Widgets

Κότα ο Τσίπρας μπροστά στον Νταβούτογλου - Έσβησε όλα τα tweets για παραβιάσεις και νευρικούς πιλότους!


Ο εξευτελισμός της χώρας και του Ελληνικού Λαού από έναν άκρως επικίνδυνο πρωθυπουργό που υποπίπτει από τη μια γκάφα στην άλλη, δεν έχει τελειωμό. Το τελευταίο κρούσμα συνέβη μετά τη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας και αφορά τα tweets στο προσωπικό λογαριασμό του Τσίπρα, τα οποία διέγραψε μετά την επίπληξη που δέχτηκε από τον Τούρκο ομόλογό του, Αχμέντ Νταβούτογλου!

Συγκεκριμένα, μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής όπου υπήρξε συνομιλία μεταξύ Τσίπρα και Νταβούτογλου, ο πρόεδρος του Σύριζα και πρωθυπουργός της χώρας δημοσιοποίησε στους δυο προσωπικούς του λογαριασμούς στο Twitter (ελληνόφωνο και αγγλόφωνο), μέρος των επιχειρημάτων που έθεσε στον Τούρκο ομόλογό του.


«Ευτυχώς οι Έλληνες πιλότοι δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας απέναντι στους Ρώσους», έγραψε με κομπασμό ο Αλέξης Τσίπρας στο πρώτο του tweet και πρόσθεσε με το γνωστό τοις πάσι αριστερίστικο, περισπούδαστο ύφος σε νέο tweet: «είναι ανόητο και αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο Αιγαίο»! Έχοντας πάρει φόρα, συμπλήρωσε το παζλ της ανοησίας με δύο ακόμη tweets και το σύνολο αυτών το ανέβασε και στον αγγλόφωνο λογαριασμό Twitter που διατηρεί, για να μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος πόσο «σοφό» πρωθυπουργό διαθέτουμε!


Δυστυχώς για εκείνον όμως, ακολούθησε η άμεση απάντηση του Αχμέντ Νταβούτογλου στο δικό του λογαριασμό στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου με «στοργικό» ύφος επιπλήττει τον Αλέξη Τσίπρα: «Τα σχόλια για τους πιλότους από τον Αλέξη Τσίπρα δεν συνάδουν με το πνεύμα της ημέρας. Αλέξη, ας εστιάσουμε στη θετική μας ατζέντα».


Μετά την απάντηση Νταβούτογλου, ο ηγέτης της «πατριωτικής» αριστεράς έσπευσε όχι βεβαίως να υποστηρίξει τις θέσεις του, αλλά να σβήσει τα προηγούμενα tweets του! Η διαγραφή των tweets βεβαίως, έγινε μονάχα στον αγγλόφωνο λογαριασμό του Α. Τσίπρα αλλά τα διατήρησε στον ελληνόφωνο, προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια των αφελών και να εξαπατήσει για μια ακόμη φορά τους Έλληνες και τις Ελληνίδες!


Εκείνο το οποίο έχει πραγματικά σημασία από την φαρσοκωμωδία στην οποία πρωταγωνίστησε ο πρόεδρος του Σύριζα, είναι τούτο: Εάν ένα tweet του Τούρκου πρωθυπουργού είναι ικανό να οδηγήσει στην άρον-άρον διαγραφή σχολίων στο λογαριασμό του Έλληνα πρωθυπουργού, φανταστείτε τι συμβαίνει στις συναντήσεις και επαφές τους, όπου η Ελλάς παρατάσσει ένα αριστερό πρόβατο απέναντι στον λύκο της Ανατολής.

Συμπέρασμα: Κλείστε τα σύνορα στην Αριστερά και την ηγεσία της, ξεφτιλίζουν διεθνώς την Ελλάδα!

www.xryshaygh.com


Οι Ευρωπαίοι τα δίνουν όλα στην Τουρκία και μετατρέπουν την Ελλάδα σε αποθήκη λαθρομεταναστών - ΝΑΙ σε όλα από Τσίπρα


Την τροποποίηση της Συνθήκης Σένγκεν, που θα μετατρέψει την Πατρίδα μας σε αποθήκη λαθρομεταναστών, έκανε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άνθρωπος των αμερικανών, Ντόλαντ Τούσκ.

Είχαμε γράψει προ ημερών για την πρόθεση των ευρωπαίων να σφραγίσουν τα σύνορά τους, υπό το φόβο της ισλαμικής απειλής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μία ουσιαστική κατάργηση της Συνθήκης Σένγκεν, αφού όλα τα κράτη θέλουν να επιβάλλουν ελέγχους ακόμα και στους ευρωπαίους που μετακινούνται από χώρα σε χώρα.

Προσερχόμενος, λοιπόν, στην σημερινή Σύνοδο Κορυφής, ο Τούσκ, δήλωσε: «Ας μην είμαστε αφελείς. Εμείς έχουμε την ευθύνη και το καθήκον να προστατέψουμε τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης. Δεν είναι υποχρέωση καμίας τρίτης χώρας να το κάνει. Αν δεν φυλάξουμε τα εξωτερικά μας σύνορα η ζώνη Σένγκεν θα γίνει ιστορία».

Για όποιον δεν το κατάλαβε, ο Τούσκ ουσιαστικά έριξε ένα «καρφί» προς την ιδεοληψία των κυβερνώντων (είτε συριζαίων, είτε νεοδημοκρατών, είτε «πατριωτών» των Ανέλ) που επιμένουν να διατηρούν ανοιχτά τα σύνορα της χώρας. Όποια χώρα, λοιπόν, έχει χαχόλους και υποχείρια ως κυβερνώντες θα γίνει αποθήκη λαθρομεταναστών, αφού η Συνθήκη Σένγκεν θα καταργηθεί γι’ αυτές.

Θυμάστε όταν ο Πάνος Καμμένος μας έλεγε ότι υπέγραψε το Μνημόνιο γιατί αλλιώς η χώρα θα γινόταν αποθήκη λαθρομεταναστών; Ε, τώρα και αποθήκη και Μνημόνιο. Ζήτω ο προεδροπάνος!

Υ.Γ. Στα δώρα που δώσαν οι Ευρωπαίοι στην Τουρκία προκειμένου να σταματήσει να στέλνει λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, σύμφωνος ήταν και ο Τσίπρας. Εντός των δώρων ήταν και η προδοσία της Κύπρου, αλλά και πολλά δισεκατομμύρια ευρώ που θα κληθεί να πληρώσει η Ευρώπη και η Ελλάδα. Και, βεβαίως, διαφορά δεν πρόκειται να δούμε στο θέμα των λαθρομεταναστών, αφού οι τούρκοι δεν... φημίζονται για τις συμφωνίες που τηρούν. Αλλιώς θα τηρούσαν και το σύμφωνο επανεισδοχής που έχουν με την Ελλάδα από το... 2002!

www.xryshaygh.com


Ολιγωρεί η Ευρώπη μπροστά στους εκβιασμούς της Τουρκίας για το λαθρομεταναστευτικό - Αντί για κυρώσεις, χαρίζει δισεκατομμύρια

Ολιγωρεί η Ευρώπη μπροστά στους εκβιασμούς της Τουρκίας για το λαθρομεταναστευτικό - Αντί για κυρώσεις, χαρίζει δισεκατομμύρια

Σήμερα πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Σύνοδος Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας για το θέμα των λαθρομεταναστών. Η εφημερίδα Guardian φιλοξένησε στις σελίδες της άρθρο περί του ζητήματος, όπου γίνεται μία πρώτη καπιταλιστική παραδοχή για την κατάντια της ευρωπαϊκής ηγεσίας, η οποία έχει φτάσει στο σημείο να παρακαλάει τους τούρκους για το θέμα των λαθρομεταναστών, αντί να την τιμωρήσει σφόδρα για το τουρκικό παρακράτος που γεμίζει την Ελλάδα με εκατομμύρια λαθρομεταναστών.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, «στα μέτρα της Άγκυρας επιχειρεί ο Ντόναλντ Τουσκ να «ράψει» το πλαίσιο που θα συμφωνηθεί στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας». Μάλιστα αναφέρεται σε δήλωση πρεσβευτή μεγάλης ευρωπαϊκής χώρας, ο οποίος λέει, αναφερόμενος στα τρία δισεκατομμύρια που θα λάβει η Τουρκία«Το ποσό που προσφέρουμε είναι γελοίο. Έχουμε γονατίσει και παρακαλάμε τους τούρκους να κλείσουν τα σύνορά τους».

Συγκεκριμένα, το προσχέδιο που προωθείται από τις Βρυξέλλες, επιχειρεί να δεσμεύσει τα κράτη-μέλη να στηρίξουν οικονομικά την Τουρκία στο ζήτημα της προσφυγικής κρίσης,  ενώ η Κομισιόν αξιώνει και από την ημικατεχόμενη Κύπρο να συμβάλει με το ποσό των 2,8 εκατ. ευρώΥπάρχει δε και ένα άλλο ντροπιαστικό, για την Ελλάδα, ζήτημα, αφού σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» της Κύπρου, το προσχέδιο παραβιάζει κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας, προβαίνοντας σε ονομαστική αναφορά για «ξεπάγωμα» πέντε τουρκικών διαπραγματευτικών κεφαλαίων που έχει μπλοκάρει μονομερώς η Κύπρος, το 2009.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που το τουρκικό παρακράτος με την ανοχή (αν όχι την συνεργασία) των τουρκικών αρχών, φορτώνει μέρα μεσημέρι εκατομμύρια λαθρομετανάστες, τους οποίους χρησιμοποιεί ως όπλο εναντίον της Ελλάδος. 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμα και εφόσον απαρτίζεται από δειλούς, οφείλει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και να πλήξει άμεσα, μαζί με τους Ρώσους, την Τουρκία. Αυτό θα λήξει και το ζήτημα του Ισλαμικού Κράτους και θα μειώσει εμφανώς τις ροές των λαθρομεταναστών, αφού πλέον δεν θα υφίσταται ζήτημα πολέμου στη Μέση Ανατολή.

www.xryshaygh.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ 6711522372335987892

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item