημογραφικό μαρασμό του Έθνους μας. Με απλά λόγια σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Πέρα από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, που μπορεί να λυθεί με αυστηρά κατασταλτικά μέτρα, υπάρχει και η υπογεννητικότητα. Για την επίλυση αυτού του μείζονος ζητήματος η Χρυσή Αυγή θέτει ως προαπαιτούμενα τα εξής:
Φορολογικές ελαφρύνσεις για όλα τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί. Δυστυχώς τα νέα φορολογικά μέτρα της συγκυβέρνησης χτυπούν την οικογένεια, αντί να την ενισχύουν, απτή απόδειξη του εθνομηδενισμού του πολιτικού συστήματος.
Εφάπαξ απόδοση χρηματικής βοήθειας σε κάθε νέο Έλληνα που γεννιέται. Η πρόταση αυτή έγινε πιο συγκεκριμένη εντός της βουλής. Η Χρυσή Αυγή συνέταξε σχέδιο νόμου για μείωση κατά 80% της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την ενέργεια αυτή να μοιραστούν στα νέα ελληνόπουλα. Μόνο για το 2013 το κράτος θα εξοικονομούσε 50 εκατομμύρια ευρώ.
Επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Προστασία της ανύπαντρης μητέρας και απαγόρευση των αμβλώσεων. Το Εθνικό Κράτος οφείλει πρώτα απ’ όλα να επενδύει στο μέλλον του, δηλαδή στις νέες γενιές Ελλήνων.ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ του Mr.ALEXIS: «ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ με ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ»

Συμπληρωματικό μνημόνιο ετοιμάζουν οι θεσμοί τους κάρφωσε ο Ντομπρόβσκις - Μοναδική αντίσταση η Χρυσή Αυγή


Είναι δυνατόν να υπάρξουν και χειρότερα από την επιβολή του τρίτου Μνημονίου; Ναι, αν αυτό αφορά ένα επερχόμενο τέταρτο Μνημόνιο. Αυτό ουσιαστικά προμηνύει με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Ντομπρόβσκις, δεξί χέρι του Γιούνκερ, καθώς είναι ο πρώτος εκπρόσωπος των δανειστών ο οποίος κάνει λόγο για τέταρτο Μνημόνιο«Καθώς το πρόγραμμα προχωράει – επειδή είναι ένα τριετές πρόγραμμα -, δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς την πιθανότητα ενός συμπληρωματικού μνημονίου κάποια στιγμή στο μέλλον. Αυτό έγινε και σε άλλα προγράμματα. Αλλά δεν θα το συνέδεα άμεσα με τους όρους για το χρέος, που συνδέονται με την σειρά τους με την πρώτη αξιολόγηση».
Το εγχώριο κυβερνητικό επιτελείο άφησε εντελώς ασχολίαστη (για ευνόητους λόγους) την παραπάνω δήλωση, προτιμώντας να ασχοληθεί με άλλα σημεία των δηλώσεων Ντομπρόβσκις, τα οποία ερμήνευσε ως ευνοϊκά για την κυβέρνηση. Πάει ανεπιστρεπτί η εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιγε μέτωπο αντιπαραθέσεως με κοινοτικούς εκπροσώπους. Ο πιο πρόσφατος εξευτελισμός, με την δήθεν απαγκίστρωση από το ΔΝΤ, δίδαξε τον Τσίπρα και το επιτελείο του να μην παριστάνουν πλέον τους «τζάμπα μάγκες», γιατί οι δανειστές δεν ανέχονται πλέον ούτε τις κουβέντες «αντίστασης» που λέγονται για εσωτερική πολιτική κατανάλωση στην Ελλάδα. Στην πραγματικότητα, αυτό που είπε ο Ντομπρόβσκις αποτελεί μια κοινοτοπία. Όποιος έχει διαβάσει την δανειακή σύμβαση του περασμένου καλοκαιριού γνωρίζει ότι έχει θεσπιστεί ο πλήρης ασφυκτικός έλεγχος του Ελληνικού κράτους μέχρι και την αποπληρωμή των δανείων.
Και το τρίτο Μνημόνιο γράφει στο προοίμιό του ότι «για την επιτυχία θα απαιτηθεί η συνεχής εφαρμογή των συμφωνημένων πολιτικών επί πολλά έτη», ξεκαθαρίζοντας έτσι ότι δεν πρόκειται για ένα έκτακτο πρόγραμμα τριετίας, μετά την οποία θα αρχίσουν να αποκαθίστανται οι κοινωνικές αδικίες, αλλά για ένα μακράς διαρκείας πρόγραμμα το οποίο έχει ως στόχο, από την μια να κατοχυρώσει την μετατροπή της Ελλάδας σε αποικία των διεθνών τοκογλύφων, με κυβερνήσεις ανδρείκελα και εντολοδόχους οι οποίες θα εκτελούν τις διαταγές τους, ενώ από την άλλη να βαθύνει την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού, ώστε η Χώρα μας να αποτελέσει ένα επιτυχημένο κοινωνικό και οικονομικό πειραματόζωο για τα σχέδια των παγκόσμιων χρηματανθρώπων.
Αυτό το αυτονόητο, ότι δηλαδή τα Μνημόνια ήρθαν για να μείνουν και να απλώσουν το κατοχικό τους πέπλο, και όχι να κάνουν ένα σύντομο πέρασμα από τον Τόπο, πρέπει να γίνει απολύτως κατανοητό από κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα που θέλει να αντιδράσει ενεργητικά και ευεργετικά στην ολέθρια αυτή κατάσταση. Ήδη, με το τρίτο Μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πήγαμε σε νέα επιμήκυνση του εφιάλτη αυτού, που πιάνει πλέον τα 8 χρόνια, από το 2010 και μετά. Το πώς θα ονομαστεί η ενδεχόμενη συνέχιση αυτού του εφιάλτη δεν έχει σημασία. Είτε ως τέταρτο Μνημόνιο, είτε ως «ενδιάμεση συμφωνία», είτε ως «διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος, είτε ως κάτι άλλο που θα σκαρφιστούν οι δανειστές και οι εγχώριοι εντολοδόχοι τους, αυτό που έχει σημασία είναι ότι η κατοχή της Χώρας και η εξαθλίωση του Λαού θα συνεχιστούν.
Ας διαλέξει, λοιπόν, ο καθένας την πλευρά του. Ή θα παραμείνει ανήμπορος και απαθής, εγκλωβισμένος στην σαπίλα του «συνταγματικού τόξου» και την αγανάκτηση του καναπέ, ή θα απεγκλωβιστεί από τις δαγκάνεις της αδράνειας ταυτιζόμενος και αγωνιζόμενος μαζί με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Αποτυχημένη έως επικίνδυνη σε όλους τους τομείς η κυβέρνηση Τσίπρα 

Καλεσμένος στο «Θεσσαλία TV» ήταν o Συναγωνιστής βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος όπου πραγματοποίησε μια γενική ανάλυση εφ’όλης της πολιτικής ύλης και επικαιρότητας.
Αρχικώς στηλίτευσε την εθνικά επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης όσον αφορά το «προσφυγικό», η οποία τείνει να διαρρήξει πλήρως τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της χώρας. Όπως τόνισε ο Συναγωνιστής, εκτός της άθλιας μεταχείρισης του ζητήματος εκ μέρους της κυβέρνησης, αυτή που φέρει ευθύνες είναι η Τουρκία, η οποία υποκινεί την μαζική εισροή λαθρομεταναστών με τη συνδρομή της Μέρκελ.
Επιπροσθέτως, τόνισε την άμεση ανάγκη στροφής προς τη Ρωσία, με στόχο την σύναψη ισχυρών εμπορικών και στρατηγικών συμφωνιών. Αυτό επιτάσσει το συμφέρον της χώρας και οι ραγδαίες γεωπολιτικές εξελίξεις. Εις ό,τι αφορά το χρέος, ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος τόνισε για άλλη μια φορά την ανάγκη χάραξης μιας Εθνικής Οικονομικής Πολιτικής, η οποία συνοψίζεται ως εξής:Καταγγελία του παράνομου και επαχθούς χρέους, διενέργεια δημοσίου λογιστικού ελέγχου και στάση πληρωμών, για μια Εθνική Ανάταση και Κοινωνική Ανασυγκρότηση. ΠΗΓΗ

Ζιρινόφσκι: Η Κριμαία να πάρει το Ελληνικό της όνομα, Ταυρίδα!


Πρωτοβουλία για την μετονομασία της Κριμαίας, ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει ο αρχηγός του Ρωσσικού εθνικιστικού κινήματος «Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα» (και μη σας… ξεγελάει ο τίτλος), μέγας φιλέλλην και θερμός συμπαραστάτης της Χρυσής Αυγής, Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι.
Σύμφωνα με τον Ζιρινόφσκι η ονομασία «Κριμαία» προέρχεται από τους Τατάρους (φυλετικούς αδελφούς των Τούρκων…) και πρέπει να καταργηθεί. Στη θέση της δε, να επανέλθει η ελληνική ονομασία «Ταυρίδα».
Ιδού η σχετική δήλωση του εθνικιστή Ρώσσου πολιτικού, ο οποίος επιπλέον τόνισε ότι θα είναι ιδιαιτέρως επίμονος στην πρωτοβουλία του:  
«Ταυρίδα, είναι καθαρό ελληνικό όνομα. Όπως είναι η Σεβαστούπολη, η Θεοδοσία, το Κέρτς-Κέρας (αρχαίο Παντικάπαιον), η Ευπατορία- είναι όλες ελληνικές πόλεις! Ενώ η ονομασία Κριμαία- Κριμ, είναι καθαρά τατάρικη. Πρέπει να γυρίσουν όλα στις αρχικές τους, ελληνικές ονομασίες».  Με τις ευχές μας!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ !!! => ΒΙΝΤΕΟ ΖΙΡΙΝΟΦΣΚΙ: «ΕΛΛΑΣ και ΡΩΣΙΑ μπορoύμε ΜΑΖΙ να ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ τους τούρκους» (Θα πετάξουμε τους τούρκους έξω από την Κύπρο και θα μπούμε στην Κωνσταντινούπολη!)


Ακούει το ΥΠΕΞ; Ο Άγγλος Πρέσβης σε συναντήσεις στη Θράκη με τουρκόφρονες!


Την πλήρη εφαρμογή της παροιμίας «άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς» είδαμε με τον Άγγλο Πρέσβη στην Αθήνα, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του αμερικανού ομόλογού του. Συγκεκριμένα σας παραθέτουμε το δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας:
«Ο Τζον Κίττμερ-πρεσβευτής της Αγγλίας στην Αθήνα επισκέφτηκε την δυτική Θράκη και είχε συναντήσεις.
Ο Κίττμερ στις 15 και 16 έκανε επισκέψεις σε Έβρο, Ροδόπη και Ξάνθη. Ο Κίττμερ κατά την διάρκεια της επίσκεψης του από την πλευρά της μειονότητας, επισκέφτηκε τον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας και την εφημερίδα Τρακιανίν Σεσί.
Ο πρέσβης Κίττμερ επισκέφτηκε τον περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη και ενημερώθηκε σχετικά με την οικονομία της περιοχής. Ακολούθως επισκέφτηκε τον δήμο Κομοτηνής και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη.
Ο πρέσβης της Αγγλίας στην Αθήνα Τζον Κίττμερ στις 15/12 επισκέφτηκε τον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD). Στην σχετική με το θέμα ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται πως ¨Κατά την επίσκεψη που διήρκεσε περίπου μια ώρα, περιγράφηκαν στον πρέσβη τα θέματα που αντιμετωπίζει η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης¨.
Ο πρέσβης Κίττμερ στις 16/12 συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας Τρακιανίν Σεσί Αμντουλχαλίλ Ντεντέ και με εργαζόμενους της εφημερίδας. Στην ανακοίνωση της  εφημερίδας αναφέρεται : ¨Ομάδα της εφημερίδας μας είχε γεύμα με τον πρέσβη Κίττμερ. Κατά το διάρκειας του γεύματος εργασίας που διήρκεσε περίπου 2 ώρες, τέθηκαν τα βασικά θέματα της τουρκομουσουλμανικής μειονότητας δυτικής Θράκης¨.»
Δεν είναι σαφές από που αντλεί το δικαίωμα ο πρέσβης μιας ξένης δυνάμεως να συναντιέται με εξωθεσμικούς παράγοντες που αποσκοπούν στην διάσπαση και στην αποσταθεροποίηση της χώρας. Προφανώς πρόκειται περί θράσους, το οποίο και πρέπει να κόψει το ΥΠΕΞ κάνοντας έντονο διάβημα διαμαρτυρίας προς την Αγγλία και προβαίνοντας στην άμεση απέλαση του πρέσβη, ο οποίος υπερέβη τα εσκαμμένα. ΠΗΓΗ


Απειλή για την ασφάλεια της χώρας οι “πρόσφυγες”: Αυτό πιστεύει πλειοψηφία των Ελλήνων! - Αποκαλυπτική έρευνα

Έρευνα για διάφορα ζητήματα πραγματοποίησε η εταιρία Public Issue και μεταξύ αυτών για το πώς βλέπουν οι Έλληνες το φαινόμενο της μαζικής εισόδου των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών τους.  Βεβαίως, τέτοιου είδους έρευνες είναι πάντα «πειραγμένες» (υπέρ της… πολιτικής ορθότητας), οπότε πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα επιφύλαξη…  Ας δούμε τώρα τα αποτελέσματα που δίνει η εταιρία. Κατ’ αρχάς, τα 2/3 των Ελλήνων (68%) εκτιμούν ότι η εισβολή των απρόσκλητων είναι ένα μονιμότερο φαινόμενο, ενώ το 28% το θεωρεί προσωρινό...>>>> ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΡΕΥΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΔΩ!!!


Το Σύριζα στα ένδοξα χνάρια του Πασόκ ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε!

Ακόμα και μέσα από μια ομιλία σε συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να βγει είδηση ως προς το τι πραγματικά επιθυμούν οι συριζαίοι για όσο διάστημα θα βρίσκονται στην εξουσία. Παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία του Τσίπρα πριν από λίγες ημέρες: «Ο ρόλος του κόμματος δεν μπορεί να είναι ένας ρόλος παρακολουθητή των εξελίξεων. Το κόμμα πρέπει να αποκτήσει ρόλο συνυπευθυνότητας και οργανικής σύνδεσης με την κυβέρνηση. Όχι για να γίνει κομμάτι του κράτους και συνδιαχειριστής της διαφθοράς και των πελατειακών δικτύων, όπως τα κόμματα του παλιού πολιτικού συστήματος. Αλλά για να διασφαλίσει την διαμεσολάβηση της Κυβέρνησης με την ίδια την κοινωνία».
Τι κρατάει ο… αετονύχης και «διορατικός» συριζαίος απ’ ότι είπε ο Τσίπρας για την σχέση κινήματος και κυβέρνησης; Το ότι «το κόμμα πρέπει να αποκτήσει ρόλο συνυπευθυνότητας και οργανικής σύνδεσης με την κυβέρνηση». Με απλά λόγια, και σε ελεύθερη μετάφραση, η «συνυπευθυνότητα» και η «οργανική σύνδεση» του κόμματος με την κυβέρνηση σημαίνει «βουρ στον πατσά» ή έφοδος στο βάζο με το μέλι (μιας και οι συριζαίοι είναι και… εκλεπτισμένοι «κουλτουριάρηδες»). Ο Τσίπρας τους ανάβει το πράσινο φως και ουσιαστικά λέει στους «ξύπνιους» συριζαίους ότι επειδή δεν γνωρίζει για πόσο καιρό θα μείνει ακόμη στην εξουσία, θα πρέπει να ακολουθήσουν το γνωστό «ιδεολογικό» δόγμα: ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι (την συνέχεια την καταλαβαίνετε από μόνοι σας…).
Για άλλη μια φορά η συμπεριφορά του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει την ιστορία του «παλιού καλού» ΠΑΣΟΚ. Εκείνου του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή, το οποίο αποτελεί πρότυπο του ΣΥΡΙΖΑ. Και ιδίως εκείνη την… ιστορική φράση του Ανδρέα Παπανδρέου για ένα «πράσινο» μεγαλοστέλεχος κρατικής επιχείρησης, το οποίο τσίμπησε μια τεράστια μίζα για τον εαυτό του: «Είπαμε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του, όχι όμως και πεντακόσια εκατομμύρια»! Με απλά λόγια (και πάλι), «κλέψτε ρε παιδιά, αλλά μην το παρακάνετε και μας πάρουν χαμπάρι». Στα… ένδοξα αυτά χνάρια του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ βαδίζουν ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ο Φίλης επαναφέρει το άσυλο για να έχουν ορμητήρια οι παρακρατικές συμμορίες της αριστεράς

Το μοτιβό είναι γνωστό στους κατοίκους των αστικών κέντρων. Οι παρακρατικές συμμορίες των «μπαχαλάκηδων» της εξωκοινοβουλευτικής (και κοινοβουλευτικής) χρησιμοποιούν ως ορμητήριό τους τα Πανεπιστήμια, προκειμένου να προβαίνουν σε έκνομες πράξεις, όπως καταστροφές, εμπρησμούς κλπΣτο μεσοδιάστημα ανάμεσα από τα επεισόδια άλλες συμμορίες (πιθανόν αποτελούμενες από τους ίδιους) χρησιμοποιούν τους χώρους των Πανεπιστημίων για διακίνηση ναρκωτικών, αποθήκευση οπλισμού κλπ.
Εδώ και κάποιο καιρό το πανεπιστημιακό άσυλο δεν ίσχυε ή τουλάχιστον δεν ίσχυε στα χαρτιά, αφού στην πραγματικότητα οι συμμορίες της αριστεράς το απολάμβαναν κανονικότατα. Όμως οι πάσης φύσεως παρακρατικοί δεν αρκούνται στο να απολαμβάνουν προνόμια ατύπως. Θα πρέπει να τα απολαμβάνουν και «νομίμως», μη τυχόν και βρεθεί κανάς αστυνομικός που δεν είναι «ημέτερος» και έχουν πρόβλημα στις μπίζνες.
Έτσι ο Σύριζα αναλαμβάνει για μία ακόμα φορά να διεκπεραιώσει τις χάρες για τους παρακρατικούς. Μετά τις κατά παραγγελία νομοθετικές παρεμβάσεις για τρομοκράτες, σκληρούς ποινικούς και άλλους, τώρα ήλθε η ώρα και για τους «μπαχαλάκηδες» της αναρχίας, αφού όπως αποκαλύπτεται το νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία αντί να αντιμετωπίζει τις παθογένειες φροντίζει για την... αποκατάσταση του ασύλου. πηγη
Όπως έλεγε ο Τζέφρυ "είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία''!

Τελειώνει η μνημονιακή ΝΔ - Μόνη Εθνική Αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή
ΝΔ: Μόνο ένας στους τέσσερις ψηφοφόρους του Σεπτεμβρίου ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές
Μεγάλο το πολιτικό ενδιαφέρον για όσους ανήκουν και ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία για τις εσωκομματικές εκλογές τις 20ής Δεκεμβρίου. Είναι γνωστό ότι πέραν από τους τέσσερις υποψηφίους μεγάλο και ισχυρό ενδιαφέρον είχαν δείξει άπαντες οι παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας και βεβαίως ο πρώην πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς ο οποίος απελπισμένα αναζητεί κάποιον πολιτικό ρόλο, μη έχοντας αντιληφθεί ότι το πολιτικό του τέλος έχει επέλθει.
Παρόλο, λοιπόν, το μεγάλο πολιτικό ενδιαφέρον στις εσωκομματικές εκλογές ψήφισαν μόνο 400.000 όπως επίσημα ανακοίνωσαν από το κόμμα της Συγγρού. Δηλαδή, μόνο ένας στους τέσσερις από τους ψηφοφόρους του Σεπτεμβρίου όπου είχαν ψηφίσει 1.526.400, ενώ τον Ιανουάριο είχαν ψηφίσει την ΝΔ 1.718.694. Σημασία έχει βεβαίως και ο μέσος όρος ηλικίας των ψηφοφόρων ο οποίος έδειχνε ξεκάθαρα ότι η λεγόμενη φιλελεύθερη παράταξη είναι ένα κυριολεκτικά γερασμένο κόμμα. Η νέα δημοκρατία έχει πάρει τον κατήφορο, έχει υπαρξιακό πρόβλημα υπάρξεως ως πολιτική οντότητα και αυτό φαίνεται ότι δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμη αυτοί οι οποίοι φιλοδοξούν να ηγηθούν του εν λόγω κόμματος.
Το ερώτημα που τίθεται είναι το ζητούμενο αυτών των εκλογών. Και δεν αναφέρομαι στο πρόσωπο το οποίο τελικά θα αναδειχθεί πρόεδρος της ΝΔ, αλλά στο κατά πόσο είναι δυνατόν να αλλάξει πολιτική η Νέα Δημοκρατία. Είναι δεδομένο ότι είναι δέσμια απόλυτα της ίδιας της της πολιτικής ως κυβερνήσεως, αφού το μνημόνιο το οποίο ακολουθεί η καπιταλιστική αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί τίποτα άλλο παρά τη συνέχεια της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Άνευ πολιτικής σημασία, λοιπόν, οι εσωκομματικές εκλογές στην ΝΔ, αφού μνημονιακό κόμμα ήταν και μνημονιακό κόμμα θα παραμείνει και το μόνο το οποίο είναι δυνατόν να πράξει είναι μια αντιπολίτευση με κορώνες για τα μάτια του κόσμου.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του μεγάλου ποσοστού το οποίο έλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το ποσοστό του αποδεικνύει ότι το κομματικό κατεστημένο καλά κρατεί και τα περί ανανεώσεως αποτελούν ένα κυριολεκτικά κενό σχήμα λόγου. Πρέπει βεβαίως να τονιστεί και το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης υπήρξε ένας από τους πλέον φανατικούς υπερασπιστές του μνημονίου και παραμένει στις ίδιες θέσεις. Τι αντιπολίτευση, λοιπόν είναι δυνατόν να κάνει στο ΣΥΡΙΖΑ; Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι σχετικά με την Χρυσή Αυγή ο Μητσοτάκης είχε κάνει και δήλωση ότι δεξιά της Νέας Δημοκρατίας δεν υπάρχει τίποτε, υπάρχει τοίχος. Και η δήλωσή του αυτή αφορούσε την Χρυσή Αυγή. Την Χρυσή Αυγή την οποία πραγματικά είναι ένας τοίχος από τον οποίο δεν μπορεί να αφαιρέσει το ελάχιστο η Νέα Δημοκρατία με την οποιαδήποτε ηγεσία.
Άλλο πολιτικό συμπέρασμα από τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ είναι το αναμφισβήτητο τέλος του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος προσπάθησε να επηρεάσει τις διαδικασίες με μηδενικό αποτέλεσμα.
Εις ότι αφορά την Χρυσή Αυγή οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας δεν την αφορούν, αλλά δείχνουν αυτό το οποίο δεν θέλουν να παραδεχτούν τα ηγετικά της στελέχη, ότι έχει πολιτικά τελειώσει. Μοιραία λοιπόν η Χρυσή Αυγή είτε το θέλουν, είτε δεν το θέλουν είναι η μοναδική αξιόπιστη Εθνική αντιπολίτευση ενάντια στην καταστροφική πολιτική του μνημονίου και στον εθνομηδενισμό των ορφανών του Μαρξ. ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν κατάφερε να εκλεγεί αρχηγός της ΝΔ ο Άδωνις, τζάμπα η τρεχάλα και «τα νούμερα της τηλεθέασης»

ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. – ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Επανέρχεται το θέμα της «αποεθνικοποίησης» της ιστορίας που διδάσκεται στα σχολεία, δια στόματος της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας, με απόψεις που θυμίζουν πολύ τις θέσεις της Ρεπούση. Καθόλου παράξενο βέβαια, αφού και οι δύο, άσχετα με τον πολιτικό φορέα που υπηρετούν κάθε φορά, ανήκουν στο ίδιο ιδεολογικό πλαίσιο, το οποίο εχθρεύεται κάθε τι εθνικό και ελληνικό.Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό σχολείο, προτάσσουν το θέμα της αλλαγής των βιβλίων και ειδικά αυτών της ιστορίας. Με παιδαριώδη επιχειρήματα και νεολογισμούς, όπως το «εθνόμετρο», επιχειρούν να πείσουν για μια ανύπαρκτη διδακτική αναγκαιότητα, η οποία υφίσταται μόνο για την εξυπηρέτηση των διεθνιστικών φαντασιώσεών τους. Θα ήταν προτιμότερο ίσως να μιλάνε για «βλακόμετρο», διότι η ανοησία τους καταντάει κουραστική.
Σε συνέντευξή της η διορισμένη αναπληρώτρια υπουργός ισχυρίζεται ότι «ο εθνικιστής έχει τη μανία ότι τα κατορθώματα του έθνους του, αποτελούν εθνική ιδιομορφία» και συνεχίζει λέγοντας ότι «ο εθνικιστής θεωρεί ότι ο Κολοκοτρώνης υπήρξε επειδή ήταν Έλληνας και επειδή ο ηρωισμός είναι ίδιον της φυλής, ενώ ο ιστορικός τον κατατάσσει ως ηρωική μορφή μιας ευρωπαϊκής περιόδου επαναστάσεων».

Τολμάνε να μιλάνε για «εθνικισμό», γνωρίζοντας μόνο αυτά που διδάχτηκαν στα νιάτα τους μέσα στις ΚΟΒΕΣ και παρά την όποια επίφαση «επιστημονικότητας» επικαλούνται, αρνούνται ακόμα και να διαβάσουν δυο γραμμές ορισμού. Το μόνο που ξέρουν είναι η αλλεργία που τους προκαλεί οτιδήποτε Ελληνικό και Εθνικό. Πρόβλημά τους, αλλά να το κρατήσουν για τον εαυτό τους. Μακριά το διεθνιστικό τους δηλητήριο απ’ τα παιδιά μας.

Τους ενοχλεί ο Κολοκοτρώνης, το 1821, οι Πόντιοι, η Μικρασιατική Καταστροφή, όλα. Στρέφονται κατά της ορθοδοξίας και των παραδόσεων των Ελλήνων. Φρίττουν με την έννοια του Εθνικού Κράτους και αναπολούν διεθνιστικούς παραδείσους μαζοποιημένων απάτριδων, αποχαυνωμένων στις πολυπολιτισμικές ονειρώξεις τους. Άνθρωποι χωρίς ταυτότητα, χωρίς φύλο, χωρίς προσανατολισμό, έρμαια στη χειραγώγηση, αληθινοί πνευματικοί δούλοι.

Αυτό που ξεχνούν κάθε φορά που μιλούν για την επιστημονική ιστορική αλήθεια είναι ότι αυτή δεν παράγεται μόνο μέσα στα πανεπιστήμια. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή γνώση καταγεγραμμένη σ’ ένα βιβλίο. Είναι Εθνική Μνήμη, όπως έχει περάσει από γενιά σε γενιά, είναι ηζωντανή παρουσία Ηρώων και Μαρτύρων, που κυκλοφορούν ακόμα ανάμεσά μας, είναι η ίδια η αδιάκοπη συνέχεια του Αίματος, ταυτισμένη με την ίδια μας την ύπαρξη. Ίσως καταφέρουν ν’ αλλάξουν τα βιβλία στο σχολείο, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να ξεριζώσουν τον ηρωικό τρόπο ζωής από τους Έλληνες. Θα υπάρχει πάντα ένα νέφος Ηρώων που θα τους περιγελά στο χρόνο.  
Μένιππος – Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών

Το νέο παιδομάζωμα του ΚΚΕ και η υποκρισία των ΜΜΕ
Η είδηση – πρόσκληση της ΚΝΕ για παιδική γιορτή που αρχίζει, προέρχεται από την επίσημη ιστοσελίδα του κουκουέδικου μαγαζιού (γωνία…):
«Σας περιμένουμε στο 6ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ!
Παιχνίδι, τραγούδι, δημιουργία μέσα από θεατρικές παραστάσεις, εργαστήρια και δραστηριότητες που με κέφι και μεράκι ετοιμάζουν μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Ξεκινάμε και φέτος ένα διαφορετικό ταξίδι με βάρκα τη θέλησή μας να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας σε μια κοινωνία απαλλαγμένη από τη φτώχεια, την εκμετάλλευση και τη μιζέρια της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.
Για να μην είναι αυτό το μέλλον των παιδιών μας. Υπάρχει άλλος δρόμος! Ελάτε μαζί μας στον αγώνα για τις δικές μας ανάγκες. Για το δικαίωμα των παιδιών στη δημιουργική απασχόληση, τον Πολιτισμό, το παιχνίδι. Για να διαπαιδαγωγούνται τα παιδιά μας με τις αξίες της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης».
Αν θυμάστε, πριν από κανά δυο χρόνια, τα ΜΜΕ των κατακόκκινων (και αχόρταγων!) ολιγαρχών του πλούτου, είχανε χαλάσει τον κόσμο για κάποια μαθήματα ελληνικής ιστορίας για παιδιά συναγωνιστών, που διοργανώνονταν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και απαιτούσαν την επέμβαση εισαγγελέα.
Ποία είναι η αντίδρασή τους στο κόκκινο παιδομάζωμα; Δε βγάζουν άχνα, φυσικά!

(ΥΓ) 1: Αλήθεια, που κολλάει ο άθεος «επιστημονικός σοσιαλισμός» των σταλινικών με τα… χριστουγεννιάτικα φεστιβάλ;

(ΥΓ) 2: Τα σταλινούγεννα, πότε τα γιορτάζουν τα συντρόφια;   ΠΗΓΗ


Αγαπούλα την κουκούλα! Σύριζα Θεσσαλονίκης: Να μην συλλαμβάνονται τα συντρόφια που τα σπάνεΜια ακόμα απόδειξη, ότι αυτός ο αριστερίστικος εσμός που συνεχίζει να κάνει ταραχές παριστάνοντας την «αντιπολίτευση» στην αριστερή κυβέρνηση της τριτομνημονιακής συμφοράς, είναι στην πραγματικότητα ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ του ξεφτιλομνημονιακού ψευδοκράτους των πατσαβουριών της φράου Μέρκελ, μας δίνει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης (όχι της νεολέρας του…) για την απελευθέρωση τεσσάρων συλληφθέντων αριστεριστών, για επεισόδια που προκάλεσαν σε πορεία υπέρ των απρόσκλητων, που έγινε την Παρασκευή.
Επιπλέον, στην ανακοίνωση των αμερικανοκομμουνιστών που μας κυβερνούν, ζητείται η τιμωρία των… αστυνομικών που τους συνέλαβαν, αλλά και «θεσμικές αλλαγές», που να προβλέπουν να υπάρχει το ακαταδίωκτο για τους παρακρατικούς. Ιδού ποιοι και δια ποιών μας κυβερνούν, με την υποστήριξη των διεθνών τοκογλύφων:   
«Ως ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στους δικαζόμενους συναγωνιστές μας, καταδικάζουμε τη βία των ΜΑΤ και ζητάμε την άμεση και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων, καθώς και την απελευθέρωση των συλληφθέντων», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση και σημειώνεται : «Επί πλέον ζητάμε από την κυβέρνηση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να δώσουν ένα τέλος στην αυθαιρεσία των δυνάμεων καταστολής, προχωρώντας χωρίς χρονοτριβή στις απαραίτητες θεσμικές αλλαγές».  ΠΗΓΗ
Τα σχόλια δικά σας…

Απλήρωτους εδώ και τρεις μήνες έχει ο Μπόμπολας τους υπαλλήλους του!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου το εκδοτικό συγκρότημα του Μπόμπολα βρίσκεται σε δυσχερή οικονομική θέση.
Για του λόγου του αληθές, να τι γράφει επί του θέματος το "Παρόν": «Η κατάπτωση ενός εκδοτικού ομίλου. Στο συγκρότημα Μπόμπολα οι εργαζόμενοι άρχισαν να μην πηγαίνουν στην εφημερίδα και στέλνουν τα κείμενα τους από το σπίτι γιατί δεν έχουν να πληρώσουν ούτε για εισιτήριο! Τρεις μήνες είναι απλήρωτοι και ο Φώτης Μπόμπολας τους ενημέρωσε πως δεν θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα, παρά μόνο το δώρο των Χριστουγέννων».
Επίσης, στο ίδιο θέμα αναφέρεται το ακροαριστερό "Πριν", γράφοντας τα εξής: «Στους τρεις μήνες ανέρχονται πλέον οι οφειλές προς τους εργαζομένους στον όμιλο του «Πήγασου» , του Φώτη Μπόμπολα. Οι εργαζόμενοι λαμβάνουν διαδοχικές και ημερομηνίες για την εξόφληση των δεδουλευμένων, οι οποίες όμως ουδέποτε τηρούνται με αποτέλεσμα οι οφειλές να σωρεύονται και να αθροίζονται».
Ενθυμούμαστε πολύ καλά ότι το "Έθνος" αποτέλεσε την βασική... μπετονιέρα εκτόξευσης λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για πολλά χρόνια. Από τον «αποτροπιασμό» για την είσοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  στην Βουλή (λες και δεν ψήφισαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες), μέχρι τους ψευδομάρτυρες, την μετατροπή Ποντίου από τα Γιαννιτσά σε... Γερμανό νεοναζί και πιο πρόσφατη «αποκάλυψη» την φοβερή (απ΄όλες τις απόψεις) ατάκα «αφήστε τους άλλους και πιάστε τον Κουμουτσάκο», η οποία από «μαρτυρία - σοκ» μετετράπη τελικά σε μπαρούφα ολκής, καθώς δεν προέκυψε καμία εμπλοκή Βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον ξυλοδαρμό του Κουμουτσάκου. 
Η φυλλάδα αυτή, που κατά καιρούς ανακάλυπτε και δήθεν εσωκομματικά προβλήματα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ας κοιτάξει τα προβλήματα του οίκου της. Το πώς, δηλαδή, η οικογένεια Μπόμπολα έχει «φεσώσει» τους υπαλλήλους της, όπως τουλάχιστον διαβάζουμε σε κυριακάτικες εφημερίδες. Αν πάντως υπάρξει αντίδραση για τα γραφόμενα μας από την φυλλάδα αυτή, θα προτιμούσαμε να έρθει κατευθείαν από την εργοδοσία και όχι από μερίδα του υπαλληλικού προσωπικού, όπως έγινε στο παρελθόν.
Και ας διαμαρτυρηθούν πρώτα σ΄αυτούς που δημοσιεύουν την σχετική πληροφορία και μετά σε εκείνους που την αναπαράγουν. Μετά, ας σκαρφιστούν κανένα καινούριο ευφάνταστο (όσο και γελοίο) σενάριο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το οποίο θα διαψευστεί ξανά από την ίδια την πραγματικότητα.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4958221388031912091

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item