Widgets

ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ «ΒΟΘΡΟΣ»...! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΣΑ σε ΠΡΩΗΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ του ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (Ενώ προβαίνουν σε Πρόστιμα, Κατασχέσεις και Φυλακίσεις απλών ΕΛΛΗΝΩΝ για μικροποσά)
Αιδώς Αργείοι! 100.000 ευρώ αναδρομικά δίνει ο Τσίπρας στους συνταξιούχους βουλευτές


Σε μια περίοδο κατά την οποία ετοιμάζεται μια ακόμη μείωση στις ήδη πενιχρές συντάξεις, η κυβέρνηση έρχεται με ένα νομοσχέδιο και μια σχετική διάταξη να αποφανθεί ότι το Δημόσιο αποδέχεται δικαστικές αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σύμφωνα με τις οποίες δίνονται αναδρομικές αυξήσεις έως και 100.000 ευρώ ανά περίπτωση σε συνταξιούχους βουλευτές!
Με την συγκεκριμένη διάταξη, οι συντάξεις των βουλευτών θα πρέπει να αναπροσαρμοστούν, δηλαδή να αυξηθούν, αναδρομικά από το 2008 και να ακολουθήσουν τις μισθολογικές αυξήσεις που δόθηκαν τότε με το νόμο 3691/08 στους δικαστικούς λειτουργούς, καθώς οι συντάξεις των βουλευτών υπολογίζονται κάθε φορά με τους εκάστοτε μισθούς των δικαστών.
Το ποσό το οποίο θα υποχρεωθεί να καταβάλλει ο Κρατικός Προϋπολογισμός δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο. Μπορεί η καταβολή των αναδρομικών να αφορά σε μικρό αριθμό συνταξιοδοτηθέντων βουλευτών, πλην όμως τα ποσά που προκύπτουν ανά περίπτωση είναι κατά μέσο όρο της τάξης των 100.000 ευρώ, καθώς περιλαμβάνουν αναδρομικές αυξήσεις από το 2008 και μετά.
Ακόμη κι αν υπολογιστούν οι αφαιρέσεις από τις μειώσεις που έγιναν από το 2010 λόγω των διαδοχικών Μνημονίων, η «καθαρή» μετά τις περικοπές αύξηση δεν θα είναι μικρότερη των 50.000 έως 60.000 ευρώ. Και όλα αυτά σε μια περίοδο όπου οι μισθοί είναι πετσοκομμένοι, οι συντάξεις μειώνονται και πάλι, η ανεργία έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη και χιλιάδες Έλληνες κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους από τα γνωστά «αρπακτικά».
Το αναδρομικό αυτό «δώρο» στους συνταξιούχους βουλευτές αποτελεί μια βαθύτατη κοινωνική πρόκληση και πρέπει άμεσα να ανακληθεί. Γιατί σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ισχύσει η γνωστή ρήση «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό». Με απολύτως «νόμιμους» τρόπους έχουν επέλθει τα Μνημόνια, με την πολιτική και οικονομική κατοχή της Χώρας και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού.
Η απόφαση για τα αναδρομικά των βουλευτών αποτελεί ένα ακόμη ηθικό και κοινωνικό ατόπημα, οποιαδήποτε νομική κάλυψη κι αν έχειΗ Χρυσή Αυγή κατέθεσε σχετική ερώτηση για τις προκλητικές απολαβές των συνταξιούχων βουλευτών.ΠΗΓΗ

Ιδού οι 117 βο(υ)λευτές που θα εισπράξουν τις 100.000 ευρώ αναδρομικά: οι 62 της ΝΔούλας - ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!

Το σκάνδαλο με τις προκλητικές απαιτήσεις πρώην βουλευτών του «συνταγματικού τόξου» να πάρουν αναδρομικά χρήματα μέχρι και 100.000 ευρώ έκαστος έχει πλέον και ονόματα. 117 είναι ο αριθμός αυτών των βουλευτών, με 62 απ’ αυτούς να είναι πρώην βουλευτές της ΝΔ και 52 του ΠΑΣΟΚ.
Ιδιαίτερα η ΝΔ, η οποία έχει την ψευδαίσθηση ότι παραμένει ακόμη κόμμα εξουσίας, τι θέση παίρνει για την προκλητική αυτή απαίτηση των βουλευτών της; Συμφωνεί με τα όσα ζητούν; Αν όχι (που πολύ αμφιβάλλουμε γι’ αυτό) δεν θα έπρεπε να έχει διαγράψει αμέσως τους πρώην βουλευτές της, οι οποίοι σε μια εποχή πολύ δύσκολη για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έχουν τέτοιες απαράδεκτες και προκλητικές απαιτήσεις;
Η σιωπή της ΝΔ στο θέμα αυτό είναι χαρακτηριστική του «νέου ήθους και ύφους» που θέλει να περάσει στην πολιτική ζωή του Τόπου, όποιος κι αν είναι ο νικητής της δελφινομαχίας στις 10 Ιανουαρίου.
Οι Βουλευτές ΝΔ
Από την πλευρά της ΝΔ οι 62 πρώην βουλευτές που κατέθεσαν αγωγές είναι: Νικ. Αγγελόπουλος, Παν. Αδρακτάς, Θεοδ. Αναγνωστόπουλος, Απ. Ανδρεουλάκος, Ιωαν. Βαληνάκης, Δημ. Γαλαμάτης, Σταυρ. Δαϊλάκης, Γεωργ. Δεικτάκης, Θεοφ. Δημοσχάκης, Πέτρ. Δούκας, Ελεύθ. Ζαγορίτης, Σοφία Καλαντζάκου, Ηλ. Καλλιώρας, Γεώργ. Καλός, Κρινιώ Κανελλοπούλου, Αναστ. Καραμάριος, Αντ. Καρπούζας, Θεόδ. Κασίμης, Νικ. Κατσαρός, Θεόδ. Κατσίκης, Σταυρ. Κελέτσης, Κεφαλογιάννης, Αθηνά Κόρκα – Κώνστα, Βασ. Κορκολόπουλος, Ιωάν. Κοσμίδης, (ευρωβουλευτής), Ανδρ. Κουτσούμπας, Γεώργ. Κωνσταντόπουλος, Θεόφ. Λεονταρίδης, Μιχ. Λιάπης, Αναστ. Λιάσκος, Λεων. Λυμπερακίδης, ‘Αρια Μανούσου – Μπινοπούλου, Πέτρ. Μαντούβαλος, Παν. Μελάς, Αντων. Μπέζας, Μιχ. Μπεκίρης, Νικ. Νικολόπουλος, Γεώργ. Ορφανός, Βασ. Παππάς, Αριστ. Παυλίδης, Ιωάνν. Πλακιωτάκης, Αδάμ Ρεγκούζας, Γεώργ. Σαλαγκούδης, Δημ. Σαμπαζιώτης, Παν. Σκανδαλάκης, Θεοδ. Σολδάτος, Σπ. Σπηλιωτόπουλος, Αριστ. Σταθάκης, Νικ. Σταυρογιάννης, Αποστ. Σταύρου, Πέτρ. Τατούλης, Ιορδ. Τζαμτζής, Νικ. Τσιαρτσιώνης, Κων. Τσιπλάκης, Αριστ. Τσιπλάκος, Σάββας Τσιτουρίδης, Γεώργ. Τσούρνος, Παρθένα Φουντουκίδου – Θεοδωρίδου, Αντ. Φούσας, Χρ. Φώλιας, Ηλ. Φωτιάδης και Ευγέν. Χαϊτίδης.
Οι Βουλευτές ΠΑΣΟΚ
Οι 52 πρώην και συνταξιούχοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσαν αγωγές και διεκδικούν αναδρομικά διαφορές αποδοχών είναι: Αλ. Ακριβάκης, Ιωάν. Ανθόπουλος, Ελένη Ανουσάκη, Παν. Αντωνακόπουλος, Γεωργ. Ανωμερίτης, Μαρία Αρσένη, Ιωαν. Βαθειάς, Ιωάν. Βαίνας, Βασ. Βασιλακάκης, Ηλ. Βλαχόπουλος, Χρ. Βοσνάκης, Αλέξ. Βούλγαρης, Δημ. Γεωργακόπουλος, Ιωάν. Γιαννακόπουλος, Μόσχος Γικόνογλου, Γκαλήπ Γκαλήπ, Μ.Ζορμπά, Χρήστος Θεοδώρου, Ιωαν. Θωμόπουλος, Λάμπρος Κανελλόπουλος, Θεόδ. Κατσανέβας, Ελεονώρα – Νόρα Κατσέλη – Καλογεροπούλου, Ιωάν. Καψής, Θεόδ. Κολιοπάνος, Ευτ. Κοντομάρης, Βασ. Κοντογιαννόπουλος (1974 – 1993 ΝΔ και 1996 – 2000 ΠΑΣΟΚ), Σωκρ. Κοσμίδης, Θεόδ. Κοτσώνης, Δημ. Κουλουριάνος (ευρωβουλευτής), Φλώρος Κωνσταντίνου, Εμμ. Λουκάκης, Αναστ. Μαντέλης, Αλεξ. Μπαλτάς, Αθαν. Μπάτσος, Φραγκ. Παπαδέλλης, Ελισάβετ Παπαζώη, Ηλ. Παπαηλίας, Βασ. Παπανικόλας, Χρ. Σμυρλής – Λιακατάς, Ιωάνν. Σουλαδάκης, Σωτ. Στολίδης, Ιωάνν. Τσακλίδης, Παντ. Τσερτικίδης, Βασ. Τσιλίκας, Αποστ. Τσοχατζόπουλος, Παν. Φωτιάδης, Αλεξ. Χρυσανθακόπουλος και Αναστ. Χωρέμης. ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ SYRIZA - ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ

Από τον Σαμαρά στον Τσίπρα, τα Μνημόνια συνεχίζονται


Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο η τότε κυβέρνηση Σαμαρά αποτύγχανε να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και έτσι άνοιγε ο δρόμος για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Στην θέση του απόλυτα υποτελή, βαθιά ραδιούργου, αδίστακτου σκευωρού και έχοντα σαφή ασταθή ψυχικό χαρακτήρα Σαμαρά, ήρθε ο Τσίπρας.
Ένα χρόνο μετά, με τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι στην κυβέρνηση μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις, φαίνεται ξεκάθαρα πόσο ξεκομμένος από την κοινωνική πραγματικότητα είναι ο πολιτικός βίος (και) της νυν κυβέρνησης. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο τον Ιανουάριο, όσο και τον Σεπτέμβριο (έστω και με την μορφή του λιγότερο χειρότερου, σ’ αυτή την περίπτωση), δεν υπήρξε φαινόμενο ιδεολογικής μετατόπισης των Ελλήνων προς τις νοσηρές ιδέες της αριστεράς. Αυτό που κεφαλαιοποίησε πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε η αποιδεολογικοποιημένη του εμφάνιση ως προστάτης της περιουσίας του Ελληνικού Λαού, απέναντι στις αδηφάγες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων εντολοδόχων τους.

Ήταν τέτοια η αηδία, η απόγνωση και η οργή του Ελληνικού λαού για τα αίσχη της κυβέρνησης Σαμαρά, ώστε να ξεχάσει την αληθινή ιδεολογικοπολιτική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Ενθυμούνταν έντονα τα έργα και τις ημέρες της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, η οποία την ώρα που παρέδιδε την Εθνική Κυριαρχία της Χώρας, ξεπούλαγε την δημόσια περιουσία της, φορολογούσε ασύστολα τους Έλληνες, μείωνε μισθούς και συντάξεις σε συνεχόμενη σταθερή βάση και αύξανε τις στρατιές των ανέργων, αντί της οποιασδήποτε επαρκούς και ικανοποιητικής εξήγησης χορηγούσε «ιδεολογήματα» του τύπου «προέχει η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας» και άλλα συναφή.
Στον ίδιο δρόμο, όμως, βαδίζει πλέον και η νυν κυβέρνηση. Όσοι εμπιστεύθηκαν τον Τσίπρα, είτε για να βγάλει την Χώρα από τα Μνημόνια (τον Ιανουάριο), είτε για ένα πιο «ανθρώπινο» Μνημόνιο (τον Σεπτέμβριο), βλέπουν τώρα ότι η εντολή τους παρεξηγήθηκε και ερμηνεύθηκε ως εντολή μετατροπής της Ελλάδας σε αριστερή μπανανία. Κανείς, όμως, δεν ψήφισε τον Τσίπρα για να καταλαμβάνεται η Ελλάδα από λαθρομετανάστες, να αποδομείται η Εθνική Ιστορία, να ποινικοποιείται το πατριωτικό φρόνημα ως «ρατσισμός», να δημιουργούνται «σύμφωνα συμβίωσης», να δρουν ανενόχλητα οι παρακρατικοί «αντιεξουσιαστές», να συνομιλεί η κυβέρνηση με αδίστακτους τρομοκράτες.
Η εντολή που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν η επιβολή των αριστερών ιδεοληψιών του, αλλά η ανάκτηση της Εθνικής Υπερηφάνειας και η ανακούφιση του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού από τις συνεχείς αφαιμάξεις των δύο πρώτων Μνημονίων. Αντ’ αυτού ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε ένα τρίτο, πολύ χειρότερο, Μνημόνιο. Γι’ αυτό, όσο εκκωφαντική υπήρξε η άνοδος στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ, το ίδιο εκκωφαντική θα είναι και η πτώση του, καθώς αποδείχτηκε όχι απλώς κατώτερος των περιστάσεων, αλλά εξίσου υπάκουος συνεργάτης των διεθνών τοκογλύφων.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Στενάζουν οι Έλληνες στα ειρηνοδικεία: Όλη νύχτα στις ουρές με την ελπίδα να σώσουν τα σπίτια τους από τους τοκογλύφους

Εάν κάποιος ήθελε να ανακαλύψει κάτι το θετικό στην «πρώτη φορά αριστερά» διακυβέρνηση της χώρας, θα μπορούσε να εστιάσει στο ότι ευτυχώς, λόγω της ασυνέπειας, της ανεπάρκειας και των συνεχών κυβιστήσεων των αριστερών κυβερνώντων, έχουν πλέον καταρριφθεί οι μύθοι-κατάλοιπα των τελευταίων σαράντα ετών, οι οποίοι αυθαίρετα πίστωναν στην «αριστερά» οτιδήποτε θεωρούνταν «φιλολαϊκό», «κοινωνικό» ή «προοδευτικό». Κατά πρώτον κατέρρευσε το περίφημο «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς, όταν αποκαλύφθηκαν οι καπιταλιστικότατες συνήθειες επιφανών στελεχών της να διαθέτουν καταθέσεις εκατομμυρίων σε τράπεζες του εξωτερικού, να φοροδιαφεύγουν, να χρησιμοποιούν υπεράκτιες εταιρίες για την απόκρυψη εισοδημάτων τους, να παρακάμπτουν τα “capital controls” μέσω τραπεζικών λογαριασμών μανάδων, πατεράδων και λοιπών συγγενών.


Εν συνεχεία αποκαλύφθηκε το πραγματικό στυγνό, αντιλαϊκό πρόσωπο της «πρώτης φοράς αριστερά» κυβέρνησης με την υπερψήφιση του τρίτου μνημονίου και όλων των σχετικών προαπαιτούμενων μέτρων, τα οποία οδήγησαν στην οριστική εξαθλίωση τους ήδη σκληρά δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας και έθεσαν ταφόπλακα σε οποιοδήποτε ψήγμα κράτους πρόνοιας είχε απομείνει. Παρελθόν φυσικά αποτελεί και η περίφημη «επαναστατικότητα» ή «αντισυστημικότητα» του πάλαι ποτέ «Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς»,εφόσον οι κυβερνώντες πλέον «σύντροφοι» έχουν μετατραπεί σε πειθήνια όργανα των πιστωτών μας και πιστούς διεκπεραιωτές των εντολών της πάλαι ποτέ τρόικα και νυν «κουαρτέτο».


Η απομυθοποίηση της αριστεράς ολοκληρώνεται στο τέλος του 2015, με την πλήρη εγκατάλειψη των Ελλήνων δανειοληπτών στην τύχη τους και την προσφορά-χάρισμα των κατοικιών των πολιτών στα όρνεα των διεθνών τοκογλύφων. «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» ήταν το περίφημο σύνθημα επί του οποίου εν πολλοίς στηρίχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να εξαπατήσει και να υφαρπάξει την ψήφο των πολιτών, ένα σύνθημα το οποίο έχει πλέον καταντήσει ανέκδοτο..>>>>
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Ο ανεκδιήγητος Μουζάλας χαρακτήρισε την υποβαθμισμένη Πλατεία Βικτωρίας ως «κέντρο περάσματος»

Ο εκτός τόπου και χρόνου υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας φρόντισε και πάλι με δηλώσεις του να παίξει με τη νοημοσύνη και τα νεύρα όλων των Ελλήνων.
Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του τόνισε ότι καθημερινά εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα 3000 - 4000 (!) μετανάστες και σαν να μην έφτανε αυτό, πρόσθεσε στη συνέχεια ότι αυτό δείχνει την αδυναμία της Τουρκίας να ανταποκριθεί στην μείωση των μεταναστευτικών ροών, κάτι το οποίο οδηγεί την Ελλάδα σε συναγερμό. Την ανικανότητα, δηλαδή, της κυβέρνησης να διαφυλάξει επαρκώς τα σύνορα και να αποτρέψει την έλευση άλλων λαθρομεταναστών την αποδίδει στην Τουρκία!
Με άλλες του δηλώσεις έδειξε για μια ακόμη φορά πόσο εκτός πραγματικότητας είναι, όταν ερωτώμενος για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην πλατεία Βικτωρίας, υποστήριξε ότι είναι «κέντρο περάσματος» και όχι «κέντρο διαμονής μεταναστών». Ούτε λέξη, δηλαδή, για τις εικόνες ντροπής που μετά από λίγο καιρό επιστρέφουν δριμύτερες στο κέντρο της Αθήνας και για την εφιαλτική κατάσταση που προμηνύεται τόσο για τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής όσο και για τους παράνομα εισερχόμενους στην Χώρα μας ανθρώπους.
Υπό άλλες συνθήκες ο Μουζάλας δεν θα ήταν τίποτα άλλο από έναν γραφικό και περιθωριακό τύπο, ο οποίος δικαιούται (…) να λέει ασυναρτησίες. Η θεσμική του θέση, όμως, καθιστά την ανικανότητα τόσο αυτού όσο και των πολιτικών του προϊσταμένων κραυγαλέα επικίνδυνη για την κοινωνική ηρεμία και την ασφάλεια του Τόπου. Αρκετά πια με τους «τζάμπα μάγκες» ψευτοανθρωπιστές που δείχνουν την κάλπικη ευαισθησία τους με το να συσσωρεύουν στις λαϊκές γειτονιές της Αθήνας χιλιάδες δυστυχισμένους αλλοδαπούς, χωρίς να νοιάζονται για την τραγική κατάσταση που δημιουργούν.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Je suis πλατεία Βικτωρία

Μία από τις παλαιότερες πλατείες των Αθηνών είναι η πλατεία Βικτωρίας (Κυριακού).  Την ονόμασαν προς τιμήν της Βασίλισσας της Βρετανίας Βικτώρια, επειδή μας έδωσε τα Επτάνησα, ως δώρο, όταν ανέλαβε τη Βασιλεία στην Ελλάδα ο Πρίγκιπας της Δανίας Γεώργιος ο Α΄, ανιψιός της Βικτώριας. Το όνομα δηλαδή της πλατείας, τιμά με δουλικότητα την επιστροφή στον ιδιοκτήτη σημαντικών εδαφών του Ιονίου πελάγους από τους άρπαγες! Και μάλιστα γίνεται σε ένδειξη ευχαριστίας, που μας πρόσφεραν κι ένα ξένο αξιωματούχο ως ηγέτη, λες και οι Ελληνικοί αριστοκρατικοί ή βασιλικοί οίκοι είχαν εξαφανισθεί από τη χώρα. Λες κι αφού έπρεπε να υπάρξει Βασιλεία, δεν υπήρχαν Φωκάδες, Άγγελοι, Γαβαλάδες, Κομνηνοί, Παλαιολόγοι, Ραγγαβήδες, Υψηλάντηδες και τόσοι άλλοι.
Η πλατεία Βικτωρίας πάντως άκμασε... Έγινε ένα σημαντικό σημείο της νέο κλασσικής Αθήνας. Επιφανείς Αθηναίοι κατοίκησαν στην περιοχή. Στρατιωτικοί, μεγαλοαστοί, έμποροι και καλλιτέχνες, έζησαν για πολλές δεκαετίες στη πλατεία. Ζήσαμε κι εμείς εκεί. Ταπεινοί απόγονοι όλων εκείνων. Καθημερινοί άνθρωποι της εργασίας και της βιοπάλης. Τρέξαμε στα πλακόστρωτα της πλατείας σαν παιδιά. Δώσαμε ραντεβουδάκια ως έφηβοι. Ανοίξαμε το πρώτο γραφείο ως επαγγελματίες. Και κάποιοι από εμάς έφυγαν λίγο μακρύτερα κάποιοι παρέμειναν εκεί.
Επειδή τίποτε στην ζωή δεν είναι γραμμικό, φαίνεται πως και στη ζωή της πλατείας ήρθε η στιγμή να κλείσει ο κύκλος. Αυτοί που ονόμασαν παραπλανητικά την πλατεία Νίκη (Βικτώρια) τιμώντας μια ήττα, δηλαδή τη παραχώρηση της διακυβέρνησης σε ξένους, θα πρέπει σήμερα να είναι υπερήφανοι.

Η νέο-ταξική κουλτούρα των ανοικτών συνόρων, της καταπάτησης του Συντάγματος και των νόμων, υπέρ μιας ειρηνικής μεν, εισβολής δε, του κράτους αλλά και της Ευρώπης, από Ασιατικούς κι Αφρικανικούς πληθυσμούς, που η ίδια η Νέα Τάξη έβαλε σε κίνηση βομβαρδίζοντας κι εξαθλιώνοντας τα κράτη και τις πατρίδες τους, θριαμβεύει στη Πλατεία.
Δεκάδες ύποπτες οργανώσεις πηγαινοφέρνουν ανθρώπους που μπήκαν παράνομα στη χώρα. Τους κοιμίζουν στη πλατεία. Τους ταΐζουν στη πλατεία. Τους πλένουν στη πλατεία. Πληθυσμούς  με διαφορετικές θρησκείες και με διαφορετικούς στόχους. Κάποιοι από αυτούς είναι παραπλανημένοι. Κάποιοι απατημένοι. Κάποιοι δυστυχείς. Και κάποιοι είναι φυτευτοί, τζιχαντιστές, εν δυνάμει τρομοκράτες, δολοφόνοι, απάνθρωποι. Εκείνοι όμως που υπομένουν την ξενόφερτη εισβολή, στη πλατεία τους, στη πόρτα του σπιτιού τους, στην είσοδο του μαγαζιού τους, στο πεζοδρόμιό τους, στα παρτέρια και στα παγκάκια τους, δεν είναι ετερόκλητοι. Ούτε ετερό-θρησκοι. Ούτε μιλάνε πολλές γλώσσες. Ούτε παρανόμησαν, ούτε έχουν αδιαφανείς στόχους και σίγουρα δεν είναι εν δυνάμει τρομοκράτες.
Είναι νομοταγείς Έλληνες πολίτες, βουτηγμένοι στην οικονομική κρίση, από την επί δεκαετίες κακοδιαχείριση των αρπαχτικών κυβερνόντων. Εκείνων των πολιτικών σχηματισμών, που άλλα έταζαν προεκλογικά κι άλλα έκαναν μετεκλογικά. Εκείνων που περήφανα φώναζαν «ανήκωμεν εις την Δύσην» για να γίνουμε σήμερα αποθήκη της Ασίας.. Εκείνων που ξιφουλκούσαν λέγοντας «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες κι έξω οι βάσεις του Θανάτου» για να πάρουν σήμερα το στρατό από τα σύνορα και να φέρουν ξένους αστυνομικούς…  Εκείνων που μιλούσαν για «τιμημένα γηρατειά» για να καταδικάσουν σήμερα τους γέροντες της πλατείας Βικτωρίας, να ζουν ανάμεσα στις ακαθαρσίες και στα απορρίμματα εξαθλιωμένων ξένων.
Εκείνων των πολιτικών που ενώ σκέπασαν τη χώρα με οικονομική εξαθλίωση, τώρα υπόσχονται να λύσουν το πρόβλημα επιβάλλοντας και κοινωνική εξαθλίωση.  Που φέρνουν με το ζόρι την καταστροφή της χώρας εντός των τειχών. Βλέπετε αυτοί είναι όλοι βολεμένοι με τα λεφτά τους στην Ελβετία και στο Λουξεμβούργο, και αν καταστραφεί και ξεπουληθεί η χώρα, δεν θα χρειαστεί να δώσουν σε κανένα λογαριασμό για όλα όσα έκαναν τόσα χρόνια.
Δεν είδα βλέπετε κανέναν από τους ευαίσθητους να τρέξει να εξομαλύνει τη κατάσταση στη πλατεία, να δώσει λύσεις, να επαναφέρει στο φυσιολογικό τη ζωή των κατοίκων. Ή αν τέλος πάντων υπάρχει αδυναμία, να πεί υποστηρικτικά: «je suis Πλατεία Βικτωρίας». Τόσο απλή είναι η ιστορία της πλατείας Βικτωρίας, της πλατείας της Ήττας μας.  ΠΗΓΗ

Στην Αυστρία επαναπροωθούν τους λαθρομετανάστες - Στην Ελλάδα έχουμε «ανοιχτά σύνορα»Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα έχει καταντήσει ξέφρενο αμπέλι από την ανεξέλεγκτη ροή λαθρομεταναστών, σ΄άλλες ευρωπαϊκές χώρες αντιδρούν εντελώς διαφορετικά.
Στην Αυστρία οι αρχές επαναπροώθησαν τις τρεις τελευταίες ημέρες εκατοντάδες λαθρομετανάστες στην γειτονική Σλοβενία, διότι υπέβαλαν ψευδή στοιχεία στην προσπάθειά τους να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να λάβουν άσυλο. Στα σημεία ελέγχου των καθημερινών αφίξεων περίπου 3000 προσφύγων και λαθρομεταναστών στο ομόσπονδο κρατίδιο της Καρινθίας, οι αστυνομικές αρχές και μεταφραστές κατέγραψαν αύξηση του αριθμού των λαθρομεταναστών και των  προσφύγων, στους οποίους οι γλωσσικές γνώσεις δεν ταίριαζαν με την δηλωμένη από τους ίδιους εθνικότητα. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της αστυνομίας: «Υποθέτουμε πως κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την κατάσταση, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έχουν λίγες πιθανότητες να λάβουν άσυλο στην Αυστρία και την Γερμανία». Τόνισε, μάλιστα, ότι εκατοντάδες απ΄αυτούς τους ανθρώπους άρχισαν να επαναπροωθούνται στην Σλοβενία από τις 26 Δεκεμβρίου.
Εδώ, λοιπόν, αρχίζει ένα «γαϊτανάκι», καθώς η Σλοβενία θα τους επαναπροωθήσει στην Σερβία και στις άλλες χώρες από τις οποίες πέρασαν, από εκεί θα επαναπροωθηθούν στα Σκόπια και αυτά με την σειρά τους θα τους στείλουν στην Ελλάδα όπου και θα μείνουν, καθώς η Χώρα μας δεν μπορεί να τους επαναπροωθήσει στην Τουρκία (κυρίως) ή οπουδήποτε αλλού.
Είναι ολοφάνερο ότι όλοι αντιλαμβάνονται την Ελλάδα ως τον χώρο άφιξης και μόνιμης εγκατάστασης όλου του μεταναστευτικού κύματος, ενθαρρυμένοι από την εθνικά αλλοπρόσαλλη και επικίνδυνη πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» που με τον πλέον ανεύθυνο τρόπο πράττει (και) η σημερινή εθνομηδενιστική κυβέρνηση, ανοίγοντας τον Ασκό του Αιόλου για ακόμη χειρότερες καταστάσεις.
Στην Ελλάδα όχι μόνο δεν γίνεται ο παραμικρός έλεγχος για την αληθινή εθνικότητα όλων όσοι δηλώνουν πρόσφυγες, αλλά η κυβέρνηση με τις ενέργειές της έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την έλευση ακόμη περισσότερων ανθρώπων από κάθε μεριά της υφηλίουΠΗΓΗ

Δεν σταματούν οι αλβανικές προκλήσεις στην Χειμάρρα - Υπό διωγμό ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός

Μια νέα επιχείρηση αφελληνισμού της Χειμάρρας βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αλβανικές αρχές, με σκοπό την σταδιακή απομάκρυνση των Ελλήνων από τις πατρογονικές τους εστίες και το πέρασμα της γης τους στα χέρια αλβανών.
Το πιο πρόσφατο κρούσμα της επίθεσης του αλβανικού κράτους κατά του Ελληνισμού της περιοχής είναι η εκχέρσωση υπεραιωνόβιων ελαιώνων που βρίσκονται σε κτήματα Ελλήνων, στην παραλιακή ζώνη, με πρόσχημα την κατασκευή και την αναβάθμιση του οδικού δικτύου. Για να πετύχει τον στόχο της, η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ακόμα και την αλβανική Δικαιοσύνη, που εκδίδει αποφάσεις με τις οποίες μεγάλα τμήματα γης Ελλήνων περνούν σε αλβανούς πολίτες.
Όλη αυτή η επιχείρηση συντελείται με την ανοχή ή και την αδιαφορία των Ελληνικών διπλωματικών αρχών στην Αλβανία, ενώ την ίδια ώρα υφίσταται η «ρήξη» με την αλβανική πλευρά με την ακύρωση της συμφωνίας οριοθέτησης της ΑΟΖ στο Ιόνιο, λίγο πριν την επίσκεψη στην Αθήνα του αλβανού υπουργού Εξωτερικών τις πρώτες ημέρες του 2016.
Σε όλη αυτή την συστηματική προσπάθεια αφελληνισμού της Χειμάρρας εντάσσονται και άλλου είδους ενέργειες, όπως η διακοπή ηλεκτροδότησης της περιοχής ανήμερα τα Χριστούγεννα, η μεταφορά μουσουλμανικών πληθυσμών από τον Βορρά στην περιοχή, η κατεδάφιση εκκλησιών (όπως ο Άγιος Αθανάσιος), αλλά και επιθέσεις και τραμπουκισμοί σε βάρος των Ελλήνων κατά την διάρκεια της νύχτας
Είτε με τον Χότζα, είτε με τον Μπερίσα, είτε με τον Ράμα η αλβανική προκλητικότητα παραμένει η ίδια στο πέρασμα των δεκαετιών.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Συμμορία αλβανών κατσαπλιάδων μπαινόβγαινε στα σύνορα επί δύο μήνες και ρήμαζε τα χωριά της Καστοριάς

Το πόσο διάτρητα και αφύλακτα είναι τα ελληνικά σύνορα και σε ποιο σημείο έχει φτάσει η εγκληματικότητα των αλλοδαπών στην χώρα αποκαλύπτεται από την παρακάτω είδηση. 
Εξαρθρώθηκε σπείρα αλβανών κατσαπλιάδων, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και καταστήματα σε περιοχές του Δήμου Νεστορίου Καστοριάς. Εξιχνιάστηκαν μέχρι στιγμής, συνολικά 13 περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 14-10-2015 έως 01-11-2015. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος έξι Αλβανών (ηλικίας από 14 έως 36 χρονών) μελών της οργάνωσης, για σύσταση – συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής σε οικίες και καταστήματα στους οικισμούς Λιβαδοτόπι, Διποταμία και Νεστόριο του Δήμου Νεστορίου Καστοριάς.
Ειδικότερα, από την έρευνα προέκυψε, ότι οι προαναφερόμενοι και άγνωστος μέχρι στιγμής αριθμός δραστών είχαν συγκροτήσει δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα, της οποίας η εγκληματική δραστηριότητα χρονολογείται από τις 14 Οκτωβρίου έως και σήμερα και η οποία προέβαινε σε διαρρήξεις οικιών και καταστημάτων.
Αναλυτικά, οι συμμετέχοντες στην εγκληματική οργάνωση, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση και ρόλους, ενεργώντας από κοινού, εισέρχονταν παράνομα στην ελληνική επικράτεια από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση της ελληνοαλβανικής μεθορίου. Στη συνέχεια, πλησίαζαν ακατοίκητους ή μικρούς πληθυσμιακά οικισμούς, που βρίσκονται πλησίον της ελληνοαλβανικής μεθορίου, επέλεγαν οικίες και καταστήματα, έτσι ώστε κατά τις νυχτερινές μόνο ώρες κατά τις οποίες θα μπορούσαν να γίνουν λιγότερο αντιληπτοί, παραβίαζαν πόρτες και παράθυρα των οικιών και των καταστημάτων, εισέρχονταν εντός αυτών αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα και αντικείμενα αξίας, όσο και κυνηγετικά όπλα, προκειμένου να τα ιδιοποιηθούν παράνομα με σκοπό τη χρήση αυτών στη δράση της εγκληματικής οργάνωσης ή την απόκτηση παράνομου περιουσιακού οφέλους από την πώληση - διάθεσή τους.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα μέλη της οργάνωσης διέπραξαν συνολικά 12 κλοπές και 1 απόπειρα, ενώ μεταξύ άλλων έχουν αφαιρέσει 7 κυνηγετικά όπλα, διάφορα χρηματικά ποσά, τιμαλφή, ακόμα και τρόφιμα αφού κυριολεκτικά επιδίδονταν σε πλιάτσικο! Η αστυνομική έρευνα για την ύπαρξη, την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό άλλων μελών της οργάνωσης συνεχίζεται, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Αυτή είναι η Ελλάδα της ασφάλειας και την κοινωνικής ειρήνης που ευαγγελίζεται ο Σύριζα!  ΠΗΓΗ

Σε μοτίβο “ροζ αριστεράς” η διαφήμιση της Gucci - Ξεφτίλισαν τα αθάνατα γλυπτά του Παρθενώνα
Από την στιγμή που η "αριστερή" πολιτική ηγεσία της χώρας δεν σέβεται τα αθάνατα πολιτιστικά μνημεία του τόπου, την Ιστορία και την Παράδοσή μας, γιατί να την σέβονται οι ξένοι;


Δεν προκάλεσε έκπληξη, μόνο θλίψη και οργή η βεβήλωση των αθάνατων γλυπτών του Παρθενώνα από την εταιρεία Gucci. Σε μοτίβο "ροζ αριστεράς" η γνωστή εταιρεία ξεφτίλισε τα έργα του Φειδία, τα οποία παραμένουν υπό βρετανική κατοχή, και τα έντυσε εικονικά με ανώμαλες διαθέσεις.


Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου πρόκληση, στην οποία η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού ακόμα δεν έχει απαντήσει. ΠΗΓΗΤι σχέση έχει η απαγόρευση των πυροτεχνημάτων στην Γερμανία με τα προσφυγάκια;


Ζούμε στην εποχή της απόλυτης πολιτικής ορθότητας και το ξέρουμε. Έχουμε ακούσει ότι συμβαίνουν πολλά –στο όνομα της πολιτικής ορθότητας- που εμείς οι… μη πολιτικά ορθοί αδυνατούμε να καταλάβουμε. Αλλά, ετούτο δω, το πιο φρέσκο απ’ όλα, είναι «άνω ποταμών»!
Παρά το γεγονός ότι τα πυροτεχνήματα είναι συνυφασμένα με την αλλαγή του χρόνου, η γερμανική πόλη Άρνσμπεργκ εξέδωσε οδηγίες βάσει των οποίων απαγορεύεται η πώληση πυροτεχνημάτων, γιατί «οι άνθρωποι που έρχονται από μια εμπόλεμη ζώνη συνδέουν τους δυνατούς κρότους περισσότερο με τους πυροβολισμούς και τις βόμβες απ’ ό,τι με τα πυροτεχνήματα για την Πρωτοχρονιά», δήλωσε εκπρόσωπος των δημοτικών αρχών σε εφημερίδα.
Επίσης η πυροσβεστική υπηρεσία της πόλης συνέστησε στους κατοίκους της να μην ρίξουν φέτος βαρελότα «για να αποφύγουν να ξυπνήσουν μνήμες φρίκης στους ανθρώπους αυτούς που διαφεύγουν από τον πόλεμο και τις συγκρούσεις».
(ΥΓ): Ζήτω η… τρέλα – που δεν πάει στα βουνά  ΠΗΓΗ


Πέθανε ο εβραιοαμερικανός ψυχίατρος που νομιμοποίησε την ομοφυλοφιλία και άνοιξε τον δρόμο στους γάμους των “γκέι”

Προ ημερών, κατά την συζήτηση για το «σύμφωνο συμβίωσης» των λεγομένων «ομοφυλοφίλων», ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αποκάλυψε ότι η ομοφυλοφιλία ήταν στον κατάλογο των ψυχικών ασθενειών των ΗΠΑ έως το 1973 και καταργήθηκε γιατί… κόστιζε πολύ ακριβά στις ασφαλιστικές εταιρείες.
Μάλιστα, αυτές τις μέρες πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο δόκτωρ Ρόμπερτ Σπίτζερ,  ο ψυχίατρος που αφαίρεσε το χαρακτηρισμό της ομοφυλοφιλίας ως ψυχικής διαταραχής, ανοίγοντας το δρόμο στον σημερινό κατήφορο της κοινωνίας.
«Το γεγονός ότι ο γκέι γάμος πλέον επιτρέπεται οφείλεται εν μέρει στον Μπομπ Σπίτζερ» έγραψε στον επικήδειο που του έκανε στους NY Times ο Δρ Τζακ Ντρέσερ, ομοφυλόφιλος ψυχαναλυτής στη Νέα Υόρκη.
Παρεμπιπτόντως, και ο δόκτωρ Σπίτζερ ανήκε στην λεγομένη «εκλεκτή φυλή», σύμφωνα με το ακόλουθο «αποχαιρετιστήριο» δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας Haaretz: «Robert Spitzer, Jewish American Psychiatrist Who ‘Normalized’ Homosexuality, Dies at 83».  ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 4468722889235598907

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item