Widgets

ΑΘΛΙΟΙ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ μεταξύ των ΕΛΛΗΝΩΝ


ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ! Ιδιώνυμο αδίκημα τα συσσιτία και οι αιμοδοσίες για Έλληνες

Τον τρόμο του καθεστώτος απέναντι στην αλληλεγγύη που επιδεικνύει η Χρυσή Αυγή στον δοκιμαζόμενο Λαό μας αποδεικνύουν οι σιωπηρές διατάξεις του Συμφώνου Συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, το οποίο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση.
Σύμφωνα με τις δευτερεύουσες διατάξεις του νομοσχεδίου «ο αποκλεισμός ομάδων ή ατόμων λόγω φυλής, χρώματος, σεξουαλικού προσανατολισμού, κ.λπ., από συσσίτια ή άλλες παροχές, θα συνιστά πλέον προσβολή της τιμής του ατόμου που θίγεται και θα διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος».
Η είδηση παρουσιάστηκε από τα διάφορα ΜΜΕ συνοδευόμενη από φωτογραφίες από συσσίτια της Χρυσής Αυγής, υπονοώντας τον φωτογραφικό χαρακτήρα της εν λόγω διατάξεως.


Απαιτούν, δηλαδή, η αλληλεγγύη, είτε αυτή εκφράζεται μέσω συσσιτίων, είτε μέσω αιμοδοσιών, είτε μέσω οποιασδήποτε άλλης παροχής να περιλαμβάνει τις διεθνιστικές ιδεοληψίες τους.
Όμως η πραγματικότητα είναι ότι οι μοναδικοί που φωτογραφίζονται από διατάξεις του νόμου είναι οι ίδιοι, οι οποίοι ουσιαστικά καθρεφτίζονται στο νόμο.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το σπαγγοραμένο ΚΚ€, το οποίο απολύει μαζικά τους εργαζομένους του, έχει διοργανώσει τουλάχιστον ένα ρατσιστικό συσσίτιο «μόνο για πρόσφυγες». Αναλόγως, ποινικά κολάσιμη θα είναι (;) η – έστω έμμισθη – προσφορά των «αλληλέγγυων» ΜΚΟ που επίσης είναι «μόνο για πρόσφυγες».
Είναι σαφές ότι στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ένας ρατσισμός. Εναντίον των Ελλήνων! Για να δούμε αν οι διατάξεις του νόμου θα εφαρμοστούν στη ρατσιστική, εναντίον των Ελλήνων, δράση των ΜΚΟ ή αν οι νόμοι στην Ελλάδα φτιάχνονται φωτογραφικά και εφαρμόζονται a la carte, όπως φαίνεται ότι θα γίνει στην περίπτωση της άρνησης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από το πολιτικό παχύδερμο του Υπουργικού Συμβουλίου, Νίκο Φίλη.  ΠΗΓΗ


Πολιτική σχιζοφρένεια: Ο Σύριζα καλεί σε απεργία ενάντια στην πολιτική του Σύριζα!


Με την «πρώτη φορά αριστερά» ο πολιτικαντισμός περνάει σε νέα επίπεδα. Έως τώρα γνωρίζαμε τις κωλοτούμπες των πολιτικάντηδων και το πώς άλλα έλεγαν ενώπιον του κόσμου τους και άλλα ενώπιον των «διεθνών εταίρων». Τώρα, όμως, νέα «ήθη» και «έθιμα» αρχίζουν και βγαίνουν στην επιφάνεια, για να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε από τη μνημονιακή στροφή του Σύριζα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟ: «ΚΑΛΟΣ» ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ «ΚΑΚΟΥ» ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡ… ΑΠΕΡΓΙΑΣ
Συγκεκριμένα, το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του Σύριζα καλεί σε απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς και επιτίθεται στις «ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές» που μαστίζουν τον κόσμο της εργασίας. Κοινώς, το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του Σύριζα καλεί σε μαχητική συγκέντρωση ενάντια στις πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση Σύριζα.
Πρόκειται, προφανώς, για μία αντίφαση στην ίδια την συλλογική προσωπικότητα του κυβερνώντος κόμματος, επί της ουσίας μπορεί μονάχα η ψυχιατρική να αποφανθεί, όμως είναι σαφείς οι ενδείξεις μίας επιθετικής σχιζοφρένειας και ενός διπολισμού ανάμεσα σε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα εφαρμογής των μνημονίων και ενός θαμμένου υποσυνείδητου αριστερισμού, ο οποίος παλεύει να επανέλθει στην επιφάνεια. Ουσιαστικά στο σώμα του Σύριζα παλεύουν δύο πολιτικαντισμοί. Αυτός της κυβερνήσεως και αυτός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.
Είχαμε συνηθίσει την… αστάθεια Σαμαρά, όμως τώρα βλέπουμε ότι και ο Σύριζα πάει για ζουρλομανδύα. Συνεπώς, το συμπέρασμα έρχεται αβίαστα. Το μνημόνιο βλάπτει σοβαρά την… ψυχική υγεία. ΠΗΓΗ
Το χάος των Μνημονίων: 350 χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν ούτε έναν εργαζόμενο, ενώ 500 χιλιάδες ζουν με 346 ευρώ τον μήνα!


Οι εφιαλτικοί αριθμοί των Μνημονίων υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι  Έλληνες. Μαύρη ζωή περνούν εκατομμύρια πολίτες  λόγω της «ζούγκλας» που επικρατεί στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να δίνονται μισθοί «πείνας» σε όλο και περισσότερους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις 346 ευρώ τον μήνα λαμβάνουν περίπου 500.000 εργαζόμενοι, που δουλεύουν σε συνθήκες μερικής απασχόλησης. Σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από έρευνα που πραγματοποίησε ο καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και πρώην διευθυντής του Ινστιτούτου  Εργασίας (ΙΝΕ) της ΓΣΕΕ Σάββας Ρομπόλης, φαίνεται ότι συνολικά για τους απασχολούμενους στην Ελλάδα ο μέσος καθαρός μισθός δεν υπερβαίνει τα 815 ευρώ τον μήνα. Τα στοιχεία αυτά αντικατοπτρίζουν μόνο ένα μέρος της πραγματικής κατάστασης που βιώνουν οι εργαζόμενοι στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα, αφού η ανασφάλιστη εργασία κάνει θραύση και οι πολύμηνες καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων τείνουν να γίνουν ο κανόνας…
Σαν να μην έφταναν οι προηγούμενες τραγικές αναφορές, υπάρχουν άλλοι 3.296.280 πολίτες που ανήκουν στον οικονομικά μη ενεργό πληθυσμό της χώρας, δηλαδή ούτε εργάζονται ούτε αναζητούν εργασία. Από αυτές τις τρεις «δεξαμενές» πολιτών (άνεργοι, συνταξιούχοι, οικονομικά μη ενεργοί) προκύπτει ότι ανέρχονται σε 7.000.000 εκείνοι που για τους παραπάνω λόγους δεν εργάζονται.
Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο αριθμό πολιτών που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας, άρα δεν καταβάλλουν ασφαλιστικές εισφορές και επιβαρύνουν ολοένα περισσότερο τα ασφαλιστικά ταμεία, προκαλώντας συνθήκες οικονομικής ασφυξίας και υποθηκεύοντας έτσι κάθε προσπάθεια μεταρρύθμισης για τη βιωσιμότητα του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης.
Η πρακτική εφαρμογή των Μνημονίων εδώ και πάνω από πέντε χρόνια, όχι μόνο δεν βελτίωσε την κατάσταση έστω και σε ελάχιστο βαθμό, αλλά την δυσχέρανε πολύ περισσότερο. Κινούμενο στη λογική της κινούμενης άμμου η συνεχιζόμενη μνημονιακή πολιτική (με την έννοια ότι όσο περισσότερο κινείσαι μέσα στους ρυθμούς του τόσο πιο πολύ βουλιάζεις μέσα στα βαλτόνερά του) οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην ολοκληρωτική ανέχεια και καταστροφή κάθε ικμάδας κοινωνικής συνοχής, με το όλο ζήτημα να παίρνει πλέον χαρακτήρα καθαρής επιβίωσης για εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας. Γιώργος Μάστορας

Έκθεση ΟΟΣΑ δίνει διαταγή να ξεπαγιάσουν οι Έλληνες: Βάλτε μεγαλύτερη φορολογία στα καύσιμα!

Ήδη από τον Νοέμβριο έχουμε τους πρώτους θανάτους από μαγκάλια, ένα φαινόμενο που εντάθηκε στα χρόνια του μνημονίου, αφού οι Έλληνες έφτασαν στο σημείο να μην μπορούνε να ζεσταθούνε. Τώρα, λοιπόν, βλέπουμε ότι ο ΟΟΣΑ (που είναι φίλιος προς την κυβέρνηση όπως διαλαλεί ο Τσίπρας) στην ετήσια έκθεσή του μιλά για «απαιτούμενη» μεγαλύτερη φορολογία στα καύσιμα.
Συγκεκριμένα στην έκθεση αναφέρεται ότι: «Απαιτούνται υψηλότερες τιμές για μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειες, έτσι ώστε να ενθαρρυνθεί η μείωση της εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα μεσοπρόθεσμα»
Ως μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, προφανώς εννοείται το πετρέλαιο θέρμανσης, το φυσικό αέριο, ακόμα και τα καυσόξυλα ή τα pellet, αλλά και τα τιμολόγια της ΔΕΗ. Ως αντιπρόταση προτείνονται, προφανώς, οι ανεμογεννήτριες και οι πάσης φύσεως «πράσινες» μορφές ενέργειας, για τις οποίες τόσο χρήμα φαγώθηκε από τα λαμόγια του Τζέφρι.
Προβλέπεται, λοιπόν, πολύ δύσκολος χειμώνας για τους Έλληνες, δεδομένου ότι οι «εταίροι», στους οποίους περιλαμβάνεται ο ΟΟΣΑ, ζητάνε ήδη νέα μέτρα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των προαπαιτουμένων. ΠΗΓΗ

Παραδοχή από το “Βήμα”: Η Χρυσή Αυγή είναι ο κοινός εχθρός για Σύριζα και ΝΔ

Οι διάφοροι κονδυλοφόροι της καθεστωτικής δημοσιογραφίας εξακολουθούν όχι μόνο να υβρίζουν ασύστολα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την συνεχώς αυξανόμενη άνοδο και επιρροή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Έτσι, λοιπόν, σε μια από τις έντυπες ναυαρχίδες του συστήματος, «Το Βήμα», κάποιος Νότης Παπαδόπουλος υπό τον (καθόλου πρωτότυπο) τίτλο «Το φίδι που χαϊδεύαμε», ξεκινάει το άρθρο του ως εξής: 
«Η βάρβαρη επίθεση κατά του κ. Κουμουτσάκου από αποβράσματα της Χρυσής Αυγής στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας θα έπρεπε να βρει όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου ενωμένα. Αλλά και να αποτελέσει μάθημα για κάποιους που εξέθρεψαν το τέρας της βίας χρησιμοποιώντας τους νεοναζιστές ως αντιμνημονιακή εφεδρεία στις επιθέσεις κατά των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη. Έτσι, ενώ ο κοινός εχθρός είναι το αβγό του φιδιού που εκκολάπτεται στους κόλπους της εγκληματικής αυτής οργάνωσης που δρα ανενόχλητα με την ανοχή της Αστυνομίας προσελκύοντας ολοένα περισσότερους αδιόρθωτους Ελληναράδες, τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ στρέφονται για μικροκομματικές σκοπιμότητες έναντι αλλήλων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στις κινητοποιήσεις των αγροτών της Πέλλας - Φωτορεπορτάζ
Αφού του επιστρέψουμε τον χαρακτηρισμό «αποβράσματα», στεκόμαστε τόσο στην υπεράσπιση της μνημονιακής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ όσο πολύ περισσότερο, στην διαπίστωση για το ποιος είναι «ο κοινός εχθρός» του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, ο οποίος φυσικά προσωποποιείται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και αφού στην συνέχεια λέει διάφορα ανούσια, το άρθρο του ολοκληρώνεται με τα εξής: 
«Ωστόσο, το ζητούμενο από τη φασιστική αυτή επίθεση δεν είναι να διχαστεί για μία ακόμη φορά η κοινωνία για ένα ιστορικό γεγονός που συνέβη πριν από έναν αιώνα. Ούτε να ανταλλάξουν κατηγορίες τα κόμματα, αλλά αντιθέτως να υπάρξει μια ενιαία και στιβαρή πολιτική αντίδραση του δημοκρατικού τόξου κατά της βίας της Χρυσής Αυγής. Αν μη τι άλλο, επειδή η ανησυχητική εξάπλωσή της δεν αφορά το χθες, αλλά το σήμερα και το αύριο του τόπου. Τα δημοκρατικά κόμματα της Βουλής θα πρέπει όλα μαζί να υψώσουν τείχη κατά των αμετανόητων θαυμαστών του Χίτλερ πιέζοντας για παραπομπή στη Δικαιοσύνη κάθε τραμπούκου της Χρυσής Αυγής αλλά και αποκλείοντας με νόμο την εκπροσώπηση του ναζισμού στο κοινοβούλιο. Παράλληλα θα πρέπει να συναινέσουν στο ότι η συνεπής ευρωπαϊκή πορεία εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων του Μνημονίου είναι ο μόνος τρόπος για την επιστροφή της χώρας στην ευημερία και στην οικονομική ανάπτυξη. Και όσοι –τόσα χρόνια- επένδυσαν συστηματικά στον αντιευρωπαϊσμό, στα ψέματα για οικονομική ανάπτυξη χωρίς μεγάλες θυσίες και στην εκτόξευση χυδαίων χαρακτηρισμών (γερμανοτσολιάδες, προσκυνημένοι, προδότες, μερκελιστές κλπ) κατά των πολιτικών τους αντιπάλων με στόχο την απαξίωσή τους θα πρέπει επιτέλους να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη τώρα που και οι ίδιοι υποχρεώθηκαν να προσγειωθούν στην πραγματικότητα».
Εκτός από τον πανικό του, ο οποίος είναι έκδηλος, ο τύπος αυτός δείχνει ένα αβυσσαλέο μίσος για εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και την πολιτική τους έκφραση, επιζητώντας την ποινική απαγόρευση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τον αποκλεισμό της από τις εκλογές. Πράγματι, μια πολύ «δημοκρατική» άποψη…
Καταλαβαίνουμε, όμως, την ανησυχία του αρθρογράφου του ΔΟΛ, καθώς το «προσκύνημα» του υπέρ του Μνημονίου δείχνει, εκτός από την πλήρη πειθάρχησή του στις επιθυμίες των διεθνών τοκογλύφων, ότι είναι απολύτως δικαιολογημένη η λυσσαλέα πολεμική του κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Η παραληρηματική του αφοσίωση στην «συνεπή ευρωπαϊκή πορεία εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων του Μνημονίου» αποδεικνύει περίτρανα γιατί κάτι τέτοιοι τύποι και τα αφεντικά τους μισούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ακριβώς, γιατί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι η μόνη Πολιτική Δύναμη στην Χώρα που αμφισβητεί την μνημονιακή κυριαρχία και τους ντόπιους συνεργάτες της.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Ο Σόιμπλε αποκάλυψε τα σχέδια των τοκογλύφων: “Λύση ανάπτυξης” τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών!

Τις ορδές των χιλιάδων λαθρομεταναστών που εισβάλλουν καθημερινά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη βλέπουν ως "ευκαιρία επενδύσεων" τα κοράκια της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας.
Η διάλυση των εθνικών και των κοινωνικών ιστών στις ευρωπαϊκές Πατρίδες από τις καραβιές των λαθρομεταναστών είναι "λύση ανάπτυξης" διεμήνυσε χθες ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στους Ευρωπαίους ομολόγους του κατά την συνεδρίαση του Eurogroup.
Περισσότεροι από 540.000 λαθρομετανάστες έχουν φτάσει στα ελληνικά νησιά το πρώτο δεκάμηνο του 2015, σύμφωνα με τη Frontex. Ο αριθμός αυτός είναι 13 φορές μεγαλύτερος σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014, ενώ όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Frontex, οι Σύροι εξακολουθούν να είναι η πλειονότητα των αφιχθέντων, αν και τις τελευταίες εβδομάδες ο αριθμός των Αφγανών έχει αυξηθεί σημαντικά.
Το πρώτο δεκάμηνο του 2015 ανιχνεύτηκαν περίπου 500.000 παράνομες διελεύσεις των ευρωπαϊκών συνόρων στα δυτικά Βαλκάνια, κυρίως στα σύνορα της Ουγγαρίας και της Κροατίας με τη Σερβία. Η πλειονότητα των λαθρομεταναστών που ανιχνεύτηκαν στην περιοχή είχαν νωρίτερα φτάσει σε ένα από τα ελληνικά νησιά και από εκεί ταξίδεψαν προς την κεντρική Ευρώπη μέσω των Σκοπίων και της Σερβίας.
Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής εδώ και δεκαετίες είναι ότι η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση αποτελεί ασύμμετρη απειλή για το Έθνος και συνεχίζει απροσκύνητη τον Αγώνα για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες! ΠΗΓΗ

Το τέλος της ψοφοδεξιάς: Τους κατέσχεσαν ακόμη και τα φωτοτυπικά

Σε πραγματικά απίστευτη κατάντια έχει φτάσει η ΝΔ, καθώς δεν έχουν χρήματα ούτε για τα φωτοτυπικά μηχανήματα (!) στο κτίριο της Συγγρού.
Χαρακτηριστικό είναι το χθεσινό περιστατικό, με εταιρεία φωτοτυπικών μηχανημάτων να «εισβάλλει» στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. και να παίρνει πίσω τα τέσσερα από τα επτά μηχανήματα που είχε προμηθεύσει στο κόμμα, επειδή δεν είχε πληρωθεί
Την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι στο κόμμα λάμβαναν ως έναντι το ποσό των 500 ευρώ, ενώ τα οφειλόμενα προς αυτούς έχουν φτάσει τους έξι μισθούς.
Με δεδομένο, μάλιστα, ότι ετοιμάζεται έξωση στη ΝΔ από το συγκεκριμένο κτίριο στο οποίο στεγάζεται, το εύλογο ερώτημα που προ πολλού έχει γεννηθεί, αλλά κανείς από τους υποψήφιους αρχηγίσκους δεν τολμά να απαντήσει, αφορά το πώς είναι δυνατόν ένα κόμμα καταχρεωμένο πλήρως και ευρισκόμενο σε εξευτελιστική πολιτική και οικονομική κατάσταση να επιζητεί να (ξανα)κυβερνήσει τη Χώρα.Για να την καταντήσει σαν τα μούτρα του;
Όσο για τις «εξυπνάδες» του… Μπουμπούκου για διαγραφή των χρεών της ΝΔ, μια απαράδεκτη άποψη την οποία όμως δεν καταδίκασαν οι συνυποψήφιοί του, ούτε καν να διανοηθούν να το πάρουν στα σοβαρά, σε έναν Τόπο όπου για χρέη ολίγων ευρώ κόσμος χάνει τα σπίτια του.
Ο νέος αρχηγός της ΝΔ δεν θα κάνει τίποτα άλλο από το να υπογράψει την ληξιαρχική πράξη του πολιτικού θανάτου της ΝΔ.
Πάτησαν την Θεσσαλονίκη! Χιλιάδες τούρκοι στο “ψευτομουσείο” του σφαγέα Κεμάλ - Χαρές για τα γιουσουφάκια του μνημονιακού τόξου

Την πρόσκληση του τουρκολάγνου Μπουτάρη και των κομμάτων του μνημονιακού τόξου εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Άγκυρα, οργανώνοντας την απόβαση χιλιάδων Τούρκων στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τιμήσουν την επέτειο του θανάτου του αρχισφαγέα Ελλήνων, Κεμάλ.


Το σκηνικό ήταν από προπαγανδιστικής άποψης, άρτια οργανωμένο από τα γεράκια της Άγκυρας. Χιλιάδες Τούρκοι συγκεντρώθηκαν στην οικία του σφαγέα, την οποία το αντεθνικό μας Κράτος επί κυβερνήσεως της πατριδοκάπηλης ΝΔ, επέτρεψε να μετατραπεί σε μουσείο, προς ικανοποίηση των τουρκικών σχεδίων.
Σημαίες με την ημισέληνο και τουρκικά άσματα συμπλήρωναν το σκηνικό του αίσχους σε μια περίοδο μάλιστα κατά την οποία η κυβέρνηση Σύριζα και κυρίως ο υπουργός Παιδείας Φίλης προχώρησαν στην άρνηση της γενοκτονίας των Ποντίων!
Κανείς βεβαίως από τους ψευτοδημοκράτες ινστρούχτορες των κομμάτων του μνημονιακού τόξου δεν θα κάνει λόγο για αναζωπύρωση του τουρκικού εθνικισμού και μάλιστα με τη σφραγίδα του «ελληνικού» κράτους. Επιπρόσθετα, η όλη διοργάνωση μίσους αφορά τον νοσηρό εγκέφαλο που βρίσκεται πίσω από την εντολή εξόντωσης εκατομμυρίων Ελλήνων (Μικρασιατών, Ποντίων, Κωνσταντινουπολιτών) αλλά και ατόμων άλλης εθνικότητας.
Αποδεικνύεται δηλαδή, πως η «δημοκρατική και κοινωνική» ευαισθησία των διαμορφωτών της κοινής γνώμης είναι κατά ανεξήγητο τρόπο επιλεκτική. Ή μήπως κάποιοι «δημοκράτες» αδυνατούν να αντισταθούν στον πακτωλό χρημάτων που διατίθεται από το τουρκικό υπουργείο των Εξωτερικών προς προώθηση της τουρκικής προπαγάνδας;
Σε κάθε περίπτωση, ο εκτουρκισμός της Πατρίδας μας προχωρά με γοργούς ρυθμούς, με την εκάστοτε κυβέρνηση (είτε αριστερή, είτε ψοφοδεξιά) να ανάγει σε επίσημο δόγμα το επαίσχυντο «σφάξε με αγά μου να αγιάσω»! ΠΗΓΗ
Και για να μην ξεχνιόμαστε να ποιος εγκαινίασε το "Μουσείο" του σφαγέα Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη:

Συνεχείς οι προκλήσεις των κατσαπλιάδων: Έκαψαν την Ελληνική Σημαία στα γραφεία της “Ομόνοιας” στους Αγίους Σαράντα


Αποθρασυνόμενοι πλήρως και πατώντας πάνω στην ένταση της έντονα επιθετικής πολιτικής της κυβέρνησής τους, «άγνωστοι» έκαψαν την Ελληνική Σημαία, η οποία ήταν αναρτημένη στα κεντρικά γραφεία της «Ομόνοιας» στους Αγίους Σαράντα.

Είναι ολοφάνερο ότι αλβανικά ακραία στοιχεία, παίρνοντας θάρρος (και θράσος) από την συνεχή προκλητικότητα του πρωθυπουργού Έντι Ράμα, φροντίζουν να προβαίνουν σε επιχειρήσεις εκφοβισμού και τρομοκρατίας σε βάρος του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, εκμεταλλευόμενοι στον μέγιστο βαθμό την παντελή απουσία της Ελλάδος και του υπουργείου Εξωτερικών, σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προστασία της ζωής και των δικαιωμάτων των ομοεθνών μας, που ζουν στις Αλύτρωτες Πατρίδες του Ελληνισμού.

Ένα κράτος το οποίο ενδιαφέρεται μόνο στο πώς θα καταστήσει την Χώρα μας αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών, καθώς και στο πώς θα αντικαταστήσει τον ομοιογενή Εθνικά Λαό μας με έναν πληθυσμό από ετερόκλητους μετανάστες από κάθε γωνιά της υφηλίου, επιζητώντας σαφώς μιας πολυπολιτισμική κοινωνία, δεν είναι δυνατόν να ασχολείται με τα όσα απασχολούν (και) τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου.   Γιώργος Μάστορας

Ρεπούση και Χριστόπουλος ανέλαβαν να μας «διαφωτίσουν» για την ελευθερία αμφισβήτησης της γενοκτονίας των Ποντίων

Η φυλλάδα-ναυαρχίδα του εθνομηδενισμού, η «Εφημερίδα των Συντακτών», ανέλαβε να μας «διαφωτίσει» γύρω από την ιστορική έρευνα, δίνοντάς μας την δυνατότητα να διαβάσουμε τις απόψεις της Μαρίας Ρεπούση και του Δημήτρη Χριστόπουλου.
Και μόνο το άκουσμα των ονομάτων τους είναι ικανό να προκαλέσει συγκεκριμένα αρνητικά αισθήματα σε κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα Πατριώτη. Και αν η Ρεπούση είναι γνωστή στο ευρύ κοινό για τις περιβόητες θεωρίες της περί «συνωστισμού» στην Σμύρνη, το όνομα του Χριστόπουλου είναι λιγότερο γνωστό. Πρόκειται για τον τύπο αυτόν, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι η «μειονότητα στη Θράκη είναι τουρκική και μάλιστα συμπαγής», κάνοντας μάλιστα και αγώνα για να μην συμπεριληφθεί η Ρομά μουσουλμάνα Σαμπιχά Σουλεϊμάν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ το 2014, κάτι το  οποίο πέτυχε τελικά.
Τόσο, λοιπόν, αυτός ο τύπος με το χαρακτηριστικό τσουλούφι, όσο και η Ρεπούση είχαν ολοσέλιδα άρθρα τους στην φυλλάδα που αναφέραμε προηγουμένως, όπου είναι προφανής η ταύτισή τους με τις απόψεις του Φίλη.  .>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ => ΕΔΩ!!!


Τα «φυτά» του ΚΚΕ τρέμουν την τεράστια επιρροή της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Νεολαία

Είτε κοιμώμενοι είτε ξύπνιοι (κοιμώμενοι όρθιοι, πάντως…) οι καπιταλιστές του ΚΚΕ έχουν μόνιμα στο στόχαστρό τους την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε να βάζουν όλους τους εισαχθέντες στον κομματικό σωλήνα να ασχολούνται με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Πιο πρόσφατο παράδειγμα τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο νεοδιοριζόμενος «νέος γραμματέας της ΚΝΕ» Νίκος Αμπατιέλος, ο οποίος για να δικαιολογήσει την ιδιότητά του, στην ερώτηση: «Στον αντίποδα είδαμε τα τελευταία χρόνια τη Χρυσή Αυγή να τροφοδοτείται με νεαρά μέλη.  Πώς τα αντιμετωπίζετε;», απήντησε ως εξής: «Μαχητικά, με στόχο να απομονώνονται από τη νεολαία, να ξεριζώνεται το δηλητήριο του ρατσισμού, του αντικομμουνισμού και του φασισμού που προσπαθούν να μπολιάσουν τα νέα παιδιά. Οι νέοι έχουν πλέον περισσότερα στοιχεία από την πείρα τους, αλλά και από την ίδια την Ιστορία, για να αντιληφθούν πως ο φασισμός είναι μια σάπια ιδεολογία, όπως και ο καπιταλισμός που τον γεννάει. Δεν κρύβεται για παράδειγμα το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή με όλους τους τρόπους στηρίζει τα συμφέροντα εργολάβων, εφοπλιστών, βιομηχάνων, ότι στηρίζεται από μηχανισμούς του συστήματος και εχθρεύεται ό,τι έχει να κάνει με τα δικαιώματα και τους αγώνες της νεολαίας. Γι αυτό άλλωστε με κάθε ευκαιρία επιτίθεται στο ΚΚΕ και τις ταξικές δυνάμεις που πρωτοστατούν στην οργάνωση της λαϊκής πάλης».
Για μια ακόμη φορά, βλέπουμε να παίζεται η ίδια χιλιομασημένη κασέτα από τον εκπρόσωπο του καθεστωτικού ΚΚΕ. Ένα κόμμα, το οποίο από το 1974 και μετά έχει εξελιχθεί σε εμπορική επιχείρηση και παρότι πλέον δεν είναι «μαγαζί γωνία», εν τούτοις, εξακολουθεί να απομυζεί τα διάφορα εναπομείναντα κορόιδα που ευελπιστούν ακόμη στην μάταιη «προλεταριακή έφοδο προς τους ουρανούς». Οι νοσταλγοί του κρατικού καπιταλισμού, οι υπερασπιστές καθεστώτων που εξουθένωσαν και ξεζούμισαν τους Εργάτες των Χωρών στις οποίες επιβλήθηκαν με την βία, οι αμετανόητοι υποστηρικτές μεθόδων που εξευτελίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, κουνάνε και πάλι το δάκτυλο επιδεικτικά στους πραγματικούς επαναστάτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στους μόνους ουσιαστικούς αρνητές του καπιταλισμού και της μνημονιακής κατοχής, οι οποίοι γι αυτή τους την σθεναρή στάση αντιμετωπίζονται από το διεφθαρμένο κράτος, κάποιους επίορκους της Δικαιοσύνης και τις μισθοδοτούμενες παρακρατικές συμμορίες, με διωγμούς, φυλακίσεις και δολοφονίες.
Αφήνουμε τον προφανώς αργόμισθο υπάλληλο του ΚΚΕ στις ψευδαισθήσεις του και την αγαστή συνεργασία με το σύστημα της διαφθοράς, της διαπλοκής και του ξεπουλήματος των πάντων, καθώς το ΚΚΕ αποτελεί απαραίτητο εξάρτημα της καθεστωτικής μηχανής.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 412444068010457892

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item