Widgets

ΚΟΛΑΦΟΣ για ΕΛΛΑΔΑ από ΚΟΜΙΣΙΟΝ: «Πάνω από 3.000.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ θα ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ το 2016!»Πρόβλεψη Κομισιόν: Τρία εκατομμύρια λαθρομετανάστες θα έρθουν στην Ελλάδα το 2016!
Αποθήκη λαθρομεταναστών θα κάνει την Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Ένωση
Ένα απόρρητο έγγραφο της Κομισιόν διέρρευσε χθες στον κυριακάτικο τύπο. Το περιεχόμενο αυτού του εγγράφου προκαλεί – δικαίως – φρίκη στον οποιονδήποτε κάτοικο της χώρας, αφού προβλέπει την ουσιαστική διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας μας από την άκρατη εισροή λαθρομεταναστών.
Συγκεκριμένα, το έγγραφο κάνει πρόβλεψη για την είσοδο 3 εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα μέσα στο 2016. Το νούμερο αυτό δεν είναι ενδεικτικό, αλλά ένας καθαρός υπολογισμός βάσει των ήδη υπαρχόντων στοιχείων περί της εισόδου λαθρομεταναστών στην Ελλάδα το 2015.


ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ.

Από αυτούς τους λαθρομετανάστες το έγγραφο κάνει λόγο για μετεγκατάσταση 120.000 μέσα σε 2 χρόνια. Κοινώς, οι ευρωπαίοι θα κάνουν διαλογή και θα μας αφήσουν 2.880.000 λαθρομετανάστες. Για να «χρυσώσουν το χάπι» κάνουν λόγο για την επίδραση των λαθρομεταναστών στο ΑΕΠ, τα δημοσιονομικά και την αγορά εργασίας, εννοώντας προφανώς ότι θα πέσουν οι μισθοί ώστε να βρουν εργασία οι «πρόσφυγες» και να μείνουν άνεργοι και άλλοι Έλληνες.
Μέσα στο έγγραφο, φυσικά, γίνεται λόγος και για την απώλεια της Εθνικής μας Κυριαρχίας με κοινές περιπολίες στο Αιγαίο, υπό την αιγίδα της Frontex, αλλά και η δημιουργία πολλών “hot spot”, ώστε να στεγαστούν όλα αυτά τα εκατομμύρια των «προσφύγων». Με απλά λόγια, το σχέδιο των «ευρωπαίων εταίρων» μας είναι να χάσουμε την Εθνική μας Κυριαρχία και να μετατραπούμε σε μία αποθήκη λαθρομεταναστών, από την οποία οι διεθνείς τοκογλύφοι όποτε το θέλουν θα διαλέγουν την αφρόκρεμα για εργατικό δυναμικό στις χώρες τους.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => SYRIZA: «ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ» Θα μας ΚΟΒΟΥΝ και το ΝΕΡΟ (μετά τις διακοπές ρεύματος)

Οι τζιχαντιστές δημιουργούν και στην Ελλάδα πυρήνες έτοιμους για δράση - 2 ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Οι πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις τζιχαντιστών στο Παρίσι δεν αποτελούν μια μεμονωμένη περίπτωση. Οι σουνίτες μουσουλμάνοι τρομοκράτες προγραμματίζουν και άλλες επιθέσεις, καμία δε πόλη της Ευρώπης δεν μπορεί να εξαιρεθεί από τρομοκρατικά χτυπήματα. Αναλύσεις μυστικών υπηρεσιών κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ενώ ήδη πολλές κυβερνήσεις κρατών της Ευρώπης αυστηροποιούν στο έπακρο την μεταναστευτική τους πολιτική, με εξαίρεση βέβαια την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ της Ελλάδας.

Για να πραγματοποιηθούν τρομοκρατικές επιθέσεις όπως αυτές των Παρισίων απαιτείται μεγάλη προετοιμασία. Προετοιμασία η οποία σύμφωνα με τους επαΐοντες είναι διάρκειας τουλάχιστον μερικών μηνών, ενώ σε αυτό το διάστημα οι πυρήνες των τζιχαντιστών που έχουν αναλάβει τις τρομοκρατικές επιθέσεις διατελούν «εν υπνώσει» και διαμένουν σε ασφαλή καταφύγια που έχουν επιλεγεί από τους συνεργάτες τους οι οποίοι ήδη βρίσκονται για αρκετά χρόνια στις χώρες που τους «φιλοξενούν». Οι εν υπνώσει τρομοκράτες διάγουν μια κανονική ζωή, μακριά από καθημερινές προκλήσεις και από στέκια άλλων μουσουλμάνων. Το τελευταίο το τονίζουμε ιδιαίτερα σε σχέση με την πρόσφατη επίσκεψη πρακτόρων της ΕΥΠ σε παράνομα τζαμιά των Αθηνών και με το ερώτημα που υποβλήθηκε στους ιεροκήρυκες αυτών των χώρων προσευχής «αν παρατήρησαν κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζουν οι ελληνικές αρχές ασφαλείας». Εξυπακούεται ότι το ερώτημα που ετέθη τόσο «ευγενικά» στους μουσουλμάνους ιεροκήρυκες ήταν ανόητο, αφού και να είχαν κάτι υπόψη τους σχετικά με τζιχαντιστικές ενέργειες δεν θα το κοινωνούσαν προς τις ελληνικές αρχές ασφαλείας, διότι έτσι προστάζουν τα ιερά τους βιβλία Κοράνι, Χαντίθ και Σίρα τα οποία προπαγανδίζουν και μεταλαμπαδεύουν στους άλλους μουσουλμάνους που επισκέπτονται αυτούς τους χώρους.
Οι τζιχαντιστές λοιπόν, με την ανοχή της κυβέρνησης της χώρας μας, ζουν ανάμεσα μας και έχουν εισβάλλει στην πατρίδα μας ένεκα της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων και έχοντας νόμιμα (μη πλαστά) διαβατήρια. Με αυτά τα «νόμιμα» έγγραφα στην Ελλάδα και σε ορισμένα πλέον κράτη της Ευρώπης παρέχεται πολιτικό άσυλο...>>>  ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ -> ΕΔΩ!!ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!!! -> ΕΦΙΑΛΤΗΣ για την ΕΛΛΑΔΑ, οι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ τα ΣΥΝΟΡΑ τους - ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ θα ΜΕΙΝΟΥΝ στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

«Θύματα του σεισμού» του Νεπάλ ήρθαν στην Ελλάδα και χαρακτηρίστηκαν ως πρόσφυγες! Τελικά μας τους γύρισαν πίσω οι Σκοπιανοί


Νομίζετε πως τα’ χουμε δει όλα σε τούτη την ευλογημένη χώρα, την οποία οι διεφθαρμένοι που μας κυβερνούν από το 1974 κατάντησαν Μπανανία; Σίγουρα όχι!
Έτσι, μετά τον διαχωρισμό «προσφύγων» και λαθρομεταναστών που έκαναν οι Σκοπιανοί -επιτρέποντας την είσοδο στους πρώτους και απαγορεύοντάς την στους δεύτερους- οι «κομμένοι» διαμαρτυρήθηκαν, υποστηρίζοντας ότι κι αυτοί είναι… πρόσφυγες.
Οι Ιρανοί χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο της χώρας «μεγάλο δικτάτορα» και υποστηρίζοντας πως κινδυνεύει η… ζωή τους αν επιστρέψουν στο Ιράν, οι Πακιστανοί κραυγάζοντας συνθήματα όπως: «Χρειαζόμαστε ελευθερία – Ο λαός του Πακιστάν δεν είναι ελεύθερος – Όχι σύνορα για τους ανθρώπους από το Πακιστάν» και -κρατηθείτε!- κάποιοι από το Νεπάλ που δήλωσαν «θύματα του σεισμού» και ως εκ τούτου απαίτησαν να χαρακτηρισθούν… πρόσφυγες»! Προφανώς… «πρόσφυγες σεισμού»!
Είναι αυτό που λέμε: «στραβοί, κουτσοί στον Άγιο Παντελέημονα»!  ΠΗΓΗ

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΕΣ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΝΤΙΛΕΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΡΙΕΣ;

Όπως παρατηρούμε στις φωτογραφίες και τα βίντεο που μας δείχνουν τα ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών του πλούτου, ΟΛΕΣ –και όταν λέμε όλες το εννοούμε- οι γυναίκες «πρόσφυγες» από την Συρία που έρχονται με τα καραβάνια των απρόσκλητων στην Ελλάδα, φοράνε μαντίλες.
Η Συρία του Άσσαντ –για όποιον δεν το γνωρίζει- είναι ένα υποδειγματικό κοσμικό κράτος, που δεν υποχρεώνει –άμεσα ή έμμεσα- τις γυναίκες να φορούν μαντίλες. Και βέβαια, οι ισλαμιστές δεν σκοτώνουν τις γυναίκες αδιακρίτως και για πλάκα, παρά μόνον αυτές που διάγουν βίο ασύμβατο με τα ήθη και τις παραδόσεις του Ισλάμ. Κατ’ αρχάς, λοιπόν, είναι απορίας άξιον πως αυτές οι γυναίκες που -φαινομενικά τουλάχιστον- τηρούν τα αυστηρά ήθη και τις παραδόσεις του Ισλάμ, «κινδυνεύουν από τους φανατικούς ισλαμιστές και ως εκ τούτου αναγκάζονται να προσφυγοποιηθούν». Έπειτα, θα ήταν λογικό, οι απρόσκλητες –εφόσον δεν είναι φανατικές- να πετούν το σύμβολο αυτό της καταπίεσης μόλις φθάνουν στην Ελλάδα. Κι αν δίσταζαν οι ίδιες, θα έπρεπε οι άνδρες τους (οι οποίοι, εφόσον σύμφωνα με την προπαγάνδα «κινδυνεύουν από το ισλαμικό κράτος», άρα δεν είναι οι ίδιοι ισλαμιστές…) να τους το επιβάλλουν. Αλλά αντιθέτως, αυτές σφίγγουν ακόμα πιο σφιχτά τις μαντίλες τους και προφανώς οι άνδρες τους συμφωνούν!

Ερώτημα: μήπως τελικά όλοι αυτοί και όλες αυτές που έρχονται στην Ελλάδα ως «πρόσφυγες», δεν διατρέχουν απολύτως κανέναν κίνδυνο από τους τζιχαντιστές και αντιθέτως είναι «απόστολοί» του στην Ευρώπη; Ethnikismos.net

Ποιο τζαμί στον Βοτανικό; Σαμαροβενιζέλοι και Τσιπροκαμμένοι έδωσαν άδεια λειτουργίας σε τρία τζαμιά!

Ποιο τζαμί στον Βοτανικό; Σαμαροβενιζέλοι και Τσιπροκαμμένοι έδωσαν άδεια λειτουργίας σε τρία τζαμιά!

Ενώ από καιρού εις καιρόν έρχεται στην επικαιρότητα το θέμα του τζαμιού στον Βοτανικό (κουβέντα να γίνεται…), αποκαλύπτεται ότι οι μνημονιακές συγκυβερνήσεις των Σαμαροβενιζέλων και των Τσιπροκαμμένων (εν έτει 2014 και 2015) έχουν δώσει –στη ζούλα- άδεια λειτουργίας σε τρία τζαμιά!
Την είδηση δημοσίευσε στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο (πρώην κνίτης…) Τάσος Τέλλογλου, εμφανώς… ενθουσιασμένος. Ιδού:
«… Την ίδια ώρα οι γονείς τους κατηφορίζουν σε έναν από τους τρεις πρώτους ευκτήριους οίκους (τζαμιά) που νομιμοποίησε η ελληνική πολιτεία στην Αθήνα τα τελευταία δύο χρόνια. Το τζαμί Χάμζα που άρχισε να λειτουργεί από το καλοκαίρι «απευθύνεται» κυρίως στους μετανάστες από το Μπανγκλαντές, αλλά και σε άλλους που βρίσκουν εδώ, σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας, χώρο για να προσευχηθούν.
Στην πράσινη πόρτα υπάρχει η πινακίδα και ο αριθμός αδείας. O Χελάλ Χελάλ από το Μπανγκλαντές, που είναι υπεύθυνος του τζαμιού, ζει είκοσι χρόνια στην Ελλάδα και γνωρίζει ότι «νομιμότητα σημαίνει εκτός από δικαιώματα και υποχρεώσεις…».
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», υπάρχουν ακόμα δύο νόμιμα τζαμιά. Ένα των Ελλήνων Μουσουλμάνων στον Πειραιά και ένα Πακιστανών σε προάστιο της Δ. Αθήνας. Και στις τρεις περιπτώσεις το ελληνικό κράτος έχει δώσει τις σχετικές άδειες το 2014 και το 2015 σε μουσουλμάνους με γνωστή τη νομιμοφροσύνη τους απέναντι στο συνταγματικό πλαίσιο της χώρας…».
(ΥΓ): Αλήθεια, γιατί δεν το ανακοίνωσαν αλλά το έκαναν στα κρυφά οι πρώην και νυν… μεγάλοι δημοκράτες που μας κυβερνούν και το μαθαίνουμε από τις εφημερίδες; Τόσο πολύ φοβούνται την αντίδραση του λαού και τον κρατούν στο σκοτάδι;ΠΗΓΗ


Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανοίγει το δρόμο στην ισλαμική τρομοκρατία

Το τρομοκρατικό χτύπημα των ισλαμιστών στο Παρίσι και η εκατόμβη νεκρών που αφή­νει πίσω αποδεικνύουν αφενός την εγκλημα­τική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης εις ότι αφορά τα ζητήματα της Μέσης Ανατολής και αφετέρου την βαθύτατη υποκρισία του Δυτι­κού κόσμου ο οποίος αντιδρά ωσάν τώρα να αντιλήφθηκε την βαρβαρότητα των σφαγέων του Ισλαμικού Κράτους.
Κι όμως! Είναι αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ΗΠΑ εκείνοι που χρηματοδότησαν και εξόπλισαν τον ισλαμικό τρόμο στο δυστυχή Λαό της Συρίας, προκειμένου να μεθοδεύσουν και να επιτύχουν την πτώση του Προέδρου Άσαντ. Να υπενθυμίσουμε σε όσους διαθέτουν «κοντή» μνήμη πως ήταν ο σημερινός επίτροπος της Ε.Ε. για τη μετανάστευση, Δ. Αβραμόπουλος εκείνος που χαιρέτιζε την τρομοκρατική δράση στη Συρία, τασσόμενος δίχως περιστροφές στο πλευρό της αντιπολίτευσης η οποία -καθώς ισχυ­ριζόταν- «αγωνιζόταν για τον εκδημοκρατισμό της Συρίας»!
Πλήρως δικαιωμένος από την πραγματικότη­τα και όχι από ελεγχόμενα ινστιτούτα, ιδρύματα και δημοσιογραφικούς κολοσσούς, ο Πρόεδρος της Συρίας Άσαντ, προχώρησε σε μια δραματική δήλωση η οποία και καταδεικνύει το μέγεθος της υποκρισίας των «δημοκρατιών» της Δύσης: «αυτό που έζησε το Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου, το ζει η Συρία εδώ και χρόνια, από τότε που οι δυτικές δημοκρατίες χρηματοδοτούν και εξοπλί­ζουν τους τζιχαντιστές».
Αυτή είναι μια πραγματικότητα την οποία κανένας εκ των περισπούδαστων σοφών δεν δύναται να αντικρούσει διότι τα στοιχεία αποδει­κνύουν την ωμή αλήθεια των λόγων του Σύριου Προέδρου. Υπάρχει άλλωστε και ένα ακόμη στοιχείο, εξόχως επιβαρυντικό για τους μακελάρηδες της Δύσης: η ρωσική και ιρανική παρέμβαση στη Συρία υπέρ του Προέδρου Άσαντ και κατά των υπανθρώπων του Ισλαμικού Κράτους, έγινε δεκτή δια της εντονότατης αντίδρασης των δυτικών δημοκρατιών, οι οποίες σήμερα επιχειρούν να παρουσιαστούν ως «προστάτες» της ειρήνης, της δημοκρατίας και του πολιτισμού. Τα κροκοδείλια δάκρυα για τους νεκρούς του Παρισιού, είναι μονάχα μια κακοστημένη παρά­σταση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, από τις εγκληματικές πολιτικές που οδήγησαν στη βαρβαρότητα κατά μιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας.
Στην Ελλάδα από την άλλη πλευρά, ακολου­θήθηκε η οδός της ίδιας υποκρισίας που διέτρεξε την Ευρώπη απ’ άκρη σ’ άκρη. Σοκαρισμένοι τάχα πολιτικοί και δημοσιογράφοι, επιδόθηκαν σε ένα σαφάρι καταδικαστικών δηλώσεων την ίδια ώρα που τζιχαντιστές εισβάλλουν ανενό­χλητοι στα ελληνικά νησιά και κατόπιν εξαπλώ­νονται σε προορισμούς καθορισμένους εκ των προτέρων, αναλόγως με την αποστολή που έχει ο καθένας αναλάβει. Ουδείς όμως δύναται να αναλάβει το ρίσκο της διαβεβαίωσης στον Ελληνικό Λαό πως ότι συνέβη στο Παρίσι δεν πρόκειται να συμβεί στην Ελλάδα.
Εκείνοι που βγάζουν εκατομμύρια ευρώ από τη λαθρομετανάστευση και πληρώνονται αδρά για να πείσουν την ελληνική γνώμη πως οι ορδές των αλλοφύλων που πατά τα νησιά μας είναι δυστυχισμένοι πρόσφυγες, σιωπούν εκκωφαντικά στην αποκάλυψη πως εις εκ των δραστών των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, εισήλθε στην Ευρώπη από τη Λέρο. Δικαιώνεται λοιπόν ξανά η Χρυσή Αυγή, αλλά η αλήθεια δεν πρέπει να ακούγεται και ο Λαός μας πρέπει να μείνει στο σκοτάδι για να συνεχίσουν οι κυβερνήσεις των Αθηνών να εφαρμόζουν τις εγκληματικές πολιτικές που αποφασίζονται από τον ISIS των Βρυξελλών.
Η Ελλάς εδώ και πέντε έτη βιώνει την βαρβα­ρότητα του ευρωπαϊκού ISIS, γνωστού ως Τρό­ικα ή πλέον ως «κουαρτέτο». Χιλιάδες νεκροί έχουν καταγραφεί δίχως οι εγχώριοι και διεθνείς υποκριτές να χύσουν το παραμικρό δάκρυ. Το ουσιώδες συμπέρασμα, ως εκ τούτου, το οποίο εξάγεται από το πάθημα της Γαλλίας δεν είναι οι δακρύβρεχτες προσευχές για την κακοτυχία των Παριζιάνων, αλλά η εθνική αφύπνιση για ένα θανάσιμο κίνδυνο ο οποίος δεν πλησιάζει αλλά βρίσκεται ήδη ανάμεσά μας προετοιμάζοντας το επόμενο χτύπημά του. Η πραγματική αντι­μετώπιση του ισλαμικού κινδύνου συνίσταται στην καθολική αντίδραση του Λαού μας στην εφαρμοζόμενη μεταναστευτική πολιτική, η οποία έχει ανοίξει την Κερκόπορτα της Αλώσεως της Πατρίδος μας.  ΠΗΓΗ

Σύριζα και Ανέλ αποδομούν μεθοδικά το Εθνικό κράτος: Ακόμη ένας εθνομηδενιστής προορίζεται για το υπουργείο Παιδείας

Τον εθνομηδενιστή Λιάκο προετοιμάζουν για στενό συνεργάτη του Φίλη
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ όχι μόνο καλύπτει με σκανδαλώδη τρόπο τον ανιστόρητο Φίλη στο νευραλγικό πόστο του υπουργού Παιδείας, αλλά φροντίζει να «εμπλουτίζει» τον εθνομηδενισμό τοποθετώντας σε καίρια πόστα συνοδοιπόρους του αρνητή της Γενοκτονίας των Ποντίων. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα γράφουν «τα Νέα»:
«Την ερχόμενη Πέμπτη - κατά πάσα πιθανότητα - ο Φίλης θα ανακοινώσει προσπάθεια εθνικής συνεννόησης στην Παιδεία, καθώς είναι ένας εκ των υπουργών στους οποίους ο Αλέξης Τσίπρας ανέθεσε το βαρύ καθήκον να επιχειρήσουν ευρύτερες συγκλίσεις σε μείζονα θέματα. Εγώ βέβαια αυτό το έργο, ειδικά στην Παιδεία, το έχω ξαναδεί αρκετές φορές την τελευταία 20ετία και μπορώ να σας πω μετά λόγου γνώσεως ότι δεν πέτυχε - εύχομαι πάντως αυτή τη φορά να πετύχει.
Σύντομα λοιπόν, λένε οι πηγές μου, ο Φίλης θα παρουσιάσει το χρονοδιάγραμμα και το περιεχόμενο του εθνικού διαλόγου (οι όποιες αλλαγές εξυπακούεται πως θα αφορούν τα επόμενα έτη) και τα νέα πρόσωπα που θα αναλάβουν να τον «τρέξουν», στο Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας (ΕΣΥΠ), την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, αλλά και σε μια νέα Επιτροπή Διαλόγου για την Παιδεία, που μελετάται να συσταθεί. Ένα από τα ονόματα που παίζουν για την τελευταία, είναι του πανεπιστημιακού (ιστορικού) Αντώνη Λιάκου, στενού συνεργάτη του Κώστα Σημίτη παλαιότερα και πρώην προέδρου του επίσης «σημιτικού» ΟΠΕΚ.
Σήμερα πάντως ο Λιάκος βρίσκεται, μου λένε, πιο κοντά στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μάλιστα είχε επικαλεστεί σε ομιλία του για την 25η Μαρτίου και μια φράση του Αντώνη Λιάκου κατονομάζοντας την πηγή: «Σήμερα είναι η ελληνική ώρα της Ευρώπης και η ευρωπαϊκή ώρα της Ελλάδας».
Ο χαρακτηρισμός «αρσενική Ρεπούση» δεν μπορεί να θεωρηθεί υπερβολή για τον Λιάκο, ο οποίος κινείται στα ίδια εθνομηδενιστικά μονοπάτια. Από τον «εκσυγχρονισμό» του Σημίτη στην «δεύτερη φορά Αριστερά» κυβέρνηση του Τσίπρα, αλλά πάντοτε με την ίδια διαχρονική στάση και διάθεση, αυτή του εθνομηδενισμού. Ανεξάρτητα, όμως, από το αν θα επιλεγεί σ' αυτό το πόστο ο συνοδοιπόρος της Ρεπούση, των «Ιών» και των λοιπών φανατικών αντεθνικιστών, είναι ολοφάνερη η διάθεση (και) αυτής της κυβέρνησης να ενισχύσει την ατζέντα αποδόμησης του Εθνικού Κράτους και της ανάλογης ενίσχυσης της πολυπολιτισμικότητας. Από την «δεξιά» Γιαννάκου στην «αριστερή» Ρεπούση και τον παντός καιρού Λιάκο ο εθνομηδενισμός έχει εκφραστές σ' όλες τις τομές του «συνταγματικού τόξου».  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Μπασάρ αλ Άσαντ έξω από τα δόντια: Τουρκία, Σαουδική Αραβία και Κατάρ οι μήτρες του ISIS 

Συνέντευξη σε κινεζικό δίκτυο έδωσε ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ, όπου ανέφερε προφανείς αλήθειες σχετικά με τις σχέσεις Τουρκίας και Ισλαμικού Χαλιφάτου, τις οποίες αρνούνται να "δουν" οι δυτικοί, ελέω ότι οι ΗΠΑ προσβλέπουν στην Τουρκία ως μία περιφερειακή δύναμη στην περιοχή. Σας παραθέτουμε τη μετάφραση, όπως παρουσιάστηκε στην ιστοσελίδα tourkikanea.gr.

Ο Άσαντ ανέφερε πως η ISIS και άλλες οργανώσεις χρησιμοποιούν την Τουρκία σαν πίσω αυλήΕίπε πως αν δεν υπήρχαν η Τουρκία το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία δεν θα ήταν δυνατόν να υπάρξει η ISIS και πρόσθεσε πως η ISIS δεν διαθέτει λαϊκή βάση στην Συρία.
Ο Άσαντ είπε πως οι τζιχαντιστές με τα όπλα και την τρομοκρατία κατέλαβαν κάποιες περιοχές και ότι αυτές οι ακραίες οργανώσεις στην πράξη στηρίζονται από την Τουρκία και ότι οι Ερντογάν και Νταβούτογλου τους στηρίζουν προσωπικά.
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ISIS
Ο Άσαντ απαντώντας στο ερώτημα του πως αυτές οι οργανώσεις πουλάνε το πετρέλαιο, είπε πως αυτό γίνεται βασικά μέσω της Τουρκίας.
Ο Άσαντ είπε πως και στην πώληση και στους οικονομικούς λογαριασμούς η Τουρκία παίζει θεμελιώδη ρόλο, πως τα λεφτά για την ISIS έρχονται εκτός από την τουρκική κυβέρνηση, από το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία και τόνισε πως η αρτηρία της ISIS είναι η Τουρκία.
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΠΩΣ ΘΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ¨
Ο Μπασάρ Άσαντ ανέφερε πως ο Ερντογάν μετά από την κατάληψη της εξουσίας σε Τυνησία, Λιβύη και Αίγυπτο από τους Μουσουλμάνους Αδερφούς, πίστεψε πως θα μπορούσε να πετύχει το ίδιο και στην Συρία και έτσι να ζωντανέψει ξανά το οθωμανικό κράτος. Μάλιστα πρόσθεσε πως ο Ερντογάν προσπάθησε να το κάνει αυτό όχι με την επωνυμία ¨οθωμανικό¨ αλλά μέσα από την λέξη ¨Ισλάμ¨ και ότι προσπάθησε να εξαφανίσει το μόνο εμπόδιο που ήταν η Συρία.  ΠΗΓΗ


Να βγει ο Σύριζα και το ΚΙΣ να καταδικάσουν ΑΜΕΣΑ: Οι Εβραίοι της Γερμανίας ζητούν περιορισμό στον αριθμό προσφύγων!

Ως γνωστόν η Χρυσή Αυγή έχει βρεθεί στο επίκεντρο απηνών διώξεων με επίκεντρο την στάση της ενάντια στην αθρόα λαθρομετανάστευση, η οποία πλήττει την πατρίδα μας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ούτε κουβέντα δεν επιτρέπεται να αρθρώσουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πριν βγουν οι «καταδίκες» όλων των κομμάτων και – κάποιες φορές – παραγγείλει κάποια «έρευνα» ο «Παναθηναϊκάκιας».
Τι συμβαίνει, όμως, όταν τα προφανή βγαίνουν από τα χείλη εβραίων; Ας δούμε την είδηση. Ο Πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων στη Γερμανία μιλώντας στην εφημερίδα Die Welt είπε τα εξής:
«Αργά η γρήγορα θα αναγκαστούμε να θέσουμε ανώτατα όρια. Πολλοί πρόσφυγες φεύγουν από την τρομοκρατία του Ισλαμικού Κράτους και επιθυμούν να ζήσουν με ειρήνη και ελευθερία, παράλληλα όμως προέρχονται από κουλτούρες στις οποίες το μίσος και η μισαλλοδοξία είναι βασικά στοιχεία. Μην σκέφτεστε μόνο τους εβραίους, σκεφτείτε την ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών ή τη στάση τους απέναντι στους ομοφυλόφιλους. Αν παρατηρήσει κανείς τις περιοχές και τις χώρες στην Ευρώπη όπου υπάρχουν μεγάλα προβλήματα, μπορεί να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται για θρησκευτικό πρόβλημα, αλλά για εθνοτικό»
Θα βγει, άραγε, ο Σύριζα, το ΚΙΣ, ο Δένδιας, ο Σαμαράς και ο Δαυίδ Χάρις να καταδικάσουν τις δηλώσεις του προέδρου του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων στη Γερμανία; Θα αρχίσουν οι διώξεις εναντίον αυτού και αυτών τους οποίους εκπροσωπεί για τις ρατσιστικές, αυτές, δηλώσεις; Αν αυτές τις δηλώσεις τις είχε κάνει βουλευτής της Χρυσής Αυγής ήδη θα βοούσαν τα κανάλια και θα τυπώνονταν τα πρωτοσέλιδα για τη «ΝΕΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ». ΠΗΓΗ
Έρχεται νέα φοροκαταιγίδα: Καινούργιο μνημονιακό πολυνομοσχέδιο την άλλη βδομάδα – Δείτε όλα τα μέτρα!


Όσοι νόμιζαν ότι με την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου πριν από μερικές μέρες τελείωσαν τα μέτρα της συγκυβερνήσεως Σανέλ εξαπατήθηκαν οικτρά για άλλη μία φορά. Η αλήθεια είναι ότι, όπως με την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, θα έχουμε ένα πακέτο μέτρων κάθε φορά που θα έχουμε την εκταμίευση μίας δόσης.
Τώρα επίκειται η υπερψήφιση άλλου ενός πολυνομοσχεδίου γεμάτου, όπως θα δούμε, με επιπλέον φόρους και περικοπές. Οι διεθνείς τοκογλύφοι θα δώσουν σήμερα τα 2 δισ. ευρώ και θα περιμένουν να ψηφιστεί το νέο πακέτο μέτρων για να αποδεσμεύσουν άλλα 10 δισ. ευρώ που προορίζονται για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Κοινώς, αναμείνατε να χρησιμοποιηθεί το επιχείρημα «ψηφίστε τα μέτρα, αλλιώς θα γίνει κούρεμα καταθέσεων».
Ας δούμε τώρα εν τάχει τα μέτρα που θα περιλαμβάνει το επόμενο πολυνομοσχέδιο:
  1. Νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει περικοπές και καταργήσεις φοροαπαλλαγών, αυξήσεις φόρων για εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες, ενοίκια, κληρονομιές, δωρεές, γονικές παροχές και μεταβιβάσεις ακινήτων, ενσωμάτωση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης στις φορολογικές κλίμακες καθώς και αύξηση της φορολογίας των αγροτών. Ήδη στο «μικροσκόπιο» του υπουργείου Οικονομικών έχουν μπει οι 630 φοροαπαλλαγές που αφορούν τα εισοδήματα τα νοικοκυριών.
  2. Το ασφαλιστικό: Επώδυνες αλλαγές (δηλαδή μειώσεις) για χιλιάδες συνταξιούχους –και όχι μόνον τους «μελλοντικούς»- καθώς ήδη υπάρχει δέσμευση για περικοπή δαπανών το 2016 κατά 1,8 δισ. ευρώ.
  3. Νέος ακόμα πιο επώδυνος ΕΝΦΙΑ με ακόμα μεγαλύτερο βάρος για τον Έλληνα πολίτη.  ΠΗΓΗ

Γελάει ο κόσμος: Ο θίασος της ΝΔ σε νέες περιπέτειες - Το μνημονιακό απόκομμα οδεύει προς λουκέτο!

Ούτε εκλογές δεν είναι ικανοί να διεξάγουν οι ψοφοδεξιοί της Νέας Δημοκρατίας. Η προγραμματισμένη εκλογή του νέου προέδρου της ΝΔ αναβλήθηκε χωρίς να καθοριστεί νέα ημερομηνία, ως γνωστόν.
Η εκλογική διαδικασία, η οποία κόστισε στον Ελληνικό Λαό εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, αποδείχτηκε ένα τεράστιο φιάσκο, αφού τα διάφορα συστήματα δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν και έτσι οι ψηφοφόροι φεύγανε από τα κέντρα αγανακτισμένοι και χωρίς να μπορέσουν να επιλέξουν το ποιος θα είναι αυτός που διαλύσει οριστικά τη ΝΔ.Αχρείαστη, βεβαίως, η ψήφος τους, αφού η ΝΔ διαλύεται και μόνη της.
Έτσι από νωρίς χθες άρχισαν να σφάζονται οι νεοδημοκράτες, αλληλοκατηγορώντας ο ένας το άλλο για το φιάσκο, ενώ η όλη τραγελαφική κατάσταση συνεχίζεται και σήμερα με ένα άνευ προηγουμένου θέατρο του παραλόγου, το οποίο περιλαμβάνει εικονικές παραιτήσεις από όλες τις πλευρές, αλλά και τραγελαφικές προτάσεις για μεταβατικούς προέδρους. Εμείς, από την πλευρά μας, τους προτείνουμε να μην παραιτηθούνε, αλλά να το επαναλάβουν όλο το σκηνικό σε άλλη πόλη τώρα, σαν περιοδεύων θίασος για να γελάει και ο κοσμάκης.
Τσάμπα οι πολύωρες συνεντεύξεις των υποψηφίων στα κανάλια των «νταβατζήδων». Τσάμπα και η επαφές τύπου «καμαρίλα» και οι υποσχέσεις των υποψηφίων ότι «μόνο αυτοί» μπορούν να αντιμετωπίσουν τον Σύριζα. Τελικά αυτό που αποδείχτηκε από την όλη διαδικασία, ήταν αυτό που ήξερε ο μέσος Έλληνας: Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να αντιμετωπίσει τη λαίλαπα του Σύριζα, αφού η ΝΔ πρώτον συμφωνεί σε όλα με τον Σύριζα και δεύτερον αποτελείται από ανίκανους.  πηγη
Και μια ερώτηση: Το τρίευρω τελικά το εισέπραξαν ή η παράσταση έγινε άνευ εισιτηρίου;

Αλήθεια, ποιος έκανε παντοδύναμο τον Σύριζα; Η Χρυσή Αυγή ή μήπως ο Σαμαράς;

Τις προάλλες, με αφορμή την υπόθεση Κουμουτσάκου, ο γνωστός γραφικός υποψήφιος… μνηστήρας της νουδούλας, είπε τα εξής… κουφά: «Εγώ πιστεύω ότι η Χρυσή Αυγή εδώ και πάρα πολλά χρόνια, εδώ και τουλάχιστον 2-3 χρόνια έχει μια συνειδητή προσπάθεια βοήθειας στον ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρεί ως πολιτικό στόχο τη ΝΔ, υβρίζει και κατηγορεί παντού τη ΝΔ».
Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής προ διώξεων
Εδώ να σταθούμε λίγο, γιατί κάμποσα σαμαρόσκυλα παπαγαλίζουν ξεδιάντροπα το ίδιο παραμύθι. Θα γυρίσουμε λίγο πίσω το χρόνο και θα πάμε στον Σεπτέμβριο του 2013, λίγο πριν από την έναρξη της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής. Τότε, που ακόμα και οι γνωστές για το ρόλο τους εταίρες δημοσκοπήσεων έδιναν ποσοστά γύρω στο 12% για την Χρυσή Αυγή (ενδεικτικά αναφέρω πως η Pulse μας έδινε 13%, η Alco 10,8%…), με συνεχείς αυξητικές τάσεις, ενώ ήταν κοινό μυστικό πως στις λεγόμενες «κρυφές» δημοσκοπήσεις, τα ποσοστά του Κινήματος ξεπερνούσαν ανέτως το 15%. Στα δε «ποιοτικά χαρακτηριστικά» των δημοσκοπήσεων, προέκυπτε ότι η μεγάλη αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής προερχόταν εξίσου από ψηφοφόρους της νουδούλας και του ΣΥΡΙΖΑ, των εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012.
Πέσε σύκο να σε φάω!
Το γεγονός ότι μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ επέλεγε την Χρυσή Αυγή, δεν ήταν έκπληξη. Επρόκειτο για μνημονιόπληκτους Έλληνες, μη μαρξιστές, ίσως όχι επαρκώς πολιτικοποιημένους, που ευρισκόμενοι το 2012 ενώπιον του τότε αντιμνημονιακού διλήμματος Χρυσή Αυγή ή ΣΥΡΙΖΑ, είχαν επιλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ, για πολλούς και διαφόρους λόγους. Οι ψηφοφόροι αυτοί απογοητεύθηκαν σύντομα από την επιλογή τους, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ αντί για τις δυναμικές αντιμνημονιακές κινητοποιήσεις που είχε υποσχεθεί, ακολουθούσε την τακτική του «ώριμου φρούτου» (ή… «πέσε σύκο να σε φάω») ως προς τη συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων, ο δε Τσίπρας είχε αρχίσει τις… επιμορφωτικές επισκέψεις σε Βερολίνο και Ουάσινγκτον (τον Δεκέμβριο του 2012) και φαινόταν καθαρά ότι προετοιμαζόταν για να γίνει ο επόμενος μνημονιακός πρωθυπουργός.
Τα μούτρα τους στον καθρέφτη!
Έρχονται, λοιπόν, οι διώξεις και οι φυλακίσεις από τον Σαμαρά και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής επιστρέφουν στο αρχικό 7%. Ποιοι ήταν αυτοί που «έφυγαν» πανικόβλητοι; Κατά κύριο λόγο ψηφοφόροι από την προαναφερθείσα κατηγορία, οι οποίοι –θέλοντας και μη- επέστρεψαν στις αγκάλες του ΣΥΡΙΖΑ! Κι όχι μόνον επέστρεψαν, αλλά παρέμειναν κιόλας εκεί και ψήφισαν το παρδαλό συνονθύλευμα μέχρι και στις τελευταίες εκλογές.
Τι θα γινόταν αν ο «αλήτης-προδότης…» δεν έκανε τις διώξεις; Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα ανέβαιναν κι άλλο και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν μεν πρώτο κόμμα στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, αλλά με ποσοστά που δε θα ξεπερνούσαν το 30%.
Συμπερασματικά, ο Σαμαράς με τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ τα ποσοστά που του έλλειπαν για να γίνει παντοδύναμος και καταδίκασε σε θάνατο την ΝΔ! Να αφήσουν, λοιπόν, τα ψόφια ο εκλεκτός του και οι λοιποί σαμαρόφρονες και όταν μιλάνε για την παντοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να κοιτάνε τα μούτρα τους στον καθρέφτη!  ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4254666555302080376

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item