Widgets

Από τον Τζέφρυ στον Τσίπρα: Βροχή εκατομμυρίων σε «αλληλέγγυες» ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες!

Θυμάστε μία εποχή όταν ο στενός συνεργάτης του Τζέφρυ Παπανδρέου, Άλεξ Ρόντος, εισέπραττε αφειδώς κρατικό χρήμα για να συντηρεί μία ΜΚΟ χωρίς σκοπό ύπαρξης και έργο; Δεν θα μπορούσε αυτή η πρακτική του κλεφτοΠΑΣΟΚ να μην αναβιώσει τώρα που βιώνουμε την δεύτερη «μετενσάρκωση» του ΠΑΣΟΚ.

Όπως αποδεικνύουν τα έγγραφα που δημοσιεύει σήμερα η «κυριακάτικη Δημοκρατία», οι τούρκοι δουλέμποροι και οι ελλαδίτες «αλληλέγγυοι» είναι συνάδελφοι στην πράξη. Οι τούρκοι δουλέμποροι εισπράττουν από τους λαθρομετανάστες για να τους μεταφέρουν στην Ελλάδα, ενώ οι ελλαδίτες «αλληλέγγυοι» εισπράττουν από τον Έλληνα φορολογούμενο, το «κορόιδο» όπως τον αποκαλούν στις μεταξύ τους συζητήσεις, προκειμένου να του πουλάνε «αντιρατσισμό» και αλληλεγγύη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, από τις 24 Μαΐου του 2015 μέχρι και σήμερα, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, έχει μοιράσει σε 10 οργανώσεις του ποσό των 4.167.000 ευρώ! Με άλλα λόγια, κάθε μήνα το κράτος δίνει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ σε ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες. Πρόκειται για χρήματα που αντλούνται από εθνικούς πόρους, δηλαδή από τον Έλληνα φορολογούμενο.

Δύο από τις ΜΚΟ, που εμφανίζονται στο δημοσίευμα, τις είχαμε ξαναδεί στο φυλλάδιο που μοίραζαν οι τούρκοι δουλέμποροι στους λαθρομετανάστες, προκειμένου αυτοί να βρουν το νήμα της συμμορίας που εμπλέκεται στο εμπόριο ανθρώπων. Πρόκειται για τις ΜΚΟ, Arsis και Praksis. Η πρώτη, όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα έχει εισπράξει από τον Μάιο 957.000 ευρώ, ενώ η δεύτερη 295.000 ευρώ. Στην λίστα βρίσκονται και άλλες πολλές ΜΚΟ που εισπράττουν αφειδώς κρατικό χρήμα για την «αλληλεγγύη» τους.

Στην ερώτηση, λοιπόν, του Πρωθυπουργού σχετικά με το πόσο κοστολογείται «μία ζεστή αγκαλιά», η απάντηση είναι «περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ το μήνα». Αυτά για να νομίζουν οι πάσης φύσεως «αλληλέγγυοι» ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο. Όταν, λοιπόν, σας πλησιάσει ένας «αλληλέγγυος» και σας μιλήσει για «ανθρωπισμό», απλά ρωτήστε τον πόσο κοστίζει ο «ανθρωπισμός» του. 

Και επίσης, αξίζει να σχολιαστεί το "γιατί" οι καναλάρχες και οι πάσης φύσεως "νταβατζήδες" συντονίζονται με την έμμισθη προσπάθεια των "αλληλέγγυων" και του κράτους που μοιράζει εκατομμύρια για την υπόθεση των λαθρομεταναστών. Οι κανάλαρχες και οι ιδιοκτήτες εφημερίδων είναι επίσης ιδιοκτήτες μεγάλων επιχειρήσεων, συνήθως κατασκευαστικών, οι οποίες διακαώς επιθυμούν φτηνό εργατικό δυναμικό για να αντικαταστήσουν τους Έλληνες, οι οποίοι θέλουν μισθό, ασφάλιση και καλές συνθήκες εργασίας. Κοινώς τα εκατομμύρια που δίδονται στις ΜΚΟ είναι "σταγόνα στον ωκεανό" εμπρός στα υπερκέρδη που θα προσφέρει σε όλους αυτούς τους "νταβατζήδες" η λαθρομετανάστευση.

Αυτός είναι και ένας λόγος που στο εσωτερικό παρατηρείται μία φαινομενικά "παράξενη" σύμπραξη. Οι καναλάρχες  καλούν τους δήθεν πολέμιούς τους στα αριστερά και κομμουνιστικά κόμματα, να ξημεροβραδιάζονται στα πάνελ τους. Παράλληλα οι ίδιοι καναλάρχες, με τους ίδιους κομμουνιστές καθημερινώς δίνουν αγώνα εναντίον της Χρυσής Αυγής σε όλα τα μέτωπα. Κοινώς, η Χρυσή Αυγή τους κόβει τις "μπίζνες" τόσο στον τομέα της λαθρομετανάστευσης, όσο και στα σκάνδαλα. 

Κώστας Αλεξανδράκης

www.xryshaygh.com


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 8572459757709639979

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item