Widgets

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ SYRIZA: «ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ» (Την μοναδική ελπίδα ανάκαμψης της Πατρίδος μας)
Νέα εξοντωτικά μέτρα εναντίον των Ελλήνων Αγροτών ετοιμάζει η κυβέρνηση

Είναι γνωστό το διαχρονικό μίσος που διακατέχει όλες τις εκφράσεις του μπολσεβικισμού προς τους Αγρότες, καθώς η άμεση σύνδεσή τους με την γη που καλλιεργούν αποτελεί σοβαρό εμπόδιο για την πρακτική εφαρμογή του κομμουνισμού και την κατάργηση κάθε είδους ιδιοκτησίας.
Οι «ροζ» μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ, εκμεταλλευόμενοι την αναρρίχησή τους στην εξουσία, δείχνουν ξεκάθαρα την «εκτίμησή» τους (και) προς τον Αγροτικό κόσμο της Χώρας. Έτσι λοιπόν, 650.000 Αγρότες θα δουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές να αυξάνονται από 15 ως και 42 ευρώ τον μήνα, από φέτος μέχρι το 2018.
Οι Αγρότες ως ραχοκοκαλιά του Έθνους, αποτελούν ένα από τα σοβαρότερα εμπόδια στα σχέδια «προλεταριοποίησης», που οι διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και οι άμεσοι και έμμεσοι συνοδοιπόροι τους έχουν στον νου τους για τον Ελληνικό Λαό. Ο δρόμος προς το βάθεμα του εθνομηδενισμού, την επιβολή της πολυπολιτισμικότητας και την κυριαρχία της παγκοσμιοποίησης περνάει και μέσα από την αφαίμαξη των Ελλήνων Αγροτών.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ του Mr.ALEXIS: «ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ με ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ»

Χρήστος Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποταχθεί πλήρως στους δανειστές

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς προέβη στην κάτωθι δήλωση αναφορικά με την απόσυρση του "παράλληλου προγράμματος" από την κυβέρνηση κατ΄ εντολή των δανειστών:  "Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποταχθεί απόλυτα στις απαιτήσεις της τρόικα. Προσαρμόζει ακόμα και το πρόγραμμα της Βουλής σύμφωνα με τις απαιτήσεις της.Ο Λαός υποφέρει. Μονόδρομος πια και μόνη ελπίδα είναι η εθνική αντίσταση της Χρυσής Αυγής".  ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ: «ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ τα ΠΑΝΤΑ! ΕΘΝΟΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»


Οι Συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια μίλησαν χθες στην εκπομπή "Επί του πιεστηρίου" στο Kontra Channel. Οι Συναγωνιστές αναφέρθηκαν στην συνεχιζόμενη φίμωση και τον αποκλεισμό που υφίσταται η Χρυσή Αυγή και εν συνεχεία σχολίασαν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, αναλύοντας τα μείζονα ζητήματα της καταρρέουσας εθνικής οικονομίας και της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης. ΠΗΓΗ

Γιάννης Λαγός: Το φιλοτουρκικό DEB οργανώνεται σε όλη την χώρα και η κυβέρνηση παρακολουθεί αμέτοχη Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός με επίκαιρη ερώτηση στον υπουργό εσωτερικών έθεσε το ζήτημα των ύποπτων δραστηριοτήτων του φιλοτουρκικού κόμματος DEB, το οποίο έχει αποσχιστικές τάσεις και οργανώνεται επικίνδυνα σε όλη την χώρα. Επισήμανε το γεγονός ότι η κατάργηση του ορίου 3% στον εκλογικό νόμο μπορεί να αποβεί μοιραία για την Ελλάδα γιατί στην ουσία είναι ο μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας στα αποσταθεροποιητικά σχέδια της Άγκυρας στη Θράκη....>>>>
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!Τα χάρισε όλα στους σκοπιανούς ο Κοτζιάς: Το όνομα της Μακεδονίας μας, επιπλέον παροχές και ό,τι θέλουν!


Συνάντηση πραγματοποίησε χθες ο υπουργός εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, με τον υπουργό εξωτερικών των Σκοπίων, Νίκολα Ποπόφσκι στο περιθώριο της άτυπης διάσκεψης των ΥΠΕΞ της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ρίγα.
Το αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν ένα ανέλπιστο συριζαίικο δώρο στους σκοπιανούς, αφού ο Κοτζιάς τα έδωσε όλα και μάλιστα τσάμπα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα ειδησεογραφικά δίκτυα, ο Κοτζιάς επανέλαβε την θέση της κυβερνήσεως Σανέλ ότι οι σκοπιανοί θα πρέπει να λέγονται «Μακεδόνες» και το κρατίδιό τους να έχει ένα όνομα που να περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία».
Επιπλέον της προφανούς συριζαίικης προδοσίας, η οποία είναι θέση σύσσωμου του «συνταγματικού τόξου», ο Κοτζιάς υποσχέθηκε και επιπλέον παροχές προς τα Σκόπια υπό την μορφή νέων «Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης».
Επιπλέον αυτού, ο Κοτζιάς υποδέχτηκε σήμερα τον ΥΠΕΞ των σκοπιανών στην Αθήνα, σε μία κίνηση προφανούς και πρωτοφανούς παραδόσεως των εθνικών μας θεμάτων, αφού πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη ενός ΥΠΕΞ των Σκοπίων μετά από 15 χρόνια. Στην συνάντηση απλά επαναλήφθησαν τα παραπανω, χωρίς κάτι επιπλέον.
Η συγκυβέρνηση Σανέλ θα πραγματοποιήσει την προδοσία της Μακεδονίας μας και των υπόλοιπων εθνικών θεμάτων, στα βήματα που χάραξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Οι προεργασίες δεκαετιών ήρθε η ώρα να αποδόσουν τους καρπούς της προδοσίας, αφού και λαθρομετανάστες έχουμε γεμίσει και υπό μνημονιακή κατοχή ζούμε και τα εθνικά θέματα ξεπουλιούνται στο βωμό ένος κίβδηλου διεθνισμού.  ΠΗΓΗ


Γ. Επιτήδειος: “Η κυβέρνηση διώχνει τους Έλληνες από τα σπίτια τους και τα δίνει σε λαθρομετανάστες”

Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της συζητήσεως για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την δημοκρατία στον κόσμο. Ο Στρατηγός τόνισε επίσης ότι ενώ η ΕΕ κόπτεται για το τι συμβαίνει σε ολόκληρο τον πλανήτη αδιαφορεί επιδεικτικά για την κατάσταση που βρίσκονται οι Ευρωπαίοι του Νότου.
Ακολουθεί η ομιλία:
Κύριε Πρόεδρε, η Ευρωπαϊκή Ένωση επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της δημοκρατίας ανά τον κόσμο και μεριμνά μάλιστα ώστε να κυριαρχεί το θέμα αυτό στις συνομιλίες της με τις τρίτες χώρες. Αυτό είναι σωστό και έτσι πρέπει να γίνεται.
Το μόνο πράγμα για το οποίο δεν ενδιαφέρεται Ευρωπαϊκή Ένωση είναι να προστατεύσει τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ευρωπαίων πολιτών στα κράτη μέλη της. Στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, στην Ισπανία επί παραδείγματι, μεγάλος αριθμός κατοίκων έχει χάσει τα σπίτια του διότι δεν έχει να πληρώσει στις τράπεζες τα χρέη του, εξαιτίας των απαράδεκτων μέτρων λιτότητας που έχουν επιβληθεί στις χώρες αυτές.
Στην Ελλάδα, η προκλητικότητα των διεθνών τοκογλύφων έχει φτάσει σε απαράδεκτο επίπεδο. Κατάσχονται τα σπίτια των φτωχών Ελλήνων για να δοθούν και για να κατοικηθούν από τους παράνομους μετανάστες που έχουν κατακλύσει κατά εκατοντάδες χιλιάδες τη χώρα.
Τους αστέγους πλέον Έλληνες μάλιστα θέλουν να τους βάλουν σε container. Για αυτή την απαράδεκτη κατάσταση έχει ευαισθητοποιηθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση;  ΠΗΓΗ

Στοιχεία σοκ: Στα 7,7 εκατομμύρια θα μειωθεί ο πληθυσμός της Χώρας το 2080

Έχουμε τονίσει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το Έθνος μας είναι αναμφίβολα το δημογραφικό. Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Eurostat, η Ελλάδα πρόκειται να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα μέχρι το 2080, με μια τρομακτική μείωση πληθυσμού.
Υπολογίζεται, σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, ότι ο πληθυσμός της χώρας θα μειωθεί στα 7,7 εκατομμύρια. Ο αριθμός αυτός προκύπτει με βάση τα στατιστικά των γεννήσεων και των θανάτων από το 2011 και μετά, αλλά και με βάση τη μαζική μετανάστευση νέων και οικογενειών στο εξωτερικό, κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης, με την Ελλάδα να βρίσκεται στο χείλος δημογραφικής κατάρρευσης.
Όπως δείχνουν τα ίδια στοιχεία στον πληθυσμό της χώρας μας μέχρι το 2080, εκτός από τη μείωση στα 7,69 εκατομμύρια ανθρώπους, αναμένεται να υπάρξει και μείωση του επιπέδου καλλιέργειας, με την αυξανόμενη φυγή των νέων μορφωμένων Ελλήνων προς το εξωτερικό.
Την ίδια στιγμή, βεβαίως, οι αλλεπάλληλες μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις, με αποκορύφωμα αυτές του μνημονίου,  όχι μόνο δεν κάνουν το ελάχιστο για να ενισχύσουν τις ήδη υπάρχουσες οικογένειες στην Ελλάδα (για τους πολυτέκνους δεν το συζητάμε καν, για το μέγεθος της κοροϊδίας απέναντί τους), αλλά κάνουν το παν για να εμποδίσουν την δημιουργία νέων οικογενειών. Είναι σαφές ότι θέλουν να εξοντώσουν δημογραφικά τον Ελληνικό Λαό και η όποια «λύση» που προτείνουν αφορά την μαζική χορήγηση ιθαγένειας στους αλλοδαπούς που έρχονται στη Χώρα μας.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΑΝΑΛΥΣΗ: Πόσες φορές θα πληρώσουν οι Έλληνες τους τραπεζίτες και τους διεθνείς τοκογλύφους;
Υπερψηφίστηκε από την Βουλή το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, σύμφωνα με το οποίο τα «κόκκινα δάνεια» θα περιέλθουν στην αρμοδιότητα των «κορακιών» της διεθνούς τοκογλυφίας, ήτοι τα ονομαζόμενα και distress funds.
Συντόμως και συγκεκριμένα από το νέο έτος θα κατατεθούν στη Βουλή και εφαρμοστικοί νόμοι σύμφωνα με τους οποίους τα funds θα έχουν πολλά εργαλεία προκειμένου να εισπράξουν τις οφειλές ή να προβούν σε κατασχέσεις. Σε άλλο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί με το επόμενο πακέτο των προαπαιτούμενων θα περιέλθουν στην δικαιοδοσία τους και τα στεγαστικά δάνεια καθώς και τα επιχειρηματικά δάνεια των λεγόμενων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Ταυτοχρόνως, μέχρι το τέλος του έτους θα πραγματοποιηθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, οι οποίες θα λάβουν από τους Έλληνες πολίτες πολλά δισεκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να κλείσουν τις λογιστικές «μαύρες τρύπες» τους. Εδώ είναι και το μεγάλο αμαρτωλό μυστικό του πολιτικού συστήματος, αφού ο πρωθυπουργός κωλύεται να ονοματίσει τις πρακτικές που οδήγησαν στην ανάγκη ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.
Τα λεγόμενα «κόκκινα δάνεια», είτε αυτά δόθηκαν σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά, είτε δόθηκαν σε κόμματα, «ημέτερους», οργανισμούς κομμάτων, κανάλια, «νταβατζήδες» και εργολάβους αποτελούν τη μαύρη λογιστική «τρύπα» των τραπεζών. Είναι χρήματα που δόθηκαν από τις καταθέσεις των Ελλήνων, με αποτέλεσμα τώρα αυτά τα χρήματα να μην υπάρχουν στην πραγματικότητα, ενώ οι Έλληνες τα κατέθεσαν πραγματικά στις τράπεζες. Κοινώς, μοίρασαν τις καταθέσεις των Ελλήνων.
Στην πορεία της μνημονιακής κρίσης, οι Έλληνες έχουν πληρώσει τρεις ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών συνολικού κόστους γύρω στα 160 δισ. ευρώ. Αυτά τα χρήματα δόθηκαν από την ΕΚΤ, όμως εν τέλει θα πληρωθούν από τους Έλληνες πολίτες, αφού περιλαμβάνονται στο λεγόμενο «χρέος» της χώρας, για την αντιμετώπιση του οποίου υπογράφονται τα μνημόνια.
Στις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών δεν υπήρχε η πρόβλεψη να μην αποτελούν μέρος του δημοσίου χρέους, εφόσον πρόκειται για κακές πρακτικές ιδιωτών και δη των τραπεζιτών. Επίσης δεν υπήρχε η πρόβλεψη για κάθε ευρώ που ανακεφαλαιοποιούνται οι τράπεζες να υπάρχει το αντίστοιχο «κούρεμα» των «κόκκινων δανείων». Τα μοναδικά χρέη που χαρίστηκαν ήταν στα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» και στους «νταβατζήδες» της δημόσιας ζωής.
Με βάση αυτές τις δύο εγκληματικές παραλείψεις των ελλαδικών κυβερνήσεων τα λεγόμενα «κόκκινα δάνεια» περιέρχονται στην δικαιοδοσία των ξένων funds, ήτοι στους ίδιους ανθρώπους που ανήκει το λεγόμενο «δημόσιο χρέος». Κοινώς δεν έφταναν οι έως τώρα τρεις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών, τώρα η «πέτρα του σκανδάλου» έρχεται στην δικαιοδοσία των διεθνών τοκογλύφων για να εισπράξουν για ΤΕΤΑΡΤΗ φορά το ίδιο χρέος.  ΠΗΓΗ


Ο γελωτοποιός Λαζόπουλος στο τσίρκο της ψοφοδεξιάς
Ένα ακόμη σκηνικό γελοιότητας έλαβε χώρα στην θεατρική παράσταση «εκλογή νέου αρχηγού στη ΝΔ». Μετά το φιάσκο των αναβληθεισών εκλογών της 22ας Νοεμβρίου και τις εκατέρωθεν κοκορομαχίες ανάμεσα στους τέσσερις υποψηφίους καρεκλοκένταυρους, τώρα έχουμε ένα ολόκληρο κόμμα να ασχολείται με τα όσα είπε στην εκπομπή του ο… Λάκης Λαζόπουλος.

Παρατηρείστε τι είδους τραγελαφική εικόνα έχουμε. Στην τηλεοπτική εκπομπή ενός στρατευμένου πολιτικά γελωτοποιού, ένας εκ των δελφίνων αυτογελοιοποιείται με την σειρά του «τρώγοντας πόρτα», ενώ ο κύκλος της γελοιοποίησης περιλαμβάνει και ολόκληρη την ΝΔ, η οποία λίγες ημέρες πριν τις εσωκομματικές εκλογές (αν γίνουν κι αυτές…) έχει ως κύριο θέμα της το τι είπε ο Λαζόπουλος και τι θέση παίρνει έμμεσα στην εσωκομματική κούρσα! Πρόκειται, πραγματικά, περί κατάντιας. Πολύ περισσότερο, μάλιστα, για μια ακόμη ένδειξη της ανίατης αρρώστιας που διέπει αυτό το αλλοπρόσαλλο, ανήθικο και χρεωκοπημένο πολιτικά και οικονομικά κόμμα.
Έχοντας μπει για τα καλά στα χωράφια της γραφικότητας ασχολείται σε σοβαρή (!) βάση με τις ασυναρτησίες ενός τύπου, ο οποίος από βωμολόχος και σχολιαστής βίντεο που παραπέμπουν στην αισθητική της «Τrash tv» έχει φτάσει στο σημείο να θεωρείται από κάποιους ως… έγκυρος πολιτικός σχολιαστής της επικαιρότητας και της κοινωνίας, ασχέτως αν αυτά που λέει μπορούν να θεωρηθούν ως έγκριτα μόνο από τους κλακαδόρους που μαζεύει κάθε φορά στην εκπομπή του. Ανεξάρτητα από το αν ευσταθεί ή όχι η άποψη ότι από τα λεγόμενα του Λαζόπουλου ευνοείται ένας συγκεκριμένος υποψήφιος και χτυπιούνται οι τρεις υπόλοιποι, το γεγονός ότι άμεσα ή έμμεσα και οι τέσσερις υποψήφιοι είτε με δηλώσεις τους, είτε με ενέργειές τους είτε ακόμη και με την σιωπή τους τρέφουν το φαινόμενο Λαζόπουλου, δείχνει ότι η ΝΔ βρίσκεται σε μια μη αναστρέψιμη κατάσταση πλήρους παρακμιακού-παρανοϊκού χαρακτήρα.

Θα μπορούσαμε να πούμε πολύ περισσότερα, αλλά επειδή διάφοροι «εξυπνάκηδες» μπορεί να θεωρήσουν ότι παίρνουμε θέση(!) υπέρ ή κατά κάποιου υποψηφίου, δεν το συνεχίζουμε. Το πρόβλημα της ΝΔ δεν έγκειται σε θέμα προσώπων, αλλά στην ίδια της την ύπαρξη. Είναι ένα γηρασμένο και ξοφλημένο απ’ όλες τις απόψεις κόμμα, το οποίο δεν έχει κανέναν ουσιαστικό λόγο περαιτέρω ύπαρξης. Ανεξαρτήτως του αν μετά την εκλογή του νέου αρχηγού της μείνει «ενωμένη» ή θα αρχίσει η αποδόμηση, η διάσπαση και η διάλυσή της, τίποτα καινούργιο, θετικό και ευοίωνο δεν μπορεί να προκύψει μέσα από τα στελέχη της, είτε αυτά μείνουν «στο μαντρί» είτε επιζητήσουν αυτόνομα να εξυπηρετήσουν τα δικά τους στενά συντηρητικά σχέδια.

Η ΝΔ είναι τελειωμένη ηθικά, πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, ιστορικά. Και ακριβώς επειδή είναι τελειωμένη γι’ αυτό και δεν μπορεί να το αντιληφθεί καθώς έχει χάσει κάθε αίσθηση αντίληψης της πραγματικότητας.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Η ελεύθερη διακίνηση ιδεών και η υποκρισία στην πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής

Είναι γνωστό ότι οι πάσης φύσεως «προοδευτικοί» έχουν μια πολύ επιλεκτική ευαισθησία ως προς την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και του διαλόγου. Οι πεποιθήσεις τους περί ισότιμης αντιμετώπισης των απόψεων και αποφυγή ποινικών μέσων απέναντί τους ισχύουν μόνο όταν οι θέσεις αυτές κινούνται μέσα στα πλαίσια του «συνταγματικού τόξου».
Με αφορμή την δίκη στο Ρέθυμνο του Γερμανού Ιστορικού Χάιντς Ρίχτερ, έπειτα από μηνυτήρια αναφορά που του έγινε για «άρνηση εγκλημάτων του ναζισμού σε βάρος του κρητικού λαού με υβριστικό περιεχόμενο», ήρθε στην επιφάνεια και πάλι το ζήτημα της ελεύθερης και ανεμπόδιστης ιστορικής έρευνας, καθώς επίσης και της αντίστοιχης διακίνησης των ιδεών και των απόψεων. Αφού τονίσουμε ότι ο Ρίχτερ είναι ένα άτομο, το οποίο αναμφίβολα ανήκει ιδεολογικά και πολιτικά στην πλευρά του «συνταγματικού τόξου», ας σταθούμε σε κάτι άλλο.
Κάποιος δημοσιογράφος, εκφράζοντας την άποψή του για την υπόθεση Ρίχτερ και θεωρώντας ότι η δίωξη θέσεων αποτελεί ένδειξη ότι «το πολίτευμα πάσχει», γράφει στην «Εφημερίδα των Συντακτών» σε κάποιο σημείο τα εξής: «Η ίδια η υπόθεση της Χρυσής Αυγής, πάντως, δείχνει πώς μπορούν να αντιμετωπίζονται τα πράγματα. Διώκεται ως εγκληματική οργάνωση για τις πράξεις της κι όχι για τις ναζιστικές ιδέες της»Φροντίζει, δηλαδή, ο ίδιος να αναιρεί την άποψή του περί ελεύθερης διακίνησης ιδεών και απόψεων με την τοποθέτησή του για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών διώκεται επί της ουσίας για τις θέσεις του. Αν δει την δικογραφία θα καταλάβει ότι τα «εγκλήματα» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι κείμενα και ομιλίες, και όχι πράξεις ποινικού περιεχομένου. Ακόμη και οι «επαγγελματίες» διώκτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως… ακράδαντα στοιχεία της απόδειξης ύπαρξης «εγκληματικής οργάνωσης» θεωρούν τοποθετήσεις πριν 5, 10, 25 ή και 35 χρόνια, οι οποίες φυσικά δεν έχουν να κάνουν με αξιόποινες πράξεις. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει άγνοια του θέματος ή ψεύδεται συνειδητά.
Η περίπτωση, όμως, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί την μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία στην σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδας και την πιο θλιβερή απόδειξη ότι στην «δημοκρατική» Ελλάδα της Μεταπολίτευσης οι ιδέες δεν αντιμετωπίζονται με ιδέες αλλά με συνομωσίες που στήνουν πανικόβλητοι πρωθυπουργοί μαζί με μια μικρή μερίδα επίορκων δικαστικών και με σαφείς εντολές από τους ευρισκόμενους στο εξωτερικό εντολείς τους. Συμφωνούμε, λοιπόν, ότι όντως, όπως λέει και ο δημοσιογράφος, «Όταν παραπέμπεται στο δικαστήριο η επιστημονική γνώμη ή η ελευθερία της γνώμης, τότε το πολίτευμα πάσχει». Και στην παρούσα περίπτωση το πολίτευμα πάσχει σοβαρά.   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Συριζαίος στη Βουλή: Απεχθανόμαστε τους πολύτεκνους, την Ελλάδα και τους Έλληνες! 
Άκρως αποκαλυπτική και ενδεικτική των εχθρικών για τους Έλληνες προθέσεων της κυβέρνησης ήταν η αγόρευση συριζαίου βουλευτή, Χρήστου Καραγιαννίδη, κατά τη διάρκεια της διαρκούς επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης σχετικά με το «σύμφωνο συμβίωσης».
Ο συριζαίος αναφερόμενος σε επιστολή της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος και αφού την ανέγνωσε είπε: "Αν οι παρόντες αποδέχονται από την ΑΣΠΕ αυτή την προσβολή και να πάρετε θέση όλα τα κόμματα. Και να την καταγγείλλετε αν διαφωνείτε με αυτή τη θέση γιατί οι κύριοι αυτοί μετά από μια εβδομάδα μας καλούν να κάνουμε το ρουσφετάκι τους για το επίδομα γάμου. Οι κύριοι αυτοί είναι φορέας με τον οποίο εμείς θα συνδιαλλαγούμε. Προσωπικά εγώ δηλώνω ότι τους απεχθάνομαι... Τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια"
Ποιά ήταν η «προσβολή» την οποία είδε στην επιστολή ο συριζαίος; Ας θυμηθούμε την επιστολή και το αφήνουμε στην κρίση σας:
"Η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, που εκπροσωπεί Πανελλαδικά τις 205.000 και πλέον πολύτεκνες οικογένειες, διαμαρτύρεται έντονα για το επονείδιστο Νομοσχέδιο «ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ», που προωθεί στη Βουλή προς ψήφιση το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με το οποίο προτίθεται να επεκτείνει την ισχύουσα ήδη νομοθεσία και στα λεγόμενα «ομόφυλα ζευγάρια».
Η συγ(Κυβέρνηση), μη μπορώντας να αντισταθεί, συμμορφώνεται στις επιταγές της ηθικά και πνευματικά παραπαίουσας Ευρώπης και με το νομοσχέδιο αυτό ανατρέπει καθ’ ολοκληρία τις αξίες, τα ιδανικά και τις παραδόσεις της Ελληνικής κοινωνίας. Σύμφωνα με τον ορισμό του νομομαθούς Ρωμαίου Μοδεστίνου , ο θεσμός του γάμου αποτελεί: «ανδρός και γυναικός συνάφεια και συγκλήρωση του βίου δια παντός, Θείου τε και ανθρωπίνου δικαίου κοινωνία».
Με το νομοσχέδιο ο θεσμός του γάμου αντιμετωπίζεται θεσμικά και μόνο ως δικαιοπρακτική ενέργεια που ρυθμίζει τις σχέσεις των μερών και αποϊεροποιείται πλήρως.
Με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο μεταβάλλεται το τιμιότατο ανθρώπινο πρόσωπο σε χρηστικό αντικείμενο και καθίσταται εμφανής η προσπάθειά του να υποκατασταθεί ο ιερός θεσμός του γάμου με νομικές προβλέψεις που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κακοδαιμονία του ισχύοντος νομικού πλαισίου.
Η ΑΣΠΕ δεν απορρίπτει από την κοινωνία τα άτομα εκείνα που η μη ομαλή φυσιολογία του σώματός τους και ενδεχομένως και διάφορες κοινωνικές συνθήκες τα οδήγησαν σε πορεία ζωής διαφορετική απ’ αυτή των φυσιολογικών ανθρώπων εξαιτίας της γενετήσιας διαστροφής τους. Καταδικάζει όμως το ολίσθημα του Υπουργείου γιατί επιχειρεί νομοθετικά να απαξιώσει και να υποβιβάσει την ανθρώπινη φύση, την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια  του ατόμου και να εκμηδενίσει τον υψηλό και θεοϊδρυτο θεσμό της οικογένειας, που στηρίζεται στο τρίπτυχο (άρρεν + θήλυ + παιδιά).
Με το νομοσχέδιο αυτό ολοκληρώνεται θεσμικά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο η ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας, φαλκιδεύεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και απενοχοποιείται η παράχρηση των σωματικών οργάνων του ανθρώπινου είδους και επιχειρείται να μεταβληθεί ο εν τιμή δημιουργηθείς άνθρωπος σε βοσκηματώδη ύπαρξη.
Η ΑΣΠΕ καλεί όλους του Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τους αρμοδίους Φορείς να μην ενδώσουν στην ψήφιση του επονείδιστου αυτού νομοσχεδίου."
Το γεγονός ότι ο συριζαίος δήλωσε ευθέως ότι απεχθάνεται τους πολύτεκνους και με δεδομένο το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας σημαίνει αυτομάτως ότι απεχθάνεται την Ελλάδα και τους Έλληνες. Βεβαίως αυτό είχε γίνει αντιληπτό από σύσσωμο τον Ελληνισμό, αφού η κυβέρνηση συνεχώς νομοθετεί εις βάρος των Ελλήνων και υπέρ των πάσης φύσεως «ευπαθών» ομάδων, των αντεθνικών στοιχείων και των λαθρομεταναστών με προφανή σκοπό την εξάλειψη του ελληνικού πληθυσμού.  ΠΗΓΗ

Ο Μπουτάρης στηρίζει την «επίθεση» της Αριστεράς στον καστανά - Καμία αναφορά για το ανεξέλεγκτο λαθρεμπόριο στην Θεσσαλονίκη

Μετά το πρώτο σοκ και τη βουβαμάρα, που προκάλεσε το, γνωστό στο πανελλήνιο πλέον, επεισόδιο με τον καστανά της Θεσσαλονίκης, οι υπόλογοι της αθλιότητας αναθάρρησαν και αποφάσισαν να «διαχειριστούν» επικοινωνιακά το θέμα, επιχειρώντας να αντιστρέψουν τις αλγεινές εντυπώσεις, προτάσσοντας φυσικά τη «νομιμότητα».
Πρώτος και καλύτερος, ο καθ’ ύλην αρμόδιος, υπεύθυνος και υπόλογος, για το στάσιμο και πλανόδιο εμπόριο στην πόλη, δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Χρησιμοποιώντας το γνωστό απαξιωτικό μεγαλοαστικό υφάκι του, αναφέρθηκε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου στο φουκαρά βιοπαλαιστή, λέγοντας χαρακτηριστικά «Τον ξέρετε όλοι ποιος είναι. Λιποθύμησε δήθεν από την ταραχή του στον έλεγχο. Είναι καθ΄έξιν παράνομος, όπως οι ναρκομανείς. Έχει έρθει και εδώ στο δημοτικό συμβούλιο και έχει λιποθυμήσει. Πρέπει να πιάσει δουλειά στο Κρατικό Θέατρο».
Στη συνέχεια ο Μπουτάρης υπεραμύνθηκε της στάσης των αστυνομικών, υποστηρίζοντας ότι «εκείνη τη μέρα γινόταν συστηματικός έλεγχος σε όλους τους πλανόδιους». Κατ’ αρχήν θα πρέπει να του πει κάποιος, ότι οι τελευταίοι στους οποίους μπορούν να αποδοθούν ευθύνες, είναι οι αστυνομικοί. Αν και το θέμα πήρε μεγάλη έκταση, κανείς δεν τους κατηγόρησε και μάλλον περιττεύει η «στήριξη» Μπουτάρη, η οποία σαφώς και είναι εκ του πονηρού. Είναι βέβαιο ότι δεν τον έπιασε ξαφνικά ο πόνος για τους αστυνομικούς και αυτή η αναφορά έχει να κάνει με τον ψευδέστατο ισχυρισμό του ότι «εκείνη τη μέρα γινόταν συστηματικός έλεγχος σε όλους τους πλανόδιους».
Μια καθημερινή βόλτα στο κέντρο της πόλης είναι αρκετή για να συναντήσει κανείς εκατοντάδες παραβάτες, και μάλιστα πολύ σοβαρότερους από τον καστανά, αφού πωλούνται ανενόχλητα, από λαθραία τσιγάρα μέχρι είδη ένδυσης και αξεσουάρ, απλωμένα μπροστά στις εισόδους των νομίμων καταστημάτων. Οι παράνομοι πωλητές αυτών των προϊόντων, εκτός του ότι δεν διαθέτουν κανενός είδους άδεια, διαπράττουν και το αδίκημα της λαθρεμπορίας.


Αν θα έπρεπε να κατηγορηθούν για κάτι οι αστυνομικοί, είναι η προκλητική ανεκτικότητα απέναντι σε αυτόφωρα και αυτεπάγγελτα αδικήματα, όπως η διακίνηση λαθραίων. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν το γεγονός ότι, ο αστυνομικός που θα τολμήσει να συλλάβει κάποιον από αυτούς, θα έχει να αντιμετωπίσει ένα πλήθος «αλληλέγγυων», μεταξύ αυτών και το δήμαρχο, οι οποίοι θα τον κατηγορούν ως φασίστα και ρατσιστή, ενώ θα πρέπει να θεωρείται περίπου ως βέβαιη, τουλάχιστον η πειθαρχική του δίωξη.
Ο δημόσιος χαρακτηρισμός ενός καστανά, που δεν διαθέτει την κατάλληλη άδεια, ως «καθ΄έξιν παράνομος, όπως οι ναρκομανείς» και «θεατρίνος, κατάλληλος για το Κρατικό Θέατρο» από το στόμα του δημάρχου, εκτός από κατάπτυστος και προσβλητικός, είναι ίσως η πιο χαρακτηριστική περίπτωση, με την οποία θα άξιζε ν’ ασχοληθεί ο εισαγγελέας, στα πλαίσια του νέου αντιρατσιστικού νόμου. Να θυμίσουμε στον Μπουτάρη ότι ο καστανάς, όσο παραβάτης και να είναι ούτε λαθρεμπόριο κάνει ούτε αθέμιτο ανταγωνισμό ασκεί σε νόμιμους καταστηματάρχες, όπως κάνουν οι κάθε είδους «ευπαθείς» προστατευόμενοί του.  xathess.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2290060794665502408

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item