Widgets

Ρεκόρ μολύνσεων από AIDS στην Ευρώπη: 1 στους 3 φορείς είναι “μετανάστης”


Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, τα στοιχεία διεθνών και ευρωπαϊκών οργανισμών δείχνουν ότι η αθρόα εισδοχή λαθρομεταναστών είναι μια πολιτική άκρως επικίνδυνη όχι μόνο για το μέλλον αλλά και για το παρόν της Ευρωπαϊκής ηπείρου. Σύμφωνα με έρευνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) καταγράφηκαν 142.000 νέες διαγνώσεις, αριθμός ρεκόρ, που δεν έχει εμφανιστεί στη  Ευρώπη από την εμφάνιση της ασθένειας τη δεκαετία του 80.

Το πιο συνταρακτικό ωστόσο στοιχείο αυτής της έρευνας είναι το γεγονός ότι το 31%, δηλαδή το ένα τρίτο των ανθρώπων που μολύνθηκαν από τον ιό HIV έχει γεννηθεί σε άλλη χώρα από αυτή που διαγνώσθηκε. Μάλιστα, τα μεγαλύτερα ποσοστά μεταναστών φορέων του AIDS εντοπίζονται σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης, οι οποίες εμμένουν στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων. Αν βέβαια αντιπαραβάλουμε και την μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδος, η οποία είναι επιεικώς ανύπαρκτη, γίνεται εμφανές ότι ο κίνδυνος για τον ελληνικό πληθυσμό πολλαπλασιάζεται.

Η ανθελληνική πολιτική των ανοιχτών συνόρων της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε συνδυασμό με την καταστροφή του Δημόσιας Υγείας δυναμιτίζουν την κατάσταση στην Ελλάδα.

Το οξύμωρο, εντούτοις, στην συγκεκριμένη έρευνα είναι η ερμηνεία των αποτελεσμάτων από τους συγκεκριμένους φορείς. Ειδικότερα η διευθύντρια του ΠΟΥ, Ζουζάνα Γιάκαμπ, παρά το γεγονός ότι παραδέχεται ότι οι μετανάστες μπορεί να οδηγηθούν σε επικίνδυνες συμπεριφορές - χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των εκδιδομένων γυναικών από χώρες Ασίας και Αφρικής- θεωρεί ως πιο αποτελεσματική λύση την προσφορά δωρεάν υπηρεσιών ελέγχου και θεραπείας σε «όλους τους πρόσφυγες και μετανάστες ανεξαρτήτως του νομικού τους καθεστώτος».

Απέναντι σε αυτήν  την άποψη, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε:

1. Η προσφορά υπηρεσιών πρόληψης και θεραπείας στους λαθρομετανάστες αποτελεί ασέβεια προς τον μεγάλο αριθμό Ευρωπαίων πολιτών, οι οποίοι βασανίζονται από την συγκεκριμένη ασθένεια χωρίς να λαμβάνουν ουσιαστική στήριξη από τις κρατικές δομές.

2. Υπάρχουν και μέτρα απείρως πιο αποτελεσματικά και οικονομικά, εφόσον η κρίση έχει γονατίσει την Γηραιά Ήπειρο, όπως πολύ απλά να πάψει η Ευρώπη να δέχεται αυτόν τον τεράστιο αριθμό λαθρομεταναστών και να ασφαλίσει τα σύνορά της.

3. Εφόσον ο ΠΟΥ διεξάγει μια επιστημονική έρευνα καλό θα ήταν από άποψη μεθοδολογίας, να μην συμπεριλαμβάνει στην έρευνα υποκειμενικές ερμηνείες με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των Ευρωπαίων πολιτών.

Σε αντίθεση με τους αυτοαποκαλούμενους «ανθρωπιστές» η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που διαβλέπει τον επερχόμενο κίνδυνο από την αθρόα εισδοχή λαθρομεταναστών και προτάσσει λύσεις τόσο για την ανακούφιση των πασχόντων και των οικογενειών τους, όσο και για ένα τέλος στην ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του AIDS..


www.xryshaygh.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΥΓΕΙΑ 7148878431771113931

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item