Widgets

ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ! ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ για να την ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ο Mr.TSIPRAS στα ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ


ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ: Έπεσαν οι υπογραφές για την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων!


Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του ξεπουλήματος της χώρας και των δομών της από την «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση. «Έπεσαν» σήμερα οι υπογραφές για την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας και πλέον ο έλεγχος των αερομεταφορών περνά σε χέρια ξένων.
Συγκεκριμένα, τα αεροδρόμια του Ακτίου, της Καβάλας, της Θεσσαλονίκης, της Κέρκυρας, των Χανίων/ Κρήτης, της Κεφαλονιάς, της Κω, της Μυτιλήνης, της Μυκόνου, της Ρόδου, της Σάμου, της Σαντορίνης, της Σκιάθου και της Ζακύνθου περνάνε στον έλεγχο της κοινοπραξίας Fraport – Κοπελούζου.
Το συνολικό αντίτιμο που θα διαθέσει η κοινοπραξία, προκειμένου να αναλάβει τον έλεγχο των αερομεταφορών της χώρας είναι «€1,234 δισ. εφάπαξ τίμημα και €22,9 εκατ. ετήσιο εγγυημένο καταβλητέο μίσθωμα, αναπροσαρμοζόμενο ετησίως με τον πληθωρισμό, καθώς και κυμαινόμενη μεταβλητή αμοιβή που υπολογίζεται κατά έτος 28,6% των Κερδών προ Φόρων, Τόκων και Αποσβέσεων των αεροδρομίων», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, δηλαδή πήρε 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας και τα κέρδη που αυτά αποφέρουν για 40 χρόνια έναντι πινακίου φακής.
Η «πρώτη φορά αριστερά» συνεχίζει το «ευαγές» έργο των κυβερνήσεων της πασοκονουδούλας, δηλαδή την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας σε ξένες εταιρείες, χωρίς ουσιαστικό όφελος για την Ελλάδα και τους Έλληνες.  ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => Mr.TSIPRAS προς ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ: «ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ, ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΟΝΟ τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ»


Ηλίας Κασιδιάρης: “Η κυβέρνηση πατάει τους φτωχούς Έλληνες βιοπαλαιστές και το βράδυ γλεντάει στα μπουζούκια το ξεπούλημα της χώρας”Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην μνημονιακή συγκυβέρνηση της αριστεράς για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού. Τα σπίτια και οι περιουσίες των Ελλήνων ρίχνονται ως βορά στα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας από μία κυβέρνηση που δήθεν έχει κοινωνικό πρόσωπο, αλλά το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να υλοποιήσει την ιδεοληψία να μετατρέψει τους Έλληνες σε μειοψηφία στην Πατρίδα μας.Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ανθελληνικής πολιτικής που ασκεί είναι η βίαια σύλληψη από πάνοπλους αστυνομικούς ενός υπέργηρου "φοροφυγά" καστανά στην Θεσσαλονίκη, την στιγμή που η υπουργός Γεροβασίλη σκορπούσε στα μπουζούκια τα λεφτά του ελληνικού λαού. ΠΗΓΗ

Χρήστος Παππάς προς Συριζαίους: Από “Αριστερά της προόδου” γίνατε “Κίνημα του Μνημονίου και της ύφεσης”

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρηστος Παππάς κατά την ομιλία του στην βουλή, για την κατάρρευση της Παιδείας, αρχικά στηλίτευσε την στάση του προεδρείου σχετικά με τις καταγγελίες βουλευτών του Πασόκ προς τον Φίλη, τονίζοντας πως εάν τα έλεγε κάποιος εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου θα είχαν διαγραφεί από τα πρακτικά.
Σχετικά το θέμα της συζήτησης είπε πως δεν έχει καταρρεύσει μόνο η Παιδεία, αλλά όλο το κράτος και αυτό έγινε με την ψήφο του συνόλου των βουλευτών του αντισυνταγματικού τόξου, αφού όλοι μαζί ψήφισαν το τρίτο καταστροφικό Μνημόνιο.
Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην σημερινή κατάσταση που επικρατεί, σημειώνοντας πως υπάρχει έλλειψη Παιδείας και αυτό οφείλεται κυρίως στα κόμματα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ που κυβερνούσαν επί 40 χρόνια, όπως και στην Αριστερή προπαγάνδα από το 1974 έως σήμερα.
Κλείνοντας είπε πως η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για Εθνική Παιδεία και πιστεύει πως είναι υποχρέωση του κράτους η διαπαιδαγώγηση των νέων Ελλήνων στα ιδανικά της Πατρίδας ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΕΙΛΕΣ ΒΙΑΣ από τα ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΕΝΑΤΙΟΝ ΜΑΣ και ΟΣΩΝ δεν ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ στο ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Ηλίας Παναγιώταρος: Με εντολή των δανειστών νομοθετείτε για την οικονομική καταστροφή των Ελλήνων

Ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή για τα προαπαιτούμενα μέτρα, ο Συναγωνιστής Βουλευτής Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος ήρθε αντιμέτωπος με τις σφοδρές αντιδράσεις των υπόλοιπων πολιτικών δυνάμεων, επειδή για ακόμη μια φορά καταδίκασε την μνημονιακή ανθελληνική κυβερνητική πολιτική.
Ειδικότερα, ο Συναγωνιστής έθιξε την υποκριτική στάση της κυβέρνησης, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποποιηθεί πλήρως το παρελθόν του, ακολουθώντας πιστά τις εντολές  δανειστών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος και του ελληνικού λαού. Τη στιγμή που οι περιουσίες και οι κατοικίες των Ελλήνων πολιτών υποθηκεύονται, που το 1/3 των Ελλήνων βρίσκεται σε συνθήκες φτώχειας και εξαθλίωσης, εντούτοις κονδύλια του κρατικού προϋπολογισμού δαπανώνται για την εγκατάσταση και διαμονή των λαθρομεταναστών εντός της ελληνικής επικράτειας.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μένει αδιάφορη απέναντι στην κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι δανειολήπτες, απέναντι στην εκρηκτική αύξηση της ανεργίας και της ανασφάλιστης εργασίας και απέναντι στην κατάρρευση του ιδιωτικού τομέα, τόσο με την συρρίκνωση των ελληνικών επιχειρήσεων, όσο και με την καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Παραδόξως, φαίνεται πως μόνο όσον αφορά τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων η κυβέρνηση εμφανίζεται ευαισθητοποιημένη, φέρνοντας τις ανάλογες διατάξεις στην Βουλή.
Κλείνοντας, ο Ηλίας Παναγιώταρος άσκησε κριτική τόσο στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όσο και στο ρόλο των υπόλοιπων δυνάμεων του «δημοκρατικού τόξου», καθώς ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι είναι συνυπεύθυνοι για την υποδούλωση της χώρας.  ΠΗΓΗ

Κ. Μπαρμπαρούσης: Ξέφραγο αμπέλι το νοσοκομείο Πατρών - Σε κίνδυνο η δημόσια Υγεία!


Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Συναγωνιστής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια στην επίκαιρη ερώτησή του σχετικά με καταγγελίες των ιατρών του νοσοκομείου του Ρίου για απώλεια εργαλείων και μηχανημάτων κλινικών.
Πολλά εργαλεία στα νοσοκομεία «εξαφανίζονται» και με αυτόν τον τρόπο δυσχεραίνεται η εξέταση των ασθενών. Επιπροσθέτως, πολλά εργαλεία ανήκουν σε μηχανήματα και χωρίς αυτά, τα μηχανήματα δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Οι ιατροί έχουν ήδη προβεί σε καταγγελίες, αλλά δεν έχουν λάβει καμία απάντηση από το Υπουργείο.
Όλα αυτά παραπέμπουν σε μια πρωτοφανή συγκάλυψη του φαινομένου. Η εν λόγω ερώτηση έχει κατατεθεί από τον Συναγωνιστή Μιχάλη Αρβανίτη σε προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση με την γνωστή στάση του Υπουργείου να μην απαντά στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής, εντελώς αντισυνταγματικά και παράνομα.
Την εν λόγω ερώτηση την επανακατέθεσε ο Συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης λαμβάνοντας ακόμη μια φορά την ίδια απάντηση από το Υπουργείο. Φυσικά, δεν έγινε καμία κίνηση από το Υπουργείο για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο και να συλληφθούν οι ένοχοι που αδειάζουν τα νοσοκομεία μας.
Με αυτές τις πρακτικές γεννάται η υπόνοια πως κάποιοι στο Υπουργείο είναι «στον κόλπο» και συγκαλύπτουν τους κλέφτες.   ΠΗΓΗ

Ο Σύριζα αντιγράφει το Πασόκ ακόμη και στα  σκυλάδικα! Στα χνάρια Τσοχατζόπουλου - Παπανδρέου η κυβερνητική εκπρόσωπος Γεροβασίλη

Η συριζαία βουλευτίνα δεν έχει αφήσει νυχτερινή πίστα, πριν πάει στον Μαργαρίτη είχε περάσει και από τον Ζουγανέλη!
Η απεγνωσμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να αποδείξει την πασοκοποίηση του αγγίζει ακόμη και τις «πολιτιστικές» πτυχές του... παλαιού καλού ΠΑΣΟΚ. Κάποτε, ο τότε υπουργός εργασίας Βαγγέλης Γιαννόπουλος «αποστόμωσε» τους επικριτές του για την επιλογή που έκανε να πηγαίνει στα «σκυλάδικα» με το να τα χαρακτηρίζει ως «πολιτιστικά κέντρα».
Πατώντας, προφανώς (και) σ΄αυτή την πασοκική παράδοση, οι συριζαίοι συνεχίζουν τις «πολιτιστικές» επιδόσεις του Γιαννόπουλου, του Τσοχατζόπουλου και των άλλων «πρασινοφρουρών» με το να στροβιλίζονται πάνω στις πίστες, κάτω από τους ήχους «ποιοτικών» ασμάτων, λουλουδοπόλεμο, σπάσιμο πιατικών και ορισμένες... αδέσποτες «μπάφλες», όπως αυτή που «έφαγε» η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη από ευρισκόμενο  σε... μεγάλα ντέρτια  συνδιασκεδαστή της.

Δεν θα σχολιάσουμε την αισθητική πλευρά του θέματος, καθώς οι συριζαίοι είναι εθισμένοι με ό,τι κακόγουστο, γελοίο και θλιβερό περιφέρεται στην ατμόσφαιρα. Ας τους θυμίσουμε, όμως, ότι το ίδιο ανέμελα διασκέδαζαν οι πασόκοι κάποτε, για να φτάσουν στα πρόθυρα της διάλυσης σήμερα. Έτσι, λοιπόν, και οι σύγχρονοι μιμητές πασών των πασοκικών συμπεριφορών και αθλιοτήτων ας έχουν υπόψιν τους ότι την ώρα που διασκεδάζουν προκαλούν με την συμπεριφορά τους όλους αυτούς που δεν έχουν την δυνατότητα ούτε για καφέ να πάνε.
Έτσι, αφού θέλουν να πασοκοποιηθούν ολοένα και περισσότερο, ας είναι έτοιμοι και για την εκλογική προσγείωση που θα έχουν κάποια στιγμή, τότε που η λαϊκή οργή και η κοινωνική αποδοκιμασία θα τους οδηγήσει ξανά στα πενιχρά εκλογικά ποσοστά που είχαν πριν το 2012. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Σκληρός ανταγωνισμός στην Αριστερά: στα μπουζούκια ο Σύριζα, στα κλαρίνα το ΚΚΕ!


Δεν έχει σταματημό ο κατήφορος της ελληνόφωνης Αριστεράς, η οποία επιφυλάσσει σκληρά μέτρα για τον Ελληνικό Λαό και πολυδάπανη διασκέδαση για την ίδια: μετά την Γεροβασίλη του Σύριζα και τα μπουζούκια, σειρά στο χορό πήρε ο Κουτσούμπας του αντεθνικού ΚΚΕ στα κλαρίνα.
Συνεστίαση του κόμματος του χαφιέ λοιπόν, έλαβε χώρα σε πολυτελή χώρο στη Λιβαδειά. Το αξιοσημείωτο αυτής βεβαίως, είναι το γεγονός ότι το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς δεν ήταν ο αρχικομισάριος της εγκληματικής συμμορίας του ΚΚΕ, αλλά ο Γιώργος Μάγκας, η σύζυγος του και το κλαρίνο.
Τα φτωχά λαϊκά στρώματα νιώθουν ήδη ανακουφισμένα από την «αντίσταση του ΚΚΕ στο κεφάλαιο», τόσο ώστε να ακούγεται σε όλη την Βοιωτία η προτροπή την επόμενη φορά να παίξει κλαρίνο ο Κουτσούμπας! Η «πάλη της εργατικής τάξης» συνεχίζεται και ο λογαριασμός πάει απευθείας στον Ελληνικό Λαό, όχι σαν τους «φασίστες της Χρυσής Αυγής» που επέστρεφαν τα χρήματα της κρατικής χρηματοδότησης στους Έλληνες μέσω των «ρατσιστικών» διανομών τροφίμων σε όλη την Ελλάδα! Οι αλήθειες να λέγονται.  ΠΗΓΗ

Αντιρατσιστική προπαγάνδα από 26 βουλευτές του Σύριζα, ζητούν να απαγορευθεί ο όρος «λαθρομετανάστης» από τις υπηρεσίες της Αστυνομίας!


Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται με την ψήφιση για τα προαπαιτούμενα να βυθίσει την Πατρίδα και τον Λαό ακόμη περισσότερο στην υποδούλωση και την φτωχοποίηση, υπάρχουν βουλευτές του, οι οποίοι προκαλούν την σοβαρότητα με τις ενέργειες τους. Διαβάζουμε, λοιπόν, χαρακτηριστικά ότι 26 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή, ζητώντας την κατάργηση του όρου «λαθρομετανάστης» από τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας!

Όπως αναφέρουν, «οι όροι "λαθρομετανάστευση" και "λαθρομετανάστης" είναι όχι μόνο προσβλητικοί και αδόκιμοι, αλλά επίσης, και ασχέτως των "ετυμολογικών" αιτιολογήσεων που εσχάτως επιστρατεύονται, χρησιμοποιούνται αντικειμενικά εδώ και χρόνια για τη διάδοση και την αναπαραγωγή ρατσιστικών στερεοτύπων». Όσο «αδόκιμοι» και «προσβλητικοί» είναι οι όροι «λαθρεπιβάτης», «λαθραναγνώστης», «λαθρέμπορος», «λαθροκυνηγός», άλλο τόσο είναι οι όροι «λαθρομετανάστευση» και «λαθρομετανάστης».

Αλλά που να το καταλάβουν αυτό οι εκτός τόπου και χρόνου συριζαίοι (αλλά και λοιπές «δημοκρατικές δυνάμεις»), οι οποίοι με τις ξεπερασμένες ιδεοληψίες τους επιχειρούν να εξευτελίσουν την σοβαρότητα και να σφαγιάσουν την εννοιολογία της Ελληνικής γλώσσας. Μπορεί στον ΣΥΡΙΖΑ να φροντίζουν για το πλήρες ξεζούμισμα του Ελληνικού Λαού, αλλά ο «αντιρατσισμός» καλά κρατεί. Ακόμη και όταν ξεπερνούν κάθε όριο γελοιότητας...  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Bankingnews: Η πρόταση της Χρυσής Αυγής να κλείσουν τα σύνορα είναι απόλυτα και συνταγματικά ορθή


Η έγκριτη οικονομική ιστοσελίδα bankinews.gr αναλύει την πρόταση του Λαϊκού Συνδέσμου για κλείσιμο των συνόρων και πάταξη της λαθρομετανάστευσης. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο, το οποίο αξίζει να αναγνωστεί: 
"Δίνουμε σημασία στον λαθρομετανάστη και ξεχνάμε τι έχει περάσει ο Έλληνας πολίτης από τις αποτυχημένες διακυβερνήσεις των τελευταίων ετών. Ο Ηλίας Κασιδιάρης ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επανέλαβε για πολλοστή φορά μια αυτονόητη πρόταση, να κλείσουν τα σύνορα της Ελλάδος στους μετανάστες.
Η πρόταση αυτή ωστόσο του Κασιδιάρη δεν είναι πρωτογενής, το ελληνικό Σύνταγμα επιβάλλει την λύση αυτή και ο Κασιδιάρης που κατηγορείται παραδόξως ως αντισυνταγματικός προτείνει μια αυτονόητη λύση… δηλαδή να εφαρμοστεί το Σύνταγμα. Στην Ελλάδα φθάσαμε και αποτελεί πρόκληση, να θεωρούμε ακραίο, φασίστα και άλλα συναφή κάποιον βουλευτή που προτείνει να εφαρμοστεί το Σύνταγμα της Ελλάδος.
Αν η Χρυσή Αυγή έλεγε κάτι άλλο καταλαβαίνουμε με τι κοσμητικά επίθετα θα την στόλιζαν. Όμως αν δούμε λίγο τα δεδομένα η πιο ορθή θέση μεταξύ των κομμάτων στην Ελλάδα για το μεταναστευτικό είναι της Χρυσής Αυγής. Γιατί όμως; Στην Ελλάδα έχουν καταφθάσει 788 χιλιάδες πρόσφυγες, μετανάστες και λαθρομετανάστες. Η χώρα έχει πλημμυρίσει από τις μεταναστευτικές ροές χωρίς στρατηγική. Τα όσα διαδραματίζονται με τους λαθρομετανάστες είναι προσβλητικά, απαράδεκτα και συνάμα απάνθρωπα.
Η Ελλάδα αφήνει ανοικτά σύνορα για να έρθουν οι μετανάστες ή λαθρομετανάστες αλλά οι άλλες χώρες κλείνουν τα σύνορα οπότε τα ανοικτά σύνορα της Ελλάδος είναι ουσιαστικά κλειστά σύνορα προς την δυτική Ευρώπη. Η Ελλάδα παγιδεύτηκε σε μια δήθεν ανθρωπιστική στρατηγική - και για να μην παρερμηνευθούμε δεν κατηγορούμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Όντως να πίστευαν ότι με αυτό τον τρόπο δίνουν διέξοδο στους λαθρομετανάστες να περάσουν στην Ευρώπη.
Όμως όταν η Ελλάδα καταλήγει να είναι ο τελικός προορισμός όταν η Ελλάδα ηττάται με τα 3 δισ. στην Τουρκία και 30 εκατ. στην Ελλάδα έπρεπε και η ελληνική κυβέρνηση να αλλάξει στρατηγική. Δεν μπορεί ο ελληνικός λαός να πληρώνει μια ανθρωπιστική πολιτική και ένα βάρος που δεν μπορεί να σηκώσει;
Το πιο ορθό είναι να κλείσουν τα σύνορα και να υπάρξει σχεδιασμός ώστε ένα πολύ μεγάλο μέρος των λαθρομεταναστών να μεταφερθεί εκτός Ελλάδος. Η πρόταση Κασιδιάρη, δεν είναι παράλογη, δεν είναι ρατσιστική, δεν είναι ουτοπική. Είναι πολύ ορθή. Τα σύνορα πρέπει να κλείσουν για να προστατευτεί ο 'Eλληνας." ΠΗΓΗ


Ο μνημονιακός υπουργός του Σαμαρά, Στουρνάρας, στηρίζει πλέον τον Τσίπρα!

Ήταν μόλις πριν από ένα έτος που ο ΣΥΡΙΖΑ, ως αντιπολίτευση τότε, χαρακτήριζε τον Στουρνάρα ως άνθρωπο των τραπεζιτών, της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Τώρα, που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον στην κυβέρνηση, έχει μετατραπεί σε «παράγων αληθείας». Για του λόγου το αληθές, ο Βούτσης επικαλέστηκε την «θετική αποτίμηση» της ΤτΕ για να απαντήσει σε ερωτήσεις που έγιναν στην βουλή. Προχωρώντας, μάλιστα, περισσότερο την…ανάλυσή του, ο Βούτσης είπε, αναφερόμενος στον Στουρνάρα, ότι «γλιτώνει και 16 δισεκατομμύρια περίπου από τα χρέη σε σχέση με την δανειακή σύμβαση. Και αυτό είναι σημαντικό».
Το ότι το δημόσιο έχασε όλα τα λεφτά που είχε βάλει στις τράπεζες με την προηγούμενη ανακεφαλαίωση δεν έχει για τον Βούτση καμία σημασία! Ο ίδιος ο Στουρνάρας φρόντισε με τα λεγόμενά του να δείξει πόσο στηρίζει (και) τη νυν κυβέρνηση. Παραδίδοντας στον Βούτση το στικάκι με την Ενδιάμεση Έκθεση της ΤτΕ για τη Νομισματική Πολιτική του 2015 είπε ότι «Η έκθεση αυτή, σαφώς, έχει μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον, αφού αναλύει όλα τα διαθέσιμα στοιχεία». Για να συμπληρώσει στην συνέχεια ότι «Βέβαια, έχει και τις προϋποθέσεις για να ευοδωθεί αυτή η αισιοδοξία, η βασικότερη από τις οποίες είναι ότι πρέπει να υπάρχει ένα κλίμα πολιτικής σταθερότητας, η κυβέρνηση να συνεχίσει τις ομαλές διαπραγματεύσεις με τους εταίρους και να υλοποιήσει στην Βουλή την συμφωνία. Αυτό πρέπει να γίνει γιατί σήμερα στην Ευρώπη, όλες οι χώρες απολαμβάνουν μια πολύ χαλαρή νομισματική πολιτική και πρέπει και εμείς, προς όφελος του ελληνικού λαού, να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις χαλαρές συνθήκες νομισματικής πολιτικής που επικρατούν σήμερα στην Ευρώπη».
Στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος είχε μιλήσει και πέρυσι, τέτοια εποχή,  αλλά τότε οι Συριζαίοι, με επικεφαλής τον ίδιο τον Τσίπρα, σκαρφάλωναν στα κάγκελα και απαιτούσαν την αποπομπή του Στουρνάρα, διότι μιλώντας για την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας αβαντάριζε τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, οι οποίοι προσπαθούσαν εκείνη την περίοδο να μαζέψουν τις απαραίτητες ψήφους προκειμένου να εκλέξουν ΠτΔ και να αποφύγουν τις εκλογές (τις οποίες δεν γλύτωσαν τελικά).
Τώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ τον ακούει με ικανοποίηση να σιγοντάρει την νυν κυβέρνηση, δίχως να αισχύνεται στο ελάχιστο. Δείχνουν, έτσι, ότι η εξουσία και η διατήρηση σ’ αυτή είναι το μόνο που ενδιαφέρει τα πολιτικά λιγούρια του ΣΥΡΙΖΑ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Σε ανοιχτή γραμμή κουκουλοφόροι - Λάμπρου - Σύριζα: Καίνε την Αθήνα και τους σώζουν οι δικηγόροι της Αριστεράς
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την ύποπτη δράση του στελέχους του Σύριζα Λάμπρου και του κυκλώματος υποστήριξης των κουκουλοφόρων.
Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό, ότι οι Συριζαίοι είχαν δημοσιεύσει τηλέφωνο υποστήριξης συλληφθέντων μπαχαλάκηδων, ώστε να μπορούν να την βγάλουν «καθαρή» μετά τις εγκληματικές πράξεις τους.
Η εφημερίδα « ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» λοιπόν έκανε ένα πείραμα. Αμέσως μετά τις συλλήψεις και τις καταγγελίες που ακολούθησαν, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα στηρίζει και βοηθά τους συλληφθέντες, τηλεφώνησε στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ παριστάνοντας τον συγγενή ενός από τους συλληφθέντες.
Ακολουθεί ολόκληρος ο διάλογος που είχαν με τον Λάμπρου όπως καταγράφηκε στο φύλλο της εφημερίδας:  ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΑΝΟ ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΔΩ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 8110404563465471278

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item