Widgets

Οι ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ! ΟΛΑΚΕΡΟ το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ»(ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ) ΤΟΞΟ ένα ΠΑΡΕΑΚΙ για να ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΑΝΕΤΑ η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣΟικουμενική κυβέρνηση ζητούν οι διεθνείς τοκογλύφοι - Για να περνάνε τα μνημόνια με όλες τις ψήφους, πλην Χρυσής Αυγής!

Τρισέλιδη αναφορά της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα αποκάλυψε η εφημερίδα “Die Welt”. Στην αναφορά της πρεσβείας γίνεται λόγος για ακυβερνησία της χώρας και υπάρχει η σχετική προτροπή για έναν ευρύ μνημονιακό συνασπισμό, υπό τη μορφή «οικουμενικής κυβερνήσεως».
Ο λόγος για την αναφορά της πρεσβείας είναι ότι η κυβέρνηση ήδη μετράει απώλειες, ενώ τα σκλητότερα εκ των μνημονιακών μέτρων δεν έχουν έρθει ακόμα προς ψήφιση. Τίθεται έτσι θέμα βιωσιμότητας του ίδιου του τρίτου αριστερού μνημονίου ή του πολιτικού συστήματος.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί πως κατά τη διάρκεια της τελευταίας συσκέψεως των πολιτικών αρχηγών, η «ιδέα» για σύσταση οικουμενικής κυβερνήσεως ήρθε από δύο στόματα. Τόσο ο Θεοδωράκης, όσο και ο Λεβέντης είπαν ότι απαιτούν την δημιουργία μίας τέτοιας αντιλαϊκής κυβερνήσεως, αρκεί... να μπει στην κυβέρνηση και η νουδούλα.
Αυτός είναι κι ο λόγος που όλα τα κανάλια προβάλλουν συνεχώς τον Θεοδωράκη και τον Λεβέντη, παρότι τα αποκόμματά τους λαμβάνουν ποσοστά πολύ κοντά στην έξοδο της Βουλής, ενώ παράλληλα «θάβουν» τα πάντα γύρω από την τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου.
Οι «νταβατζήδες» προωθούν την «λύση» της οικουμενικής ώστε να επιτεθούν ενάντια στον Ελληνικό Λαό με ευρεία πλειοψηφία. Ο Λαός θα ψηφίζει αντιμνημονιακά και ακολούθως τα κόμματα θα προδίδουν τις προεκλογικές τους θέσεις συνεχίζοντας τη μνημονιακή πολιτική.
Βεβαίως, το δημοσίευμα της “Die Welt” έλαβε την ανάλογη καταγγελία από τον Σύριζα, αλλά και την κενή περιεχομένου ανταπάντηση της γερμανικής πρεσβείας. Άλλωστε ο κόσμος αυτές τις «ζυμώσεις» τις μαθαίνει μετά από δεκαετίες όταν αποχαρακτηριστούν τα ανάλογα απόρρητα έγγραφα και ποτέ πιο πριν.  ΠΗΓΗ


Οι συντάξεις «σώζουν» παραπάνω από τα μισά νοικοκυριά: Στόχος της κυβέρνησης η εξαφάνιση των Ελλήνων

Οι εφιαλτικές επιδράσεις των συνεχιζόμενων Μνημονίων εμφανίζονται στο προσκήνιο μέσα από πολλές παραμέτρους. Μια απ’ αυτές αφορά την τραγική επιβεβαίωση της είδησης ότι πάνω από τα μισά νοικοκυριά της Χώρας επιβιώνουν ουσιαστικά από την σύνταξη που λαμβάνουν ένα ή περισσότερα μέλη τους.
Όπως αποκαλύπτει η ετήσια έρευνα εισοδήματος του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ), το 52% των νοικοκυριών της χώρας είχε ως κύριο εισόδημα τη σύνταξη το 2014, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό διαμορφωνόταν στο 37% το 2012.
Η έρευνα διαπιστώνει ότι θα υπάρξει φτωχοποίηση ενός μεγάλου μέρους συνταξιούχων, αλλά και νοικοκυριών, εάν «σπάσει» η σύνταξη σε δύο μέρη (εθνική και αναλογική). Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρόεδρος της συνομοσπονδίας των επαγγελματοβιοτεχνών Γιώργος Καββαθάς, κατά την έναρξη των εργασιών της 47ης Γενικής Συνέλευσης, χαρακτήρισε «ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας» τις ρυθμίσεις που προβλέπονται από το τρίτο Μνημόνιο για το Ασφαλιστικό.
Υπό προϋποθέσεις
Η ΓΣΕΒΕΕ θεωρεί ότι η εθνική σύνταξη θα καταβάλλεται υπό προϋποθέσεις, άρα η κυβέρνηση θα υποκύψει στις πιέσεις των θεσμών για χορήγησή της με εισοδηματικά κριτήρια. Για την αναλογική σύνταξη θα ισχύσει ένα ποσοστό αναπλήρωσης αρκετά χαμηλότερο από το σημερινό.
Η συνομοσπονδία θεωρεί ότι η συρρίκνωση της συνταξιοδοτικής δαπάνης θα έχει ως συνέπεια τη ριζική αναδιάταξη όχι μόνο του συνταξιοδοτικού συστήματος, αλλά και του γενικότερου συστήματος κοινωνικής προστασίας. Η δημόσια κοινωνική ασφάλιση θα αποτελείται στο εξής «από τα νέα παιδιά, τους νέους εργαζομένους που δουλεύουν υπό συνθήκες πλήρους ευελιξίας και με μισθούς που τις περισσότερες φορές δεν ξεπερνούν τα 400 ευρώ μεικτά» υποστηρίζει η ΓΣΕΒΕΕ.
Αντίθετα, το σκέλος της αναλογικής παροχής θα υπάγεται στην αρχή της «ατομικής επένδυσης» και θα απευθύνεται σε όσους έχουν υψηλά εισοδήματα. Σε αυτό το δεύτερο τμήμα του νέου συστήματος αναμένεται να δραστηριοποιηθούν όμιλοι και συμπράξεις ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών, καταλήγει η συνομοσπονδία.
Αυτό που μπορεί να επισημανθεί είναι ότι δεν έχει σημασία η τεχνική με την οποία θα πετσοκοπούν (για μία ακόμη φορά) οι συντάξεις. Σημασία έχει ότι η έννοια της Κοινωνικής Ασφάλισης θα εξαφανιστεί και θα μετατραπεί πλέον σε κρατική πρόνοια και ελεημοσύνη. Το λέει σαφέστατα το τρίτο Μνημόνιο, το λέει όμως και ο ίδιος ο Κατρούγκαλος: «Η μεταρρύθμιση αποσκοπεί στην θέσπιση ενός ενιαίου πλέγματος κοινωνικής προστασίας προνοιακών και ασφαλιστικών παροχών». Όποιος ανακατεύει την ασφάλιση με την πρόνοια έχει ως ουσιαστικό στόχο την εξαφάνιση της ασφάλισης.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Άγρια γιούχα στους νεοδημοκράτες - Αποθέωση Χρυσής Αυγής στου Μακρυγιάννη! Με τα συνθήματα ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ και ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ υποδέχθηκαν την αντιπροσωπεία της εθνοπροδοτικής ΝΔ οι συγκεντρωμένοι Πατριώτες στου Μακρυγιάννη. Ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Τσιμάρας τελικά δεν κατέθεσε στεφάνι εξαιτίας των αποδοκιμασιών.

Στη συνέχεια έγινε δεκτός με χειροκροτήματα ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής που κατέθεσε στέφανο εκ μέρους του Αρχηγού Νικόλαου Μιχαλολιάκου. ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ οι ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΩΝ των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

Πάρε τηλέφωνο τον Σύριζα: Η κυβέρνηση καλύπτει τους αναρχικούς που καίνε περιουσίες Ελλήνων


Είδαμε  τα εκτεταμένα επεισόδια και τις καταστροφές που υπέστησαν οι περιουσίες των Ελλήνων από τον στρατό των ατάκτων του αριστερισμού.
Οι αναρχικοί πυρπόλησαν επιχειρήσεις και πέταξαν μολότοφ ακόμα και μέσα σε διαμερίσματα. Προφανώς οι επιχειρήσεις που κάηκαν είχαν αρνηθεί να πληρώσουν τους «νταβατζήδες» των Εξαρχείων, ενώ τα διαμερίσματα ήταν στοχοποιημένα, όπως δηλώνουν οι κάτοικοι. ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ !!!

Δήλωση Συναγωνιστή Γιάννη Λαγού από τα εγκαίνια του αγροτοκτηνοτροφικού σωματείου της Χρυσής Αυγής στην Κορινθία«Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να είναι η φωνή του Έλληνα»
Μετά την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου αγροκτηνοτροφικού σωματείου της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο.
Η Χρυσή Αυγή, πιστή στις ιδέες της θα σταθεί στο πλευρό του πολύπαθου Έλληνα αγρότη, παρά τις αντίξοες συνθήκες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος ενόψει του τρίτου εγκληματικού - αριστερού μνημονίου.
Αποτελεί ιερό μας καθήκον μας να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα του έλληνα εργαζόμενου, γι' αυτό μετά την Αιτωλοακαρνανία και την Κορινθία, σειρά έχουν η Λακωνία, η Μεσσηνία και η Αρκαδία. ΠΗΓΗ


Κραυγή απόγνωσης των κατοίκων της Ειδομένης: «Πάρτε άμεσα τους λαθρομετανάστες, δεν αντέχουμε άλλο, καταστρέφουν το βιος μας»Αναστατωμένοι οι κάτοικοι στην Ειδομένη, βλέπουν καθημερινά τους λαθρομετανάστες να καταστρέφουν τις περιουσίες τους και προειδοποιούν ότι θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.


Την κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες κάτοικοι της Ειδομένης την έχουμε περιγράψει πολλές φορές. Από ότι φαίνεται, η υπομονή των κατοίκων της ακριτικής αυτής περιοχής έφτασε στο τέλος της, αφού προειδοποιούν ευθέως την κυβέρνηση.

«Αν μέχρι την Τρίτη δεν έχουν φύγει οι μετανάστες από την Ειδομένη είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ειδομένης Ξανθούλα Σουπλή. «Δεν θα αφήσουμε να μπει άλλο λεωφορείο στην Ειδομένη. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση» τονίζει η κ. Σουπλή και προσθέτει πως «δεν υπάρχει άλλη υπομονή».

Τις τελευταίες εβδομάδες οι περίπου 100 κάτοικοι της Ειδομένης (στην πλειονότητά τους ηλικιωμένοι), βρίσκονται συχνά αντιμέτωποι με παραβατικές συμπεριφορές των λαθρομεταναστών, στους οποίους τα Σκόπια δεν επιτρέπουν τη διέλευση καθώς δεν είναι Σύριοι, Ιρακινοί ή Αφγανοί.

Όπως τονίζουν οι ίδιοι κάτοικοι, αναγκάζονται να μένουν αμπαρωμένοι στα σπίτια τους, αφού οι λαθρομετανάστες προβαίνουν σε συνεχείς προκλήσεις εναντίον τους, περιλαμβανομένων εγκληματικών πράξεων όπως κλοπές κλπ, ενώ τα χειρότερα έχουν αποφευχθεί μέχρι τώρα χάρη στο γεγονός ότι οι κάτοικοι αμπαρώνονται στα σπίτια τους.

Η κυβέρνηση έχει οδηγήσει την κατάσταση στο απροχώρητο, ενώ η μοναδική «λύση» την οποία προσφέρει κάθε φορά που εγείρονται αντιδράσεις είναι να μεταφέρει το πρόβλημα στην Αθήνα. Και όταν εγείρονται αντιδράσεις στην Αθήνα, οι Τσιπροκαμμένοι αλλάζουν γειτονιά στους λαθρομετανάστες, αποδεικνύοντας καθημερινά πως δεν υπάρχει καμία θέληση για λύση του προβλήματος.  ΠΗΓΗ


Σεισμός και στην Κόρινθο! Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του νέου αγροκτηνοτροφικού σωματείου της Χρυσής Αυγής

Μία ακόμα κίνηση της Χρυσής Αυγής στο συνδικαλιστικό πεδίο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, λαμβάνοντας την μέγιστη αποδοχή που θα μπορούσε να λάβει από τους αγροκτηνοτρόφους της περιοχής και την τοπική κοινωνία της Κορινθίας γενικότερα....>>> Φωτορεπορτάζ, ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ!!!

Επανεξελέγη αντιπρόεδρος του APF o Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης - Η Ευρώπη αναγνωρίζει τους αγώνες της Χρυσής Αυγής

Την προηγούμενη εβδομάδα έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες το 4ο συνέδριο του πανευρωπαϊκού Κινήματος "Συμμαχία για την Ειρήνη και την Ελευθερία" (Alliance for Peace and Freedom) με σκοπό την εκλογή νέου Εκτελεστικού Συμβουλίου και τη συζήτηση επί θεμάτων που αφορούν τις επερχόμενες δραστηριότητες του φορέα σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης επανεξελέγη για δεύτερη συνεχόμενη φορά αντιπρόεδρος του APF, γεγονός που αποδεικνύει ότι η εμπιστοσύνη και η εκτίμηση που δείχνουν οι ευρωπαίοι εθνικιστές απέναντι στον Λαϊκό Σύνδεσμο είναι μεγάλη. Η πολιτική σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά ανίκανη να αντιμετωπίσει την ραγδαία δυναμική του ελληνικού εθνικιστικού Κινήματος το οποίο, όπως στην Ελλάδα έτσι και στην υπόλοιπη Ευρώπη, αποτελεί σύμβολο της αντίστασης ενάντια στην τυραννία των τοκογλύφων και την ισλαμοποίηση της Ευρώπης.

Λόγω της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που έχει επιβληθεί στον Συναγωνιστή Ματθαιόπουλο αμέσως μετά την αποφυλάκιση του, η φυσική του παρουσία στο συνέδριο δε κατέστη δυνατή, κι ως εκ τούτου διαβάστηκε εκ μέρους του πριν την έναρξη της ψηφοφορίας το κάτωθι αγωνιστικό μήνυμα:
«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, αγαπητοί Συναγωνιστές, ο απολογισμός της δράσης του APF αυτόν τον ένα χρόνο λειτουργίας του κρίνεται παραπάνω από θετικός, αφού οι παρεμβάσεις των μελών του για όλα τα μείζονα θέματα που προέκυψαν μέχρι και σήμερα ήταν όχι μόνο ουσιαστικές, αλλά και ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο οι εθνικιστές αντιλαμβάνονται το ρόλο που διαδραματίζουν οι εθνικιστικοί πολιτικοί φορείς εντός μίας Ευρώπης που βρίσκεται υπό κατάρρευση.
Την ώρα που οι Ευρωπαίοι ηγέτες δυσκολεύονται να συνεννοηθούν πάνω στα πιο βασικά ζητήματα, εμείς αποδείξαμε ότι ένας πανευρωπαϊκός πολιτικός φορέας με ιδεολογία μπορεί να εξουδετερώσει τις όποιες δυσκολίες και να μας ενώσει κάτω από έναν κοινό σκοπό. Είναι πλέον σίγουρο πως με την εμπειρία που αποκτήθηκε, με το δίκτυο γνωριμιών που οργανώθηκε και με την φλόγα της πίστης που συνεχίζει να καίει στις καρδιές μας, ότι το APF θα διαδραματίσει σημαίνοντα ρολο στις πολιτικές εξελίξεις, που αναμένονται ραγδαίες»Ματθαιόπουλος Αρτέμης

Αθήνα ή Καμπούλ; Μουσουλμάνος στον ΗΣΑΠ φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ», προκάλεσε ζημιές και επιτέθηκε σε επιβάτες


Ένα άκρως επικίνδυνο περιστατικό που εκτυλίχτηκε σε βαγόνι του ΗΣΑΠ αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία».
Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε ένα ξέσπασμα ενός μουσουλμάνου, που προκαλούσε μαινόμενος ζημιές στις πόρτες και τα τζάμια του βαγονιού κατά την διάρκεια της διαδρομής και φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ» επιτέθηκε κατά των επιβατών που τον παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι.
Μάλιστα ο αρθογράφος παρουσιάζει και φωτογραφίες ντοκουμέντα από τα σπασμένα τζάμια της πόρτας, όπου είναι ευδιάκριτη η στάμπα με το αίμα που άφησε στον σιδερένιο στύλο ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου.
Ακολουθεί το αποκαλυπτικό δημοσίευμα υπό τον τίτλο… «Το τρενάκι του τρόμου»:
Την Παρασκευή βράδυ προς Σάββατο είδα τα εξής: Για την ακρίβεια, η ώρα ήταν 12.15 (περίπου). Δύο νεαροί στεκόταν όρθιοι στο βαγόνι όπου βρισκόμουν και ήταν σχεδόν γεμάτο με επιβάτες. Ο ένας εκ των δυο μιλούσε στο κινητό ιδιαιτέρως χαμηλόφωνα. Μόλις ο συρμός έφυγε από τον σταθμό Βικτώρια, ο νεαρός έκλεισε το τηλέφωνο, το έβαλε στην τσέπη του, άρχισε να κραυγάζει: "Αλλάχ Ακμπάρ" και λοιπά στα αραβικά και βάρεσε δυο γροθιές στα τζάμια της πόρτας του βαγονιού. Μία με το ένα χέρι και μία με το άλλο.
Ήταν τόσο δυνατές, που έκαστη έσπασε το αντίστοιχο τζάμι που στόχευε ο μαινόμενος Άραβας. Λόγω της πικρής εμπειρίας που έχει ο πλανήτης από τους ισλαμιστές, ήταν αναπόφευκτο να υποθέσω, μόλις άκουσα τους αλαλαγμούς του φουρκισμένου νεαρού, ότι απείχαμε ελάχιστο από τη μεγάλη λευκή λάμψη μια έκρηξης. Φως, θέρμη, μπουμ και εξαΰλωση. Άδοξο και άχαρο φινάλε θα ήταν...
Περιέργως και... ευτυχώς, ο λυσσασμένος νέος δεν φορούσε γιλέκο με εκρηκτικά καλούδια πάνω του. Άρχισε να περιφέρεται στο βαγόνι με ματωμένα χέρια, που είχαν ανοίξει από τις γροθιές στα τζάμια της πόρτας. Με τις απότομες κινήσεις του πήρε παραμάζωμα τα ματογυάλια ενός κυρίου που τον κοιτούσε αποσβολωμένος. Ο εν εξάλλω ευρισκόμενος μουσουλμάνος πήγε να του επιτεθεί!Τον συγκράτησε ο συνοδός του και εξήλθαν του συρμού σχεδόν αμέσως. Όλο το περιστατικό διήρκεσε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Αν είσαι εκεί, παρών, το βλέπεις σαν σε αργή κίνηση.
Οι επιβάτες που έμεινα στο βαγόνι παρέμειναν για πολλή ώρα, ακόμα και μετά την κάθοδο των Αράβων από το τρένο, ακίνητοι, λες και πόζαραν για φωτογράφιση. Δύο κυρίες που είχαν έρθει στην Αθήνα από πόλη της περιφέρειας, υποσχέθηκαν στους εαυτούς τους και στους παρευρισκομένους ότι δεν πρόκειται να επισκεφτούν ποτέ ξανά την Αθήνα. Η κρατική κυριαρχία δεν ασκείται πια στην Ελλάδα και άπαντες οι ενδιαφερόμενοι να την καταλύσουν το έχουν πάρει μυρωδιά.
Νιώθετε τυχεροί όταν προλαβαίνετε κάποιον από τους τελευταίους συρμούς του ΗΣΑΠ; Καλύτερα να αλλάξετε γνώμη... ΠΗΓΗ

Προπαγανδιστικό υλικό των τζιχαντιστών σε τζαμί στο Παρίσι – Οι Τσιπροκαμμένοι θα γεμίσουν μιναρέδες την Αθήνα


Όπως αναφέρεται στην ειδησεογραφία, μόλις ένα μήνα μετά το μακελειό στο Παρίσι, σε έρευνα που διεξήχθη σε μουσουλμανικό τέμενος κοντά στο Παρίσι βρέθηκαν προπαγανδιστικά βίντεο του Ισλαμικού Κράτους, παιδαγωγικό υλικό του μετώπου Αλ Νόσρα καθώς και πυρομαχικά διαμετρήματος 7,62, κατάλληλα για όπλα τύπου Καλάσνικοφ. Στο σπίτι του επικεφαλής του τεμένους επίσης βρέθηκαν ένα ρεβόλβερ και έγγραφα τζιχαντιστικού περιεχομένου.
Αυτό αποδεικνύει ότι ορισμένα τεμένη λειτουργούν ως φωλιές τζιχαντιστών και ως εκ τούτου αποτελούν ωρολογιακές βόμβες στο κέντρο της κοινωνικής συνοχής των πόλεων στις οποίες λειτουργούν. Οι Γάλλοι έπρεπε να θρηνήσουν περίπου 200 άτομα σε δύο τρομοκρατικές επιθέσεις πριν προβούν στις αυτονόητες ενέργειες πρόληψης της τρομοκρατίας, οι οποίες αποδείχτηκαν όπως ήδη είδαμε τελέσφορες.

Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός της Ελλάδος υπόσχεται την κατασκευή πολλών τεμένων στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις, προκειμένου να ικανοποιήσουν το αίτημα της Τουρκίας, η οποία αποδεδειγμένα υποθάλπτει την τρομοκρατία των τζιχαντιστών. Είναι σαφές ότι στην Ελλάδα που αποτέλεσε τον διακομιστικό κόμβο των τζιχαντιστών για την επίθεση στο Παρίσι, τα τεμένη και οι μιναρέδες τους θα αποτελέσουν το εφαλτήριο νέων τρομοκρατικών επιθέσεων σε όλη την Ευρώπη.  ΠΗΓΗ


Αποκαλύψεις - Κόλαφος για το μνημονιακό καθεστώς: Οι αμερικανοί «σύμμαχοι» επέβαλλαν την κυβέρνηση Παπαδήμου!Στη δημοσιότητα έχουν περιέλθει τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία αμερικανών αξιωματούχων που επικοινωνούσαν με την τότε αμερικανίδα ΥΠΕΞ, Χίλαρι Κλίντον. Η αιτία για τις αποκαλύψεις είναι ότι η Κλίντον χρησιμοποιούσε το προσωπικό της ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αντί των επίσημων διόδων, γεγονός που έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια των αμερικανικών μυστικών επικοινωνιών.
Σύμφωνα με την αποκαλυφθείσα αλληλογραφία, λοιπόν, ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2011 προέβλεπαν την ελληνική οικονομική κατάρρευση, ψάχνοντας λύση για να μπορέσουν να περάσουν αιματηρά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού. Θυμίζουμε ότι τότε είχε ήδη υπογραφεί το πρώτο μνημόνιο και η κυβέρνηση ΓΑΠ έπνεε τα λοίσθια. Κανένα κόμμα δεν ήθελε να αναλάβει την ευθύνη της υπογραφής του δευτέρου μνημονίου και έτσι διαφαινόταν η κατάρρευση.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει η από 13 Σεπτεμβρίου 2011 αλληλογραφία μεταξύ του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα Ντάνιελ Σμιθ και του κορυφαίου διπλωμάτη των ΗΠΑ Ρόμπερντ «Μπομπ» Χόρματς. Εκεί αφότου γίνεται εκτενής αναφορά για τα πολιτικά πράγματα της χώρας, αποστέλλεται το βιογραφικό του Λουκά Παπαδήμου, αφού «υπήρχε η φημολογία για τον σχηματισμό κυβερνήσεων υπό αυτόν», όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα.
Τι είχε συμβεί όμως; Ακόμη τίποτε! Ενάμιση μήνα μετά και συγκεκριμένα στις 31 Οκτωβρίου 2011, ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, πρότεινε να τεθεί σε δημοψήφισμα η νέα, τότε, Δανειακή Σύμβαση. Το προτεινόμενο δημοψήφισμα συζητήθηκε στη σύνοδο των G20 στις Κάννες την 1η Νοεμβρίου 2011 με έντονες διαφωνίες και εμφανή άρνηση των υπόλοιπων αρχηγών κρατών, όπως αποκάλυψαν οι Financial Times. Στο ίδιο άρθρο οι FT αποκάλυψαν την πρόταση του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο για την αντικατάσταση της κυβέρνησης Παπανδρέου με μία τεχνοκρατική κυβέρνηση με ηγέτη τον Λουκά Παπαδήμο.
Στις 10 Νοεμβρίου 2011, μετά από ένα έντονο παρασκήνιο διαβουλεύσεων 96 ωρών, ο Λουκάς Παπαδήμος κλήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για να λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς, Γιώργο Παπανδρέου, Αντώνη Σαμαρά και Γιώργο Καρατζαφέρη, ο Λουκάς Παπαδήμος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου κάλεσε τον ελληνικό λαό σε συστράτευση για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους.
Είναι σαφές, λοιπόν, ότι οι αμερικανοί έλαβαν το βιογραφικό του Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος θα αποτελούσε την εγγύηση ότι τα κόμματα δεν θα λάμβαναν το πλήρες πολιτικό κόστος της υπογραφής και εφαρμογής του δευτέρου μνημονίου. Ενέκριναν ή και επέβαλαν την πρόταση σχηματισμού οικουμενικής κυβερνήσεως, γεγονός το οποίο έγινε σχεδόν 2 μήνες μετά, δηλαδή υπήρξε άμεση η υπακοή των ελλαδιτών υποτακτικών τους.
Σήμερα, οι ίδιοι αμερικανικοί κύκλοι, συνεχίζουν να έχουν υπό τον έλεγχό τους την ελλαδική κυβέρνηση, γεγονός που φάνηκε έκδηλα από τις συριζαίικες ευχαριστίες προς τον Τζόν Κέρι για την υπογραφή του τρίτου μνημονίου. ΠΗΓΗ

Πως γίνεται και συμφωνούν «ιμπεριαλιστές» και «αντι-ιμπεριαλιστές» με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων;

«Θαυμάζουμε και σεβόμαστε τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα ύψωσε το ανάστημά της και τίμησε τις ανθρωπιστικές αξίες και γι’ αυτό της αξίζει έπαινος». Τα παραπάνω είπε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζόν Κέρι (Κοέν), στις δηλώσεις που έκανε ενώπιον του υπουργού Εξωτερικών (και πρώην μεγαλοστελέχους του ΚΚΕ) Κοτζιά, αναφερόμενος στην πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» στους απρόσκλητους, που εφαρμόζει η «δεύτερη φορά αριστερά» (με ολίγη… ελαφροδεξιά).
Επιπροσθέτως, προανήγγειλε ότι οι ΗΠΑ θα παράσχουν επιπλέον βοήθεια ύψους 24 εκατομμυρίων δολαρίων για τη δημιουργία υποδομών υποδοχής προσφύγων και για άλλες ανάγκες στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Αφελής απορία: πως γίνεται να συμφωνούν απόλυτα με την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» οι Αμερικάνοι «ιμπεριαλιστές» και οι (πάσης φύσεως, από τους βαστάζους της… κυβερνώσας αριστεράς μέχρι τα σταλινικά καθάρματα και τους κουκουλοφόρους αναρχοκομμουνιστές) αριστεροί «αντιιμπεριαλιστές»;ΠΗΓΗ

Το Ισλαμικό κράτος σκορπά στην Συρία τον θανατηφόρο ιό Καλαζάρ που κατατρώει τις σάρκες των κατοίκων

Δεν έχουν τέλος οι βαρβαρότητες του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία. Σύμφωνα με την Κουρδική Ερυθρά Ημισέλινο, οι τζιχαντιστές είναι υπεύθυνοι για την εξάπλωση ενός ιού που τρώει την ανθρώπινη σάρκα.
Είναι ο ιός της λεϊσμανίασης που τρώει την σάρκα των ασθενών και οδηγεί στον θάνατο, αν δεν χορηγηθεί θεραπεία στον ασθενή. Η λεϊσμανίαση είναι λοιμώδης ασθένεια που οφείλεται σε πρωτόζωα παράσιτα και μεταδίδεται από τις μύγες και τις σκνίπες.
Η Κουρδική Ερυθρά Ημισέληνος, ανθρωπιστική μη κερδοφόρα οργάνωση, καταγγέλλει ότι το Ισλαμικό Κράτος ευθύνεται για την μεγάλη εξάπλωση της θανατηφόρας ασθένειας στην Συρία, αφού οι τζιχαντιστές εκτελούν αθώους ανθρώπους και μετά πετούν στους δρόμους τα πτώματά τους, τα οποία παραμένουν εγκαταλελειμμένα και σε κατάσταση προχωρημένης σήψης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Οι ακτιβιστές της οργάνωσης καταγγέλλουν, ότι μόνο τους τελευταίους δώδεκα μήνες στην Συρία έχουν αναφερθεί περισσότερα από 500 κρούσματα της νόσου, ενώ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καταγγέλλει ότι στην χώρα, λόγω του εμφυλίου πολέμου, το σύστημα υγείας υπολειτουργεί, αφού το 58% των δημόσιων νοσοκομείων έχει καταστραφεί, είτε εν μέρει, είτε ολοσχερώς.
Ο Dilqash Isa, ακτιβιστής και επικεφαλής στην Κουρδική Ερυθρά Ημισέληνο, δηλώνει: «Ως αποτέλεσμα των αποτρόπαιων πράξεων του Ισλαμικού Κράτους, στις οποίες περιλαμβάνονται και οι δολοφονίες αθώων ανθρώπων και το πέταμα των πτωμάτων τους στους δρόμους, είναι η ταχεία εξάπλωση της ασθένειας της λεϊσμανίασης». ΠΗΓΗ

Οι αμερικανοί αντί για το ISIS βομβαρδίζουν εγκαταστάσεις του Συριακού Στρατού

Η πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ βομβάρδισε προ ολίγων ωρών στρατόπεδο του συριακού στρατού στην επαρχία Ντέϊρ Εζούρ, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό στρατιωτών που πολεμούσαν κατά των τζιχαντιστών. Αμέσως μετά τον βομβαρδισμό οι ισλαμοσυμμορίτες επιτέθηκαν στο στρατόπεδο και το κατέβαλαν, κάτι που προϋποθέτει επιτελική επαφή με τους Αμερικανούς. Στο στρατόπεδο στρατοπέδευε η 137η ταξιαρχία πυροβολικού των δυνάμεων της Δαμασκού, η οποία είχε την αποστολή να εμποδίσει τους τζιχαντιστές να εισβάλλουν από τον Βορρά στην πόλη Ντέϊρ Εζούρ.
Η αεροπορική αυτή επίθεση των ΗΠΑ επαληθεύει για πολλοστή φορά τις αναλύσεις μας περί συμπαιγνίας της Ουάσιγκτον με το Χαλιφάτο του Ισλαμικού Κράτους και της κρίσης που θέλουν να προκαλέσουν στην περιοχή με στόχο να παρεμποδίσουν την επιτυχή εξέλιξη της ρωσικής στρατιωτικής επέμβασης, κάτι που έγινε καταφανές και με την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τους Τούρκους.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί των ΗΠΑ και των προθύμων συμμάχων τους επί του συριακού εδάφους γίνονται κατά παράβαση της διεθνούς νομιμότητας, αφού η νόμιμη κυβέρνηση της Δαμασκού έχει επιτρέψει μόνο στην Ρωσία και το Ιράν να την βοηθήσει στον πόλεμο κατά των ισλαμοσυμμοριτών.
Όπως δήλωσε ο Άσαντ πρόσφατα «ο ρόλος της Ρωσίας στην Συρία είναι σημαντικός τόσο στον στρατιωτικό όσο και στον πολιτικό τομέα. Η ρωσική βοήθεια προς τον συριακό λαό και την κυβέρνηση μαζί με την ισχυρή και αφοσιωμένη βοήθεια των Ιρανών πολιτοφυλάκων θα μας οδηγήσει στην νίκη επί της τρομοκρατίας». Ο Άσαντ υπογράμμισε επίσης ότι «οι βομβαρδισμοί των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Γαλλίας είναι παράνομοι σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και δεν συντελούν στην εξόντωση των τζιχαντιστών. Νόμιμοι βομβαρδισμοί είναι αυτοί που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την κυβέρνηση της Δαμασκού. Προφανές είναι ότι οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γαλλία δεν έχουν ως όραμα την νίκη επί των τρομοκρατών».
Τα δικά μας σχόλια περιττεύουν. ΠΗΓΗ


Εφημερίδα Συντακτών: “Αντιφασιστική στάση” να λες στους φίλους σου να πατήσουν τον Κασιδιάρη με το αυτοκίνητο... 

Γράψαμε προχθές για την μέσω  facebook αποκάλυψη, ότι η δήθεν «αυτόπτης» μάρτυρας των γεγονότων που κατέληξαν στον θάνατο του Φύσσα, Δήμητρα Ζώρζου (απεσταλμένη του ΚΚΕ), παρατηρούσε μια φιλενάδα της που είδε τον Η. Κασιδιάρη να περπατάει στην οδό Κατεχάκη, γιατί δεν τον «πάτησε» με το αυτοκίνητό της και ότι είχε ρίξει το κανιβαλιστικό σύνθημα «η μπάλα θα παιχτεί με τα κεφάλια των ναζί».
Ιδού τώρα και το σχετικό ρεπορτάζ της γνωστής διώκτριας της Χρυσής Αυγής Μαρίας Ψαρά, στη φυλλάδα του φον Δημητράκη (το «αντιφασιστικό» πόνημα του οποίου, χρηματοδοτήθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών της υπεύθυνης της δυστυχίας μας φράου Μέρκελ), στο οποίο οι παραπάνω δολοφονικές προτροπές της κνίτισσας Ζώρζου χαρακτηρίζονται «αντιφασιστική στάση»:
«Από την προσπάθεια της υπεράσπισης να υπονομεύσει την αξιοπιστία της μάρτυρα Δήμητρας Ζώρζου χαρακτηρίστηκε η 33η συνεδρίαση της δίκης της Χρυσής Αυγής.
Ενδεικτικές ήταν οι ερωτήσεις του Γιώργου Μιχαλόλια, συνήγορου του Κουκούτση, ο οποίος αρχικά ρώτησε τη μάρτυρα αν έχει τοποθετηθεί δημόσια για τη Χρυσή Αυγή και στη συνέχεια άρχισε να διαβάζει αναρτήσεις της στο facebook, από τις οποίες φαίνεται η αντιφασιστική στάση της».
Αυτοί είναι οι διώκτες της Χρυσής Αυγής! Να τους χαίρεται το… συνταγματικό τόξο και ιδίως ο «αλήτης-προδότης-Σαμαράς» (όπως τον χαρακτήριζαν οι οπαδοί της ΝΔ όταν αποστάτησε) και η παράγκα του!  ΠΗΓΗ


Η σήψη της ΝΔ και το καθήκον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος

Σε καθημερινή πλέον βάση συνεχίζεται το «Μάπετ Σόου» της ΝΔ, όσο πλησιάζουμε προς τις 20 Δεκεμβρίου, ημερομηνία των εσωκομματικών εκλογών (αν γίνουν.), χωρίς να ενδιαφέρονται επί της ουσίας για τα νέα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση. Τα «καταγγέλλουν», βέβαια, αλλά τι βαρύτητα μπορεί να έχει  «καταγγελία» αυτή από ένα κόμμα που έχει γίνει μαλλιά κουβάρια, αυτοεξευτελίζεται και είναι ανίκανο ακόμη και στο να εκλέξει νέο αρχηγό; Πολύ περισσότερο, μάλιστα, όταν αυτό το κόμμα το περασμένο καλοκαίρι ψήφιζε «δαγκωτό» την συμφωνία για το τρίτο Μνημόνιο; Μέχρι και ο Καμμένος βρήκε την ευκαιρία να κάνει το κομμάτι του, ξεχνώντας για λίγο την πολύ δύσκολη πολιτική θέση στην οποία βρίσκονται οι ΑΝΕΛ, συνεχίζοντας το σενάριο που πρωτοδιοχετεύτηκε από το Μαξίμου, δηλώνοντας ότι Καραμανλικοί βουλευτές είναι έτοιμοι να στηρίξουν την κυβέρνηση σε κρίσιμα νομοσχέδια.
Το πολιτικό ερώτημα το οποίο τίθεται για τη ΝΔ δεν είναι το ποιος από τους τέσσερεις δελφίνους θα επικρατήσει, αλλά το πόσο κοντά στη διάσπαση, ακόμη και στην διάλυση, βρίσκεται το κόμμα αυτό. Υπό άλλες συνθήκες ένα τέτοιο σενάριο θα έπρεπε να αποκλειστεί. Η ΝΔ συνετρίβη μεν σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις μέσα στο 2015, αλλά δεν έφτασε στα ποσοστά - χάλια του ΠΑΣΟΚ. Κράτησε ένα εκλογικό ποσοστό, το οποίο θα μπορούσε υπό τις κατάλληλες πολιτικές συνθήκες να την κάνει να φιλοδοξεί ότι θα μπορούσε να επανέλθει στην τόσο γλυκιά καρέκλα της εξουσίας, διαδεχόμενη τον ραγδαία αποδυναμωμένο και εκφυλιζόμενο ΣΥΡΙΖΑ.
Κανονικά, λοιπόν, αυτή η προοπτική θα έπρεπε να λειτουργεί συσπειρωτικά για ένα συστημικό κόμμα εξουσίας. Όμως, σε συνθήκες πολιτικής κρίσης η οποία κανονικότητα εξαφανίζεται και οι κεντρόφυγες τάσεις είναι πιο πολλές από τις κεντρομόλες. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το κόμμα της ΝΔ, όπου ο καθένας κοιτάζει να σώσει το δικό του τομάρι και να ενισχύσει τα ατομικά του συντηρητικά συμφέροντα. Θα μπορούσαμε, όμως, να δούμε πέρα από την μικρή εικόνα της παρηκμασμένης ΝΔ και την μεγάλη εικόνα της τόσο ταλαιπωρημένης κοινωνίας μας. Η κρίση και τα τρία (μέχρι στιγμής) Μνημόνια δεν έφεραν μόνο την πιο στυγνή και σκληρή δουλεία για την Πατρίδα μας, με την αντίστοιχη ανείπωτη δυστυχία για τον Ελληνικό Λαό, αλλά και μια πρωτοφανή αναδιάρθρωση (και όχι απλώς ανακατανομή) στον εγχώριο πολιτικό - κομματικό χάρτη.
Οι μέχρι τότε «βεβαιότητες» της μεταπολιτευτικής περιόδους ανατράπηκαν πλήρως. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι από τον Νοέμβριο του 2011, ενάμιση χρόνο δηλαδή μετά το πρώτο Μνημόνιο, η Χώρα κυβερνιέται συνεχώς από κυβερνήσεις συνεργασίας, με κύριο χαρακτηριστικό τους την πολιτική αστάθεια και το βραχύ προσδόκιμο επιβίωσης. Ποιος θα φανταζόταν πριν μερικά χρόνια ότι ο Καμμένος θα μπορούσε να γίνει αρχηγός κόμματος και συγκυβερνήτης με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εκτινάχθηκε απότομα εκλογικά και τώρα αποτελεί τον καλύτερο εκφραστή και προωθητή των μνημονιακών συμφερόντων;
Ποιος θα πίστευε ότι ένα φαιδρός δημοσιογράφος, που το περισσότερο το οποίο πέτυχε στην ζωή του ήταν να γίνει ιδιοκτήτης εστιατορίου, θα γινόταν αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος; Ποιος θα διανοούταν ότι ένας ψώνιο και γελοίος πρωταγωνιστής της μεταμεσονύκτιας Trash tv όχι μόνο θα έπαινε στη Βουλή, αλλά θα γινόταν και περιζήτητος γαμπρός της εξουσίας; Αλλά και ποιος θα θεωρούσε ότι ένα Κίνημα μονίμως αποκλεισμένο και συκοφαντημένο θα έσπαγε την συνομωσία της σιωπής και της λάσπης και όχι μόνο θα έμπαινε στο Κοινοβούλιο, αλλά παρά τις συνεχείς συνθήκες και παράνομες πολιτικές διώξεις, φυλακίσεις και δολοφονίες θα ισχυροποιούταν ακόμη περισσότερο;
Ας τα έχουμε όλα αυτά υπόψιν μας, καθώς θα αναλογιζόμαστε ότι παρά την κατρακύλα και τις απανωτές διασπάσεις του παλιού δικομματισμού, παρά το ανεβοκατέβασμα κυβερνήσεων, την συσπείρωση και την αποσυσπείρωση κομμάτων και ομάδων, οι διεθνείς τοκογλύφοι και το εγχώριο πολιτικό τους προσωπικό συνεχίζουν να έχουν το πάνω χέρι, περνώντας τα αντεθνικά Μνημόνια. Μέσα σ' όλα αυτά, λοιπόν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει και θα χαράξει μια συγκεκριμένη πολιτική στρατηγική για την καλύτερη και συνεχή ενδυνάμωση της Εθνικής και Κοινωνικής Αντιπολίτευσης που τόση ζωτική ανάγκη έχει η Πατρίδα και ο Λαός.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ο Τσίπρας δεν είναι Χρυσός Οδηγός: Μόνο η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τους διαπλεκόμενους με το όνομά τους! 4 ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τσίπρας στη χθεσινή συνέντευξή του ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους να συγκεκριμενοποιήσει τις γενικόλογες αναφορές του στη διαπλοκή, που στην Ελλάδα προφανώς και όνομα και επίθετο. Ο Πρωθυπουργός επέλεξε να αφήσει τις πόρτες ανοιχτές σε όποιον διαπλεκόμενο θελήσει να τον στηρίξει, λέγοντας ότι «δεν είναι Χρυσός Οδηγός για να λέει ονόματα».
Η πραγματικότητα αυτή, ότι δηλαδή ο Σύριζα δεν θέλει να πολεμήσει την διαπλοκή, αλλά να την συνεταιριστεί, έχει γίνει συγγνωστή και από το γεγονός ότι σειρές υπουργών έχουν δηλώσει αδυναμία να ερευνήσουν την Λίστα Λαγκάρντ, ενώ τεχνηέντως διαλύουν το ΣΔΟΕ, προκειμένου να επέλθει η παραγραφή των αδικημάτων. Αυτό αποδεικνύει, μεταξύ άλλων, ότι ο Σύριζα δεν επιθυμεί την αποτελμάτωση της Ελλάδος, αφού επιθυμεί την γιγάντωση (υπό... ροζ μανδύα) της διαπλοκής, η οποία κοστίζει τουλάχιστον 14 δισ. ευρώ ετησίως στον Ελληνικό Λαό.
Μονάχα η Χρυσή Αυγή έχει τολμήσει, εντός κι εκτός Βουλή, να μιλήσει για την διαπλοκή και τους διαπλεκόμενους με ονόματα και στοιχεία. Αυτός είναι και ο λόγος που εφημερίδες που πρόσκεινται στους μεγαλοκαναλάρχες – αναδόχους δημοσίων έργων έχουν ξαμολήσει ποταμούς λάσπης εναντίον της Χρυσής Αυγής. Γι’ αυτό και η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να υπεφέρει τις απαραίτητες ενέργειες για να εξέλθει η χώρα από την οικονομική κρίση. ΠΗΓΗ
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Εμείς τολμάμε να λέμε ονόματα
Το MEGA του Μπόμπολα κλείνει μικρόφωνα όταν αρχίζουν και ακούγονται αλήθειες
Ηλίας Κασιδιάρης: Το ΣΔΟΕ έψαξε την Χρυσή Αυγή. Γιατί δεν πάει και στον Μπόμπολα;
Αλέξης Τσίπρας: «Δεν είμαι Χρυσός Οδηγός, να δίνω ονόματα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3157267958795810547

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item