Widgets

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ SYRIZA - ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ


Εθνική προδοσία: Κατάργηση της Στρατιωτικής Θητείας επιδιώκει το Σύριζα!

Μπορεί ο Καμμένος για τους δικούς του λόγους να μιλάει για εθελοντική στράτευση των γυναικών, αλλά επειδή «το κουμάντο» στην κυβέρνηση το κάνει άλλος (δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ), τουλάχιστον ανησυχία προκαλούν τα όσα γράφει στο twitter ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος θέτει ξεκάθαρα ζήτημα κατάργησης της υποχρεωτικής Στρατιωτικής Θητείας!

Συγκεκριμένα, ο Ζαχαριάδης γράφει τα εξής! «Είναι ώρα, μετά από την δημοσιονομική εξισορρόπηση, να περάσουμε στην εθελοντική στράτευση ανδρών. Όλα τ’ άλλα είναι βήματα πίσω. Ευρώπη είμαστε!».

Όπως έχουμε ξανατονίσει, μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να συναγωνίζεται επάξια σε εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού ακόμη και τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις, αλλά ως προς τις διεθνιστικές και εθνομηδενιστικές του απόψεις δεν κάνει βήμα πίσω, σε αντίθεση με την υποτιθέμενη αντιμνημονιακή ρητορική του παρελθόντος.
Η κατάργηση της Στρατιωτικής Θητείας αποτελεί ένα ακόμη βήμα πλήρους αποεθνικοποίησης της Χώρας στα πλαίσια της οριστικής αποδόμησης της έννοιας του Έθνους-Κράτους και την επιβολή των πολυπολιτισμικών κοινωνιών που τόσο πολύ επιθυμεί η παγκοσμιοποίηση.
Απέναντι στους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, τους άμεσους και έμμεσους συνοδοιπόρους του και την συνειδητή αχρηστία και ανικανότητα των αστοδεξιών, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα σηκώσει ξανά το Λάβαρο της Εθνικής Αντίστασης στο σχέδιο αφελληνισμού της Χώρας. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ο Βέμπερ ξεφτίλισε τους ντόπιους υποτακτικούς: Αφού αφήνετε αφύλακτα τα σύνορα, η Ελλάδα θα βγει από την Σένγκεν!

Στο ναδίρ του ευρωπαϊκού στερεώματος βρίσκεται η Πατρίδα μας, καθώς η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ έχει καταστήσει την Ελλάδα παντελώς ανυπόληπτη. Με σύνορα ξέφραγο αμπέλι και με μια συνεχιζόμενη λαθρολάγνα πολιτική είναι επόμενο οι εχθροί της Ελλάδος να κρούουν συνεχώς των κώδωνα του κινδύνου και να απειλούν με έξοδο από την συνθήκη Σένγκεν. Ένα γεγονός που θα έχει ως επακόλουθο την μετατροπή της χώρας σε απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών.
Το ζήτημα της προσωρινής εξόδου της Ελλάδας από την Σένγκεν επανέφερε με δηλώσεις του στην εφημερίδα FAZ ο ο αρχηγός της Κ.Ο. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο και αναπληρωτής πρόεδρος των Χριστιανοκοινωνιστών της Βαυαρίας, Μάνφρεντ Βέμπερ. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung ο Βέμπερ είπε ότι  «η Ελλάδα δεν προστατεύει τα σύνορά της σύμφωνα με όσα ορίζει η ισχύουσα Συνθήκη του Σένγκεν και κατά συνέπεια παραβιάζει το Ευρωπαϊκό Δίκαιο», επισημαίνοντας ότι αυτό δε συμβαδίζει με τις υποχρεώσεις της χώρας, απέναντι στην Ευρώπη.
«Όταν οι χώρες μέλη δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους για τη διασφάλιση των εξωτερικών συνόρων τότε η Frontex πρέπει να αναλαμβάνει τη φύλαξη των συνοριακών σημείων. Το σχετικό νομοσχέδιο έχει κατατεθεί εδώ και δύο εβδομάδες και ελπίζω ότι θα έχει ευρεία στήριξη από τις χώρες μέλη. Σε περίπτωση όμως που ούτε η Frontex δεν είναι σε θέση να διασφαλίσει τα σύνορα τότε θα πρέπει να εξεταστεί η προσωρινή έξοδος μιας χώρας από τον χώρο του Σένγκεν», είπε ο πρόεδρος του ΕΛΚ.
Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης είναι το κλείσιμο των συνόρων, η φύλαξή τους από τον ελληνικό στρατό και η απέλαση όλων των λαθρομεταναστών από την Πατρίδα μας.  ΠΗΓΗ

Φοροκαταιγίδα! Αφαίμαξη 2 δισ. ευρώ μέσα σε δυο μέρες από τους Τσιπροκαμμένους

Μέσα σε κλίμα πανικού τα ανδρείκελα των δανειστών αναζητούν να υφαρπάξουν από τους εξαθλιωμένους Έλληνες φόρους περί τα 2 δισ. ευρώ!

Οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν μέσα στις επόμενες δύο ημέρες τα τέλη κυκλοφορίας, την τρίτη δόση του ΕΝΦΙΑ και τις δόσεις από τη ρύθμιση οφειλών, ενώ οι επιχειρήσεις πρέπει να πληρώσουν την τελευταία δόση των αυξημένων προκαταβολών φόρου.
Αναλυτικά οι υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψουν οι φορολογούμενοι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου είναι οι εξής: 
Τη μηναία δόση της ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών. Σημειώνεται ότι όσοι δεν τακτοποιήσουν τη δόση του Δεκεμβρίου ή αφήσουν απλήρωτη κάποια άλλη οφειλή κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός ρύθμισης, εξαιτίας του αυστηρότερου θεσμικού πλαισίου που ισχύει από τις 15 Δεκεμβρίου και την πληρωμή της 12μηνης ρύθμισης για τα εισοδήματα του 2015.
Την τρίτη δόση του ΕΝΦΙΑ (αυτόν που θα καταργούσαν...).  Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2016. Όσοι δεν πληρώσουν τα τέλη μέχρι και το τέλος της προθεσμίας θα πρέπει να τα πληρώσουν διπλά στις αρχές του 2016. Οι μεγάλες επιχειρήσεις τον ΦΠΑ.
Οι εταιρείες, έως την ερχόμενη Πέμπτη, την καταβολή της τελευταίας δόσης του φόρου εισοδήματος για το φορολογικό έτος 2014. Οι ανώνυμες εταιρείες, οι εταιρείες περιορισμένης ευθύνης και οι ιδιωτικές κεφαλαιουχικές εταιρείες την καταβολή της αυξημένης προκαταβολής φόρου (από το 80% στο 100%), αναδρομικά για τη χρήση του 2014.
Οι αγρότες την καταβολή των επιπλέον ποσών, λόγω αύξησης της προκαταβολής φόρου! Σημειώνεται ότι οι φορολογούμενοι που απέκτησαν το 2014 εισοδήματα από αγροτικές δραστηριότητες θα πρέπει να πληρώσουν τη δεύτερη δόση της επιπλέον προκαταβολής φόρου (αυξήθηκε από το 27% στο 55%).
Η νεομνημονιακή συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου ξεπέρασε ακόμα και το καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου σε ανθελληνισμό και υποταγή στην γερμανική οικονομική ολιγαρχία. ΠΗΓΗ


Η μετατροπή της Ελλάδας σε «δημοκρατία της Μπανανίας» από τους νεομνημονιακούς συγκυβερνώντες

Οι διεθνείς τοκογλύφοι έβαλαν φρένο στην ψήφιση του νομοσχεδίου που προέβλεπε το «παράλληλο πρόγραμμα» όχι επειδή διαφωνούν στον «φιλανθρωπικό» δίκην ελεημοσύνης χαρακτήρα του, αλλά γιατί το νομοσχέδιο έχει δημοσιονομική σημασία και δεν τέθηκε υπόψη της για έγκριση, όπως προβλέπει το τρίτο Μνημόνιο. Με την παρέμβασή τους αυτή οι δανειστές κατέστησαν σαφές «ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο».

Από την άλλη μεριά, με την αντίδρασή της η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ απέδειξε ότι αποδέχεται πλήρως και άνευ όρων ότι η Χώρα μας κυβερνάται από τους διεθνείς τοκογλύφους διαμέσου των εγχώριων εντολοδόχων υπαλλήλων της εκάστοτε κυβέρνησης. Ακόμα και στις όποιες φωνές ακούστηκαν εναντίον της στο εσωτερικό της Χώρας για την απόφαση αυτή η κυβέρνηση αποφάσισε να σιωπήσει εντελώς. Άλλωστε, τι να έλεγε; Να θύμιζε, άραγε, την παλιά αντιπολιτευτική ρητορική της, τότε που δεν είχε πρόβλημα να καταγγείλει ότι τα νομοσχέδια έρχονται έτοιμα από την τρόικα, οι μνημονιακές κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ – ΝΔ τα μεταφράζουν και οι κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες τα ψηφίζουν;
Η σύγκριση με εκείνες τις (όχι και τόσο) παλιές πύρινες καταγγελίες της δεν την ευνοεί καθόλου σήμερα. Εύλογα, λοιπόν, μπορεί να τεθεί το ερώτημα: υπάρχει περίπτωση, αυτή η κυβέρνηση, η οποία βάζει την ουρά κάτω από τα σκέλια αποσύροντας ένα τόσο πολυδιαφημισμένο νομοσχέδιο, για να το θέσει πρώτα υπό την κρίση των δανειστών, να νομοθετήσει μονομερώς για το Ασφαλιστικό, όπως δήλωσε προ ημερών ο Κατρούγκαλος και ισχυρίζονταν τα non paper του Μαξίμου; Όχι βέβαια, για όποιον μπορεί να αντιληφθεί την πραγματικότητα έστω και στοιχειωδώς.
Οι διεθνείς τοκογλύφοι είναι αδίστακτοι, έχουν δημιουργήσει μια «δημοκρατία της μπανανίας» και δεν επιτρέπουν στην υποτελή κυβέρνησή της ούτε το ελάχιστο περιθώριο αυτονομίας. Δεν της επιτρέπουν να νομοθετήσει ούτε για την παροχή ελεημοσύνης στους Έλληνες, αν προηγουμένως οι ίδιοι δεν ελέγξουν και εγκρίνουν το νομοθέτημα. Αυτή είναι η φύση των αλλεπάλληλων μνημονίων: ανθελληνικά, αντιλαϊκά, απάνθρωπα, με αποικιοκρατικό και βάρβαρο χαρακτήρα.
Θα ήταν λάθος να μείνουμε μόνο στο να φορτώσουμε τα πάντα στη νυν συγκυβέρνηση. Όχι μόνο γιατί υπάρχει το ανάλογο παράδειγμα των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, αλλά κυρίως γιατί έτσι θα χάσουμε την ουσία. Και η ουσία είναι το καθεστώς υποτέλειας της Χώρας που συνεχίζει την εξάρτησή της από τους διεθνείς τοκογλύφους, ενώ ταυτόχρονα συντηρεί και βαθαίνει την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού. Κανένα κόμμα του «συνταγματικού τόξου» δεν μπορεί αλλά ούτε και θέλει, να αντιδράσει ουσιαστικά σ΄αυτή την πολιτική και οικονομική κατοχή της Χώρας.
Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί και θέλει να ανταποκριθεί στο απαραίτητο και καίριο καθήκον της Εθνικής και Λαϊκής ΑντίστασηςΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ξεπουλάνε οι ραγιάδες: Μετά τον Φλοίσβο, οι τούρκοι παίρνουν κοψοχρονιά και τον Αστέρα Βουλιαγμένης
Ο κυβερνητικός θίασος Τσίπρα - Καμμένου μπορεί να μην είναι γλωσσομαθής, γνωρίζει όμως άριστα την τουρκική και δη την έκφραση "μπιρ παρά".

Αντί ενός πινακίου φακής λοιπόν η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ, βαδίζοντας πιστά στα χνάρια των μνημονιακών προκατόχων της, ξεπουλά σπιθαμή προς σπιθαμή την Πατρίδα μας στους τούρκους.

Εντός της ημέρας αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία της παραχώρησης του Αστέρα της Βουλιαγμένης από το ΤΑΙΠΕΔ σε fund, στο οποίο κυριαρχεί ο τουρκικός όμιλος Dogus. Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται η παραχώρηση ολόκληρης σχεδόν της παραλιακής ζώνης ή των “φιλέτων” αυτών στους τούρκους, αφού είτε μόνοι είτε με τη συνεργασία άλλων εταιρειών έχουν “χτυπήσει” πολλές μαρίνες, παραλίες και ξενοδοχειακά συγκροτήματα.

Μέχρι τώρα, το Συμβούλιο της Επικρατείας είχε μπλοκάρει το σχέδιο του fund Jermyn Street Real Estate για 100 πολυτελείς «καμπάνες» στο Μικρό Καβούρι, αλλά τώρα φαίνεται ότι ο κύβος ερρίφθη και ο επενδυτής, η Εθνική Τράπεζα και το ΤΑΙΠΕΔ είναι έτοιμοι να βάλουν τις υπογραφές στη συμφωνία που προβλέπει “συντηρητική οικιστική ανάπτυξη” έτσι για προκάλυμμα των σχεδίων των τούρκων. Να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες η Εθνική Τράπεζα πούλησε στο Κατάρ την τουρκική τράπεζα Finansbank για να μπορέσει να αυξήσει την κεφαλαιακή της επάρκεια και τώρα, η τουρκική Dogus, μαζί με εταιρείες από το Κατάρ, το Άμπου Ντάμπι, το Ντουμπάι και το Κουβέιτ είναι αυτοί που απαρτίζουν το Fund που παίρνει το Μικρό Καβούρι. Η τουρκική Dogus έχει το πλειοψηφικό πακέτο συμμετοχής σε αυτό το fund με 30%.

Η επένδυση στο Μικρό Καβούρι έναντι 400 εκατομμυρίων ευρώ είναι το όχημα για να εξαγοράσει το συγκεκριμένο fund ολόκληρο τον Αστέρα της Βουλιαγμένης και να επεκτείνει την επιρροή του σε ολόκληρη την παραλιακή ζώνη της Αττικής. “Εντός του επόμενου τριμήνου εκτιμάται ότι το ΣτΕ θα δώσει την έγκρισή του στο νέο και πιο φιλικό στο περιβάλλον σχέδιο, οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθεί η πώληση της Αστήρ Παλλάς στο fund, βασικός μέτοχος του οποίου με ποσοστό 30% είναι ο τουρκικός όμιλος Dogus”, ανέφερε πηγή του ΤΑΙΠΕΔ.

Ο τουρκικός όμιλος διαθέτει μέχρι σήμερα ισχυρές θέσεις σε ελληνικές μαρίνες, ελέγχοντας με τον όμιλο Λάτση αυτή του Φλοίσβου, ενώ έχει επίσης αποκτήσει βάσεις στη Λέσβο και σε άλλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και ετοιμάζεται να πατήσει στο Ελληνικό επίσης με τον Όμιλο Λάτση.

Με λίγα λόγια οι νεοραγιάδες ξεπουλούν στην Τουρκία τα παράλια της Αττικής και σύντομα ολόκληρη την χώρα! ΠΗΓΗ

Το 2016 θα είναι η χρονιά των μεγάλων μαχαιριών στις συντάξεις των Ελλήνων

Στο στόχαστρο των δανειστών θα βρεθούν την νέα χρονιά οι συνταξιούχοι, καθώς οι τοκογλύφοι και τα εγχώρια ανδρείκελά τους έχουν βάλει σκοπό να εξαθλιώσουν πλήρως τους Έλληνες.
Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα δεν υπάρχει συμφωνία να μην περικοπούν οι κύριες συντάξεις, ενώ είναι βέβαιες οι περικοπές στις επικουρικές και στο ΕΦΑΠΑΞ, αλλά και οι αλλαγές σε ΕΚΑΣ και μερίσματα. Στις 4 Ιανουαρίου θα σταλούν οι προτάσεις της συγκυβέρνησης στους δανειστές, αλλά δεν αναμένεται κάποιο ευχάριστο νέο για τους συνταξιούχους. Ουσιαστικά η 4η Ιανουαρίου είναι η έναρξη ενός καυτού διαστήματος 11 ημερών ως την κατάθεση του Ασφαλιστικού.

Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να έχει συμφωνηθεί με το κουαρτέτο κάθε πτυχή του νέου Ασφαλιστικού και από την διαπραγμάτευση αυτή θα καθοριστεί τι τελικά θα γίνει με τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις, τα ποσά και τα όρια, αλλά και με μια σειρά άλλων θεμάτων όπως η συγχώνευση των Ταμείων, η αναπροσαρμογή του ΕΦΑΠΑΞ και των μερισμάτων κλπ.
Γκιλοτίνα στις επικουρικές
Βέβαιο ωστόσο θεωρείται ότι κόβονται οι επικουρικές. Τα τελευταία στοιχεία αναφέρουν ότι στις επικουρικές συντάξεις οι μειώσεις που θα γίνουν θα ξεκινούν από τα 170 ευρώ και πάνω και θα είναι κλιμακωτές από 5% ως 20% για τις υψηλότερες συντάξεις.
Παράλληλα θα υπάρξουν όμως ακόμη τρεις βασικές αλλαγές που θα επηρεάσουν το εισόδημα των συνταξιούχων. Στο ΕΦΑΠΑΞ η μείωση θα είναι 10% καθώς έρχεται νέο μαθηματικός τύπος υπολογισμού που θα επηρεάσει πρώτους τους 61.000 συνταξιούχους που είναι στην αναμονή ακόμη και 25 μήνες. Το μέρισμα των δημοσίων υπαλλήλων που κατά μέσο όρο είναι στα 197 ευρώ θα μειωθεί κατά 30%.
Σε ό,τι αφορά στο ΕΚΑΣ οι δικαιούχοι θα μειωθούν κατά 20% μέσα από την καθιέρωση αυστηρότερων κριτηρίων και με στόχο να καταργηθεί το 2019 και να αντικατασταθεί από το ελάχιστον εγγυημένο εισόδημα.
Έτσι αντιμετωπίζουν τα περήφανα γηρατειά οι υποτακτικοί νεομνημονιακοί του Σύριζα: Δίχως καμμία ευαισθησία με μοναδικό γνώμονα την εκπλήρωση των επιθυμιών των τοκογλύφων δανειστών! ΠΗΓΗ
Το σύμφωνο συμβίωσης και η «εκτόξευση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής»

Το πρώτο βήμα!
Σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων (κι όχι «ομοφύλων», όπως το λένε οι αγράμματοι που μας κυβερνούν και παπαγαλίζουν τα –επίσης αγράμματα- δημοσιογραφικά τους παπαγαλάκια), λοιπόν! Είναι το πρώτο βήμα για την διάλυση της ελληνικής οικογένειας. Το επόμενο βήμα θα είναι η καθιέρωση του πολιτικού γάμου και το τρίτο και τελευταίο, η υιοθεσία παιδιών (αφού ακόμα δεν έχει βρεθεί τρόπος να… γεννάνε οι τοιούτοι). Δεν το λέω εγώ, την προανήγγειλε σαφώς (την υιοθεσία) ο αρμόδιος υπουργός, σε συνέντευξή του στον Βήμα fm, όχι άμεσα, αλλά στο μέλλον, γιατί κρίνει πως το αίτημα δεν είναι ακόμα… ώριμο (ούτε… σύκο να ήταν): «Θα εξεταστεί από μια ειδική επιτροπή και τότε θα είναι ευκολότερο να πούμε το ναι και το πώς».
Τα γύρισαν ελαφροδεξιοί και ψοφοδεξιοί!...>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Άρθρο του Μιχαήλ Αρβανίτη για το σύμφωνο συμβίωσης των πάσης φύσεως ανωμάλων

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Οι πολύχρονοι αγώνες, οι θυσίες και τα ευγενή οράματα του Λαού μας, για μια πανίσχυρη και ανεξάρτητη Ελλάδα των Ελλήνων, δικαιώθηκαν και με το παραπάνω! Κι’ αυτό το οφείλουμε στη γενναιότητα, στον αλύγιστο πατριωτικό φρόνημα, τη βαθιά Εθνική συνείδηση και την ακλόνητη Ορθόδοξη πίστη των αδούλωτων και υπερήφανων πωλητικών μας, οι οποίοι με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση υπηρετούν το Λαό και το Έθνος!
ΕΝΑ μόνο μας έλειπε, που χρόνια τώρα μας κρατούσε σε αγωνία και μας προκαλούσε δυσβάσταχτο ψυχικό πόνο: H έλλειψη νομικής, κοινωνικής και ηθικής δικαίωσης και καταξίωσης των ψυχοσωματικών ανωμαλιών και στρεβλώσεων της φύσεως, δηλαδή «ιδιοτήτων» (κοινώς κουσούρια) που χαρακτηρίζουν τους κίναιδους.
Όμως αυτή τη φριχτή και απάνθρωπη έλλειψη, αυτό το εμπόδιο (κοινώς παλούκι) που υψωνόταν από μπρός και από πίσω, στους έντιμους, αξιοπρεπείς και ηθικούς πωλητικούς μας, δεν κατάφερε να ανακόψει την ορμή τους και τελικά το πήδησαν!
Το Σύμφωνο Συμβίωσης των πάσης φύσεως και παντός φύλου ανωμάλων, έγινε νόμος του «κράτους»!
Τώρα πια δεν μας λείπει ΤΙΠΟΤΑ!!!
Τώρα πια δεν μας φοβίζει ΤΙΠΟΤΑ!!!
Οι ροζ κυλόττες μπροστά κι ορμάτε να φάμε την τουρκιά!
Άντε και καλούς… απογόνους, ξεφτίλες!
Μιχαήλ Αρβανίτης
Υ.Γ. Περιμένω με αγωνία να γίνει νόμος του «κράτους» που να επιτρέπει και την κτηνοβασία!  ΠΗΓΗ

Η Χρυσή Αυγή επαναφέρει στο προσκήνιο την ανασκαφή του μεγαλοπρεπούς Μνημείου της Αμφίπολης

Η Χρυσή Αυγή θεωρεί την συνέχιση της ανασκαφής στην περιοχή του μεγαλοπρεπούς Μνημείου της Αμφίπολης, ζήτημα ύψιστης εθνικής σημασίας. Ο Ελληνισμός, που σήμερα βάλλεται πανταχόθεν, μπορεί να εξυψωθεί μέσω της ανάδειξης της αρχαίας μας κληρονομιάς.
Το Μνημείο της Αμφίπολης πρέπει να αποτελέσει το φωτεινό ορόσημο που θα συνδέσει τον Λαό μας με το ένδοξο παρελθόν του. Στο πλαίσιο της ανάδειξης αυτού του μείζονος ζητήματος, η κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή επαναφέρει στο προσκήνιο την συνέχιση της ανασκαφής στην Αμφίπολη.
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ
Προς Υπουργό Πολιτισμού
H αποκάλυψη του μεγαλοπρεπούς μνημείου στην Αμφίπολη αποτελεί σταθμό για την αρχαιολογική έρευνα στην χώρα μας και έχει τεράστιο αντίκτυπο σε διεθνές επίπεδο. Η αποκάλυψη του προκαλεί μάλιστα ακόμη μεγαλύτερο και έντονο ενδιαφέρον, αφού η χρονολόγηση του τεκμηριώνει, ότι συνδέεται με πρόσωπα από τη Βασιλική οικογένεια της Μακεδονίας, σε μια εποχή που στην περιοχή συνέβησαν σημαντικά ιστορικά γεγονότα.
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
Τι κονδύλια προτίθεται να διαθέσει για την άμεση συντήρηση του ήδη ανασκαφέντος τμήματος του λόφου Καστά και πότε υπολογίζεται πως το μνημείο θα είναι επισκέψιμο;
Ποιες πρωτοβουλίες σκοπεύει να λάβει για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του ανασκαφικού έργου από την ίδια ομάδα Ελλήνων αρχαιολόγων;
Ο ερωτών βουλευτήςΗλίας Κασιδιάρης
Βουλευτής Αττικής Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Ακόμα και ο εχθρός της Χρυσής Αυγής, Πάσχος Μανδραβέλης, αγανακτεί και καταγγέλλει την ποινικοποίηση των “συσσιτίων για Έλληνες”

Το νομοθέτημα - έκτρωμα του υπουργείου Δικαιοσύνης που ποινικοποιεί τον πολιτικό λόγο και την ελευθερία έκφρασης και διακίνησης των Ιδεών ανάγκασε ακόμα και τους συνήθεις πολέμιους και ιδεολογικούς αντιπάλους της Χρυσής Αυγής να αλλάξουν στάση.
Έτσι μέχρι και ο Πάσχος Μανδραβέλης με άρθρο του στην "Καθημερινή" αναγκάζεται να υπερασπιστεί το δικαίωμα του τρίτου πολιτικού κόμματος στην χώρα να διακινεί ελεύθερα την Ιδεολογία του και εκφράζει ανεμπόδιστα πολιτικό λόγο, δίχως τον φόβο ποινικοποίησης των ομιλιών και των εκδηλώσεων.
Στο άρθρο του "Πολιτικό λέγειν και πράττειν" γράφει χαρακτηριστικά:
"Υπάρχει όμως και κάτι περισσότερο, που πρέπει να προσέξουμε: Η κυβέρνηση από τη μία ποινικοποιεί τον απεχθή πολιτικό λόγο και από την άλλη αποποινικοποιεί πράξεις που –ενδεχομένως– έχουν πολιτικά κίνητρα. Δηλαδή ο ρατσιστής δεν «διεκδικεί κάτι που αφορά το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο»; Σύμφωνοι! Είναι απεχθές και βασικά παράλογο αυτό που διεκδικεί, αλλά ποιος θα πείσει ότι δεν αφορά το κοινωνικό σύνολο; Ποιος αξιολογεί ότι η έργω παράβαση του ενός είναι θεμιτή, αλλά ο λόγος του άλλου είναι ποινικό αδίκημα; Και με δεδομένο ότι απαγορεύονται πλέον τα «συσσίτια μόνο για Έλληνες», η εκ νέου διοργάνωσή τους από τη Χρυσή Αυγή δεν θα ενέπιπτε στο σχήμα που περιγράφει ο κ. Παρασκευόπουλος και το οποίο προβλέπει ότι «αν ο διαδηλωτής, προβάλλοντας τα κοινωνικοπολιτικά του αιτήματα, προβαίνει σε πράξεις που θίγουν ελαφρά μόνο την έννομη τάξη (απείθεια, διατάραξη κοινής ειρήνης, διατάραξη συγκοινωνιών, αντίσταση αλλά με μέριμνα να μη θιγεί ατομικά το όργανο της τάξης), τότε ο πολιτικός χαρακτήρας μένει εναργής»;
Αν και είναι προτιμότερο να διαδηλώνει κάποιος για τις συντάξεις, από το να διαδηλώνει υπέρ της καθαρότητας της φυλής, αυτό όμως δεν παύει να είναι πολιτική επιλογή. Διά δύο νομοθετικών παρεμβάσεων, ο κ. Παρασκευόπουλος μας λέει ότι οι πολιτικές πεποιθήσεις κάποιων είναι τόσο καλές που στο όνομά τους μπορεί κάποιος να προσβάλλει στην πράξη άλλα έννομα αγαθά (κοινή ειρήνη, δικαίωμα μετακίνησης κ.λπ.), ενώ οι πολιτικές πεποιθήσεις κάποιων άλλων είναι τόσο κακές που δεν μπορούν ούτε καν να τις διαλαλήσουν.
Ο πρώτος διαπράττει «πολιτικό» έγκλημα και πρέπει να αθωωθεί, ο δεύτερος διαπράττει πολιτικό «έγκλημα» και πρέπει να τιμωρηθεί. Φοβόμαστε πως αν αυτός ο νομοθετικός παραλογισμός ολοκληρωθεί, ο κατήφορος δεν θα ’χει τέρμα".
Όταν ακόμη και οι πολιτικοί εχθροί της Χρυσής Αυγής υπερασπίζονται το δικαίωμα στην ελευθερία έκφρασης και λόγου τα σχόλια περιττεύουν και αναδεικνύεται ότι στην Ελλάδα συνεχίζονται οι πολιτικές διώξεις κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από την νεομνημονιακή συγκυβέρνηση της δήθεν Αριστεράς.  ΠΗΓΗ


Κοίτα ποιος μιλάει! Η ψοφοδεξιά ξεπερνά και την αριστερά στην λαθρομεταναστευτική πολιτική


«“Αυτό που αντιμετωπίζουμε δεν είναι μια προσφυγική κρίση. Είναι μια μεταναστευτική κίνηση που αποτελείται από οικονομικούς μετανάστες, πρόσφυγες και ξένους μαχητές. Είναι μια ανεξέλεγκτη διαδικασία. Θα ήθελα να σας θυμίσω ότι η ελεύθερη επιλογή χώρας δεν είναι μέρος του διεθνούς νόμου. Θα ήθελα να υπογραμμίσω επίσης ότι υπάρχει μία ανεξάντλητη πηγή ανθρώπων μετά την Συρία, το Ιράκ, το Πακιστάν και το Αφγανιστάν και η Αφρική ξεκινά να κινείται. Η διάσταση και το μέγεθος του κινδύνου είναι πάνω από τα αναμενόμενα. Είμαστε Χριστιανοδημοκράτες, έτσι το ζήτημα της ηθικής υπευθυνότητας πρέπει να τίθεται ψηλά στις προτεραιότητές μας. Έχουμε συμπόνια για τους ανθρώπους που έφυγαν από τα σπίτια τους. Είναι θύματα κακής διακυβέρνησης των χωρών τους. Είναι θύματα διεθνών πολιτικών αποφάσεων. Και είναι θύματα της σημερινής κακής ευρωπαϊκής πολιτικής που τους δημιουργεί προσδοκίες που δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Η Ευρωπαϊκή Αριστερά έχει μια ξεκάθαρη ατζέντα. Υποστηρίζουν την μετανάστευση. Στην πραγματικότητα εισάγουν μελλοντικούς αριστερούς ψηφοφόρους στην Ευρώπη, κρυπτόμενοι πίσω από τον ανθρωπισμό. Είναι παλιό κόλπο αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το δεχτούμε. Επιτίθενται στις κύριες αξίες της Ευρωπαϊκής Ταυτότητας: Οικογένεια, έθνος, υπευθυνότητα”».       

Τα παραπάνω δεν είναι λεγόμενα κάποιου ηγέτη εθνικιστικού κόμματος, αλλά του Βίκτωρ Ορμπάν, πρωθυπουργού της Ουγγαρίας, και ειπώθηκαν πριν από λίγο καιρό στο συνέδριο του Λαϊκού Κόμματος στη Μαδρίτη. Αν και φιλελεύθερος, ο Ορμπάν, λέει τα αυτονόητα στο καυτό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης αποδίδοντας στην Ευρωπαϊκή Αριστερά τις ευθύνες που της αναλογούν και την κατηγορεί ευθέως για επιχειρούμενη αλλοίωση του πληθυσμού της Ευρώπης και τον «εμπλουτισμό» της με μελλοντικούς ψηφοφόρους που θα προέρχονται από χώρες μη Ευρωπαϊκές.
Σ΄αυτό το συνέδριο ο Μεϊμαράκης είχε πει ότι θα πρέπει να είμαστε… αλληλέγγυοι στους πρόσφυγες, ενώ ο έτερος διεκδικητής του σάπιου θρόνου της ΝΔ Μητσοτάκης έχει θέσεις στο προσφυγικό, οι οποίες ταυτίζονται με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ (μόνο στα θέματα οικονομίας έχει υποθετικές διαφορές, αφού στο κοινωνικό πεδίο οι φιλελεύθερες απόψεις που συγκλίνουν με τον αριστερό πολυπολιτισμό και «αντιρατσισμό»). Το πιο πρόσφατο περιστατικό της διεθνιστικής χροιάς της ΝΔ έρχεται από την ευρωβουλευτή της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.
Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην «Εφημερίδα των Συντακτών»: «Οι ξενοφοβικές απόψεις ξένων ηγετών και κομμάτων που ανήκουν στην ευρύτερη οικογένεια της Δεξιάς στην Ευρώπη προβληματίζουν έντονα τους εκπροσώπους της ελληνική συντηρητικής παράταξης, οι οποίοι σπεύδουν να διαχωρίσουν τη θέση τους. Στο πλαίσιο αυτό, η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη υποστήριξε χθες (ρ/σ “Στο Κόκκινο”) ότι η κυβερνώσα ουγγρική Ακροδεξιά δεν έχει θέση στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ενώ παράλληλα διατύπωσε τον προβληματισμό της για τις “ακραίες συμπεριφορές”, τις οποίες εκδηλώνουν με αφορμή το προσφυγικό χώρες που βρίσκονται στην “καρδιά της Ευρώπης”, όπως η Πολωνία και η Τσεχία. Ενδιαφέρουσα και ενθαρρυντική τοποθέτηση που δείχνει ότι ένα σημαντικό κομμάτι της ΝΔ επιθυμεί να απαλλαγεί από την προσκόλληση σε θέσεις και πολιτικές της προεδρίας Σαμαρά που χαρακτηρίστηκαν ρατσιστικές και μισαλλόδοξες».
Όταν, λοιπόν, η ΝΔ καταδικάζει τις αυτονόητες θέσεις εθνικής άμυνας απέναντι στην λαθρομετανάστευση ακόμα και «αδελφών» κομμάτων, για να δείξει την «προοδευτικότητα» της και δέχεται περίπου τα συγχαρητήρια της εγχώριας εθνομηδενιστικής φυλλάδας, είναι αυτονόητο ότι η πολιτική καταδίκη της και απομόνωση αποτελεί χρέος και καθήκον για κάθε Έλληνα Πατριώτη.
Όποιος και αν αναδειχθεί ως αρχικαρεκλάρχης η ΝΔ θα παραμείνει ένα κόμμα αντεθνικό, αντιλαϊκό και δέσμιο των ξένων συμφερόντων. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Επίτευγμα Σύριζα: Υπερδεκαπλασιάστηκαν (!) οι αφίξεις λαθρομεταναστών στην χώρα μας

Το μόνο το οποίο παραμένει σε υψηλά επίπεδα στην Χώρα μας (εκτός φυσικά από το ποσοστό ανεργίας) είναι οι ροές των λαθρομεταναστών που περνούν σε καθημερινή βάση στην Ελλάδα.
Κάτι που συνέβη και τον Δεκέμβριο. Λόγω και των καλών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν τις περισσότερες ημέρες του μήνα, ο ημερήσιος μέσος όρος ήταν της τάξης των 3.400 (!) αφίξεων, αριθμός πάντως μειωμένος σε σχέση με τον Νοέμβριο, κατά τον οποίο ο μέσος όρος έφτανε τις 5.040 (!!) αφίξεις ημερησίως. Είναι, δυστυχώς, τέτοια τα μεγέθη που σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πεις «πάλι καλά».
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ σε επίπεδο 11μήνου (Ιανουάριος-Νοέμβριος) για το 2015, στην Ελλάδα μπήκαν σχεδόν 800.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, αριθμός υπερδεκαπλάσιος (!) σε σχέση με πέρυσι, αφού στο αντίστοιχο ενδεκάμηνο του 2014 είχαν καταγραφεί 72.632 άτομα.
Βλέπουμε, λοιπόν, ότι ένας αριθμός παράνομα εισερχόντων στην Χώρα μας, ο οποίος έτσι κι αλλιώς μόνο χαμηλός δεν μπορεί να θεωρηθεί, μέσα σ’ ένα χρόνο υπερδεκαπλασιάστηκε.
Η κατάσταση είναι πραγματικά δραματική, τόσο για την Ασφάλεια της Χώρας και των Ελλήνων πολιτών, όσο και για τους δυστυχισμένους αυτούς ανθρώπους, τους οποίους η απαράδεκτη πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» τους οδηγεί στην Ελλάδα όπου και εγκλωβίζονται, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τα ποικίλα προβλήματα που δημιουργεί αυτός ο συνωστισμός. ΠΗΓΗ

Ο Καμμένος, ο Λεβέντης και οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» του Σύριζα

Με αφορμή την διαφωνία ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για το θέμα της στράτευσης των γυναικών, είναι μια ακόμη ευκαιρία προκειμένου να διαπιστωθεί ότι η μοναδική χρησιμότητα του Καμμένου και των ΑΝΕΛ ως συγκυβερνήτη είναι να στηρίζει τα κυβερνητικά νομοσχέδια που δεν θα ψηφίζονται  από τα υπόλοιπα κόμματα του «συνταγματικού τόξου».
Στην περίπτωση (λέμε τώρα…) που οι ΑΝΕΛ θελήσουν να αντιδράσουν ουσιαστικά στα αντεθνικά και αντιλαϊκά νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ολοφάνερο ότι έχει στρωθεί ο δρόμος για τον «αντικαταστάτη» ως κυβερνητικό εταίρο. Και μιλάμε, φυσικά, για το κόμμα του Λεβέντη, με το οποίο εδώ και αρκετό καιρό «ερωτοτροπεί» ο ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος είπε ότι «η Ένωση Κεντρώων έχει κάποιες ενδιαφέρουσες θέσεις και ότι είναι ένα κόμμα που δεν έχει σχέση με το παρελθόν».
Αναρωτιόμαστε ποιες είναι αυτές οι «ενδιαφέρουσες θέσεις» της Ένωσης Φραπέδων. Όσο για το παρελθόν, η μόνη σχέση που έχει μ΄αυτό ο πάντοτε… χαμηλών τόνων και… μετριοπαθής «Πρόεδρος» είναι η ανελέητη όσο και εύστοχη σάτιρα που του έκανε ο Μητσικώστας και οι φοβερές πολιτικές «αναλύσεις» του που προκαλούσαν ένα μείγμα γέλωτα και αηδίας.
Η ουσία βρίσκεται στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ως σκοπό του την για όσο το δυνατόν περισσότερο χρονικό διάστημα παραμονή του στην εξουσία και γι΄ αυτό όχι μόνο με τον Λεβέντη αλλά και με την… Μέρκελ θα έκανε συγκυβέρνηση προκειμένου να συνεχίζουν οι άνθρωποί του να κάθονται στις τόσο άνετες και βολικές καρέκλες της εξουσίας, προωθώντας ταυτόχρονα όλο το ιδεοληπτικό παρακμιακό «πιστεύω» τους για την επιβολή του εθνομηδενισμού στην Χώρα μας. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Η απομυθοποίηση του “φιλολαϊκού” Σύριζα

Μέσα στην λαίλαπα του τρίτου Μνημονίου, το οποίο έχει μπει πλέον για τα καλά στις ζωές των Ελλήνων, μπορεί να θεωρηθεί ότι βγαίνει ταυτόχρονα και ένα χρήσιμο, όσο και ωφέλιμο συμπέρασμα. Αυτό αφορά την απομυθοποίηση όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της ευρύτερης αριστεράς ως ένα δήθεν φιλολαϊκό, αντιπλουτοκρατικό και αντιμνημονιακό ιδεολογικό πολιτικό Κίνημα. Η αριστερά είχε μέχρι πρότινος το πλεονέκτημα ότι δεν είχε κυβερνήσει άμεσα την Χώρα από την μεταπολίτευση και μετά. Στις δικαιολογημένες ενστάσεις αρκετών για την κυβερνητική θητεία του ΠΑΣΟΚ (ιδίως την πρώτη περίοδο 1981-89), αλλά και για την συμμετοχή εκπροσώπων αριστερών κομμάτων (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ) στην εξουσία της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι απαντήσεις ήταν έτοιμες: το ΠΑΣΟΚ είχε αναφορές στην αριστερά, αλλά δεν ήταν ποτέ αριστερό κόμμα, ενώ η τοπική αυτοδιοίκηση έχει περιορισμένες αρμοδιότητες, καθώς ήταν όμηρος των δεξιών και σοσιαλδημοκρατικών κυβερνήσεων.
Από τις 25 Ιανουαρίου 2015 και μετά, όμως, η αριστερά είναι πλέον κυβερνητική εξουσία και επισήμως. Κάτι άλλωστε, το οποίο λάνσαραν και ως προεκλογικό σύνθημα, το γνωστό «πρώτη φορά αριστερά». Στις 20 Σεπτεμβρίου η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επανεξελέγη, αλλά αυτή την φορά στο προεκλογικό της πρόγραμμα εξέλιπαν οι αντιμνημονιακές λεκτικές αναφορές του παρελθόντος, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ είχε φροντίσει να είναι ο δημιουργός και ο εφαρμοστής του τρίτου στην σειρά Μνημονίου. Εδώ ακριβώς βρίσκεται η όποια απομυθοποίηση της υποτιθέμενης φιλολαϊκής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. 11 μήνες μετά την εκλογική νίκη της 25ης Ιανουαρίου, και πολύ περισσότερο 3 μήνες μετά την νέα εκλογική επικράτηση της 20ης Σεπτεμβρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ επιδεικνύει ένα μνημονιακό και αντιλαϊκό πρόσωπο όχι απλώς εφάμιλλο των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, αλλά πολύ χειρότερο.
Όποιος δει το περιεχόμενο του τρίτου Μνημονίου, το οποίο ψηφίστηκε στην Βουλή στις 14 Αυγούστου, θα διαπιστώσει ότι συνεχίζει κάτι παραπάνω από «επάξια» την πολιτική του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και της φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού. Θα δει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φροντίζει για τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας, την ακόμη περισσότερη μείωση των συντάξεων, την παράδοση «φιλέτων»  σε ξένους και ντόπιους καπιταλιστές, την αύξηση της ανεργίας, την εξόντωση του αγροτικού κόσμου κ.τ.λ. Ταυτόχρονα θα διαπιστώσει ότι το περιβόητο «ηθικό πλεονέκτημα» της αριστεράς διασκορπίζεται στον αέρα, όπως η σκόνη στον άνεμο, αποδεικνύοντας ότι και η αριστερά είναι διαποτισμένη κι αυτή με την ανηθικότητα και την παρανομία που διέπουν κάθε διεφθαρμένη εξουσία.
Οι υποθέσεις Φλαμπουράρη-Σταθάκη, η προσπάθεια δημιουργίας κομματικού κράτους, η θέσπιση νέων θεσμικών φορέων μόνο και μόνο για να βολεύονται οι διάφοροι ευνοούμενοι του κόμματος, η εμφανής έλλειψη διάθεσης συγκρούσεων με τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, το κλείσιμο του ματιού σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για την διατήρηση του ακατάσχετου ορίου στα λεφτά που πρέπει να δίνουν στις τράπεζες για τα υπέρογκα χρέη τους, αποτελούν ορισμένα μόνο χαρακτηριστικά δείγματα του «ήθους» που εκφράζει η αριστερά στην πολιτική ζωή της Χώρας. Αναρωτιέται, λοιπόν, εύλογα ο καθένας τι είναι τελικά αυτό που υποδηλώνει τον λαϊκό χαρακτήρα της αριστερής ιδεολογίας ενός κόμματος, το οποίο αποτελεί πλέον κυβερνητική εξουσία και σε ποιες από τις προεκλογικές του εξαγγελίες φάνηκε συνεπής ο ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ, λοιπόν, βρίσκεται το κλειδί της πραγματικής ατζέντας της «κυβερνώσας αριστεράς». Οι όποιες φιλολαϊκές  αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ξεκάθαρα ψευδή προεκλογικό χαρακτήρα και περιεχόμενο, τα οποία σαρώθηκαν από την πλήρη μνημονιακή μετάλλαξη του μορφώματος αυτού.
Από την άλλη μεριά, όμως, αν υπήρχε μια συνέπεια του ΣΥΡΙΖΑ τόσο ως προς τις προεκλογικές του εξαγγελίες όσο και προς τα όσα ενστερνίζεται ιδεολογικά, αυτά είχαν να κάνουν με την συστηματική προώθηση του διεθνισμού, του εθνομηδενισμού, της πολυπολιτισμικότητας, της ενθάρρυνσης της λαθρομετανάστευσης και της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων. Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να φρόντισε να τσακίσει αμείλικτα και αδίστακτα κάθε εναπομείνασα ζωτική ικμάδα του Ελληνικού Λαού, μπορεί να ενίσχυσε στο έπακρο την «κινεζοποίησή» του, μπορεί η οικονομική πολιτική που εφήρμοσε να οδήγησε σε κοινωνική εξαθλίωση  που θα ζήλευαν και οι προκάτοχοί του στο πηδάλιο της μνημονιακής πορείας, αλλά στο ζήτημα των διεθνιστικών του ιδεοληψιών φέρεται άψογα.
Διάπλατο άνοιγμα των συνόρων με αποτέλεσμα η Χώρα να γίνει πόλος έλξης λαθρομεταναστών, «φιλότιμες» προσπάθειες μετατροπής του Ελληνικού Λαού σε μειοψηφία μέσα στην ίδια του την Πατρίδα, περαιτέρω αποεθνικοποίηση της Παιδείας με σκοπό την «γενιτσαροποίηση» της Νεολαίας, αρωγή παντός είδους στις ακροαριστερές περιθωριακές συμμορίες για να παρενοχλούν ανεμπόδιστα και εντελώς παράνομα τις νόμιμες συγκεντρώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, παραχάραξη της Ιστορικής Αλήθειας με προστασία σε ανθέλληνες που αρνούνται αναντίρρητα γεγονότα (όπως π.χ. η γενοκτονία των Ποντίων) και άλλα πολλά.
Συνοψίζοντας, λοιπόν, αυτό που έχουμε να διαπιστώσουμε είναι ότι αν η ανατολή του 2015 σήμαινε την απαρχή της ξεκάθαρα αριστερής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, η δύση αυτού του έτους συνεπάγεται το γκρέμισμα κάθε ψευδαίσθησης  για την υποτιθέμενη φιλολαϊκή διάθεση του κόμματος αυτού και την εδραίωση της πεποίθησης ότι πρόκειται για ένα αντεθνικό και αντιλαϊκό συνονθύλευμα στην υπηρεσία της παγκοσμιοποίησης. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαυραγορίτες: Πώς λειτουργεί το κύκλωμα των τοκογλύφων

Αποκάλυψη: Ο όμιλος Dogus αγοράζει τον Κάμπο της Χίου!
Τουρκικοί επιχειρηματικοί όμιλοι σχεδόν 200 χρόνια μετά το ολοκαύτωμα του νησιού από τους Οθωμανούς, σχεδιάζουν να αγοράσουν τα περισσότερα αρχοντικά, στον περίφημο Κάμπο του νησιού. Πρόκειται για ένα μοναδικό στην Ελλάδα αγροοικοσύστημα που συνδυάζει πλούσια περιβόλια με βυζαντινούς πύργους, γενοβέζικα αρχοντικά, εκκλησίες και σπουδαία δείγματα τοπικής αρχιτεκτονικής.
Κατασκευαστική εταιρεία της γείτονος χώρας που συνδέεται άμεσα με την κοινοπραξία Dogus, ετοιμάζεται να «επενδύσει» στην περιοχή. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Κάμπος, όπου σύμφωνα με περιηγητές περιπλανιόταν επί δύο χρόνια ο Χριστόφορος Κολόμβος μαζεύοντας άνδρες για το ταξίδι του στον Νέο Κόσμο, περιλαμβάνεται πια στην λίστα με τα πιο απειλούμενα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της Ευρώπης.
Οι Τούρκοι επιχειρηματίες, μέσω ελληνικών μεσιτικών γραφείων, έχουν ήδη προχωρήσει στην καταγραφή των κτισμάτων και κτημάτων της περιοχής, με στόχο την αγορά τους. Παράλληλα, έχουν προχωρήσει σε έρευνα, προκειμένου να αποκαταστήσουν την αρχική εικόνα του τόπου, που έχει εγκαταλειφθεί κυριολεκτικά, εξαιτίας διαφόρων παραγόντων. Κάτοικοι, μέλη του συνδέσμου Φίλων του Κάμπου μιλούν για σκόπιμη εγκατάλειψη, ώστε να περιέλθει η περιοχή σε αλλότρια συμφέροντα.
Ήδη, οι Τούρκοι έχουν φέρει ειδικούς, προκειμένου να ανακατα- σκευάσουν τα παραδοσιακά μαγγανοπήγαδα που βρίθουν στον Κάμπο.ΠΗΓΗ
Προτροπή ακροαριστερών για εκφοβισμό του δικαστηρίου στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Εκνευρισμένοι και πανικόβλητοι από το ότι η διαδικασία στην δικαστική διάσταση της πολιτικής σκευωρίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ φέρνει τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από τα γι΄ αυτούς αναμενόμενα, οι διάφοροι περιθωριακοί-πολιτικά και κοινωνικά ακροαριστεροί αβανταδόροι των καθεστωτικών διώξεων κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος «ξεφεύγουν» και δείχνουν το πώς αντιλαμβάνονται την απονομή της δικαιοσύνης.
Σε εβδομαδιαίο έντυπο, λοιπόν, μερικών μόλις εκατοντάδων φύλλων κυκλοφορίας, του οποίου συντάκτης παρακολουθεί σε μόνιμη βάση την δίκη στον Κορυδαλλό, γράφονται, μεταξύ άλλων, ότι «βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σχέδιο που έχει ως στόχο, όχι μόνο να οδηγήσει σε απαλλαγή τα γκεσέμια της νεοναζιστικής συμμορίας, αλλά να ρίξει στα μαλακά ακόμα και τους δολοφόνους των ταγμάτων εφόδου. Άλλους να τους οδηγήσει σε απαλλαγή από τον πρώτο κιόλας βαθμό και άλλους να τους οδηγήσει σε μείωση ποινής ή ακόμα και απαλλαγή στο δεύτερο βαθμό, χτίζοντας από τώρα το έδαφος επί του οποίου θα πατήσει η υπεράσπισή τους», ενώ το τέλος του κειμένου έχει ως εξής: «Εμείς χτυπάμε το καμπανάκι του κινδύνου. Πρέπει να δοθεί αγώνας για να μην εξελιχθεί η δίκη των νεοναζιστικών καθαρμάτων σύμφωνα με το σχέδιο. Αγώνας όχι μόνο μέσα στο δικαστήριο, αλλά και έξω απ΄αυτό, ώστε να οργανωθεί αυτό που θα ονομάζαμε “πίεση της αντιφασιστικής κοινής γνώμης”».
Δεν θα σταθούμε στο πώς ένα έντυπο με τόσο χαμηλή κυκλοφορία μπορεί και συντηρεί βιοποριστικά τόσο τον συντάκτη του κειμένου όσο και άλλους συμμετέχοντες σ΄αυτό το εκδοτικό έκτρωμα του σταλινικού περιθωρίου. Ούτε στο ότι η ρυπαροφυλλάδα αυτή είχε χαρακτηρίσει στο παρελθόν ως «εκτέλεση» την άνανδρη δολοφονία των Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, λέγοντας μάλιστα ότι ηθικά και πολιτικά η δολοφονία τους δεν είναι καταδικαστέα.
Το μόνο που θα πούμε είναι ότι: α) Δυστυχώς, για τα φρικτά αυτά απολιθώματα, δεν ζούμε στην Σοβιετική Ένωση του ψυχοπαθή «πατερούλη» Στάλιν και του εξίσου ψυχοπαθή «εισαγγελέα» Βισίνσκι, όπου οι κατηγορούμενοι υπό την επήρεια ψυχοφαρμάκων και συνεχείς ξυλοδαρμούς θα «ομολογούσαν» την ενοχή τους. Η εξέλιξη και η κατάληξη της δίκης θα αποτελέσει ένα φιάσκο τόσο για τους εμπνευστές της σκευωρίας όσο και για τα κάθε είδους δεκανίκια τους
β) τον χαρακτηρισμό  «καθάρματα» τον επιστρέφουμε στα θρασύδειλα αυτά υποκείμενα, τα οποία ως φορείς προδοτικών απόψεων για μια ολόκληρη ζωή κέρδισαν τα 15 λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογούν όταν την δεκαετία του ΄80 κρεμούσαν άθλια και εμετικά πανώ με το σύνθημα «Επαγγελματίες Βορειοηπειρώτες κάτω τα χέρια από την σοσιαλιστική Αλβανία».
γ) Χτυπήστε καλύτερα το καμπανάκι του ανύπαρκτου μυαλού σας! Όσο για τις έμμεσες απειλές στο τέλος του κειμένου, τα όσα γίνονται μέσα στο δικαστήριο είναι ξεκάθαρο ότι οδηγούν στην συντριβή των αστήριχτων και ασύνδετων εξωφρενικών θέσεών τους. Αλλά τα όσα λένε για έξω από το δικαστήριο και την λεγόμενη «πίεση της αντιφασιστικής κοινής γνώμης», είναι φανερό ότι αποτελούν σαφή προτροπή προς εκφοβισμό της έδρας του δικαστηρίου, έτσι ώστε να οδηγηθεί η απόφαση προς τα εκεί που το καθεστώς και οι περιθωριακοί ακροαριστεροί κύκλοι θέλουν. Και δεν αναφερόμαστε, φυσικά, στις βαρετές και γελοίες «συγκεντρώσεις» των 10 – 15 γραφικών αργόσχολων αριστεριστών έξω από τον χώρο του δικαστηρίου, κάθε φορά που έχει συνεδρίαση.
Η «πίεση», προφανώς, θα έχει άλλου είδους περιεχόμενο, με σκοπό την τρομοκράτηση του δικαστηρίου. Στις προκλήσεις αυτές, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι: σταλινικά (και μη) αποβράσματα πίσω στις τρύπες σας! Τα σκοτεινά σχέδιά σας δεν θα περάσουν!  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Τέλειωσαν τα ψέμματα των νταβατζήδων! Στα κάγκελα οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega
Μπορεί να λέγεται Mega, αλλά η δικαιολόγηση του ονόματος του συγκεκριμένου καναλιού συνίσταται εκτός από την μεγάλη διαστρέβλωση της αλήθειας και στα εξίσου μεγάλα οικονομικά προβλήματα που έχει.
Δεν μας εξέπληξε η είδηση: «Απλήρωτοι εργαζόμενοι του MEGA καλούν σήμερα στις 12:00 τους συναδέλφους τους –ηθοποιούς, σεναριογράφους, τεχνικούς, υπαλλήλους εταιρειών που εκτελούν παραγωγές στο MEGA μαζί με τις οικογένειές τους- σε δυναμική διαδήλωση έξω από τις εγκαταστάσεις του καναλιού στη Μεσογείων. Σε ανακοίνωσή τους επισημαίνουν ότι “οι μεγαλομέτοχοι παίζουν με τις τύχες μας, με τον ιδρώτα μας, το ψωμί της οικογένειάς μας. Σε πέντε συνεχείς συνεδριάσεις δεν προχώρησαν στην ανακεφαλαιοποίηση του καναλιού, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα με κλείσιμο. Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, οδηγούν το κανάλι στη χρεοκοπία με σκοπό να μας αφήσουν απλήρωτους μετά από τόσα χρόνια που εξυπηρετήσαμε τα συμφέροντά τους”.
Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι “αν και πολύ  θα θέλαμε να φύγουμε διακοπές (όπως οι μεγαλομέτοχοι κύριοι Μπόμπολας, Ψυχάρης και Βαρδινογιάννης), αυτό δεν πρόκειται να γίνει μιας και δεν έχουμε λεφτά ούτε για τα στοιχειώδη. Είναι επιβεβλημένο ολόκληρος ο κλάδος να αντιδράσει δυναμικά στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί. Είμαστε οι μόνοι εργαζόμενοι που μας υποχρεώνουν να υπογράψουμε συμβάσεις στις οποίες αναγράφεται ότι θα πληρωθούμε μετά από 8-10 μήνες από τη μέρα προβολής των επεισοδίων. Αυτό μεταφράζεται σε πληρωμή μετά ένα χρόνο από την προσφορά της εργασίας μας!”. Παράλληλα όμως καλούν “όλους τους συναδέλφους  στα προγράμματα του MEGA να παρευρεθούν σε υποστήριξη των δίκαιων αιτημάτων μας. Ας μην ξεχνούν ότι την επόμενη φορά μπορεί να είναι στη θέση μας”».
Το mega είναι ένα τηλεοπτικό κανάλι, το οποίο είχε δική του μπετονιέρα παραγωγής λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, παίζοντας το παιχνίδι τόσο των ιδιοκτητών του, όσο και της κυβέρνησης Σαμαρά που έστησε την γνωστή σκευωρία εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Το ίδιο κανάλι σε συνεργασία με τις φυλλάδες των «νταβατζήδων», που μιλούσε για δήθεν «εσωκομματικά προβλήματα» στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να διαψευσθούν αυτά στην συνέχεια από την ίδια την πραγματικότητα, είναι αυτό το οποίο έχει τελικά τεράστια οικονομικά προβλήματα και, όπως καταγγέλλουν απλήρωτοι εργαζόμενοι του mega, τα αφεντικά του «οδηγούν το κανάλι στη χρεοκοπία με σκοπό να μας αφήσουν απλήρωτους μετά από τόσα χρόνια που εξυπηρετήσαμε τα συμφέροντά τους».
Την επόμενη φορά που η Τρέμη θα κάνει κάποιο «σαρδάμ» (παρότι διαβάζει από «ότο-κιου») αναφερόμενη στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και θα γουρλώσει χαρακτηριστικά τα μάτια της, ας έχουν υπ’ όψιν όλοι όσοι θα την βλέπουν να λέει όσα την διέταξαν τα αφεντικά της να πει, ότι το κανάλι αυτό φυτοζωεί και είναι θέμα χρόνου να βάλει λουκέτο, απαλλάσσοντάς μας οριστικά από την mega αντιαισθητική, αντιδεοντολογική, ανελεύθερη και αποχαυνωμένη «ενημέρωση» που σέρβιρε τόσα χρόνια στο πιάτο των τηλεθεατών. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 3173594524525825399

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item