Widgets

ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ! ΜΙΣΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ - Ονειρεύονται: Να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ με ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣΑυτήν την Πατρίδα ονειρεύονται: Να αντικαταστήσουν τους Έλληνες με λαθρομετανάστες!


Στέλεχος του Σύριζα βρήκε «λύση» για το δημογραφικό: χορήγηση ιθαγένειας σ’ όλους τους μετανάστες!

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει μετατραπεί στον αριστερό διαχειριστή των μνημονιακών συνταγών, μπορεί δίχως την παραμικρή τύψη να εκτελεί τις παράλογες εντολές των διεθνών τοκογλύφων για την οριστική παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας της Χώρας, την πλήρη παράδοση της δημόσιας περιουσίας και την συνεχώς διογκούμενη επιχείρηση «κινεζοποίησης» του Ελληνικού Λαού, αλλά παραμένει συνεπής στην εκφορά λόγου και κυρίως πράξεων εθνομηδενιστικού χαρακτήρα.
Ο «αντιμνημονιακός αγώνας» αποδείχθηκε ένα κακόγουστο αστείο πολιτικής εξαπάτησης, αλλά οι ανθελληνικές δηλώσεις και ενέργειες παραμένουν ακέραιες. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα γράφει ένα από τα στελέχη εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία χαράζουν την στρατηγική πορεία του. Πρόκειται για το μέλος της Κ.Ε. του κόμματος Πάνο Τριγάζη, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για την εξωτερική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.
Με άρθρο του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο Τριγάζης, αναφερόμενος στο προσφυγικό ζήτημα κάνει αναφορά για τον νόμο της κυβέρνησης για την ιθαγένεια, τον οποίο υπερασπίζεται, καθώς “δια του οποίου δίνεται η δυνατότητα απόκτησης της ιδιότητας του Έλληνα πολίτη σε μετανάστες δεύτερης γενιάς, δηλαδή σε παιδιά που γεννήθηκαν εδώ, δεν γνώρισαν άλλη πατρίδα από την Ελλάδα και μετέχουν «της ημετέρας παιδείας» (έκφραση του Ισοκράτη). Η αυτοαποκαλούμενη και «εθνικόφρων» παράταξη, δεν έχει αντιληφθεί, λόγω του συντηρητισμού της, ότι τα Ελληνόπουλα που προανέφερα (νέα ελληνόπουλα, διότι έλληνας γεννιέσαι και γίνεσαι!), αποτελούν δύναμη για την ελληνική κοινωνία και το μέλλον της, δεδομένης και της δημογραφικής κρίσης που αντιμετωπίζουμε. Σήμερα στην Ελλάδα είμαστε έντεκα εκατομμύρια κάτοικοι, συμπεριλαμβανομένων  των μεταναστών κάθε προέλευσης που έχουν απογραφεί, αλλά σύμφωνα με τις προβλέψεις του ΟΗΕ, ο πληθυσμός της χώρας μας θα είναι 10,7 εκατομμύρια το 2030 και 9,4 εκατομμύρια το 2050. Με τέτοιες προβλέψεις για την πληθυσμιακή συρρίκνωση της χώρας μας, μια πραγματικά εθνική πολιτική θα έπρεπε να επιδιώκει πρωτίστως την πολιτογράφηση των μεταναστών δεύτερης γενιάς”.
Η όλη τοποθέτηση του συριζαίου Τριγάζη θυμίζει, κατά κάποιο τρόπο, την έκφραση «Πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι». Αφού διαστρεβλώνει το αληθινό νόημα της ρήσης του Ισοκράτη, ο Τριγάζης βρίσκει λύση για το δημογραφικό πρόβλημα την χορήγηση της ιθαγένειας μαζικά στους μετανάστες, τους οποίους βαφτίζει ως «νέα ελληνόπουλα».
Αντί να δοθούν κίνητρα στις Ελληνικές Οικογένειες να μπορέσουν να τεκνοποιήσουν και να φέρουν στον κόσμο με ασφάλεια και φροντίδα νέα Ελληνόπουλα, η προτεινόμενη «λύση» του Τριγάζη είναι η χορήγηση σωρηδόν ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών. Η Γαλλία αποτελεί το πιο τρανταχτό παράδειγμα της πλήρους και παταγώδους αποτυχίας του πολυπολιτισμικού μοντέλου, καθώς η εκμάθηση της γαλλικής «κουλτούρας» στους μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς δεν απέφερε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι αυτοί νιώθουν «ξένοι», παρότι ζουν σε μια χώρα στην οποία γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και γαλουχήθηκαν με την σύγχρονη γαλλική αντίληψη.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ !!! => Κεφάλαιο: Ισλαμική Τρομοκρατία
Εν τούτοις, επειδή η ιθαγένεια και η εθνικότητα αποτελούν κάτι το έμφυτο και δεν έχουν καμία σχέση με την χορήγηση υπηκοότητας και την πολιτογράφηση, οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης, είτε είναι μαρξιστές διεθνιστές, είτε φιλελεύθεροι κοσμοπολίτες, χαμένοι μέσα στις αντιφάσεις των αντιφυσικών ιδεολογημάτων τους, και έχοντας μια εξ ολοκλήρου λανθασμένη αντίληψη οικονομικού περιεχομένου και χαρακτήρα για τις αέναες διαδικασίες της Ιστορικής εξέλιξης, επιμένουν να τραβούν την Πατρίδα των Ελλήνων προς τον γκρεμό.
Η επιχειρούμενη μετατροπή του ομοιογενούς εθνικά Ελληνικού Λαού σε έναν ετερόκλητο πληθυσμιακό χυλό, δίχως κοινή καταγωγή και παρόμοια ιστορική καταγωγή, αποτελεί τον απώτερο στόχο όλων των υπηρετών της παγκοσμιοποίησης, είτε δεξιού, είτε αριστερού πολιτικού προσανατολισμούΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ: «ΞΥΛΟ και ΧΗΜΙΚΑ στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ» ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ηλίας Κασιδιάρης για κλοπή α’ κατοικίας, υπόθαλψη ισλαμιστών και επερχόμενη κατάρρευση Σύριζα-Ανέλ 

Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε από βήματος της Βουλής στην μνημονιακή κυβέρνηση των υποτακτικών που έχει πάρει εργολαβία την καταστροφή της Ελλάδας.
Ο Τσίπρας ανέλαβε να ολοκληρώσει αυτό που δεν πρόλαβε ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς, την διάλυση της εθνικής οικονομίας, την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και την εκποίηση της εθνικής περιουσίας.
Η τουρκολάγνα κυβέρνηση που κάνει τεμενάδες στον Ερντογάν έχει σκοπό να ξεσπιτώσει τους Έλληνες για να παραδώσει τα σπίτια στους λαθρομετανάστες.
Η παραίτηση Σακελλαρίδη και οι διαφοροποιήσεις Νικολόπουλου και Παναγούλη δύο μόλις μήνες μετά τις εκλογές δείχνει ότι η μνημονιακή κυβέρνηση είναι υπό κατάρρευση υπό την πίεση της λαϊκής οργής.
Η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται στην πρωτοπορία του Εθνικού Αγώνα για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ από το ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΖΟΥΝ μέσα την ΧΛΙΔΗ (..δήθεν περικόπτουν τους μισθούς τους)

Η Χρυσή Αυγή είχε από την πρώτη στιγμή προειδοποιήσει στο Ευρωκοινοβούλιο για τον κίνδυνο των ισλαμιστών τρομοκρατών 

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή από τη πρώτη στιγμή που εισήλθε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επεσήμανε τον κίνδυνο από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και τη άμεση σύνδεσή της με την εξάπλωση της τρομοκρατίας.
Χρειάστηκε ενάμιση περίπου χρόνος και εκδήλωση τρομοκρατικών ενεργειών σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με πλήθος νεκρών, ώστε να ξεκινήσει να ανακινείται το θέμα της ασφάλειας και να γίνονται τα πρώτα βήματα για τη λήψη μέτρων, σωστών αλλά και εσφαλμένων για την αντιμετώπιση της τραγικής αυτής κατάστασης.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ότι δεν είχε αντιληφθεί το μέγεθος της επερχόμενης κλιμάκωσης της τρομοκρατίας.
Ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας, στο Στρασβούργο, εκμεταλλευόμενος κάθε δοθείσα ευκαιρία έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου.   ΠΗΓΗ


ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Τουρκική στρατιωτική άσκηση πραγματοποιήθηκε στο Καστελόριζο

Προ ολίγων ημερών, ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, με ερώτησή του προς το ΥΠΕΘΑ και το ΥΠΕΞ, ερωτούσε περί των προθέσεων της Ελληνικής Κυβέρνησης σχετικά με ΝΟΤΑΜ που είχε εκδώσει η Τουρκία, δεσμεύοντας περιοχές του Αιγαίου για στρατιωτικές ασκήσεις, θέτοντας σε ευθεία αμφισβήτηση την Εθνική μας Κυριαρχία.

Εν τέλει η ερώτηση του Συναγωνιστή απαντήθηκε με τον πλέον προδοτικό και απαράδεκτο τρόπο. Αντιγράφουμε σχετικώς το ρεπορτάζ του «Έθνους»:
«Με «ανώνυμες» διαρροές επιχειρήθηκε χθες να καλυφθεί η «γκάφα» υπηρεσιακών παραγόντων που, όπως αποκάλυψε το «Εθνος» χθες, άφησαν σιωπηρά να εξελιχθεί η τουρκική άσκηση Ερευνας και Διάσωσης νοτίως του Καστελόριζου, με την Τουρκία να αμφισβητεί επισήμως όχι μόνο τη Ζώνη ευθύνης του SAR αλλά και το FIR Αθηνών, την ώρα που ο Ελληνας πρωθυπουργός χωρίς να γνωρίζει αυτό το παρασκήνιο επισκεπτόταν την Αγκυρα.
Η τουρκική άσκηση SAR αμφισβητεί ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα
Η Τουρκία με τη ΝΟΤΑΜ Α/5167/15 που εξέδωσε στις 10 Νοεμβρίου απορρίπτει τις «Μονομερείς τροποποιήσεις» της τουρκικής ΝΟΤΑΜ, που καθόριζε τη διεξαγωγή της άσκησης SAR, δηλώνοντας ότι το ελληνικό κείμενο είναι «σε αντίθεση με τους κανόνες του ICAO και ότι τα αεροσκάφη που θα συμμετάσχουν στην άσκηση δεν θα εισέλθουν εντός των 6 ν.μ. του ελληνικού εναέριου χώρου και δεν θα υποβάλουν σχέδια πτήσης (αυτό συνιστά δήλωση αμφισβήτησης του ελληνικού εναέριου χώρου που εκτείνεται στα 10 ν.μ.).
Ενώ μάλιστα οι τουρκικές Αρχές δηλώνουν ότι θα λάβουν όλα τα αναγκαία μετρά για την ασφάλεια της εναέριας κυκλοφορίας (σε περιοχή που η αρμοδιότητα αυτή ανήκει στην Ελλάδα), επισημαίνουν ότι δεν αποδέχονται τον καθορισμό της περιοχής ευθύνης SAR σε σχέση με το FIR Αθηνών, επιμένοντας ότι η Τουρκία έχει την ευθύνη στη Ζώνη Ερευνας και Διάσωσης (SRR) που η ίδια μονομερώς έχει δηλώσει στον ΙΜΟ, ζώνη που μοιράζει στα δυο το Αιγαίο και αποκόπτει το Καστελόριζο από την Ελλάδα και παρεμβάλλει παράνομα και μονομερώς τουρκική ζώνη ευθύνης μεταξύ του FIR Αθηνών και του FIR Λευκωσίας.
Η Αθήνα με τη ΝΟΤΑΜ 2317/15 είχε προηγουμένως ζητήσει τον σεβασμό του ελληνικού εναέριου χώρου των 10 ν.μ. και την υποβολή σχεδίων πτήσης από τα τουρκικά αεροσκάφη που θα έπαιρναν μέρος στην άσκηση και δήλωνε ότι αρμόδια Αρχή για τον συντονισμό του SAR στην περιοχή αυτή είναι το κέντρο του Πειραιά (Piraeus JRCC).
Από 1ης Νοεμβρίου
Οι «ανώνυμες» πηγές που επεχείρησαν να διαψεύσουν το δημοσίευμα του «Εθνους» κάνουν λόγο για προγραμματισμένη άσκηση «εδώ και πολύ καιρό». Ο «πολύς καιρός» είναι από την 1η Νοεμβρίου που αναγγέλθηκε η άσκηση όταν ήδη είχε κλείσει η επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Τουρκία, γεγονός που απλώς επιβεβαιώνει ότι η τουρκική γραφειοκρατία λειτουργεί διαχρονικά με την ίδια συνέπεια που λειτουργεί τα τελευταία τουλάχιστον τριάντα χρόνια.
Στη «διαρροή» τους οι ανώνυμες πηγές αποκάλυψαν άθελά τους ένα ακόμη ολίσθημα, καθώς σε αυτή την τουρκική άσκηση SAR που αμφισβητεί ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα και δικαιοδοσίες συμμετέχει και γερμανική φρεγάτα στην οποία επιβαίνει και Ελληνας επιτελής...»
Κοινώς, η ελλαδική κυβέρνηση παραχώρησε εθνικά χωρικά ύδατα και εθνικό εναέριο χώρο στους τούρκους για να κάνουν άσκηση, την ίδια ακριβώς ώρα που ο Τσίπρας που βρισκόταν στην Τουρκία.  ΠΗΓΗ

Ευ. Καρακώστας: Η Χρυσή Αυγή είναι ο συνειδητός Αγώνας επιβίωσης του Ελληνικού Λαού!


Ο βουλευτής Βοιωτίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ευάγγελος Καρακώστας, κατήγγειλε την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου ως κυβέρνηση ειδικής αποστολής με στόχο να παραδώσει τα σπίτια των Ελλήνων στους τραπεζίτες και σε funds του εξωτερικού, ώστε να εγκατασταθούν, κατόπιν, εκεί τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών.
Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο συναγωνιστής Καρακώστας: «Όπως η κυβέρνηση Σαμαρά ήταν η μόνη που θα μπορούσε να αναλάβει και ανέλαβε κατ' εντολή ξένων κέντρων την παράνομη και αντισυνταγματική πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής, κατ' αντίστοιχο τρόπο, η κυβέρνηση Τσίπρα, είναι η μοναδική κυβέρνηση η οποία θα μπορούσε να φέρει προς ψήφιση πρωτοφανή αντιλαϊκά μέτρα, τα οποία δεν πλήττουν μόνο την οικονομική ζωή του τόπου αλλά πολύ περισσότερο, στοχεύουν τον σκληρό πυρήνα της ελληνικής κοινωνίας»!
Στην θρασεία και απαξιωτική για τους Έλληνες δήλωση του εισηγητή του Σύριζα περί δήθεν «δεύτερης ευκαιρίας που δίνεται στους δανειολήπτες να γίνουν ξανά αξιοπρεπείς νοικοκυραίοι», ο βουλευτής του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος τόνισε τα εξής: «Αυτοί οι αξιοπρεπείς νοικοκυραίοι, η ελληνική μεσαία τάξη, είναι που θα θέσει τέλος στην ασυδοσία τραπεζιτών και διεθνών τοκογλύφων, για τα συμφέροντα των οποίων εργάζεται η σημερινή κυβέρνηση, όπως εργαζόταν και η προηγούμενη. Είτε με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, είτε με κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, μοναδικός κερδισμένος είναι οι διεθνείς τοκογλύφοι».
Ο συναγωνιστής Ε. Καρακώστας έκλεισε την τοποθέτησή του σημειώνοντας με έμφαση πως: «Η Εθνική Αντίσταση συνεπώς, γίνεται για τους Έλληνες το μέγιστο Καθήκον. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι πια μια πολιτική επιλογή, αλλά συνειδητός Αγώνας επιβίωσης του Ελληνικού Λαού»!  ΠΗΓΗ

Κλείσανε τα σύνορα και οι Σκοπιανοί: Τελικός προορισμός εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών η Ελλάδα - Βίντεο

5000 λαθρομετανάστες συνωστίζονται στην Ειδομένη

Τελικώς αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι η μόνη χώρα – κορόιδο στην Ευρώπη είναι η Ελλάδα. Η Ειδομένη στα ελληνοσκοπιανά σύνορα έχει κατακλυστεί από τουλάχιστον 5000 λαθρομετανάστες που έχουν φτάσει εκεί, προσπαθώντας να περάσουν στα Σκόπια. Οι εικόνες είναι πραγματικά συγκλονιστικές και δείχνουν το μέγεθος της απελπισίας των κατοίκων αυτών των ακριτικών περιοχών.

Οι σκοπιανοί έχουν στείλει αστυνομία και ξεκινάνε την ανέγερση φράχτη, κλείνοντας τα σύνορά τους. Αυτό ήρθε, φυσικά, μετά το μακελειό στο Παρίσι, αφού η κυβέρνηση των Σκοπίων αποφάσισε να περνάνε τα σύνορα μόνο Σύροι, Αφγανοί και Ιρακινοί. Αυτή η απόφαση, βεβαίως, αποσκοπεί στο να περνάνε μόνο «ταυτοποιημένοι», έτσι ώστε να αποφευχθεί ένα ενδεχόμενο μακελειό τζιχαντιστών και στα Σκόπια.
Η μόνη χώρα που διατηρεί ανοιχτά τα σύνορα για όλους και έχει γίνει αποθήκη ψυχών και τζιχαντιστών είναι η Ελλάδα. Η κυβέρνηση Σανέλ πιστή στις ιδεοληψίες που διέπουν όλα τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους λαθρομετανάστες.  ΠΗΓΗ

Τον «γραβάτωσε» και ο Ερντογάν: Ο Τσίπρας παρέδωσε Εθνική Κυριαρχία με αντάλλαγμα ακόμα περισσότερους λαθρομετανάστες!

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία και το γενικό συμπέρασμα που μπορεί να εξάγει κάποιος είναι ότι η κυβέρνηση ενέδωσε σε όλες τις τουρκικές απαιτήσεις. Μάλιστα, σε επίπεδο συμβολισμών, ο Ερντογάν έδωσε δώρο μια γραβάτα στον Τσίπρα, γεγονός που όλοι ξέρουμε τι σημαίνει, αφού λίγο πριν τον «έντιμο συμβιβασμό» και την υπογραφή του τρίτου αριστερού μνημονίου, τόσο ο Ρέντσι είχε κάνει δώρο στον Τσίπρα μια γραβάτα, όσο και ο Γιουνκέρ είχε «γραβατώσει» τον πρωθυπουργό της χώρας.
Στο επίπεδο της πολιτικής, βεβαίως, τα πράγματα είναι απείρως χειρότερα από ένα «γραβάτωμα». Είδαμε χθες ότι ο Τσίπρας υποσχέθηκε στους τούρκους την κατασκευή του τζαμιού στην Αθήνα, καθώς και πολλά τζαμιά στη Θράκη. Όμως αυτή δεν ήταν η μόνη παραχώρηση Τσίπρα, αλλά απλώς η αρχή.
Ο Τσίπρας στην επίσκεψή του, ουσιαστικά, παραχώρησε την εθνική κυριαρχία, συμφωνώντας στην «συνεργασία ακτοφυλακών», που αποτελούσε το διακαή πόθο τόσο του Ερντογάν, όσο και του διδύμου Μέρκελ – Γιούνκερ. Συγκεκριμένα οι Τσίπρας και Αχμέτ Νταβούτογλου, εξήγγειλαν τη συμφωνία για τεχνική συνεργασία των ακτοφυλακών Ελλάδας και Τουρκίας καθώς και την ανάπτυξη της συνεργασίας μέσω επιτροπών, με συναντήσεις, που, όπως είπε ο Ελληνας πρωθυπουργός, «θα αρχίσουν άμεσα».
Και τι κέρδισε ο Τσίπρας με αυτές του τις παραχωρήσεις; Στην ατζέντα της κυβέρνησης ήταν ότι θα έπρεπε η ταυτοποίηση των λαθρομεταναστών να γίνεται στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα. Όσον αφορά αυτό, όμως, ο τούρκος πρωθυπουργός απέφυγε να δεσμευτεί, κάνοντας σαφές ότι το τουρκικό παρακράτος που στέλνει εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Ελλάδα θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικότατα. ΠΗΓΗ

Οι «φίλοι» μας οι τούρκοι γιούχαραν στον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο και στο ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του ΠαρισιούΤραγελαφικά φαινόμενα συνέβησαν με την μη μετάδοση του αγώνα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την αντίστοιχη της Τουρκίας.
Η κρατική ΕΡΤ, η οποία πληρώνεται από το υστέρημα όλων των Ελλήνων, έκρινε ότι κανένα κανάλι εκ των ΕΡΤ, ΕΡΤ 2, ΕΡΤ HD (αφήνουμε απ΄έξω τα υπόλοιπα κρατικά τηλεοπτικά κανάλια, την ΕΡΤ 3 και το κανάλι της Βουλής) δεν έπρεπε να μεταδώσει έναν αγώνα, ο οποίος αν και είχε «φιλικό» χαρακτήρα, εν τούτοις θα είχε εγγυημένα υψηλή τηλεθέαση. Αντιθέτως, έκρινε ότι θα έπρεπε να μεταδοθεί στην θέση του μια (ακόμη) εκπομπή για το Πολυτεχνείο, με την γνωστή εκ των προτέρων θεματολογία και μονόλογο των απόψεων, την οποία σίγουρα θα παρακολούθησαν κατά πολύ λιγότερο σε σχέση με όσους θα έβλεπαν την ποδοσφαιρική συνάντηση.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ! ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΗΚΕ!

Ίσως, βεβαίως, οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ «να έβλεπαν μπροστά», γνωρίζοντας το πώς αντιλαμβάνονται την περιβόητη ελληνοτουρκική φιλία οι Τούρκοι, και το τι επρόκειτο να συμβεί. Μιλάμε, φυσικά, τόσο για την αποδοκιμασία του Ελληνικού Εθνικού Ύμνου όσο και για την αντίστοιχη αποδοκιμασία κατά την στιγμή που κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι. Και αν το πρώτο περιστατικό αποδοκιμασίας του Εθνικού Ύμνου είναι (ας πούμε) «φυσιολογικό», οι αντίστοιχες αποδοκιμασίες κατά της μνήμης των θυμάτων δείχνουν το πώς αντιλαμβάνονται οι τούρκοι τους φανατικούς ισλαμιστές του ISIS. Σίγουρα, όχι με εχθρική διάθεση…  Γιώργος Μάστορας

Υ.Γ. (1) Ενώ ο Νταβούτογλου φρόντισε με επιμελημένο τρόπο να «κρύψει» την πλευρά του δίχρωμου κασκόλ που είχε το χρώμα της Ελλάδας, το δικό μας «χαϊβάνι» δεν αντιλήφθηκε τίποτα φορώντας κανονικά το κασκόλ. Οι ανησυχητικές ομοιότητες του Τσίπρα σε θέματα ευφυίας, ομιλίας, συμπεριφοράς με τον φοβερό και τρομερό Τζέφρυ ολοένα και πληθαίνουν…
Υ.Γ. (2) Εκτός από την ΕΡΤ ακόμη και ο ΟΤΕ ΤV έκρινε ανάξιο παρακολούθησης των αγώνα της Εθνικής Ελλάδος. Ας το λάβουμε και αυτό υπ΄όψιν. 


Απόλυτη επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: σύλληψη δυο τζιχαντιστών στην Κω!


Την γλώσσα τους έχουν καταπιεί οι «κοινωνικά ευαίσθητοι» του αντισυνταγματικού τόξου στην είδηση της σύλληψης δύο υπόπτων στην Κω, οι οποίοι φέρονται να έχουν σχέσεις με το ISIS!

Σύμφωνα με τις μέχρι αυτή την ώρα πληροφορίες, άνδρες του Λιμενικού προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανδρών οι οποίοι αποβιβάστηκαν στην Κω με λέμβο, στην οποία επέβαιναν μαζί με άλλους «πρόσφυγες». Κατά τον έλεγχο των κινητών τους τηλεφώνων, διαπιστώθηκαν φωτογραφίες τους με οπλισμό και με σημαίες του ISIS.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι οι δήθεν «πρόσφυγες» δίνουν κατά την διαδικασία καταγραφής τους πλαστά στοιχεία, με χαρακτηριστική την περίπτωση του βομβιστή του Stade de France, ο οποίος εισήλθε στην Ελλάδα μέσω της Λέρου και το όνομα του οποίου ταυτίζεται με 8 ακόμη διαφορετικά άτομα! Το όνομα που έδωσαν στις αρχές, ανήκε σύμφωνα με την έρευνα των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών σε Σύριο στρατιώτη ο οποίος είχε σκοτωθεί σε μάχη με τζιχαντιστές!

Οι συλληφθέντες από το Λιμενικό στην Κω μάλιστα είχαν κλείσει δωμάτια σε ξενοδοχείο του νησιού, πριν ακόμη αποβιβαστούν παρανόμως σε αυτό!

Το γεγονός είναι ότι η Χρυσή Αυγή επιβεβαιώνεται πλήρως στις καταγγελίες της, σύμφωνα με τις οποίες η ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική έχει ανοίξει τις πόρτες της Πατρίδας μας στους σφαγείς του ISIS, δημιουργώντας τεράστιο κίνδυνο για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.

Αμφιβάλλει κανείς πλέον, πως το αντισυνταγματικό τόξο θέτει συνειδητά τους Έλληνες και τις Ελληνίδες σε θανάσιμο κίνδυνο; ΠΗΓΗ


Του φόρεσαν φέσι του Τσίπρα: Τζαμί στην Αθήνα, πολλά τζαμιά στην Θράκη - ΒΙΝΤΕΟ


Ο υποτακτικός πρωθυπουργός του ελλαδικού κράτους επιβεβαίωσε στην επίσκεψή του στην Τουρκία ότι έχει πλήρως παραδοθεί στις διεκδικήσεις των... καλών γειτόνων.
Οι νεοθωμανοί του τουρκικού κράτους φόρεσαν ένα μεγαλοπρεπέστατο φέσι στον Αλέξη Τσίπρα (όχι ότι είχε πρόβλημα...), καθώς στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον ομόλογό του Νταβούτογλου ανακοίνωσε ότι προχωρά κανονικά η ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, ενώ στην Θράκη δεν υπάρχει πρόβλημα... Εκεί λειτουργούν δεκάδες τζαμιά όπου αλωνίζει ο ψευδομουφτής και οι πράκτορες της Άγκυρας!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ => Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης: 5.300 απρόσκλητοι  προτιμούν ημερησίως την Ελλάδα
Προφανέστατα, τον Τσίπρα ουδόλως τον απασχολεί ότι το τζαμί της Αθήνας θα γίνει εκτροφείο ισλαμιστών τρομοκρατών με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα όπως είδαμε πρόσφατα στο Παρίσι.
Στην σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για το τζαμί των Αθηνών ο Τσίπρας δήλωσε: "Στην Θράκη υπάρχουν δεκάδες τεμένη όπου οι Έλληνες μουσουλμάνοι πολίτες έχουν δυνατότητα να εξασκούν τις θρησκευτικές τους επιθυμίες (!). Θεωρείται είδηση θετική η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης που έχει λάβει και αφορά τους Έλληνες πολίτες μουσουλμάνους και επισκέπτες και νόμιμα διαμένοντες μετανάστες που μένουν στην Ελλάδα είναι δεκάδες χιλιάδες, είναι η δημιουργία ενός τεμένους και στην πρωτεύουσα, στην Αθήνα..." Για τον ειρμό του Τσίπρα και τα άπειρα φραστικά λάθη του δεν θα κάνουμε κάποιο σχόλιο.


Το νόημα πάντως των λόγων του και το μήνυμα που στέλνει στους τούρκους παραμένει το ίδιο: Περάστε αφέντη!  ΠΗΓΗ

Ξηλώνεται η συγκυβέρνηση του Μνημονίου υπό το βάρος της λαϊκής κατακραυγήςΠαραιτήθηκε ο Σακελλαρίδης - Διαφοροποιήθηκε ο Νικολόπουλος

Σήμερα έρχονται προς ψηφοφορία τα νέα μέτρα ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, το νέο πακέτο των μνημονιακών προαπαιτούμενων. Η συνταγή γνωστή· φορομπηχτικά – αντιλαϊκά μέτρα, που πλήττουν βάναυσα το σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας, με μία έμφαση στην καταστροφή της Εθνικής Παραγωγής, ώστε να μη μπορέσει η Ελλάδα να ανακάμψει ποτέ από το μνημονιακό βούρκο.

Ήδη τα κυβερνητικά στελέχη γιουχάρονται και υβρίζονται μαζικά από τους πρώην συντρόφους τους και τα πράγματα δεν είναι καθόλου ρόδινα για την συγκυβέρνηση Σανέλ. Υπό το βάρος της λαϊκής κατακραυγής, λοιπόν, είναι απολύτως λογικό διάφοροι βουλευτές να κάνουν δεύτερες σκέψεις για να μην καταντήσουν όπως οι νεοδημοκράτες.

Έτσι ήδη δύο βουλευτές της συγκυβέρνησης βρίσκονται προ των πυλών της εξόδου. Ο μεν ένας είναι ο Σακελλαρίδης, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος ήδη παραιτήθηκε του βουλευτικού αξιώματος, επειδή δήθεν διαφωνούσε με τα μέτρα. Ο άλλος είναι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νικολόπουλος, του οποίου η παραίτηση ζητήθηκε από τον ζητωμνημονιακό ελικοπτεράκια, Καμμένο.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί τι θα γίνει με την υπόθεση Νικολόπουλου, αν και θεωρείται απίθανο να παραδώσει τη βουλευτική έδρα. Είτε θα ψηφίσει εν τέλει τα μέτρα, είτε θα ανεξαρτητοποιηθεί. Ο Σακελλαρίδης, όμως, έκανε δεκτό το αίτημα του πρωθυπουργού και παραιτήθηκε του βουλευτικού αξιώματος.

Η δεύτερη αυτή περίπτωση, του Σακελλαρίδη, χρήζει παραπάνω σχολιασμού. Ο Σακελλαρίδης προφανώς δεν διαφωνεί με τα μνημονιακά μέτρα. Ήταν, άλλωστε, κυβερνητικός εκπρόσωπος όταν η κυβέρνηση υπέγραψε το μνημόνιο. Όχι μόνο το ψήφισε, αλλά και το υπερασπίστηκε σθεναρά, ενώπιον των δημοσιογράφων. Τι έγινε, λοιπόν, και τώρα δήθεν διαφωνεί;

Απλούστατα κάτι άλλο μεγαλύτερο υπήρχε στον ορίζοντα και ανάγκασε τον Σακελλαρίδη να παραιτηθεί. Έτσι συμφώνησαν με τον Τσίπρα να υπάρξει η όλη αυτή «επικοινωνία» του ζητήματος, ώστε να μη φανεί ότι κάτι άλλο συμβαίνει. Το τι είναι αυτό πολύ πιθανόν να μη γίνει γνωστό ποτέ. ΠΗΓΗ
Την ευθύνη για την σημερινή κατάντια της χώρας ο Τσίπρας να την αναζητήσει στην γενιά του Πολυτεχνείου
Αφού πήγε άρον-άρον στο Πολυτεχνείο σπάζοντας το ρεκόρ της πιο σύντομης επίσκεψης (μόλις ένα λεπτό της ώρας) πρωθυπουργού του «συνταγματικού τόξου» στον χώρο-τοτέμ του μεταπολιτευτικού συστήματος, ο Τσίπρας αποφάσισε λίγο πριν το ταξίδι του στην Τουρκία να μιλήσει στην Βουλή.
Ανάμεσα σ’ άλλα ο πρωθυπουργός ανεφέρθη και στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Αλλά από την άλλη μεριά δεν πρέπει να επιτρέψουμε και αυτούς τους αγώνες να τους προσβάλουν και να τους λοιδορήσουν οι ακροδεξιοί νοσταλγοί της χούντας, είτε βρίσκονται στη Χρυσή Αυγή είτε αλλού, οι αρνητές της αλήθειας, οι αναθεωρητές της Ιστορίας, που βυσσοδομούν πάνω στη μνήμη αλλά και στα σώματα των αγωνιστών της γενιάς του Πολυτεχνείου».
Χρησιμοποιώντας από την δική του οπτική γωνία την θεωρία των «δύο άκρων», αφού προηγουμένως είχε «επιτεθεί» στους φερόμενους ως «αντιεξουσιαστές», ο Τσίπρας δεν έχασε την ευκαιρία να υπενθυμίσει ποια είναι η μόνη υπαρκτή πολιτική απειλή για το μνημονιακό καθεστώς κατοχής, καθώς και τους άμεσους και έμμεσους στυλοβάτες του. Είναι ολοφάνερο ότι με την έκφραση «οι αρνητές της αλήθειας, οι αναθεωρητές της Ιστορίας» έχει πολύ επιλεκτική διάθεση απέναντι στην αναψηλάφηση των ιστορικών γεγονότων.
Π.χ. το πολιτικό παχύδερμο Φίλης μπορεί να αρνείται την αλήθεια, να αναθεωρεί την Ιστορία και να ασελγεί πάνω στην μνήμη των νεκρών  της Ποντιακής Γενοκτονίας και παρόλα αυτά να μένει ακλόνητος στην υπουργική καρέκλα του, αντί να φύγει κλωτσηδόν για την ατιμωτική του αυτή δήλωση. Μόνο για το Πολυτεχνείο, τους ανύπαρκτους νεκρούς μέσα στον χώρο της σχολής, την κεφάλα του Σβορώνου, το φωτομοντέλο που «βαφτίστηκε» με το όνομα Ηλένια, καθώς και το όλο σκοτεινό παρασκήνιο γύρω απ’ αυτήν την ύποπτη ιστορία, η οποία βεβαίως σε καμία περίπτωση δεν «έριξε την Χούντα», όπως ψευδώς και αναιδώς ισχυρίζονται αρκετοί διαστρεβλωτές της Ιστορικής Αλήθειας, αλλά έφερε μια πιο σκληρή δικτατορία, αυτή του Ιωαννίδη η οποία κατέρρευσε μετά την εισβολή των τούρκων στην Κύπρο στις 20 Ιουλίου 1974, δεν επιτρέπεται να έχει γνώμη αμφισβήτησης και άρνησης κάποιος.
Όσο για τους δήθεν αγωνιστές «της γενιάς του Πολυτεχνείου» η σημερινή τραγική κατάσταση της Χώρας οφείλεται κατά πολλοίς ακριβώς στους εκπροσώπους αυτής της γενιάς, οι οποίοι κυβέρνησαν, είτε ευθέως είτε πλαγίως, την Ελλάδα και την οδήγησαν σε εφιαλτικούς αδιεξόδους.
Στο κόμμα του και την κυβέρνηση της οποίας προΐσταται ο Τσίπρας θα βρει πάρα πολλούς απ’ αυτούς τους «αγωνιστές», οι οποίοι εξαργύρωσαν την υπαρκτή και (κυρίως) ανύπαρκτη αντίστασή τους στο καθεστώς της 21ης Απριλίου 1967 με το ατομικό τους βόλεμα στην πολιτική και την κοινωνία.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Πανούση: «Η “Εφημερίδα των Συντακτών” έχει συμβόλαιο θανάτου μ’ εμένα»! Θα επέμβει ο εισαγγελέας;


Από το ηττοπαθές «Je suis Francais» στο γενναίο «είμαι αποφασισμένος» να υπερασπίσω την Πατρίδα μου

Η αναφορά «Je suis» ήρθε ξανά στην επικαιρότητα με αφορμή τις δολοφονικές επιθέσεις του ISIS στο Παρίσι.
Από το «Je suis Charlie Hebbo» φτάσαμε στο «Je suis Francais» και στο «Je suis Paris». Το «Je suis» με την έννοια του «είμαι» βλέπουμε ότι ταυτίζεται με τον πλέον παθητικό τρόπο με τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων. Γιατί εκτός από την υποτιθέμενη αλληλεγγύη προς τα κατά καιρούς θύματα των ισλαμιστών τρομοκρατών, υπάρχει και η ουσιαστική αυτοθυματοποίηση των «αλληλέγγυων», για μελλοντικές νέες απόπειρες μακελειού από τους ψυχοπαθείς κρετίνους του ISIS (και όχι μόνον). Εκτός κι αν θεωρεί ο οποιοσδήποτε ότι η ουσιαστική και αποτελεσματική αντίσταση στους σκοταδιστές αυτούς θα έρθει με γελοίες δηλώσεις αυτοαναφοράς, κεράκια, ανάσυρση από το παρελθόν «χίπικων» τραγουδιών, χαζοχαρούμενα γελάκια και γενικά μια στάση, η οποία συμβαδίζει με αυτή των προβάτων λίγο πριν την σφαγή τους.
Αφού οι «ηγέτες» της Ευρώπης καλλιέργησαν ενοχικά σύνδρομα, «αντιρατσιστικές» συνειδήσεις, αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές, εθνομηδενιστικούς χαρακτήρες και ώθησαν τους ευρωπαίους σε συμπεριφορές μεταξύ χαλβάδων και κουραμπιέδων, αφού τους μετέτρεψαν σε μαλθακούς φλώρους και πρόθυμους καρπαζοεισπράκτορες, τώρα τους φαίνεται αδιανόητο, που κάποιοι πιστοί (έστω και διεστραμμένοι) σε κάτι εκτόνωσαν τα δολοφονικά τους ένστικτα σε ανθρώπους οι οποίοι δεν έφταιγαν σε τίποτα.
Για να μην φτάσουμε, λοιπόν, το Je suis να έχει συνοδευτικά όπως Rome, London, Berlin, και πολύ χειρότερα Athens ή οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας, πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η δαιμονοποίηση της κριτικής και της άρνησης στα φαινόμενα της αθρόας λαθρομετανάστευσης και των πολυπολιτισμικών κοινωνιών, η αντικατάσταση του σφριγηλού Εθνικού Κράτους από χαλαρές κοινότητες «κοινής πληθυσμιακής συμβίωσης», η μετατροπή της Ευρώπης σ’ ένα χωνευτήρι ετερόκλητων Λαών και Πολιτισμών με τεράστιες αντιθέσεις στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται την ζωή, την εξέλιξη, την δημιουργία.
Το παθητικό «είμαι γάλλος» (λόγω του φονικού μακελειού) πρέπει άμεσα να μετατραπεί στο «είμαι αποφασισμένος» να υπερασπίσω την Πατρίδα μου, τον Πολιτισμό μου, το Μέλλον των Παιδιών μου και ό,τι συνάδει με την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα του Έθνους μου.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ηλίας Παναγιώταρος για επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία, πλειστηριασμούς και νέα ισοδύναμα


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος κατά την ομιλία του για τα νέα προαπαιτούμενα που φέρνει η κυβέρνηση αρχικά αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Τσίπρα στην Τουρκία καταγγέλλοντας την πολιτική της υποταγής που ακολουθεί η κυβέρνηση.
Εν συνεχεία κατήγγειλε τους βουλευτές της ΝΔ και του Σύριζα που εφαρμόζουν την πολιτική «κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη» με αποτέλεσμα να χάσουν την κατοικία του χιλιάδες ελληνικές οικογένειες που έχουν πληγεί από τα μνημόνια.
Σχετικά με τα νέα ισοδύναμα που φέρνει η κυβέρνηση υποβάλλοντας νέους φόρους στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και στο κρασί είπε πως θα αυξηθεί ο παράνομος τζόγος και παράλληλα θα κυριαρχήσει ο αθέμιτος ανταγωνισμός στην αγορά των ποτών.   ΠΗΓΗ

Καίριες ερωτήσεις Γιάννη Λαγού στον Πανούση για τις διασυνδέσεις του Σύριζα με την τρομοκρατία 


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός με απανωτές ερωτήσεις ζήτησε σαφείς εξηγήσεις από τον πρώην υπουργό Προ-Πο Πανούση σχετικά με τις δημόσιες καταγγελίες που έκανε για διασύνδεση του Σύριζα με καταδικασμένους τρομοκράτες.
Στις ερωτήσεις του δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η αντικατάσταση του αξιωματικού των εσωτερικών υποθέσεων της Αστυνομίας προκαλεί πολλά ερωτηματικά σχετικά με το αν υπάρχουν προσπάθειες για συγκάλυψη της υπόθεσης.
Παράλληλα, σημείωσε ότι από τις συνομιλίες προκύπτει ότι ο Λάμπρου δεν συνομιλούσε ως θεσμικός παράγων αλλά ως "πολιτικός σύντροφος" με τους τρομοκράτες, αν φυσικά είναι αληθινές. Επιπλέον, ζήτησε να μάθει τα ονόματα των δύο βουλευτών που ακούστηκε ότι συνομιλούσαν με τους τρομοκράτες.
Στις απαντήσεις τους ο Πανούσης παραδέχθηκε ότι υπάρχουν σκοτεινές διαδρομές της υπόθεσης που τις κράτησε για τον εαυτό του, φωτογραφίζοντας ως εμπλεκόμενους τους νυν υπουργούς της κυβέρνησης Τόσκα και Παρασκευόπουλο. ΠΗΓΗΑνθέλληνας καθηγητής του Πανεπιστημίου Θράκης μίλησε για “τουρκική δημοκρατία Δυτικής Θράκης”Σε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανθελληνικό ξέσπασμα στη Θράκη εξελίχθηκε εκδήλωση  που έγινε σε πανεπιστήμιο της Τουρκίας με τίτλο: «Τούρκοι της Δυτικής Θράκης και Τουρκική Εξωτερική Πολιτική», λίγες μέρες μάλιστα πριν την άφιξη του Τσίπρα στην Τουρκία για την σύσφιξη των σχέσεων φιλίας με τους «γείτονες». Από τον τίτλο και μόνο του συνεδρίου μπορεί κανείς να καταλάβει τι ειπώθηκε…
Στην εκδήλωση, ομιλητής ήταν ο γνωστός τουρκόφρονας καθηγητής και βοηθός κοσμήτορα από το Βαλκανικό Ινστιτούτο Ερευνών του πανεπιστημίου Θράκης Αλή Χουσείνογλου, γνωστός για το μίσος που τρέφει εναντίον της Ελλάδας. Ο Χουσείνογλου ανέφερε πως οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης έχουν σημαντικό μέρος στην εξωτερική πολιτική της Τουρκίας και περιέγραψε τα στάδια που πέρασαν οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης από το παρελθόν μέχρι σήμερα.
Η ενέργεια να ομιλεί για Τούρκους της Δυτικής Θράκης αποτελεί κατάφορη παραβίαση της νομοθεσίας, αφού η συνθήκη της Λοζάνης δεν αναγνωρίζει καμία «τουρκική» μειονότητα την οποία εντελώς πρακτορίστικα εμφανίζεται να προωθεί ένας άνθρωπος που πληρώνεται από το Ελληνικό δημόσιο ως υπάλληλος του Πανεπιστημίου Θράκης.
Ο Αλή Χουσείνογλου προχώρησε ακόμα παραπέρα το προκλητικό και ανθελληνικό του μένος, τονίζοντας  πως η πρώτη τουρκική Δημοκρατία ήταν η "Τουρκική Δημοκρατία Δυτικής Θράκης" που ιδρύθηκε το 1913, η οποία μετά από διεθνείς πιέσεις αφέθηκε να διαλυθεί. Ο Χουσείνογλου ανέφερε πως οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης το 1923 απέκτησαν νόμιμα το στάτους της μειονότητας και ότι «Στις περιόδους που οι ελληνοτουρκικές σχέσεις ήταν καλές οι πιέσεις στην νόμιμη μειονότητα μειώνονταν, ενώ στις περιόδους που οι σχέσεις χειροτέρευαν, η βία των πιέσεων αυτών αυξάνονταν».
Ο Χουσείνογλου είπε πως «Οι πιέσεις της Ελλάδας αυξήθηκαν ιδιαίτερα κατά την δεκαετία του 1980 και έφτασαν μέχρι του να παραβιάζουν τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα». Έτσι το 1988 με δικαστική απόφαση καταργήθηκαν ιδρυθέντες από Τούρκους σύλλογοι και φορείς που έφεραν την ονομασία «τουρκικός». Ο Αλή Χουσείνογλου έριξε ευθείες βολές κατά της  χώρας του, αμφισβητώντας την Συνθήκη της Λοζάνης, ονοματίζοντας την θρησκευτική πολυεθνική μουσουλμανική μειονότητα, ως «τουρκική».
Η αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει αν το κράτος μας ήταν σοβαρό αλλά και το υπουργείο Παιδείας θα έπρεπε να τον καλέσει σε απολογία για τα όσα εξτρεμιστικά ανέφερε αυτός ο παρανοϊκός  αλλά τα αντανακλαστικά του κράτους λειτουργούν μόνο για  δηλώσεις σε μέσα κοινωνική δικτύωσης για τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.
Αυτά τα τραγικά και άκρως προκλητικά περιστατικά θα συμβαίνουν στην Θράκη μας από τους εγκάθετους της Άγκυρας και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα συνεχίσουν να συμβαίνουν όσο μας κυβερνούν ανθέλληνες. ΠΗΓΗ

Ο Σύριζα που χαρακτήριζε «σφαγέα» τον Άσαντ, τώρα ανησυχεί για τον ISIS

Θεωρώντας στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ζούμε στην χώρα των λωτοφάγων επιχειρούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα να αυτοδιαψεύδονται με τον πιο κραυγαλέο τρόπο.
Το διαπιστώσαμε αυτό με την εντυπωσιακή μεταστροφή του και την μεγαλειώδη κωλοτούμπα στο θέμα του αντιμνημονιακού αγώνα, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ μετετράπη στον πιο φανατικό υποστηρικτή και διαχειριστή του τρίτου (και χειρότερου μέχρι στιγμής) Μνημονίου. Όμως οι επιδόσεις ψευδολογίας του ΣΥΡΙΖΑ επεκτείνονται και σ’ άλλους τομείς, όπως π.χ. στο ζήτημα της Συρίας και του ISIS.
Στην «Αυγή» της Τετάρτης διαβάζουμε ότι «Ένα πλέγμα χωρών συνεργάστηκε για την ανατροπή του Άσαντ. Έβλεπαν τα λάφυρα, αλλά όχι τη φωτιά». Η αναφορά αυτή της έρπουσας κυκλοφοριακά φυλλάδας του ΣΥΡΙΖΑ έγινε με αφορμή την επιδρομή των Ισλαμιστών δολοφόνων του ISIS στο Παρίσι, γράφοντας μάλιστα ότι οι δυνάμεις της Δύσης μαζί με άλλες της περιοχής «αποτέλεσαν τα στηρίγματα των Τζιχαντιστών».
Στο παρελθόν, όμως, άλλα υποστήριζαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Η Ρένα Δούρου τόσο το 2011, όσο και το 2013 (με την ιδιότητα της τότε ως υπευθύνου της Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ) καλούσε τον διεθνή παράγοντα, δηλαδή τις δυτικές δυνάμεις, να επέμβει στρατιωτικά για να ανατρέψει «τον σφαγέα», όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούσαν, Άσαντ ακολουθώντας επακριβώς την φρασεολογία του Ομπάμα και των «γερακιών» του αμερικανικού πενταγώνου.
Ας μην παριστάνουν, λοιπόν, τους «τεθλιμμένους συγγενείς» εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ και ας καταλάβουν ότι υπάρχει μνήμη για τα άθλια έργα και τις ανάλογες ημέρες του. Αν πράγματι ο «σφαγέας» Άσαντ είχε τότε ανατραπεί, η δύναμη των Τζιχαντιστών του ISIS θα είχε εξαπλωθεί σε πολύ πιο επικίνδυνο βαθμό. Αυτοί, όμως, που αναιδώς και δίχως να αισχύνονται μιλούσαν μόλις πριν λίγο καιρό για την ανατροπή του Άσαντ δεν δικαιούνται να «ανησυχούν» για την επέκταση της τρομοκρατικής δράσης των ISIS.
Ίσα-ίσα που με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων διευκολύνουν αφάνταστα το έργο τους. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 272915035854218634

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item