Widgets

H ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΧΩΡΕΙ την ΕΘΝΙΚΗ μας ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ για να ΣΩΣΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και ΛΑΜΟΓΙΑ!


Ηλία Παναγιώταρος: Κυβέρνηση και αποκόμματα του Μνημονίου εκχωρούν Εθνική κυριαρχία για να σώσουν τις χρεoκοπημένες τράπεζες

Ο συναγωνιστής Ηλία Παναγιώταρος κατά την ομιλία του για το νομοσχέδιο σχετικά με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών αρχικά είπε πως ο Ελληνικός λαός για ακόμη μια φορά θα κληθεί να πληρώσει την ανικανότητα του πολιτικού και τραπεζικού συστήματος«Από το 2008 το κράτος έχει χαρίσει πάνω από 200 δισεκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες πράγμα που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ» είπε χαρακτηριστικά.  
Κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι βάζει σε προτεραιότητα τα συμφέροντα των τραπεζών σημειώνοντας πως ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών Τσακαλώτος ομολόγησε πως το επίσημο κράτος δεν μπορεί να έχει καμία εποπτεία στις τράπεζες και στην ουσία τον έλεγχο θα τον έχουν οι δανειστές.
Κλείνοντας προειδοποίησε όλους όσους υπογράφουν αυτές τις αντεθνικές συμφωνίες ότι σύντομα θα λογοδοτήσουν στα ποινικά δικαστήρια για τις συνειδητές πράξεις και αποφάσεις τους, αφού εκχωρούν Εθνική κυριαρχία για να σώσουν τις χρεoκοπημένες τράπεζες. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ SYRIZA: «ΝΑΙ στα ΤΖΑΜΙΑ! - ΝΑΙ στο ΙΣΛΑΜ, Οι ΕΛΛΗΝΕΣ να το ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ και να ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ»

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ: Υπό τον έλεγχο των διεθνών τοκογλύφων οι τράπεζες!

Οι Έλληνες πολίτες θα πληρώσουν το κόστος της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, το οποίο ανέρχεται σε δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ (συγκεκριμένα 14,4 δισ. ευρώ όπως έδειξε η έκθεση της ΕΚΤ), προκειμένου η κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων να παραδώσει στους ξένους πατρόνες της τις τράπεζες χωρίς προβλήματα. Τα παραπάνω δεν είναι προϊόν άκρατης συνωμοσιολογίας, αλλά η ζοφερή αλήθεια, όπως αποτυπώθηκε στην παρέμβαση του Υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.
Συγκεκριμένα, ο Τσακαλώτος επιχειρηματολογώντας περί των διατάξεων του νομοσχεδίου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, είπε: «στις διαπραγματεύσεις χάσαμε μάχες για την διοίκηση των τραπεζών… Δεν μας πιστεύουν οι ξένοι γιατί θεωρούν υπάρχει πολιτική παρέμβαση όπως στο παρελθόν».
Φυσικά, η «πολιτική παρέμβαση» για την οποία κάνει λόγο ο Τσακαλώτος και αποτελεί, σύμφωνα με τον ίδιο, τον λόγο για τον οποίο οι ξένοι παίρνουν τα ηνία της διοίκησης του ΤΧΣ και συνεπαγωγικά των τραπεζών, είναι τα «θαλασσοδάνεια» που δίνονταν επί δεκαετίες στα κόμματα και στην οικονομική ελίτ – κλεπτοκρατία της χώρας. Μόνο και μόνο αν σκεφτεί κανείς ότι το ΠΑΣΟΚ έχει «τρύπα» εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία του, ενώ ο Ψυχάρης του ΔΟΛ ελέγχεται για «θαλασσοδάνεια» ύψους 200 εκ. ευρώ, μπορούμε να αντιληφθούμε τι ακριβώς έχει γίνει.
Αυτό, βεβαίως, αποτελεί απλώς ένα προεόρτιο για τα όσα θα συμβούν στο εγγύς μέλλον, με τις τράπεζες να διεκδικούν επιθετικά τις κατοικίες των Ελλήνων, όπως έχει συμβεί σε πολλές χώρες τις Ευρώπης, με εξώσεις ακόμα και με την παρέμβαση πάνοπλων αστυνομικών. Όσον αφορά τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και της κλεπτοκρατίας δεν πρόκειται να επιδειχθεί, φυσικά, η ίδια σπουδή, αφού ήδη στο παρελθόν οι δανειστές έχουν προβεί σε εξυπηρετήσεις προς τα κόμματα, μεταφέροντας τα δάνειά τους στην ΑΤΕ λίγο πριν κλείσει. ΠΗΓΗ

Χρήστος Παππάς: “Είστε η πραγματική εγκληματική οργάνωση, η κοινοβουλευτική Καμόρα”


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής συναγωνιστής Χρήστος Παππάς κατά την ομιλία του στην ολομέλεια της βουλής σχετικά με μην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών μεταξύ άλλων ανέφερε:..>>>> ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ!
Η ανεργία πνίγει την Ελληνική νεολαία - Πλήρης αδιαφορία από την κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων


Αβέβαιο το μέλλον για τους Έλληνες: 48,7% η ανεργία στους νέους
Καθημερινά τα ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν με το ζήτημα του "προσφυγικού" ενώ δεν σταματούν να μας ενημερώνουν για τους κακόμοιρους λαθρομετανάστες οι οποίοι χαροπαλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Την ίδια στιγμή η ελληνική νεολαία σίγουρα δεν έχει σε κάτι να ελπίζει.
Τα στατιστικά στοιχεία της Eurostat, άλλωστε είναι τελείως αποκαρδιωτικά καθώς καταγράφουν για τους Έλληνες νέους εώς 25 χρονών τον υψηλότερο δείκτη ανεργίας ο οποίος αγγίζει το 48,7%. ..>>>> ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΤΝΑ ΕΔΩ!!!

Νίκος Μίχος: Η κυβέρνηση ανακεφαλαιοποιεί τις τράπεζες και φτωχοποιεί τους Έλληνες

Ο βουλευτής Ευβοίας, Συναγωνιστής Νικόλαος Μίχος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Κατά την ομιλία του τόνισε ότι το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) είναι ο ειδικός φορέας μέσω του οποίου τα χρήματα που δανείζεται η Ελλάδα κατευθύνονται, όχι για την κάλυψη των δήθεν αναγκών της χώρας για κάλυψη των συντάξεων, τη υγείας κτλ., αλλά για την τροφοδοσία των τραπεζών που είναι πλέον πλήρως ελεγχόμενες από τους δανειστές. Μέσω του ΤΧΣ κατευθύνονται δισεκατομμύρια ευρώ με αδιαφανείς διαδικασίες και στην ουσία είναι το εργαλείο ελέγχου των δανειστών για το σύνολο του τραπεζικού συστήματος.
Ο Συναγωνιστής επισήμανε ότι για τις απαιτήσεις του ΤΧΣ η Ελλάδα έχει προβεί πολλές φορές σε δανεισμό. Οι Έλληνες πολίτες χρεώθηκαν με ανυπολόγιστα ποσά για να σχηματιστεί το κεφάλαιο περιουσίας του ΤΧΣ, που θεωρείται πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου.  Οι συνέπειες για την Πατρίδα μας είναι δυσμενέστατες καθώς παραιτηθήκαμε αμετάκλητα από κάθε ασυλία έναντι δικαστικών ενεργειών και υπαχθήκαμε στο αγγλικό δίκαιο. ΠΗΓΗ
Πορεία Μνήμης και Εθνικής Αντίστασης στο κέντρο της Αθήνας - ΦωτορεπορτάζΔύο χρόνια έχουν παρέλθει από την μαύρη ώρα κατά την οποία οι αδερφοί μας και Ήρωες του Ελληνικού Έθνους, Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης, δολοφονήθηκαν από άναδρους τρομοκράτες. Η περιβόητη «Αντιτρομοκρατική» υπηρεσία και οι αρμόδιες αρχές ουδέποτε έπραξαν τα πρέποντα. Ενδεικτικό της ύποπτης απάθειας με την οποία χειρίστηκαν το ζήτημα ήταν το γεγονός ότι αυτόπτες μάρτυρες ουδέποτε κλήθηκαν να καταθέσουν. Εκείνη την εποχή, άλλωστε, οι «αρχές» ήταν εξόχως απασχολημένες με το να σκάβουν σε μοναστήρια και στάνες για να ανακαλύψουν το «μυστικό οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής»...>>
 ΟΛΟ ΤΟ Φωτορεπορτάζ =>  ΕΔΩ

Πορεία Μνήμης και Αντίστασης για Μανώλη Καπελώνη και Γιώργο Φουντούλη

Εκείνοι που νόμιζαν πως η Μνήμη μας είναι ασθενής και η Οργή μας πρόσκαιρη, θα έχουν ΠΑΝΤΟΤΕ απέναντί τους την Ελληνική Νεολαία. Δικαιοσύνη για τ' αδέρφια μας και Τιμωρία των Ενόχων! Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Νέο Ηράκλειο

Τρεις κι ο κούκος οι συνοδοιπόροι των τρομοκρατών παρά την αβάντα της ΕΡΤ!

Καμιά δεκαπενταριά ταλαίπωροι παρακρατικοί σε παράνομη αντισυγκέντρωση υπέρ των δολοφόνων!
Θλιβερός θίασος παρακρατικών διοργάνωσαν παράνομη αντισυγκέντρωση το πρωί, προφανώς για να πουν ότι τάσσονται υπέρ της τρομοκρατίας. Η παράνομη αυτή αντισυγκέντρωση, η οποία έγινε με την σκανδαλώδη ανοχή των αρχών, είχε ως προφανή σκοπό να ακυρώσει ή έστω να αμαυρώσει την μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ενάντια στην τρομοκρατία.
Τελικώς το μόνο που κατάφεραν οι τρεις κι ο κούκος της παρακρατικής αριστεράς ήταν να δώσουν το έναυσμα στα πρόθυμα κανάλια για να συμψηφίσουν τη νόμιμη και μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία της Χρυσής Αυγής με την συνάθροιση λιγοστών γραφικών έξω από τα Προσφυγικά.
Χαρακτηριστικό είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι η κόκκινη δήθεν κρατική (στην πραγματικότητα κομματική) τηλεόραση παρουσίασε τη νόμιμη και την παράνομη συγκέντρωση στο ίδιο ρεπορτάζ, κάνοντας λόγο μάλιστα για ισάριθμους (!) συγκεντρωμένους.
Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ και μία φωτογραφία από την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ώστε να κάνετε την σύγκριση των «ισάριθμων» συγκεντρώσεων. ΠΗΓΗ
Λάμπρος Φουντούλης: Καλύπτουν τους δολοφόνους των παιδιών μας - BINTEO

Ο Λάμπρος Φουντούλης πατέρας του Αθάνατου συναγωνιστή μας Γιώργου Φουντούλη αφού παρέδωσε το ψήφισμα διαμαρτυρίας στην ΓΑΔΑ για την παύση των ερευνών για την ανεύρεση των άνανδρων δολοφόνων προέβη στην εξής δήλωση:

"Δύο χρόνια συμπληρώνονται από την άνανδρη δολοφονία του γιού μου, Γιώργου Φουντούλη, και του φίλου του, Μανώλη Καπελώνη, και τον βαρύτατο τραυματισμό του Αλέξανδρου Γέροντα. Δυστυχώς, δύο χρόνια τώρα, είμαστε στα σκοτάδια. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από την Αστυνομία, από τις αρχές τι γίνεται με αυτή την υπόθεση. Έχω έρθει με δικηγόρο, έχω ζητήσει το φάκελο να δω που πηγαίνουν οι έρευνες. Ενώ μας είπαν ότι θα μας δώσουν στοιχεία, ήρθαμε εδώ άδικα. Δεν μας έδωσαν τίποτα!  Η σύζυγός μου επανειλημμένα παίρνει τηλέφωνο και λέει «θέλουμε ενημέρωση». Της λένε ότι «θα σας πάρει ο Αστυνομικός Διευθυντής», καμία ενημέρωση. Πιστεύω ότι ολιγωρεί η Αστυνομία, δεν ξέρω για ποιους λόγους. Οι ηθικοί αυτουργοί, για μένα, είναι γνωστοί. Είναι το πολιτικό σύστημα, γιατί αυτή ήταν μία πολιτική δολοφονία, που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα..>>>  
ΦΩΤΟ ΕΔΩ!!!

Παραδώσαμε μία επιστολή διαμαρτυρίας και ζητάμε να κάνουν τα αδύνατα δυνατά να βρεθούν οι δολοφόνοι. Και σκυλιά να ήταν τα παιδιά, θα είχανε βρει τους δολοφόνους τους. Δυστυχώς, όμως, κάποιοι τους καλύπτουν και δεν ενδιαφέρονται.  Σας ευχαριστώ και εύχομαι σε άλλο γονέα να μην συμβεί αυτό που συνέβη σ’ εμάς". ΠΗΓΗ


Κουίζ - φωτογραφία ημέρας: Ποιος είναι ο “κύριος” που φωτογραφίζει πολίτες από τον 1ο όροφο της ΓΑΔΑ;

Ερωτήσεις κρίσεως: Ποιος είναι ο αξύριστος που μαγνητοσκοπούσε παράνομα την συγκέντρωση ενάντια στην τρομοκρατία σήμερα το πρωί; (και όταν έγινε αντιληπτός τα μάζεψε κι έφυγε...)
- Γιατί βρίσκεται στον 1ο όροφο της ΓΑΔΑ; 
- Είναι αστυνομικός; 
- Σε ποια Υπηρεσία ανήκει; 
- Από πότε η Ασφάλεια φακελώνει τους πολίτες που συμμετέχουν σε νόμιμες εκδηλώσεις; 
- Πρώτη φορά αριστερά με ασφαλίτες και παράνομο φακέλωμα Ελλήνων;
Στο ζήτημα θα επανέλθουμε...  ΠΗΓΗ

Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων: Κάρτα Υγείας κα ψυχολογική υποστήριξη για τους λαθρομετανάστες

Οι Έλληνες που έχασαν την ασφάλισή τους αφήνονται στην μοίρα τους 
Ως γνωστόν τα νοσοκομεία της επαρχίας τελούν υπό διάλυση από τις ελλείψεις ιατρών και υποδομών. Επίσης γνωστό είναι το γεγονός ότι πολλοί Έλληνες που έχουν μείνει ανασφάλιστοι λόγω κρίσης είναι ουσιαστικά ακάλυπτοι από πλευράς υγειονομικής περίθαλψης.
Αυτό που δεν ήταν γνωστό μέχρι τώρα είναι ότι οι λαθρομετανάστες, αντίθετα με τους Έλληνες, απολαμβάνουν πλήρους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και ψυχολογικής υποστήριξης, με τα έξοδα πληρωμένα από τα κορόιδα τους Έλληνες. Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε ότι δεν μιλάμε για αυθαίρετες ενέργειες συγκεκριμένων προσώπων, αλλά για επίσημη πολιτική της Πολιτείας, η οποία επικυρώνει στην πράξη τον βαθύτατο ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων.
Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, ο Γ.Γ. Δημόσιας Υγείας, Γιάννης Μπασκόζος, σε ραδιοφωνική εκπομπή συστήνεται μία επιτροπή, η οποία θα εισηγηθεί, και θα αποφασιστεί από την πολιτική ηγεσία, ένα Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την κάλυψη υγείας των λαθρομεταναστών. Όπως ανέφερε ο Μπασκόζος θα υπάρχει πρόβλεψη για ψυχολογική υποστήριξη με άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό, αλλά θα υπάρχει και κάρτα υγείας, η οποία θα αναφέρει βασικά χαρακτηριστικά και αποτελέσματα των εξετάσεων που γίνονται σε σχέση με την κατάσταση της υγείας τους.
Βεβαίως, όλα αυτά δεν θα ήταν μεμπτά αν το ελληνικό κράτος δεν βρισκόταν σε κατάσταση πλήρους ανέχειας και επιπλέον πολιτικές που θέτουν σε αμφισβήτηση την υγεία των Ελλήνων, με πρόφαση την οικονομική κρίση. Το γεγονός ότι οι λαθρομετανάστες απολαμβάνουν όλες τις παροχές, ενώ αντιθέτως οι Έλληνες αφήνονται στην μοίρα τους συνιστά έναν καταφανέστατο ρατσισμό, ο οποίος όμως δεν καταδικάζεται από κανέναν «προοδευτικό» και «ευαίσθητο». ΠΗΓΗ


Γιγαντώνεται η αντίσταση των Λαών της Ευρώπης στην ισλαμοποίηση, με διώξεις απαντούν οι «δημοκράτες» BINTEO

Όσο αυξάνεται ο αριθμός εκείνων που εισβάλλουν και διαχέονται σε ολόκληρη την Ευρώπη, τόσο θεριεύει και το κύμα της Εθνικής Αντίστασης των Ευρωπαϊκών Λαών κατά των νοσηρών εκείνων εγκεφάλων που εξουσιάζουν την Ευρώπη και μεθοδεύουν τον εποικισμό της από εκατομμύρια ασιατών και αφρικανών.
Στη γειτονική Ιταλία, οι αστυνομικές αρχές εκτελώντας τις εντολές της μαφίας των Βρυξελλών, συνέλαβαν τους πρώτους 6 συναγωνιστές του κινήματος CasaPound, με την κατηγορία αντίστασης κατά της εγκατάστασης λαθρομεταναστών σε μια συνοικία της Ρώμης. Οι συναγωνιστές έπραξαν το αυτονόητο , δηλαδή να στηρίξουν τους κατοίκους της συνοικίας από το να γίνει η γειτονιά τους ακόμη ένα κέντρο λαθρομετανάστευσης. Οι συλλήψεις ήρθαν 3 μήνες μετά τα γεγονότα, κατ' απαίτηση των εργολάβων του «αντιρατσισμού», των πραγματικών δηλαδή εκμεταλλευτών του ανθρώπινου πόνου.
Ο νόμος των διεθνών τοκογλύφων πλέον, εφαρμόζεται δια ροπάλου σε όλη την Ευρώπη αφού το σχέδιο αντικατάστασης των Ευρωπαίων από αλλόφυλους, προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Το περιβόητο σχέδιο «Καλλέργη», γίνεται πράξη μετά από δεκαετίες μελέτης και η Ευρώπη των Εθνών και του Πολιτισμού έχει, δυστυχώς, εισέλθει σε μια κατάσταση αποσύνθεσης και αργού θανάτου. Η μόνη ελπίδα για την Ευρώπη όπως γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, είναι οι Εθνικιστές που αποτελούν και τον μοναδικό εχθρό και εμπόδιο για την πλήρη καταστροφή της Γηραιάς Ηπείρου.  ΠΗΓΗ

ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕ!!! Το “εκτίθουν” και τα “συμπαθή νεκρά παιδιά” του λειτουργικά αναλφάβητου Τσίπρα


«Είναι σε όλους μας συμπαθή τα νεκρά παιδιά και μας προκαλούν θλίψη, αλλά τα άλλα προσφυγόπουλα που ζουν δεν είναι συμπαθή» δήλωσε στη βουλή ο πρωθυπουργός(;) που ξεπέρασε ακόμα και τον Σημίτη σε ασχετοσύνη και αδυναμία χρήσης της ελληνικής γλώσσας.
Και αυτό δεν ήταν το μοναδικό μαργαριτάρι της χθεσινής ομιλίας Τσίπρα. Λίγο αργότερα είπε «δεν κάναμε δηλώσεις που εκτίθουν τη χώρα» και έστειλε αδιάβαστους όσους γνωρίζουν ελληνικά! 
 Την ίδια μέρα στο twitter, περνώντας μία πρωτοφανή κρίση ταυτότητας, ζήτησε να απομονωθούν οι... αντιρατσιστικές φωνές! Περιμένουμε την άλλη φορά να φωνάξει: "ζήτω ο ρατσισμός!" (αν και το συγκεκριμένο tweet μπορεί να ήταν ακριβές, μιας και η πολιτική του Σύριζα είναι 100% ρατσιστική σε βάρος των Ελλήνων...)  ΠΗΓΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΡΑΠΕΔΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ!


Το ότι κάτι δεν πάει καλά με τον πρόεδρο Λεβέντη και τους… λεβέντες του, το έχουμε επισημάνει εξ’ αρχής, από τότε που το σύστημα άρχισε να τους προωθεί ως… εναλλακτική λύση. Κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, δεν άργησαν τα… αποκαλυπτήρια.

Έτσι, κατά την διαδικασία-εξπρές που έφεραν οι Τσιπροκαμμένοι για τα νομοσχέδια με τα προαπαιτούμενα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ο  φέρελπις βουλευτής της Ένωσης Φραπέδων, Δημήτρης Καβαδέλλας δήλωσε ψυχολογικά ανέτοιμος να τοποθετηθεί: «Δεν είμαι ψυχολογικά έτοιμος να τοποθετηθώ για το νομοσχέδιο».

Να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν –τον Λεβέντη και τους  λεβέντες του- αυτοί που τους έβαλαν στη βουλή, για να εκφράσουν τη  διαμαρτυρία τους για το πολιτικό σύστημα, με… ήπιο τρόπο κι όχι με τον  ακραίο της Χρυσής Αυγής! Και να θυμούνται, ότι «μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»!  ΠΗΓΗ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1045649394038363874

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item