Widgets

To «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» (ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ) ΠΑΡΕΑΚΙ ετοιμάζει σενάρια για να ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ την ΚΟΥΤΑΛΑ και το ΒΟΛΕΜΑ!Τα σενάρια οικουμενικής κυβέρνησης και ο φόβος του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος για την Χρυσή Αυγή


Ο πρόσφατος κλυδωνισμός της κυβέρνησης , με την παραίτηση Σακελλαρίδη και την ανεξαρτητοποίηση των Νικολόπουλου και Παναγούλη, δείχνει ότι αρχίσαν τα «παρατράγουδα». Μπορεί οι υπόλοιποι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ να διστάζουν να κάνουν βήμα ανεξαρτητοποίησης ή παραίτησης, ενθυμούμενοι το κάζο της Λαϊκής Ενότητας και προσέχοντας πάνω από όλα τα ατομικά τους πολιτικά και βιοποριστικά συμφέροντα, αλλά επειδή η πολιτική εμπεριέχει το απρόβλεπτο, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Στον “πάγο” η οικουμενική μέχρι να καταφέρει η ΝΔ να εκλέξει αρχηγό
Δεδομένου ότι στα τέλη του μηνός θα τεθεί προς ψήφιση μια ακόμη δέσμη επώδυνων μέτρων, μεταξύ των οποίων δραστικές περικοπές σε συντάξεις και ασφαλιστικές παροχές, όλα είναι πιθανά. Αναμφίβολα, η κοινοβουλευτική πλειοψηφία απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί αρραγής. Το να πέσει όμως η κυβέρνηση στους 150 βουλευτές είναι δύσκολο, με την έννοια ότι είναι αμφίβολο αν θα πάρει κάποιος την πρωτοβουλία «να ρίξει» την κυβέρνηση. Όσα συμβαίνουν μέχρι στιγμής αποτυπώνουν σαφέστατα μια τάση πολιτικής αποδόμησης της κυβέρνησης, η δυναμική της οποίας θα φανεί στο άμεσο μέλλον.


Η σύγκλιση της κυβέρνησης με άλλα κόμματα της συστημικής αντιπολίτευσης δεν είναι και τόσο εύκολη, καθώς στην παρούσα φάση αυτά παρουσιάζονται από επιφυλακτικά ως αρνητικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Επειδή, όμως, στην πολιτική τα πράγματα αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη, οι συνθήκες μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές σε λίγο καιρό. Είναι ξεκάθαρη στον ορίζοντα η προσδοκία της κυβέρνησης να κάνει έμμεσα ανοίγματα όχι μόνο ως προς τις ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, αλλά και προς μεμονωμένους βουλευτές- μέλη αυτών των κομμάτων.
Υπάρχει, βεβαίως, και η «λύση» του Λεβέντη με τους 9 βουλευτές της Ένωσης Φραπέδων, αλλά το όλο σκηνικό έχει και το ανάλογο ρίσκο. Μια σύμπλευση με τον γραφικό «πρόεδρο», εκτός από την «λύση» των 9 βουλευτών έχει ως αντίλογο τον κίνδυνο της γελοιοποίησης, καθώς και το γεγονός ότι το μόρφωμα του Λεβέντη δεν διαθέτει κανένα αξιόλογο κοινωνικό αντίκτυπο.
Η περίπτωση της οικουμενικής κυβέρνησης θα είναι η τελευταία πολιτική εφεδρεία των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων υποτακτικών τους, τόσο γιατί δεν θα το ήθελε και ο ίδιος ο Τσίπρας (για ευνόητους λόγους που θα σήμαινε το πολιτικό του τέλος) όσο και γιατί θα ήταν η έσχατη λύση για το σύστημα. Σε μια τέτοια περίπτωση κάθε ψευδαίσθηση αντιπαλότητας ανάμεσα στα μέλη και τα μέρη του «συνταγματικού τόξου» θα διαλυόταν και θα γινόταν με τον πλέον επίσημο τρόπο η αναγόρευση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε Αξιωματική ΑντιπολίτευσηΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Χρήστος Παππάς κατά ΣΥΡΙΖΑ: Είστε η καταστροφή της Ελλάδας!


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής την μνημονιακή κυβέρνηση Σύριζα για την καταστροφική και ανθελληνική πολιτική που ασκεί.  Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:...>>>> ΕΔΩ


Η. Παναγιώταρος: Με αντισυνταγματικές Πράξεις Νομοθετικού Περιεχόμενου η κυβέρνηση υλοποιεί τα σχέδια των δανειστών

Σε ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Βουλευτής Β’ Αθηνών Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος φρόντισε να καταδείξει την υποκρισία της κυβέρνησης, η οποία νομοθετεί με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, με σκοπό να εκτελέσει στην εντέλεια τις οδηγίες των δανειστών

Η προδοτική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφού κατάφερε να κλείσει τις τράπεζες στην Ελλάδα, να παρέχει τη στήριξή της στην ΕΚΤ και σε λοιπά «ευαγή» ιδρύματα, υποχρεώνει πλέον τους Έλληνες με πράξη νομοθετικού περιεχομένου να πραγματοποιούν το σύνολο των συναλλαγών τους μέσω του πλαστικού χρήματος, των καρτών.

Οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου αποτελούν σύμφωνα με το Σύνταγμα τρόπο νομοθέτησης που λαμβάνει χώρα σε έκτακτες συνθήκες, σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν μέσο για την κυβέρνηση ώστε να εφαρμόζει καταχρηστικά την πολιτική της. Ο Συναγωνιστής έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο άρθρο 5, σύμφωνα με το οποίο δίνεται η δυνατότητα απευθείας ανάθεσης σε εμπειρογνώμονες θεμάτων που άπτονται της διαπραγμάτευσης της χώρας με την Ε.Ε., την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Ουσιαστικά, η κυβέρνηση θα πληρώνει αδρά ποσά σε δήθεν εμπειρογνώμονες και ειδικούς, ώστε να δίνουν την άποψή τους, όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις της χώρας με τους τοκογλύφους.

Κλείνοντας, ο Συναγωνιστής καυτηρίασε την πρακτική της κυβέρνησης να μεταφέρει τις ιδεοληψίες της στο κοινοβούλιο και στη νομοθετική διαδικασία, καθώς προβλέπεται η σύναψη συμβάσεων πλωτών μέσων, κόστους 15.000.000 ευρώ, με σκοπό την σίτιση, τη διαμονή και την περίθαλψη, όχι μόνο των προσφύγων αλλά και των λαθρομεταναστών, που εισέρχονται κατά χιλιάδες στη χώρα μας.  ΠΗΓΗ
Stratfor: Η Χρυσή Αυγή είναι το πρόσωπο της Ελληνικής Αντίστασης απέναντι σε Μνημόνια και λαθρομετανάστευση

Ανάλυση για τα πολιτικά πράγματα της χώρας δημοσίευσε το γνωστό Ινστιτούτο Stratfor, εστιάζοντας στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, το οποίο πλήττει την Ελλάδα και προκαλεί το κλείσιμο των ευρωπαϊκών συνόρων.
Όπως αναφέρει το Ινστιτούτο η ήδη αφόρητη κατάσταση με τους λαθρομετανάστες θα επιδεινωθεί, δεδομένου ότι οι λαθρομεταναστευτικές ροές θα ενταθούν και επιπλέον τα ευρωπαϊκά κράτη αρνούνται να απορροφήσουν κομμάτι αυτής της κρίσης. «Πλέον υπάρχει πιθανότητα μεγάλος αριθμός μεταναστών να μείνει εγκλωβισμένος στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το Stratfor.
Το καπιταλιστικό αυτό Ινστιτούτο, βεβαίως, δεν άρχισε να ενδιαφέρεται για τα δεινά που περνάνε οι Έλληνες. Άλλος είναι ο λόγος, που έγινε η συγκεκριμένη ανάλυση... και φαίνεται αμέσως μετά.
Το Ινστιτούτο, λοιπόν, αμέσως μετά έρχεται στα πολιτικά πράγματα της χώρας, παρατηρώντας ότι το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πλέον όλα τα κόμματα στη Βουλή είναι μνημονιακά, απονέμει και επισήμως στην Χρυσή Αυγή τον τίτλο της Εθνικής και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Σας παραθέτουμε τα επίμαχα αποσπάσματα:
«Η αύξηση του αριθμού των μεταναστών θα αυξήσει το αντιμεταναστευτικό αίσθημα, κάτι που θα μπορούσε εύκολα να στρέψει τον ελληνικό λαό κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του κυβερνητικού εταίρου, τους ΑΝΕΛ. Οι μεταρρυθμίσεις δημιουργούν λαϊκή αντιπάθεια, η οποία υπονομεύει τα κόμματα του κατεστημένου... ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε άλλη επιλογή από το να υιοθετήσει τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούσαν οι πιστωτές και έτσι κατά κάποιον τρόπο εντάχθηκε και αυτός σε αυτό που θεωρείται κατεστημένο.  Όμως καθώς το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να αποτελεί τώρα μέρος του κατεστημένου και συνδέεται με τα μέτρα λιτότητας, έχει δημιουργηθεί μια ευκαιρία στο πολιτικό σκηνικό για ένα ακραίο κόμμα που ίσως γίνει το «πρόσωπο» της ελληνικής αντίδρασης.»
Το ζητούμενο, λοιπόν, δεν είναι το αν θα καταστραφεί η χώρα, αν θα πεινάσουν οι Έλληνες ή αν θα έχουμε μία ραγδαία αύξηση της σκληρής εγκληματικότητας. Το ζητούμενο είναι ότι απειλείται το κατεστημένο των υπηρετών της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Το μνημόνιο κατέστρεψε τους πολιτικούς απατεώνες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και μέσα από τις στάχτες τους αναδύθηκαν οι επίσης πολιτικοί απατεώνες του Σύριζα και των Ανέλ. Όμως τώρα οι διεθνείς τοκογλύφοι βλέπουν ένα πραγματικά Λαϊκό Κίνημα, το οποίο δεν διαθέτει εξαρτήσεις, αλλά αντιθέτως έχει αντέξει την πολεμική χρόνων από ολόκληρο το καθεστώς, να μεγαλώνει διαρκώς.
Αυτός είναι και ο τρόμος όσων εποφθαλμιούν την Πατρίδα μας και τον Λαό της. Τρέμουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής, της μοναδικής πολιτικής δύναμης που εκπροσωπεί τα συμφέροντα του Ελληνισμού. Και ακόμα περισσότερο τρέμουν το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να κάνουν το Κίνημα να λυγίσει από τις συνεχείς πολιτικές διώξεις, τη λάσπη και την τρομοκρατία τους.  ΠΗΓΗ

Οι συριζαίοι προκαλούν τους Έλληνες: Πανηγυρίζουν για τους πλειστηριασμούς ακινήτων!


Προ ημερών οι συριζαίοι παρέδωσαν τα σπίτια των Ελλήνων στους διεθνείς τοκογλύφους και τους τραπεζίτες. Τώρα με δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου πανηγυρίζουν για το «ανδραγάθημά» τους ενάντια στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό.

Συγκεκριμένα, προ ημερών ψηφίστηκε από τη συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ το πακέτο των μνημονιακών προαπαιτούμενων, εντός του οποίου προβλεπόταν ότι η προστασία από τους πλειστηριασμούς περιορίζεται σε σπίτια των οποίων η κατάσχεση είναι ασύμφορη για τις τράπεζες.
Τώρα, σε δηλώσεις της η Όλγα Γεροβασίλη, προέβη σε μία άνευ προηγούμενη πρόκληση εναντίον των Ελλήνων, πανηγυρίζοντας το γεγονός ότι για πρώτη φορά θα γίνουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. Ιδού τι είπε: «Εξασφαλίσαμε την προστασία της πρώτης κατοικίας, παρά τις αρχικές ισχυρές αντιδράσεις των δανειστών και διατηρήσαμε τη ρύθμιση των 100 δόσεων χωρίς επί της ουσίας αλλαγές στο ισχύον καθεστώς»


Τα ψέμματα του Σαμαρά, του Βενιζέλου και του Παπανδρέου ωχριούν εμπρός στην προκλητική και αλαζονική στάση των συριζαίων. Από τη μία μεριά παραδίδουν τα σπίτια των Ελλήνων στους τοκογλύφους και από την άλλη πανηγυρίζουν για την δήθεν επιτυχία τους.
Σχετικά με το ζήτημα το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση«Σύριζα και Ανέλ είναι τα πιο χρήσιμα εργαλεία της Μέρκελ στην επιχείρηση υποδούλωσης και οικονομικής καταστροφής της Ελλάδος. Τα νέα εγκληματικά μνημονιακά μέτρα που επέβαλαν, πετούν στον δρόμο χιλιάδες συμπολίτες μας και προκαλούν ασφυξία στην ήδη διαλυμένη ελληνική οικονομία.» ΠΗΓΗ
Ηλίας Παναγιώταρος: Άτακτη υποχώρηση της μνημονιακής συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ σε όλα τα Εθνικά θέματα

Ο βουλευτής Β’ Αθηνών, Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος, σε ομιλία του στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων άσκησε δριμεία κριτική στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, ο οποίος αποφεύγει συστηματικά να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου, για τα φλέγοντα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής.

Όσον αφορά την ονομασία των Σκοπίων, ο βουλευτής καυτηρίασε την τακτική του υπουργείου να δέχεται την σύνθετη ονομασία ως τετελεσμένο γεγονός, τη στιγμή μάλιστα που η σχετική απόφαση του 1993, αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο. Την στιγμή που οι Σκοπιανοί καπηλεύονται δίχως όριο την Ελληνική Ιστορία, ο υπουργός εξωτερικών ασκεί μια σχεδόν προδοτική εξωτερική πολιτική, υποστηρίζοντας πως «ο καθένας έχει δικαίωμα στη δική του εθνική ταυτότητα».


Ίδια η κατάσταση επικρατεί και στο Βορειοηπειρωτικό, με τους Αλβανούς γείτονες να μην επιτρέπουν την ταφή των 7.976 άταφων Ελλήνων ηρώων, να υφαρπάζουν περιουσίες Ελλήνων και να καταστρέφουν μνημεία του ελληνισμού. Ακόμα, ο Συναγωνιστής έθιξε τη στάση του υπουργείου να αδιαφορεί και να εθελοτυφλεί απέναντι στις ραγδαίες εξελίξεις που αφορούν την Κύπρο, αλλά και την Θράκη, η οποία αποτελεί στόχο των τουρκικών επεκτατικών επιδιώξεων.

Κλείνοντας, έντονη κριτική ασκήθηκε όσον αφορά την εξωτερική πολιτική της χώρας, ή μάλλον την ανυπαρξία της, σε σχέση με την ανάσχεση των Τζιχαντιστών, οι οποίοι με το προσωπείο του λαθρομετανάστη έχουν κατακλείσει την πατρίδα μας και την Ευρώπη
.  ΠΗΓΗ

Νίκος Μίχος: Σύριζα και Ανέλ καταστρέφουν τους αγρότες για τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων Συνέντευξη του συναγωνιστή και βουλευτή Ευβοίας Νίκου Μίχου στο ΚόρινθοςTv για την καταστρεπτική αγροτική πολιτική της μνημονιακής συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ.
Αρχικά ο συναγωνιστής Μίχος αναφέρθηκε στο αγροτικό κόσμο της χώρας δηλώνοντας πως «οι Έλληνες αγρότες ήταν πάντοτε από τους στυλοβάτες της εθνικής μας οικονομίας. Τα προϊόντα τους εξάγονται σε δεκάδες χώρες παγκοσμίως, και αποτελούν μαζί με τον τουρισμό, την βαριά βιομηχανία της πατρίδας μας. Η προσφορά τους στο ελληνικό κράτος είναι τεράστια, καθώς με τα ποιοτικά τους προϊόντα, η χώρα μας προβάλλεται στα πέρατα της γης, αποφέροντας κέρδη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στην Ελλάδα.»
Εν συνεχεία κατήγγειλε την μνημονιακή κυβέρνηση που εμπαίζει χιλιάδες αγροτικές οικογένειες καταστρέφοντας τον μέλλον τους «Η κοροϊδία και η ταλαιπωρία, όμως, που υφίστανται οι Έλληνες αγρότες είναι εξίσου τεράστια. Ο εμπαιγμός τους από τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις έχει καταντήσει παράδοση, κάνοντας πολλούς από αυτούς να έχουν φτάσει στα όρια της απελπισίας, της χρεοκοπίας και της καταστροφής».
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο  εμπάργκο που υπάρχει στα αγροτικά προϊόντα με την Ρωσία τονίζοντας πως «χιλιάδες τόνοι αγροτικών προϊόντων σαπίζουν στα χωράφια και τις αποθήκες, επακόλουθο του εμπάργκο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ρωσία».
Παράλληλα μίλησε και για τα καρτέλ που υπάρχουν τα οποία δεν αγγίζει καμία κυβέρνηση υπογραμμίζοντας πως «το καρτέλ του γάλακτος, το οποίο έχει στηθεί από εταιρείες του κλάδου αλλά και από πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται στην αγορά τροφίμων, έχει γονατίσει τους Έλληνες κτηνοτρόφους, οι οποίοι αναγκάζονται να πουλάνε για ένα κομμάτι ψωμί την παραγωγοί». ΠΗΓΗ

Χ. Χατζησάββας: Ο αγροτικός κόσμος στο στόχαστρο των μνημονιακών πολιτικών

Ο βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που έφερε προς ψήφιση η κυβέρνηση.....>>>  ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Λ. Φουντούλης: Καμία διευκόλυνση στους διεθνείς τοκογλύφους!Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, σχετικά με την αναπτυξιακή ατζέντα της Ντόχα. Κατήγγειλε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου για τις συνεχόμενες απόπειρες του να μεταθέσει την πραγματική εξουσία από τα κράτη στα χέρια των πολυεθνικών εταιρειών και του διεθνούς κεφαλαίου, καθώς επίσης και το γεγονός πως σε συνεργασία με άλλους παρόμοιους οργανισμούς, όπως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, επιδιώκουν να ελέγξουν όχι μόνο τις οικονομικές δραστηριότητες των κρατών αλλά και κάθε άλλη πτυχή της λειτουργίας τους, κοινωνική και διοικητική. Τέλος, επανέλαβε την θέση μας πως αν ο ΠΟΕ επιθυμεί να κάνει πράγματι κάτι που θα είναι προς το συμφέρον των Λαών και των Εθνών, δεν έχει παρά να αυτοδιαλυθεί.
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της παρέμβασηςΕΔΩ

Επιδημία βιασμών στην Πατρίδα μας: Οι Ελληνίδες τα συνήθη θύματα στα γκέτο των λαθρομεταναστών

Βιασμοί και σεξουαλικές επιθέσεις είναι τα χαρακτηριστικά των μουσουλμανικών γκέτο στις πόλεις της Ευρώπης. Οι βιασμοί στην Ελλάδα από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες ήδη είναι στην ημερησία διάταξη και το επόμενο διάστημα μετά βεβαιότητας θα εξελιχθούν σε επιδημία.

Αποτελεί πραγματικότητα ότι οι ελληνικές αρχές γνωρίζουν πολύ καλά ότι μεγάλο ποσοστό από τους άνδρες λαθρομετανάστες που κυκλοφορούν άνευ περιορισμού στην χώρα μας είναι επίδοξοι βιαστές. Παρ' όλα αυτά επιτρέπουν σε αυτούς τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες να κυκλοφορούν στις γειτονιές μας, με κίνδυνο ανά πάσα στιγμή οι γυναίκες και τα κορίτσια μας να υποστούν σεξουαλικές επιθέσεις.
Η πλειοψηφία των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στην χώρα μας προέρχονται από χώρες όπως το Πακιστάν, το Μπανγκλαντές, την Σομαλία, το Σουδάν και άλλες περιοχές όπου οι γυναίκες αντιμετωπίζονται ως σεξουαλικά σκεύη. Αυτό είναι αναμφισβήτητο γεγονός και αποτελεί μια κανονικότητα σε αυτές τις μουσουλμανικές χώρες, μια κανονικότητα που υποστηρίζεται και βασίζεται στον ισλαμικό νόμο (Σαρία). Οι μουσουλμάνοι αυτών των χωρών πιστεύουν ότι οι γυναίκες που δεν καλύπτουν το σώμα τους από την κορφή έως τα νύχια με μπούρκα και τσαντόρ παρακαλούν για τον βιασμό τους.
Τι διαφορετικό λοιπόν περιμένουμε από αυτούς τους δήθεν κατατρεγμένους ότι θα πράξουν στην χώρα μας; Οι λαθρομετανάστες όταν εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους μπορεί να αφήνουν πολλά πράγματα πίσω τους, όχι όμως τα πιστεύω και τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις.
Αυτοί που κυβερνούν την χώρα μας επιτρέπουν να κυκλοφορεί στις γειτονιές και στις πόλεις μας ο μουσουλμανικός μισογυνισμός, επιτρέπουν να κυκλοφορούν οι πολυπολιτισμικοί βιαστές. Δυστυχώς η πατρίδα μας κυριαρχείται από πολιτικούς και κόμματα που περιφρονούν τις αξίες της φυλής μας, που περιφρονούν την ιστορία και την πολιτισμική μας κληρονομιά. Η πατρίδα μας κυριαρχείται από προδότες πολιτικάντηδες που θέλουν να θέσουν ένα τέλος στις αξίες του Ελληνικού Έθνους δια μέσου των ανοιχτών συνόρων.
Την Ελλάδα σήμερα την κυβερνά ένα τσούρμο από αμόρφωτους και ποτισμένους με άρρωστες ιδεοληψίες που αναρριχήθηκαν στην εξουσία με την βοήθεια του Ομπάμα, της Μέρκελ και σιωνιστικών παραμάγαζων. Αυτοί που κυβερνούν και εφαρμόζουν την πολιτική των ανοιχτών συνόρων δεν είναι παρά νεροκουβαλητές των Αμερικανοσιωνιστών, οι οποίοι επιζητούν την καταστροφή των Εθνών της Ευρώπης.
Ο ελληνικός λαός με την Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία πρέπει να διώξει όλους αυτούς τους παρατρεχάμενους από την πολυθρόνα της εξουσίας πριν είναι αργά.  ΠΗΓΗ

Κράτος εν κράτει οι ανεξέλεγκτες ΜΚΟ στην Λέσβο: Οι “αλληλέγγυοι” επιχειρούν την αποδόμηση των τοπικών κοινωνιών

Οι διάφορες ΜΚΟ που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, εκτός από το ροκάνισμα του δημόσιου χρήματος, φαίνεται να έχουν και μια νοοτροπία απέχθειας και σνομπισμού απέναντι στους Έλληνες πολίτες. Ιδιαίτερα όσες ειδικεύονται στα θέματα λαθρομεταναστών όλα δείχνουν ότι έχουν ξεσαλώσει.
Ιδού τι γράφει επί του θέματος η «Καθημερινή», υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Οι ΜΚΟ της απορρύθμισης στη Λέσβο», όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: “Γιατί τους έχετε κλεισμένους, δεν είναι κρατούμενοι, τι χρειάζονται τα συρματοπλέγματα;”. Σε έντονο ύφος ο εθελοντής - αλληλέγγυος (όπως αυτοαποκαλείται) απευθύνθηκε στις υπηρεσίες Πρώτης Υποδοχής στη Μόρια στη Λέσβο, καλώντας τους υπαλλήλους να “ελευθερώσουν τους ανήλικους”. Πρόκειται για εγκατάσταση που λειτουργεί υπό την αρμοδιότητα της υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής, χωρητικότητας 160 ατόμων, όπου φιλοξενούνται σε πολύ καλές συνθήκες οι ασυνόδευτοι ανήλικοι και άλλες ευάλωτες ομάδες που φτάνουν στο νησί. Πρόκειται για τη μόνη δομή όπου ακόμα παρέχεται τροφή στους πρόσφυγες, αλλά η είσοδος και η έξοδος στον χώρο είναι ελεγχόμενη, όπως άλλωστε ορίζει η νομοθεσία για την προστασία των συγκεκριμένων πληθυσμών.
Ανάλογα περιστατικά, με αλληλέγγυους – αριστεριστές που απεχθάνονται όποια λογική νομιμότητας και διεκδικούν την «ελευθερία» για λογαριασμό των προσφύγων, είναι πολύ συχνά στη Λέσβο όπου έχει συγκεντρωθεί πλήθος Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) και μεμονωμένων εθελοντών χωρίς καμία πιστοποίηση και έλεγχο. Σύμφωνα με στοιχεία που έχει συλλέξει η δημοτική αρχή, υπολογίζεται ότι στο νησί δρουν 81 ΜΚΟ, και ο αριθμός τους αυξάνεται συνεχώς. Η εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής Μολύβου – Πέτρας κ. Ραλλού Κράλλη τονίζει ότι μόνο στον Μόλυβο, που έχει πληθυσμό 1.200 κατοίκους, δραστηριοποιούνται με περιφρόνηση στην τοπική κοινωνία. «Έχουν τη λογική των καταλήψεων, της απορρύθμισης που θα φέρει την αυτοδιαχείριση. Δεν μπορείς να συνεννοηθείς μαζί τους. Τους λες “έτσι λέει η νομοθεσία” και σε κοιτάζουν σαν να είσαι εγκληματίας, που θέλεις το κακό των προσφύγων. Όμως υπάρχουν νόμοι που πρέπει να τηρούνται. Κάποιος πρέπει να συντονίζει και κάποιος να έχει την τελική ευθύνη” λένε άνθρωποι από τις υπηρεσίες του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής που βρέθηκαν στο νησί».
Αν κάτι πρέπει να κρατήσουμε από το δημοσίευμα αυτό είναι η θρασύτητα και ο αέρας του εξουσιαστικού τσαμπουκά που διέπει τους «αλληλέγγυους» αυτούς. Ούτε λίγο ούτε πολύ, υπάρχουν 50 (!) ΜΚΟ, όπως πληροφορούμαστε, μόνο στον Μόλυβο, οι οποίες φέρονται περιφρονητικά στους ντόπιους. Οι διάφορες ΜΚΟ, όμως, που κάνουν «επαναστατικό τουρισμό» στη Λέσβο, σε λίγες ημέρες θα γυρίσουν στην άνεση και την ασφάλεια των σπιτιών τους. Κάτι που δεν ισχύει για τους κατοίκους του νησιού, οι οποίοι θα μείνουν αντιμέτωποι με το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης το οποίο διογκώνεται καθημερινά σε ολοένα και μεγαλύτερο βαθμό.
Το ίδιο, βεβαίως, ισχύει για κάθε άλλο νησί του Αιγαίου. Ας μην παραπονούνται, όμως, οι υπηρεσίες του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για την απαράδεκτη συμπεριφορά των ΜΚΟ. Κάποιοι τους άναψαν το «πράσινο φως» προκειμένου να φέρονται με αυτόν τον περιφρονητικό τρόπο, αρνούμενοι να συνεννοηθούν ακόμη και στα πιο στοιχειώδη ζητήματα. Τώρα τα λούζονται και οι ίδιοι, πολύ περισσότερο όμως, ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος επί της ουσίας συντηρεί τους συγκεκριμένους φορείς.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ύποπτες κινήσεις των σκοπιανών στην Μακεδονία μας

Σε συναγερμό έχουν τε­θεί οι αρμόδιες Ελληνι­κές υπηρεσίες μετά την επιβεβαίωση πληροφο­ριών που θέλουν την ενεργο­ποίηση του «Απελευθερωτι­κού Στρατού Ενιαίας Μακε­δονίας» σε περιοχές της Βό­ρειας Ελλάδας. Αν και αρχικά θεωρήθηκε ότι πρόκειται για κίνηση του φιλοσκοπιανού «Ουράνιου Τόξου», που έχει χάσει τα ερείσματά του ακόμη και στο θεωρούμενο ως προπύργιό του, την Μελίτη του Νομού Φλώρινας, η συστράτευση στο πλευρό τους στελεχών του κυβερνώντος κόμματος του γειτονικού μορφώματος VMRO (Εσωτερική Μακεδονι­κή Επαναστατική Οργάνω­ση), προκάλεσε ανησυχία.... >>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τσίρκο η ΝΔ: To γέλιο είναι ατέλειωτο...

Είχαμε την εντύπωση ότι στο γαλάζιο κουκλοθέατρο της ΝΔ τα είχαμε δει όλα, από πλευράς γελοιότητας. Και τι δεν αντίκρισαν τα μάτια μας όλο αυτό το διάστημα της εσωκομματικής προεκλογικής περιόδου. Τον Μητσοτάκη να αλλάζει χτένισμα, παραπέμποντας στον… Γούντι τον τρυποκάρυδο, τον Γεωργιάδη να ωρύεται ως συνήθως, αλλά να καταντά «φωνή βοώντος εν τη ερήμω». Τον Μεϊμαράκη να παίρνει το γνωστό «μάγκικο» ύφος και να δηλώνει χαιρέκακα ότι «παιδιά είναι, θα πούνε και καμιά κουβέντα παραπάνω». Τον Τζιτζικώστα με το ροδαλό μάγουλο να παριστάνει στο τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ τον δρομέα μεγάλων αποστάσεων. Το επιτελείο γενικώς της ΝΔ να μας θυμίζει απεγνωσμένα ότι την Κυριακή 22 Νοεμβρίου αντί να πιεις έναν φραπέ ή να φας ένα σουβλάκι πίτα μαζί με μια μερίδα πατάτες, μπορείς να δώσεις τα 3 ευρώ, που αντιστοιχούν ως ποσό στα προηγούμενα, ψηφίζοντας έναν εκ των υποψηφίων για την αρχηγική καρέκλα της ΝΔ.
Βεβαίως, κάποιος σχετικά αδαής γύρω από τα εσωτερικά θέματα της ΝΔ, ακούγοντας να επαναλαμβάνονται στη νεοδημοκρατική «αργκό» ονόματα-ψευδώνυμα όπως «Βαγγέλας», «Τζίτζι», «Κούλης» και «Μπουμπούκος» και πληροφορούμενος ότι όλα αυτά σχετίζονται με την Λεωφόρο Συγγρού, είναι πολύ πιθανόν ο νους του να πήγαινε σε… συγκεκριμένες νυχτερινές δραστηριότητες που συμβαίνουν στην εν λόγω οδό. Να όμως, που τελικά δεν τα είχαμε δει όλα. Το φιάσκο της αναβολής, επ’ αορίστω, των εσωκομματικών εκλογών στην ΝΔ, το τραγελαφικό φιάσκο που μετατρέπει ξεκάθαρα πλέον το κόμμα σε κάτι μεταξύ τσίρκου Μendrano και καλοκαιρινής θεατρικής επιθεώρησης στο Δελφινάριο, δείχνει ότι όσο άρρωστη (σε μη αναστρέψιμο μάλιστα βαθμό) είναι η «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη», άλλο τόσο εξίσου γελοία είναι.
Κάποιοι παρουσίασαν την κατάσταση στη ΝΔ ως κατάσταση που παραπέμπει  σε οίκους ανοχής, κάτι όμως το οποίο είναι άδικο. Για τους οίκους ανοχής φυσικά, καθώς ακόμη κι εκεί επικρατεί καλύτερη… ευταξία σε σχέση με το χαμαιτυπείο της Λεωφόρου Συγγρού. Μετά το κάζο της Κυριακής έχει ιδιαίτερο γούστο να βλέπεις τους τέσσερις μνηστήρες να τρώγονται σαν τα κοκόρια, μη αντιλαμβανόμενοι ότι κάθε λεπτό που περνούσε γινόντουσαν ακόμη πιο αηδιαστικοί και αποκρουστικοί τόσο στους εναπομείναντες ψηφοφόρους της ΝΔ, όσο και στον υπόλοιπο Ελληνικό Λαό.
Κάθε Έλληνας Πατριώτης που σέβεται τον εαυτό του, την υπόληψή του, την αξιοπρέπειά του δεν είναι δυνατόν να περιμένει το παραμικρό σε θετική κλίμακα από έναν κωμικό κομματικό θίασο, όπου η αθλιότητα της γελοιότητας αποτελεί και επισήμως πλέον σήμα κατατεθέν της ελεεινής του ύπαρξης.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7041863669896047853

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item