Widgets

«ΕΝ ΨΥXΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ» τα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, Τα ξεπουλά όλα ο Mister Alexis...
Τα ξεπουλά όλα ο Αλέξης: Νέα μέτρα 3 δισ. ευρώ ζητούν οι τοκογλύφοι δανειστές!

Λίγο πριν το τέλος μίας εξοντωτικής χρονιάς για τους Έλληνες, οι οποίοι προδόθηκαν, εξαθλιώθηκαν και ξεπουλήθηκαν από την υποκριτική κυβέρνηση της "πρώτης φορά αριστερά", οι τοκογλύφοι - δανειστές ζητούν ακόμα περισσότερα!

Έχοντας απέναντι τους ένα θίασο εθελόδουλων σαλτιμπάγκων που πραγματοποιεί κάθε τους απαίτηση, τώρα ζητούν επιπλέον μέτρα 3 δισ. ευρώ για να εκταμιεύσουν την υποδόση του 1 δισ. ευρώ!
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει εμπλοκή με την εκταμίευση της υποδόσης του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, αφού οι δανειστές απαιτούν από την κυβέρνηση συμπληρωματικό προϋπολογισμό ύψους τριών δισεκατομμυρίων ευρώ! Αυτό, διότι επικαλούνται «μαύρη τρύπα» στον κατατεθειμένο προϋπολογισμό της κυβέρνησης, ενώ υποστηρίζουν ότι κατατέθηκε ο προϋπολογισμός χωρίς τη συναίνεσή τους, καθώς και ότι είναι υπερτιμημένες οι εκτιμήσεις για τα έσοδα που θα προκύψουν από τον ΦΠΑ και τον ηλεκτρονικό τζόγο.
Με τα πρόσθετα μέτρα που ζητούν πάντως, το συνολικό τίμημα ανεβαίνει στα 6-7 δισεκατομμύρια ευρώ και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν κι άλλες αιματηρές υποχωρήσεις από την κυβέρνηση Σύριζα έως την προθεσμία της Δευτέρας για την εκταμίευση της δόσης. Είναι ενδεικτικό ότι ο Τσίπρας ενημερώθηκε για την εμπλοκή, ενώ βρισκόταν στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής.
Οι διαβουλεύσεις με τους «θεσμούς» συνεχίζονταν μέχρι αργά το βράδυ, με κυβερνητικά στελέχη να αισιοδοξούν ότι «θα βρεθεί κοινός τόπος» καθώς θα πρέπει τη Δευτέρα να δοθεί από τον ESM το πράσινο φως για την εκταμίευση. Την εμπλοκή που έχει προκύψει, ανέφερε χαρακτηριστικά στο newpost, ανώτατος ευρωπαίος αξιωματούχος. «Δυστυχώς όμως», όπως λέει, «διάφορα προαπαιτούμενα από τα συμφωνημένα δεν έχουν ακόμα εφαρμοστεί με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η συμφωνία», συμπλήρωσε. Από κει και πέρα οποιαδήποτε νέα χρηματοδότηση θα πρέπει να συνδεθεί με την πρώτη αξιολόγηση. Προς το παρόν στην πρώτη αξιολόγηση όπως είναι γνωστό περιλαμβάνονται δύο μεγάλα αγκάθια όπως είναι το ασφαλιστικό αλλά και τα κόκκινα δάνεια.
Ο δρόμος του Αγώνα και για την νέα χρονιά θα είναι ανηφορικός και απέναντι σε όλους αυτούς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα σηκώσει ξανά την Σημαία της Εθνικής Αντίστασης! ΠΗΓΗΝεολέρα Σύριζα: Καταργήστε τα ΜΑΤ να καίμε τις πόλεις ελεύθερα!


Το μίσος τους για την Αστυνομία και τα σώματα Ασφαλείας εξέφρασαν για ακόμη μια φορά οι προστάτες των αναρχικών μπαχαλάκηδων και συγκεκριμένα η νεολαία του Σύριζα Θεσσαλονίκης.
Τα φυντάνια της αναρχοαριστέρας και της καταστροφής ζήτησαν με επίσημη ανακοίνωσή τους την κατάργηση των ΜΑΤ, αφού "η μόνη τους δουλειά είναι η καταστολή των κοινωνικών αγώνων και η τρομοκράτηση του λαού".
Το πρόβλημά τους είναι ότι τα σώματα Ασφαλείας στέκονται εμπόδιο στην καταστροφή των περιουσιών των Ελλήνων και ενίοτε προχωρούν σε συλλήψεις και τους βάζουν στον κόπο να απασχολούν τους δικηγόρους του κόμματος για να τους βγάλουν λάδι!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της νεολέρας του Σύριζα Θεσσαλονίκης αναφέρει: "Στις 18/12 Πανελλαδική ημέρα δράσης και έμπρακτης αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και μετανάστες γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα σοβαρού περιστατικού βίας των δυνάμεων των ΜΑΤ την ώρα που κόσμος και αγωνιστές από διάφορες συλλογικότητες και οργανώσεις συγκεντρωνόταν για να διεξαχθεί πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Πιο συγκεκριμένα άντρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν σε 4 συναγωνιστές-ιες στέλνοντας τους τρείς από αυτούς-ες στο νοσοκομείο και συλλαμβάνοντας τους δύο εξ αυτών. Καταγγέλλουμε την αναίτια επίθεση των ΜΑΤ απέναντι στους 4 συναγωνιστές ,του κινήματος αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και μετανάστες καθώς και τη σύλληψη δύο εξ αυτών. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση και την απαλλαγή τους από κάθε κατηγορία. Επίσης απαιτούμε να διαταχθεί έρευνα ώστε να εντοπιστούν οι άνδρες των ΜΑΤ που διέπραξαν το ξυλοδαρμό.
Ως νεολαία ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε την αυταπάτη ότι η απαραίτητη τιμωρία αυτών των συγκεκριμένων, από μόνη της θα επιλύσει το πρόβλημα της αστυνομικής αυθαιρεσίας και βίας ή των ακροδεξιών θυλάκων που υπάρχουν εντός της αστυνομίας. Είναι ανεπίτρεπτο να συνεχίζουν να υπάρχουν δυνάμεις (ΜΑΤ) που μόνη τους δουλειά είναι η καταστολή των κοινωνικών αγώνων και η τρομοκράτηση του λαού. Επιπλέον η πολιτική ευθύνη σχετικά με τον εκδημοκρατισμό της αστυνομίας, την εξάλειψη ακροδεξιών θυλάκων εντός αυτής καθώς και της αλλαγή της λειτουργίας της, βαραίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την κυβέρνηση που, όπως προχώρησε στη κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ , πρέπει να προχωρήσει σε πολιτικές πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση και για την ομάδα ΜΑΤ.
Απαιτούμε την κατάργηση των δυνάμεων ΜΑΤ,καθώς και όλων όσων έχουν συγκροτηθεί για να καταστέλλουν τους λαϊκούς αγώνες και την άμεση παρέμβαση της κυβέρνησης για τον εκδημοκρατισμό της αστυνομίας.
Παρά την επίθεση που δεχθήκαμε ως νεολαία ΣΥΡΙΖΑ από μεμονωμένη ομάδα ανθρώπων την ώρα της πορείας και την οποία το κίνημα απέκρουσε, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα βρισκόμαστε στο δρόμο και το κίνημα απέναντι σε κάθε μορφής καταστολή αλλά και απέναντι σε αυτούς που επιλέγουν ένα κίνημα περιχαρακωμένο θεωρώντας τους εαυτούς τους ιδιοκτήτες του. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε στο πλάι των προσφύγων και των μεταναστών εξασφαλίζοντας ότι θα ταξιδεύουν και θα ζουν με αξιοπρεπείς συνθήκες, παλεύοντας να πέσει ο φράχτης του Έβρου και να ανοίξουν ασφαλείς δίοδοι. επιδιώκοντας να διασφαλίσουμε ότι δε θα πνιγεί κανείς ξανά στο Αιγαίο.  ΠΗΓΗ
- Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των δύο συλληφθέντων και την απαλλαγή τους από όλες τις κατηγορίες.
- Απαιτούμε την τιμωρία των δυνάμεων των Ματ που διέπραξαν τους ξυλοδαρμούς και τις αναίτιες συλλήψεις
- Απαιτούμε την κατάργηση όλων των κατασταλτικών μονάδων καταστολής τύπου ΜΑΤ
".  
Πρώτη φορά αριστερά...


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!!! => ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ SYRIZA: «ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ» (Την μοναδική ελπίδα ανάκαμψης της Πατρίδος μας)

Ελληνική Αυγή για την Αττική: ΟΧΙ στον προϋπολογισμό των μνημονίων και των συμφερόντων

Την Πέμπτη, 17/12/15, το Περιφερειακό συμβούλιο Αττικής, συνεδρίασε για την έγκριση του προϋπολογισμού της περιφέρειας για το έτος 2016. Πρώτος τοποθετήθηκε ο συναγωνιστής και επικεφαλής της παράταξης μας, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος μέσα από έναν ιδιαίτερα δυναμικό λόγο απέδειξε πως οι προεκλογικές υποσχέσεις εκ μέρους της διοίκησης ήταν ψευδείς με απόλυτη ψηφοθηρική διάθεση.Την στιγμή που ο ελληνικός λαός βρίσκεται στα όρια της ανέχειας, η περιφέρεια ασχολείται με δευτερεύοντα θέματα και διαθέτει υπέρογκα χρηματικά ποσά στο όνομα των λαθρομεταναστών, με αποτέλεσμα ο Έλληνας πολίτης να βρίσκεται και πάλι σε δεύτερη μοίρα.


Στην συνέχεια, πραγματοποιήθηκε δευτερολογία από τον συναγωνιστή και περιφερειακό σύμβουλο Αττικής, Περικλή Μουλιανάκη. Ο συναγωνιστής τόνισε πως ο εν λόγω προϋπολογισμός δεν αποτελεί ρεαλιστικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της κρίσης (οικονομικής και κοινωνικής), ενώ σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει σχέδιο ανάπτυξης.
Η Ελληνική Αυγή για την Αττική, ανταποκρινόμενη στις προεκλογικές της δεσμεύσεις να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των Ελλήνων, καταψήφισε τον άρρηκτα συνδεδεμένο με την μνημονιακή πολιτική προϋπολογισμό της περιφέρειας Αττικής, υπενθυμίζοντας πως υπάρχουν ακόμα κάποιοι που προβάλουν ουσιαστική αντίσταση.  ΠΗΓΗΈσπασε κάθε ρεκόρ η ανεργία με την “πρώτη φορά αριστερά”

Σε εθνική και κοινωνική αυτοκτονία οδηγούνται οι Έλληνες με τις μνημονιακές πολιτικές αριστερών και δεξιών κυβερνήσεων. Στοιχεία σοκ του ΟΑΕΔ που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι το ποσοστό τον εγγεγραμμένων άνεργων κατά τον μήνα Νοέμβριο αυξήθηκε σημαντικά, ξεπερνώντας το ένα εκατομμύριο.
Πιο συγκεκριμένα, τον μήνα Οκτώβριο οι αναζητούντες εργασία εγγεγραμμένοι στον Οργανισμό ανερχόταν στους 965.985 και σε διάστημα ενός μηνός έφτασαν τα 1.034.730 άτομα.
Τραγικό επίσης είναι και το γεγονός ότι τον αριθμό αυτό εκπροσωπούν μακροχρόνια άνεργοι, καθώς όπως προκύπτει από τα μητρώα του ΟΑΕΔ το 54,24%, είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών, ενώ οι άνδρες είναι 330.885 (39,19%) και οι γυναίκες 513.423 (60,81%), ηλικίας 30 - 44 ετών σε ποσοστό 40,12% και 45 - 54 ετών το 22,14%.
Άξιο απορίας είναι πως η κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστεράς εγγυάται την περιβόητη ανάπτυξη όπως πρόσφατα η ξοφλημένη ΝΔ, μια ανάπτυξη η οποία δεν θα έρθει ποτέ εφόσον φρόντισε να ξεπουλήσει την περιουσία των Ελλήνων στους ξένους τοκογλύφους και να εντάξει εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες στον ήδη καρκινικό κοινωνικό ιστό της Πατρίδας μας.ΠΗΓΗ

Ποιος είναι ο μελαψός κύριος που χαιρετά ο Καμμένος;Προς άρση παρεξηγήσεων: η φωτογραφία που βλέπετε δεν απεικονίζει τον υπουργοπάνο Καμμένο να υποδέχεται πανευτυχής προσφυγάκια στη Λέσβο – αν και θα μπορούσε…  Είναι από την συνάντησή του με τον υπουργό Εθνικής Αμύνης της  Ινδίας, την οποία και επισκέφθηκε – όχι με το αγαπημένο του ελικόπτερο, αλλά με κανονικό αεροπλάνο. Τι πήγε να κάνει στην μακρινή Ινδία; Και γιατί παρακαλώ να μην πάει; Τζάμπα είναι (γι’ αυτόν, όχι για μας…). ΠΗΓΗ

Εθνικό έγκλημα: Οι τούρκοι παίρνουν τους νέους της Θράκης και τα επιστρέφουν γενίτσαρους!

Σε πλήρη αδράνεια το ελληνικό κράτος και οι ελληνικές αρχές στην Θράκη μπροστά στην εκπαίδευση σκληροπυρηνικών μουσουλμανικών στοιχείων με τις ευλογίες της Άγκυρας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου τόσο η Τουρκία όσο και το παράνομο τουρκικό προξενείο πίεζουν ασφυκτικά ώστε τα παιδιά των Ελλήνων μουσουλμάνων της περιοχής να μεταφέρονται μόλις τελειώσουν το δημοτικό σε ιμάμ χατίπ της Κωνσταντινούπολης, προκειμένου να πάρουν πτυχία θεολογίας και στη συνέχεια να επιστρέψουν στην Ελλάδα ως "ιμάμηδες".
Μάλιστα, στις οικογένειες οι οποίες επιλέγουν να στείλουν τα παιδιά τους στα ιδιωτικά αυτά ισλαμικά γυμνάσια δίνονται επιδόματα και κίνητρα, καθώς οι τουρκοσύλλογοι της Θράκης αναλαμβάνουν τα έξοδα φοίτησης, παραμονής και διατροφής των παιδιών σε όλη την διάρκεια των σπουδών τους. Επιπροσθέτως χορηγείται από το παράνομο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής στις οικογένειες αυτές ειδικό επίδομα τον μήνα ύψους 300 ευρώ.
Τι είναι όμως το ιμάμ χατίπ; Την απάντηση την παίρνουμε από το δημοσίευμα της συγκεκριμένης εφημερίδας, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: "Τα ιμάμ χατίπ είναι ισλαμικά φονταμενταλιστικά γυμνάσια τα οποία ουσιαστικά διδάσκουν την ενότητα κράτους - Ισλάμ και προωθούν την εξτρεμιστική ιδεολογία, με τις ευλογίες και την ενεργό υποστήριξη του Ταγίπ Ερντογάν".
Μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, και την δημόσια παραδοχή τόσο του Μουζάλα όσο και του υπουργού εσωτερικών της Γαλλίας, Μπερνάρ Καζνέβ ότι οι τζιχαντιστές είχαν περάσει από την Ελλάδα, καθίσταται σαφές ότι με τις ευλογίες της ελληνικής κυβέρνησης υψώνεται η σημαία του εξισλαμισμού όχι μόνον στην ελληνική επικράτεια αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Άλλωστε εν ενεργεία βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε πλήρη συνεννόηση με την Άγκυρα και προσφάτως ο ίδιος ο πρωθυπουργός όπου κατ' εντολήν των διεθνών τοκογλύφων αποφάσισε τις κοινές περιπολίες με το ανθελληνικό κράτος της Τουρκίας. ΠΗΓΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ: Αφελληνισμό των σχολικών βιβλίων απεργάζονται οι αντεθνιστές του Σύριζα!

Το Υπουργείο Παιδείας εδώ και δεκαετίες «τυγχάνει» ως επίκεντρο των εφορμήσεων των πάσης φύσεως αντεθνιστών. Είτε μιλήσουμε για την περίοδο της κυβερνήσεως “Playstation” Καραμανλή με την υπουργεία Γιαννάκου και το βιβλίο της Ρεπούση, είτε μιλήσουμε για το σήμερα με τον αμόρφωτο Φίλη και τον τουρκο – «καθηγητή» Λιάκο, το συγκεκριμένο υπουργείο κινείται σε μία αντεθνική και αντισυνταγματική ρότα παγκοσμιοποίησης.
Αν επρόκειτο για κάποιο άλλο υπουργείο το ζήτημα θα ήταν πολιτικό και θα απαιτούταν πολιτικός διάλογος για να αντιληφθεί ο καθείς το λάθος της πολιτικής αυτής. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, έχουμε να κάνουμε με τα παιδιά των Ελλήνων και μία «πλύση εγκεφάλου» που ετοιμάζεται εναντίον τους. Συνεπώς έχουμε να κάνουμε με ένα ζήτημα εθνικό και εξόχως σημαντικό, εξίσου – αν όχι περισσότερο – σημαντικό με την επέλαση των λαθρομεταναστών.
Είχαμε δει και στο παρελθόν τις προκλητικές και ανιστόρητες δηλώσεις του Φίλη περί αρνήσεως της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Είχαμε δει επίσης τον Λιάκο να εξισώνει τους τζιχαντιστές με τους ΜακεδονομάχουςΤώρα ας δούμε μία συνέντευξη της Σίας Αναγνωστοπούλου, αναπληρώτρια υπουργού Παιδείας, στην εφημερίδα «Καθημερινή», η οποία είναι σημαντική διότι ξεκινά με την απειλή, υπό τη μορφή δηλώσεως της Αναγνωστοπούλου, του υπουργείου Παιδείας προς τους Έλληνες:
«Τα σχολικά βιβλία πρέπει να αλλάξουν. Πρέπει να πάψει να μπαίνει σε καλούπια εθνομέτρου η έρευνα και η άποψη των επιστημόνων για την Ιστορία και όπως αυτή διδάσκεται στο σχολείο. Στην Ελλάδα εθνική ιστορία θεωρείται ό,τι κάποιοι έχουν επιβάλει. Δηλαδή, αυτό που οι ίδιοι θεωρούν – και όχι οι ιστορικοί επιστήμονες – πως αποτελεί την εθνική ιστορία των Ελλήνων».
Ποιές είναι, όμως, οι «απόψεις» που θεωρεί επιστημονικό η αναπληρώτρια υπουργός αντεθνικής παιδείας και συνεπώς θα δούμε συντόμως στα σχολικά βιβλία;
Μικρασιατική Καταστροφή: «Για παράδειγμα η Μικρασιατική Καταστροφή είναι ένα μεγάλο εθνικό γεγονός. Όμως δεν συνέβη επειδή οι Έλληνες είναι Έλληνες με μία συγκεκριμένη μοίρα, αλλά είναι μεγάλο εθνικό γεγονός επειδή το προσφυγικό είναι μεγάλο ζήτημα στην ανθρώπινη ιστορία. Έτσι πρέπει να το ερμηνεύουμε για να έχουμε πλήρη ιστορική γνώση»
Κοινώς, η μόνη χρήση της γενοκτονίας του Μικρασιατικού Ελληνισμού από τον αιμοσταγή Κεμάλ είναι προκειμένου να γίνεται προπαγάνδα υπέρ του εποικισμού της Πατρίδας μας από τους πάσης φύσεως λαθρομετανάστες. Δεν συνέβη, σύμφωνα με την Αναγνωστοπούλου, επειδή οι Έλληνες ήταν Έλληνες.
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: «Ο εθνικιστής έχει την άποψη, τη μανία ότι τα κατορθώματα του Γένους του είναι εθνική ιδιομορφία. Δηλαδή, για παράδειγμα, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης υπήρξε επειδή είμαστε Έλληνες και επειδή ο ηρωισμός είναι ίδιον της ελληνικής φυλής. Αντίθετα, ο ιστορικός λέει ότι ο Κολοκοτρώνης είναι μια ηρωική μορφή μιας ευρωπαϊκής περιόδου επαναστάσεων».
Δηλαδή ο Κολοκοτρώνης και οι Ήρωες του 21’ εξισώνονται με τις γκιλοτίνες του Ροβεσπιέρου και η Επανάσταση του 21’, συνέπεια εκατοντάδων εξεγέρσεων εναντίον του τουρκικού ζυγού αθροίζονται σε μία σειρά ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΩΝ κοινωνικών αλλαγών στην Ευρώπη. Ο «υπέρ Πίστεως και Πατρίδος» αγώνας των Ελλήνων ενάντια στους Οθωμανούς συγχέεται με την αστική επανάσταση των γάλλων και ό,τι αυτή συνεπάγεται.
Κρυφό Σχολειό: «Το αν υπήρχε ή όχι αφορά την ιστορική έρευνα. Στη δημόσια Ιστορία όμως είναι κρίσιμο να καταλάβουμε ότι το σχολείο ως δημόσιο αγαθό είναι προϊόν του έθνους – κράτους. Η Ορθόδοξη Εκκλησία είχε σχολεία θρησκευτικά όπως η Μεγάλη του Γένους Σχολή για να αναπαράγει την εξουσία της»
Δεν απαντά αν υπήρχε το Κρυφό Σχολειό η Σία, γιατί δεν διαθέτει την τόλμη άλλων αντεθνιστών να αναπαράγει την άποψη του ΣΚΑΪ ότι «δεν υπήρξε». Λέει όμως ότι ακόμα και αν υπήρξε είχε ως σκοπό την «αναπαραγωγή της εξουσίας της Εκκλησίας». Αντιθέτως, βέβαια, η εκπαίδευση των γενίτσαρων θα ήταν... σωστή, αφού παρήγαγε συριζαίους. Το γεγονός ότι το λαϊκό άσμα «Φεγγαράκι μου λαμπρό, φέγγε μου να περπατώ, να πηγαίνω στο σχολειό, να μαθαίνω γράμματα, του Θεού τα πράγματα…» που τραγουδιέται ακόμα και σήμερα από τον Ελληνικό Λαό πρωτοτραγουδήθηκε τότε για το Κρυφό Σχολειό προφανώς δεν λέει τίποτα στους ταγούς του αντεθνισμού.
Επειδή, όλοι αυτοί οι πρεσβευτές του αντεθνισμού κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή ότι «δεν σέβεται το Σύνταγμα», εμείς απλώς να θυμίσουμε το άρθρο 16.2 του Συντάγματος: «Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες»
Κάτω τα χέρια από τα παιδιά των Ελλήνων, λοιπόν, και με τη «βούλα» του Συντάγματος!  ΠΗΓΗ


Και οι ΑΝΕΛ στο “κλουβί με τις τρελές”: Βουλευτής τους αποκαλύπτει ότι θα ψηφίσει το “σύμφωνο συμβίωσης”!


Μπορεί ο προεδροπάνος να βγαίνει στα κανάλια και να παριστάνει τον «σκληρό» για να μην πέσει το κόμμα του κάτω από το 1%, όμως στην πραγματικότητα οι ΑΝΕΛ έχουν γίνει ουρά του Σύριζα στα πιο αντεθνικά του σχέδια.

Μιλώντας στο MEGA περί του περιβόητου νομοσχεδίου - ολετήρα της Ελληνικής Οικογένειας για το «σύμφωνο συμβίωσης», ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παπαχριστόπουλος, αποκάλυψε ότι οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν «κατά συνείδηση» και ότι ο ίδιος θα ψηφίσει με χέρια και με πόδια το εν λόγω νομοσχέδιο.

Συγκεκριμένα, ο Παπαχριστόπουλος δήλωσε: "Είναι ειλημμένη απόφαση στην ΚΟ ότι ψηφίζουμε κατά συνείδηση, που σημαίνει ότι κάθε βουλευτής έχει την άποψή του. Εγώ σας το λέω ευθέως, θα το ψηφίσω γιατί πιστεύω ότι διορθώνει πράγματα που θα έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και χρόνια". ΠΗΓΗ

Ηχηρή σφαλιάρα στους προδότες από ψηφοφορία στους Financial Times: 48,99% του κόσμου θέλει τα Σκόπια να ονομαστούν Νότια Σερβία!

Είδαμε τις προηγούμενες ημέρες την προώθηση της προδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας μας από την συγκυβέρνηση Σανέλ. Ο Κοτζιάς σε απανωτές συναντήσεις που είχε με τον ΥΠΕΞ των Σκοπίων είπε ότι θέση της κυβερνήσεως είναι μία «ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό erga omnes», δηλαδή να πάρουν το όνομα της Μακεδονίας μας οι Σκοπιανοί.
Σε αυτή την κατεύθυνση, επειδή πρέπει να υπάρξει και «νομιμοποίηση» της κοινής γνώμης, το ζήτημα τέθηκε σε στημένη ψηφοφορία στους Financial TimesΑποκαλούμε αυτή την ψηφοφορία στημένη, αφού από τις εννέα συνολικά επιλογές οι οχτώ περιλαμβάνουν τον όρο Μακεδονία για το κρατίδιο των Σκοπίων. Τα ονόματα που «προτείνονται» για το κρατίδιο είναι τα εξής:
«Δημοκρατία της Μακεδονίας», «Νότια Σερβία», «ΠΓΔΜ», «Σλαβομακεδονία», «Μακεδονία του Βαρδάρη», «Βόρεια Μακεδονία», «Νέα Μακεδονία», «Άνω Μακεδονία», «Δημοκρατία της Μακεδονίας- Σκοπίων».
Παρ' όλη την προφανή μεθόδευση τα αποτελέσματα δεν ήταν τα... αναμενόμενα. Συγκεκριμένα, μέχρι αυτή τη στιγμή ο κόσμος που ψηφίζει δίνει μια ηχηρή απάντηση στους ταγούς της προδοσίας, αφού το «Νότια Σερβία» προηγείται με 48,99%.
Άντε και του χρόνου με πρωτεύουσα το  Βελιγράδι!   ΠΗΓΗ
Σήκω Στάλιν να τους δεις! Ε, ρε κνούτο και γκουλάγκ που θα ΄πεφτε συντρόφια...
Μια νέα δημοσκόπηση με πολλές εκπλήξεις –του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, βγήκε στην δημοσιότητα. Πρόθεση ψήφου δεν έχει, παρά μόνον δείχνει το κλίμα που επικρατεί στον κοσμάκη και τις προβλέψεις του για το νέο έτος, οι οποίες είναι μαύρες κι άραχνες – όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο.
Πού είναι οι εκπλήξεις; Στη στάση των ψηφοφόρων των διαφόρων κομμάτων για την καθιέρωση του συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλόφιλων (κι όχι ομόφυλων…) ζευγαριών.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τη δημοσκόπηση, θετικοί για το σύμφωνο συμβίωσης είναι οι ψηφοφόροι του Ποταμιού σε ποσοστό 80% (αναμενόμενο…), ακολουθούν οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ με 77% (!!!), του κλεφτο- ΠΑΣΟΚ με 75% (κι αυτό αναμενόμενο…), του ΣΥΡΙΖΑ με 66% (έκπληξη, περιμέναμε πολύ περισσότερο…), της νουδούλας με 43,5%, της Εκκ-ένωσης Κεντρώων με 34% και τελευταίοι της Χρυσής Αυγής με πολύ μικρό ποσοστό.   Και βέβαια, το… τιμημένο κουκουέ ακολουθεί πιστά και στο ζήτημα αυτό τη σταλινική πρακτική, που απηγόρευε ρητώς και δια… κνούτου (μαστιγίου) και εξορισμού στην Σιβηρία την ομοφυλοφιλία ως «εκφυλιστικό φαινόμενο», καταψηφίζοντας το σύμφωνο συμβίωσης των έτσι – γεγονός που αφήνει ασχολίαστο το κουνιοτραμπαλέ ιερατείο της πολιτικής ορθότητας, διότι στους σταλινικούς ετούτης εδώ της χώρας όλα επιτρέπονται. Αλλά, να, οι οπαδοί τσινάνε και γουστάρουν σύμφωνο συμβίωσης, και μάλιστα με… σταλινικά ποσοστά.   Ε, ρε τυχεράκηδες κουκουέδες, που ζείτε –για να τον υμνείτε!- 62 χρόνια μ.Σ. (μετά Στάλιν…)! Διότι άμα ζούσατε στην εποχή του ειδώλου σας, θα σας πήγαινε κωλοφεράντζα η Γκεπεού στη Σιβηρία με τη συνοδεία  κνούτου!
(ΥΓ): Σύντροφε Κουτσούμπα, τι καιρό κάνει κατά Περισσό μεριά; Φυσάει ή κουνιούνται οι  βάρκες από μόνες τους;  ΠΗΓΗ

«Ταινία» της CIA στην Λέσβο με κομπάρσους τα συντρόφια!


Χρησιμοποιώντας όλο της το υποκριτικό ταλέντο (μονίμως δακρυσμένη…), η γνωστή ηθοποιός του Χόλυγουντ Σούζαν Σάραντον έχει εγκατασταθεί τις τελευταίες ημέρες στην ανατολική ακτή της Λέσβου, υποδεχόμενοι τα προσφυγάκια που καταφτάνουν στο νησί και δεν ξεκολλάει με τίποτα!
«Η διεθνής κοινότητα πρέπει να δει τι συμβαίνει σε αυτή τη γωνιά του πλανήτη. Πρέπει να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και να το καταλάβει. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να πάψουν να είναι κάποιοι άλλοι και να γίνουν οι πρόσφυγες που χρειάζεται να σταθούμε δίπλα τους και να τους υποστηρίξουμε» δήλωσε… συγκινημένη στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Είναι προφανές, ποιοι οργάνωσαν τη μεγάλη παράσταση της γνωστής ηθοποιού (η… φίλη μας η CIA) και για ποιους λόγους.
Κι εδώ προκύπτει το εξής ερώτημα: οι ουκ ολίγοι κομμουνιστές και αναρχοκομμουνιστές, που -όπως καυχώνται- έχουν πείρα από πρακτόρικες δουλειές, γιατί κάθονται άπραγοι και παρακολουθούν την παράσταση της αμερικάνας και δεν της λένε κανένα… “go home”, παρά έχουν μεταβληθεί σε… κομπάρσους της «ταινίας» της; Λέτε να μην την έχουνε πάρει χαμπάρι τη δουλειά (τόσο χαζοί είναι;) ή μήπως έχουν κοινά αφεντικά με την θεατρίνα; ΠΗΓΗ
“The Walking Dead”: Τα πολιτικά ζόμπι και η νεκρανάσταση του πτώματος της νουδούλας - Φωτορεπορτάζ


Χιλιάδες υπάλληλοι της ΝΔ και άλλοι τόσοι διορισμένοι κρατικοδίαιτοι κηφήνες (που βολεύτηκαν τις καταστροφικές δεκαετίες που καραμανλήδες και μητσοτάκηδες καταδυνάστευαν την χώρα) συμμετείχαν σήμερα στο πανηγύρι της νουδούλας. Η καθημερινή διαφήμιση, που παρείχαν δωρεάν όλοι οι νταβατζήδες των ΜΜΕ, σήκωσε τα ζόμπι από τους πολιτικούς τάφους και τα οδήγησε μαζικά στα εκλογικά κέντρα.

Ο μέσος όρος ηλικίας των ψηφοφόρων ξεπέρασε τα 100 χρόνια, αποδεικνύοντας πως η ψοφοδεξιά ΝΔ κρατάει στα χέρια της το μέλλον της χώρας.

Τα ΚΑΠΗ έδωσαν δυναμικό παρόν στην εκλογική διαδικασία και με το σύνθημα "Τόπο στα νιάτα" στήριξαν την προσπάθεια ανανέωσης της ψοφοδεξιάς.

Το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει παγερά αδιάφορους, καθώς όποιο πρόσωπο και να ηγείται στο προδοτικό απόκομμα της ΝΔ, αυτό θα παραμένει φορέας της ίδιας επαίσχυντης και ανθελληνικής πολιτικής. ΠΗΓΗ


Ο Μπουτάρης ζητάει να διδάσκεται στα σχολεία η ομοφυλοφιλία!


Δήμαρχε ασχολήσου καλύτερα με τα παγωμένα και επικίνδυνα σχολεία του δήμου σου, αντί να κάνεις υποδείξεις για τη διδασκαλία της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα
Οι δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο Θεσσαλονίκης έχουν το μοναδικό προνόμιο να μαθαίνουν πρώτοι απ’ όλους και μάλιστα δια ζώσης, ότι εξυπνάδα σκέφτεται ο, μοναδικός στο είδος του, δήμαρχος της πόλης. Φυσικά μιλάμε πάντα για προκλήσεις και ποτέ για θέματα ουσίας, οι οποίες μοναδικό στόχο έχουν την εμφάνιση του πουθενά Μπουτάρη στην μιντιακή επικαιρότητα.
Τελευταίο του ανδραγάθημα οι δηλώσεις σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης και την ομοφυλοφιλία, όπου είπε ότι «Η ομοφυλοφιλία δημιουργεί φάντασμα ομοφοβίας και διακρίσεων. Αυτό συνιστά ρατσιστικό στίγμα» και πρότεινε, «να περάσει το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας στην εκπαίδευση και τη διδασκαλία, είτε μέσα από την Αγωγή του Πολίτη ή το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής. Να μην μαθαίνουμε μόνο για το πότε ύψωσε την σημαία ο Παλαιών Πατρών Γερμανός».


Τι δουλειά μπορεί να έχει ο Παλαιών Πατρών Γερμανός με το σύμφωνο συμβίωσης και την ομοφυλοφιλία, μόνο ένα θολωμένο μυαλό μπορεί να το κατανοήσει. Μάλλον ο δήμαρχος έχει παρερμηνεύσει το ρόλο του σχολείου ή για την ακρίβεια δείχνει να επιθυμεί ένα διαφορετικό ρόλο, από αυτό που ισχύει. Προφανώς δεν είναι ικανοποιημένος από όσα προβλέπει το Σύνταγμα και οι νόμοι του Κράτους ή ίσως να τα θεωρεί απαξιωμένα μπροστά στη δική του ανώτερη σοφία. Αξίζει λοιπόν να του θυμίσουμε σε τι ακριβώς ορκίστηκε υπακοή, όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του.
Λέει λοιπόν το Σύνταγμα στο άρθρο 16, παρ.2 «H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων…». Ο νόμος – πλαίσιο 1566/1985, που παρά τις κατά καιρούς δηλώσεις περί κατάργησης, εξακολουθεί να ισχύει, εξειδικεύει ακόμα περισσότερο τους σκοπούς της εκπαίδευσης αναφέροντας στο άρθρο 1 ότι«Σκοπός της εκπαίδευσης είναι να συμβάλει στην ολόπλευρη, αρμονική και ισόρροπη ανάπτυξη των διανοητικών και ψυχοσωματικών δυνάμεων των μαθητών, ώστε, ανεξάρτητα από φύλο και καταγωγή, να έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σε ολοκληρωμένες προσωπικότητες και να ζήσουν δημιουργικά.»
Η ομοφυλοφιλία, που επιθυμεί να διδάξει ο διοργανωτής των Gay Pride, σε ανήλικους μαθητές, είτε θεωρηθεί ψυχοσωματική απόκλιση είτε βιολογική παρεκτροπή είτε οτιδήποτε άλλο νομίζει ο ίδιος, παραμένει «επιθυμία» μιας μειοψηφίας ανθρώπων, καθόλα σεβαστής, που σε καμιά περίπτωση όμως δεν αφορά τους σκοπούς της εκπαίδευσης. Αντίθετα οποιαδήποτε προσπάθεια εισαγωγής τέτοιων «καινοτόμων ιδεών» συνιστούν προσπάθεια επιβολής της «διαφορετικότητας» στην κανονικότητα της φύσης και εν τέλει διαστρέβλωση και σύγχυση, που σαφέστατα αντιτίθεται στους σκοπούς της εκπαίδευσης.
Όπως και να έχει, καλά θα κάνει ο δήμαρχος να κρατά τις σκέψεις του για τον εαυτό του ή έστω να τις περιορίζει στον ιδιωτικό του χώρο, διότι, καλώς ή κακώς, έχει έναν θεσμικό ρόλο να επιτελέσει. Καλό θα ήταν επίσης αντί να ασχολείται με το τι θα διδαχτεί στο σχολείο, για το οποίο δεν του πέφτει έτσι κι αλλιώς κανένας λόγος, ας φροντίσει για τη θέρμανση και την ανακαίνιση των σχολικών κτηρίων του δήμου του, τα οποία βρίσκονται σε άθλια κατάσταση.  Αν δεν μπορεί να τα καταφέρει, μπορεί κάλλιστα να παραιτηθεί και να λέει ελεύθερα ό,τι του κατέβει στο μυαλό. ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6641709941847084350

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item