Widgets

Εκβιαστικό χρονοδιάγραμμα θέτει ο Ακιντζί: "Λύση τώρα ή ποτέ"


Με αντιπροσωπεία επιχειρηματιών από την Μολδαβία και την Υπερδνειστερία συναντήθηκε ο Μουσταφά Ακιντζί για την διεύρυνση των σχέσεων ψευδοκράτους με την οντότητα αυτή. Απ' ό,τι φαίνεται, το ψευδοκράτος παίρνει παραδείγματα από άλλα μορφώματα όπως αυτό της Υπερδνειστερίας, επιχειρώντας να δικαιολογήσει την υπόστασή του.

Ο Ακιντζί ήταν όπως συνήθως αλαζόνας και με ανυπέρβλητη θρασύτητα δήλωσε τα παρακάτω: «Σε περίπτωση που δεν μπορέσει να βρεθεί λύση, μπορεί να ζητηθεί η νέα γενιά τ/''κ'' και ε/κ να ζήσουν ως λαοί χωριστών χωρών. Θα είναι η τελευταία προσπάθεια αυτής της γενιάς για μια λύση που θα προβλέπει μια ομοσπονδιακή δομή. Επιθυμώ, όπως την άνοιξη διενεργηθεί δημοψήφισμα με θετικό αποτέλεσμα και από τις δύο πλευρές. Εάν και πάλι δεν πετύχουμε, δεν βλέπω πιθανότητα (για μια λύση στο μέλλον). Είναι μια πολύ πολύ-πολύ δύσκολη δουλειά. Εάν πετύχουμε θα είναι μια ομοσπονδία».

Δεν φτάνει που ζει παράνομα στη γη μας και τον αφήνουμε να αλωνίζει διεθνώς, επίσημα ως πολιτική προσωπικότητα, μας θέτει και δικά του χρονοδιαγράμματα για το πότε θα γίνει δημοψήφισμα (προτρέποντάς μας μάλιστα για το τι να ψηφίσουμε) και για το πότε θα δεχτούμε τη λύση ξεπουλήματος, απειλώντας μάλιστα ότι εάν τα πράγματα δεν εξελιχτούν όπως επιθυμεί, δεν πρόκειται να βρεθεί άλλη λύση και τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν.

Πρόκειται για ξεκάθαρο εκβιασμό και παντελούς απαξίωσης της βούλησης του Κυπριακού Ελληνισμού!

Έπειτα τόνισε ότι στο φυσικό αέριο, δικαιώματα έχουν και οι τ/''κ'' και για να μπορέσουν να επωφεληθούν από αυτό, θα πρέπει να λύσουν το Κυπριακό. Επανέλαβε δε τη θέση ότι θα ήταν προς όφελος όλων των πλευρών όπως το φυσικό αέριο της Κύπρου, της Αιγύπτου και του Ισραήλ περάσει μέσω της Τουρκίας στις χώρες της ΕΕ.

Ως γνήσιος τουρκόσπορος, ο Ακιντζί δεν ξέχασε να προνοήσει για τα τουρκικά συμφέροντα, αναφέροντας το θέμα της διέλευσης του αγωγού μέσω Τουρκίας, θέμα για το οποίο κόπτεται η Τουρκία μιας και έχει να αποκομίσει πολλά οφέλη, σε αντίθεση με τον Κυπριακό λαό. Αναφέρθηκε δε στο όφελος που θα είχαν Κύπρος, Αίγυπτος και Ισραήλ αν περνούσε το αέριό τους μέσω τουρκικού αγωγού, παραλείποντας όλως τυχαίως να αναφέρει τα προβλήματα που προκύπτουν μέσα από τους υφιστάμενους αγωγούς της Τουρκίας.

Η άποψή μας για την όλη κατάσταση εμπερικλείεται στην φράση που είπε ο κ. Κασίνης, σε ένα σεμινάριο για την Κυπριακή ΑΟΖ: «Όσοι λένε να περάσει ο αγωγός Φυσικού Αέριου μέσω Τουρκίας, είναι προδότες».

Ο Ακιντζί επισήμανε επίσης πως «τ/''κ'' και ε/κ επιχειρηματίες συναντώνται κατά διαστήματα και σε αυτές τις συναντήσεις μετέχουν και επιχειρηματίες από την Τουρκία και την Ελλάδα» ενώ υπενθύμισε ότι «ο ίδιος και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχαν παραστεί σε εκδήλωση του τ/''κ'' επιμελητηρίου και του ΚΕΒΕ με θέμα “Το όραμά μας για την κυπριακή οικονομία μετά τη λύση”».

Πιστεύει, είπε, στην προσέγγιση των εμπορικών εταίρων και ανακοίνωσε ότι οι δύο ηγέτες θα παραστούν σύντομα σε μια κοινή εκδήλωση που θα διοργανώσουν οι επιχειρηματίες Τουρκίας – Ελλάδας, της “νότιας” Κύπρου και της “ΤΔΒΚ”, όπως ανέφερε. Όπως αντιλαμβάνεστε, η Κυπριακή Δημοκρατία δεν υφίσταται ούτε για τον Ακιντζί, όπως εξίσου ούτε και για τον Ερντογάν! Τουνατίον, τη θέση της πήρε το παράνομο κατοχικό μόρφωμα και η εκλιπούσα Κυπριακή Δημοκρατία, υποβιβάστηκε σε... “κάτι” το απροσδιόριστο που εδρεύει στο νότο!

Αποτελεί μείζονος σημασίας ζήτημα το ότι ο Ακιντζί προβάλλει διεθνώς το ψευδοκράτος σαν μια νόμιμη οντότητα και δίνει την εντύπωση ότι το Κυπριακό είναι ένα πρόβλημα διαμάχης μεταξύ των δυο κοινοτήτων, την ίδια στιγμή που οι γραικύλοι πολιτικάντηδες σε Κύπρο και σε Ελλαδικό κράτος όχι μόνο δεν λένε κουβέντα για το τι πραγματικά συνέβη, δηλαδή παράνομη εισβολή και κατοχή στο νησί μας, αλλά συνυπογράφουν με τη στάση τους τις μυθοπλασίες του Ακιντζί!

Πάγια θέση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.Λ.Α.Μ) και μόνο, είναι η έναρξη διεθνούς εκστρατείας ενημέρωσης στο εξωτερικό για την πραγματική κατάσταση στην Κύπρο και το Πρόβλημά μας, αναδεικνύοντας την εισβολή και την κατοχή, κάτι που το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ήδη το πράττει!

Οι εικόνες που βλέπουμε να εκτυλίσσονται μπροστά μας σε μια τόσο κρίσιμη για την Πατρίδα μας περίοδο είναι άκρως απογοητευτικές: οι πολιτικοί κλείνουν το μάτι συνωμοτικά στον κατακτητή και ο κόσμος βρίσκεται σε βαθύτατο λήθαργο.

Παραμένουμε οι τελευταίοι που δεν ξεχάσαμε και δεν ξεπουληθήκαμε, οι τελευταίοι πιστοί που είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν για την Πατρίδα και τα Ιδανικά τους, χωρίς να χάνουν το κουράγιο τους!


Παραθέτουμε τα εξής λόγια του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη προς τον Ιμπραήμ ως απάντηση στον οποιονδήποτε Ακιντζί:

«Μόνο ένας Έλληνας να μείνει, πάντα θα πολεμούμε και μην ελπίζεις πως την γην μας θα την κάνεις δική σου, βγάλ' το από τον νου σου!».

Δεν πρέπει στιγμή να λιποψυχούμε. Από εμάς κρέμεται το αύριο, είμαστε η εναπομείνασα ελπίδα!

Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)


Ο Ακιντζί διαμηνύει ότι δεν πάμε πουθενά χωρίς τις εγγυήσεις της Τουρκίας και ζητά ευθαρσώς την αμέριστη κατανόησή μας


Αν οι καινούργιες απαιτήσεις του κατοχικού ψευδοηγέτη γίνουν αποδεκτές, οδεύουμε ολοταχώς προς την καταστροφή. Χωρίς να θέλουμε να είμαστε απαισιόδοξοι, αλλά πραγματιστές, αυτό αναμένουμε να συμβεί, μιας και εμείς δεν έχουμε κυβέρνηση και ηγέτη, αλλά υποτακτικούς, εντολοδόχους ξένων δυνάμεων.

Ο Ακιντζί, υπογράμμισε αυτή τη φορά, τη σημασία του να επιτευχθεί μια λύση με την οποία οι τουρκο''κύπριοι'' να νιώθουν ασφάλεια και πρόσθεσε ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την συνέχιση των εγγυήσεων της Τουρκίας, κάτι που επιθυμούν οι τ/''κ'', τονίζοντας ότι πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό.

Και είναι φυσικό αφού βρήκε πρόσφορο έδαφος για να ζητά τα αδιανόητα, ακόμα και για την τελευταία μπανανία του κόσμου, πράγματα. Ακόμη και το να συζητείται να τεθεί η Τουρκία εγγυήτρια δύναμη της Κύπρου, μετά από όλα όσα συνέβησαν, αποτελεί υπέρτατη ύβρη προς τους ηρωικά πεσόντες του 1974.

Πάθαμε αρκετά για να μάθουμε τι σημαίνει "τουρκικές εγγυήσεις" και αν τα γειτονικά "αδέλφια" μας ήταν τόσο αγαθά όσο τα παρουσιάζουν τα ΜΜΕ, οπότε και θα 'πρεπε να είχαν απαιτήσει να μην υφίσταται καν κάτι τέτοιο και όχι να το θέτουν ως απαραίτητη παράμετρο.

Η προπαγάνδα που πλασάρεται εδώ και χρόνια τόσο για τους τούρκο''κύπριους'' ως θύματα που επιδιώκουν μια ειρηνική συνύπαρξη, όσο και για την λύση που επιδιώκεται ως δίκαιη και συμφέρουσα για τον Κυπριακό Ελληνισμό, με την συγκεκριμένη τοποθέτηση του Ακιντζί, καταρρέει σαν χάρτινος πύργος.

Ο ίδιος σημείωσε επιπλέον πως μια απαραίτητη αρχή για την τ/''κ'' πλευρά είναι η διζωνικότητα, πράγμα που σημαίνει ότι οι τουρκο''κύπριοι'' θα κυβερνούν τη δική τους συνιστώσα πολιτεία, στη δική τους περιοχή και θα έχουν ξεκάθαρη πλειοψηφία πληθυσμού και ιδιοκτησίας γης. Ανέφερε δε πως το εδαφικό δεν έχει συζητηθεί ακόμη λεπτομερώς, κι ότι δεν έχουν υπερπηδηθεί οι δυσκολίες στο περιουσιακό, αλλά εάν υπάρχει θέληση είναι δυνατόν να υπάρξει πρόοδος σε αυτά τα θέματα.Άξιον απορίας πραγματικά τι ακριβώς συζητείται τόσον καιρό...

Σε ό,τι αφορά την ιθαγένεια, ο Ακιντζί είπε πως οι «πολίτες» τους ψευδοκράτους θα είναι πολίτες της ενωμένης ομόσπονδης Κύπρου και της ΕΕ. Είχε το θράσος μάλιστα, εκτός από τα παραπάνω, να σημειώσει πως ο αριθμός των «υπηκοοτήτων» δεν μπορεί να περιοριστεί με αναλογίες. Εν ολίγοις, οι κύριοι θέλουν και την πίτα ολόκληρη (τη μισή αν όχι και ολόκληρη την Κύπρο) και τον σκύλο χορτάτο (διεθνής αναγνώριση και καμία αντίδραση από τους νόμιμους κατοίκους της).

Το μήνυμά τους είναι ξεκάθαρο: Κατοχυρώστε μας το κομμάτι που κατέχουμε παράνομα από την πατρίδα σας και σε καμία περίπτωση δεν μας αναλογεί (εξού και το ότι οι "υπηκοότητες δεν μπορούν να περιοριστούν με αναλογίες"), κανονίστε την αναγνώριση και ένταξή μας στην Ε.Ε. και για τις περιουσίες που σας κατακλέψαμε και σας λεηλατήσαμε βλέπουμε αργότερα. Για τον βέβηλο εποικισμό που θα πάρει μορφή επιδημίας με σκοπό την πληθυσμιακή αύξηση και υπεροχή των τούρκων, έναντι των γηγενών Ελλήνων, ούτε λόγος.

Που 'σαι Αυξεντίου να δεις πως κατάντησε η Κύπρος για την οποία θυσιάστηκες!

Οι πολιτικάντηδες θυσιάζουν την πατρίδα στο βωμό του χρήματος, "μπάζοντας" μέσα τον εχθρό σαν εγγυητή μιας ουτοπικής ειρήνης και η μάζα κοιμάται και ονειρεύεται απατηλούς καταναλωτικούς παραδείσους...


Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΥΠΡΟΣ 3319918599488772454

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item