Widgets

ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΦΟΡΩΝ στους ΕΛΛΗΝΕΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣΦόροι δίχως τέλος: Χριστουγεννιάτικος «μποναμάς» από τους Τσιπροκαμμένους για εκατομμύρια ΈλληνεςΜέχρι τις 31 Δεκεμβρίου πρέπει να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ, τα τέλη κυκλοφορίας, οι ληξιπρόθεσμες όφειλες και η προκαταβολή φόρου εισοδήματος για αγρότες και επιχειρήσεις.
Εκατομμύρια νοικοκυριά και εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις καλούνται να εκπληρώσουν ταυτόχρονα έως και έξι διαφορετικές φορολογικές υποχρεώσεις στις έξι εργάσιμες ημέρες που απομένουν ως το τέλος του τρέχοντος έτους!
Σύμφωνα με το dimokratianews.gr θα πρέπει να εκπληρωθούν οι ακόλουθες φορολογικές υποχρεώσεις:
Ο ΕΝΦΙΑ του 2015. Περίπου 5.900.000 θα πρέπει να πληρώσουν έως τις 31/12/2015 την 3η μηνιαία δόση του φόρου αυτού, η οποία αντιστοιχεί στο ένα πέμπτο της συνολικής οφειλής ΕΝΦΙΑ.
Τα τέλη κυκλοφορίας για το έτος 2016. Πάνω από 4.200.000 κάτοχοι οχημάτων θα πρέπει ώσπου να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας για το επόμενο έτος. Η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να δώσει καμία παράταση στην προθεσμία αυτή.
- Εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι που έχουν υπαχθεί σε ρυθμίσεις τμηματικής καταβολής ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο πρέπει ως τις 31/12/2015 να εξοφλήσουν ακόμη μία μηνιαία δόση των ρυθμίσεών τους.
Η επιπλέον προκαταβολή φόρου εισοδήματος για τους αγρότες. Εως τις 31/12/2015 οι συγκεκριμένοι φορολογούμενοι θα πρέπει να εξοφλήσουν τη δεύτερη δόση της επιπλέον προκαταβολής φόρου που τους επιβλήθηκε τον Οκτώβριο.
- Όλες οι εταιρίες θα πρέπει να εξοφλήσουν ως τις 31/12/2015 την τελευταία δόση του φόρου εισοδήματος για το φορολογικό έτος 2014.
- Οι ανώνυμες εταιρίες, οι εταιρίες περιορισμένης ευθύνης και οι ιδιωτικές κεφαλαιουχικές εταιρίες οφείλουν ως τις 31/12/2015 να καταβάλουν τη δεύτερη και τελευταία μηνιαία δόση της επιπλέον προκαταβολής φόρου.
Υ.Γ. Ψηφίστε τους, να σας πουν και του χρόνου!    ΠΗΓΗ


Στάλθηκαν τα «ραβασάκια» από τις τράπεζες: Μετά τις γιορτές έρχονται τα κοράκια να πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων!

Οι τράπεζες προετοιμάζονται για την έλευση των «κορακιών», ήτοι των λεγομένων distress funds, τα οποία θα αγοράσουν έναντι πινακίου φακής τα λεγόμενα «κόκκινα δάνεια» και θα επιχειρήσουν να τα εισπράξουν με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο.
Στα πλαίσια αυτής της «προετοιμασίας», λοιπόν, οι τράπεζες άρχισαν να στέλνουν στους «κόκκινους» δανειολήπτες τα χαρτιά, προκειμένου να τους καλέσουν να προβούν σε διακανονισμό των οφειλών τους, ώστε να θεωρηθούν «συνεργάσιμοι», όπως ορίζει ο πρώτος νόμος για τον ερχομό των «κορακιών».
Οι τράπεζες έστειλαν 1.000.000 ειδοποιητήρια προς τους δανειολήπτες που έχουν καθυστερήσει περισσότερο από τρεις μήνες (90 μέρες) να πληρώσουν τη δόση των δανείων τους.
Όσοι παραλάβουν τη σχετική επιστολή, καλούνται από τις τράπεζες να συμπληρώσουν μια τυποποιημένη φόρμα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και θα αναγράφουν πλήρως τα οικονομικά τους στοιχεία.
Με βάση αυτά τα στοιχεία, οι τράπεζες θα προτείνουν κάποιες ρυθμίσεις για τα δάνεια. Μεταξύ αυτών, θα προτείνεται και εκχώρηση του ακινήτου στις τράπεζες, με αντάλλαγμα να παραμένει ο δανειολήπτης σε αυτό, καταβάλλοντας ενοίκιο!
Όσοι δανειολήπτες δεν ανταποκριθούν, κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν «μη συνεργάσιμοι» και  να βγει το σπίτι τους σε πλειστηριασμό.
Σε πρώτη φάση, τα ειδοποιητήρια στέλνονται σε όσους οι καθυστερούμενες οφειλές ξεπερνούν τις 90 μέρες. Αργότερα θα σταλούν ειδοποιητήρια σε όσους έχουν μικρότερες καθυστερήσεις, ακόμα και ενός μήνα.
Από την 1η Ιανουαρίου απελευθερώνονται οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας για όσους δεν έχουν φροντίσει να μπουν σε ρύθμιση. Τα τέσσερα βήματα για να αποφευχθεί η διαδικασία πλειστηριασμού είναι:
1. Ο οφειλέτης να υποβάλει στην τράπεζα τα στοιχεία για την οικονομική κατάσταση του (εισοδήματα, ενοίκια, τόκοι, δαπάνες διαβίωσης κλπ) και την ακίνητη περιουσία του.
2. Αν δεν ανταποκριθεί μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία, η τράπεζα στέλνει δεύτερη προειδοποιητική επιστολή. Αν και πάλι ο δανειολήπτης δεν ανταποκριθεί, χαρακτηρίζεται «μη συνεργάσιμος» και τίθενται σε εφαρμογή οι διαδικασίες διεκδίκησης των οφειλών από την τράπεζα, ακόμη και μέσω πλειστηριασμού.
3. Αν ο δανειολήπτης ανταποκριθεί και αφού εξεταστεί το οικονομικό προφίλ του, η τράπεζα εντός έξι μηνών θα υποβάλλει τις προτάσεις της για την αντιμετώπιση της οφειλής. Ο δανειολήπτης μέσα 15 μέρες πρέπει να απαντήσει αν αποδέχεται τη ρύθμιση ή αν έχει να αντιπροτείνει δικό του σχέδιο.
4. Αν δεν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στην τράπεζα και τον δανειολήπτη, τίθενται σε εφαρμογή οι διαδικασίες διεκδίκησης του δανείου από την τράπεζα ακόμη και μέσω πώλησής του, στην περίπτωση που το δάνειο είναι επιχειρηματικό ή στεγαστικό που δεν αφορά στην πρώτη κατοικία. Αν το δάνειο είναι μικρομεσαίας επιχείρησης, στεγαστικό πρώτης κατοικίας ή καταναλωτικό, η πώληση αναμένεται να απελευθερωθεί υπό προϋποθέσεις μετά τις 15 Φεβρουαρίου. ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ στον ΔΡΟΜΟ, ΜΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ο ΚΟΣΜΟΣ»


Το 2015 φεύγει, τα Μνημόνια μένουν: Δείτε τα σκληρά προαπαιτούμενα που θα φέρουν οι Τσιπροκαμμένοι το 2016

Το ημερολόγιο των υποχρεώσεων της κυβέρνησης για το 2016: 12 μήνες 34 προαπαιτούμενα

Το 2015 μπορεί να φεύγει, αλλά τα μνημόνια που υπέγραψε σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο της χώρας παραμένουν. Μαζί με τα μνημόνια φυσικά, υπάρχουν και δυσβάστακτα αντιλαϊκά μέτρα τα οποία πρέπει να εφαρμόσει η υποτακτική συγκυβέρνηση των δανειστών Σύριζα - Ανέλ.Η ατζέντα της τρόικας για το 2016 είναι έτοιμη, όπως έχει συμφωνηθεί έπειτα από την ψήφιση του τρίτου μνημονίου το καλοκαίρι και σε αυτήν έχει μεταφερθεί το μεγάλο ζήτημα της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.

Σύμφωνα το καθεστωτικό «Βήμα», που σίγουρα θα έχει καλή πληροφόρηση εκ των έσω, έως τις 15 Ιανουαρίου αναμένεται να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό, ενώ έως τις 15 Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχει λυθεί το θέμα των «κόκκινων» δανείων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση.  Ακολουθούν τα προαπαιτούμενα των δανειστών για το 2016: >>>> 
ΕΔΩ!!!

Το Σύριζα είναι η κύρια επιλογή των διεθνών τοκογλύφωνΜε την ψήφιση του προϋπολογισμού να αποτελεί πλέον παρελθόν, τίποτα στον ορίζοντα δεν δείχνει ότι τα πράγματα θα είναι ρόδινα για την κυβέρνηση στο άμεσο μέλλον. Γι’ αυτό άλλωστε η κυβέρνηση αποφάσισε, με την σύμφωνη γνώμη των διεθνών τοκογλύφων, οι επώδυνες αλλαγές για το Ασφαλιστικό να μετατεθούν για τον Ιανουάριο.
Η μετάθεση οφείλεται ξεκάθαρα σε πολιτικούς και όχι «τεχνικούς» λόγους, καθώς η κυβέρνηση προσπαθεί να κερδίσει χρόνο πλευροκοπώντας πρόσωπα και καταστάσεις όλο αυτό το χρονικό διάστημα, έτσι ώστε όχι μόνο να μην υπάρξουν άλλες κυβερνητικές διαρροές, αλλά αν είναι δυνατόν να διευρυνθεί η θετική αποδοχή προς αυτήν, πάντοτε σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.

Στις πρόσφατες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε, παρά την εντυπωσιακή μνημονιακή κωλοτούμπα και προσαρμογή. Χωρίς την προοπτική μιας αντιμνημονιακής κυβερνητικής λύσης, και υπό το κράτος του φόβου ότι η Χώρα θα καταρρεύσει, οι ψηφοφόροι προτίμησαν το αβέβαιο περιεχόμενο του Μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ από το εγγυημένο περιεχόμενο των προηγούμενων Μνημονίων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Όταν στις 20 Σεπτεμβρίου ο Ελληνικός Λαός πήγε στις κάλπες (ή, για την ακρίβεια, όσοι πήγαν στις κάλπες), ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υπογράψει και ψηφίσει το τρίτο Μνημόνιο, αλλά δεν είχε αρχίσει ακόμη να το εφαρμόζει. Οι ψηφοφόροι, δηλαδή, γνώριζαν γενικά ότι θα εφαρμοστούν νέα δυσβάσταχτα μέτρα, αλλά δεν τα είχαν ακόμη νιώσει ακόμη στο πετσί τους. Εδώ και λίγο καιρό, όμως, έχει αρχίσει να έρχεται ο λογαριασμός.
Το τρίτο Μνημόνιο μεταφράζεται σε περικοπές, υπερφορολόγηση, πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και μειώσεις συντάξεων. Τώρα που οι Έλληνες υφίστανται έμπρακτα αυτές τις επώδυνες επιπτώσεις, το κλίμα στην κοινωνία έχει βαρύνει πολύ εναντίον της κυβέρνησης. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι (και) το τρίτο Μνημόνιο δεν είναι μόνο ένα πικρό ποτήρι με πολύ άσχημη γεύση, το οποίο απλώς πίνεις μονορούφι αηδιασμένος και ξεμπερδεύεις, αλλά έχει ένα μακρύ περιεχόμενο και έναν μεγάλο δρόμο προς διάβαση, τα πράγματα χειροτερεύουν ακόμη περισσότερο. Όπως αποδείχθηκε πρακτικά και με τα δύο προηγούμενα Μνημόνια, το πρόγραμμα του τρίτου Μνημονίου είναι ένας συνεχής κατήφορος με προορισμό τον πάτο.

Να υπενθυμίσουμε ότι την περίοδο 2010-11 τα ρήγματα στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ δεν προέκυψαν μονομιάς στην ψηφοφορία για την έγκριση του πρώτου Μνημονίου. Κάποιοι βουλευτές δεν άντεξαν και διαφοροποιήθηκαν από την κυβερνητική γραμμή σε επόμενες κρίσιμες ψηφοφορίες για την έγκριση εφαρμοστικών νόμων. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την Κ.Ο. της ΝΔ. Το ίδιο, λοιπόν, φοβούνται τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα συμβεί στην ψηφοφορία για το Ασφαλιστικό. Προετοιμαζόμενοι, λοιπόν, στην κυβέρνηση για ένα κακό γι’ αυτή σενάριο, είναι λογικό να επιδιώκουν να αποκτήσουν ένα κοινοβουλευτικό μαξιλάρι ασφαλείας, το οποίο θα διευρύνει την σημερινή κυβερνητική πλειοψηφία. Κάτι, άλλωστε, που η ίδια η κυβερνητική εκπρόσωπος έχει αφήσει σαφώς να εννοηθεί. Για αυτό και τα όποια σενάρια ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, είτε συνολικά για κάποιο από τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και της Ένωσης Φραπέδων, είτε για μεμονωμένα άτομα από τους προαναφερόμενους κομματικούς φορείς.
Η κυβέρνηση, έχοντας πάρει πολύ σοβαρά την αποστολή της ως ο αριστερός διεκπεραιωτής των μνημονιακών υποχρεώσεων προς τους διεθνείς τοκογλύφους, έχει ζητήσει από τα αφεντικά της να ασκήσουν με τον δικό τους τρόπο πίεση στα μικρότερα μνημονιακά κόμματα, με σκοπό να χαμηλώσουν τους τόνους της κριτικής προς την κυβέρνηση και, αν είναι δυνατόν, να βάλουν πλάτη προκειμένου να γίνει όσο το δυνατόν πιο εύκολα εφαρμόσιμο το τρίτο Μνημόνιο. Μπορεί στην άκρη του μυαλού τους να έχουν το σενάριο της οικουμενικής κυβέρνησης, σ’ αυτή την φάση όμως δεν θέλουν να παρέμβουν ωμά στην εφαρμογή του, επειδή φοβούνται ότι μπορεί να προκαλέσουν πολιτική κρίση, η οποία με τη σειρά της να εκτρέψει το πρόγραμμα. Έτσι, συνεχίζουν επί του παρόντος να στηρίξουν την παρούσα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, στέλνοντας παράλληλα και σχετικά μηνύματα σε ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και Ένωση Φραπέδων, με τα δύο τελευταία κόμματα να βρίσκονται στην πιο δύσκολη θέση καθώς η εσωκομματική τους συσπείρωση έχει πάρει την κάτω βόλτα σχεδόν αμέσως μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν περιθώρια ακόμα και «μετεγγραφών», κάτι το οποίο η κυβερνητική εκπρόσωπος δεν απέκλεισε ως εξέλιξη. Προς το παρόν, λοιπόν, ο Τσίπρας θα προχωρεί μαζί με τους ΑΝΕΛ όσο δεν απειλείται η δεδηλωμένη. Η συνοχή της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της συγκυβέρνησης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ένταση της λαϊκής δυσαρέσκειας και των κοινωνικών αντιδράσεων. Όσο αυτές παραμένουν υποτονικές και έρμαιο χειραγώγησης της συστημικής μνημονιακής αντιπολίτευσης, της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας των έμμισθων εργατοπατέρων και των πεμπτοφαλλαγγίτικων μεθόδων της διεθνιστικής και αντεργατικής (επί της ουσίας) αριστεράς, τόσο η κυβέρνηση θα έχει δυνατότητες ανακούφισης και επιβίωσης. Και όλα αυτά την στιγμή που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δείχνει την συνειδητή ανικανότητα και αχρηστία της τόσο στο ζήτημα εφαρμογής των αντιλαϊκών μνημονιακών μέτρων όσο και στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων στο μεταναστευτικό ζήτημα.
Σ’ αυτά μπορεί να προστεθεί και η απώλεια του δήθεν «αριστερού ήθους» με τις κραυγαλέες υποθέσεις «πόθεν έσχες» των Σταθάκη και Φλαμπουράρη, με αποτέλεσμα η ανήθικη δυσοσμία να πλανάται σ’ όλες τις πτυχές του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου». ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσκόπηση MRB: Καταρρέουν ΝΔ – Σύριζα – Τρίτη πολιτική δύναμη και Αξιωματική Αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή!

Η κυβέρνηση της αριστεράς ξεπουλάει και τις Συγκοινωνίες: Αναμένονται ανατιμήσεις φωτιά και τσεκούρι για τον κοσμάκη

Στη συγκρότηση επιτροπής για τα θέματα της απελευθέρωσης των αστικών συγκοινωνιών στο πλαίσιο εφαρμογής του ευρωπαϊκού κανονισμού 1370/2007, ο οποίος προβλέπει τη διενέργεια διεθνών διαγωνισμών για την ανάληψη των υπηρεσιών δημοσίων μεταφορών για τις περιπτώσεις όπου δεν υφίσταται ήδη δημόσιος συγκοινωνιακών φορέας, προχώρησε ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης.
Μέχρι την 30ή Απριλίου 2016 η επιτροπή θα υποβάλει στον υπουργό Υποδομών σχετικό πόρισμα «προς έγκριση, στο οποίο θα περιλαμβάνονται και οι αναγκαίες νομοθετικές ρυθμίσεις για την εφαρμογή του Κανονισμού 1370/2007».
Κοινώς, μετά τις 30 Απριλίου 2016, οι συγκοινωνίες θα περάσουν και επισήμως στα χέρια ιδιωτών και πιθανότατα στα χέρια των γνωστών «νταβατζήδων» της δημόσιας ζωής. Κάπως έτσι θα γίνουν ακόμα πιο συχνά τα φαινόμενα των ανάλγητων που κατεβάζουν παιδιά στη μέση του πουθενά, ενώ το εισιτήριο θα εκτοξευτεί στα ύψη, προκειμένου να ικανοποιήσει την όρεξη των εργολάβων. ΠΗΓΗ
Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα: Σπείρα 23 αλβανών βασάνιζε και λήστευε ηλικιωμένους Έλληνες

Αυτό είναι το ευχαριστώ των “κακόμοιρων” που ήρθαν στην Ελλάδα για να “εργαστούν”
Πολυπληθής εγκληματική ομάδα «οικονομικών μεταναστών» από την αλβανία, πραγματοποιούσε ληστρικές επιδρομές σε ηλικιωμένους τους οποίους βασάνιζαν μέσα στα σπίτια τους!
Ύστερα από έρευνες μηνών τους εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν μόνο επτά «οικονομικούς μετανάστες» ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι δεκαέξι. Η λεία τους υπολογίζεται άνω των 250.000 ευρώ!
Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ο αρχηγός και υπαρχηγός της συμμορίας, οι οποίοι έδιναν οδηγίες και προμήθευαν τα κατάλληλα «υλικά» για την κάθε επιδρομή (διαρρηκτικά εργαλεία, όπλα, κλπ), καθώς και λεπτομερείς οδηγίες για τον τρόπο δράσης και άσκησης βίας στα θύματα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα του τρόπου δράσης τους είναι ο πολύωρος βασανισμός ενός συνταξιούχου ιατρού μέσα στο σπίτι του, προκειμένου να του αποσπάσουν 20.000 ευρώ και μια ράβδο χρυσού.

Η αστυνόμευση είναι ανύπαρκτη και οι Έλληνες οικογενειάρχες είναι πραγματικά ανυπεράσπιστοι, μπροστά στις εισαγόμενες εγκληματικές ομάδες, που δρουν ανεξέλεγκτα στην πατρίδα μας. ΠΗΓΗ
Ο “πολυπολιτισμός” έφτασε στην Πατησίων: Ινδός αυνανιζόταν μέσα στο τρόλεϊ

Σκηνές "απείρου κάλλους" εκτυλίχθησαν αργά το απόγευμα στην Πατησίων, μέσα σε ένα τρόλεϊ με τους επιβάτες να αρχίζουν να ουρλιάζουν και τον οδηγό να καλεί την Άμεση Δράση.

Όλα ξεκίνησαν όταν μέσα στο τρόλεϊ επιβιβάστηκε ένας άντρας από την Ινδία. Ο άντρας κάθισε στις πίσω θέσεις και χωρίς καμία ντροπή, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά σε όλους τους επιβάτες.

Έγινε αντιληπτός αρχικά από μία γυναίκα που άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο οδηγός και κάλεσε την Άμεση Δράση. Ωστόσο, παρά τον χαμό μέσα στο τρόλεϊ, ο Ινδός δεν σταμάτησε να αυνανίζεται.

Άμεσα έφτασε στο σημείο πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι συνέλαβαν τον Ινδό.

Άμα βλέπουμε τέτοια, φανταστείτε τι έχει να γίνει τώρα με το περιβόητο "σύμφωνο"..  ΠΗΓΗ


Λίγες μέρες μείνανε: Θα καταφέρουν οι Τσιπροκαμμένοι να πιάσουν το όριο του ενός εκατομμυρίου λαθρομεταναστών;

Λίγες μέρες μείνανε: Θα καταφέρουν οι Τσιπροκαμμένοι να πιάσουν το όριο του ενός εκατομμυρίου λαθρομεταναστών;

Σύμφωνα με στοιχεία του Λιμενικού Σώματος που έχει στη διάθεσή του το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι λαθρομετανάστες που έχουν περάσει στην Ελλάδα ή έχουν μετακινηθεί κάποιοι από αυτούς σε χώρες της Ευρώπης από τις αρχές του 2015 έως τις 21 Δεκεμβρίου, ανέρχονταν σε 804.465.
Ο στόχος να πιάσουμε το όριο – ρεκόρ του ενός εκατομμυρίου λαθρομεταναστών είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί στις ελάχιστες μέρες που απέμειναν στον χρόνο. Το υπουργικό συμβούλιο, όμως, τρώει κουραμπιέδες και... εργάζεται για την επίτευξή του.
Και όχι μόνο αυτό, αφού εν τέλει όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες θα παραμείνουν Ελλάδα, εκτός από... 30 που θα πάρει το Λουξεμβούργο!
Ζήτω οι «κόκκινες γραμμές» του Πάνου Καμμένου και ο προλεταριακός διεθνισμός των συριζαίων. Τώρα θα μας πάρουν και τα σπίτια για να στεγάσουν τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών!  ΠΗΓΗ

Διάλογοι φωτιά ξεσκεπάζουν την εγκληματική οργάνωση του Σύριζα: “Θα κυνηγήσουμε ειδικούς φρουρούς - συνοριοφύλακες: είναι όλοι Χρυσαυγίτες!”

Νέοι διάλογοι – σοκ που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Συριζαίος αστυνομικός, που προφυλακίστηκε για δουλεμπόριο, συνομιλεί 66χρονο πρώην φυλακισμένο και στέλεχος του σύριζα και στους διαλόγους τους αποκαλύπτουν παρακρατικούς μηχανισμούς στο εσωτερικό της κυβέρνησης.


Στοχοποιείται συγκεκριμένα το προεδρείο των Ειδικών Φρουρών και Συνοριοφυλάκων, γιατί - σύμφωνα με τα παρακρατικά στοιχεία του Σύριζα - είναι όλοι Χρυσαυγίτες! Ενδεικτικό είναι το τμήμα της συνομιλίας που ακολουθεί (φανταστείτε τι άλλα λαβράκια υπάρχουν στις εν λόγω κασέτες...).
Πρόκειται για διάλογο που κατεγράφη το διάστημα από 3 Μαρτίου έως 8 Μαίου 2015. Ο 45χρονος είναι Αστυνόμος Α΄, που υπηρετούσε στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής και προφυλακίστηκε πρόσφατα και ο 66χρονος στο παρελθόν ήταν συγκρατούμενος με συγγενικό πρόσωπο υψηλόβαθμου στελέχους της κυβέρνησης, ενώ το 2008, του είχε προταθεί να είναι υποψήφιος βουλευτής με τον Σύριζα:
66χρονος: Έγινε το σώσαμε, ε και θα πηδ... τον Πανούση, στο λέω εσένα, είναι και μια συντρόφισσα κοντά μου, θα τον πηδ... εσωκομματικά, θα του γαμ... ότι έχει και δεν έχει. Εντάξει;
Αστυνόμος: Δε στο είπα εγώ το πρωί, δε στο είπα εγώ το πρωί;
66χρονος: ..... δεν καταλαβαίνω κανέναν εγώ, ακούς; Ρώτησε οπουδήποτε. Θα τον κάνω τον μαλ... να με θυμάται αυτός σε προσωπικό επίπεδο, εντάξει; Θα δει η πουτ.... Κατάλαβες τι γίνεται;
Αστυνόμος: Αν και εμείς είμαστε μαλθακοί θα τους δίνουμε το δικαίωμα να τα ξανακάνουν συνεχώς αυτά. Αν δεν αντιδράσουμε και αν δεν βάλουμε κάποιους ανθρώπους στη θέση τους;
66χρονος: Το προεδρείο των φρουρών συνοριοφυλάκων, θα το κυνηγήσουμε όπως και να έχει, διότι είναι χρυσαυγίτες όλοι, κατάλαβες;
Αστυνόμος: Αυτούς τους συναδέλφους που κερδίσαμε τώρα με το μπλα μπλα όλη την προεκλογική περίοδο, πάμε να τους σπρώξουμε στην αντίπερα μεριά. Δηλαδή μην το κάνουμε αυτό το σφάλμα. Δηλαδή εγώ αυτό προσπαθώ να μην γίνει. ΠΗΓΗ

Είναι βιαστικά της Μυκόνου τα παιδιά: Ετοιμάζουν διάσπαση της ΝΔ για να προλάβουν τη στροφή της Εκκλησίας προς τη Χρυσή ΑυγήΠληροφορίες για το υπό ίδρυση κόμμα των επίδοξων αποστατών της νουδούλας (Μυκονο-Μπουμπούκου, Μυκονο-Βορίδη, Σαμαρο-Μπαλτάκου, ενδεχομένως του «άφθαρτου Τζίτζι» και λοιπών… αστέρων, μεταφέρει η φυλλάδα των Ιών, σε ρεπορτάζ υπό τον τίτλο «Φοβού… τη δεξιά πτέρυγα της Δεξιάς».
Σύμφωνα, λοιπόν, μ’ αυτές τις πληροφορίες, οι επίδοξοι προδότες της νουδούλας βιάζονται, για να προλάβουν στροφή της Εκκλησίας προς την Χρυσή Αυγή, λόγω του συμφώνου συμβίωσης και των όσων θα επακολουθήσουν προς την κατεύθυνση της νεοταξίτικης εξαχρείωσης της ελληνικής κοινωνίας, που προωθούν οι Τσιπροκαμμένοι, με την ανοχή της ψοφοδεξιάς (καθιέρωση γάμου ομοφυλοφίλων, δικαίωμα υιοθεσίας παιδιών, κ.τ.λ. Ιδού:
«Οι πληροφορίες της «Εφ.Συν.» θέλουν το υπό διαμόρφωση σχήμα να αναμένει τις επιλογές του νέου προέδρου της Ν.Δ. και να προχωρεί στις όποιες επίσημες αναγγελίες μετά τις 10 Ιανουαρίου, εάν και εφόσον τα συγκεκριμένα στελέχη «δεν αξιοποιηθούν όπως πρέπει, αλλά και αν ο πολιτικός λόγος δεν καλύπτει και την Εκκλησία που μετά και την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης θα στραφεί προς τη Χ.Α.».
(ΥΓ): Τώρα, τι σχέση μπορεί να έχουν της… Μυκόνου τα παιδιά με τις παραδόσεις του ελληνικού λαού και την Ορθοδοξία, αυτό μπορεί να το κρίνει ο καθένας!  ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 7259321224820103380

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item