Widgets

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Και το ψευδοκράτος στο πλευρό των Τζιχαντιστών; - ΦΩΤΟ

Μια εικόνα χίλιες λέξεις, λένε, και στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει όσο ποτέ...
Διάφορες δημοσιογραφικές πηγές εξάλλου κατά καιρούς, έκαναν λόγο για παρουσία ''Γκρίζων Λύκων'' στην περιοχή των Τουρκομάνων ανταρτών, οπότε όλα δείχνουν να εξηγούνται κάλλιστα. Οι Τουρκομάνοι είναι μια εκ των ακραίων ομάδων ισλαμιστών, που σχεδόν εδώ και μια πενταετία υπό τις διαταγές του Iσλαμικού Xαλιφάτου σφαγίαζαν σε Συρία και Ιράκ τους Χριστιανούς και άλλες θρησκευτικές μειονότητες ''εχθρικές'' προς αυτούς.
Οι Τούρκοι, κατά συνέπεια, τους υποστηρίζουν. Αυτοί, με τη σειρά τους, κινούνται ανάλογα με την τουρκική πολιτική. Ανέκαθεν η Άγκυρα εμφανίζεται ως υπερασπίστρια των Τουρκομάνων. Σταθερά υπερασπίζεται τα συμφέροντά τους, όταν υπάρχει κάποιο ζήτημα. Οι Τουρκομάνοι είναι όργανο της πολιτικής της Άγκυρας. Κατά τη διάρκεια του εμφυλίου στη Συρία, τα τουρκομανικά φύλα προσανατολίστηκαν προς την Άγκυρα και συγκρούστηκαν με τη Δαμασκό.

Οι σημαίες του Ισλαμικού Χαλιφάτου των Τζιχαντιστών μαζί με τη σημαία του ψευδοκράτους, είναι χαρακτηριστικές και στις δύο φωτογραφίες. (Πηγή Φωτογραφιών: τ/''κ'' Τύπος, Ημ. 08/08/2015)
Όπως και το ΙΚ, αλλά και το Μέτωπο Αλ-Νούσρα, οι Τουρκομάνοι έχουν τις δικές τους εθνικές ομάδες, τις οποίες de-facto καθοδηγεί η Τουρκία. Διεξάγουν ένοπλο αγώνα εναντίον της κυβέρνησης Άσαντ. Έχουν μια αρκετά ισχυρή οργάνωση «Ταξιαρχία του Σουλτάνου Μουράτ». Ζουν στη περιοχή των τουρκο-συριακών συνόρων, και ιδιαίτερα σε αυτά τα 98 χιλιόμετρα που ελέγχει το ΙΚ. Οι Τούρκοι τους στρέφουν πότε κατά του συριακού στρατού και πότε κατά των Κούρδων.

 Μέλη της νεοσύστατης ένοπλης στρατιωτικής ομάδας τρομοκρατών, που φέρει το όνομα ''Ηνωμένο Στράτευμα Τουρκομάνων'', που δρα υποστηριζόμενη από την Τουρκία και απαρτίζεται όπως φαίνεται από Τούρκους πανταχόθεν προελεύσεως...

Με αυτούς λοιπόν τους απεχθείς φονιάδες, οι πουλημένοι μειοδότες της πατρίδας μας θέλουν να συμπράξουμε ειρήνη και να συμβιώσουμε μαζί τους, διαγράφοντας το αιματηρό παρελθόν μας. Μα νομίζουν πως είμαστε τόσο αδαείς; Να μη διδαχθήκαμε τίποτα όλα αυτά τα χρόνια από τις τραγωδίες του Έθνους μας;

OXI κύριοι, δε θα σας κάνουμε τη χάρη! Δε θα γίνουμε συνένοχοι στην προδοσία. Η Ιστορία μας δεν δύναται να διαγραφεί, ούτε τα εγκλήματά τους να παραγραφούν από τη μνήμη μας. Ελληνοτουρκική φιλία, δεν υπήρξε, ούτε υπάρχει, ούτε πρόκειται να υπάρξει ποτέ! Θα αντισταθούμε μέχρι ενός. Μέχρι και τον τελευταίο Έλληνα που θα πατά σ' αυτήν την ιερή ελληνική γη!

Υπάρχουν κάποιοι που δεν αντιλαμβάνονται τους δεσμούς Τουρκίας, ψευδοκράτους με τους τρομοκράτες; Με αυτούς ζητάμε συμβίωση και δήθεν επανένωση;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΥΠΡΟΣ 8604154290465671347

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item