Widgets

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ! Από ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ για Mr.ALEXIS και το ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ!Πανηγυρίζει ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών για την παράδοση της Εθνικής μας Κυριαρχίας από τον Τσίπρα

Μία εναλλακτική πρόταση για την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστευτικών ροών
Συνέντευξη στις εφημερίδες του Ομίλου «Funke» έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, όπου τονίζει την ανάγκη για αποτελεσματικότερη προστασία των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε «να αποκτήσουμε και πάλι περισσότερο έλεγχο στο ποιος μπαίνει στην Ευρώπη και ποιος βγαίνει από αυτήν».

Η πρόταση που προκρίνει ο γερμανός ΥΠΕΞ είναι αυτή που ήδη υπεγράφη για δημιουργία ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και συνεργασία με την Τουρκία, δηλαδή για κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος. Την εν λόγω πρόταση, η οποία ουσιαστικά περιλαμβάνει τις κοινές περιπολίες της τουρκικής ακτοφυλακής στα ελληνικά σύνορα, θυμίζουμε, είχε προσυπογράψει ο πρωθυπουργός της χώρας.

Εμείς, από την πλευρά μας, να παραθέσουμε μία αντιπρόταση προς την Ελληνική Κυβέρνηση, την Κομισιόν και όποιον άλλο έχει βαρύνουσα άποψη στα εν λόγω ζητήματα. Το ανθρωπιστικό πρόβλημα που δημιουργείται από τα παιδιά που πνίγονται προφανώς και δεν γίνεται να αντιμετωπιστεί με περιπολίες διάσωσης, αφού και πάλι θα υπάρχουν – έστω και λιγότερα – θύματα. Τα θύματα θα μηδενιστούν μόνο με την αποτροπή της έναρξης του ταξιδιού με τις σαπιόβαρκες των δουλεμπόρων.
Συνεπώς, μία ανθρωπιστική λύση θα ήταν η εξής: Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή, σε συνεργασία με κάποιες μεραρχίες του Ελληνικού Στρατού στα παράλια της Μικράς Ασίας, ώστε να μην μπορεί να ξεκινήσει το ταξίδι των «προσφύγων» προς την Ελλάδα. Παράλληλη δράση μυστικών υπηρεσιών στις παράλιες περιοχές της τουρκίας ώστε να ξεδοντιαστούν τα κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών. Ύψωση φράχτη στον σε ολόκηρο τον Έβρο, ώστε να μηδενιστούν και από εκεί οι ροές. Εφαρμογή της ήδη υπάρχουσας συμφωνίας επανεισδοχής για όσους ελάχιστους καταφέρουν να περάσουν σε ελληνικό έδαφος.

Ιδού η Ρόδος, κύριοι της Κομισιόν. Η πρόταση αυτή είναι μακράν πιο ανθρωπιστική και περιλαμβάνει πολύ λιγότερο πόνο για τους λαθρομετανάστες και τα παιδάκια που κυριαρχούν στα διαγγέλματα του πρωθυπουργού. Παράλληλα, με την εφαρμογή αυτής της πρότασης οι πολίτες της χώρας μας, που είναι και μέλος της Ε.Ε. δεν θα υφίστανται αυτό το όνειδος με την αυξημένη εγκληματικότητα και τον κίνδυνο επιδημιών. Υπάρχει η τόλμη να εφαρμοστεί ή μήπως όλα φορτώνονται στο σύνηθες υποζύγιο που κυβερνάται από προδότες, οι οποίοι αδιαφορούν για τον Λαό της χώραςΠΗΓΗ
Τι γίνεται με τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων για το 2016;

Πριν από δύο μήνες, εμφανίστηκαν στα ΜΜΕ διάφορα δημοσιεύματα εμφανώς κατευθυνόμενα από την κυβερνητική προπαγάνδα, που αναφέρονταν στα τέλη κυκλοφορίας που θα πληρώσουν φέτος οι κάτοχοι οχημάτων - δηλαδή σχεδόν όλοι οι Έλληνες.
Στην αρχή, εφαρμόστηκε η μέθοδος της τρομοκράτησης, ότι δηλαδή τα τέλη θα είναι πολύ αυξημένα σε σχέση με πέρυσι, έτσι ώστε όταν έρθουν και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων δουν ότι είναι στις ίδιες τιμές με πέρυσι, να… ανακουφιστούν. Παλιό το κόλπο…
Έπειτα, κυκλοφόρησε η φήμη ότι τα τέλη κυκλοφορίας θα μειωθούν κατά πολύ, για να μπορέσει η φτώχεια να κάνει γιορτές και για να ξαναπάρουν πίσω τις πινακίδες όσοι τα τελευταία χρόνια αδυνατούσαν να πληρώσουν τα τέλη και προτίμησαν να ακινητοποιήσουν τα οχήματά τους. Ως «ισοδύναμο» για την δραστική μείωση των τελών, ακούστηκε ότι θα είναι η αύξηση του φόρου της τιμής της βενζίνης κατά 10-15 λεπτά, για να πληρώνουν περισσότερα αυτοί που χρησιμοποιούν περισσότερο τα οχήματά τους.
Τις τελευταίες 15 ημέρες έχει πέσει πλήρης σιγή για το θέμα στα ΜΜΕ και πολλοί αναγνώστες μας ρώτησαν τι συμβαίνει. Λοιπόν, επικράτησε η… συνήθης πολιτική, να τα πληρώσουμε μαζεμένα – όσοι έχουνε φράγκα- και η τιμή κυμαίνεται στα περυσινά επίπεδα. Προσοχή, η προθεσμία λήγει την 31η Δεκεμβρίου και μετά την ανωτέρω ημερομηνία, όσοι δεν έχουν πληρώσει τα τέλη θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμα που ανέρχονται στο ύψος των τελών κυκλοφορίας.
Προφανώς, γι’ αυτό δεν έγιναν επίσημες ανακοινώσεις και δεν γράφουν τίποτα τα ΜΜΕ: για να ξεχαστεί ο κοσμάκης και να πληρώσει τα διπλά!

Τέτοιοι αλήτες και απατεώνες είναι!   ΠΗΓΗO κυρ Αλέκος κάνει τα «γλυκά μάτια» στον γραφικό Λεβέντη: Διευρύνεται το μνημονιακό μέτωπο εναντίον των Ελλήνων!

Η κυβέρνηση Σανέλ αισθάνεται ιδιαίτερα άβολα με την ισχή κοινοβουλευτική πλειοψηφία εν όψει της ψήφισης του νέου ασφαλιστικού και της επαίσχυντης φορολογίας εναντίον των αγροτών. Αυτή η ανασφάλεια δεν υπάρχει μόνο στην συγκυβέρνηση, αλλά αποτυπώνεται και στις δηλώσεις διεθνών πλουτοκρατών, όπως ο Πόλσον ο οποίος έδωσε σχετική συνέντευξη στο «Βήμα».

Έτσι κάπως διενεργούνται δύο παράλληλες προσπάθειες. Η μία από πλευράς της αντιπολίτευσης να «τονώσει» την κυβερνητική πλειοψηφία, υφαρπάζοντας υπουργικούς θώκους. Προς αυτή την κατεύθυνση, η νουδούλα έχει βάλει τους Λεβέντη και Θεοδωράκη να προπαγανδίζουν περί οικουμενικής με κορμό τον Σύριζα και τη νουδούλα. Η άλλη είναι από πλευράς της κυβέρνησης, η οποία επιθυμεί να διευρύνει την κυβερνητική πλειοψηφία χωρίς να δώσει εξουσία στη ΝΔ, αφού αυτό θα την έκανε και πάλι κόμμα εξουσίας, με δυσάρεστες εκλογικές συνέπειες για τον Σύριζα.
Στα πλαίσια αυτής της δεύτερης προσπάθειας για διεύρυνση της κυβερνητική πλειοψηφίας και με το... σύμφωνο συμβίωσης να έχει ψηφιστεί, ο κυρ Αλέκος κάνει τα «γλυκά μάτια» στον... Βασίλη. Όχι, δεν μιλάμε περί μίας ανάρμοστης ηθικά σχέσεως, αλλά περί ενός έντονου πολιτικού φλερτ μεταξύ των γραφικών της αριστεράς και του γραφικού του φραπέ και της πίτσας.
Έτσι, λοιπόν, μιλώντας στην κομματική εφημερίδα «Αυγή» και ερωτηθείς ςάν το κόμμα του κ. Λεβέντη είναι φερέγγυο και πολιτικά συγγενές στον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να αποτελέσει μελλοντικό κυβερνητικό εταίρο, ο Φλαμπουράρης είπε"Η Ένωση Κεντρώων είναι κόμμα που ταυτίζεται με τον πρόεδρό του Βασίλη Λεβέντη, την υπομονή και τους αγώνες του όλα αυτά τα χρόνια για να περάσει τα μηνύματά του και να κατακτήσει την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Οι διακηρύξεις του για να σωθεί η χώρα, να βγούμε από την κρίση και να προστατευθούν τα αδύναμα οικονομικά και κοινωνικά στρώματα μας βρίσκουν σύμφωνους. Άρα ένας διάλογος θα μπορούσε να συμβάλει στην αναγκαία αλληλοκατανόηση".
Κοινώς ο Σύριζα τα δίνει όλα στον πάλαι ποτέ καναλάρχη του 67, πολιτικάντη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, Λεβέντη, αρκεί αυτός να κάνει μια σταθεροποιητική ένεση στη συγκυβέρνηση του Μνημονίου.  ΠΗΓΗ
Υπερκέρδη για τους εφοπλιστές από τη μεταφορά των απρόσκλητων - Αλήθεια, ποιοι την πληρώνουν;

Πανηγυρίζουν οι εφοπλιστές και τα δημοσιογραφικά τους όργανα (δηλαδή σχεδόν όλα τα ΜΜΕ…) για την… κερδοφορία που προέκυψε τους τελευταίους μήνες, λόγω της καθημερινής μεταφοράς των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας από τα νησιά του Αιγαίου στον Πειραιά, με τα πλοία της γραμμής. Να ένα χαρακτηριστικό πανηγυρικό δημοσίευμα:
«Η λέξη κερδοφορία επέστρεψε ύστερα από πολλά χρόνια στα χείλη στελεχών της ακτοπλοΐας και σε αυτό σημαντική ήταν η συνεισφορά των προσφύγων από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα με αποτέλεσμα τα πλοία που έκαναν δρομολόγια από νησιά του ανατολικού Αιγαίου προς τον Πειραιά να έχουν πληρότητα που άγγιζε το 100%. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά σε άλλες χρονιές, τα πλοία αυτά ουσιαστικά θα είχαν δέσει καθώς μειώνεται η κίνηση αυτούς τους μήνες, ωστόσο συνεχίζουν τα δρομολόγια για να μεταφέρουν πρόσφυγες. Καθημερινά εξάλλου καταφτάνουν στον Πειραιά πλοία γεμάτα με πρόσφυγες και με βάση την παρούσα κατάσταση αυτά τα «ειδικά» δρομολόγια θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες».
Ωραία όλα αυτά, αλλά δε φροντίζουν οι… ενημερωτές μας να μας πληροφορήσουν για το ποιος πληρώνει τα… κερατιάτικα για τη μεταφορά των λαθρομεταναστών, προφανώς γιατί έχουν τους… λόγους τους να μας το κρύβουν.
Το «κράτος» τα πληρώνει από τα δημόσια ταμεία, δηλαδή όλοι εμείς οι αγρίως φορολογούμενοι Έλληνες! Κι όχι απλά τα πληρώνουμε, αλλά τα πληρώνουμε διπλά, διότι όπως κατήγγειλε στέλεχος ακτοπλοϊκής εταιρείας, οι εταιρείες που έχουν αναλάβει να μεταφέρουν τους απρόσκλητους, κοστολογούν το εισιτήριο σε διπλάσια σε σχέση με την κανονική τιμή!
(ΥΓ): Αλήθεια, το… τιμημένο κουκουέ (που όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει…) γιατί δε βγάζει άχνα για τις υπερτιμολογήσεις και τα υπερκέρδη των εφοπλιστών; Μήπως γιατί στην πραγματικότητα οι κουκουέδες είναι τσιράκια τους; ΠΗΓΗ

Χολυγουντιανός θίασος στο Ελληνικό με κομπάρσο τον Μουζάλα για προπαγάνδα υπέρ των «προσφύγων»


Στο γήπεδο του χόκεϊ στο Ελληνικό βρέθηκαν ο υπουργός λαθρομετανάστευσης, Μουζάλας, και η απεσταλμένη της παγκοσμιοποίησης, ηθοποιός του Χόλυγουντ, Σούζαν Σάραντον, προκειμένου να πείσουν τους Έλληνες ότι πρέπει να καλοδεχτούν τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών και ό,τι αυτή η πλημμύρα συνεπάγεται.

Πήγαν και συνομίλησαν με τους λαθρομετανάστες, αγόρασαν χριστουγεννιάτικα δώρα και έδωσαν και δηλώσεις στην κάμερα, όπου η Σάραντον είπε ότι «αποφάσισε να ταξιδέψει από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα για να τιμήσει τους προγόνους της, που ήταν πρόσφυγες» και διαβεβαίωσε τον υπουργό ότι «θα μεταφέρει στη διεθνή κοινότητα το δράμα των ανθρώπων αυτών».
Από τα σχετικά ρεπορτάζ, βεβαίως, απουσίαζαν οι συνεντεύξεις κατοίκων της περιοχής για την αυξημένη εγκληματικότητα που παρατηρείται στην περιοχή τους. Επίσης έλειπαν οι αναφορές στους Έλληνες που πεινάνε, αφού πλήττονται από το τρίτο αριστερό μνημόνιο του Μουζάλα. Όμως οι Έλληνες δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον Μουζάλα και την Σούζαν Σάραντον. Οι Έλληνες είναι μόνο για να δίνουν τα λεφτά για την σίτιση των λαθρομεταναστών.
Αλήθεια, η Σάραντον τώρα που θα φύγει και πάλι για το Αμέρικα πόσους θα πάρει σπίτι της; Αφού είναι αμερικανίδα, θέλει τους «πρόσφυγες» και οι ΗΠΑ ευθύνονται για το ότι αυτοί οι άνθρωποι φεύγουν από τις εστίες τους, λογικό είναι να πρέπει να αναλάβει ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης, παίρνοντας τουλάχιστον 1000 να τους βάλει στη βίλα της, στην πισίνα της και με σκηνές στην έπαυλή της. ΠΗΓΗ

Τσέχος πρόεδρος: Δεν υπάρχει προσφυγικό ρεύμα παρά μόνον οργανωμένη εισβολή!

Πικρές αλήθειες για την εισβολή εξ’ Ανατολών απρόσκλητων στην Ευρώπη, που πονάνε τους νεοταξίτες, είπε στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν, τον οποίο τα εγχώρια «σκυλάκια των δανειστών» επιχειρούν να εμφανίσουν ως… μέθυσο και γραφικό τύπο.
Ο Τσέχος πρόεδρος, λοιπόν, μίλησε για «οργανωμένη εισβολή» και κάλεσε τους νεαρούς άνδρες (που αποτελούν το 80% των «προσφύγων»…) από τη Συρία και το Ιράκ να «πάρουν τα όπλα» εναντίον του Ισλαμικού Κράτους αντί να φεύγουν από τις πατρίδες τους. Ιδού τι είπε:
«Είμαι βαθύτατα πεπεισμένος ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια οργανωμένη εισβολή και όχι με μια αυθόρμητη κίνηση προσφύγων. Η μεγάλη πλειονότητα των παράνομων μεταναστών είναι νεαροί άνδρες, που έχουν καλή υγεία και είναι άγαμοι. Αναρωτιέμαι γιατί αυτοί οι άνδρες δεν παίρνουν τα όπλα για να αγωνιστούν για την ελευθερία της χώρας τους, εναντίον του Ισλαμικού Κράτους. Η φυγή τους, αντικειμενικά ενισχύει το Ισλαμικό Κράτος».
Την ίδια ώρα, επτά στους δέκα Τσέχους διαφωνούν με την είσοδο απρόσκλητων στη χώρα τους, σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση!  ΠΗΓΗ

Σε έξαρση η εγκληματικότητα: Χριστουγεννιάτικες ληστείες με βαριοπούλα στην Ηλεία και σε ρεβεγιόν στην Παιανία


Μπορεί ο υπουργός Προ-Πο Τόσκας να απολαμβάνει αμέριμνος τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του, όμως η ελληνική κοινωνία βρίσκεται ανυπεράσπιστη μπροστά στις εγκληματικές ομάδες που δρουν ανεξέλεκτες σε όλη την χώρα. Μόλις χθες είχαμε δύο πολύ σοβαρά περιστατικά σε Ηλεία και Παιανία με σκηνές, που μοιάζουν βγαλμένες, κυριολεκτικά από αστυνομικές ταινίες.
Σενάριο από κινηματογραφική ταινία θυμίζουν τα όσα έζησαν ένας 54χρονος και η 38χρονη σύντροφός του στην Ηλεία, μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή των Δουνεϊκων επί της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, το βράδυ των Χριστουγέννων. Τρεις ληστές εισέβαλαν με πιστόλι και βαριοπούλα και αφού ξυλοκόπησαν τον 54χρονο κατάφεραν να αποσπάσουν μικρό χρηματοκιβώτιο που σύμφωνα με πληροφορίες περιείχε το ποσό των 90.000 ευρώ.
Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις δέκα το βράδυ όταν από ένα αυτοκίνητο που σταμάτησε κοντά στο σπίτι κατέβηκαν τρία άτομα που είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με κουκούλα και φορούσαν γάντια. Οι δύο ήταν ψηλοί και σωματώδεις και ο τρίτος πιο κοντός. Ο ένας εξ αυτών κρατούσε πιστόλι και ένας άλλος βαριοπούλα. Με τη βαριοπούλα έσπασαν αρχικά το παράθυρο της κουζίνας και στη συνέχεια την κεντρική πόρτα. Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον 54χρονο, τη σύντροφό του και το παιδί της, το οποίο ακούγοντας τα όσα συνέβαιναν βγήκε τρομαγμένο στο μπαλκόνι με ένα κινητό τηλέφωνο στο χέρι. Οι δράστες εισβάλλοντας στο σπίτι άρχισαν να χτυπούν με τη βαριοπούλα τον 54χρονο στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ απειλούσαν με το πιστόλι τον ίδιο και την 38χρονη, για να τους πουν που έχουν χρήματα.

Αρχικά πήραναπό την τσέπη του 54χρονου το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, ενώ οι δράστες φάνηκαν πως ήταν καλά διαβασμένοι και από τον πρώτο όροφο του σπιτιού, κατέβηκαν στο ισόγειο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα του γιου του ο οποίος απουσίαζε και το οποίο επικοινωνεί μέσω εσωτερικής πόρτας με το κατάστημα πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, που διατηρεί η οικογένεια.Έσπασαν την πόρτα και μέσα στο χώρο αναζήτησαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που υπήρχε εκεί, πακτωμένο στον τοίχο. Κατάφεραν να το αποκολλήσουν να το πάρουν και να τραπούν στη συνέχεια σε φυγή με το αυτοκίνητο που είχαν έρθει και που προφανώς τους περίμενε και τέταρτος δράστης.
Όσο συνέβαιναν αυτά, ο γιος της 38χρονης κάλεσε στο κινητό το γιο του 54χρονου και στη συνέχεια την Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος του 54χρονου βρισκόταν κοντά και έσπευσε στο σπίτι, όπου είδε τους ληστές να φεύγουν και τους καταδίωξε για λίγο, πριν αυτοί επιταχύνουν και χαθούν μέσα στη νύχτα, ενώ στιγμές αργότερα έφτανε στο σημείο αστυνομικοί.  Οι δράστες είχαν δέσει και ακινητοποιήσει τον 54χρονο και την 38χρονη χειροπόδαρα με τη χρήση φαρδιάς ταινίας περιτυλίγματος. Ο 54χρονος βρέθηκε αιμόφυρτος μετά τα χτυπήματα  από τη βαριοπούλα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
ilialive.gr
Ρεβεγιόν τρόμου σε σπίτι στην Παιανία

Σκηνή από ταινία τρόμου έζησαν χριστουγεννιάτικα οι καλεσμένοι ενός ρεβεγιόν σε σπίτι στην Παιανία. Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν ένα ζευγάρι το οποίο ήταν καλεσμένο στο εν λόγω ρεβεγιόν πήγαινε προς το αυτοκίνητό του για να φύγει. Τότε μπροστά του εμφανίστηκαν τρεις ένοπλοι κουκουλοφόροι και του ζήτησαν να δώσει όλα του χρήματα.
Στην συνέχεια οι δράστες ζήτησαν από το ζευγάρι να τους οδηγήσει και στο σπίτι όπου γινόταν το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Με την απειλή του όπλου οι κουκουλοφόροι ζήτησαν και από τους καλεσμένους και από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού όλα τα χρήματα που είχαν μαζί τους. Εκείνοι έντρομοι τα έδωσαν και οι δράστες τα πήραν και εξαφανίστηκαν. ΠΗΓΗ


Μαθήματα σεξουαλικής ορθότητας κάνει η Νορβηγία στους απρόσκλητους, αλλά αυτού δεν παίρνουν χαμπάρι από τέτοια

Έχει και τα ευτράπελά της η παγκοσμιοποίηση! Στην Νορβηγία, λοιπόν, οι αρχές αποφάσισαν να προσφέρουν δωρεάν μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης (ας τα αποκαλέσουμε… «σεξουαλικής ορθότητας»), στους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες.
Το εθελοντικό πρόγραμμα διάρκειας πέντε ωρών που προσφέρεται σε όλη τη χώρα, περιλαμβάνει ομαδικές συζητήσεις σχετικά με το σεξ και τον βιασμό ενώ οι συμμετέχοντες διδάσκονται πως μορφές βίας που θεωρούνται πράξεις «τιμής», στη Νορβηγία είναι παράνομες.
Προφανώς, οι Νορβηγοί θορυβήθηκαν από τα υψηλότατα ποσοστά απρόσκλητων δραστών βιασμών στην γειτονική Δανία (όπου οι Δανοί δράστες βιασμών είναι κάτω από… 1% και το υπόλοιπο 99% εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι) και κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες να αποφύγουν το… αναπόφευκτο.
Ποια είναι η γνώμη των… εκπαιδευομένων επί του θέματος; Στην Ερυθραία, «εάν κάποιος θέλει μια γυναίκα, μπορεί απλά να την πάρει και δεν πρόκειται να τιμωρηθεί», είπε  στους «Νιου Γιορκ Τάιμς», ο Αμπντού Οσμάν Κελίφα, ένας απρόσκλητος από τη χώρα της βορειοανατολικής Αφρικής που έχει καταθέσει αίτηση ασύλου στη Νορβηγία και συμμετείχε στο εν λόγω πρόγραμμα. Και ο νοών νοείτω!  ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 3209207899289119414

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item