Widgets

ΦΟΡΟ-ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ και ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ το 2016

Φόροι και πάλι φόροι! Επιπλέον 4,2 δισ. ευρώ που περιλαμβάνονται στο τρίτο μνημόνιο θα πληρώσουν οι Έλληνες για το 2016

Ακολουθούν οι φόροι που θα πρέπει να πληρώσουν οι Έλληνες για το 2016.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι νέοι φόροι, ενταγμένοι στον μνημονιακό προϋπολογισμό του 2016 που έφερε ο κυβερνητικός θίασος Σύριζα - Ανέλ. Ο προϋπολογισμός περιλαμβάνει φυσικά και τα μέτρα του τρίτου μνημονίου, το οποίο ψήφισε σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο το περασμένο καλοκαίρι.  

Περίπου 4,2 δισ. ευρώ πρέπει να βγουν από τις τσέπες των φορολογούμενων μέσα στο 2016, σύμφωνα με τα μέτρα που είτε έχουν ήδη ψηφιστεί είτε πρόκειται να έρθουν στη Βουλή το αμέσως επόμενο διάστημα. Τα 2,2 δισ. ευρώ εξ αυτών, θα πάρουν τη μορφή πρόσθετων φόρων, ενώ τα άλλα 2 δισ. ευρώ θα εξοικονομηθούν για τον Κρατικό Προϋπολογισμό από τις διάφορες περικοπές συντάξεων και επιδομάτων.
Συγκεκριμένα, από την αύξηση της έκτακτης εισφοράς του Α΄ 6μηνου του 2015, που θα φανεί στην εκκαθάριση των νέων δηλώσεων, μισθωτοί- συνταξιούχοι θα πληρώσουν 63 εκατ. ευρώ παραπάνω, ενώ όλοι περιμένουν τις αλλαγές στη φορολογική κλίμακα, που έχει προαναγγείλει το οικονομικό επιτελείο, προκειμένου να δουν τι τους αναλογεί από τα 150 εκατ. ευρώ που έχουν προϋπολογιστεί.Βαρύ είναι το αγροτικό φορολογικό πακέτο. Από την περαιτέρω αύξηση της προκαταβολής φόρου, θα πρέπει να πληρωθούν επιπλέον 42,9 εκατ. ευρώ, από την κατάργηση της επιστροφής του ΕΦΚ για το αγροτικό πετρέλαιο άλλα 13 εκατ. ευρώ κι από την αύξηση του φορολογικού συντελεστή κάτι παραπάνω από 32 εκατ. ευρώ.
Πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάλουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι οποίοι θα πληρώσουν τα υψηλά ποσοστά φοροδιαφυγής. Πιο συγκεκριμένα, η αύξηση της προκαταβολής φόρου θα τους στοιχίσει 114 εκατ. ευρώ, από την αναδρομική αύξηση της έκτακτης εισφοράς στα εισοδήματα του 2015 θα πληρώσουν έως και 180 εκατ. ευρώ παραπάνω, ενώ και αυτοί περιμένουν το δικό τους μερίδιο από τα 150 εκατ. ευρώ που προσδοκά το υπουργείο Οικονομικών με τις αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος.
Τις οριστικές αποφάσεις της κυβέρνησης περιμένουν όσοι έχουν εισοδήματα από ενοίκια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πληρώσουν 142,2 εκατ. ευρώ παραπάνω και μένει να διευκρινιστεί πώς θα μοιραστεί το βάρος. Μεγαλύτερο βάρος θα κληθούν να σηκώσουν και οι επιχειρήσεις, καθώς η αύξηση της φορολογίας στα κέρδη του 2015 συνεπάγεται 150 εκατ. ευρώ επιπλέον φόρους το 2016. Όλοι μαζί - μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρήσεις- θα συμβάλουν με 28,6 εκατ. ευρώ στον Προϋπολογισμό του 2016 καθώς καταργήθηκε η έστω μικρή έκπτωση για την εφάπαξ πληρωμή των φόρων. ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ! Από ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ για Mr.ALEXIS και το ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ!

Σε απόγνωση οι Έλληνες: Φτώχεια, λαθρομετανάστευση και το ζοφερό μέλλον της νέας γενιάς τα μεγαλύτερα προβλήματα

Το μέγεθος της απελπισίας των Ελλήνων για την τρέχουσα ζοφερή κοινωνική πραγματικότητα, καθώς και την βαθιά ανησυχία τους για τα μείζονα ζητήματα της διαλυμένης εθνικής οικονομίας και της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης αποτυπώνεται στο "Βαρόμετρο Ανησυχιών και Φόβου 2016" της εταιρείας δημοσκοπήσεων "Interview".
Όπως προκύπτει από το Βαρόμετρο οι Έλληνες είναι εξαιρετικά ανασφαλείς για την καταστροφική οικονομική πολιτική των Μνημονίων, την αθρόα λαθρομετανάστευση που βάζει βόμβα στα θεμέλια του εθνικού και κοινωνικού ιστού, καθώς και για το μέλλον των Ελληνόπουλων που κάθε άλλο παρά ευοίωνο περιγράφεται.
Στο πλαίσιο των ερευνών του δείκτη Northern Greece Business Index 500 (NGBI 500), ο μέσος όρος των απαντήσεων στο βαρόμετρο είναι στο 7,3, ενώ οι Έλληνες σε μία κλίμακα από το ένα έως το δέκα ανησυχούν πιο πολύ για την συνεχιζόμενη ύφεση, στην οποία δίνουν 8,3. Στον σχετικό πίνακα περιλαμβάνονται επίσης η κρίση χρέους, η ανεργία, η άνοδος του εξτρεμισμού, η υγεία, η εγκληματικότητα και η ασφάλεια.
Μοναδική ελπίδα και σανίδα σωτηρίας απέναντι στα εθνοκτόνα Μνημόνια και την λαθρομετανάστευση αποτελεί η Χρυσή Αυγή με τον συνεπή και συνεχή πολιτικό ΑγώναΠΗΓΗ
1.200.000 ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ SUCCESS STORY!


Λίγες μόνο ημέρες απόμειναν για την πληρωμή του χαρατσιού των –ακριβότερων στην Ευρώπη!- τελών κυκλοφορίας οχημάτων και όπως παραδέχτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, τα οχήματα των οποίων οι κάτοχοι έχουν παραδώσει τις πινακίδες στις αρμόδιες ΔΟΥ έχουν φθάσει πλέον το 1.200.000 στην τελευταία εξαετία! Όσον αφορά τη φετινή χρονιά, οι δηλώσεις ακινησίας και οι καταθέσεις πινακίδων στις ΔΟΥ ξεπερνούν ήδη τις 60.000 και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεπεράσουν για πλάκα τις 100.000, δεδομένου ότι οι Έλληνες περιμένουμε την τελευταία στιγμή να κάνουμε τις δουλειές μας.

Ερώτηση: Σίγουρα, με 1.200.000 οχήματα ακινητοποιημένα, τα ταμεία του δημοσίου χάνουν δισεκατομμύρια! Γιατί, λοιπόν, δεν μειώνεται κατά πολύ το χαράτσι των τελών κυκλοφορίας, ώστε να μπορέσουν να πάρουν πίσω τις πινακίδες τους οι ιδιοκτήτες των ακινητοποιημένων οχημάτων;

Απάντηση: Δεν τους ενδιαφέρει –τους ντόπιους και ξένους δυνάστες- απλά και μόνο να μας χαρατσώνουν και να μας τα παίρνουν από παντού. Θέλουν και να μας κάνουν τη ζωή μαρτύριο, να χάσουμε κάποια πράγματα που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε δεδομένα, με μία φράση, θέλουν να μας κάνουν να υποφέρουμε, για να δουν που είναι τα όριά μας! Όπως άλλωστε συμβαίνει με όλα τα πειραματόζωα  ΠΗΓΗ

Περικοπές στις συντάξεις προανήγγειλε ο κυρ Αλέκος: Όλοι οι βουλευτές της συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ θα τις υπερψηφίσουν!

«Όλοι οι βουλευτές του Σύριζα και των Ανέλ θα ψηφίσουν τα νομοσχέδια για το νέο ασφαλιστικό και τα κόκκινα δάνεια»

Μικρές(!) χαρακτήρισε τις μειώσεις 15%-20% που έρχονται στις επικουρικές συντάξεις, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.  
Παράλληλα, εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι 153 βουλευτές της κυβέρνησης θα ψηφίσουν το Ασφαλιστικό και το νομοσχέδιο για τα "κόκκινα" δάνεια. Το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους Θεσμούς για το Ασφαλιστικό αναμένεται να γίνει στις 8 Ιανουαρίου, με σκοπό να ψηφιστεί μέχρι τις 15 ή 16 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το σχέδιο νόμου της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό θα έρθει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Εμφανίστηκε δε βέβαιος ότι δεν θα υπάρξουν απώλειες κατά την ψήφιση των κρίσιμων νομοσχεδίων για το Ασφαλιστικό και τα "κόκκινα" δάνεια για την πρώτη κατοικία. Εκτίμησε ότι οι 153 βουλευτές θα ψηφίσουν και τα δυο νομοσχέδια. Απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να γίνει δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό.
Ερωτηθείς μάλιστα για τα ανοίγματα προς τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, ο Αλέκος Φλαμπουράρης είπε ότι «τον διάλογο τον επιδιώκουμε και στην κοινωνία και με τις πολιτικές δυνάμεις, δεν είναι προσπάθεια να κερδίσουμε κάποιο βουλευτή ή να κερδίσουμε κάποιο κόμμα για να στηρίξει την κυβέρνηση».
Και αποθέωσε τον Βασίλη Λεβέντη λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έδινε 30 με 35 χρόνια μάχη, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των αδύναμων οικονομικά στρωμάτων και κατάφερε να μπει στη Βουλή». ΠΗΓΗ

Πακιστανοί φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ» γιόρτασαν τα γενέθλια του Μωάμεθ στο Λασίθι! 

Οι εικόνες που ακολουθούν δεν είναι ούτε από το Ισλαμαμπάντ ούτε από το Καράτσι αλλά από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, όπου εκατοντάδες Πακιστανοί φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ» ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης, με τις πράσινες σημαίες του Ισλάμ στα χέρια, για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Μωάμεθ.
Αξιοσημείωτος είναι και ο πανηγυρικός τρόπος με τον οποίο παρουσιάζουν τα ΜΜΕ, την πορεία - γιορτή των Μουσουλμάνων.
«Οι Πακιστανοί γιόρτασαν με πορεία τη γέννηση του Μωάμεθ
Μπορεί οι Χριστιανοί να εορτάζουν αυτές τις ημέρες την γέννηση του Θεανθρώπου, οι Μουσουλμάνοι από την πλευρά τους, εορτάζουν τη γέννηση του Προφήτη Μωάμεθ ο οποίος γεννήθηκε στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας το 570 μ.Χ.
Για το λόγο αυτό οι Πακιστανοί που ζουν και εργάζονται στην Κρήτη συγκεντρώθηκαν στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου όπου πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τιμήσουν τον Προφήτη τους.
Η πορεία πραγματοποιήθηκε χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα καθώς είχε την άδεια της αστυνομίας.»  ΠΗΓΗ

Συναγερμός σε όλη την Ευρώπη: Φοβούνται νέο ισλαμικό χτύπημα πριν την Πρωτοχρονιά

Μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι στα μέσα Νοεμβρίου και όσα ακολούθησαν, η Ευρώπη βρίσκεται σε εγρήγορση για νέο πιθανό «χτύπημα».

Στο πλαίσιο αυτό η Ευρώπη βρίσκεται σε συναγερμό μετά από πληροφορίες που έφτασαν για «χτύπημα» ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Συγκεκριμένα, μια υπηρεσία πληροφοριών προειδοποίησε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ότι υπάρχει πιθανότητα για επίθεση με πυροβολισμούς ή με βόμβες στην Ευρώπη πριν από την Πρωτοχρονιά, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τις αστυνομικές αρχές της Βιέννης.
«Αναφέρθηκαν πολλά ονόματα πιθανών δραστών, τα οποία ελέγχθηκαν και η έρευνα που βασίστηκε (σε αυτούς τους ελέγχους) μέχρι στιγμής δεν έχει αποφέρει συγκεκριμένα αποτελέσματα», σημειώνεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε έξι εβδομάδες μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι που στοίχισαν τη ζωή σε 130 ανθρώπους.
«Πριν από τα Χριστούγεννα εστάλη μια προειδοποίηση από μια φιλική υπηρεσία (πληροφοριών) σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που έλεγε ότι θα μπορούσε να σημειωθεί μια επίθεση με εκρηκτικά ή με πυροβολισμούς στην περίοδο μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε πολυσύχναστους χώρους» αναφέρει η ανακοίνωση. ΠΗΓΗ

«Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα»: Ξαναέγινε γκέτο λαθρομεταναστών η Πλατεία Βικτωρίας


Θυμόμαστε όλοι τις εικόνες ντροπής με χιλιάδες λαθρομεταναστών να κατακλύζουν την πλατεία Βικτωρίας στο κέντρο των Αθηνών. Η κατάσταση εκεί είχε φτάσει στο απροχώρητο με αποτέλεσμα από τη μία να διαδηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής και από την άλλη οι λαθρομετανάστες μαζί με παρακρατικούς των βορείων προαστίων να πραγματοποιούν ολιγάριθμες και γραφικές αντισυγκεντρώσεις.

Εν τέλει, η κυβέρνηση αποφάσισε την μεταφορά των λαθρομεταναστών σε άλλους χώρους, προκειμένου να μοιραστεί το πρόβλημα. Σήμερα, με τα φώτα της δημοσιότητας να έχουν αποσυρθεί από την περιοχή, η πλατεία Βικτωρίας έχει γίνει και πάλι ένα γκέτο λαθρομεταναστών.

Αυτό, βεβαίως, ήταν φυσικό επακόλουθο, αφού όσα γήπεδα και αν γεμίσουν, οι λαθρομετανάστες που φτάνουν από την Τουρκία είναι εκατομμύρια και μοιραία θα γεμίσουν ολόκληρη την Ελλάδα. Αυτά τα έλεγε εξαρχής η Χρυσή Αυγή, όμως ο λόγος της χαρακτηριζόταν «ρατσιστικός».

Δείτε φωτογραφίες από την Πλατεία Βικτωρίας που δυστυχώς μας επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά:
ΠΗΓΗ

Χίος: Λαθρομετανάστες έβαλαν φωτιά σε ολόκληρη νησίδα στις Οινούσες για να ζεσταθούν! - Τραυματίστηκε πυροσβέστης

Ένα πολύ ύποπτο συμβάν σημειώθηκε στην νησίδα Παναγιά των Οινουσών όπου κάηκαν περίπου 15 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης εξαιτίας των απρόσκλητων που αποβιβάστηκαν.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η φωτιά που είχαν ανάψει οι λαθρομετανάστες για να ζεσταθούν(!), ξέφυγε.. και έκαψε όλη την νησίδα. Όμως όλοι θυμόμαστε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο άλλοι απρόσκλητοι έβαζαν παρόμοιες φωτιές στην Λέσβο απειλώντας ευθέως του κατοίκους, γεγονός το οποίο μας δημιουργεί υποψίες.
Όλη μέρα σχεδόν έκαιγε χθες η φωτιά στη νησίδα Παναγία των Οινουσσών της Χίου, όταν λαθρομετανάστες που είχαν αποβιβασθεί εκεί προκειμένου να ζεσταθούν ή να γίνουν αντιληπτοί άναψαν φωτιά, η οποία λόγω των ανέμων πήρε διαστάσεις
Τελικά παρά την ολοήμερη προσπάθεια Πυροσβεστών και στρατιωτών κάηκαν περίπου 15 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης. Η φωτιά έσβησε τελικά περί τις 10.30 το βράδυ. Κατά την προσπάθεια πυρόσβεσης τραυματίσθηκε ο Αρχιπυροσβέστης Γ.Σ. ο οποίος μετά τις πρώτες βοήθειες από στρατιωτικό γιατρό διεκομίσθη στο "Σκυλίτσειο" Νοσοκομείο Χίου.
Ακολουθούν φωτογραφίες: ΕΔΩ!!!


8.000 οι απρόσκλητοι στη Λέσβο - Χριστουγεννιάτικο δώρο από την τουρκία!Έτοιμοι να βουλιάξει η Λέσβος από τους λαθρομετανάστες
Σχεδόν 6.000 απρόσκλητοι βρίσκονται στους χώρους του κέντρου καταγραφής και πιστοποίησης αλλοδαπών στη Μόρια της Λέσβου και περισσότεροι από 1.500 στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ.
Οι ροές συνεχίζονται ολοένα αυξανόμενες στις ανατολικές και βόρειες ακτές του νησιού ενώ «πρόσφυγες» αποβιβάστηκαν ακόμα και στη νότια πλευρά του νησιού στην είσοδο του Κόλπου της Γέρας.
Ήδη το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το «Νήσος Ρόδος» με συνεχή δρομολόγια τους μεταφέρουν στον… Πειραιά!
Ας σημειωθεί εδώ ότι ξεκίνησε και η λειτουργία του μεγάλου κέντρου υποδοχής που δημιούργησε η οργάνωση IRC στην περιοχή της Εφταλούς μεταξύ Μολύβου και Σκάλας Συκαμνιάς. Το Κέντρο θα μπορεί να υποδέχεται μέχρι και 3.000 άτομα ενώ έχει τη δυνατότητα προσωρινής διαμονής 2.000 ατόμων. ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 4760924846080109742

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item