Widgets

Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Ενάντια στην δυστυχία που σκόρπισε το πολιτικό κατεστημένο αγωνιζόμαστε για μια Νέα Ελλάδα.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι με τον τραγικό απολογισμό εκατοντάδων νεκρών και τραυματιών, ήταν ένα κτύπημα στην καρδιά της Ευρώπης από φανατικούς τρομοκράτες, οι οποίοι δεν υπολογίζουν ούτε ακόμη και αυτή την ίδια την ζωή τους, και προχωρούν σε επιθέσεις αυτοκτονίας. Η επίθεση αυτή ήλθε σαν συνέχεια του πολέμου, ο οποίος μαίνεται στην Μέση Ανατολή και ο οποίος εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους να επεκταθεί πέραν τον ορίων της περιοχής με ανυπολόγιστες συνέπειες για αυτήν την ίδια την Ευρώπη. Ταυτόχρονα ένα μεγάλο προσφυγικό κύμα εκατομμυρίων ανθρώπων και όχι μόνον από τις εμπόλεμες περιοχές ήλθε να προστεθεί στο πρόβλημα.

Σε ένα πρόβλημα το οποίο για την Ελλάδα εξελίσσεται σε έναν πραγματικό εφιάλτη. Αλλά πριν αναφερθούμε σε αυτό ας δούμε τα πρώτα πολιτικά αποτελέσματα των επιθέσεων των ισλαμιστών τρομοκρατών και της παρανόμου εισόδου εκατομμυρίων Ασιατών και Αφρικανών στην Ευρώπη. Τα πρώτα αποτελέσματα ήλθαν από την Γαλλία, όπου στον Α’ γύρο των περιφερειακών εκλογών, το κόμμα του Εθνικού Μετώπου, ένα κόμμα το οποίο αγωνίζεται για την εθνική ταυτότητα των Γάλλων και είναι σταθερά ενάντια στην λαθρομετανάστευση, κατήγαγε περιφανή νίκη! Στην Γαλλία, όπου μέσα από ποταμούς αίματος γεννήθηκε ο “διαφωτισμός” μέσα από τις γκιλοτίνες της γαλλικής επαναστάσεως, οι Εθνικιστές για πρώτη φορά στην Ιστορία της πολιτικής ζωής της Γαλλίας ήλθαν πρώτο κόμμα.

Όπως ήταν φυσικό το αποτέλεσμα των εκλογών στην Γαλλία έφερε κύμα οργής και αγανακτήσεως από όλους τους μαρξιστογενείς, αλλά και τους λιμπεραλιστές υποτακτικούς της πλουτοκρατίας και στην Ελλάδα. Κατήγγειλαν με σφοδρότητα την θέληση του γαλλικού λαού να δώσει την πρώτη θέση στο Εθνικό Μέτωπο και ταυτόχρονα εξέφρασαν την αγωνία τους για το αντίκρισμα το οποίο θα έχει αυτό το αποτέλεσμα στην πολιτική ζωή της χώρας μας. Τελικά το μόνο που τους ενδιαφέρει δεν είναι ούτε οι τρομοκρατικές ομάδες που σκορπούν τον θάνατο μέσα σε αυτήν την ίδια την καρδιά της Ευρώπης, ούτε η κοινωνική ζούγκλα με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, τα οποία η χρεοκοπημένη Ελλάδα εξ αντικειμένου δεν μπορεί να τα θρέψει, δεν τους ενδιέφερε τίποτε απ’ όλα αυτά.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μη ανέβει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Το είπε άλλωστε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε επίκαιρη ερώτηση που του έγινε για τις εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες οι οποίοι πέρασαν τα σύνορα μας, λέγοντας ότι δεν πρέπει να θίγεται το ζήτημα γιατί έτσι ενισχύεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Και να καταστραφεί δηλαδή ολόκληρη η χώρα από την μία άκρη ως την άλλη, δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι “προοδευτικοί”. Το μόνο που τους απασχολεί, το μόνο που τους έχει καταστεί μόνιμη ψύχωση και εφιάλτης, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Δεν είναι τυχαίο ότι με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία είχαμε μία μαζική είσοδο στην Πατρίδα μας αλλοδαπών. Αυτοί, που μας κυβερνούν είναι δέσμιοι της πολιτικής των ανοικτών συνόρων, όντας για δεκαετίες ολόκληρες επαγγελματίες “αντιρατσιστές” των ΜΚΟ, οι οποίοι είχαν κάνει σημαία τους αυτήν την εθνικά επικίνδυνη πολιτική θέση. Δεν απαλλάσσουμε φυσικά την Νέα Δημοκρατία από τις μεγάλες της ευθύνες για το πρόβλημα αυτό, γιατί σίγουρα δεν είναι ζήτημα μόνον των τελευταίων μηνών. 

Κυβέρνησε η παράταξη αυτή για πολλά χρόνια την Ελλάδα και δεν έκανε κυριολεκτικά τίποτε για το ζήτημα των λαθρομεταναστών, το οποίο σίγουρα δεν είναι σημερινό, αλλά πήρε εφιαλτικές διαστάσεις μέσα στο 2015. Γιατί; Σίγουρα όχι γιατί τώρα έγινε ο πόλεμος. Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια και τόσο μεγάλη ροή αλλοδαπών να περνούν παράνομα τα σύνορα της Πατρίδας μας δεν είχαμε! Και δεν είναι τυχαίο ότι όλοι αυτοί μας έρχονται με μία οργανωμένη παρακρατική επιχείρηση από την Τουρκία. Από την Τουρκία, στην οποία κανείς δεν τολμά να πει λέξη και η τραγική στην πολιτική της Ευρωπαϊκή Ένωση την χρηματοδοτεί με τρία δισεκατομμύρια ευρώ για να περιθάλψει υποτίθεται τους πρόσφυγες, τους οποίους αυτή με το αζημίωτο προωθεί προς την Ελλάδα.

Αντί δηλαδή, να επιβάλλει κυρώσεις, αντί να συνδράμει την Ελλάδα ουσιαστικά και όχι με λόγια του αέρα απέναντι σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα, ενισχύει την Τουρκία. Και αυτό την ίδια ώρα που όλα τα κράτη της Ευρώπης υψώνουν φράχτες με πρώτους απ’ όλους τους Σκοπιανούς κι έτσι μοιραία πρόκειται να εγκλωβιστούν στην Πατρίδα μας εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες.

Το πόσο εθνικά επικίνδυνοι, επιπόλαιοι και υποκριτές είναι οι επαγγελματίες “αντιρατσιστές” αποδεικνύεται από τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. Άνοιξαν τα σύνορα και από τα νησιά μετά άλλους τους πήγαν στην Αθήνα και άλλους στην Θεσσαλονίκη και αρκετούς από αυτούς στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα για να περάσουν απέναντι. Εκεί δημιούργησαν καταυλισμούς χωρίς καμμία μέριμνα και μέσα σε άθλιες συνθήκες στοίβαξαν ανθρώπους. Και όταν οι σκοπιανοί έκλεισαν τα σύνορα για αρκετούς από αυτούς, οι οποίοι εις ουδεμία των περιπτώσεων μπορούν να θεωρηθούν πρόσφυγες, τότε μίσθωσαν λεωφορεία και τους έφεραν και πάλι στην Αθήνα!

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ, 800.000 έχουν περάσει τα σύνορα της Ελλάδος μόνο το 2015 και αναμένονται και άλλοι. Πού θα πάνε όλοι αυτοί; Ακόμη κι οργανώσεις από επαγγελματίες “αντιρατσιστές” βλέπουν ότι το πρόβλημα που δημιούργησαν δεν έχει λύση. Υπολογίζουν ότι 400.000 τουλάχιστον από αυτές τις 800.000 θα εγκλωβιστούν στην Αθήνα μέσα στον χειμώνα και θα ζουν σε πάρκα και σε πλατείες, αφού οι λεγόμενοι χώροι φιλοξενίας δεν φτάνουν! Την ίδια στιγμή η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία με τα μνημόνια εξαθλίωσε τον Ελληνικό Λαό επιδοτεί την ενοικίαση κατοικιών σε πρόσφυγες και λαθρομετανάστες μέσα στον αστικό ιστό της πρωτεύουσας της Ελλάδος!

Απέναντι σε αυτή την τραγική κατάσταση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει όρθια μέσα σε συνθήκες μία πρωτοφανούς πολιτικής τρομοκρατίας. Με μία πολιτική σκευωρία μας οδήγησαν σε μία δίκη χωρίς προηγούμενο και ταυτόχρονα οι βουλευτές μας οι οποίοι ευρίσκονται εκτός φυλακών γιατί έληξε η προβλεπόμενη από το Σύνταγμα προφυλάκισή τους, βρίσκονται κάτω από καθεστώς δικαστικής απαγορεύσεως άλλοι να μετακινηθούν εκτός Αθηνών, άλλοι να συμμετέχουν σε κομματικές συγκεντρώσεις και άλλοι να εκφωνούν πολιτικούς λόγους προς τον Λαό. 

Το ζήσαμε και αυτό μέσα στο καθεστώς της ψευτοδημοκρατίας. Να υπάρχουν δηλαδή εκλεγμένοι από τον Λαό βουλευτές οι οποίοι να μη έχουν το δικαίωμα να ομιλήσουν προς τον Λαό!!! Ταυτόχρονα με την πολιτική των περίφημων μνημονίων τόσο του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα βυθίζεται όλο και περισσότερο σε οικονομικό χάος.

Το χειρότερο απ’ όλα όμως είναι ότι με τις συνεχείς αποτυχίες τους, με την ανέχεια και την δυστυχία και φυσικά με την ερήμωση από Ιδανικά της χώρας των Ελλήνων κατόρθωσαν να σταλάξουν στην καρδιά του Λαού μας την απελπισία και την παθητικότητα. Απέναντι σε όλους αυτούς και ενάντια στην απελπισία έχει καθήκον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να σηκώσει τη Σημαία της Εθνικής Αντιστάσεως. Σε αυτούς τους δύστυχους καιρούς σε μας πέφτει το χρέος το μεγάλο να δώσουμε και πάλι ελπίδα στον Λαό μας ότι μπορεί να ξανασταθεί και πάλι όρθιος, ότι πρέπει να σηκώσει και πάλι το κεφάλι και να ζητήσει τα δίκαιά του. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προχωρά μέσα από διώξεις και πολιτική τρομοκρατία τον δρόμο της με ένα και μόνο σύνθημα: ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Για μια νέα πολιτική στρατηγική


Για μια νέα πολιτική στρατηγική

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι".

Διαφαίνεται και θα γίνεται ολοένα περισσότερο εμφανές, ότι οι παλαιοί διαχωρισμοί Αριστεράς και Δεξιάς γεφυρώνονται από το καθεστώς των πολιτικών κομμάτων. Φάνηκε ήδη από την πρώτη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΚΚΕ, την συγκυβέρνηση των «αιωνίων αντιπάλων» ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και τώρα των «ακραίων» του μνημονιακού τόξου, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση συμφωνούν σε όλα. Από την ένταξη και παραμονή της χώρας στο καθεστώς των μνημονίων μέχρι τις γραμμές άσκησης οικονομικής πολιτικής.

Α) Περί του «πινακίου φακής»

Δεξιοί και Αριστεροί συμφωνούν στην πολιτική των αποκρατικοποιήσεων. Αφού έδεσαν στα κομματικά άρματα χιλιάδες Ελλήνων, απαξίωσαν τις δημόσιες επιχειρήσεις (ενώ ταυτόχρονα χαρίζουν τα αστρονομικά χρέη των φίλων τους ιδιωτών «επενδυτών» ), τώρα τις πωλούν σαν να τους ανήκουν. Δεξιοί και Αριστεροί, και κάποιοι πατριώτες, συμφωνούν ότι η δημόσια περιουσία πρέπει να «αξιοποιηθεί». Και εννοούν να συζητήσουμε σε ποια τιμή πρέπει να πουληθεί.

Όμως, για μας τους Εθνικιστές, το ζητούμενο δεν είναι αν το νερό, ο ηλεκτρισμός, τα λιμάνια, τα νοσοκομεία, όλα όσα επί δεκαετίες πληρώνουμε με τους φόρους μας εμείς οι ίδιοι, οι γονείς και οι παππούδες μας, θα πωληθούν έναντι πινακίου φακής ή ταψιού παντεσπάνι. Εμείς οι Εθνικιστές δεν θέλουμε να δημιουργούνται εντός της χώρας «κράτη εν κράτει» από εγχώριους και ξένους «επενδυτές» που θα εκμεταλλεύονται το νερό που βρέχει ο Θεός, την υγεία που έχει ανάγκη ο λαός, ή τον ορυκτό πλούτο με τον οποίο προίκισε τον τόπο μας η Φύση. Με δυο λόγια, «την Ελλάδα σοι δούναι, ουκ ημών εστί, ούτ’ άλλου των κατοικούντων εν αυτή». Αλλά ποιος από τους πολιτικούς κυβερνήσεως και αντιπολιτεύσεως τιμά τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο;

Εμείς οι Εθνικιστές δεν συζητάμε την τιμή πώλησης, γιατί δεν πουλάμε την Πατρίδα μας. Μία είναι η λύση για να είναι αποδοτικές και βιώσιμες οι επιχειρήσεις μας: το όραμα της ηγεσίας και το φιλότιμο. Όταν οι Έλληνες καταλάβουν ότι όλοι μαζί θα δουλέψουμε, ο ένας για τον άλλο, τότε και τα έσοδα θα αυξηθούν, και οι πολίτες θα έχουν τις υπηρεσίες που χρειάζονται, και οι εργαζόμενοι θα αντλούν ικανοποίηση από την δουλειά τους.

Β) «Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω»

Μια ωραία, πράγματι, φράση. Μόνο που η Πατρίδα δεν βρίσκεται έξω από μας. Ούτε να γυρίσει μπορεί, ούτε να μας την φέρουν. Κανείς δεν θα μας την κάνει χάρισμα. Όποιος χαρίζει, είτε είναι διάπυρος αγάπης για το αντικείμενο του ενδιαφέροντός του, και του προσφέρει τον κόπο, την περιουσία του, την ίδια την ύπαρξή του, είτε ενεργεί περιμένοντας αλισβερίσια , είτε μια μέρα σταματά να χαρίζει εδώ και χαρίζει αλλού. Μα και για να δεχθεί κάποιος το δώρο, πρέπει να κάνει ένα βήμα μπροστά και να το πιάσει στα χέρια του.

Στην ώρα της ανάγκης, αυτό το βήμα εκφράζει το «Μολών Λαβέ» του Λεωνίδα. Κι αυτόν ομοίως δεν τον σεμνύνονται Δεξιοί και Αριστεροί, αλλά αντιθέτως επικρίνουν τους Εθνικιστές που τον τιμούν. Πατρίδα είμαστε εμείς. Εξόν λοιπόν και έχουμε αποφασίσει πως τελειώσαμε με τούτον τον τόπο, κι είμαστε με το ένα πόδι να φύγουμε για άλλον πλανήτη, την μάχη πρέπει να την δώσουμε. Όχι γιατί μας επιβάλλεται, μα γιατί το θέλουμε εμείς.

Γ) Η «Δεξιά» και οι «δεξιοί»

Φίλος του ΕΜΠΡΟΣ παρατήρησε πως το «δεξιοί» πρέπει να το βάζουμε σε εισαγωγικά για να μην παρεξηγούνται οι αναγνώστες οι οποίοι θεωρούν εαυτούς Δεξιούς, και τάσσονται στο πλευρό της Χρυσής Αυγής. Για το θέμα της καχεξίας της Δεξιάς και το σύμπλεγμα των Δεξιών να μην χαρακτηριστούν Δεξιοί, έχω ξαναγράψει, και δεν θα επανέλθω στο θέμα. Η Δεξιά και αυτοχειριάστηκε με τις πράξεις των ηγεσιών της και ξεπεράστηκε από τις εξελίξεις. Σήμερα, και αυτό θα φανεί ακόμη περισσότερο το αμέσως επόμενο διάστημα, διαμορφώνονται δυο μεγάλες παρατάξεις, που δεν προσδιορίζονται με όρους κοινοβουλευτικής χωροταξίας. Ένα νέο μέτωπο διαμορφώνεται, με δυο θεμελιακά, ξεκάθαρα, προσδιορισμένες παρατάξεις.

Ο αγώνας μας

Δύο είναι τα ιδεολογικά και πολιτικά στρατόπεδα που διαμορφώνονται. Από την μία πλευρά είμαστε οι Εθνικιστές, όσοι μαχόμαστε και υποστηρίζουμε την αξία και την ύπαρξη του Εθνους. Από την άλλη, βρίσκονται οι Διεθνιστές της Αριστεράς και της Δεξιάς, όσοι θέλουν να καταργηθούν τα σύνορα, οι κατ’ ευφημισμόν «φιλελεύθεροι» της «ελεύθερης αγοράς», οι οπαδοί της μεταναστευτικής εισβολής και της αντικατάστασης των πληθυσμών. Εμείς είμαστε το Αύριο απέναντι στο Χθες των καθεστώτων της διαφθοράς και της καταστροφής, η πρώτη δύναμη αντίστασης και η μόνη αντιπολίτευση. Δεν έχουμε την ψευδαίσθηση ότι η Νίκη θα μας χαριστεί.

Αθλιότητες, συκοφαντίες, πόλεμος σιωπής, όλα τα μέσα θα τα μεταχειριστεί ο αντίπαλος. Μπορεί να αλλάζει όνομα και πρόσωπο, αλλά παραμένει διαχρονικά ο ίδιος. Μην τον ακούτε! Αλλά και μην υποκύπτετε στο κλίμα μοιρολατρείας και μεσσιανισμού που καλλιεργείται. Μην γίνεστε «μωρές παρθένες». Μην παραδίνεστε στον ύπνο. Κρατείστε αναμμένες τις λαμπάδες του αγώνα. Οι εχθροί των Λαών και των Πατρίδων θα επιχειρήσουν να κάμψουν το φρόνημά μας. Λαθεύουν. Όσο μας πολεμούν, τόσο πολλαπλασιάζεται η θέλησή μας για αγώνα, γιατί σημαίνει πως κάνουμε ό,τι φοβούνται.

Το μίσος τους αυξάνει την αγάπη μας για την Πατρίδα. Το πεδίο του αγώνα μας έχει όνομα, επιθυμητό από κάθε λαό, κάθε άνθρωπο, κάθε έμβιο ον: Ελευθερία. Αυτή είναι η Φύση μας και γι’ αυτήν μαχόμαστε. Το παλιό λυσσομανά γιατί ξέρει πως μας πολεμά, μα δεν μπορεί να μας νικήσει, γιατί ο πόθος της ελευθερίας είναι δυνατότερος από όλα τα ανθρώπινα κατασκευάσματα και φαντασίες. Εμείς οι Έλληνες έχουμε Ιστορία, έχουμε προγόνους, έχουμε επαναστάσεις, έχουμε πάντα μιαν ανάσταση να πιστεύουμε.

Εγέρθητι! Με τον Λαό, για τον Λαό, για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7458596733259202971

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item