Widgets

SYRIZA: «ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! - Οι ΕΛΛΗΝΕΣ στο ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ !Δωρεάν υγεία για τους λαθρομετανάστες - Στο απόσπασμα οι Έλληνες!


ΑΙΣΧΟΣ! Οι Έλληνες προσπαθούν από το υστέρημά τους να πληρώνουν τα χαράτσια του ‘’αριστερού’’ μνημονίου και αναγκάζονται λόγω των ελλείψεων και της αποσάρθρωσης του εθνικού συστήματος υγείας να βάζουν βαθειά το χέρι στην τσέπη για το αγαθό της υγείας.
Ο ίδιος ο υπουργός Yγείας παραδέχεται ότι υπάρχει πρόβλημα με το Ε.Σ.Υ. Οι μειωμένοι προϋπολογισμοί δεν καλύπτουν πλέον τις ανάγκες λειτουργίας των νοσοκομείων, οι ελλείψεις φαρμάκων είναι έκδηλες. Οι κλινικές υπολειτουργούν, ενώ άλλες κλείνουν. Οι βλάβες σε μηχανήματα δεν μπορούν πλέον να αποκατασταθούν. Το συσσίτιο των ασθενών είναι επιπέδου κατοχής και η έλλειψη ασφάλειας έχει οδηγήσει σε κλοπές εις βάρων  ασθενών και προσωπικού.
Χωρίς ασφάλεια το κρατικό Νίκαιας. Οι επικουρικοί απομακρύνονται και οι επιμελητές βγαίνουν σε σύνταξη. Αποσπώνται ιατροί για κάλυψη άλλων κενών στην περιφέρεια. Το Αττικό έμεινε χωρίς μαγνητικό τομογράφο και λειτουργεί ο ένας από τους 3 αξονικούς. Το χειρουργικό στην ‘’Αγία Όλγα’’  είναι στην αναμονή για κλείσιμο.
Οι ΜΕΘ έχουν έλλειψη υλικών και το ελλιπές προσωπικό δουλεύει υπεράριθμες ώρες για να τις καλύψει. Χιλιάδες είναι οι κενές θέσεις ιατρών και νοσηλευτών και οι επικείμενες συνταξιοδοτήσεις θα επιδεινώσουν την κατάσταση. Πάνω από 1.200.000 Έλληνες είναι ανασφάλιστοι και δεν έχουν πρόσβαση στην δωρεάν υγεια. Ήδη μετράμε απώλειες σε ζωές λόγω μη πρόσβασης των ανασφάλιστων στις μονάδες υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Και ο γ.γ. Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε με περηφάνια Εθνικό σχέδιο δράσης για την κάλυψη της υγείας των λαθρομεταναστών! Άκουσον άκουσον, θα δωθεί κάρτα υγείας σε όλους τους λαθρομετανάστες αφού πρώτα εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας τους (με τι προσωπικό;). Και επειδή όπως ο ίδιος παραδέχθηκε οτι η ροή τους δεν πρόκειται να σταματήσει θα εισηγηθεί μεσομακροπρόθεσμη κάλυψή τους όχι σε εθελοντική βάση αλλά από το σύστημα υγείας μας.

Θα πιστεύαμε ότι ενδιαφέρεται για την προφύλαξη του Ελληνικού πληθυσμού από την ‘’υγειονομική βόμβα’’ των ανεξελέγκτώς εισερχόμενων...ΜΑΤΑΙΑ..Δεν υπάρχει κατά τον κο Μπασκόζο (γ.γ. Δημόσιας Υγείας) τέτοιο ενδεχόμενο. Απλά ενδιαφέρεται για τα ψυχολογικά τραύματά τους και παθήσεις όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, οι καρδιοπάθειες και τα παιδικά νοσήματα, δίνοντάς τους δωρεάν πρόσβαση στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια υγεία. Και όλα αυτά με έξοδα των Ελλήνων φορολογούμενων. Ελπίζει μάλιστα να επικρατήσει η λογική της αλληλεγγύης και της αλληλοκατανόησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΑΝΕ Ο ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ Ο ΛΕΝΙΝ!
1.200.000 ανασφάλιστοι Έλληνες οι αποκομμένοι από το υπό κατάρρευση Ε.Σ.Υ. δεν δικαιούνται αλληλεγγύης κ. υπουργέ; Το Ε.Σ.Υ. αργοσβήνει και θέλετε να το επιβαρύνετε με 600.000 και πλέον ξένους;Με τι προσωπικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό;
Οι ιατροί του Ελληνισμού καταγγελουν την ανθελληνική στάση του υπουργείου υγείας και καλούν τον υπουργό να ασχοληθεί με την κατάρρευση του ΕΣΥ και την κατάντια της δημόσιας υγείας παρά με τα ψυχολογικά των λαθρομεταναστών για τα οποία ο Ελληνικός λαός δεν είναι υπεύθυνος.   Π. Κελεπούρης- Ιατροί του Ελληνισμού

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ για Μ.Κ.Ο.- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στην ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ οι ΕΛΛΗΝΕΣ!

Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών: Καταγγέλλουμε τον ανθελληνισμό και την επιχειρούμενη παραποίηση της Ιστορίας μας από τον Φίλη
Ίσως τελικά να μην είναι τυχαίο ότι στο δύστυχο υπουργείο Παιδείας προΐσταται κάθε φορά ό,τι χειρότερο έχουν να επιδείξουν, οι ούτως ή άλλως, άθλιες μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις. Ειδικότερα η τελευταία επιλογή της πολιτικής ηγεσίας κατάφερε να εξαγριώσει ακόμα και συμπαθούντες την κυβέρνηση. Φυσικά ο λόγος για τον φρέσκο ακόμα υπουργό Παιδείας, που κατάφερε να προκαλέσει την οργή όλων σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων του, ισχυριζόμενος δημόσια ότι η σφαγή 353.000 Ποντίων δεν ήταν γενοκτονία αλλά εθνοκάθαρση, λες και για τα αθώα θύματα της τουρκικής θηριωδίας θα είχε καμιά διαφορά.....>>>>> 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ=> ΕΔΩ!!!Αποθεώνουν τον Φίλη όλες οι τουρκικές φυλλάδες - Πανηγυρικά πρωτοσέλιδα υπέρ του συριζαίου εθνοπροδότη!


Με εκτενή αφιερώματα και πανηγυρικά άρθρα υπέρ του Φίλη και της προδοτικής δήλωσής του απαντά ο τουρκικός Τύπος στη νέα ανθελληνική και εγκληματική πράξη του συριζαίου υπουργού.
Η Sabbah αφιερώνει το κύριο άρθρο της στο πολιτικό παχύδερμο του Σύριζα και όλος ο ανθελληνικός συρφετός της τουρκίας εκθειάζει την στροφή της κυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ προς την ανιστόρητη τουρκική προπαγάνδα.
Να τους βλέπουν οι ψηφοφόροι τους, ιδίως οι Πόντιοι, που έκαναν κυβέρνηση τους υβριστές της ιστορικής μνήμης του Ελληνικού Λαού. ΠΗΓΗ

Το “έλυσε” το λαθρομεταναστευτικό ο Τσίπρας: Έστειλε 30 αλλοδαπούς για διακοπές στο Λουξεμβούργο!

Την ώρα που η Πατρίδα μας πλημμυρίζει καθημερινά από ορδές λαθρομεταναστών, ο Τσίπρας με τον Σουλτς προχώρησαν σήμερα σε μια τραγελαφική θεατρική παράσταση  στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος".
Ενώ από την αρχή του χρόνου έχουν εισέλθει στην Ελλάδα περίπου μισό εκατομμύριο λαθρομετανάστες και οι ροές έχουν αγγίξει τους 7.000 την ημέρα, ο πρωθυπουργός του Μνημονίου "έλυσε" το πρόβλημα στέλνοντας... 30 αλλοδαπούς για διακοπές στο Λουξεμβούργο.
Πρόκειται για δύο οικογένειες Ιρακινών και τέσσερις οικογένειες από τη Συρία. Όταν οι εν λόγω αλλοδαποί φτάσουν στο Λουξεμβούργο θα μείνουν σε ειδικό χώρο για 48 ώρες μέχρι να εξεταστούν οι φάκελοί τους, στη συνέχεια θα φιλοξενηθούν σε σπίτια πλήρως εξοπλισμένα και θα καλύπτεται η σίτισή τους, ενώ θα έχουν τη συνδρομή κοινωνικών υπηρεσιών.
Με αυτήν την... πρόοδο το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα θα λυθεί σε μία χιλιετία! Με την προϋπόθεση φυσικά να μην ξαναμπεί ούτε ένας λαθρομετανάστης στην Πατρίδα μας. Μιλάμε για τόσο εφικτές λύσεις...
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου: "Ο προσκυνημένος Τσίπρας "έλυσε" το λαθρομεταναστευτικό στέλνοντας 30 αλλοδαπούς στο Λουξεμβούργο, την ώρα που η Ελλάδα πλημμυρίζει από παράνομους εισβολείς και ο ανθέλληνας Σουλτς συμπεριφέρεται ως επικυρίαρχος σε προτεκτοράτο". ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ => H ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΧΩΡΕΙ την ΕΘΝΙΚΗ μας ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ για να ΣΩΣΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και ΛΑΜΟΓΙΑ!

Εκποίηση Εθνικής Περιουσίας: Ο Σύριζα ξεπούλησε 14 κερδοφόρα αεροδρόμια της χώρας στους Γερμανούς

Τα αντεθνικά μέτρα του Μνημονίου της Αριστεράς υλοποιούνται με ρυθμούς καταιγιστικούς: με Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου που δημοσιεύθηκε χθες το βράδυ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αναφέρεται η «ανάγκη άμεσης έγκρισης των σχεδίων σύμβασης παραχώρησης για την αναβάθμιση, συντήρηση, διαχείριση και λειτουργία περιφερειακών αεροδρομίων Κρήτης, Ηπειρωτικής Ελλάδας και Ιονίου (Ομάδα Α) και Αιγαίου (Ομάδα Β)»!
Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί επί της ουσίας το πράσινο φως της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ για την παραχώρηση 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην κοινοπραξία Fraport – Slentel, η οποία τίθεται σε ισχύ με την κύρωση των δύο συμβάσεων από τη Βουλή των Ελλήνων.
Τα 14 αεροδρόμια είναι τα κάτωθι: Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Χανίων, Κεφαλονιάς, Ζακύνθου, Ακτίου, Καβάλας, Ρόδου, Κω, Σάμου, Μυτιλήνης, Μυκόνου, Σαντορίνης και Σκιάθου....>>>> ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΑ στη ΣΑΠΙΛΑ: «ΟΧΙ στον ΕΝΦΙΑ, ΟΧΙ στη ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΟΧΙ στους ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ Α’ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ»


ΒΟΜΒΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

Δυστυχώς για την χώρα μας, η οποία εισέρχεται σε μια πολύ σκοτεινή περίοδο, τα πράγματα δεν είναι καλά. Η ανακοίνωση του οίκου αξιολόγησης Moody’s ανέφερε τα εξής: «θεωρούμε πως η ικανότητα των τραπεζών να αντλήσουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το εν λόγω ποσό από τους ιδιώτες επενδυτές είναι περιορισμένη, ως εκ τούτου η χρήση πόρων του δημοσίου αλλά και το επακόλουθο bail in των ομολογιούχων είναι πιθανό».


Η συγκεκριμένη δήλωση ξαναφέρνει στο τραπέζι το γνωστό bail in, με τους ομολογιούχους να είναι οι πρώτοι που θα πληγούν από την επερχόμενη ανακεφαλαιοποίηση.Αξίζει να αναφερθεί, ότι σύμφωνα με το σχέδιο συμμετοχής ομολογιούχων, σε συνδυασμό με τους προτεινόμενους όρους, αναμένεται πως οι απώλειες των τίτλων θα ξεπεράσουν το 50%.Ένα bail in βέβαια δεν θα επηρεάσει μόνο τα ομόλογα αλλά και τις καταθέσεις το θέμα είναι από ποιο ποσό και πάνω, μπορεί να διαλαλούν ότι οι καταθέσεις κάτω των 100.000 € είναι εγγυημένες αλλά ποιος εμπιστεύεται τον Βασιλιά την κυβίστησης Αλέξη Τσίπρα και την αριστερά; ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ => Οι ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΝ και το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ»(Κλεπτοκρατικό) ΤΟΞΟ, ΕΚΤΕΛΕΙ τους ΕΛΛΗΝΕΣ!


Σε απόγνωση οι μπολσεβίκοι του Περισσού: Τεράστια η επιρροή της Χρύσης Αυγής στις εργατικές και λαϊκές περιοχές
Αναφερθήκαμε χθες στην πανικόβλητη αντίδραση του ΚΚΕ για την συγκλονιστική ομιλία του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το απόγευμα της Δευτέρας στην Βουλή.

Είναι πολλοί όσο και γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους τα εγχώρια «ορφανά» του Στάλιν τρέμουν την ραγδαία άνοδο και μετέπειτα γιγάντωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Γι’ αυτό, άλλωστε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα γαυγίζουν ασύστολα σαν αδέσποτα σκυλιά που έχασαν (ή τους παράτησε) το αφεντικό τους.
Μια τέτοιου είδους αντίδραση είδαμε και στην πρόσφατη «Απόφαση της Κ.Ε. του ΚΚΕ», στην οποία γίνεται και πολλαπλή αναφορά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το πιο σημαντικό σημείο της αναφοράς είναι στο σημείο εκείνο στο οποίο αναφέρεται ότι: “Παρόλο που η δίκη της Χρυσής Αυγής βρίσκεται σε εξέλιξη και όσα αποκαλύπτονται αποδεικνύουν τον εγκληματικό ναζιστικό χαρακτήρα της συγκεκριμένης οργάνωσης, το εκλογικό αποτέλεσμα για τη  Χρυσή Αυγή δείχνει τάση ορισμένης σταθεροποίησης της επιρροής της και μάλιστα σε εργατικές-λαϊκές περιοχές. Αναπαράγει την εθνικιστική-αντιμνημονιακή γραμμή, χωρίς να απορρίπτει την ΕΕ, επικεντρώνεται δημαγωγικά στην «επιστροφή στην εθνική παραγωγή», στις «ισότιμες σχέσεις στην Ευρωζώνη», ενώ διανθίζει τον πολιτικό λόγο της με ορολογία του εργατικού κινήματος (αγώνες, πρωτοπορία), παρ’ όλο που έρχεται σε αντίθεση με τους ταξικά προσανατολισμένους εργατικούς αγώνες και τα πραγματικό συμφέροντα των εργαζομένων, τα οποία αντιπαλεύει με κάθε ευκαιρία και αφορμή”.

Πέρα από την γνωστή «κασέτα» των όσων αποδίδουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οι καπιταλιστές μαγαζάτορες του ΚΚΕ, έχει ενδιαφέρον το ότι ομολογούν ότι παρά τις στημένες διώξεις «το εκλογικό αποτέλεσμα για τη  Χρυσή Αυγή δείχνει τάση ορισμένης σταθεροποίησης της επιρροής της και μάλιστα σε εργατικές-λαϊκές περιοχές». Αυτό, λοιπόν, είναι που ανησυχεί σφόδρα τους χρόνιους καπηλευτές των εργασιακών αγώνων και δικαιωμάτων.
Το ότι, δηλαδή, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών όχι μόνο έχει σταθεροποιήσει την επιρροή του στους Έλληνες Εργαζόμενους των Λαϊκών περιοχών, αλλά φροντίζει με την έντιμη και νόμιμη πολιτική του δράση να την ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο.
Γι’ αυτό, άλλωστε, και οι συνεχιζόμενοι τόνοι λάσπης από το ξοφλημένο ιδεολογικά και πολιτικά κομματικό μαγαζάκι του Περισσού. Η δική τους χρεοκοπία ωθεί ακόμη περισσότερο την αυτονόητη ταύτιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και των Ελλήνων. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των Ελλήνων Αγροτών

Συνάντηση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην βουλή είχε αντιπροσωπεία αγροτών από την Κόρινθο με τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Νίκο Μίχο, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση και Παναγιώτη Ηλιόπουλο.
Οι εκπρόσωποι των αγροτών ενημέρωσαν τους βουλευτές για τα προβλήματα του κλάδου τους και τα νέα δυσβάστακτα μέτρα που φέρνει η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ τα οποία τους οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην οικονομική καταστροφή. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεσμεύτηκαν ότι θα στηρίξουν με κάθε τρόπο τα δίκαια αιτήματα των αγροτών και θα είναι δίπλα τους με κάθε θεσμικό τρόπο εντός και εκτός βουλής.
Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πατριωτική, αντιμνημονιακή δύναμη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και πιστεύει ότι μόνος δρόμος για την αναγέννηση της Ελληνικής Οικονομίας είναι μέσω της πρωτογενούς παραγωγή. Μόνο άμα σπαρθούν τα χωράφια και καπνίσουν τα φουγάρα των βιομηχανιών θα μπορέσει να έρθει η αναγέννηση της Ελληνικής Οικονομίας. ΠΗΓΗ

Ξεσάλωσαν από την υποχωρητικότητα του ελλαδικού κράτους οι σκοπιανοί: Ονόμασαν το ψευδομουσείο τους «Αλέξανδρος ο Μακεδών»

Βλέποντας την πλήρη ανυπαρξία και αποτυχία της εξωτερικής πολιτικής της Χώρας μας οι σκοπιανοί συνεχίζουν τις προκλήσεις τους, με την τακτική του αλυτρωτισμού και της παραχάραξης της Ιστορίας.
Μετά τις πλατείες και τα αγάλματα από μια Ιστορία που δεν τους ανήκει, αποφάσισαν να μετονομάσουν το νέο αρχαιολογικό μουσείο των Σκοπίων, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, σε Παλάτι «Αλέξανδρος ο Μακεδόνας» (“Alexander of Macedon”Palace), παραβιάζοντας για μια ακόμη φορά την ενδιάμεση συμφωνία.
Στο κτίριο του μουσείου τοποθετήθηκαν πλακέτες στην γλώσσα των Σκοπίων και στα αγγλικά, στις οποίες αναγράφεται, μεταξύ άλλων, ότι «ο Αλέξανδρος ο Μακεδόνας είναι ο μεγαλύτερος και γνωστότερος Μακεδόνας βασιλιάς, ηγεμόνας του συνόλου του τότε παγκόσμιου πολιτισμού».
Το νέο αρχαιολογικό μουσείο των Σκοπίων εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2014, στο πλαίσιο του αμφιλεγόμενου σχεδίου της κυβέρνησης του Νίκολα Γκρούεφσκι «Σκόπια 2014» (ή σχέδιο εξαρχαϊσμού» κατά τους επικριτές του), το οποίο περιλαμβάνει την ανέγερση δημόσιων κτιρίων σε ρυθμούς μπαρόκ και νεοκλασικισμού και την τοποθέτηση μνημείων και αγαλμάτων στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων (όπως του Μ. Αλεξάνδρου και του Φιλίππου Β’).
Όλα αυτά, φυσικά, αποτελούν και μια ηχηρή απάντηση σ’ όλους τους εκπροσώπους του πολιτικού κατεστημένου, οι οποίοι ευρισκόμενοι σε συνεχείς παραχωρήσεις έναντι των σκοπιανών απαιτήσεων και προκλήσεων ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν το Ιερό όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σ(κ)λάβους σφετεριστές της.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Χρυσή καρδιά και μεγάλος φιλάνθρωπος ο Τζ. Σόρος: 200.000 ευρώ για να στεγάσει «παράτυπους» στη Θεσσαλονίκη!
Χρυσή καρδιά και... μεγάλος φιλάνθρωπος ο Τζ. Σόρος: 200.000 ευρώ για να στεγάσει «παράτυπους» στη Θεσσαλονίκη!

“Refugees Welcome”! Μεγάλος χορηγός: Τζόρτζ Σόρος
Δεν χρειάστηκε παρά να περάσουν ελάχιστες ημέρες από την δημόσια καταγγελία του Ούγγρου Πρωθυπουργού ότι ο αρχισιωνιστής Τζόρτζ Σόρος χρηματοδοτεί την «αλληλεγγύη στους πρόσφυγες» μέσω διαφόρων ΜΚΟ για να έρθουν και τα πρώτα δημοσιεύματα που αφορούν την Ελλάδα και επιβεβαιώνουν τις σχέσεις μεταξύ Σόρος και «αλληλέγγυων» ΜΚΟ.
Στην εφημερίδα «δημοκρατία» συγκεκριμένα, σε άρθρο με τίτλο «Χρήμα από Σόρος για πρόσφυγες στη Θεσσαλονίκη», διαβάζουμε τα εξής (πολύ) ενδιαφέροντα στοιχεία:
«Ο κερδοσκόπος χορηγεί 200.000€ στον δήμο για  κλίνες ξενοδοχείων: Με το ποσό των 200.000 ευρώ χρηματοδοτεί το ίδρυμα του γνωστού επενδυτή και κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος τη δράση του Δήμου Θεσσαλονίκης, των ΜΚΟ Αρσις, Praksis και του Ελληνικού Συμβουλίου για τους πρόσφυγες, ώστε να ενοικιαστούν κλίνες σε ξενοδοχεία για να φιλοξενηθούν πρόσφυγες.
Ο δήμος υπέβαλε τη σχετική αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα δωρεών του Solidarity Now (είναι το δίκτυο που υπάγεται στο Open Society Foundation του Σόρος) από τις αρχές του καλοκαιριού και αναμένεται να αρχίσει εντός των επόμενων ημερών και να διαρκέσει έως το τέλος Απριλίου.
Έτσι, θα ενοικιαστούν περίπου 80 κλίνες σε κεντρικά ξενοδοχεία της πόλης, προκειμένου να φιλοξενηθούν πρόσφυγες, και κυρίως έγκυες και οικογένειες με μικρά παιδιά. Παράλληλα, θα λειτουργήσουν street work, υγειονομική ομάδα, καθώς και νομική συμβουλευτική.
Το Solidarity Now χρηματοδοτεί μια σειρά δράσεων στην Ελλάδα ειδικά για τους πρόσφυγες. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα μέσα Οκτωβρίου αύξησε το πόσο κατά 2.000.000 ευρώ, εκτινάσσοντας τον συνολικό προϋπολογισμό στα 3.500.000 ευρώ».
Υπενθυμίζουμε ότι δύο από τις ΜΚΟ που αναφέρονται, τις είχαμε ξαναδεί στο φυλλάδιο που μοίραζαν οι τούρκοι δουλέμποροι στους λαθρομετανάστες, το οποίο λειτουργούσε ως… τουριστικός οδηγός! Επίσης η Arsis φαίνεται να έχει εισπράξει από τον Μάιο το ποσό των 957.000 ευρώ, ενώ η Praksis για το ίδιο διάστημα, 295.000 ευρώ. Αυτές βεβαίως είναι μόλις δύο από τις δεκάδες ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας και προσφέρουν «μια ζεστή αγκαλιά» στους πρόσφυγες – με το αζημίωτο.
Από τα παραπάνω, το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι ο «αντιρατσισμός» των διαφόρων ψευτοανθρωπιστών είναι εκτός από υποκριτικός και επιδοτούμενος. Μαγαζί γωνία! Κάποιοι παίζουν με τις τύχες των Εθνών της Ευρώπης και κάποιοι εισπράττουν εκατομμύρια ευρώ για να φέρουν εις πέρας την αποστολή.  ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3473630865150214826

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item