Widgets

ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ οι ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΩΝ των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!Ανοίγουν οι λογαριασμοί των συριζαίων εκατομμυριούχων: Ορκωτοί λογιστές για τα πόθεν έσχες Σταθάκη – ΦλαμπουράρηΔεν ήταν ιδιαιτέρως καλές για την κυβέρνηση οι εξελίξεις σχετικά με τα πόθεν έσχες των Σταθάκη και Φλαμπουράρη, αφού από ότι φαίνεται δεν μπορούν να καλυφθούν οι σοβαρότατες ανακρίβειες.
Ο Φλαμπουράρης συνεχίζει να ελέγχεται για τις μετοχές κατασκευαστικής εταιρείας, η κατοχή των οποίων δεν συνάδει με την υπουργική του ιδιότητα. Οι εξηγήσεις που επιχείρησε να δώσει όλο αυτό το διάστημα δεν έπεισαν, προφανώς, και έτσι αναλαμβάνουν την υπόθεση ορκωτοί λογιστές.
Όσον αφορά τον Σταθάκη δεν ήταν μονάχα το ένα εκατομμύριο, το οποίο όπως είχε πει του είχε «παραπέσει» και το «ξέχασε», αλλά ουδέποτε κατάφερε να δικαιολογήσει. Είναι και κάποιοι τραπεζικοί λογαριασμοί, οι οποίοι δεν δηλώθηκαν, αλλά και κάποια αγροτικά ακίνητα, τα οποία μάλλον «ξέχασε» πάλι ο υπουργός. Ο ίδιος λέει ότι έχει αποχωρήσει από τους λογαριασμούς, ενώ τα ακίνητα βρίσκονται υπό δικαστική διερεύνηση.
Σε κάθε περίπτωση, τον λόγο έχουν πλέον οι ορκωτοί λογιστές στους οποίους έχει δοθεί το ελεύθερο να χρησιμοποιήσουν όλα τα ερευνητικά εργαλεία που τους επιτρέπει ο σχετικός νόμος, ακόμα και άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που «ενεργοποιούνται» τα ισχυρότερα ερευνητικά εργαλεία για εν ενεργεία υπουργό.

Σε άλλα θέματα της ίδιας επιτροπής αποφασίστηκε η παραπομπή στην Δικαιοσύνη:
- 11 υπόχρεων (πρώην βουλευτών, υπεύθυνων οικονομικών κομμάτων κ.α.) για φορολογικές εκκρεμότητες
- 8 υπόχρεων (κανείς δεν είναι εν ενεργεία πολιτικός) γιατί δεν κατέθεσαν καθόλου πόθεν έσχες
Ο πρόεδρος της Επιτροπής «πόθεν έσχες» αποκάλυψε ότι υπάρχει απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου σύμφωνα με την οποία οι πρώην υπουργοί Γιάννης Ανθόπουλος (ΠΑΣΟΚ) και Αριστείδης Τσιπλάκος (ΝΔ) καλούνται να επιστρέψουν στο Δημόσιο 1.850.000 ευρώ και 150.000 ευρώ αντίστοιχα. ΠΗΓΗΧρήστος Παππάς: Είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά, είμαστε το μέλλον, είμαστε η ελπίδα!


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην μνημονιακή συγκυβέρνηση για τον καταστροφικό προϋπολογισμό και συλλήβδην στο "δημοκρατικό τόξο" για το ξεπούλημα της Πατρίδας μας.  Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:  ΕΔΩ!!!
Φτου σας ξεφτίλες! Πείνα για τον Λαό, εκατομμύρια για τα κόμματα της διαφθοράς και των σκανδάλων

Την ίδια χρονική περίοδο που το φαύλο και απόλυτα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ψηφίζει τα σκληρότατα μέτρα του Μνημονίου της Αριστεράς οδηγώντας τους Έλληνες σε ακόμη μεγαλύτερη φτωχοποίηση, τα ξενόδουλα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου ετοιμάζονται να εισπράξουν τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού που χαρακτηρίζουν ως «κρατική οικονομική ενίσχυση».
Με συμπατριώτες μας να βρίσκονται σε απόγνωση αδυνατώντας να ανταπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες άδικες φορολογικές υποχρεώσεις, με τις τράπεζες έτοιμες να βουτήξουν τα σπίτια των Ελλήνων (χάρη στην κυβέρνηση της Αριστεράς), τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου ανακοινώθηκε πως θα εισπράξουν τα κάτωθι ιλιγγιώδη ποσά:
 • NEA ∆HMOKPATIA 1.254.719,29
 • ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ 1.148.793,30
 • ΠΑΣΟΚ 529.983,70
 • ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ 347.528,06
 • ∆ΗΜΑΡ 299.409,87
 • ΚΚΕ 292.653,92
 • ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 60.200,89
 • δηµιουργία, ξανά! (δηµιουργία ξανά! ∆ράση - Φιλελεύθερη Συµµαχία) 28.093,75
 • Ελιά - ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ (ΠΑΣΟΚ - Συµφωνία για τη Νέα Ελλάδα - ∆υναµική Ελλάδα - Μεταρρυθµιστική Αριστερά - Νέοι Μεταρρυθµιστές - ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2012 - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Β΄) 60.200,90
 • ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΥΡΙΚΑΥΣΤΟΣ ΕΛΛΑ∆Α, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ 60.200,88
 • ΛΑΟΣ 28.093,75
Τα τεράστια αυτά ποσά που αθροίζονται σε 4,5 εκατομμύρια ευρώ, κατανέμονται ως «τακτική χρηματοδότηση και οικονομική ενίσχυση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς»! Όπως αναφέρεται μάλιστα «Η κατανομή αφορά στα κόμματα που εξέλεξαν βουλευτές στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου 2012 και ευρωβουλευτές στις ευρωεκλογές του 2014, καθώς και αυτά που στις ανωτέρω εκλογικές αναμετρήσεις συγκέντρωσαν τουλάχιστον 1,5% των ψήφων της επικράτειας». Προς όφελος των κομματόσκυλων, των παρατρεχάμενων και γλειφτών των κομμάτων της σαπίλας δηλαδή και στην υγειά των κορόιδων.
Ως γνωστόν, για τη Χρυσή Αυγή έχει ληφθεί απόφαση από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, αναστολής της κρατικής χρηματοδότησης που δικαιούται, διότι τα χρήματα του Ελληνικού Λαού τα επέστρεφε στο Λαό μέσω των διανομών τροφίμων και άλλων κοινωνικών δράσεων, οι οποίες ξεγύμνωσαν τον «ανθρωπισμό» των λακέδων της αριστεράς και της ψοφοδεξιάςΕυάγγελος Καρακώστας


ΔΟΥ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΜΟΥΡΗΔΕΣ, ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ

Δράττοντας την ευκαιρία από τον Σταθάκη, που… ξέχασε να δηλώσει τα 38 του ακίνητα, ας δούμε τα ακίνητα που δήλωσαν οι –νυν και πρώην- συριζομούρηδες το 2015. Φάτε μάτια ψάρια…:
Παναγιώτης Κουρουμπλής: 18 ακίνητα, 9 αποθήκες, 4 γκαράζ
 1. Δημήτρης Στρατούλης: 19 ακίνητα.
 2. Νικόλαος Βούτσης: 12 ακίνητα (7 διαμερίσματα στην Κηφισιά).
 3. Βαλαβάνη Όλγα-Νάντια: 15 ακίνητα,
 4. Σταθάκης Γεώργιος: 11 ακίνητα,
 5. Δημήτρης Παπαδημούλης: 11 ακίνητα.
 6. Αλέξης Μητρόπουλος: 12 ακίνητα…
 7. Βασιλική Κατριβάνου: 4 ακίνητα(με υψηλή κυριότητα),συνδικαιούχος σε άλλα 7(σύνολο 11).
 8. Θεανώ Φωτίου: 11 ακίνητα, εκ των οποίων ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο
 9. Ρένα Δούρου: 9 ακίνητα.
 10. Γιάννης Δραγασάκης: 6 ακίνητα,
 11. Κουράκης: 6 ακίνητα
 12. Κοντονής Χαράλαμπος: 7 ακίνητα,
 13. Κριτσωτάκης Μιχαήλ: 10 ακίνητα, συνδικαιούχος σε πάνω από 20 άλλα.
 14. Αλεξόπουλος Απόστολος: 11 ακίνητα,
 15. Καφαντάρη Χαρούλα: 5 ακίνητα και συνδικαιούχος σε άλλα 7,
 16. Γεροβασίλη Ολγα: 8 ακίνητα.
 17. Χατζηλάμπρου Βασίλης: 11 ακίνητα
 18. Καραγιαννίδης Χρήστος: 8 ακίνητα.
 19. Γάκης Δημήτριος: 5 ακίνητα, συνδικαιούχος σε άλλα 18 ακίνητα
 20. Αποστόλου Ευάγγελος: 8 ακίνητα,
 21. Γεωργοπούλου-Σαλτάρη Εφη: 5 ακίνητα.
 22. Διακάκη Μαρία: 5 ακίνητα
 23. Αμανατίδης Ιωάννης: 2 ακίνητα,
 24. Χαραλαμπίδου Δέσποινα: 11 ακίνητα
 25. Γαιτάνη Ιωάννα: 5 ακίνητα, συνδικαιούχος σε άλλα 4 ακίνητα.
 26. Μαρία Τριανταφύλλου: 5 ακίνητα.
 27. Δημήτρης Κοδέλας: 5 ακίνητα, συνδικαιούχος σε άλλα 8.
 28. Χρήστος Μαντάς: 12 ακίνητα.
 29. Νίκος Μιχαλάκης: 17 ακίνητα.
 30. Στέφανος Σαμοΐλης: 16 ακίνητα.
 31. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Συνδικαιούχος σε 9 ακίνητα.
 32. Νίκος Συρμαλένιος: Συνδικαιούχος σε 17 ακίνητα.
 33. Κωστής Δερμιτζάκης: 18 ακίνητα.
 34. Θανάσης Πετράκος: 8 ακίνητα.
 35. Αιχάν καρά Γιουσούφ: 7 ακίνητα.
 36. Αφροδίτη Σταμπουλή: 13 ακίνητα.  ΠΗΓΗ

Ι. Αϊβατίδης: Δίνουμε συνεχή Αγώνα για τα εθνικά ιδεώδηΟ βουλευτής Κερκύρας Ιωάννης Αϊβατίδης τοποθετήθηκε χθες στην Ολομέλεια κατά του μνημονιακού προϋπολογισμού της συγκυβέρνησης Σύριζα- Ανέλ.  O Σύριζα ανερυθρίαστα μετέτρεψε το περήφανο "ΟΧΙ" του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα σε ένα υποτακτικό "ναι", συνεχίζοντας το καταστροφικό έργο του Μνημονίου.
Η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση αποτελεί μια ανοιχτή πληγή για την Πατρίδα μας, ενώ η απειλή της εξόδου της χώρας από την συνθήκη Σένγκεν παραμένει.
Απέναντι σε όλα αυτά οι Έλληνες Εθνικιστές θα συνεχίσουν αδιάκοπα τον Αγώνα για τα εθνικά ιδεώδη!  ΠΗΓΗ

Τα έδωσαν όλα στους αμερικανοσιωνιστές: Αιγαίο, Κύπρος και Μακεδονία στα πόδια του Κέρι εναπόθεσε ο Τσίπρας!

Βορά στα κοράκια του αμερικανοσιωνισμού δόθηκαν όλα τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα της χώρας από τους Τσιπροκαμμένους νεομνημονιακούς. Ο Κέρι ήρθε σήμερα στην Αθήνα, ξεκίνησε δίνοντας το συμβολισμό επισκεπτόμενος μία ΜΚΟ που ασχολείται με λαθρομετανάστες και ακολούθως κίνησε για να συναντήσει τον Κοτζιά και τον Τσίπρα.
Ο Κέρι, συναντώντας τον πρωθυπουργό και τον ΥΠΕΞ της Ελλάδος, εστίασε στην πολιτική επικαιρότητα της περιοχής και τα εθνικά ζητήματα, δηλαδή το Κυπριακό, το «Μακεδονικό», η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, το «προσφυγικό» και άλλα. Ουσιαστικά οι κυβερνώντες με την στάση τους και τις δηλώσεις τους έναντι του Κέρι έδειξαν ότι ομνύουν πίστη στο κατερρέων αμερικανοσιωνιστικό κατεστημένο, παραδίδοντας τα εθνικά θέματα.
Όσον αφορά το Κυπριακό, η «λύση» της «διζωνικής – δικοινοτικής ομοσπονδίας» που είχε απορρίψει μετά βδελυγμίας ο Κυπριακός Ελληνισμός, συνεχίζει να προωθείται. Συγκεκριμένα, ο Κέρι δήλωσε περιχαρής για την προώθηση αυτής της ανθελληνικής προοπτικής, λέγοντας:
«Είμαι ήδη εντυπωσιασμένος τόσο από τον Νίκο, όσο και από τον Μουσταφά, που εργάζονται πολύ σκληρά για την ειρήνη και κάνουν τους σκληρούς και δημιουργικούς συμβιβασμούς που απαιτούν οι στιγμές».
Όσον αφορά το θέμα της ονομασίας του ψευδοκράτους των Σκοπίων, δεν χρειαζόταν ο Κέρι για να μας δείξει το ανθελληνικό της πρόσωπο η κυβέρνηση. Η Ελληνική Κυβέρνηση έχει πολλάκις δηλώσει ότι επιθυμεί να λάβουν τα Σκόπια το όνομα της Μακεδονίας μας. Απλώς στην συνάντηση με τον Κοτζιά έγινε επιβεβαίωση της ανθελληνικής θέσεως της κυβέρνησης, αφού ο Κοτζιάς δήλωσε ότι η κυβέρνηση παραμένει στις θέσεις της.
Εμπρός σε αυτόν τον κυκεώνα της υποτέλειας, είχαμε και τις επιπρόσθετη προσβολή, η ελληνική κυβέρνηση να «ευχαριστεί τους αμερικανούς» για τη συμβολή τους στην υπογραφή του τρίτου και πιο αιματηρού μνημονίου. ΠΗΓΗ

Πασόκ και ΝΔ προς συριζαίους: Προσέχτε μην πουντιάσετε και αναγκαστούμε να ψηφίσουμε μνημόνιο!

Έχουμε όλοι καταλάβει ότι τόσο η ΝΔ, όσο και το ΠΑΣΟΚ, παριστάνουν τους αντιπολιτευόμενους για να μην καταρρεύσουν πολιτικά, ενώ στην ουσία συμφωνούν με το σύνολο των αιματηρών μνημονιακών μέτρων.
Μία αναφορά, όμως, του «Βηματοδότη», δείχνει πως οι πασόκοι ανησυχούν μην... πουντιάσει κανένας συριζαίων και αναγκαστούν να ρίξουν τα αντιπολιτευτικά προσωπεία ψηφίζοντας μνημονιάρα με χέρια και με πόδια.
Άνευ άλλου σχολίου σας παραθέτουμε το δημοσίευμα του «Βηματοδότη»: «Αλλά μη νομίζετε ότι οι του ΠαΣοΚ δεν ανησυχούν με τις ασθένειες των συριζαίων. Γιατί, σου λένε, μη μας αρρωστήσει κανείς ξαφνικά πάνω σε μια ψηφοφορία και χάσει την πλειοψηφία η κυβέρνηση. Θέλετε ένα παράδειγμα;
Στην ονομαστική ψηφοφορία που έγινε για τα βοσκοτόπια, εμφανίστηκε με άσπρο, αμάνικο Τ-shirt στην Ολομέλεια ο βουλευτής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Σεβαστάκης. Έτρεξε ο Α. Λοβέρδος να του φορέσει γρήγορα το μπουφάν λέγοντάς του ότι θα κρυώσει, θα ανεβάσει πυρετό, θα απουσιάσει από την ψηφοφορία και πάει η πλειοψηφία του κυβερνώντος κόμματος. Ο κ. Σεβαστάκης ευχαρίστησε θερμώς τον κ. Λοβέρδο για το ενδιαφέρον που δείχνει ώστε να διατηρηθεί η κυβερνητική πλειοψηφία.»  ΠΗΓΗ

Παραχώρησε Εθνική Κυριαρχία ο Τσίπρας: Η Frontex αναλαμβάνει τη φύλαξη των ελληνοσκοπιανών συνόρων!
Μία πολλαπλή ήττα βίωσε η κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων υπό την απειλή της εξόδου της χώρας μας από την Συνθήκη Σένγκεν. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση η Frontex “συμφώνησε σήμερα με την Ελλάδα να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στα σύνορα της χώρας”.
Η επέκταση των δραστηριοτήτων περιλαμβάνει, όπως πάντα αναφέρει η ανακοίνωση, τον «εντοπισμό και την καταγραφή των εισερχόμενων μεταναστών». Κοινώς ο υπερεθνικός αυτός οργανισμός αναλαμβάνει κομμάτι των αρμοδιοτήτων της χώρας για την φύλαξη των συνόρων.
Αυτή η προσβολή της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, προφανώς, αποτελεί το προεόρτιο για τις κοινές περιπολίες ελληνικής και τουρκικής ακτοφυλακής στην περιοχή του Αιγαίου. Άλλωστε προ ολίγων ημερών το αίτημα για συνδρομή της Frontex στην φύλαξη των ελληνικών συνόρων είχε απορριφθεί από τον ίδιο τον Τσίπρα με την επισήμανση ότι «η φύλαξη των συνόρων είναι αποκλειστικά εθνική αρμοδιότητα».
Η ανικανότητα και η απροθυμία της κυβερνήσεως να διαφυλάξει την εθνική μας κυριαρχία δεν αποτελεί επ’ ουδενί λόγω δικαιολογία για την παράδοσή της σε οποιονδήποτε υπερεθνικό οργανισμό. Η κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα να φροντίσει για τα απαιτούμενα, από Λιμενικό και Ένοπλες Δυνάμεις, κονδύλια για την φύλαξη των ελληνικών συνόρων.
Αν είναι να γίνουν κοινές περιπολίες και εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, ας αποφασίσουν οι ευρωπαίοι να αποσταλεί ελληνικός στρατός στα τουρκικά παράλια να βοηθήσουν τους «γείτονες» στην αποτροπή του απόπλου των σαπιοκάραβων, στα οποία θαλασσοπνίγονται τα παιδάκια.  ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Εκτός Σένγκεν η Ελλάδα: Αποθήκη λαθρομεταναστών η χώρα - Κεραυνοί των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής προς τους ανθέλληνες!

Πρώτη στάση του Κέρι σε ΜΚΟ: Προτεκτοράτο λαθρομεταναστών θέλουν την Ελλάδα οι ΗΠΑ 

Από το πρωί πραγματοποιείται η προγραμματισμένη επίσκεψη του αμερικανού ΥΠΕΞ, Τζον Κέρι, στην Ελλάδα. Ο αμερικανός ΥΠΕΞ κατά παράβαση του πρωτοκόλλου δεν έκανε την πρώτη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της χώρας ή τον Έλληνα ομόλογό του. Η πρώτη στάση του αμερικανού ΥΠΕΞ έγινε σε μία ΜΚΟ που ασχολείται με λαθρομετανάστες!
Συγκεκριμένα, ο Τζον Κέρι και η αρματωμένη κουστωδία του, πριν συναντηθούν με τον Τσίπρα έκαναν στάση με υψηλό συμβολισμό στο Δίκτυο Μεταναστών «Μέλισσα». Εκεί βγήκαν οι πρώτες φωτογραφίες από την επίσκεψη του Κέρι, ανάμεσα σε λαθρομετανάστες.
Αυτό, προφανώς, σημαίνει ότι οι ΗΠΑ προκρίνουν την μετατροπή της χώρας σε ένα προτεκτοράτο λαθρομεταναστών και την κατάλυση του Ελληνικού Έθνους. Επιπροσθέτως, υπό το φως των αποκαλύψεων για την συνεργασία λαθρομεταναστευτικών ΜΚΟ και τούρκων δουλεμπόρων, ο συμβολισμός επεκτείνεται στην δράση του τουρκικού παρακράτους, ώστε να πλημμυρίσει η χώρα μας με λαθρομετανάστες.
Δεν είναι πρωτόγνωρο άλλωστε το να υπάρχει αντεθνική δράση ΜΚΟ αμερικανικών συμφερόντων εντός του εδάφους κρατών. Τα ίδια συνέβησαν και στην Ουκρανία με τις ΜΚΟ να αναλαμβάνουν δράση εναντίον του ίδιου του κράτους.  ΠΗΓΗ

Ασφαλιστικό; Του χρόνου καλύτερα μέχρι να έρθουν τα μνημονιακά δεκανίκια

Τα πράγματα είναι απλά όσο και ξεκάθαρα. Έχουμε έναν πρωθυπουργό ο οποίος χάνει δύο βουλευτές από την κυβερνητική πλειοψηφία, πέφτοντας στους 153, και την επόμενη ημέρα επισκέπτεται τον ΠτΔ ζητώντας του να υπερβεί τον συνταγματικό του ρόλο και να «σπρώξει» τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης του «συνταγματικού τόξου» να στηρίξουν την κυβέρνηση στις αποφάσεις που θα πάρει για τα κρίσιμα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα.
Αυτός, λοιπόν, ο πρωθυπουργός βρίσκεται υπό το καθεστώς πανικού. Ό,τι και αν πει στη συνέχεια, αυτή του η κίνηση θα τον ακολουθεί και θα τον  «στοιχειώνει». Ο Τσίπρας δείχνει παγιδευμένος στην ίδια την τακτική που επέλεξε. Πήγε σε εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ οι υπόλοιποι του «συνταγματικού τόξου» του προσέφεραν δύο εναλλακτικές λύσεις. Είτε να συνεχίσει ως κυβέρνηση μειοψηφίας (χωρίς την ομάδα Λαφαζάνη) που θα έχει την ανοχή τους, είτε να σχηματίσει κυβέρνηση «εθνικού σκοπού» με την συμμετοχή και των άλλων μνημονιακών κομμάτων.
Ο Τσίπρας αρνήθηκε και πήγε σε εκλογές, έχοντας την (εσφαλμένη όπως αποδείχθηκε) εντύπωση ότι θα σαρώσει. Τελικά, σχημάτισε εκ νέου κυβέρνηση μαζί με τον Καμμένο, χωρίς καν να συζητήσει με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, οπότε κι εκείνος από την μεριά τους δεν είχαν άλλη επιλογή από το να παίξουν τον ρόλο τους ως συστημική κοινοβουλευτική αντιπολίτευση.
Ο Τσίπρας γνωρίζοντας τι έρχεται μπροστά του τόσο με το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης όσο και με αυτό του ασφαλιστικού, ζήτησε την συναίνεση των υπολοίπων καθεστωτικών κομμάτων. Ιδιαίτερα δε, για το ασφαλιστικό ομολόγησε επί της ουσίας ότι φοβάται πως δεν θα μπορέσει να περάσει από την Βουλή το νομοσχέδιο που θα φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση.
Προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο και οξυγόνο η κυβέρνηση, όλα δείχνουν ότι θα καθυστερήσει την ψήφιση του ασφαλιστικού, αποφασίζοντας να το φέρει προς ψήφιση με τη νέα χρονιά. Ελπίζει ότι μέχρι τότε θα μπορούν στην κυβέρνηση να έχουν προχωρήσει τις επαφές τους με βουλευτές άλλων κομμάτων (λέγε με Λεβέντη) ώστε να «ισοφαρίσουν» τυχόν κυβερνητικές απώλειες κατά την διάρκεια της ψήφισης του νομοσχεδίου.
Οι συνθήκες του καλοκαιριού (12 Ιουλίου και 14 Αυγούστου) ήταν πολύ διαφορετικές σε σχέση με το σήμερα. Δεν θα ήταν δυνατόν να πιστεύει ο Τσίπρας ότι η μνημονιακή αντιπολίτευση θα σερνόταν να ψηφίσει νόμους βαρύνουσας σημασίας σαν το ασφαλιστικό, όπως έγινε το καλοκαίρι. Η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν είχε πλειοψηφία (25 τουλάχιστον βουλευτές αριθμούσαν οι Λαφαζανικοί) και η μνημονιακή αντιπολίτευση όφειλε να βάλει πλάτη για να περάσουν τα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων. Στις τωρινές συνθήκες ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχουν πλειοψηφία, οπότε τα πράγματα δεν έχουν την ίδια ένταση.
Στον φόβο του Τσίπρα ότι θα του «την κάνουν» αρκετοί βουλευτές στην ψηφοφορία οι εσωσυστημικοί του αντίπαλοι θα του ζητήσουν τον σχηματισμό κυβέρνησης ευρύτερης πλειοψηφίας, με όλα τα ενδεχόμενα ικανά. Ακόμα κι αυτό της αλλαγής πρωθυπουργού.
Αυτό πανικοβάλλει τον Τσίπρα, ο οποίος από την μία προσπαθεί να εκβιάσει την κοινοβουλευτική του ομάδα με το μέλι της εξουσίας, ενώ από την άλλη επιχειρεί να δελεάσει για διεύρυνση του κυβερνητικού σχήματος, με αυτόν όμως να έχει το πάνω χέρι. Κάτι τέτοια σκεφτόταν και ο Τζέφρυ τον Ιούνιο του 2011 για να αναγκασθεί σε ατιμωτική και εξευτελιστική παραίτηση τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς. Το ποια θα είναι η μοίρα του Τσίπρα και της παρούσας κυβέρνησης δεν θα αργήσουμε πολύ για να το μάθουμε. Γιώργος Μάστορας


Ο «λαγός» των τοκογλύφων Λεβέντης δίνει μάχη να βάλει τη νουδούλα στην κυβέρνησηΔεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η πρόταση του Λεβέντη για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης έχει την λογική του «λαγού», εκφράζοντας επιθυμίες και σχέδια τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι έγινε. Από την άλλη μεριά, γνωρίζοντας την «σοβαρότητα» και την… συνέπεια που διέπουν τον επικεφαλής της Ένωσης Φραπέδων, στα όσα επί πολλά χρόνια υποστηρίζει, δεν θα μας φανεί καθόλου περίεργο αν σε άμεσο χρονικό διάστημα κάνει μια ακόμη μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα και συνταχθεί ως συγκυβερνήτης στο πλευρό του Τσίπρα.
Βεβαίως, η πρόταση του φραπεδόμαγκα προέδρου για σχηματισμό οικουμενικής δείχνει ότι εκφράζει και το «τελευταίο χαρτί» των διεθνών τοκογλύφων, ότι θα ξεζουμίσουν δηλαδή εξ ολοκλήρου τον Ελληνικό Λαό και τις πλουτοπαραγωγικές παραγωγές της Χώρας, ότι θα έχουν δεμένους χειροπόδαρα την Πατρίδα και τον Λαό, με την σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», υποθηκεύοντας έτσι για πάντα το μέλλον της Ελλάδας.
Κυβέρνηση τεχνοκρατών θυμίζει κυβέρνηση Παπαδήμου, στο ακόμη αθλιότερο επίπεδο όμως, καθώς από τον Νοέμβριο του 2011 μέχρι σήμερα η κατάσταση έχει επιδεινωθεί πολύ περισσότερο, με τα Μνημόνια να έχουν φτάσει ήδη στον αύξοντα αριθμό τρία. Η περίπτωση της οικουμενικής θα αποτελεί την ύστατη λύση εκείνων που εκμεταλλεύονται την Ελλάδα, αν φανεί ότι ο Τσίπρας «δεν τραβάει» άλλο.
Τώρα, περισσότερο από ποτέ, η αύξηση της κοινωνικής ενδυνάμωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και η συμπόρευση ολοένα και περισσότερων Ελλήνων στο πλευρό της καθίσταται αναγκαία, προκειμένου να ισχυροποιηθεί ακόμα πιο πολύ ο πόλος της Εθνικής και Λαϊκής Αντιπολίτευσης στα ανθελληνικά σχέδια των διεθνών τοκογλύφων και εταίρων, καθώς και των εγχώριων ελληνοφώνων συνεργατών τους. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Υ.Γ. Το γεγονός ότι η πρόταση Λεβέντη περί σχηματισμού οικουμενικής κυβερνήσεως έχει ως προϋπόθεση τη συμμετοχή της νουδούλας στην κυβέρνηση δείχνει πόσο απελπισμένο είναι το σύστημα για την παρουσία των εγγυημένων ξενόδουλων της νουδούλας στην διακυβέρνηση της χώρας. Δείχνει επίσης την αποστολή Λεβέντη και τους λόγους που οι "νταβατζήδες" τον προωθούν με κάθε δυνατό τρόπο.


Κολλημένοι με την κουτάλα: Διεύρυνση της καταρρέουσας συγκυβέρνησης με όποιον να ΄ναι!
Εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, το «πράσινο φως» στην διεύρυνση του νυν κυβερνητικού σχήματος ανάβουν πλέον και οι ΑΝΕΛ, δια μέσου των δηλώσεων της εκπροσώπου του κόμματος, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, η οποία μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Δεν πρόκειται να είμαστε αντίθετοι στην οποιαδήποτε συνεργασία, πλην συνεργασίας ΠΑΣΟΚ υπό την καθοδήγηση του κ. Βενιζέλου, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Αλλά από κει και πέρα, αν είναι κάτι προς το συμφέρον της χώρας, εμείς ασφαλώς θα το δεχτούμε».
Συνεχίζοντας η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ είπε ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το κόμμα της «σέβονται τις ιδιαιτερότητες και τις κόκκινες γραμμές» που υπάρχουν μεταξύ των δύο κομμάτων, ξεκαθαρίζοντας ότι αν τεθεί θέμα διεύρυνσης της κυβερνητικής συνεργασίας τα κομματικά όργανα των ΑΝΕΛ και ο πρόεδρός του «θα κινηθούν πάντοτε στοχεύοντας στο συμφέρον της χώρας».
Να, λοιπόν, που και οι ΑΝΕΛ δείχνουν και επίσημα θετικοί στο ενδεχόμενο διεύρυνσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Τα όσα λέγονται για το ΠΑΣΟΚ είναι «για τα πανηγύρια», καθώς ο Βενιζέλος δεν είναι πλέον αρχηγός του. Επί της ουσίας, ο μοναδικός στόχος των ΑΝΕΛ είναι να παραμείνουν στην εξουσία με κάθε τρόπο.
Αυτό, άλλωστε, αποτελεί και την μόνη υπαρκτή «κόκκινη γραμμή» των ΑΝΕΛ, γιατί στις υπόλοιπες υποτιθέμενες «κόκκινες γραμμές», που έχουν να κάνουν με τα εθνικά και κοινωνικά θέματα, το κόμμα του Καμμένου έχει καταντήσει «ουρά» τόσο των διεθνιστικών ιδεοληψιών του ΣΥΡΙΖΑ όσο και των αδηφάγων ορέξεων των διεθνών τοκογλύφων. Γι΄ αυτό, το μόνο που τους νοιάζει είναι να παραμείνουν γαντζωμένοι στην καρέκλα της εξουσίας (και το «μέλι» που αυτή έχει) για όσο το δυνατόν περισσότερο χρονικό διάστημα.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή: 9% με αναγωγή σε νέα συστημική δημοσκόπηση

Η ανοδική τάση του Λαϊκού Συνδέσμου στην ελληνική κοινωνία επιβεβαιώνεται ακόμα και στις πληρωμένες δημοσκοπήσεις των συριζαίων. Σε γκάλοπ του κέντρου ερευνών Bridging Europe τα κόμματα λαμβάνουν στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου:
Σύριζα 25,8%
Ν.Δ. 13,2%
Χρυσή Αυγή 6,6%
ΚΚΕ 6,2%
Πασόκ 4,3%
Ανέλ 3,6%
Ένωση Κεντρώων 2,8%
Λαέν 2,8%
Ποτάμι 2,1%
Αρχικά, διαφαίνεται η πλήρης αποδόμηση της ψοφοδεξιάς από την οποία σημαντική μερίδα ψηφοφόρων έρχονται μαζικά προς την Χρυσή Αυγή. Ο Σύριζα και τα λοιπά μνημονιακά κόμματα χάνουν συνεχώς δυνάμεις, ενώ ο Λεβέντης και ιδιαίτερα ο Θεοδωράκης έχουν πλήρως εξανεμιστεί.
Το μόνο που τους μένει είναι να ολοκληρώσουν την αποστολή τους ως μνημονιακά δεκανίκια, καθώς οι πολιτικές τους ημέρες είναι μετρημένες.
Απέναντι σε όλους αυτούς η Χρυσή Αυγή παραμένει η μόνη εθνική δύναμη αντίστασης και το 9,15% (με την κατάλληλη αναγωγή) ακόμα και σε μια μεροληπτική δημοσκόπηση είναι εφαλτήριο μιας ακόμη μεγαλύτερης ανόδου.  ΠΗΓΗ


Αριστερά και “δεξιά”: Οι λομπίστες της λαθρομετανάστευσης


Η Αριστερά έχει μια 100χρονη ιστορία στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Κατά την διάρκεια αυτών των 100 χρόνων η Αριστερά προέβη σε κοινωνικά-πολιτικά πειράματα που κόστισαν την ζωή τουλάχιστον 100 εκατομμυρίων ανθρώπων. Η Αριστερά στο όνομα του Μαρξ, του Λένιν, του Στάλιν και του Μάο δολοφόνησε 100 εκάτ. αθώους, αλλά από αυτές τις δολοφονίες δεν διδάχτηκε τίποτε. Στην σημερινή εποχή, στον 21ο αιώνα συμμαχεί με την χειρότερη έκφανση ιδεολογίας που είναι το Ισλάμ, για να επιφέρει και άλλα δεινά στις κοινωνίες και την ανθρωπότητα. Συμμαχεί με το Ισλάμ το οποίο στα 1.400 χρόνια ύπαρξης του έχει δολοφονήσει τουλάχιστον 350 εκατομμύρια «απίστους». Είναι πλέον γεγονός ότι το Νο.1 στην κατηγορία των μαζικών δολοφονιών της ανθρωπότητας έχει συμμαχήσει με το Νο.2, με σκοπό την εξόντωση εθνών και πολιτισμών της Ευρώπης...>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Το βούλωσαν μετά τον διασυρμό στο Μπομπολικό “Έθνος”: Καμμία αναφορά στην μη εμπλοκή στελεχών της Χρυσής Αυγής στο επεισόδιο με Κουμουτσάκο

Η ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της ΝΔ Κουμουτσάκου αποτέλεσε πραγματικό κόλαφο για όλους εκείνους που επιχείρησαν να δημιουργήσουν από το πουθενά μια ακόμη «Χρυσαυγειάδα».
Τόσο η είδηση της ολοκλήρωσης της εισαγγελικής έρευνας όσο και το γεγονός ότι «δεν προέκυψαν ποινικές ευθύνες εις βάρος δύο βουλευτών της Χρυσής Αυγής που είχαν κατανεμηθεί, έτσι το σκέλος αυτό της υπόθεσης τέθηκε με διάταξη στο αρχείο», όπως έγραψε συγκεκριμένα μια εφημερίδα, έπαιξε σε αρκετά έντυπα. Ακόμα και η «Εφημερίδα των Συντακτών» δημοσίευσε την είδηση.
Από περιέργεια ανοίξαμε τις σελίδες του «Έθνους» της Παρασκευής, για να δούμε τι θα έγραφε για την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας. Τι θα υποστήριζε τώρα, μετά δηλαδή το τρομερό και φοβερό εκείνο δημοσίευμα με τον χαρακτηριστικό τίτλο «αφήστε τους άλλους και πιάστε τον Κουμουτσάκο», όπου οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ της φυλλάδας του Μπόμπολα έριχναν την ευθύνη των λεγομένων αυτών στο στόμα του Ηλία Κασιδιάρη, όπως «κατήγγειλε» «αυτόπτης μάρτυρας» (ρε με αυτούς τους μάρτυρες…).
Φυλλομετρήσαμε το «Έθνος» και ξεψαχνίσαμε τις σελίδες του, για να βρούμε κάποια αναφορά στο τόσο αυτό σημαντικό γεγονός, αρκετές φορές. Μάταια, όμως. Κοιτάξαμε ακόμη και τις αθλητικές σελίδες, μήπως «παράπεσε» εκεί η είδηση. Και πάλι «άνθρακες ο θησαυρός».
Σε μια ύστατη προσπάθεια αναζήτησης ανοίγουμε την σελίδα 38, μήπως κατά λάθος ο «δαίμων του τυπογραφείου» έστειλε την είδηση εκεί που δημοσιεύονται οι μικρές αγγελίες και οι ροζ γραμμές. Τζάμπα ο κόπος.
Μια από τα ίδια, καθώς η σελίδα ήταν γεμάτη με καλέσματα του τύπου “Hot Ιστορίες”, “καυτές γραμμές”, “πάρε με τώρα”, “Σε περιμένω”, “Δυνατές απολαύσεις”, τα οποία προφανώς αποτελούν μέρος της… ποιοτικής απάντησης του “Έθνους” στους «αγροίκους» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι υπονομεύουν την Δημοκρατία ακόμη και με την μη δημοσίευση ροζ αγγελιών…
Πέρα από την πλάκα όμως, μια φυλλάδα, η οποία ανακάλυψε «ντοκουμέντα», όπως άσχετες αφηγήσεις διαφόρων «μαρτύρων» και «βάφτιζε» στο παρελθόν ως Γερμανό νεοναζί έναν Πόντιο από τα Γιαννιτσά (!), τι θα μπορούσε να γράψει μετά από τέτοιο φιάσκο; Αποσιωπά, λοιπόν, τελείως την είδηση και «όλα καλά».
Υπό άλλες συνθήκες θα λέγαμε ότι βγάζουν περισσότερο γέλιο και από τα σκίτσα του Αρκά που προσφέρουν ως δώρο, μπας και πουλήσουν κανένα φύλλο παραπάνω. Τώρα, όμως, απλώς δείχνουν το πόσο αναξιόπιστοι και εμπαθείς με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι, για λόγους ευνόητους. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΑυτό είναι το ΝΑΤΟ και οι αμερικανοί “σύμμαχοι”: Μόνο η Τουρκία έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τον εναέριο χώρο της! ΒΙΝΤΕΟΑπό την πρώτη στιγμή της κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους είχαμε τονίσει ότι η υιοθέτηση μίας τέτοιας πρακτικής από την Τουρκία νομιμοποιεί την Ελλάδα να υπερασπιστεί εμπράκτως τα σύνορά της από την τουρκική επιθετικότητα. Άλλωστε δεν πρόκειται για μία παραβίαση της τάξεως των 17 δευτερολέπτων, αλλά για συνεχείς παραβιάσεις από τουρκικά μαχητικά, τα οποία φτάνουν μέχρι να πραγματοποιούν υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά.
Οι Τσιπροκαμμένοι, όμως, έχουν αποδείξει ότι δεν προτίθενται να υπερασπίσουν την θενική κυριαρχία, όπως φάνηκε ξεκάθαρα από το γεγονός ότι ένα tweet Τσίπρα «εξαφανίστηκε» μόλις το αντελήφθη ο τούρκος πρωθυπουργός.
Περί του ζητήματος αυτού, μία δημοσιογράφος του CNN κατέδειξε στον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ την υποκρισία της συμμαχίας, ερωτώντας τον αν υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά ή αν η Ελλάδα έχει την αρμοδιότητα να καταρρίψει τουρκικά αεροσκάφη, τα οποία παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της.
Ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, απαντώντας την ερώτηση είπε ουσιαστικά ότι η Ελλάδα δεν έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται τα σύνορά της και ότι θα πρέπει να αφήνει τα τουρκικά μαχητικά να κάνουν ό,τι θέλουν. Η διαφορά στις δύο περιπτώσεις είναι ότι στην περίπτωση των τουρκικών παραβιάσεων δεν θίγονται αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα, ενώ στην άλλη περίπτωση υπάρχει «συγκέντρωση ρωσικών δυνάμεων». Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο περιττεύει!
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Τα ίδια ακριβώς υποστήριξε και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μάρκ Τόνερ, σε συνέντευξή του επ' ευκαιρία της επισκέψεως Κέρι στην Ελλάδα. Σας παραθέτουμε το επίμαχο απόσπασμα των ερωτοαπαντήσεων:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Την περασμένη εβδομάδα ο Πρόεδρος Ομπάμα εξέφρασε την στήριξη του στην Τουρκία, στο δικαίωμα της Τουρκίας να υπερασπίζεται τον εαυτό της. Και καθώς μεταβαίνει στην Ελλάδα ο Υπουργός, θέλω να σας πω ότι από το 2011 η Ελλάδα έχει αντιμετωπίσει πάνω από 7.000 παραβιάσεις του εναέριου χώρου της, περιλαμβανομένων πάνω από 800 ένοπλων σχηματισμών. Θα εκφράσει ο Υπουργός την στήριξη του στο δικαίωμα της Ελλάδος να υπερασπίζεται τον εαυτό της. Και τι θα συμβεί αν Έλληνες πιλότοι καταρρίψουν ένα Τουρκικό αεροσκάφος;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Στο πρώτο μέρος της ερώτησής σου, δεν θα κάνω εικασίες για το περιεχόμενο της συνάντησης πριν αυτή γίνει. Όπως ανέφερα έχουμε μεγάλη ατζέντα με την Ελλάδα και είμαι βέβαιος ότι θα συζητήσουμε όλες τις πτυχές των διμερών σχέσεων. Σε σχέση με την δεύτερη ερώτηση που ήταν.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν η Ελλάδα έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται τον εαυτό της.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αυτό είναι υποθετικό, γνωρίζεις την θέση μας.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Δεν είναι υποθετικό.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αντιλαμβάνεσαι, γνωρίζεις την πολιτική μας σε αυτό το θέμα και αυτή δεν έχει αλλάξει.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Συνεπώς η πολιτική σας είναι ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, σωστά;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν είπα αυτό.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Τότε ποια είναι η πολιτική σας.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η πολιτική μας είναι ότι επί μακρόν έχουμε καλέσει την Ελλάδα και την Τουρκία ως σύμμαχοι του ΝΑΤΟ να συνεργαστούν για την περιφερειακή ειρήνη και σταθερότητα.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5828294480272103954

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item