Widgets

ΟΜΟΛΟΓΙΑ Mr.ALEXIS:«Τα ΣΠΙΤΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!» (Προστασία πρώτης κατοικίας τέλος)

ΟΜΟΛΟΓΙΑ Τσίπρα: Προστασία πρώτης κατοικίας τέλος - Τα σπίτια των Ελλήνων στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων!

Ένα από τα «αγκάθια» των «διαπραγματεύσεων», σύμφωνα με την καθεστωτική προπαγάνδα, είναι η προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς. Πριν πούμε το οτιδήποτε νέο περί του ζητήματος, ας θυμηθούμε πρώτα τι έλεγε ως τώρα ο Τσίπρας:
Τον Δεκέμβριο του 2013 ο Τσίπρας διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται να γίνουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, θέτοντας αυτό το ζήτημα ως την πιο σημαντική «κόκκινη γραμμή» του Σύριζα.
Σαφές φαινόταν και το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015: «Κατάργηση ΕΝΦΙΑ. Θέσπιση φόρου μεγάλης ακίνητης περιουσίας. Αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Ρύθμιση κόκκινων δανείων και οφειλών προς την εφορία με δόσεις ανάλογες του εισοδήματος. Τέλος σε κατασχέσεις και ποινικές διώξεις σε όσους εντάσσονται σε ρύθμιση ή έχουν μηδενικό εισόδημα».
Σαφέστατος, λοιπόν, μέχρι πρότινος ο Τσίπρας ότι η προστασία της πρώτης κατοικίας είναι η πιο σημαντική «κόκκινη γραμμή» της «πρώτης φοράς αριστερά». Η μέχρι τώρα μνημονιακή εμπειρία έχει δείξει ότι οι κωλοτούμπες Τσίπρας γίνονται ως εξής:
Πρώτα ένα μέτρο χαρακτηρίζεται απεχθές και «κόκκινη γραμμή». Μετά, η όλη υπόθεση αφορά μόνο τους «αδύναμους», χωρίς ποτέ να προσδιορίζεται ο ορισμός του «φτωχού» και του «αδύναμου». Εν τέλει το μέτρο αφορά τους πάντες και η κωλοτούμπα έχει επιτευχθεί.
Τώρα, λοιπόν, διαβάζουμε ότι ο Τσίπρας στην ενημέρωσή του προς την Πολιτική Γραμματεία του Κόμματος, είπε τα εξής:
«Η κυβέρνηση προχωρά υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της τόσο απέναντι στους εταίρους όσο όμως και απέναντι στον ελληνικό λαό, καθότι η βασική δέσμευση βάσει της οποίας λάβαμε εκ νέου τη λαϊκή εντολή ήταν η προστασία των αδυνάτων και η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Όπως τηρήσαμε την υπόσχεσή μας για τη Δραπετσώνα, όπως νομοθετήσαμε κόντρα στα συμφέροντα για τις άδειες στα ΜΜΕ, έτσι θα προστατεύσουμε και την πρώτη κατοικία των αδυνάτων»
Για να το πούμε με απλά λόγια, έχει ήδη επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της κυβερνήσεως και των distress funds, τα οποία θα αναλάβουν τα «κόκκινα δάνεια». Επειδή, κάποια σπίτια, παραπήγματα επί το πλείστον δεν τους συμφέρει να τα κατασχέσουν, θα επιβληθεί ενοίκιο στους πρώην ιδιοκτήτες τους. Θα τεθεί, λοιπόν, ένα όριο βάσει αντικειμενική αξίας και κάτω από αυτό το όριο θα προστατεύεται η πρώτη κατοικία, με τον τρόπο που μόλις είπαμε. Βέβαια, αυτό το όριο θα τεθεί ώστε να αφορά αποκλειστικά και μόνο αυτά τα σπίτια και κανένα άλλο. Έτσι, η πρώτη κατοικία των Ελλήνων θα τεθεί και επισήμως στη διάθεση των όρνεων του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος. ΠΗΓΗ


Νέο ψαλίδι στις συντάξεις ετοιμάζει η κυβέρνηση με εντολή των δανειστών! Δεν εξαιρείται καμία κατηγορίαΧωρίς σταματημό οι περικοπές στις συντάξεις – Οι Τσιπροκαμμένοι αποτελειώνουν σταδιακά την tρίτη ηλικία μειώνοντας με σταθερό ρυθμό τις καταβαλλόμενες συντάξεις για να πληρώσουν τους διεθνείς τοκογλύφους.
Κλιμακωτές θα είναι ο περικοπές που θα προβλέπει ο νέος νόμος για το ασφαλιστικό στις ήδη καταβαλλόμενες συντάξεις – Βασικά κριτήρια των περικοπών: Η ηλικία συνταξιοδότησης, το αρχικό ποσοστό αναπλήρωσης, ο χρόνος ασφάλισης και το συνολικό ποσό θα είναι τα βασικά κριτήρια με τα οποία θα γίνουν οι κλιμακωτές περικοπές στις συντάξεις που προβλέπει ο νέος νόμος για το ασφαλιστικό.
Πώς θα γίνουν οι αποχωρήσεις
Το βασικότερο κριτήριο είναι η ηλικία που αποχώρησαν οι συνταξιούχοι και θα συνδυαστεί με όλα τα άλλα. Έτσι, όσοι πήραν σύνταξη σε μικρή ηλικία, με λίγα έτη ασφάλισης και οι συνολικές τους αποδοχές μαζί με κύρια, επικουρική και μέρισμα ξεπερνούν το μισθό που είχαν ως εργαζόμενοι θα υποστούν τις μεγαλύτερες μειώσεις, ενώ όσοι αποχώρησαν με περισσότερα χρόνια σε ηλικίες πάνω από τα 60 ή 65 και η αρχική τους σύνταξη είναι μικρή σε σχέση με το μισθό που είχαν θα έχουν μικρότερες μειώσεις.
Με τα κριτήρια αυτά ένας συνταξιούχος που είναι σήμερα 60 ετών και αποχώρησε στα 53 του με 35 χρόνια και με βάση υπολογισμού της σύνταξης τον τελευταίο του μισθό θα υποστεί μεγαλύτερη μείωση από έναν άλλο που βγήκε με τα ίδια χρόνια στη σύνταξη, αλλά στα 60, και ένας άλλος που συνταξιοδοτήθηκε στα 65 θα έχει ακόμη μικρότερη μείωση. Το ποσοστό των περικοπών θα καθορίζεται ανάλογα με το ποσό της σύνταξης που θα έπρεπε να έχει ένας συνταξιούχος. Αν, λοιπόν, μια σημερινή σύνταξη των 1.300 ευρώ έπρεπε να είναι –βάσει των κριτηρίων επανυπολογισμού- στα 1.150 ευρώ, τότε θα κοπούν τα 150 ευρώ.
Αν μια σύνταξη των 1.500 ευρώ υπολογιστεί με τα κριτήρια και βγαίνει στα 1.280 ευρώ, τότε θα μειωθεί κατά 120 ευρώ. Το ποσοστό μείωσης στην πρώτη περίπτωση είναι 12,6%, ενώ στη δεύτερη περίπτωση η σύνταξη μειώνεται κατά 15%. Αν μια σύνταξη μειώνεται των 717 ευρώ (κατώτατη μαζί με ΕΚΑΣ) υπολογιστεί εκ νέου με κριτήρια ηλικίας αποχώρησης, εισφορών και αποδοχών και το νέο ποσό που θα προκύψει είναι 650 ευρώ, τότε η πιθανή μείωση είναι 9,6%.
Ποιοι θα πληρώσουν
Το σχέδιο του υπουργείου δεν έχει οριστικοποιηθεί, καθώς το κρίσιμο μέγεθος είναι αν βγαίνει ο λογαριασμός των 1,8 δισ. ευρώ μέσα από ένα συνδυασμό περικοπών που θα περιλαμβάνει και τις χαμηλές συντάξεις ή αν θα αποφασιστεί να πληρώσουν «τη νύφη» οι συνταξιούχοι με αποδοχές πάνω από τα 1.000 ευρώ ή τα 1.200 ευρώ.
Οι δανειστές δεν εξαιρούν καμία σύνταξη από το νέο σύστημα και για το λόγο αυτό έχουν δώσει τις παραμέτρους και τα κριτήρια με τα οποία θα υπολογιστεί εκ νέου κάθε σύνταξη. Θέλουν δηλαδή το βάρος να μοιραστεί σε όλους, με ποσοστά περικοπών που θα ξεκινούν από 3% και θα κλιμακώνονται στο 12%.  ΠΗΓΗ

Πανούσης: Πολιτικοί έχουν σχέσεις με τρομοκράτες - Ξέρω ονόματα!

Συνέντευξη που υπό κανονικές συνθήκες για μια ευνομούμενη χώρα (η μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν έχει πάψει πολλού να είναι τέτοια…) θα προκαλούσε πολιτικό σεισμό, δίνει σήμερα στο «Πρώτο Θέμα» ο πρώην υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Πανούσης.
Ο Πανούσης, λοιπόν, αποκαλύπτει ότι συγκεκριμένοι ποινικοί και τρομοκράτες απειλούν την ζωή του με την υποστήριξη ή την ανοχή κυβερνητικών στελεχών, ότι υπάρχουν πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες – και ότι τους ξέρει κι αυτοί ξέρουν ότι τους ξέρει, καθώς και ότι έχει καταθέσει τα σχετικά στοιχεία –υπό μορφήν… διηγήματος, 9 σελίδων- σε συμβολαιογράφο, σε περίπτωση που, όπως λέει, του συμβεί κάτι.
Άραγε, ποιών (πραγματικών!) εγκληματικών οργανώσεων (της αριστεράς και της… προόδου) είναι οι πολιτικοί, στους οποίους αναφέρεται ο Πανούσης; Είναι «μόνο» οι συνήθεις «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» που σπεύδουν κάθε φορά να υπερασπιστούν όποιον κόκκινο τρομοκράτη συλληφθεί, ή υπάρχουν κι άλλοι, μουλωχτοί; Θα μάθουμε ποτέ;  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομοκρατία και Αριστερά: Εν όψει της καταθέσεως Πανούση, ας θυμηθούμε κάποια γεγονότα!

Απόβαση λαθρομεταναστών σε Πειραιά και Καβάλα: Μέσα σε δύο μέρες πάνω από 11.000 οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν με τα πλοία της γραμμής

Για πρώτη φορά απευθείας δρομολόγια από τα νησιά του Αιγαίου στο λιμάνι της Καβάλας - Επτά πλοία μετέφεραν 9.000 λαθρομετανάστες στον Πειραιά
Τρομακτικές διαστάσεις που προσλαμβάνει το «προσφυγικό». Συνολικά, το Σάββατο αποβιβάστηκαν στην Καβάλα πάνω από 1.700 πρόσφυγες κι ακόμη 9.000 προωθήθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά. Όλα αυτά υποδηλώνουν την ασφυξία που επικρατεί τόσο σε πολλά νησιά του Αιγαίου, αλλά και στο λιμάνι του Πειραιά και σε συγκεκριμένες περιοχές της πρωτεύουσας. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής ο ΟΑΣΑ με ειδικά δρομολόγια μετέφερε από την πλατεία Βικτωρίας εκατοντάδες πρόσφυγες στα κέντρα προσωρινής φιλοξενίας Ελαιώνα, Γαλατσίου και Ελληνικού.

Το Σάββατο το πλοίο «Champions Jet 2» προερχόμενο από τη Μυτιλήνη αποβίβασε στο λιμάνι της Καβάλας σε δύο δρομολόγια με 731 άτομα την πρώτη και 725 τη δεύτερη φορά, ενώ άλλους 209 αποβίβασε πάλι στο λιμάνι της Καβάλας, προερχόμενο από τη Λέσβο το «Νήσος Μύκονος». Φαίνεται πως η κατάσταση που δημιουργήθηκε στα νησιά του Αιγαίου λόγω της πολυήμερης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτεργατικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) οδήγησε την κυβέρνηση στο να εντάξει στα δρομολόγια των πλοίων που μεταφέρουν "πρόσφυγες και μετανάστες" από το Αιγαίο πέρα από το λιμάνι του Πειραιά και εκείνο της Καβάλας. ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ => ΕΔΩ!!!

Επιμένει ο αμόρφωτος Φίλης: Καλώς βγάλαμε την Ποντιακή Γενοκτονία από τα σχολικά βιβλία! 

Μόνο αποτροπιασμό, για το γεγονός ότι το εν λόγω πολιτικό παχύδερμο είναι υπουργός παιδείας, και κλαυσίγελο μπορούν να προκαλέσουν οι δικαιολογίες του Φίλη για την αφαίρεση της Ποντιακής Γενοκτονίας από τη διδακτέα ύλη της Γ’ Λυκείου.
Προ του οποιουδήποτε σχολιασμού, σας παραθέτουμε το εξοργιστικό ενημερωτικό σημείωμα του υπουργείου για την κίνηση – αντεθνική πρόκληση του Φίλη: ...>>> ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

Οι ποντιακής καταγωγής βουλευτές της Χρυσής Αυγής απαντούν στους κομματικούς εγκάθετους της Π.Ο.Ε.

Δελτίο τύπου εξέδωσε το Δ.Σ. της ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (7/11/2015) στο οποίο καταφέρεται κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με ανοίκειο, συκοφαντικό και ποικιλοτρόπως κολάσιμο τρόπο, με αφορμή το καταδικαστέο συμβάν προπηλακισμού του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κουμουτσάκου, από άτομα που συμμετείχαν στην εκδήλωση, άσχετα τελείως με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τους παρόντες Βουλευτές της, στην εκδήλωση της 5/11/2015 στο Σύνταγμα.
Αναφέρονται στο δελτίο τύπου (αυτολεξεί μεταφορά) τα εξής: ...«Ταυτόχρονα δηλώνουμε ρητά πως δεν επιθυμούμε την παρουσία των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής, σε καμία εκδήλωση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, καθώς δεν ειναι δυνατόν, ως θύματα γενοκτονίας, να επιτρέπουμε τον οποιοδήποτε συσχετισμό με οπαδούς του Ναζισμού»...
1. Η παρουσία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση της 5/11/2015 ήταν υποδειγματική, σεμνή και δυναμική συγχρόνως. Οι Πόντιοι (μέλη και μη της Π.Ο.Ε.) που συμμετείχαν στην εκδήλωση, υποδέχθηκαν τους συναγωνιστές Βουλευτές με ενθουσιασμό και τους παραχώρησαν τιμητική θέση, στην κεφαλή της πορείας. Να γνωρίζει το εγκάθετο Δ.Σ. της Π.Ο.Ε., πως οι Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δεν θα «ικανοποιήσουν» τη...«δημοκρατική» επιθυμία του. Θα δίδουν ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
2. Η αναφορά περί «οπαδών του ναζισμού» είναι ποινικώς και όχι μόνον κολάσιμη και αναδεικνύει το σκοτεινό, μικροπολιτικό και εθνικά μειοδοτικό ρόλο συνταύτισης του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε. με τα κυβερνώντα και μνημονιακά κόμματα του ψευδοσυνταγματικού τόξου, που ακολουθούν συλλήβδην εθνοφθόρο, προδοτική πολιτική, κατά του Ποντιακού Ελληνισμού, του Έθνους εν γένει και υπέρ των Τούρκων, οι οποίοι σημειωτέον, εξυμνούν πλέον τον Φίλη, σε τέτοιο βαθμό σαν είναι η ...μετενσάρκωση του σφαγέα Κεμάλ. 
3. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ποντίων, παρακολουθεί αγανακτισμένη το Δ.Σ. της ομοσπονδίας τους να καταφέρεται αδίκως εναντίον της μοναδικής πολιτικής δύναμης Εθνικής Αντίστασης, της Χρυσής Αυγής, ενώ συγχρόνως στην επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας φιγουράρει η κυρά Τασία (με κάποιους συμβιβασμένους απεσταλμένους-εκπρόσωπους του Δ.Σ. που επέδωσαν ψήφισμα). 
Θυμηθείτε Πόντιοι, εσείς που γυρίσατε στην Πατρίδα από την πρώην Ε.Σ.Σ.Δ., κατά δήλωσή της, είστε... Ρωσοπόντιοι, όχι δηλαδή Έλληνες Πόντιοι. Αντισταθείτε ηρωικά, όπως το θρυλικό αντάρτικο του Πόντου. Και θυμηθείτε: Διεθνής αναγνώριση της Γενοκτονίας, χωρίς Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής, δεν πρόκειται να επιτευχθεί, αφού όπως αναφέρεται στο ανωτέρω δελτίο Τύπου, το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, σας έχει αφήσει μόνους. Πρακτικώς, η Χρυσή Αυγή ήταν, είναι και θα είναι, η μόνη ενεργός εξαίρεση στον κανόνα αυτό.
Ιωάννης Αϊβατίδης
Βουλευτής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Μόνο ο Φίλης έχει το «θάρρος» να εκφράζει δημόσια τις αντεθνικές θέσεις των Συριζαίων - Οι υπόλοιποι απλά κρύβονται!

Ακούγεται από πολλούς ότι «ο Φίλης είναι ο νέος Πάγκαλος». Η παρομοίωση αυτή δεν αφορά μόνο το υπέρβαρο πάχος και την συνολική αντιαισθητική εμφάνιση που διέπουν από κοινού και τους δύο, αλλά και το γεγονός ότι ο Φίλης φροντίζει με τις δηλώσεις του να προκαλεί συνεχώς την αγανάκτηση και την οργή των περισσοτέρων Ελλήνων. Ως εκφραστής του «4% του ΣΥΡΙΖΑ» φροντίζει να είναι ο εκφραστής αναχρονιστικών, ξεπερασμένων και ξοφλημένων απόψεων και θέσεων. Γι’ αυτό και κανένας δεν πρέπει να εκπλήσσεται τόσο από την προκλητικότητα των δηλώσεών του, όσο και από την συχνότητα με την οποία αυτές γίνονται.
Εδώ και πολύ καιρό αυτό το πολιτικό και ηθικό παχύδερμο, έχει δώσει σαφή δείγματα γραφής, αποκαλύπτοντας ξεκάθαρα τον εθνομηδενισμό και την επικινδυνότητα των απόψεών του. Να ορισμένα χαρακτηριστικά δείγματα των ανεκδιήγητων θέσεών του:
α) Με εμπάθεια και υφάκι ρωτούσε στην προηγούμενη Βουλή: «Πόσο κόστισε την τελευταία χρονιά συνολικά η μεταφορά του Αγίου Φωτός για τον Κρατικό Προϋπολογισμό; Βρίσκεται στις προθέσεις της κυβέρνησης η κατάργηση αυτών των οπισθοδρομικών “εθίμων” του κράτους, καθώς και των δαπανών για την εκτέλεσή τους από τις υποχρεώσεις του ελληνικού κράτους;». Εκτός από βέβηλος (χαρακτηρίζοντας «οπισθοδρομικό “έθιμο”» την μεταφορά του Αγίου Φωτός), πιάστηκε και εντελώς αδιάβαστος, καθώς η μεταφορά δεν στοιχίζει ούτε ένα ευρώ στον κρατικό προϋπολογισμό, εκθέτοντας έτσι τον χοντρόπετσο εαυτό του.
β) «Θα υποταχθούμε στη λογική ότι θα θεραπεύσουν τα φημολογούμενα λείψανα τους καρκινοπαθείς; Αυτό είναι μορφή ειδωλολατρίας», είχε πει για τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας, όταν αυτά είχαν έρθει στη Αθήνα, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.
γ) Όταν αυξήθηκε ο ΦΠΑ από 13% σε 23%, ο Φίλης υπερασπίστηκε το μέτρο λέγοντας τα εξής χυδαία και απίστευτα: «Πόσα μακαρόνια τρώει ο κόσμος, για να βγάλουμε την αύξηση 10% στις δαπάνες τους; Συζητάμε για έξι λεπτά, έξι σεντς το πακέτο τα μακαρόνια; Αυτό κουβεντιάζουμε, όταν μιλάμε σοβαρά πολιτικά;»
δ) Οι επόμενες ανοησίες του αφορούσαν τις «πενταροδεκάρες του ΦΠΑ 5% ή του 13% στην ιδιωτική εκπαίδευση» και το μπέρδεμα του ΦΠΑ στα μοσχάρια με αυτόν της Παιδείας.
Όσο πολιτικά και ηθικά παχύδερμος σαν το βόδι κι αν είναι, δεν μπορούν να δικαιολογηθούν ούτε τα αναφερόμενα προηγουμένως λεγόμενά του, ούτε πολύ περισσότερο φυσικά η βεβήλωση των σφαγιασθέντων  της Ποντιακής Γενοκτονίας με τις γνωστές άθλιες, ανεπίτρεπτες, αναιδείς και ανιστόρητες απόψεις-ύβρεις που ξεστόμισε. Το θλιβερό αυτό υποκείμενο (ιδεολογικά, πολιτικά, εμφανισιακά) αποτελεί, επί της ουσίας, την εξωτερίκευση των απόψεων των περισσοτέρων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία απλώς δεν μπορούν να τα δημοσιοποιήσουν. Ο εθνομηδενισμός, όμως, έστω και καμουφλαρισμένος, συνεχίζει να υποσκάπτει τα θεμέλια της Πατρίδας μας.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Η ΠΙΠΙΛΗ, ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΦΑΣΙΣΤΕΣ» ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Στον ΣΚΑΪ, λοιπόν, και στην εκπομπή του Μπογδάνου –που αλλού;- ενεφανίσθη η μαντάμ Φωτεινή Πιπιλή (η οποία ξεκίνησε την δημοσιογραφική της καριέρα από την «χουντική» ΥΕΝΕΔ, εν έτει 1972 – μη μασάτε, από κει μέσα έκανε… αντίσταση η μεγάλη αυτή… δημοκράτισσα) και σχολιάζοντας το περιστατικό με τον Κουμουτσάκο, χαρακτήρισε τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής «φασίστες».Κι εδώ προκύπτει το εξής εύλογο ερώτημα: είναι γνωστό πως οι περισσότεροι εκ των σημερινών ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, ήταν παλαιότερα ψηφοφόροι της νουδούλας. Άραγε, τότε που ψήφιζαν την νουδούλα ήταν… δημοκράτες και τα τελευταία χρόνια έγιναν  φασίστες;  ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 283330200074676408

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item