Widgets

SYRIZA: «ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ» Θα μας ΚΟΒΟΥΝ και το ΝΕΡΟ (μετά τις διακοπές ρεύματος)Έρχονται διακοπές νερού μετά τις διακοπές ρεύματος - Καταργεί οριστικά το κοινωνκό κράτος ο Τσίπρας
Την πλήρη εξαθλίωση των Ελλήνων έχει βάλει ως στόχο η ανάλγητη μνημονιακή κυβέρνηση Σύριζα- Ανέλ, καθώς δεν διστάζει να κόψει ακόμα και το νερό στα σπίτια, προκειμένου να πληρώσει τα παράνομα τοκοχρεωλύσια των τοκογλύφων!
Ακολουθεί το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Κ. Τζέλη:
Έρχονται διακοπές νερού μετά τις διακοπές ρεύματος - Καταργεί οριστικά το κοινωνκό κράτος ο ΤσίπραςΧωρίς νερά κινδυνεύουν να μείνουν όσα νοικοκυριά δεν πληρώσουν έστω και έναν λογαριασμό πις ΕΥΔΑΠ. Ετσι, μετά το ρεύμα, αναμένεται να «κόβεται» και το νερό για δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές προκειμένου η ΕΥΔΑΠ να εντοπίσει τους κακοπληρωτές και να «μαζέψει» οφειλές άνω των 210 εκατ. ευρώ. Η νέα πολιτική της ΕΥΔΑΠ εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο για την εκκαθάριση, εξυγίανση και στην συνέχεια πώληση ποσοστού έως 49% πις ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ.
Σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε να καταργηθεί ρύθμιση που υπήρχε και προέβλεπε ότι η ΕΥΔΑΠ Θα κόβει το νερό μόνο σε περίπτωση σωρευτικών χρεών από 500 ευρώ και πάνω, σε όσους δηλαδή χρωστούσαν για πολλούς μήνες.Τώρα το νερό θα «κόβεται» ακόμα και για έναν λογαριασμό, για οποιοδήποτε ποσό, ειδικά αν η ΕΥΔΑΠ κρίνει ότι ο καταναλωτής μπορεί να πληρώσει και δεν το κάνει. Στελέχη της εταιρείας διαβεβαιώνουν ότι δεν θα κοπεί το νερό σε άσους πραγματικά έχουν ανάγκη, αλλά θα διευκολυνθούν ώστε να εξοφλήσουν την οφειλή τους με δόσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! => Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των σεισμοπαθών της Λευκάδας
Η εταιρεία θα καλέσει μέσα στο επόμενο διάστημα όλους όσοι χρωστάνε και με βάση τα οικονομικά τους στοιχεία θα προχωρήσει είτε σε ρύθμιση μαζί τους είτε θα απαιτήσει την άμεση εξόφληση, ειδάλλως θα προχωρά σε διακοπή υδροδότησης. Ακόμη, εξετάζεται να διευρυνθεί το κοινωνικό τιμολόγιο και να καλύψει και όλους αυτούς που είναι ενταγμένοι στο αντίστοιχο τιμολόγιο της ΔΕΗ, αλλά και όσους έχουν ενταχθεί στα μέτρα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Συνολικά, οι ιδιώτες νοικοκυριά και επιχειρήσεις χρωστάνε σmν ΕΥΔΑΠ 180 εκατ. ευρώ.
Οι δήμοι οφείλουν 30,8 εκατ.ευρώ και ήδη ξεκίνησε η διαδικασία της ρύθμισης. Οι μεγαλύτεροι οφειλέτες (χρωστάνε συνολικά 19 εκατ. ευρώ) είναι α δήμοι Σαλαμίνας Ωρωπού και Μεγάρων. Επίσης πάνω από 14 εκατ. ευρώ χρωστάει στην ΕΥΔΑΠ το Δημόσιο. Πάντως τα ταμεία της εταιρείας δεν φαίνεται να επηρεάστηκαν από τοις απλήρωτους λογαριασμούς. Στο α' εξάμηνο του 2015 όλοι α δείκτες κερδοφορίας της ΕΥΔΑΠ παρουσίασαν άνοδο.
Πολλοί συνδέουν το «σαφάρι» για είσπραξη οφειλών με τα σενάρια εισόδου ιδιωτών στην ύδρευση, που ενισχύθηκαν μετά την πρόσφατη επίσκεψη Ολάντ στην Αθήνα. Σημειώνεται ότι η νέα συμφωνία με τους δανειστές προβλέπει πως η ιδιωτική συμμετοχή θα φτάσει συνολικά στο 49% των μετοχών της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ. ΠΗΓΗ

Τα Σκόπια προκαλούν το ανύπαρκτο ελληνικό κράτος: Όσους λαθρομετανάστες μας στέλνετε θα στους επιστρέφουμε πίσω!

Δηλώσεις για την κατάσταση που επικρατεί με τους λαθρομετανάστες έκανε ο πρόεδρος των Σκοπίων, Γκεόργκι Ιβάνοφ, το βράδυ της Παρασκευής σε ομάδα Ελλήνων δημοσιογράφων. Ο πρόεδρος των Σκοπίων ουσιαστικά είπε ότι όσοι λαθρομετανάστες καταφέρνουν να περάσουν τα ελληνοσκοπιανά σύνορα θα επιστρέφονται άμεσα στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα είπε, αναφερόμενος στην επαναπροώθηση λαθρομεταναστών: «Αν δούμε ότι η βόρεια Ευρώπη κάνει κάτι τέτοιο, θα κάνουμε και εμείς το ίδιο»
Με απλά λόγια τα Σκόπια θα επιχειρούν να στείλουν τους λαθρομετανάστες βόρεια. Αν δεν το καταφέρουν, τότε θα τους στέλνουν «πακέτο» στην Ελλάδα. Βεβαίως, αυτό δεν προβλέπεται από κανένα νόμο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή γενικώς, αφού τα Σκόπια δεν είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να ισχύει η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ. Συνεπώς, η υιοθέτηση μίας τέτοιας πρακτικής από τα Σκόπια είναι ουσιαστικά παράνομη και θα πρέπει να καταγγελθεί από την Ελλάδα.
Όμως, όλοι γνωρίζουν ότι η Ελλάδα διαθέτει ένα ανύπαρκτο κράτος, το οποίο δέχεται τα πάντα, χωρίς αντιδράσειςΓι’ αυτό, άλλωστε, δεν έχει ενεργοποιηθεί η συμφωνία επανεισδοχής που έχει υπογραφεί με την Τουρκία εδώ και πολλά χρόνια, ώστε να αντιμετωπιστούν τα κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών. Έτσι και τα Σκόπια διαλαλούν ότι θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε αποθήκη λαθρομεταναστών, χωρίς να έχει υπάρξει έστω ένα διάβημα διαμαρτυρίας από το ελλαδικό ΥΠΕΞ.  ΠΗΓΗ


Έρχεται η λυπητερή μέσω e-mail: Πάνω από 600.000 φορολογούμενοι θα πληρώσουν παραπάνω λόγω της αύξησης του 

Όλοι θα επιβαρυνθούν από το τέλος του μήνα καθώς θα πρέπει να πληρώσουν περισσότερα για να εξυπηρετήσουν τη δόση στην εφορία.
Στην αποστολή e-mail σε περίπου 600.000 φορολογουμένους, προχώρησε η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΓΓΔΕ. Αποδέκτες τους είναι όλοι όσοι έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων, οι οποίοι θα δουν ότι το ποσό (της ρύθμισης), το οποίο θα πρέπει να καταβάλουν στην εφορία, έχει αλλάξει.
Οι δόσεις αυξήθηκαν λόγω της αύξησης του επιτοκίου σε όσους είχαν ρυθμίσει ποσό άνω των 5.000 ευρώ (το επιτόκιο πήγε από 3% σε 5,05%) με αποτέλεσμα να αναπροσαρμοστεί προς τα πάνω το ποσό της κάθε δόσης τους.
Συνολικά, περίπου 600.000 οφειλέτες, έχουν υποστεί ήδη αύξηση της δόσης τους λόγω της αναπροσαρμογής του επιτοκίου από τρεις έως πέντε ποσοστιαίες μονάδες. Οι περισσότεροι είναι αυτοί που χρωστούν λιγότερα από 5.000 ευρώ και αυτοί θα φορτωθούν έως και 250 ευρώ τον χρόνο, αφού το επιτόκιο, από μηδενικό που ήταν μέχρι τώρα αναμορφώνεται στο 5%.
Για τους υπόλοιπους που χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ, το επιτόκιο αυξάνεται κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες. Ωστόσο, επειδή τα ποσά είναι μεγάλα, η επιβάρυνση θα είναι πολύ σημαντική. Στα 10.000 ευρώ, η επιβάρυνση φτάνει στα 200 ευρώ τον χρόνο και στα 100.000 ευρώ τα 2.000 ευρώ τον χρόνο.
Και αυτές οι αυξήσεις είναι μόνο η απόρροια των αρχικών μέτρων του τρίτου Μνημονίου. πηγη
Χάος στην Ειδομένη: Συγκυβέρνηση και «αλληλέγγυοι» εγκατέλειψαν τους λαθρομετανάστες! - Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι


Τις τελευταίες ημέρες, μεγάλος συνωστισμός παρατηρείται στην Ειδομένη, μετά την απόφαση των Σκοπιανών να διέρχονται από την ουδέτερη ζώνη μόνο Σύριοι, Ιρακινοί και Αφγανοί. Έτσι, 8.000 λαθρομετανάστες έχουν εγκλωβιστεί εκεί!
Πως ζουν; Περιγράφει σχετικά ο δήμαρχος της περιοχής στον Αθήνα 9.84:
«Στην Ειδομένη, η κατάσταση είναι τραγική και δυστυχώς γίνεται χειρότερη καθημερινά. Έρχονται συνεχώς λεωφορεία και αφήνουν κόσμο ο οποίος έχει κατασκηνώσει επάνω στις γραμμές του τρένου. Άλλοι βρίσκονται στον κάμπο με φοβερό κρύο και υγρασία δίπλα από το ποτάμι. Αυτή την στιγμή υπάρχουν χιλιάδες άτομα ακριβώς επάνω στην συνοριογραμμή. Από την άλλη πλευρά, τα Σκόπια έχουν φέρει στρατό για να ελέγχει την κατάσταση και δημιουργούν την υποδομή για την κατασκευή του φράκτη.
Ο καταυλισμός δεν μπορεί να καλύψει τόσο κόσμο και πολλοί έχουν καταπατήσει τα σπαρμένα χωράφια. Εμείς ως τοπική κοινωνία δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πλέον και η λύση πρέπει να προέλθει από την κυβέρνηση. Ερχόντουσαν όλο το βράδυ, μπήκαν στο χωριό, πήγαν σε σπίτια και κτυπούσαν πόρτες ζητώντας φαγητό και τουαλέτα. Οι άνθρωποι έχουν ανάγκες αλλά και ο κόσμος εδώ έχει τρομοκρατηθεί. Είμαστε ένα χωριό 100 κατοίκων και η Ειδομένη είναι ο δέκτης όλων των ροών από τα νησιά».
idomeni
Καταλάβατε τι έχει γίνει; Η τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση των προσκυνημένων και οι διάφοροι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» (αρχιτσιφούτηδες Περισσού και επαγγελματίες «αντιρατσιστές» ΜΚΟ και αριστερίστικων οργανώσεων) απευθύνουν υποκριτικά… καλωσορίσματα («Refusees Welcome» και άλλα τέτοια) στους ταλαίπωρους αυτούς ανθρώπους (το ότι είναι λαθρομετανάστες δε σημαίνει ότι δεν είναι ταλαίπωροι άνθρωποι – δε μας φταίνε αυτοί αλλά εκείνοι που τους τάζουν λαγούς με πετραχήλια για να τους προσελκύσουν στην Ελλάδα…), τους πετάνε λες και είναι ζώα στην Ειδομένη –χωρίς να ξέρουν αν θα φύγουν ή θα μείνουν, χωρίς μια μπουκιά ψωμί, χωρίς κάποια πρόνοια που θα μείνουν χειμωνιάτικα, που θα κάνουν την ανάγκη τους, κ.τ.λ.- και μετά τρέχουν να… καλωσορίσουν τους επόμενους!
Macedonian special police forces fire stun grenades towards migrants near the border train station of Idomeni, northern Greece, as they wait to be allowed by the Macedonian police to cross the border from Greece to Macedonia, Friday, Aug. 21, 2015. Macedonian fired the stun grenades to disperse thousands of migrants stuck on a no-man's land with Greece, a day after Macedonia declared a state of emergency on its borders to deal with a massive influx of migrants heading north to Europe. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Τα δε ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών, δε δείχνουν ούτε μια εικόνα από την εγκατάλειψη των ταλαίπωρων από τους δήθεν «προστάτες» τους. Γιατί; Διότι στην πραγματικότητα όλοι οι παραπάνω δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την ανθρώπινη διάσταση του θέματος, παρά μόνο για την προσέλκυση των ταλαίπωρων στην Ελλάδα. Καθότι, αυτή είναι η αποστολή τους από την Νέα Τάξη Πραγμάτων!
(ΥΓ): Αλήθεια «αλληλέγγυοι», τι θα γίνει την επομένη εβδομάδα που θα ρίξει το πρώτο χιόνι στα ελληνο-σκοπιανά σύνορα; Όποιος ζήσει κι όποιος πεθάνει; Κι όσο περισσότεροι ταλαίπωροι πεθάνουν, τόσο περισσότερα θα’ χετε να λέτε, ε; ΠΗΓΗ

Όχι ένας (ίσον κανένας) αλλά δύο οι τζιχαντιστές που μπήκαν στην Ελλάδα ως κατατρεγμένα προσφυγάκια


Όχι μόνο το είπαν οι γαλλικές αρχές, αλλά επιμένουν σ’ αυτό και με ατράνταχτες αποδείξεις: πως δύο από τους «αγγέλους του θανάτου» στο Παρίσι –και πιο συγκεκριμένα στις επιθέσεις στο Stade de France- είχαν μπει στην Ελλάδα ως… κατατρεγμένα προσφυγάκια!
Σύμφωνα, λοιπόν, με επίσημη ανακοίνωση των γαλλικών εισαγγελικών αρχών, ο δεύτερος από τους καμικάζι, που ταυτοποιήθηκε από τα δακτυλικά αποτυπώματά του, είχε καταγραφεί στη Λέρο στις 3 Οκτωβρίου και είχε στην κατοχή του ένα συριακό διαβατήριο με το όνομα Μοχάμαντ αλ Μαχμούντ. Ο τρομοκράτης αυτός ανατινάχθηκε στην Θύρα Η του Σταντ ντε Φρανς στις 13 Νοεμβρίου.
Την ίδια ημέρα, στον ίδιο έλεγχο οι ελληνικές αρχές έλαβαν τα δακτυλικά αποτυπώματα και του πρώτου από τους βομβιστές αυτοκτονίας που ανατινάχθηκε στην Θύρα D του γηπέδου, σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Παρισιού. Πρόκειται για την περίπτωση του τρομοκράτη που είχε επιβεβαιώσει και η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων.
Η οποία συγκυβέρνηση, παρά την πληροφορία που έλεγε ότι υπήρχε και δεύτερος τρομοκράτης προερχόμενος από την Ελλάδα, έκανε την πάπια. Για λόγους προφανείς: άλλο δύο κι άλλο ένας. Ένας ίσον κανένας! Κι έτσι, η προπαγάνδα των «αλληλέγγυων», πως «δεν πρέπει να συγχέουμε τους τρομοκράτες με τους πρόσφυγες» -με ή χωρίς εισαγωγικά…- επειδή βρέθηκε κι ένας τρομοκράτης ανάμεσά τους, θα μπορούσε να γίνει πιστευτή. Τώρα όμως;  ΠΗΓΗ
“Όχι άλλο κλεφτοΠασόκ στη κυβέρνηση” ζητούν οι Πασόκοι βουλευτές του Σύριζα!
Οι μεταπηδήσαντες στο Σύριζα, Πασόκοι δεν θέλουν τους πρώην συντρόφους τους, στην νέα κυβέρνηση που ετοιμάζει ο Τσίπρας
Άρχισαν οι γκρίνιες στον Σύριζα μετά τις δηλώσεις Τσίπρα για εθνικό διάλογο και συναίνεση. Σε συνέντευξή της στο Mega η πρώην Πασόκα και νυν Συριζαία Τζάκρη άφησε αιχμές κατά της ενδεχόμενης κυβερνητικής συνεργασίας με κόμματα της αντιπολίτευσης.
«Το ζητούμενο δεν είναι να φέρουμε ένα φθαρμένο κόμμα του χθες στην κυβέρνηση, ούτε θα είναι καλύτερη η οικονομία ή η κοινωνία αν μπει το Ποτάμι, ο Λεβέντης ή ο οποιοσδήποτε» δήλωσε η υφυπουργός Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη.
Αναφερόμενη σε μια πιθανή συνεργασία με ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ η υφυπουργός είπε: «Το να βάλουμε ξανά μέσα στην κυβέρνηση την κα Γεννηματά- που δεν ξέρω τι θα προσδώσει- ή τον κ. Μεϊμαράκη- που θα έρθει ξαφνικά με το μαγικό ραβδί αυτό που του έδωσε ο κ. Σαμαράς- θα κάνουν καλύτερη τη φορολόγηση και τη διαπραγμάτευση; Αυτό θα είναι μια κυβέρνηση σταθερή για την τρόικα που θα ξέρει ό,τι έχει μέσα στην κυβέρνηση δικούς της ανθρώπους να σπρώξει τα θέματά της» πρόσθεσε.
Βέβαια η κ. Τζάκρη ξεχνάει ότι η ίδια όπως και άλλα πολλά στελέχη του φθαρμένου και διεφθαρμένου Πασόκ προνόησαν και μεταπήδησαν στον Σύριζα λαμβάνοντας μάλιστα και κυβερνητικές θέσεις. Τι φοβάται λοιπόν η κ. Τζάκρη, μήπως έρθουν και οι τελευταίοι Πασόκοι στον Σύριζα και χάσει την θεσούλα της;  ΠΗΓΗ

Σελίδες της Ιστορίας που θέλουν να κάψουν οι συριζαίοι

Μια μικρή ανασκόπηση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από τους τούρκους, την οποία αρνήθηκε ο Φίλης και έσπευσαν να τον υπερασπιστούν οι αντεθνιστές της αριστεράς και της ψοφοδεξιάς.

Αύγουστος του 1923, με την βοήθεια της Σοβιετικής Ένωσης, γερμανών συμβούλων και των δήθεν συμμαχικών δυνάμεων της Ελλάδας (Αγγλία-Γαλλία), ο Μουσταφά Κεμάλ έχει ήδη ολοκληρώσει το εργό του: περίπου 360,000 Πόντιοι έχουν εξοντωθεί και ο υπόλοιπος ελληνικός πληθυσμός εκτοπίζεται από την Πατρίδα του. Την ίδια στιγμή που οι Έλληνες μετρούσαν νεκρούς αδερφούς, πατέρες, βιασμένες μάνες και κόρες την ίδια στιγμή ο Κεμάλ αναφωνεί: «Επιτέλους τους ξεριζώσαμε».
Η έναρξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου θα σημάνει την γενική επιστράτευση στην Τουρκία, οι Πόντιοι είναι οι μόνοι που αρνούνται να καταταχτούν στον τουρκικό στρατό. Οι «λιποτάκτες» που βρέθηκαν απαγχωνίστηκαν ενώ οι υπόλοιποι παίρνουν τον δρόμο για τα βουνά.
Το ανθελληνικό πρόσωπο της Τουρκίας παίρνει σάρκα και οστά στην Σαμψούντα και στην Πάφρα: στο όνομα της «ασφάλειας του κράτους» μεγάλο μέρος του Ελληνικού πληθυσμού του Πόντου μετακινείται στην ενδοχώρα μέσω των περιβόητων ταγμάτων Αμελέτ ταμπουρού. Τα τάγματα αυτά δεν ήταν τίποτα άλλο από τάγματα εξόντωσης όπου μεγάλος αριθμός γυναικόπαιδων οδηγήθηκε μέσα σε παγετώνες από τόπο σε τόπο με μόνο σκοπό να πεθάνουν στον δρόμο, χωρίς να υπάρχει ένας τελικός προορισμός, ο τελικός προορισμός ήταν ο θάνατος. Και αυτός ο θάνατος, το μόνο σίγουρο ήταν ότι θα ερχόταν αργά και βασανιστικά γιατί πέραν των κακουχιών αυτό το ποτάμι ελληνικών ψυχών δεχόταν καθημερινά επιθέσεις από οργανωμένες ομάδες τούρκων (Τσέτες - Οσμανλήδες), οι οποίοι επάνω στο ανθελληνικό μένος βίαζαν και δολοφονούσαν γυναίκες, μικρά παιδιά (κορίτσια-αγόρια) και γέρους σε καθημερινή βάση.
Τον Φεβρουάριο του 1918 οι μπολσεβίκοι ανταποδίδουν την υποστήριξη του παντουρκικού κινήματος που δρούσε στη Ρωσία κατά την Οκτωβριανή Επανάσταση, εγκαταλείποντας την Τραπεζούντα στην εκδικητική μανία των Τούρκων.
Στις 19 Μαΐου 1919 ο Μουσταφά Κεμάλ αποβιβάζεται στη Σαμψούντα για να ξεκινήσει τη δεύτερη και πιο άγρια φάση της Ποντιακής Γενοκτονίας, υπό την καθοδήγηση των γερμανών και σοβιετικών συμβούλων του έχοντας σαν αρχηγό τον αιμοσταγή Τοπάλ Οσμάν.
Ο Κεμάλ μεταξύ άλλων αναφέρει στον Οσμάν: «Aφού έχεις την υποστήριξη του τουρκικού λαού, φτιάξε αμέσως την οργάνωσή σου, πάρε το αξίωμα του αρχηγού, ώστε η πόλη να βρίσκεται εμπράκτως υπό την κατοχή τη δική σου και των ανθρώπων σου. Aντί να φύγεις εσύ και να πάρεις τα βουνά, ας φύγουν οι Πόντιοι και οι Pωμιοί. Mε την πάροδο του χρόνου και μόλις θα έχουμε ενδείξεις ότι παρανομούν θα τους καθαρίσουμε όλους».
Ο Τοπάλ Οσμάν με την έγκριση των τουρκικών κυβερνήσεων εξαπολύει τα τάγματά του για να εξοντώσει πλήρως τον ποντιακό ελληνισμό. Μεταξύ των βαρβαροτήτων που συντελέστηκαν όπως οι βιασμοί και οι δολοφονίες καθημερινό φαινόμενο ήταν και η 18ωρη ακατάπαυστη εργασία, η γυμνή πεζοπορία κάτω από δριμύ χειμωνιάτικο ψύχος κ.ά.
Και όλα αυτά γινόταν υπό το βλέμμα των συμμάχων της Ελλάδας. αξίζει να αναφερθεί πως ο Άγγλος ύπατος αρμοστής στην Κωνσταντινούπολη σερ Ραμπολντ σ' ένα σημείο της αναφοράς του προς την κυβέρνηση του, με ημερομηνία 10 Μαΐου 1922 επισημαίνει: «Νέες αποτρόπαιες εξορίες άρχισαν σ' όλα τα μέρη της Μικρασίας... Τα 2/3 των εξόριστων είναι γυναίκες και παιδιά... Ένας συνεργάτης του είδε και μέτρησε 1500 πτώματα στο δρόμο προς Χαρπούτ. Στην Αμερικανική Επιτροπή Περίθαλψης Εγγύς Ανατολής δεν επέτρεψαν να περιμαζέψει τα παιδιά, των οποίων οι γονείς πέθαναν πάνω στο δρόμο...»
Από το στο όγδοο τεύχος του περιοδικού "Μαίανδρος" 
Ο Διεθνής Σιωνισμός αγωνιά για την άνοδο της Χρυσής Αυγής και ζητά από τους διεθνείς τοκογλύφους να αναλάβουν δράση!Δεν προλαβαίνει να έρθει ραβίνος στην Ελλάδα και εμφανίζεται κάποιος δημοσιογράφος της «Εφημερίδας των Συντακτών» να του πάρει συνέντευξη, για το θέμα της Χρυσής Αυγής. Αυτή τη φορά ήταν ο αρχιραβίνος της Μόσχας, Πίνχας Γκόλντσμιτ, ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμετάσχει στη Διάσκεψη των Ραβίνων της Ευρώπης, που διεξήχθη στην Αθήνα.

Ο ραβίνος μίλησε, φυσικά, για τη Χρυσή Αυγή, και κάλεσε τους ευρωπαίους ηγέτες σε ανάληψη δράσεως εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Συγκεκριμένα, είπε:

«Όταν πληροφορήθηκα την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο, το πρώτο μου συναίσθημα ήταν η απογοήτευση. Η Ευρώπη ήλπιζε ότι η τελευταία φορά που θα βίωνε την ακροδεξιά δράση θα ήταν πριν 70 χρόνια και γι’ αυτό καλούμε τους Ευρωπαίους ηγέτες να δουν με πολλή προσοχή αυτό το φαινόμενο και να αναλάβουν δράση όπου είναι δυνατόν»

Το πρώτο που αξίζει σχολιασμού από τα λεγόμενα του εν λόγω ραβίνου είναι ότι μιλάει σε μία φυλλάδα που χειροκροτά τους τρομοκράτες της αριστεράς, αλλά δεν βλέπει κάποιο πρόβλημα σε αυτό. Εκεί προειδοποιεί για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, την ίδια ώρα που ο απλός κόσμος βλέπει ότι αυτά που έλεγε η Χρυσή Αυγή και τα εθνικιστικά κινήματα στην Ευρώπη για την ισλαμική απειλή γίνονται ζοφερή πραγματικότητα. Αυτόν, όμως, δεν τον απασχολεί το ζήτημα, αφού το Ισλαμικό Κράτος, ως γνήσιο δημιούργημα του αμερικανοσιωνισμού, δεν πρόκειται ποτέ να πλήξει στόχους που τον ενδιαφέρουν.

Είναι τουλάχιστον αστείο πως ένας θρησκευτικός ηγέτης, την ίδια ώρα που στο Παρίσι θρηνούν εκατοντάδες θύματα του φονταμενταλιστικού Ισλάμ και της πολιτικής των «ευρωπαίων ηγετών», αυτός καλεί τους «ευρωπαίους ηγέτες» να πολεμήσουν τον Εθνικισμό, προφανώς για να έχουν ακόμα πιο ελεύθερο έδαφος για δράση οι ισλαμιστές τρομοκράτες.

Επιπλέον, είναι τουλάχιστον άδικος να μέμφεται τους «ευρωπαίους ηγέτες» ότι δεν έχουν αναλάβει δράση. Ο Σαμαράς και η παράγκα του έστησαν μία ολόκληρη σκευωρία εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, κατ’ εντολή του Δαυίδ Χάρις της AJC, τον οποίο σίγουρα γνωρίζει ο αρχιραβίνος. Η δε Μέρκελ δίνει τρομερά πολλά χρήματα για να εκδίδει και να διαδίδει τις βλακείες του Δημήτρη Ψαρρά, ο οποίος γράφει στη φυλλάδα που έδωσε συνέντευξη ο αρχιραβίνος.
«Σύντροφε» Ψαρρά, θα πρέπει να μαλώσεις τον δημοσιογράφο της «Εφημερίδας των Συντακτών» που πήρε την συνέντευξη αν δεν ενημέρωσε τον αρχιραβίνο για τις τόσο καλές σχέσεις που έχεις με τη Μέρκελ. Από κάτι τέτοια γίνονται οι παρεξηγήσεις και ίσως το επόμενο «αντιχρυσαυγίτικο» πόνημά σου να μην λάβει τόσο μεγάλη χρηματοδότηση. ΠΗΓΗ

Ευρωπαϊκός παραλογισμός: «Δώρα» στην Τουρκία με οικονομική συνεισφορά της Κύπρου ζητά η Κομισιόν


Αποκαλύπτεται ο βρώμικος ρόλος της Κομισιόν - Ζητά συνολικά €2,5 δισ. από τα κράτη-μέλη για στήριξη της Τουρκίας που δεν είναι μέλος της ΕΕ (!)....>>>> H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!Έγινε συριζαίος για ένα ελικόπτερο: Και ο Καμμένος υπέρ των τρομοκρατών!


Είχαμε αντιληφθεί εδώ και πολύ καιρό ότι ο Καμμένος είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα, προκειμένου να παραμείνει καβάλα στο ελικόπτερο. Ο συγκεκριμένος έχει καταστήσει σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι το μοναδικό που τον ενδιαφέρει είναι να είναι ΥΠΕΘΑ για να πηγαίνει βόλτες με τα ελικόπτερα. Ξεκίνησε με το non paper προς τον τότε ΠτΔ, Κάρολο Παπούλια, που έλεγε ότι προτίθεται να στηρίξει τη συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αρκεί να πάρει το υπουργείο του πόθου του και φτάνει στο σήμερα με τη συνέντευξή του στη Real News.
Στην συνέντευξη αυτή κλήθηκε να σχολιάσει τους καυτούς διαλόγους μεταξύ τρομοκρατών και ποινικών και στελεχών του Σύριζα, οι οποίοι έπαιρναν εντολές σχετικά με τη νομοθετική δράση του υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο Καμμένος, όμως, έχοντας γίνει πιο συριζαίος και από τους συριζαίους, αρνήθηκε να μπει στην ουσία της υποθέσεως, αλλά αντί γι’ αυτό απάντησε σε κάτι άλλο:
«Οταν βλέπουμε διαλόγους που υποκλάπηκαν από την ΕΥΠ να βγαίνουν σε τηλεοπτικές εκπομπές και στα χέρια του κ. Πανούση έγγραφες συνομιλίες, θα έπρεπε ουσιαστικά αυτά να οδηγήσουν τον κ. Ρουμπάτη στην παραίτησή του. Δεν γίνεται να ανταλλάσσουν πληροφορίες σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη - και μιλάμε για τον κ. Πανούση - με τον διοικητή της ΕΥΠ.»
Τηρώντας, λοιπόν, την γραμμή Σύριζα, ο Καμμένος στέκεται στο πως έφτασαν οι διάλογοι – φωτιά στα χέρια του Πανούση. Κοινώς, ο Καμμένος θα ήθελε αυτοί οι διάλογοι να μη δουν το φως της δημοσιότητας έτσι ώστε να μην έχει ο Σύριζα πολιτικό κόστος για την υιοθέτηση της ερυθράς τρομοκρατίας. Το γεγονός ότι οι ληστοτρομοκράτες είχαν φτάσει να απειλούν τη ζωή ενός ανθρώπου ουδόλως τον ενδιαφέρει. πηγη
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6709206388574799702

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item