Widgets

ΕΦΙΑΛΤΗΣ για την ΕΛΛΑΔΑ, οι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ τα ΣΥΝΟΡΑ τους - ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ θα ΜΕΙΝΟΥΝ στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣΈκλεισαν κι επίσημα τα σύνορα οι σκοπιανοί: Εκατομμύρια λαθρομετανάστες εποικίζουν την Ελλάδα!


Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι και την άμεση σύνδεση των ισλαμιστών καμικάζι με τις "προσφυγικές" ροές, ακόμη και τα Σκόπια ανακοίνωσαν το κλείσιμο των συνόρων τους, δίνοντας  στην απόφαση τους αυτή την μορφή τιμωρίας προς την χώρα μας.
Αυτό άλλωστε προκύπτει και από τις δηλώσεις του προέδρου του ψευδοκράτους, ο οποίος μεταξύ των άλλων κάνει λόγο για τις διαφορές με την Ελλάδα για το ζήτημα της ονομασίας. Πιο συγκεκριμένα Γ. Ιβανόφ δήλωσε: "Οι μεταξύ μας διαφορές για το ζήτημα της ονομασίας δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για την έλλειψη επικοινωνίας των υπηρεσιών ασφαλείας για ζητήματα που σχετίζονται με την Ισλαμική τρομοκρατία και το κύμα προσφύγων".
Ακόμη και ο Ιβανόφ υπογράμμισε πως θα ακολουθήσει την πρακτική των άλλων ευρωπαϊκών χωρών, πράγμα που σημαίνει ότι θα διαχωρίζονται οι πρόσφυγες πολέμους από τους οικονομικούς μετανάστες. Σε πλήρη εφαρμογή των λεγομένων του, προχώρησαν οι σκοπιανές αρχές επιτρέποντας την διέλευση μόνο Σύρων, Ιρακινών και Αφγανών.
Σήμερα, στον καταυλισμό της Ειδομένης επικρατεί μια εκρηκτική κατάσταση με τους εκατοντάδες χιλιάδες Πακιστανούς, Μαροκινούς, Ιρανούς και Σομαλούς να έχουν πραγματοποιήσει κατάληψη στην σιδηροδρομική γραμμή που ενώνει την Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρώπη.
Οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής τρέμουν όχι μόνο για την προσωπική τους ασφάλεια αλλά και για τον κίνδυνο της δημόσιας υγείας. Άλλωστε ακόμη και οργανώσεις προειδοποιούν ότι οι συνθήκες στην περιοχή συνιστούν «υγειονομική βόμβα», έτοιμη να εκραγεί με απρόβλεπτες συνέπειες.
Οι χιλιάδες αυτοί λαθρομετανάστες που μένουν πίσω, είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στα "πάτρια" εδάφη τους. Όχι στις χώρες τους, στην Ελλάδα.
Κάτι τέτοιο άλλωστε διαβεβαιώνει τόσο η παρουσία του υπουργού λαθρομετανάστευσης Μουζάλα στην Ειδομένη, όσο και η ανθελληνική πολιτική της αριστερής κυβέρνησης των μνημονίων. ΠΗΓΗ


Τα Σκόπια προκαλούν το ανύπαρκτο ελληνικό κράτος: Όσους λαθρομετανάστες μας στέλνετε θα στους επιστρέφουμε πίσω!

Δηλώσεις για την κατάσταση που επικρατεί με τους λαθρομετανάστες έκανε ο πρόεδρος των Σκοπίων, Γκεόργκι Ιβάνοφ, το βράδυ της Παρασκευής σε ομάδα Ελλήνων δημοσιογράφων. Ο πρόεδρος των Σκοπίων ουσιαστικά είπε ότι όσοι λαθρομετανάστες καταφέρνουν να περάσουν τα ελληνοσκοπιανά σύνορα θα επιστρέφονται άμεσα στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα είπε, αναφερόμενος στην επαναπροώθηση λαθρομεταναστών: «Αν δούμε ότι η βόρεια Ευρώπη κάνει κάτι τέτοιο, θα κάνουμε και εμείς το ίδιο»
Με απλά λόγια τα Σκόπια θα επιχειρούν να στείλουν τους λαθρομετανάστες βόρεια. Αν δεν το καταφέρουν, τότε θα τους στέλνουν «πακέτο» στην Ελλάδα. Βεβαίως, αυτό δεν προβλέπεται από κανένα νόμο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή γενικώς, αφού τα Σκόπια δεν είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να ισχύει η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ. Συνεπώς, η υιοθέτηση μίας τέτοιας πρακτικής από τα Σκόπια είναι ουσιαστικά παράνομη και θα πρέπει να καταγγελθεί από την Ελλάδα.
Όμως, όλοι γνωρίζουν ότι η Ελλάδα διαθέτει ένα ανύπαρκτο κράτος, το οποίο δέχεται τα πάντα, χωρίς αντιδράσειςΓι’ αυτό, άλλωστε, δεν έχει ενεργοποιηθεί η συμφωνία επανεισδοχής που έχει υπογραφεί με την Τουρκία εδώ και πολλά χρόνια, ώστε να αντιμετωπιστούν τα κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών. Έτσι και τα Σκόπια διαλαλούν ότι θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε αποθήκη λαθρομεταναστών, χωρίς να έχει υπάρξει έστω ένα διάβημα διαμαρτυρίας από το ελλαδικό ΥΠΕΞ.  ΠΗΓΗΜουζάλας: Κάνουμε καλά την δουλειά μας - Ταυτοποιούμε τους ισλαμιστές τρομοκράτες και τους δίνουμε χαρτιά για την Ευρώπη!


Το πόσο ανύπαρκτη και εθνικά επικίνδυνη είναι η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά
Με αφορμή τις δηλώσεις του Γάλλου υπουργού εσωτερικών Μπερνάρ Κζανέβ, ότι ο εγκέφαλος των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι είχε περάσει από την Ελλάδα, ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας προέβη σε νέες δηλώσεις από την Ειδομένη.
Δηλώσεις οι οποίες χρίζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης, μιας που ναι μεν ο Μουζάλας παραδέχεται την άμεση σύνδεση των λαθρομεταναστευτικών ροών με την τρομοκρατία, αλλά αντί να δώσει λύση στο θέμα, περιχαρής περιφανεύεται ότι η Ελλάδα κάνει καλά την δουλειά της!
Δηλαδή ταυτοποιεί τρομοκράτες και είτε τους κρατάει στην χώρα είτε τους στέλνει ταξίδι "καμικάζι" αναψυχής στο εξωτερικό.
Και για του λόγου του αληθές σας παραθέτουμε τις ακριβείς δηλώσεις του Μουζάλα, ο οποίος μεταξύ των άλλων δήλωσε: "...Δύο που βρέθηκαν ότι πέρασαν από την Ελλάδα είναι πλήρως ταυτοποιημένοι με δακτυλικά αποτυπώματα που δείχνει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Αυτό που μας έχει αναθέσει η Ευρωπαϊκή Ενωση να κάνουμε και απ' ότι φαίνεται όχι τυχαία και οι δύο πέρασαν μέσα από τις διαδικασίες της Ε.Ε."
Οπότε εμείς που ανησυχούμε για την διάβρωση του εθνικού και κοινωνικού ιστού, την εθνική ασφάλεια και για την δημόσια υγεία, ανησυχούμε άδικα!
Η "πρώτη φορά αριστερά" κάνει καλά την δουλειά της, βάζοντας για ακόμη μια φορά την υπογραφή της για την ίση μεταχείριση των τρομοκρατών!  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ! ΜΙΣΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ - Ονειρεύονται: Να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ με ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Πολωνός Υπ.Εξωτερικών: Οι Σύριοι “πρόσφυγες” να αφήσουν τα ψόφια και να πάνε να πολεμήσουν για την πατρίδα τους

Το «προσφυγικό» ζήτημα στην πραγματική του διάσταση έβαλε ο Πολωνός πολιτικός Βίτολντ Βαζικόφσκι, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα γίνει ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας:
«Δεκάδες χιλιάδες νέοι άνδρες πηδούν από τα φουσκωτά πλοιάριά τους, με τα iPad στο χέρι και αντί να ζητήσουν πρώτα να πιουν ή να φάνε, ρωτάνε πού θα φορτίσουν το κινητό τους. Δεν θα στείλουμε τους στρατιώτες μας να πολεμήσουν στην Συρία ενώ εκατοντάδες χιλιάδες Σύροι θα πίνουν τον καφέ τους στην Ούντερ ντεν Λίντεν. Οι εκατοντάδες χιλιάδες σύροι πρόσφυγες που έχουν φτάσει στην Ευρώπη μπορούν να συγκροτήσουν έναν στρατό και να πολεμήσουν για την ελευθερία της χώρας τους, με τη βοήθειά μας».
Δοθείσης ευκαιρίας, παρά τις ομολογουμένως… φιλότιμες προσπάθειες των ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών του πλούτου, που προβάλλουν μόνο γυναικόπαιδα, περίπου το 75% των Σύριων «προσφύγων» είναι άνδρες σε ηλικία στρατεύσεως.
Αλήθεια, μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος «συμπαραστάτης» και «αλληλέγγυος», αν αυτοί είναι πρόσφυγες ή λιποτάκτες;  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ

Ξέφυγαν οι κατσαπλιάδες λόγω ανυπαρξίας του ελλαδικού κράτους: Τώρα ζητούν την Καστοριά!

Νέα ωμή πρόκληση από την Αλβανία που έφτασε στο σημείο, έστω και έμμεσα, να  ζητά ακόμα και την Καστοριά
Αυτό που μας προκαλεί εντύπωση δεν είναι η προκλητικότητα των Αλβανών, αλλά η αδιαφορία της ελληνικής κυβέρνησης και οι ανεμικές – αν όχι ανύπαρκτες – αντιδράσεις του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών. Μετά από τη “τσαμουριά” κάποιοι στην Αλβανία ανακαλύπτουν κι άλλα εδάφη που πρέπει, λένε, να διεκδικήσουν!
Θα πείτε ότι όλα αυτά είναι γραφικότητες από αλβανούς, αλλά η επιμονή τους προκαλεί εντύπωση, όπως εντύπωση προκαλεί και η αναπαραγωγή των δημοσιευμάτων τους από ευρωπαϊκά Μέσα Ενημέρωσης. Η εφημερίδα Telegraph, δημοσιεύει μακροσκελές άρθρο του ''συνεργάτη της'' «καθηγητή Agim Koçillari», τα βασικά σημεία του οποίου έχουν ως εξής:
"Το «τσάμικο» γνώρισε μεγάλη προβολή μετά τη μεταπολίτευση του 1990, όταν ιδρύθηκε ο Σύλλογος «Τσαμουριά». Σήμερα οι Αλβανοί στο εσωτερικό της χώρας γνωρίζουν πολλά για το «τσάμικο», ενώ για τη διεθνή προβολή του, βοήθησαν τα έργα για το θέμα αυτό, των Βρετανών μελετητών Miranda Vickers και James Petiffer. Σήμερα δεν πρέπει να μιλάμε μόνο για το «τσάμικο», αλλά και για ένα άλλο θέμα, δυστυχώς ξεχασμένο, εκείνο του αλβανικού πληθυσμού, που εκδιώχτηκε από τα δικά του εδάφη όπου ζούσε στη Νότιο - Δυτική Μακεδονία. Άρα εκτός της «Τσαμουριάς», εντός της ελληνικής επικράτειας βρίσκονται «και άλλα αλβανικά εδάφη, από τα οποία ο αλβανικός τους πληθυσμός εκδιώχθηκε».
Από το βιβλίο «Νότιος Ήπειρος, Τσαμουριά» που κυκλοφόρησε το 2014 από τον εκδοτικό οίκο του ιδιωτικού Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Τιράνων, στο κεφάλαιο που έχει γράψει ο καθηγητής Σαμί Ρεπίστι, αναφέρει ότι τα αλβανικά εδάφη, τα οποία οι Μεγάλες Δυνάμεις παραχώρησαν στην Ελλάδα, είναι: Θεσπρωτία (Τσαμουριά, 1515 τ. χλμ), Ιωάννινα (4890 τ. χλμ), Πρέβεζα (1077 τ. χλμ), Καστοριά (685 τ. χλμ), Άρτα (1612 τ. χλμ.) Συνολικά 10779 τ. χλμ. Άρα στην Ελλάδα βρίσκονται αλβανικά εδάφη σε έκταση πολύ μεγαλύτερη απ΄ εκείνη της «Τσαμουριάς», οπότε μπορούμε να μιλάμε πλέον για «αλβανικό ζήτημα με την Ελλάδα» και όχι για «τσάμικο ζήτημα με την Ελλάδα».
Οι Έλληνες, σε αντίθεση με τα όσα δεσμεύτηκαν στη Συνθήκη της Λωζάνης, εκδίωξαν δια της βίας από τα δικά τους εδάφη, περίπου 100 χιλιάδες Αλβανούς μουσουλμάνους. Από τη Φλώρινα και την Καστοριά εκδιώχθηκαν 35 χιλιάδες Αλβανοί. Γιατί αυτή η ιστορική αλήθεια δεν αντικατοπτρίζεται στα αλβανικά σχολικά εγχειρίδια της ιστορίας; Γιατί δεν θέτουν το θέμα οι Αλβανοί πολιτικοί;
Σύμφωνα με τον ιερέα Anton Belushi, το 1995 στη Φλώρινα υπήρχαν εννέα χωριά που μιλούσαν αλβανικά. Σύμφωνα με τον αλβανό ιστορικό Αρμπέν Λάλα, ο οποίος έχει περιηγηθεί όλη τη Βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με τον Αρβανίτη Αριστείδη Κόλια κ.α., στον Έβρο, στην Ανατολική Θράκη, ζουν σήμερα 40 χιλιάδες Αλβανοί, οι οποίοι μερικές φορές έχουν δηλώσει σε αλβανικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ότι ζητούν από το αλβανικό κράτος να ανοίξουν αλβανικά σχολεία στην περιοχή για τα παιδιά τους και συγκεκριμένα στην Κοινότητα Τυχερού.
Οι Έλληνες ζητούν σχολεία στην Κορυτσά και τη Χειμάρρα όπου δεν υπάρχουν Έλληνες, εμείς γιατί να μην ζητήσουμε σε μέρη της Ελλάδος όπου ζουν Αλβανοί; Τι φοβόμαστε, την αντίδραση της Ελλάδας; Μήπως έκανε κάτι η Ελλάδα μετά τις δηλώσεις Ράμα κατά την επερώτηση Ντούλε για την εκκλησία στη Χειμάρρα; Άρα με την Ελλάδα θα πρέπει να συζητήσουμε «το αλβανικό ζήτημα στην Ελλάδα και όχι το τσάμικο ζήτημα στην Ελλάδα".  ΠΗΓΗ
Η αντίδραση της Ελλάδας σε αυτά τα δημοσιεύματα; ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!

Εγκληματικό κράτος Σύριζα: Νεκρός από μαγκάλι ηλικιωμένος στη Λάρισα - Η ΔΕΗ του είχε κόψει το ρεύμα


Τις συνέπειες της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης "πρώτης φορά αριστερά" πλήρωσε με την ίδια του την ζωή ένας άτυχος 86χρονος που ζούσε σε μία παλιά πέτρινη μονοκατοικία στην κοινότητα Ιτέας των Τεμπών στην Λάρισα.
Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με τους γείτονές του, ήταν πολύ φτωχός, ζούσε μόνος και αδυνατούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς του στην ΔΕΗ.
Το ανάλγητο και ρατσιστικό προς τους Έλληνες κράτος έκοψε το ρεύμα στον ηλικιωμένο άνδρα, με αποτέλεσμα ο 86χρονος να στραφεί στη μόνη λύση που του είχε μείνει: στα κεριά για να έχει φως και στο μαγκάλι για να έχει στοιχειώδη θέρμανση.
Αυτά τα πενιχρά μέσα του κόστισαν την ζωή και ευθύνονται για την φωτιά που ξέσπασε στο παλιό πετρόκτιστο σπίτι του χθες στις 9 το βράδυ, με αποτέλεσμα σύντομα να εξαπλωθεί η φωτιά από άκρη σε άκρη και ο άτυχος ηλικιωμένος να απανθρακωθεί πάνω στο κρεβάτι του.
Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που έσβησε τη φωτιά, όμως ήταν ήδη αργά για τον ηλικιωμένο, ο οποίος ήταν αδύνατον να αναγνωριστεί ακόμα και το φύλο του από την κατάσταση την οποία βρέθηκε από τους πυροσβέστες και η ταυτοποίησή του έγινε από γείτονες που ανέφεραν στους πυροσβέστες ποιος κατοικούσε σε αυτό το φτωχόσπιτο.
Και ακόμα δεν έχει μπει καν ο χειμώνας, όπου δυστυχώς θα γνωρίσουμε κι άλλες τραγωδίες για τις οποίες τα κανάλια των νταβατζήδων δεν θα ενδιαφερθούν.
Το μόνο που ενδιαφέρει την ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα είναι να μην χαλάσει η "ψύξη - θέρμανση" και το wi - fi στους υπερσύγχρονους καταυλισμούς των λαθρομεταναστών. ΠΗΓΗ

Ανενόχλητοι συνεχίζουν οι πράκτορες της Άγκυρας την ανθελληνική προπαγάνδα στους μουσουλμάνους Θρακιώτες μαθητές

Άλλη μία σχολική εκδρομή με δαπάνες της Τουρκίας..
Η Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής (GTGB) στις 15 Νοεμβρίου οργάνωσε ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για 50 μαθητές του μειονοτικού λυκείου Τζελάλ Μπαγιάρ. Η εκδρομή οργανώθηκε όπως πάντα και με την συμβολή του τούρκικού προξενείου Κομοτηνής δηλαδή απ’ ευθείας από την Άγκυρα.
Τα πρακτοράκια της Άγκυρας κάνουν καλά την δουλειά τους συνεχίζοντας ανενόχλητα στην Θράκη, να δημιουργούν φυτώρια πρακτόρων και ανθελληνισμού, εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία και την αδιαφορία της τοπικής πολιτικής αρχής, και την ανοχή των υπευθύνων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης Ξάνθης, οι οποίοι στο πνεύμα της εποχής που επιτάσσει το δόγμα του ευρύτερου εκτουρκισμού που διαφαίνεται στην Θράκη μας, συναινούν σε τέτοιου είδους ανθελληνικές ενέργειες.
Με τα παιδιά της Θράκης συναντήθηκε άλλος ένας τουρκοπράκτορας, (από τους πολλούς που ελεύθερα δρουν, προκαλούν και παραβλάπτουν εθνικά τον τόπο μας), ο πρόεδρος του BTTDD (Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης) Νετσμεττίν Χουσείν ο οποίος απευθυνόμενος στους μαθητές είπε: Οπουδήποτε εντός των συνόρων της Τουρκικής Δημοκρατίας δείτε πινακίδα του BTTDD, μην διστάσετε καθόλου, είναι το σπίτι σας, ανοίξτε την πόρτα και μπείτε μέσα. Να ξέρετε πως κάτω από αυτή την πινακίδα βρίσκονται ο πατέρας και η μητέρα σας, οι οποίοι σε κάθε θέμα θα κάνουν ότι μπορούνε για να σας βοηθήσουν. Αισθάνομαι χαρά και περηφάνια υποδεχόμενος εσάς εδώ πέρα μαζί με την νεολαία του συλλόγου."
Σε δήλωση που έκανε ο έτερος πρακτορίσκος πρόεδρος της GTGB Κοράι Χασάν είπε: "Καταρχήν ευχαριστώ εξ ονόματος σας τον πρόεδρο Νετσμεττίν και τον πρόεδρο της νεολαίας Ενέζ για αυτή την θερμή υποδοχή και φιλοξενία που μας έδειξαν. Να ξέρετε επίσης πως πραγματικά πως όπως είπε και ο κύριος Νετσμεττίν Χουσείν η πινακίδα του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης αποτελεί για εσάς την φωλιά σας, το σπίτι σας και το καταφύγιο σας. Μην το ξεχάσετε ποτέ αυτό». Στα πλαίσια του προγράμματος ο πρόεδρος της GTGB Koράι Χασάν συναντήθηκε με τον πρόεδρο του BTTDD Νετσμεττίν Χουσείν και αποφασίστηκε αυτού του είδους οι αμοιβαίες διοργανώσεις να συνεχιστούν.
Στην Θράκη όπου με την προδοτική απουσία του ελληνικού κράτους, η Τουρκία έχει κατορθώσει σε έναν σημαντικό βαθμό να δημιουργήσει εθνική τουρκική μειονότητα, ακυρώνοντας την διεθνώς αναγνωρισμένη με τη συνθήκη της Λωζάνης θρησκευτική μουσουλμανική, εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές, δεν θα σταματήσουμε ποτέ να καταγγέλλουμε την αδιαφορία και την ανικανότητά των ντόπιων πολιτικών ανδρείκελων, όλων των αποχρώσεων, για την Θράκη, αλλά και την επικίνδυνη ασυνειδησία ορισμένων, οι οποίοι κατάφεραν να γιγαντώσουν τον τουρκικό παράγοντα, επιτρέποντας στους τουρκοπράκτορες, εδώ και δεκαετίες να γενιτσαρεύουν με όπλο το χρήμα, Έλληνες μουσουλμάνους και ειδικά Πομάκους στην καταγωγή εις βάρος της Θράκης και του Ελληνισμού.
Καλούμε και προτρέπουμε όλους τους Θρακιώτες να σταθούν δίπλα μας και να ενισχύσουν με κάθε τρόπο τον αγώνα των Ελλήνων εθνικιστών. Βροντοφωνάζουμε συνεχώς ότι μόνο η Χρυσή Αυγή υπερασπίζεται το μέλλον της Ελληνικότητας της Θράκης.
Κρυσταλίδου Κόνι - Τ.Ο. Ξάνθης

Κλείστε το χαμαιτυπείο! Υπό κατάρρευση η παράγκα της Συγγρού! Εκλογές ΤΕΛΟΣ 


Ένα κόμμα που έχει εισπράξει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από το κράτος, διαθέτει στρατιές υπαλλήλων και δεν μπορεί να στήσει ούτε το πανηγύρι του Άη-Σώστη (εσωκομματικές εκλογές) είναι ό,τι πιο άχρηστο υπάρχει στη μνημονιακή Ελλάδα. 

Τα ανδρείκελα της ΝΔ, οι μειοδότες που παρέδωσαν την εθνική μας κυριαρχία σε ξένους, οι σκευωροί που κατέλυσαν το Σύνταγμα για να κλέψουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής απέδειξαν και πάλι την ανικανότητα και την αχρηστία τους. Όπως διαρκώς λέμε, αυτή η παρέα από ανεπάγγελτους, που τρώνε από τα έτοιμα και δεν έχουν εργαστεί ποτέ στη ζωή τους, είναι επικίνδυνη για τη χώραΣήμερα απεδείχθη περίτρανα πως η παράγκα της Συγγρού έχει καταρρεύσει. Η συμμορία του μνημονίου αποτελεί παρελθόν και το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής θα υποδεχθεί πολύ σύντομα τους Έλληνες πατριώτες που απεγκλωβίζονται από το άθλιο συστημικό ανάχωμα της ΝΔ.  ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4950279719152918011

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item