Widgets

ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ - ΝΑΙ στην ΕΥΡΩΠΗ των ΕΘΝΩΝ - ΟΧΙ στην ΛΑΙΛΑΠΑ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣΗ ισλαμική τρομοκρατία και οι “αντιρατσιστές”

Συγκλονιστικό το γεγονός στο Παρίσι. Μαζική δολοφονία εκατοντάδων αθώων πολιτών από φανατικούς ισλαμιστές, οι οποίοι σκόρπισαν τον θάνατο. Το γεγονός προκαλεί εντύπωση μόνο σε αυτούς οι οποίοι αγνοούν την ιστορία. Ο θάνατος για τον “Ιερό” Πόλεμο είναι μέσα σε αυτόν τον ίδιο τον σκληρό πυρήνα του ισλαμισμού και επιπλέον υπάρχει και ιστορική παράδοση πάνω σε αυτό. 
Για όσους δεν το γνωρίζουν, υπήρξε ολόκληρη αίρεση στον ισλαμισμό οι “Ασσασίνοι”, που είχαν έδρα τους το θρυλικό κάστρο Αλαμούτ και ηγέτη τους τον “Γέρο του Βουνού”, ο οποίος επέβαλε την πολιτική του, απειλώντας με δολοφονικά κτυπήματα, από αποφασισμένους να πεθάνουν, τους αντιπάλους του. Η τρομοκρατία λοιπόν, δεν χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σαν μέσο πολιτικής πίεσης, αλλά και σαν μέρος ενός πολέμου, ο οποίος έχει κηρυχθεί ενάντια στην Ευρώπη.


Το χτύπημα στο Παρίσι αλλάζει δραματικά τα πάντα. Πώς θα αντιδράσουν οι Γάλλοι και πως θα χειριστούν πλέον το ζήτημα οι ΗΠΑ με δεδομένη την πολεμική εμπλοκή της Ρωσσίας στο μέτωπο της Συρίας και του ισλαμικού χαλιφάτου; Θα έχουν κοινή πολιτική ή με αφορμή τον τοπικό αυτό πόλεμο θα υπάρξει μία σύγκρουση συμφερόντων που θα αγγίζει ολόκληρο τον κόσμο;
Βεβαίως και η κρίση αυτή αγγίζει καίρια την Ελλάδα. Την Ελλάδα του “αντιρατσισμού”, των εδώ και δεκαετίες εισερχομένων λαθρομεταναστών, την Ελλάδα που είναι πολύ αμφίβολο εάν θα δεχθεί πλέον η οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης κάποιους από τις εκατοντάδες χιλιάδες, οι οποίοι έχουν έλθει παράνομα στην Πατρίδα μας, είτε τους ονομάζουν “πρόσφυγες” είτε τους αποκαλούν “παράτυπους” μετανάστες!
Με θριαμβευτικό τρόπο μας είπε το “αντιρατσιστικό” κατεστημένο ότι φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε στο Λουξεμβούργο 30 άτομα!!! Μόνο που στην χώρα μας έχουν ξεπεράσει τις 700.000 μόνο αυτοί οι οποίοι ήλθαν το 2015. Αντέχει η Ελλάδα όλα αυτά τα εκατομμύρια που υπάρχουν ήδη στην χώρα μας και στις απέναντι ακτές της Μικράς Ασίας; Αντέχει η Ελλάδα της ανεργίας και της χρεωκοπίας εκατομμύρια αλλαδαπούς μέσα στην χώρα; Τι θα έχουν να απαντήσουν απέναντι στην σκληρή αναγκαιότητα της επιβιώσεως των Ελλήνων οι επαγγελματίες ψευτοανθρωπιστές;
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο από τους οκτώ ισλαμιστές τρομοκράτες είχαν βρεθεί στο Παρίσι μέσω της Ελλάδος, όπου τους υποδέχθηκαν, τους τάισαν και τους πότισαν οι περίφημοι “αλληλέγγυοι”… Επίσης, ανάμεσα στους τρομοκράτες είναι και Γάλλοι και Βέλγοι πολίτες και αυτό είναι μία μεγάλη απάντηση στο ψέμα της λεγόμενης πολυπολιτισμικής κοινωνίας την οποία θέλουν να επιβάλουν και στην Πατρίδα μας την Ελλάδα, η οποία υπήρξε και πρέπει να μείνει ένα εθνικό κράτος. Είναι όμως ταυτόχρονα με τρόπο τραγικό και μία απάντηση στην παγκοσμιοποίηση των εμπόρων των εθνών, που θέλουν να κάνουν ολόκληρη την ανθρωπότητα έναν άχρωμο πολτό χωρίς έθνη, χωρίς πατρίδες.

Από την άλλη πλευρά, η Ευρώπη βρίσκεται σε απόλυτη παρακμή και ασφαλώς δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν οι τρελλοί του Αλλάχ οι οποίοι σκόρπισαν τον θάνατο μέσα στην ίδια την καρδιά της Ευρώπης με κεράκια…
Όμως, η μεγάλη αγωνία των “αντιρατσιστών”, αυτών των μοιραίων αχυρανθρώπων των αφεντικών του χρήματος, δεν είναι ο τρόμος που απλώνεται, ούτε οι κοινωνίες που διαλύονται, είναι η άνοδος των Εθνικιστών! Με νωπό ακόμη το αίμα των αθώων στο Παρίσι τόσο στην Πατρίδα μας, όσο και στην Ευρώπη, βγήκαν οι μαριονέτες που παριστάνουν τους ηγέτες να δηλώσουν ευθέως ότι δεν πρέπει να ενισχυθούν οι “ακραίες” απόψεις! Αυτός είναι ο μεγάλος τους φόβος και όχι η απειλή από την Ανατολή ενάντια στην Ευρώπη.
Όμως, αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν, όντας δούλοι του χρήματος και χωρίς καμμία πίστη, είναι ότι αυτοί οι τρελλοί του Αλλάχ που πέθαναν για μία πίστη, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν παρά μόνον με πίστη! Μόνο εάν η Ευρώπη αντισταθεί και αντιληφθεί ότι μια θανάσιμη απειλή υπάρχει εναντίον της, μόνο τότε είναι δυνατόν να επιβιώσει.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ για την ΠΑΤΡΙΔΑ με τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ που μας ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ - ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ τα ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ!


“Δεύτερης γενιάς μετανάστης” που είχε πάρει ιθαγένεια ένας εκ των καμικάζι αυτοκτονίας - Ένοχες για το μακελειό οι ιδεοληψίες της παγκοσμιοποίησης

Είδαμε ήδη ότι δύο εκ των μακελάρηδων του Παρισίου ήταν «προσφυγάκια», οι οποίοι πέρασαν από την Ελλάδα και έλαβαν την «αλληλεγγύη» των αργυρώνητων ΜΚΟ και της συνένοχης μνημονιακής συγκυβέρνησης.
Το νέο που έρχεται από το Παρίσι είναι ότι τα «προσφυγάκια», φτάνοντας στη χώρα προορισμού τους, την Γαλλία, αντί να βρουν «συγγενείς» και «φίλους», όπως λένε συνεχώς τα ΜΜΕ, προκειμένου να πείσουν τους Έλληνες ότι πρόβλημα είναι παροδικό, βρήκαν «ενσωματωμένους». Δηλαδή αλλοδαπούς, οι οποίοι είχαν «γαλλοποιηθεί», με νόμους αντίστοιχους με αυτούς που εκπονεί η εκάστοτε ελλαδική κυβέρνηση, προκειμένου να «βαπτίσει» νέους ψηφοφόρους.

ΣΧΕΤΙΚΟ => Ο Κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ «ΗΘΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ» ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.
Συγκεκριμένα, στην ταυτοποίηση ενός εκ των καμικάζι, που αιματοκύλισαν το Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής, προχώρησε η αστυνομία, όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ. Πρόκειται για τον 29χρονο «γαλλοποιημένο» Αλγερινό, Ισμαΐλ, Ομάρ Μοστεφάι, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τις αρχές χάρη στο αποτύπωμα ενός κομμένου δακτύλου.

Ο καμικάζι, που σκόρπισε το θάνατο, ήταν «δεύτερης γενιάς», από αυτούς που παίρνουν ιθαγένεια με το... τσουβάλι, βάσει των συριζαίικων νόμων, είτε αυτοί ψηφίζονται από το Σύριζα, είτε από ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Είχε γεννηθεί στη Γαλλία και είχε καταδικαστεί για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου αλλά δεν είχε φυλακιστεί ποτέ, όπως συμβαίνει σε άπειρες παρόμοιες περιπτώσεις αλλοδαπών στην Ελλάδα.
Οποιαδήποτε αναλογία και ομοιότητα με την Ελλάδα, βέβαια, δεν είναι καθόλου τυχαία και οφείλει να αποτελέσει σαφή προειδοποίηση προς τις κυβερνήσεις που εδώ και χρόνια «ελληνοποιούν» μαζικά λαθρομετανάστες, επειδή οι Έλληνες έχουν πάψει να τους ψηφίζουν. ΠΗΓΗ


Π. Ηλιόπουλος: H Χρυσή Αυγή είναι η φωνή των Ελλήνων - Δεν θα σταματήσουν τον πολιτικό μας αγώνα ΒΙΝΤΕΟ
Συνέντευξη του συναγωνιστή και βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλου στο TRT Θεσσαλίας   Ο συναγωνιστής κατά την ολιγόλεπτη παρουσία του στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σωτήρη Πολύζου, είχε στην δυνατότητα να παρουσιάσει τις θέσεις και τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, για τις συγκεντρώσεις εναντίον των ανθελληνικών δηλώσεων του Φίλη, για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων ενάντια στα νέα μέτρα της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ και για την διαφθορά του πολιτικού συστήματος. ΠΗΓΗ

Ξύπνησαν και οι Σκοπιανοί: Ετοιμάζουν φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα για να αντιμετωπίσουν τους «πρόσφυγες»


Στην Ελλάδα η κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων συνεχίζει την εγκληματική η πολιτική των ανοικτών συνόρων.


Οι σκοπιανοί ενισχύουν τα μέτρα ασφαλείας στα σύνορά τους. Το συμβούλιο ασφαλείας των Σκοπίων έδωσε εντολή στον στρατό να ξεκινήσει τις απαραίτητες προετοιμασίες για κατασκευή φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα. Στο χθεσινό συμβούλιο ασφαλείας που έγινε, συζητήθηκε η κατάσταση στη χώρα με τις διελεύσεις των μεταναστών, και αποφασίστηκε να ενισχυθεί η παρουσία του στρατού και της αστυνομίας στα σύνορα, ύστερα και από την επίθεση στο Παρίσι.

Παρόντος του προέδρου της χώρας, Γκεόργκι Ιβανόφ, το συμβούλιο ασφαλείας προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, καθώς όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την λήξη του, εξετάζεται πολύ σοβαρά η κατασκευή ενός φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα ώστε να γίνει καλύτερος ο έλεγχος των μεταναστών που εισέρχονται στο έδαφός της. Στην ανακοίνωση, αναφέρεται ότι η κυβέρνηση των Σκοπίων είναι πολύ θορυβημένη από την επίθεση στο Παρίσι, γιατί ανησυχεί ότι αν υπάρξει ντόμινο περιορισμού των εισροών προσφύγων σε άλλες χώρες, τότε τα Σκόπια θα είναι υποχρεωμένα να δεχτούν πολύ περισσότερους πρόσφυγες απ' ότι αντέχουν.

Ο Σκοπιανός πρόεδρος πάντως δήλωσε ότι ο φράχτης θα είναι το τελευταίο μέτρο αντίδρασης της χώρας και θα ληφθεί, μόνο αν οι ροές αυξηθούν σε τέτοιο βαθμό που δεν θα είναι ανεκτές, ενώ δήλωσε ότι προς το παρόν δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο κλεισίματος των συνόρων. Παρ' όλα αυτά, το συμβούλιο ασφαλείας των Σκοπίων έδωσε εντολή στον στρατό να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την εγκατάσταση του φράχτη με την Ελλάδα, σε περίπτωση που αυτό καταστεί απαραίτητο να γίνει.

Η πολιτική των ανοικτών συνόρων είναι εγκληματική και καταστροφική για την Πατρίδα μας. Να κλείσουν τώρα τα σύνορα για τα κύματα των παράνομων αλλοδαπών και να απελαθούν όλοι οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα. ΠΗΓΗ
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή!Το κυνήγι μαγισσών συνεχίζεται

Κάποτε στην δεκαετία του ’50 και του ’60 ακόμη για ό,τι κακό συνέβαινε σε αυτόν τον τόπο έφταιγαν οι κομμουνιστές. Αυτή ήταν η κυρίαρχη γραμμή του συστήματος εκείνη την περίοδο. Μία γραμμή, η οποία έχει αλλάξει και έτσι τα τελευταία χρόνια για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, φταίει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!  Λιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί και το οποιοδήποτε επεισόδιο όπου και εάν συμβεί όπως και εάν συμβεί οι άνθρωποι που κατευθύνουν τους τηλεοπτικούς σταθμούς, τις εφημερίδες και ποδηγετούν την κοινή γνώμη στην χώρα μας, ανακαλύπτουν πάντοτε τους ίδιους “ενόχους”, τους Χρυσαυγίτες.
Η ιστορία είναι αρκετά παλαιά και θα θυμίσω επί του προκειμένου ένα γεγονός του 1993. Τότε είχε εμφανιστεί μία μαθήτρια από ένα Λύκειο των Αμπελοκήπων, η οποία είχε δηλώσει και καταγγείλει ότι δύο μαθητές, οι οποίοι ήταν Χρυσαυγίτες, της είχαν χαράξει στο μέτωπο έναν αγκυλωτό σταυρό! Πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες, κύριο θέμα στα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών. Αναμένονται συλλήψεις έλεγαν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι. Μέχρι την στιγμή όπου ο αρμόδιος ιατροδικαστής εξέτασε το υποτιθέμενο θύμα της Χρυσής Αυγής και διαπίστωσε ότι δεν είχε χαράξει κανείς στο μέτωπό της, αλλά είχε γίνει τατουάζ με την θέλησή της!!!
Η κακοστημένη αυτή προβοκάτσια θάφτηκε στην συνέχεια από τα ΜΜΕ, ουδεμία διάψευση δημοσιεύθηκε, και φυσικά δεν είχαν πει λέξη για την σκευωρία, η οποία είχε στηθεί εναντίον μας. Ο τότε μάλιστα υπουργός δημοσίας τάξεως του ΠΑΣΟΚ πίεζε τον διοικητή της Γενικής Ασφαλείας να συντάξει κατηγορητήρια. Με αφορμή μάλιστα το περιστατικό αυτό της φανταστικής “φασιστικής βίας”, είχε γίνει διαδήλωση στο κέντρο των Αθηνών, η οποία κατέληξε στην Βουλή, όπου και έκαψαν φύλλα της εφημερίδος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Θυμίζω ότι λίγες ημέρες μετά το φανταστικό περιστατικό με το “χαράκωμα”, είχε εμφανιστεί κάποιος σπουδαστής στην Πάτρα, ο οποίος δήλωνε ότι επίσης τον είχαν χαρακώσει, αλλά ομολόγησε στην συνέχεια ότι το είχε κάνει μόνος του… Κρατάει πολλά χρόνια, λοιπόν, αυτή η δαιμονολογία και έχει συγκεκριμένη πηγή και προέλευση και η πηγή αυτή είναι ένα σκοτεινό παρακράτος, που στήνει προβοκάτσιες με αποκορύφωμα την πολιτική σκευωρία του Σεπτεμβρίου του 2013 όταν και οδηγήθηκα με χειροπέδες στις φυλακές για ένα περιστατικό με το οποίο δεν είχα την ελαχίστη σχέση.

Αφορμή για το νέο κυνήγι μαγισσών κατά της Χρυσής Αυγής αποτέλεσε η επίθεση κατά του βουλευτού της Ν.Δ. Κουμουτσάκου στην συγκέντρωση των Ποντιακών Σωματείων ενάντια στην δήλωση Φίλη. Πριν αναφερθούμε στο επεισόδιο να τονίσουμε ότι η δήλωση του υπουργού παιδείας Φίλη ήταν πραγματικά μία πρόκληση στην εθνική μνήμη των Ελλήνων και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έτυχε θριαμβευτικής προβολής από τις τουρκικές εφημερίδες.
Στην συγκέντρωση των Ποντιακών Σωματείων δεν ήταν δυνατόν να είναι παρούσα η αριστερά, αφού οι Πόντιοι γνωρίζουν πολύ καλά τον σκοτεινό ρόλο του κομμουνισμού στην υπόθεση της γενοκτονίας τους. Αξίζει να τονισθεί ότι ένα από τα πανό, τα οποία υπήρχαν στην συγκέντρωση, είχε δίπλα στην διαγραμμένη φωτογραφία με κόκκινο Χ του σφαγέα Κεμάλ την φωτογραφία του Λένιν, ο οποίος ενίσχυσε πλουσιοπάροχα με όπλα, πυρομαχικά και χρήματα τον Κεμάλ στην επιχείρηση εξοντώσεως του Ελληνισμού σε Μικρά Ασία και Πόντο.
Από την πλευρά της η Νέα Δημοκρατία σαν κόμμα ήταν τουλάχιστον υποκριτικό να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την συγκέντρωση αυτή και την οργή, η οποία υπήρξε ενάντια στην προκλητική δήλωση Φίλη. Αυτό γιατί σαν κυβέρνηση ουδέποτε προσπάθησε έστω και κατ’ ελάχιστον να διεθνοποίηση το θέμα της γενοκτονίας και επιπλέον σαν κυβέρνηση επίσης επέτρεψε να ιδρυθεί μουσείο για τον Κεμάλ τον σφαγέα των Ποντίων μέσα στην ίδια την Θεσσαλονίκη.
Είναι γεγονός πάντως ότι υπάρχει ένα κλίμα εξαιρετικά δυσμενές εκ μέρους του λαού κατά των πολιτικών γενικά και μέσα στα πλαίσια αυτά έγινε και το επεισόδιο κατά του βουλευτού της Ν.Δ. Κουμουτσάκου, επεισόδιο το οποίο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταδίκασε από την πρώτη στιγμή. Προσπάθεια να επιτεθούν έγινε και στον επίσης βουλευτή της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος όμως δεν είδε Χρυσαυγίτες, αλλά ακροαριστερούς. Αντίθετα, ο βουλευτής Κουμουτσάκος, ο οποίος στην πρώτη δήλωσή του είπε ότι δεν γνωρίζει ποιοι του επετέθησαν, στην συνέχεια ανακάλυψε πίσω από την επίθεση την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Είχε προηγηθεί μία συζήτηση με συγκεκριμένο συνάδελφό του της Ν.Δ., ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να κατηγορεί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά και ανταλλαγή απόψεων με κάποιους  δημοσιογράφους, οι οποίοι έστησαν την προβοκάτσια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοσμοσυρροή στην ομιλία του Γιάννη Λαγού στο Ναύπλιο - Ο αγώνας της Χρυσής Αυγής δεν σταματάει!
Το τι ακούστηκε τις πρώτες ώρες δεν έχει αρχή και τέλος!
Ακούστηκε ότι επικεφαλής της επιθέσεως ήταν κάποιος “γυμναστής” και ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε μεταφέρει με πέντε λεωφορεία οπαδούς της από το Μενίδι!!! Ο “γυμναστής”, ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα, απεδείχθη ότι δεν είχε καμμία σχέση με το επεισόδιο. Όσο για τα πέντε πούλμαν ήταν τα πούλμαν των Ποντιακών Συλλόγων. Μέσα στην Βουλή την ίδια ώρα δίνεται απάντηση από τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Παναγιώταρο, Σαχινίδη και Γρέγο, οι οποίοι διαψεύδουν κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην επίθεση κατά του βουλευτού της Ν.Δ. και την καταδικάζουν. Όμως, η δαιμονολογία συνεχίζεται...
Και έτσι εμφανίζεται ο ίδιος ο υπουργός δημοσίας τάξεως να δηλώνει ότι οι δράστες ήταν στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Μία νέα χρυσαυγιάδα σε πλήρη εξέλιξη και ο ρόλος του παρακράτους, που στήνει προβοκάτσιες, για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται. Πληρωμένοι κονδυλοφόροι, επίορκοι ρουφιάνοι που φοράνε στολή και πολιτικοί οι οποίοι δεν γνωρίζουν τι τους γίνεται στήνουν μία ολόκληρη ψευδολογία και όλοι μαζί στην Βουλή κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Αυτήν τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει συλληφθεί ένα μέλος Ποντιακού Σωματείου, ο οποίος δεν έχει σχέση με την επίθεση και αναζητούνται σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τέσσερα άγνωστα σε εμάς πρόσωπα και κανένα φυσικά στέλεχος ή μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.  Μοναδικό “τεκμήριο” της εμπλοκής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ότι σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις, ανευρέθη στο σπίτι του ενός ένα φυλλάδιο ή αυτοκόλλητο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από αυτά που μοιράζονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε κάθε προεκλογική περίοδο. Μιλάμε για ένα κράτος οπερέτα, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με την σοβαρότητα.
Αυτό που έμεινε από την όλη προβοκάτσια είναι αυτό ακριβώς που ήθελαν. Να θάψουν δηλαδή την πρόκληση Φίλη και να στήσουν μία νέα χρυσαυγιάδα και αυτός είναι ο ρόλος του παρακράτους, δηλαδή η παραπληροφόρηση και η δαιμονολογία.
Από όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω προκύπτει όμως ένα μοιραίο ερώτημα: γιατί όλη αυτή η δαιμονολογία; Αφ’ ενός μεν γιατί βολεύει το σύστημα να παραπληροφορεί και να στρέφει την κοινή γνώμη μακριά από τα σοβαρά προβλήματα. Από την άλλη πλευρά αυτή η εμμονή τους και η εμπάθειά τους κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δείχνει ότι το Κίνημά μας ένα Κίνημα αυθεντικά Λαϊκό και αληθινά Εθνικιστικό αποτελεί τον μεγάλο κίνδυνο για αυτό το σάπιο καθεστώς, την δικτατορία των διεφθαρμένων, η οποία κυριαρχεί στην Πατρίδα μας και κατευθύνει τα συνένοχα για το κατάντημα της χώρας μας ΜΜΕ.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
Πέρασμα τζιχαντιστών η Ελλάδα: Ξεπεράσαμε τους 700 χιλιάδες απρόσκλητους επισκέπτες

Βροχή από στοιχεία για τον αριθμό των απρόσκλητων επισκεπτών μας, από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ) και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Έτσι, ο ΔΟΜ –που είναι πάντα πιο ακριβής στους αριθμούς που δίνει- κάνει λόγο για 666.502 απρόσκλητους από θαλάσσης, μέχρι τις 11 Νοεμβρίου. Ιδού και το σχετικό διάγραμμα: ΕΔΩ!!!
ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΙΡΚΟΥΛΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ!

Σε ευθεία παραδοχή ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να ελέγξει το σύνολο των εμφανιζόμενων ως προσφύγων, προχώρησε ο υπουργοπάνος Καμμένος, αναφέροντας τα εξής πρωτάκουστα για υπεύθυνο υπουργό οποιουδήποτε κράτους της υφηλίου: «Οι εισερχόμενοι δεν αποτελούν ένα αριθμό τέτοιο που να μπορούν να γίνονται έλεγχοι με τα μέσα που διαθέτουμε. Εδώ μιλάμε περί αποβάσεως. Η Ελλάδα πρέπει να θωρακιστεί με όλα τα μέσα για να γίνεται η ταυτοποίηση. Ωστόσο είπε πως είναι αρκετοί εκείνοι που περνούν με καθόλα νόμιμα διαβατήρια. «Είναι ξεκάθαρο πως όταν κάποιος εισέρχεται με συριακό διαβατήριο και δηλώνει Σύρος πολίτης και από την άλλη πλευρά το έχει εξασφαλίσει με άλλο τρόπο, διότι υπάρχει πολύ μεγάλη οργάνωση από πίσω, αυτό δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε».

Εδώ δύο είναι οι λύσεις: είτε παραιτείται η συγκυβέρνηση των ανικάνων είτε κλείνει τα σύνορά της στους απρόσκλητους εισβολείς. Κι αφού δεν έχει σκοπό να κάνει το πρώτο, γιατί δεν κάνει τουλάχιστον το δεύτερο;  ΠΗΓΗ

Επώδυνη συμφωνία προεξοφλεί ο Ντάισελμπλουμ - Φιάσκο οι διαπραγματεύσεις των πολιτικών απατεώνων του Σύριζα

«Κόκκινα» δάνεια και πλειστηριασμοί παραμένουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων
Για πρόοδο στις συνομιλίες και συμφωνία σε πολλά θέματα κάνει λόγο ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ ανακοινώνοντας παράλληλα ότι το EuroWorking Group θα συνεδριάσει την Τρίτη, δίνοντας επί της ουσίας μικρή παράταση για να υπάρξει συμφωνία στο ανοιχτό μέτωπο των κόκκινων δανείων και των πλειστηριασμών.
«Καλωσορίζω την καλή πρόοδο στις συζητήσεις Αθήνας και Θεσμών, συμφωνία σε πολλά θέματα. Το EuroWorking Group θα συνεδριάσει την Τρίτη», έγραψε συγκεκριμένα στον λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος του Eurogroup. Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι το EuroWorking Group θα συνεδριάσει την Τρίτη προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση και να αποφασίσει για τυχόν εκταμίευση της υποδόσης των 2 δισ. ευρώ και των 10 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση.

Στο επίκεντρο των νέων, σημερινών διαπραγματεύσεων αναμένεται να βρεθούν τα «κόκκινα δάνεια» και οι πλειστηριασμοί που αποτελούν και τα μεγαλύτερα "αγκάθια". Ειδικά στο θέμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, σύμφωνα με το bankingnews, το εισοδηματικό κριτήριο για μια οικογένεια κυμαίνεται στα επίπεδα των 30.000 ευρώ, το οποίο θα καθορίζεται με βάση έναν συντελεστή επί των εύλογων δαπανών διαβίωσης, που ανέρχονται στις 16.160 ευρώ για μια τετραμελή οικογένεια.
Την ίδια ώρα, το όριο που δέχεται η ελληνική πλευρά για την αντικειμενική αξία του ακινήτου έχει υποχωρήσει στις 180.000 ευρώ, με προσαύξηση 50.000 ευρώ για το ζευγάρι και 25.000 ευρώ για το παιδί, φτάνοντας έως τις 305.000 ευρώ για μια πενταμελή οικογένεια και το σύνολο των οφειλών στις 200.000 ευρώ. Το θέμα των πλειστηριασμών αναμένεται να «κλειδώσει» στην σημερινή συνάντηση του οικονομικό επιτελείο με τους επικεφαλής του κουαρτέτου στην διάρκεια της οποίας θα ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που θα έχει η νέα διάταξη.
Η ίδια σημαντική προσέγγιση έχει σημειωθεί στα ζητήματα της ρύθμισης 100 δόσεων και του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση. Σε ό,τι αφορά τις 100 δόσεις, η ελληνική πλευρά φαίνεται πως δέχεται τον σταδιακό περιορισμό της περιόδου χάρητος για οφειλέτες που χάνουν μια πληρωμή. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, η προθεσμία μπορεί να διαμορφωθεί στις 30 μέρες το πρώτο εξάμηνο του 2016 και στις 15 μέρες στο δεύτερο μισό του έτους, ενώ από το 2017 όποιος δεν πληρώνει εγκαίρως μια δόση θα αποβάλλεται αμέσως από τη ρύθμιση.
Για τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση, μοναδικό ισοδύναμο θα είναι η επιβολή τέλους 0,05 ευρώ σε όλα τα τυχερά παιγνίδια μετά το «πράσινος φως» που άναψαν οι Βρυξέλλες για το μέτρο.  Το νέο τέλος πάντως θα προκαλέσει νομική διελκυστίνδα με την διοίκηση του ΟΠΑΠ που έχει απειλήσει ότι θα προσφύγει τη δικαιοσύνη ενώ επί ποδός είναι και ο κλάδος των Πρακτόρων.
Εφόσον οι προβλέψεις για συμφωνία το αργότερο σήμερα το βράδυ επιβεβαιωθούν, τότε θα ακολουθήσει η συνεδρίαση του Euro Working Group την Κυριακή που θα ανοίξει τον δρόμο για την εκταμίευση του ποσού των 2+10 δισ. ευρώ (υποδόση + «πακέτο» ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών). Βέβαια τα χρήματα αυτά δεν θα δοθούν αμέσως στην Ελλάδα. Αυτά θα αποδεσμευτούν αμέσως μετά την ψήφιση των νέων μέτρων από το ελληνικό κοινοβούλιο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το νομοσχέδιο πρόκειται να κατατεθεί Δευτέρα βράδυ στην Βουλή για να ψηφιστεί το αργότερο μέχρι την Πέμπτη.
Να σημειωθεί ότι για να μπορέσουν οι τράπεζες να έχουν πρόσβαση στα 10 δισ. ευρώ της ανακεφαλαιοποίησης θα πρέπει η κυβέρνηση να περάσει σε αυτό το νομοσχέδιο μια σειρά διατάξεων για τον τραπεζικό τομέα. Μεταξύ αυτών, είναι και η νέα απαίτηση των δανειστών, οι οποίοι στο θέμα των «κόκκινων» δανείων ζητούν να συμπεριληφθεί και πρόβλεψη για μελλοντική μεταβίβαση των μετοχών του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) στις τράπεζες, στο νέο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων.
Σε ότι αφορά το κουαρτέτο οι 4 επικεφαλής θα παραμείνουν και κάποιες μέρες ακόμη στην Αθήνα, με στόχο να καθοριστούν και τα επόμενα προαπαιτούμενα που θα πρέπει να κλείσουν μέχρι τις αρχές Δεκέμβρη και τα οποία συνδέονται με το τελευταίο 1 δισ. ευρώ της δόσης.  Αυτό το πακέτο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει μεγάλες ανατροπές σε Ασφαλιστικό και στους φόρους εισοδήματος και ακινήτων. ΠΗΓΗ


Ο πανικόβλητος Γερμανός υπουργός και τα «κατατρεγμένα προσφυγάκια»

Μετά το μακελειό των Παρισίων, σε εξαιρετικά δύσκολη θέση έχουν περιέλθει οι… Γερμανοί. Ναι οι Γερμανοί (κι όταν λέμε «Γερμανοί» εννοούμε την κυβέρνηση της χώρας…), γιατί αυτοί έχουν πάρει «εργολαβία» από την Νέα Τάξη Πραγμάτων και από το μεγάλο κεφάλαιο, να πιέσουν -με θεμιτά και αθέμιτα μέσα- τις διάφορες ευρωπαϊκές χώρες να δεχθούν εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες στα εδάφη τους. Τώρα τα πράγματα αλλάζουν και ήδη η Πολωνία αρνήθηκε επισήμως να δεχθεί έστω και έναν απρόσκλητο!
Έτσι, πανικόβλητος ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ, ζήτησε σε συνέντευξη τύπου να μην γίνεται οποιαδήποτε «εσπευσμένη σύνδεση» ανάμεσα στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και τη μεταναστευτική κρίση στην Ευρώπη: «Θα ήθελα να ζητήσω να μην γίνεται καμιά εσπευσμένη σύνδεση με τη συζήτηση για τους πρόσφυγες».
Όμως, πόσο πειστικός μπορεί να γίνει μετά την αποκάλυψη ότι τουλάχιστον δύο από τους ισλαμιστές τρομοκράτες εισήλθαν προσφάτως επί ευρωπαϊκού εδάφους (στην πάντα… φιλόξενη μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν…) ως  «κατατρεγμένα προσφυγάκια»; ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 108196557790483556

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item