Widgets

Ο ΟΗΕ εξαφανίζει την αναφορά στην Τουρκία για τους αγνοούμενους...
Η "φίλη" μας η Τουρκία έδειξε για άλλη μια φορά το ειλικρινές ενδιαφέρον που την διακατέχει για την Κύπρο, καθιστώντας σαφές ότι δεν υπολογίζει ούτε τους ζωντανούς ούτε τους πεθαμένους μας!
Πληροφορούμαστε ότι τα Ηνωμένα Έθνη άλλαξαν την προχθεσινή εκδοθείσα δήλωση του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Μπαν Κι-μουν, με την οποία καλωσόριζε την επιβεβαίωση από μέρος του Τ/''κ'' ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, ότι η Τουρκική Δημοκρατία συμφώνησε επίσημα να παράσχει, στις ομάδες εκταφών της Επιτροπής Αγνοουμένων, πρόσβαση σε 30 περιοχές όπου υπάρχουν υποψίες ότι είναι χώροι ταφής, στα κατεχόμενα. 
Στη νέα αναφορά δεν γίνεται καμία μνεία στην Τουρκία, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες, απαίτησε η Άγκυρα, η οποία προέβη σε διαβήματα προς τη Γραμματεία του ΟΗΕ, ο οποίος ως γνήσιος προωθητής των συμφερόντων της, φοβούμενος μήπως του τραβήξουν το αυτί οι Αμερικάνοι, έτρεξε να ικανοποιήσει το θέλημά της.
Η Τουρκία που κόπτεται για να είναι εγγυήτρια δύναμη για την επίλυση του Κυπριακού, αρνήθηκε να συνεισφέρει κατ'ουδένα τρόπο στις έρευνες για τους αγνοούμενους.
Απ' ότι φαίνεται, αυτό που θέλει είναι να είναι εγγυήτρια δύναμη για να λαμβάνει μέρος σε αποφάσεις που αφορούν το φυσικό αέριο, τον πλούτο, τα εδάφη μας, γενικά σε όποιο τομέα έχει να αποκομίσει κάποιο όφελος και ποιος νοιάζεται για τους αγνοουμένους μας... Αποτελούν ψιλά γράμματα μπροστά στο τουρκικό συμφέρον.
Βλέπουμε ακόμα πως ο ΓΓ δήλωσε ότι τα Ηνωμένα Έθνη παραμένουν δεσμευμένα στην υποστήριξη των ηγετών των Ε/κ και των Τ/''κ'' στις συνομιλίες που στοχεύουν στην επίτευξη μιας συνολικής διευθέτησης στην Κύπρο. Το ότι ο ΓΓ του ΟΗΕ πήρε πίσω ως δια μαγείας ότι είπε περί αγνοουμένων, μόλις η Τουρκία προχώρησε σε διάβημα, είναι ενδεικτικό της "συνολικής διευθέτησης" όπως αναφέρει.
Πως μπορούμε να εμπιστευόμαστε το μέλλον της χώρας μας σε αυτούς τους ανθρώπους, όταν μας αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία ότι δεν δίνουν δεκάρα για εμάς; Με αυτούς περιμένουμε να βρούμε λύση;
Το να έρθει ουρανοκατέβατη είναι πιθανότερο από το να  βρεθεί λύση με ανθρώπους που εκμεταλλεύονται όποια περίσταση μπορούν για την προώθηση των ιδιοτελών τους συμφερόντων και την υλοποίηση των υποχθόνιων σχεδίων τους.
Έλληνα ραγιά ξύπνα!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 6204602917568797684

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item