Widgets

Αλεξάντερ Ντούγκιν: Η αθρόα λαθρομετανάστευση θα σημάνει το τέλος της Ευρώπης - Το Ισλαμικό Κράτος είναι δημιούργημα των αμερικανών


Ο εξ απορρήτων του Βλαντιμίρ Πούτιν μιλάει για το «προϊόν» Ισλαμικό Κράτος, για την στρατηγική που χαράσσει η Ρωσία για την Τουρκία και για την διεθνή τρομοκρατία που θα εξαφανίσει την Ευρώπη την ώρα που η Αμερική παίζει σημαντικό ρόλο στα γεγονότα.
Η κατάσταση στην Ρωσία μετά την τρομοκρατική ενέργεια στο ρωσικό αεροπλάνο που το ανατίναξε στον αέρα στον ουρανό του Σινά αλλά και την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού στην Συρία μοιάζει εκρηκτική.
Oι αποφάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Τουρκία και την Ρωσία είναι κρίσιμες και παίρνονται καθαρά από το στενό περιβάλλον του Βλαντιμίρ Πούτιν και τον ίδιο τον Pώσο πρόεδρο που όλοι πια λένε ότι λειτουργεί σαν «λύκος» στρέφοντας μόνο το βλέμμα του σε συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία εμπιστεύεται όταν έρχεται η ώρα των αποφάσεων στρατηγικής.
Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν είναι ο εξ απορρήτων σύμβουλος του Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο άνθρωπος που ξέρει να μιλάει στο αυτί του Pώσου προέδρου και που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων σε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις του Ρώσου ηγέτη.
Είναι ο εμπνευστής και θεωρητικός της νέας ρωσικής γεωπολιτικής και του ρεύματος του «ευρασιανισμού» και έχει επηρεάσει αρκετά τον Ρώσο πρόεδρο για τις κινήσεις του στη γεωπολιτική σκακιέρα.
Ο Ρώσος θεωρητικός είναι μια ισχυρή φυσιογνωμία που σήμερα στην κρίση Ρωσίας-Τουρκίας, οι απόψεις του για τον σχεδιασμό αντιμετώπισης αυτής, είναι βαρυσήμαντες για τον Ρώσο πρόεδρο.
Ο Β. Πούτιν τον έχρισε πρώτο σύμβουλό του σε θέματα γεωστρατηγικής και γεωπολιτικής και εφαρμόζει πιστά την θεωρία του από την εποχή που, «Το Ισλαμικό Κράτος έχει πια γίνει ο μόνιμος βραχνάς όχι μόνο της Ευρώπης αλλά και της Ρωσίας λόγω της εκρηκτικής πολιτικής που ακολουθεί θυσιάζοντας όχι μόνο ιδεολογίες και υλικά αγαθά αλλά και ανθρώπους σε καθημερινή βάση, τονίζει ο Αλεξάντερ Ντούγκιν.
Η Ρωσία προσπαθεί να καθαρίσει την Συρία από τους συνεργάτες των λαθρεμπόρων πετρελαίου και η Τουρκία δεν το άντεξε αυτό διότι είναι γνωστό ότι αυτή, είναι ο άμεσος συνεργάτης των λαθρέμπορων πετρελαίου και φυσικού αερίου αλλά και ο εντολοδόχος. Όσο κι αν προσπαθεί ο Ταγίπ Ερντογάν να διασύρει την Ρωσία με τις καταγγελίες που κάνει ότι η Αμερική έχει στοιχεία για το ότι ρωσικές εταιρίες και ISIS πωλούν πετρέλαιο στο καθεστώς Άσαντ δεν πρόκειται να αλλάξει την αλήθεια.
Η θέση της Ρωσίας για τα όσα έκανε η Τουρκία με πλάτες άλλων είναι γνωστή και ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει πάρει τις αποφάσεις του για το πως θα αντιδράσει. Την δυναμική της Ρωσίας την ξέρει, πρέπει να την σεβαστεί, αλλιώς η Ρωσία θα πρέπει να προστατεύσει με όλους τους τρόπους τα συμφέροντά της. Πίσω από το Ισλαμικό Κράτος κρύβονται κάποιοι που τους ξέρουμε καλά όπως ξέρουμε και τους συνεργάτες του».
 Θα επιτεθεί η Ρωσία στην Τουρκία ακολουθώντας το εξουθενώνω και επιτίθεμαι;
Μιλάμε για μια επίθεση που έχει αρχίσει. Η διακοπή σχέσεων, συνομιλιών, το κλείσιμο συνόρων, η διακοπή έκδοσης βίζας, διακοπή επιχειρηματικής δραστηριότητας είναι επίθεση. Και αυτά όλα είναι αποτελέσματα της δραστηριότητας του Ισλαμικού Κράτους εναντίον της Ρωσίας. Αναγκάστηκε η Ρωσία να αντιδράσει.
– Τελικά πόσο ισλαμικό είναι «το Ισλαμικό Κράτος», πόσο εκπροσωπεί το Ισλάμ όσον αφορά στην φιλοσοφία του; Η δραστηριότητά του φωνάζουν οι μουσουλμάνοι δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό Ισλάμ.
Το «Ισλαμικό Κράτος» δεν είναι ούτε ισλαμικό, ούτε κράτος. Το ISIS σκοτώνει αμάχους και απολαμβάνει το θάνατο αμάχων. Το να σκοτώνουν αμάχους, είναι η ουσία της τρομοκρατίας. Οι τρομοκράτες σκοτώνουν αθώα θύματα, προκειμένου να επιτύχουν έναν στόχο πολιτικό. Αυτό αντιστοιχεί επίσης στη φύση του «Ισλαμικού Κράτους» που δεν έχει καμία σχέση με το Ισλάμ ή με κράτος. Έτσι κι αλλιώς, ο θάνατος αθώων αμάχων είναι απαράδεκτος για έναν μουσουλμάνο.
– Ναι αλλά και η Ρωσία στην προσπάθειά της να χτυπήσει το Ισλαμικό Κράτος σκοτώνει αμάχους.
Ο θάνατος αμάχων είναι το τίμημα που η Ρωσία θα πρέπει να πληρώσει σήμερα και, πιθανότατα, στο μέλλον, για τη στρατιωτική βοήθειά της προς τη Συρία. Οι τρομοκράτες του «Ισλαμικού Κράτους » βλέπουν όλους τους Ρώσους ως εχθρούς, όχι μόνο το στρατό της Ρωσίας. Στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ορισμένοι δυτικοί σχολιαστές, άλλωστε εξέφρασαν ανοιχτά τη χαρά τους για το αεροπορικό δυστύχημα που είχε τόσους νεκρούς.
– Αισθάνεστε ότι θα είναι μια μόνιμη απειλή για την Ρωσία;
Θα πρέπει να αντιληφθούμε το « Ισλαμικό Κράτος » ως μια άμεση απειλή για τη Ρωσική Ομοσπονδία.
– Τελικά τι είδους προϊόν είναι το ISIS;
Αυτή η τρομοκρατική οργάνωση είναι ένα προϊόν της αμερικανικής πολιτικής που δημιουργήθηκε για να διαδώσει το χάος και να παράσχει στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανά πάσα στιγμή, ένα πρότυπο για τη δική της στρατιωτική επέμβαση, όπως μπορείτε να δείτε από το παράδειγμα της Συρίας.
Ωστόσο, το «Ισλαμικό Κράτος» δεν είναι παρόν μόνο στο Ιράκ και τη Συρία, αλλά και στην Κεντρική Ασία. Οι τρομοκρατικές συμμορίες, οι οποίες έχουν τους ίδιους χορηγούς και την ίδια ιδεολογία, με το «Ισλαμικό Κράτος» στη Συρία και το Ιράκ είναι επίσης ενεργές στο Αφγανιστάν, το Τατζικιστάν, το Ουζμπεκιστάν, κοντά στα ρωσικά σύνορα. Οι ομάδες αυτές λειτουργούν επίσης στο Βόρειο Καύκασο, εντός της ίδιας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
– Η δραστηριότητά του όμως είναι γεγονός ότι δημιουργεί πανικό κι χάος όχι μόνο στην Ευρώπη, το αντιλαμβάνεστε;
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αντιλαμβάνεται πολύ καλά ότι αυτό πρόκειται να δημιουργήσει χαοτικές συνθήκες χρησιμοποιώντας το «Ισλαμικό Κράτος» και άλλες παρόμοιες τρομοκρατικές ομάδες στην Κεντρική Ασία και τον Καύκασο.
Οι Αμερικανοί δημιούργησαν χάος, το οποίο κατευθύνεται όχι μόνο ενάντια στη Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία, αλλά και κατά της Ευρώπης. Όσο περισσότερο χάος και αταξία υπάρχει στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, τόσο περισσότεροι μετανάστες θα έρθουν στην Ευρώπη. Αυτό με τη σειρά του, θα οδηγήσει σε αποσταθεροποίηση των κοινωνικών υποδομών και, ως εκ τούτου, στην πολιτική παράλυση στην Eυρωπαϊκή Ήπειρο. Και εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χιλιάδες τρομοκράτες εισρέουν στην Ευρώπη ως μέρος της διαδικασίας μετάβασης.
– Αν συνεχιστούν οι αφίξεις μεταναστών με τον ρυθμό που γίνονται αυτή την στιγμή τι θα σημάνει για την Ευρώπη;
Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτή η τάση και με μελλοντικές αφίξεις 10, 20 ή ακόμα και 30 εκατομμυρίων μεταναστών στην Ευρώπη, θα σημάνει πραγματικά το τέλος της Ευρώπης. Η Ευρωπαϊκή Ήπειρος δεν θα «εξισλαμισθεί», ούτε θα δημιουργηθεί το «χαλιφάτο», αλλά, αντίθετα, η Ευρώπη θα βυθιστεί στο απόλυτο χάος και τον αφανισμό.
– Αν δούμε τα όσα συμβαίνουν σήμερα γεωπολιτικά θα μπορούμε να εξηγήσουμε τα γεγονότα που διαδραματίζονται αυτή την στιγμή στον παγκόσμιο χάρτη;
Βεβαίως, διότι μόλις απαρνιόμαστε την γεωπολιτική, αρχίζουμε να βυθιζόμαστε σε μια δίνη λεπτομερειών και αντιπαραθέσεων οι οποίες δεν μας αφήνουν να καταλάβουμε τι συμβαίνει: ποιος είναι εχθρός, ποιος είναι φίλος, και μάλιστα οι φίλοι και εχθροί αλλάζουν συνέχεια. Αν πάρουμε την Τουρκία, με ποιον είναι άραγε; Είναι δυσνόητο. Ποιοι είναι οι τρομοκράτες; Οι ισλαμιστές τους οποίους από τη μία δημιουργούν οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι χρηματοδοτούν;
Ας δούμε την Γαλλία. Ενεργά χρηματοδοτούσε την επιχείρηση στη Λιβύη, ταυτόχρονα «οι αντάρες της Λιβύης» τους οποίους έχει στηρίξει όλη η Δύση, στην ουσία δημιούργησαν το ISIS και του παρέδωσαν όπλα. Τώρα ήδη υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ανοικτών πληροφοριών για παράδοση όπλων από τους Λίβυους στην συριακή αντιπολίτευση και κανένας δεν το κρύβει.
– Αν βγάλουμε έξω από την παρένθεση τη γεωπολιτική και προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε αυτά τα γεγονότα με κάποιον άλλο τρόπο;
Αμέσως θα συσσωρευτεί τόσο μεγάλος όγκος αντιπαραθέσεων, που είτε θα αναγκαστούμε να απευθυνθούμε στη θεωρία της παγκόσμιας συνομωσίας, είτε να προσφύγουμε σε κάποιες εξωφρενικές μορφές ανάλυσης, είτε απλά να μην δίνουμε καμία σημασία στις προσπάθειες να εξηγήσουμε τον κόσμο και απλά να πούμε: τώρα το πιο βασικό είναι να τσιμπίσουμε κάτι, να κάνουμε την καριέρα μας, σε γενικές γραμμές να απολαύσουμε τη ζωή εδώ και τώρα, να πάμε διακοπές… Όπως, παραδείγματος χάριν, πας στην Αίγυπτο και δεν γυρίζεις πίσω. Σε ανατίναξαν στο αεροσκάφος στου ουρανό του Σινά.
 Θεωρείτε ότι αυτός ο πανικός, η τρομοκρατία είναι ένας κύκλος που θα κλείσει σύντομα ή θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στον παγκόσμιο χάρτη και όλοι θα συμπεριφέρονται πανικόβλητοι αλλάζοντας τη ζωή τους;
Γίνεται ένας τρομερός πόλεμος ηπείρων, αντιπαράθεση δύο μορφών πολιτισμού: της Ξηράς που είναι η Ρωσία και της Θάλασσας που είναι η Αμερική. Σήμερα η Αμερική είναι μια δημοκρατία και η Ρωσία είναι μια δημοκρατία. Ιδού η μάχη των δύο δημοκρατιών. Για να δικαιολογήσουμε την μάχη με τη δημοκρατία, πρέπει να πουν, ότι δεν είμαστε δημοκρατία, αλλά κάποιο αυτοκρατορικό καθεστώς, και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να τους κατηγορήσουμε για όλες τις αμαρτίες και να τους απαντήσουμε: είστε ο άξονας του κακού και η εκπροσώπηση της κόλασης, κάτι που είναι απολύτως σωστό. Εν πάση περιπτώσει πρέπει να ανταλλάξουμε ευγενικές εκφράσεις, αν και από όλα τα σημάδια της αυστηρής πολιτικής επιστήμης πρόκειται για μια σύγκρουση των δύο δημοκρατιών: της ρωσικής και της δυτικής δημοκρατίας. Η Ρωσία και οι ΗΠΑ όμως συγκρούονται όχι επειδή είναι δύο διαφορετικές μορφές της δημοκρατίας, αλλά επειδή η μία είναι πολιτισμός της Ξηράς και η άλλη – πολιτισμός της Θάλασσας.
Για αυτό όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, στην Εγγύς Ανατολή, στην Τουρκία, στην Ελλάδα, στη Συρία, στο Ιράκ, στο Βόρειο Καύκασο και στην πρώην Ουκρανία, όλα αυτά έχουν σημασία μόνο στα συμφραζόμενα ενός μεγάλου πολέμου των ηπείρων. Όταν θέτουμε αυτά τα γεγονότα στο γεωπολιτικό σύστημα συντεταγμένων, τα πάντα γίνονται κατανοητά.
 Ποιο είναι για εσάς το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ευρώπης σήμερα;
Το ότι υπερεκτιμούμε τη δύναμη της οικονομίας. Αυτό είναι το μεγαλύτερο σφάλμα μας. Ξεχνάμε ότι η οικονομία δεν είναι παρά η έκφραση της κυρίαρχης κοινωνικής και φιλοσοφικής ιδέας κάθε εποχής. Δεν είναι μια φυσική επιστήμη κι επομένως δε μπορεί αυτή να μας δώσει μια αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων που συντελούνται στον κόσμο μας. Η Ένωση της Ευρώπης πρέπει να είναι πρωτίστως πολιτιστική κι έπειτα, αν υπάρχει δυνατότητα, οικονομική. Η Ευρώπη του σήμερα δεν οικοδομήθηκε πάνω σε αξίες, όπως η κοινωνική δικαιοσύνη, ούτε καν στην κοινή γεωπολιτική μοίρα των εθνών της, αλλά στους δείκτες των χρηματιστηρίων. Έτσι, ενώθηκε οικονομικά αλλά διαμελίστηκε πολιτιστικά γιατί πολύ απλά η οικονομία δεν ενώνει τους λαούς, αλλά τους διαχωρίζει.
Πάρτε για παράδειγμα την αμερικανική οικονομία: δε λειτουργεί ως οικονομία, απλά είναι ένα μέσο που ακολουθεί τις προσταγές της επιδίωξης της παγκόσμιας ηγεμονίας. Αυτό ναι μεν προκαλεί οικονομικά προβλήματα αλλά όχι με οικονομικούς όρους, παρά μόνο με στρατιωτικούς!

Πηγή: newsbomb.gr
Η γεωστρατηγική των ΗΠΑ περιέχει την αποσταθεροποίηση της Ευρώπης μέσω λαθρομετανάστευσης

Η γεωστρατηγική των ΗΠΑ περιέχει την αποσταθεροποίηση της Ευρώπης μέσω λαθρομετανάστευσης

Η λαθρομετανάστευση είναι μέρος της γεωστρατηγικής των ΗΠΑ για να αποσταθεροποιηθεί η Ευρώπη. Η λαθρομετανάστευση είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού και «παράπλευρων συνεπειών» των μηχανορραφιών σιωνιστών τραπεζιτών, πετρελαϊκών εταιριών και του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος της Ουάσιγκτον για την Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική.

Η λαθρομετανάστευση είναι αποτέλεσμα της γεωπολιτικής των ΗΠΑ που έχει στόχο την κυριαρχία στην Ευρασία. Η  Σαουδική Αραβία και άλλες σουνιτικές μοναρχίες του Αραβικού Κόλπου εκμεταλλεύονται αυτές τις παράπλευρες συνέπειες και σχεδιασμούς των ΗΠΑ χρηματοδοτώντας την λαθροεποίκιση της Ευρώπης και μέσω αυτής την εξάπλωση του Ισλάμ στην χριστιανική ήπειρο.

Για όποιον αμφισβητεί τα σχέδια των ΗΠΑ  για την Ευρώπη και τα απορρίπτει ως θεωρία συνωμοσιολογίας παραθέτουμε απόσπασμα από το βιβλίο του ιουδαίου συγγραφέα Γιάσα Μούνκ (περιοδικό Spiegel, τεύχος 40/2015): «Στην Ευρώπη πραγματοποιείται ένα πείραμα το οποίο είναι μοναδικό στην ιστορία της μετανάστευσης. Χώρες οι οποίες εκ καταβολής τους ορίζονται ως μονοεθνικές, μονοπολιτισμικές και μονοθρησκευτικές υποχρεώνονται να απαρνηθούν την ταυτότητα τους. Δεν γνωρίζουμε αν το πείραμα θα λειτουργήσει, αλλά γνωρίζουμε ότι πρέπει να λειτουργήσει».

Δεν πρόκειται λοιπόν για μια συνωμοσιολογική θεωρία, αλλά για ένα σχέδιο των Αμερικανοσιωνιστών το οποίο ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή, με θετικά ως τώρα αποτελέσματα για αυτούς που το εμπνεύστηκαν.

Η γεωστρατηγική των Αμερικανοσιωνιστών ήταν εξ αρχής συμβατή με τα οράματα των ιδρυτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Coudenhove-Kalergi) που επιθυμούσαν μια Ευρώπη κατοικούμενη από μια φυλή ανοιχτού καφέ χρώματος, αποτέλεσμα το οποίο θα επέλθει μέσω της ακατάσχετης λαθρομετανάστευσης. Επακόλουθο της λαθρομετανάστευσης θα είναι τα ευρωπαϊκά έθνη-κράτη, ή ότι τέλος πάντων θα απομείνει από αυτά, να μην δύνανται να αγωνιστούν εναντίον των παγκόσμιων ηγεμονικών βλέψεων της σιωνιστικής Ουάσιγκτον, το αποτέλεσμα θα είναι μια ήπειρος εύκολα διαχειρίσιμη και δουλική.

Εάν κάποιοι νομίζουν ότι και τα ανωτέρω αποτελούν στοχασμούς συνωμοσιολογίας κάποιων «κακών» Εθνικιστών παραθέτουμε δήλωση του αμερικανού ιστορικού Eric Zuesse: «Η κυβέρνηση Ομπάμα στοχεύει στην αποσταθεροποίηση της Ευρώπης μέσω της λαθρομετανάστευσης». Παραθέτουμε επίσης την δήλωση του πρώην υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ Paul Craig Roberts: «Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ φέρουν την ευθύνη της λαθρομετανάστευσης προς την Ευρώπη».

Η γεωστρατηγική λοιπόν των ΗΠΑ, η γεωστρατηγική των Αμερικανοσιωνιστών περιέχει την αποσταθεροποίηση της Ευρώπης των Εθνών μέσω της λαθρομετανάστευσης. Ο μόνος τρόπος, η μόνη λύση για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, πλην βέβαια της φραγής των συνόρων και απέλαση όλων αυτών των δήθεν κατατρεγμένων, είναι ο αγώνας εναντίον της αμερικανοσιωνιστικής πολιτικής των ΗΠΑ και εναντίον αυτών που υποστηρίζουν αυτή την ψυχασθενή πολιτική.

Γ. Λιναρδής

www.xryshaygh.com

Λευκός Οίκος: Ο νονός της ισλαμικής τρομοκρατίας

Λευκός Οίκος: Ο νονός της ισλαμικής τρομοκρατίας

Στις 3 Ιουλίου 1979 τελέσθηκε στον Λευκό Οίκο η βάπτιση της ισλαμικής τρομοκρατίας. Την ημέρα εκείνη ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Κάρτερ υπέγραψε μια μυστική οδηγία προς την CIA κατόπιν εισηγήσεως του Συμβούλου Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Μπρεζίνσκι. Να τονίσουμε ότι το αξίωμα του Συμβούλου Ασφαλείας στην ιεραρχία της αμερικανικής κυβέρνησης καταλαμβάνει ουσιαστικά την δεύτερη θέση μετά από αυτή του προέδρου των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με αυτή την οδηγία η CIA εντελλόταν να προσλάβει και να χρηματοδοτήσει ισλαμιστές μισθοφόρους από την Σαουδική Αραβία, οι οποίοι θα έπρεπε να διεισδύσουν στο Αφγανιστάν και να αποσταθεροποιήσουν την φιλοσοβιετική κυβέρνηση της Καμπούλ. Μεταξύ των μισθοφόρων που ήταν στο pay roll της αμερικανικής κυβέρνησης ήταν και ο διαβόητος Οσάμα μπιν Λάντεν. 

Ο Σύμβουλος Ασφαλείας Μπρεζίνσκι, γνωστός Σιωνιστής εκ των πονημάτων και κυβερνητικών πράξεων του, είχε πείσει τον Κάρτερ ότι η διείσδυση και οι τρομοκρατικές ενέργειες των ισλαμιστών μισθοφόρων θα προκαλούσαν την στρατιωτική επέμβαση των Σοβιετικών οι οποίοι θα προσέτρεχαν να βοηθήσουν την φιλική προς αυτούς κυβέρνηση, αλλά και να διαφυλάξουν τα γεωστρατηγικά συμφέροντα τους στην Κεντρική Ασία.

Ο Μπρεζίνσκι είχε δίκιο στις εκτιμήσεις του. Οντως οι Σοβιετικοί τον Δεκέμβριο του 1979 εισέβαλαν στο Αφγανιστάν δημιουργώντας έτσι, όπως αποδείχθηκε από τις εξελίξεις, το δικό τους Βιετνάμ. Ο πόλεμος στο Αφγανιστάν ήταν η αρχή του τέλους για την Σοβιετική Ένωση, η αρχή για την κατάρρευση της που επήλθε μετά από περίπου δέκα χρόνια. 

Οι ισλαμικές τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στην Νέα Υόρκη που κόστισαν την ζωή 3.000 αθώων είχαν ως αποτέλεσμα την εισβολή αμερικανικών στρατευμάτων στο Αφγανιστάν, παρ’ όλο που ουδείς εκ των τρομοκρατών της επίθεσης στους Διδύμους Πύργους και στο Πεντάγωνο προήρχετο από αυτή την χώρα. 

Αν ήθελαν οι ΗΠΑ πραγματικά να εκδικηθούν για τις τρομοκρατικές επιθέσεις, πιο δίκαιη θα ήταν η εισβολή στην Σαουδική Αραβία. Ως σήμερα διερευνάται αν οι επιθέσεις αυτές ήταν εν γνώσει των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και του τότε προέδρου Μπους του νεότερου, του οποίου η οικογένεια διατηρούσε σφιχτές σχέσεις με την σαουδαραβική οικογένεια των Μπιν Λάντεν.

Στην εισβολή που πραγματοποιήθηκε στο Αφγανιστάν ακριβώς 27 ημέρες μετά την 11η Σεπτεμβρίου με πρόσχημα την διαφύλαξη των «Δυτικών αξιών», οι ΗΠΑ συμμάχησαν με εξτρεμιστές μουσουλμάνους φυλάρχους της περιοχής όπως ο Ρασίντ Ντοστούμ για να φέρουν εις πέρας το έργο διάλυσης αυτής της χώρας. 14 χρόνια μετά ο πόλεμος στο Αφγανιστάν συνεχίζει να μαίνεται μεταξύ των εισβολέων και των Μουτζαχεντίν-Ταλιμπάν, που είχαν εκπαιδεύσει και εξοπλίσει οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Το 2009 ο πρόεδρος Ομπάμα αφού έλαβε το βραβείο Νόμπελ Έιρήνης (γιατί άραγε;) διαμήνυσε προς τον μουσουλμανικό κόσμο, όντας και ο ίδιος μουσουλμάνος εκ καταγωγής, τα ακόλουθα: «Το ιερό Κοράνιο διδάσκει ότι όποιος σκοτώσει έναν αθώο, σκοτώνει όλη την ανθρωπότητα και όποιος γλιτώσει από τον θάνατο έναν άνθρωπο, γλιτώνει όλη την ανθρωπότητα. Το Ισλάμ δεν είναι μέρος του προβλήματος στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας, αλλά ένα μέσο για την προαγωγή της ειρήνης…». 

Προφανώς και ο Ομπάμα δεν είχε διαβάσει όλο το Κοράνιο και τα άλλα ιερά βιβλία του Ισλάμ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Ο υποκριτής Ομπάμα το 2011 λησμόνησε τα προαναφερθέντα λόγια του όταν αποφάσισαν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ να απομακρύνουν τον «δικτάτορα» της Λιβύης Καντάφι από την εξουσία με την αιτιολογία ότι η χώρα του είχε γίνει το επίνειο μουσουλμάνων εξτρεμιστών και εξ αυτού κινδύνευε η ασφάλεια της Δύσης, αν και στην ετήσια έκθεση περί τρομοκρατίας για το 2010 του αμερικανικού Κογκρέσου η Λιβύη επαινείται ως αξιόπιστος συνεργάτης στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.

Έιρήσθω εν παρόδω έως το 2011 ουδείς λαθρομετανάστης-τζιχαντιστής από τα παράλια της Λιβύης είχε αποβιβαστεί στην νότια Έυρώπη. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι ο Καντάφι τα χρόνια που ήταν στην εξουσία είχε φιλοξενήσει πολλούς από αυτούς που εκ των υστέρων τον κατηγόρησαν ότι προάγει την τρομοκρατία, όπως ο Σαρκοζί, ο Σρέντερ, ο Μπλερ και πολλοί ανώτατοι αξιωματούχοι των ΗΠΑ. Για την δολοφονία δια ανασκολόπισης του Καντάφι και την διάλυση της χώρας, στο όνομα των «Δυτικών αξιών», οι ΗΠΑ συμμάχησαν με την Αλ Κάϊντα της περιοχής και με άλλες ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις.

Μετά την αποσταθεροποίηση και διάλυση του Αφγανιστάν το 2001, της Λιβύης το 2011 και του Ιράκ που είχε προηγηθεί το 2003 ένεκα της εισβολής αμερικανικών στρατευμάτων με πρόσχημα το ουδέποτε ανευρεθέν χημικό οπλοστάσιο του Σαντάμ, η συνταγή της ισλαμικής τρομοκρατίας εφαρμόστηκε και στην Συρία. Το 2011 η προπαγανδιστική μηχανή των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών συντονισμένη με τα σιωνιστικά ΜΜΕ τροφοδότησαν εντάσεις και δυσαρέσκεια στον πληθυσμό της Συρίας, ενώ παράλληλα χρηματοδοτήθηκαν από τις ΗΠΑ και την Σαουδική Αραβία σουνίτες ισλαμιστές μισθοφόροι για να διασπείρουν το χάος στην περιοχή. Οπως και στις άλλες προαναφερθείσες περιπτώσεις το διακύβευμα στην Συρία ήταν οι αγωγοί πετρελαίου και φυσικού αερίου, το πετροδολάριο και βέβαια τα γεωπολιτικά συμφέροντα των ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ από το 1979 που βάπτισαν την ισλαμική τρομοκρατία έως και σήμερα δελεάζουν αυτήν με ποικίλα επιχειρήματα ώστε να εξυπηρετούνται οι σκοπιμότητες της εξωτερικής τους πολιτικής. Ο Λευκός Οίκος θα συνεχίσει να βαπτίζει οργανώσεις ισλαμιστών τρομοκρατών που θα διασκορπίζουν το χάος και την απελπισία σε χώρες που δεν είναι φιλικές στην πολιτική της μονοπολικότητας και της παγκόσμιας κυριαρχίας των ΗΠΑ, έως ότου οι λαοί και τα έθνη κατανοώντας τις ιστορικές πλέον σχέσεις τρομοκρατίας και Αμερικανοσιωνιστών αναλάβουν να καταστείλουν και να εκμηδενίσουν αυτή την πολιτική.

Γ. Λιναρδής

www.xryshaygh.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 6732153618266422537

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item