Widgets

Ψηλά τις Σημαίες: Είμαστε η Ελλάδα που έρχεται


Μέσα σε μια χώρα που σαπίζει στην παρακμή, μέσα σε μια Πατρίδα που ξεπουλάνε και έναν λαό που έχει παραδοθεί άνευ όρων, υπάρχουμε κι εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Υψώσαμε την Σημαία μας χρόνια πριν και δεν την υποστείλαμε ποτέ. Δώσαμε Όρκο να υπερασπιστούμε την Τιμή της Ελλάδας και την Αξιοπρέπεια του Λαού μας και κάναμε θυσίες για τις Ιδέες μας.

Σταθήκαμε όρθιοι στις άδικες διώξεις του συστήματος που θέλει να μας εξοντώσει γιατί δεν ήμασταν και δεν θα γίνουμε ποτέ, κομμάτι των μηχανισμών του. Σταθήκαμε όρθιοι στην λάσπη και το μένος της τέταρτης εξουσίας, των διεφθαρμένων ΜΜΕ που μας συκοφαντούν όσο κανένα πολιτικό κόμμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Σταθήκαμε όρθιοι απέναντι στην παρακρατική τρομοκρατία που συνεχίζει ακόμα και σήμερα να χτυπά τους Εθνικιστές, τους αληθινούς εχθρούς του Καθεστώτος.

Ναι, σταθήκαμε όρθιοι, όταν το πολιτικό κατεστημένο ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ μπροστά στα αφεντικά του. Όταν ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων σκύβει το κεφάλι αντί να αγωνιστεί για τα δικαιώματά του.

Οι Εθνικιστές λοιπόν, δεν υποστέλλουν τις Σημαίες. Τις κρατάνε ψηλά, να οδηγούν σαν φάροι τον Αγώνα μας. Κι αν έχουμε μπροστά μας ακόμα τόσα εμπόδια, προχωράμε Εμπρός, πάντα Εμπρός! Και ανοίγουμε τον δρόμο για την Ελλάδα που έρχεται, την Ελλάδα που δεν γονατίζει, την Εθνικιστική Ελλάδα του Αύριο.  ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Χθες ήμασταν λίγες εκατοντάδες… Σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες… Πολύ σύντομα θα είμαστε εκατομμύρια – αυτός είναι ο τρόμος του καθεστώτος και δεν το κρύβουν. Αντιθέτως το ομολογούν δημοσίως. Και όταν ανησυχεί το κατεστημένο που ευθύνεται για την δυστυχία του Λαού μας, τότε ένα είναι σίγουρο: ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

www.xryshaygh.com


Ελλάδα μεγάλη ξανά!

Ελλάδα μεγάλη ξανά!


Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι".

Παντού, σε ολόκληρη την Ευρώπη, ακόμη και σε χώρες όπου «ειδικοί» και στατιστικές δεν το προέβλεπαν, γεννιέται μια ελπίδα. Ναι, oι αγώνες δεκαετιών, η πίστη, τα όνειρα, τα τραγούδια, οι νεκροί και οι φυλακισμένοι, έπιασαν τόπο. Όσοι πίστεψαν πως ο θάνατος είναι ένα βήμα πριν την γέννηση, έθαψαν βαθιά τον σπόρο, τον τάισαν με τον ιδρώτα της δουλειάς και τα δάκρυα της αδικίας, κι ο σπόρος εκείνος έπιασε και τώρα βλασταίνει. Μια ιστορική ευκαιρία προσφέρεται τώρα στην Ευρώπη. Μετά από δυο εμφύλιους πολέμους που αιματοκύλισαν την ήπειρό μας για το χατίρι και για συμφέρον άλλων. Μέσα στην γενική επίθεση των Νεοταξιτών, της πολυπολιτισμικής Αριστεράς και Δεξιάς, στην Ευρώπη των χαμένων ψυχών, ήρθε, καθώς φαίνεται, η ώρα. Εξήντα χρόνια χωρίς συλλογική συνείδηση, τελειώνουν. Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε, να τανυστούμε, να ανανήψουμε. Ώρα να κάνουν πέρα οι μικρόψυχοι, οι εγωιστές, οι πατριδέμποροι. Ήρθε η ώρα να βρούμε τα στοιχεία που μας ενώνουν και να δυναμώσουμε.

Λίγο πριν ξημερώσει η Χρυσή Αυγή που πιστεύουμε, ονειρευόμαστε, συνενώνουμε λιθαράκι-λιθαράκι τον κόσμο μας. Ήρθε η ώρα να σκύψουμε στο πηγάδι που καθρεφτίζει το πρόσωπό μας. Πάνω του χαραγμένη η γραμμή του κόσμου που βιάζεται, που απαιτεί να κάνουμε ολοένα πιο πολλά, επιτυχίες, δουλειές, φίλους, καφέδες, άντρες, γυναίκες, λεφτά, οτιδήποτε μας σπρώχνει να έχουμε, για να ξεχνάμε να είμαστε. Στην ησυχία της νύχτας, λίγο πριν την αυγή, ταράζουμε το νερό. Οι ρυτίδες του κόσμου που φεύγει, σύντομα θα λείψουν, και στην θέση του θα φανεί το πρόσωπο μιας νέας Ευρώπης. Είμαστε οι Έλληνες, οι Ευρωπαίοι, οι Εθνικιστές, αγωνιστές ενός αγώνα με αντίδωρο τον κότινο της ζωής. Εμείς που αντέξαμε το καθήκον, που σηκώσαμε την γνώση του κόσμου, που ξεφλουδίσαμε ένα-ένα τα πουκάμισα του φιδιού, είμαστε εδώ.

Το παλιό, γραπώνεται απ’ το ξεραμένο ξύλο. Τα νύχια του βρώμικα από το αίμα των συμπολεμιστών μας. Το παλιό ξέρει πως η ρίζα του είναι πλατιά, μα η δικιά μας προχωρεί βαθιά ως την καρδιά της γης, της γης μας. Από αυτήν την γη μάχεται να μας διώξει, μα δεν μπορεί. Το παλιό, ξηλώνει βιαστικά το πλεχτό της κοινωνίας, κι εμείς από τα κρόσσια του την ξαναϋφαίνουμε. Ναι, εμείς θα ξαναδημιουργήσουμε τον κόσμο μας. Εμείς, ριζωμένοι στον χρόνο τόσο βαθιά, που ξεπερνούμε τον χρόνο. Λίγο πριν το ξημέρωμα, ας πούμε λοιπόν τα πράγματα με το όνομά τους για το πρώτο άμεσο και τραγικό, την εισβολή που δέχεται η χώρα μας, και την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας από τους υπαλλήλους των τοκογλύφων στους μισθοφόρους της Frontex, που θα επισφραγίσει και την κατοχή της.

-Τα σύνορα της Ελλάδος πρέπει να κλείσουν και να φυλάσσονται από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Έχουμε το δικαίωμα όπως το έχουν όλες οι χώρες της Ε.Ε. οι οποίες προβαίνουν σε ανάλογες ενέργειες.

-Οι μετανάστες οι οποίοι προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες δεν προσαρμόζονται στις συνθήκες της χώρας υποδοχής τους. Αυτό έχει αποδειχθεί απολύτως με τους μετανάστες τρίτης γενιάς σε Γαλλία, Μ. Βρετανία, Γερμανία, Η.Π.Α. και αλλού.

-Η όψιμη αντίδραση δημάρχων «ευγενών» προαστίων που ανακάλυψαν πως «δεν θα γίνει το Ελληνικό χώρος διαμονής οικονομικών μεταναστών», ας κοιτάξουν ανάμεσά τους. Εκεί, στα προάστιά τους κατοικούν οι πονόψυχες κυρίες και κύριοι που αποκαλούν εμάς τους Εθνικιστές «ρατσιστές». Ας γευτούν τους καρπούς της υπερφίαλης ματαιοδοξίας τους. Μα και γι’ αυτούς ακόμη θα αγωνιστούμε, γιατί για μας κάθε σπιθαμή της γης μας είναι Πατρίδα.

-Οι Έλληνες δεν είναι «πληθυσμός», όπως συστηματικά αναφέρεται το τελευταίο διάστημα στα ΜΜΕ. Δεν είμαστε «ο ελληνικός πληθυσμός» τελών κατ’ ισότητα μεταξύ άλλων «πληθυσμιακών ομάδων». Είμαστε συμπαγές και ομογενές Έθνος. Είμαστε ο Ελληνικός Λαός με κοινή φυλετική, γλωσσική, θρησκευτική και πολιτισμική καταγωγή. Αυτόν τον λαό, την ύπαρξή του και την πρόοδό του προασπιζόμαστε.

-Για εμάς τους Εθνικιστές η αφομοίωση και η «ενσωμάτωση» των μεταναστών δεν αποτελεί στόχο ούτε επιδίωξή μας. Σεβόμαστε την Θεία πρόνοια, την φύση, την ιστορία, τους πολιτισμούς όλων αλλά προστατεύουμε τα δικά μας.

-Τέλος, θα πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό ότι η μετακίνηση των ασιατικών και αφρικανικών λαών προς την Ευρώπη, εξυπηρετεί μεν οικονομικές στοχεύσεις, όπως τις πλουτοπαραγωγικές πηγές των περιοχών τους, και την εξασφάλιση φθηνού εργατικού δυναμικού για τις πολυεθνικές, δεν αποτελεί όμως την αιτία της αθρόας εισβολής τους στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Σκοπός των ενορχηστρωτών είναι η αντικατάσταση των ευρωπαϊκών λαών, και στόχος είναι η εξάλειψη της Λευκής Φυλής. 

Επί δεκαετίες οι Ευρωπαίοι ποτίστηκαν με το δηλητήριο των κατηγοριών του «ρατσιστή», εάν τολμούσαν να υπερασπιστούν το σπίτι τους.

Κατ’ αντιστοιχίαν κανείς δεν κατηγόρησε για ρατσισμό όσους αγωνίστηκαν για τους μαύρους, εβραίους ή ασιάτες ομοφύλους τους, ή όσους στηρίζουν τους εισβολείς εις βάρος των Eλλήνων στην Λέσβο, την Κω, το κέντρο της Αθήνας. Ναι, είναι δικαίωμα και υποχρέωσή μας να εξασφαλίσουμε την επιβίωση της φυλής μας, και το μέλλον των παιδιών μας. Θέλουμε και θα κάνουμε την Ελλάδα μεγάλη ξανά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9145939243917808940

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item